2012. január 15., vasárnap

Az ILLUMINATI ELLENI TRILLIÓ DOLLÁROS PER Teljes vádirata - IGAZ !

EZ MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB LELEPLEZÉSE !!! 

Ebben a pillanatban érkezett és "olyan friss, hogy még meleg" az a 111 oldalas anyag, ami igazolja, hogy mindaz, amiről 3 részben írt a Világ Helyzete 2011.december 18-tól kezdve, az úgy igaz, ahogy akkor kiderült, bármennyire fantasztikusnak is tűnt első olvasásra.  
A megírt fejleményekkel foglalkozott az EnigmaTV és a HunTV is! Nekik is köszönöm, hogy sokakhoz eljutott az infó! 



Megérte gőzerővel fordítani a nemzetközi dokumentumokat, mert érezhető volt, hogy nem légből kapott az ügy, hiszen Benjamin Fulford volt a fő forrás és amiért David Wilcock is halálos fenyegetést kapott... 
(bár bizonyos források szerint meg is ölték)....az interjú, amit magyarul is feltettem önmagáért beszél. 

Ahogy Wilcock írta: "
Így kaptam meg én is a "Trillion Dollar Lawsuit" ügy anyagát és Fulfordon keresztül megerősítést kaptam, hogy igen, van egy 1,1 billió dolláros per, amiben az ENSZ, a Világgazdasági Fórum, az Olasz kormány, a Vatikán és sok más név benne van. Ez megdöntené a Régi Világrendet, a fennálló zsarnokságot.  "

"Ez a legnagyobb sztori..., a FED által "bubble money" létrehozására elkobzott 2millió tonna aranyról és a szövetségi perről, mely porig rombolhatja a jelenlegi teljes pénügyi összeesküvést."


  

Mindenkinek javaslom az ügy tanulmányozását, mert nagyon érdekes és a geopolitikai színtéren sok, jelenleg folyó esemény is összefügg vele! 

Csak nagyon röviden:
Megtudtuk, hogy a római birodalom óta összeharácsolt hatalmas mennyiségű arany volt felhalmozva ázsiai birodalmak kezében (Kína, Japán), akik ebből jelentős mennyiséget adtak oda Hirohito-császáron keresztül a Rotschild-családnak és az aranyból került Londonba a Bank Of England-be, de jelentős része (kb 2millió tonna) az USA-nak (és a FED-nek) lett kölcsönadva, hogy a majdani dollár tartalékvaluta szerepét megerősítendő biztosítson hátteret.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a modern kori világgazdaság beindítását ez az aranytartalék tette lehetővé.
"Az volt a cél, hogy az aranyat elkobozzák és távol tartsák a piactól, a nemzetközi kereskedelemtől. Ami a történelemben azóta történt, szinte minden Adam Smith (Wealth of Nations 1700) c. művéből következik, amiben leírta, hogy magánszemélyek és államok sem birtokolhatnak aranyat, mert veszélyt jelent, ha erre alapozva valaki fejlődésnek indul. A fedezet nélküli papírpénz kibocsátásával és mennyiségének szabályozásával viszont az irányítás és a hatalom folyamatosan kézben tartható !"

Az aranyért az ázsiai családok államkötvényeket kaptak (amit a fotón is láthattunk) - 1944-ben állították ki és 1994-ben jártak le! - és az aranyat vissza kellett volna adni. 
Csakhogy az USA és a Rotschildok ellopták és a mai napig nem adták vissza az aranyat, melynek mai értékéből a világgazdaság összes adósságát ki lehetne fizetni és teljes jólétet biztosítani a Föld lakóinak. Ha ez kiderülne.....

Ezért jött létre az a 117 nemzetből álló szövetség, mely Fulford információi szerint is harcban áll a Földet uraló, de uralmának végén lévő ILLUMINATI ELIT-tel, melyek története évszázadokra megy vissza...és láthatóan pusztulásba, háborúkba taszítja a világot. Háborúkat és járványokat tervez, mellyel köztudottan jelentős népességcsökkentésre, majd az Új Világrend felállítására készül.

Dragon Family néven találjuk ezeket a tehetős ázsiai erőket, melyek megbíztak egy Keenan nevű ügynököt az államkötvények kezelésével. Ő az, aki az egész pert indította.

