2012. március 8., csütörtök

A TITANIC katasztrófája nem teljesen véletlenek sorozata volt

Ahogy a háttérhatalom piszkos kis játékairól egyre több összefüggés derül ki, úgy a Titanic rejtélyének egyfajta megoldásában is több új információ kerül napvilágra.
Nagyon fontos a két dátum! 1912. április 14. a Titanic elsüllyedése és 1913. december 23. a FED (Federal Reserve Act) - Szövetségi Jegybank létrehozása.

Persze ez csak egy a sok elmélet közül, de elég érdekes: 
A Titanicot, az illuminátus bankár dinasztiák küldték a halálba a fedélzetén a FED létrehozását ellenző döntéshozók kiiktatása céljából.


Az Illuminátusok évszázadokon át intézték a vallásos alapú gyilkosságokat. Sötét fickók, sötét köpönyegben, tőrrel a kezükben. 
Nelson Aldrich és Frank Valderclip képviselte a Rockefeller-pénzbirodalmat.
Henry Davidson, Charles Norton és Benjamin Strong J.P. Morgant,
Paul Warberg képviselte a Rothschildokat, Európából.



A Rothschildok voltak mindig is az akkor úgynevezett jezsuiták bankárai, és ők voltak a kulcs a katolikus egyház vagyonához. A Morganok, Rothschildok és Rockefellerék szövetséget kötöttek.
Megalakították azt a nemzeti bankszövetséget, kartellt, amit „Federal Reserve System.”-nek, Nemzeti tartalékalapnak” neveztek. A bankárok így szereztek hatalmat a világ fölött: a politikusokat nem nehéz könnyen hozzáférhető pénzekkel csapdába csalni.


A Titanic építése 1909-ben kezdődött meg, egy belfasti hajóépítő üzemben.
Morgan átvette az irányítást a White Star Lines hajótársaság fölött. Az illuminati megparancsolta Morgannak, hogy építtesse meg a Titanicot. A luxusgőzös a kezdetektől fogva halára volt ítélve.
Volt jópár ember, akik NEM voltak a „Federal Reserve System” kedvencei. Benjamin Guggenheim, Isa Strauss és John Jacob Astor ellene voltak az F.R.S. megalapításának. Ezek az emberek a világ leggazdagabbjai közé tartoztak, és az Illuminátusok terveinek útjában álltak.


A Titanic kapitánya Edward Smith J.P. Morgannak dolgozott. Amikor a Titanic kihajózott Dél-Angliából, a fedélzeten tartózkodott Francis Browne. Ő volt a leghatalmasabb jezsuita egész Írországban, és Edward Smith mestere. Ez az igazi sötét kéz módszer: Francis Browne fölszáll a hajóra Southmaptonban, lefényképezi az eljövendő áldozatokat, még valószínűleg megerősíti a kapitány esküjét, és másnap Cherbourgnál kiszáll…

A kapitány mindvégig tudta, hogy a hajója a nagy terv ellenségeinek készült.
És, hogy sorsa és feladata az, hogy az első útján elsüllyedjen.
Smith azt is tudta pontosan, merre vannak a jéghegyek. A titkos parancsnak megfelelően egyenesen arra irányította a hajót, egy holdtalan éjszakán, 22 csomós sebességgel, bele egy hatalmas jégmezőbe.



Az a bizonyos fegyver, amit a személyzet egyik tagja vitt magával
és soha nem használták a benne lévő vészjelző rakétát mégsem...


Smith kapitány viselkedése az utolsó órákban nem vall erőskezű vezetőre. Mintha csak a lelkiismeretével küzdött volna. Legyen ő a bátor és hős hajóskapitány, vagy a mestere parancsát kövesse, és süllyessze el a hajót? Direkt nem volt elegendő életmentő csónak. És rengetegben csak egy pár nő és gyerek ült, amikor leengedték. Fehér rakétákat lőttek föl vészjelzésként. Az arra járó hajókon így azt gondolták, a Titanicon csak tűzijáték van. A vészjelző rakétáknak vörösnek kellett volna lenniük. És ez nem azért volt, mert a túlzottan magabiztos hajózó személyzet azt gondolta, a Titanic elsüllyeszthetetlen. Ezeket a hibákat előre betervezték. 



Az elsüllyeszthetetlen hajó április 14-én, pont azon a napon, amikor Abraham Lincolnt is meggyilkolták valamikor, jéghegynek ütközött és így a Federal Reserve összes ellensége megszűnt létezni.
1913 decemberére létre is jött a „Federal Reserve System” az Egyesült Államokban. Nyolc hónappal később az Illuminátusok már elegendő pénzalapjuk volt ahhoz, hogy belevághassanak az I. Világháborúba.



Forrás: Aranykor hajnalán

Természetesen ez mind csak összeesküvés-elmélet, mert bizonyítékok ellenére is nagyon nehéz lenne a bizonyítása ! 

5 megjegyzés:

  1. Korántsem erről volt szó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom szeretsz okoskodni több oldalon is. Jó lenne ha kicsit részletesebben is kifejtenéd magad mert így ebben a formában csak egy buta kötekedő arrogáns nagyképű embernek hiszlek, hisznek. Személy szerint megmondom őszintén nem csak a megnyílvánulásodból vontam le ezt a konzekvenciát hanem a facebook profil képedről. Tudod egy arc sok mindent elárul.
      Jövőben ha már hozzászólsz egy témához illene többet írni illetve link, forrás stb...

      Törlés
  2. Sziasztok,

    lehet, hogy én értelmezem félre, de Lincolt 1865.-ben tették el láb alól,
    nem pedig 1912.-ben.!? Ráadásul, ha jól tudom, akkor azért, mert a déliek ellen volt...

    VálaszTörlés
  3. Szép napot mindenkinek!
    Érdekes dolog, ha jól tudom a Morgen is a hajon lett volna de 1-2 nappal az indulás előtt lemondta, nagyon érdekes de, hogy tudtak a hajó pusztulásáról, vagy legalábbis a tervéről, az szerintem is biztos, de én jobban hajlok, a biztosítási csalásra az Olimpic cseréje, szerintem az Illuminati és a Szabadkőművesek, annyira uralták a politikát és a szervezet bűnözést, hogy nem létezett volna semmilyen módon megakadályozni a FED létrejöttét.
    Még annyit szeretnék hozzátenni az egyik hozzászóló írásához (Unknown2015. október 5. 15:04), hogy Linkoln-t Április 15. ölték meg, tehát nem az évszám volt a döntő hanem, a hónap és a nap.
    További szép napot!

    VálaszTörlés