2011. szeptember 28., szerda

Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller - No Comment



Hálásak vagyunk Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részt vettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.
Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.
De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.  Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
 (David Rockefellera Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde)

Ha ezt megérted, tudod, miért tarják az embereket folyamatos bizonytalanságban és éppen annyira szabadon, hogy a létfenntartás töltse ki életük nagy részét.
- Ne gondolkozzanak azon, miért is van ez....
- Ne kérdőjelezzék meg soha, rendjén van-e így.....
- Ne forduljanak soha gazdájuk ellen (a Rendszer, az Állam, a Hatalom...de nevezhetjük akárminek, mert tulajdonképpen egy magánhatalomról van szó, mely évszázadokra megy vissza).


Ezt folyamatos félelemkeltéssel érik el : Háborúkkal, terrorizmussal, vírusok elszabadításával. Rettegést hoznak létre és bizonytalanságot ...mindezeket ugyanazok csinálják, akik a végén megmentőként, a demokrácia védelmezőjeként lépnek fel.
Így elérik, hogy maguk az emberek soha ne kérdőjelezzék meg Őket (Bankrendszer, királyi családok, Titkos társaságok - Szabadkőművesek - ILLUMINATI-nézzetek utána ! - Ez mind egy és ugyanaz a társaság és mindig ugyanazok a nevek kerülnek elő...).

A BANKRENDSZER OLIGARCHÁI (Amerikai Jegybank - FED, Nemzetközi Valutaalap - IMF) ezek mind parazitaként élnek egy bolygó testén és a pénzkibocsátás eszközével tartják modern rabszolgaságban a nemzeteket.

"Adjátok kezembe a nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel ki hozza a törvényeit..."

(Mayer Amschel Rothschild, a Rotschild bankár dinasztia megalapítója) 
Végcél a NEW WORLD ORDER, az általuk elképzelt Új világrend létrehozása, egy egységes VILÁGKORMÁNY és egyetlen KÖZÖS VALUTA megteremtésével.
Ehhez minden eszközt hajlandóak bevetni minden erkölcsi korlát nélkül....(mivel más fajt képviselnek...nem is erkölcsi szempontok alapján terveznek, hanem kizárólag a végcél hajtja őket)
Ehhez létre kell hozni egy globális eseményt, ami után az emberek maguk igénylik majd, hogy valamiféle rendcsináló, védelmező szerepben léphessen fel a RENDSZER.


Ebben az új világrendben Ők tartanak majd ellenőrzés alatt mindent, Orwell 1984...csak még durvábban...

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a blogod, de nehezen olvasható a sok színkiemelés miatt. Hidd el, hogy egy egyszerű bold, dőlt betű, egy-egy behúzás többet ér, mint háromféle szín, változó méretű betűk, aláhúzások, miegymás.
    Próbáld a cikket gyorsan olvasni, láthatod, hogy ezek miatt nehézkes. Az információ súlyát meg lehet érteni a szövegkörnyezetből, a fogalmazásból is, szükségtelen minden posztból "újságcímlapot" csinálni.

    Ne vedd lehúzásnak, hiánypótló az amit csinálsz és remélem nem hagy alább a lelkesedésed! Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm és figyelembe is veszem majd a tanácsod. Igazad is van tulajdonképpen. Én gondolom úgy valószínűleg, hogy nem olvassák el a bejegyzéseket sokan, csak átfutják, ezért ilyenkor a kiemelt dolgokon futnak át a szemek és abban próbálom megragadni a lényeget.
    De remélem sokan vannak, akik azért végig is olvassák a bejegyzéseket...
    Köszönök minden észrevételt, tanácsot vagy tartalmi javaslatot is...:)

    VálaszTörlés
  3. Már 1 ideje olvasom a bogod,és öszintén szólva terjesztem is!
    Amennyire lehetséges ide az igazság kerül fel,de mindig van olyan amit meglehet cáfolni,vagy csak kérdőjelezni...

    pl a kondenzcsíkos cikked!Utánna érdeklődtem pár repülös barátomnál,főleg pilotáknál,és volt aki tagadott,volt aki elmondta részletesen hogy mi miért van.de hozzá tette ettől függetlenül semmi sem elképzelhetetlen ebben a mai világban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az egy dolog hogy mit tudnak mit mondhatnak!és mi a valóság!

      Törlés