Mert nem elég, hogy az aranyat nem adták vissza, hanem amikor két japán ügynök az egyenként 500millió $ értékű kötvénnyel (összesen 124,5 milliárd $) Svájcból tartott Olaszországba, ezeket a kötvényeket tőlük az olasz hatóságok lefoglalták, majd a Vatikán kincstárnoka, Dal Bosco Propaganda Due magas szintű szabadkűműves ellopta.
A CIA és más magas rangú tisztviselők próbálták 100millió dollárral megvesztegetni Keenan-t, hogy ne szóljon a Dragon Family-nek a kötvények ellopásáról, de Ő ebbe nem ment bele, sőt a "TRILLION DOLLAR LAWSUIT" per felperese is egyben


Mivel mindezen tények részét képezik a Trillió dolláros pernek és vádként jelennek meg a periratban, ezért óriási jelentőségű az ügy! 

A hab a tortán pedig a vádlottak listája, akik az egészben benne vannak:

az ENSZ főtitkár Ban Ki-Moon, volt olasz miniszterelnök Silvio Berlusconi
Giancarlo Bruno, aki a Világgazdasági Fórumon a bankszektor vezetője, 
Olaszország ENSZ nagykövete : Cesare Maria Ragaglini
Ray C. Dam a Nemzetközi Kincstári Felügyeleti Hivatal elnöke 
és David A. Sale az OITC tanács és cabinet helyettes vezetője. 

A Dragon Family által indított PERT ELVESZTETTE A FED a titkos tárgyalásokon az ENSZ-ben és az a határozat született, hogy az aranyat vissza kell adni 2001. Szeptember 12-én.   

A pénzt a WTC 7-es épület alatt tartották (mely egyben a CIA egyik főhadiszállása is volt). Ma már tudjuk azóta mi történt az ezt megelőző napon. Ahol az arany volt, a tárolót kiürítették ...az épületet a 2 WTC torony leomlasztása után ellenőrzött robbantással felrobbantották és ahogy Fulford forrásai is megerősítették ezért is történt 9/11. 


A VILÁG HELYZETE 3 RÉSZES CIKKE A PERRŐL ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ ESEMÉNYEKRŐL, SZEREPLŐKRŐL :

1. RÉSZ AZ ÉVSZÁZAD BOTRÁNYA LEHETNE - 1,1 TRILLIÓ DOLLÁROS RÉST ÜTÖTTEK AZ ILLUMINATI PAJZSÁN 

2. RÉSZ TRILLIÓ DOLLÁROS PER és a Nemzetek Aranyának ellopása

3. RÉSZ AZ ÉVSZÁZAD BOTRÁNYA LEHETNE - J.F.KENNEDY, 9/11 ÉS A TRILLIÓ DOLLÁROS PER 

37 megjegyzés:

  1. SBG Buddha! Meg kellene találni az(oka)t a médiákat, melyek ezt az információt leghamarabb, és a legszélesebb hallgatóság mellett nyilvánosságra hozhatják. Véget kell vetni Magyarország pusztításának, és kifosztásának. A külföldi sajtó már ne bennünket rágalmazzon, hanem azzal kellene foglalkoznia, hogy a világuralomra törő Szabadkőműves „Szent” Kígyó és más testvériségek aljas sok száz éve forgatókönyv szerint hogyan végzi szisztematikusan, a föld embereinek lebutítását, ez által a birkásítását. Eltelt egy olyan időszak, melyben egy generáció már felnőtt, és sokan nem tudják, nem is ismerik mindazokat a gaztetteket, melyet a Kazár magukat zsidónak valló cionista bűnbanda művel. A fiam is ezeknek a gazembereknek az áldozata! Igen eljött az az idő, amikor már nevén kell nevezni a dolgokat, és nincs idő a mismásolásra, maszatolásra. El kell mondani azt is, hogy a képviselők több mint 90%-ban zsidó származásúak, és sok közöttük a kettős állampolgár. Magyarországon gyakorlatilag minden vezető beosztásban zsidók vannak, és irányításuk alatt nem igazán a Magyar érdekeket helyezik előtérbe, hanem azt, amit a globalista cionista hatalom tőlük megkíván. Ezért is tartunk ott ahol. Tőlük, az Illuminátusoktól származik az Unió(k), a közös pénz, a demokrácia, a közoktatás, a megosztottság a határok, a háborúk, forradalmak a vallások, a terrorizmus, de említhetjük a többi …izmusokat is. Szóval mindazok, amik a gyűlölethez és az agresszióhoz, ez által „népességcsökkentéshez” vezet. Emiatt már sok szász millió becsapott ember lelte halálát. És még a „jövőről” az általuk elképzelt Új Világrendről még nem is beszéltem. Szerencsére sok jó ember ébredezik nem csak nálunk, hanem a világon is, és követelik az igazság nyilvánossá tételét, a bűnösök az igazságszolgáltatás általi megbüntetését, börtönbüntetését. Bízom abban, hogy az ébredések során erősen lelassul, vagy egyáltalán be sem következik mindaz, ami a Sion Bölcseinek könyvében le van írva az, amit elképzeltek ezek a sátánisták a föld jövőjéről. Legyen szép napotok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nagyon vagyok benne a média sarában, nem is tudom melyik a hazugabb csatorna, de az Echo Tv-n elég sok érdekes információt leadnak. ott be lehetne próbálkozni.

      Törlés
    2. vagy a Barikád magazin. szerintem az még jobb lenne. Bár nem tudom, h a Jobbiknak milyen zsidó szálai van, azt is hallottam, hogy a Fidesz által generált ellentét a "választási szabadság" illúziójának megtartására. Talán nincs is olyan média szerv amin ezt szét lehetne kürtölni. Csak a net marad.

      Törlés
  2. Egy kis friss üzenet.....
    http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/01/message-from-galactic-federation-11412.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. David Icke írja "A végtelen szeretet az egyetlen igazság..." című könyvében,
      hogy a New Age (ide érthető a csatornázott üzenetek innen-onnan) szintén az illumináltak egyik eszköze a megtévesztésre!!!

      A fenti cikkben szereplő Ashtar Command név kísértetiesen hasonlít az ősi egyiptomi okkult vallás egyik istenéhez, Ashtarte-hoz. Az okkultizmust pedig gondolom nem kell bemutatnom, hogy kik gyakorolják (illu...)

      Szóval csak óvatosan, a megtévesztés minden szinten folyik!!!

      Törlés
    2. Így igaz!!! Résen (és észen) kell lennünk!

      Törlés
    3. Sorry, Ez scam!!!!!!
      A feltett videoban a New World Order-rol Beszelnek = ILLUMINATI+ ANNUNAKI REPTALIANS!!!!!
      Ugy allitja be mintha a PLeiadian tamogatna!
      Ne hidd el!!!!!
      Amikor olvastam a gyomrom gorcsbe randult. Az pedig nem egy pozitiv sign.
      Csak figyelj a testedre, az megmondja neked.
      Vagy ha a szeretetre koncentralsz es megkerdezed a felettes enedet, hogy amit olvasol a te "higher Best"-edet szolgalja. Az elso gondolat ami az eszedbe jut igaz, csak ne gondolkozz rajta.
      with LOVE

      Törlés
    4. Ugy ertem a
      http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/01/message-from-galactic-federation-11412.html

      site a scam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=Yi8k7k4tfTE

    http://www.youtube.com/watch?v=b7yizsTzLw0&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=KJiUCdwslyc&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=nH1zqLz8dYQ&feature=related

    VálaszTörlés
  4. Üdv: Smaly7! Ezt az oldalt még nem ismertem, de most elmentettem. A GF. üzeneteit Alaje, Sheldan Nidle, Georgeos Ceres Hatonn, Matthew Ward, valamint Salusa-tól olvasom! Köszi az infót! Légy jó!

    VálaszTörlés
  5. Üdv ummacdan! Van itt még egy csatorna, ezt nemrég fedeztem fel:
    http://www.youtube.com/user/PleiadianMessages

    Szép napot! Légy jó!

    VálaszTörlés
  6. Üdv:Smaly7! Micsoda szeretet! Nagyon köszönöm! A zene emlékeztet az egyik kedvencemre Robert Coxon nagyszerű felvételeire.
    Úgy legyen! És légy jó!

    VálaszTörlés
  7. ummacdan

    Esetleg nincs egy Youtube csatárnád CoronitaClassics néven? Mintha őt "hallanám".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv:Robert! Coronita? Ő haver, egy városban lakunk, hasonló az érdeklődésünk és gyakran szoktunk beszélgetni. Légy jó!

      Törlés
    2. Amúgy van csatornám a You Tubon unmacdan néven.

      Törlés
  8. Szeretettel Mindannyiótoknak!

    http://despertando.me/despertando-me-english-2/
    http://www.galacticchannelings.com/english/index.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv: Gábor Kati az utóbbit szoktam én böngészni. Légy jó!

      Törlés
  9. Sziasztok! Budapest felett ma igencsak HAARP gyanús felhőket lehetett látni a mai nap.. A szabályos hullámzó formában... Eléggé ijesztő, hogy mi a fenét ténykednek a fejünk felett már megint.. :(

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok,

    Azert irok, hogy tudjatok ha ellatogattok az Ascension Earth 2012 site-ra vagy Greg Giles "Pleiadian " uzeneteit olvassatok, ez egy scam. Az oldalon feltett videoban nyiltan beszelnek a NWO New World Order-rol mint pozitiv dologrol ami az Illuminati-kat jelenti. Ne higgyetek minden el es ne higgyetek mindenkinek aki azt mondja o Pleiadian channel. Igy akarnak ''behuzni''titeket es elhitetni a roszaktol hogy ok a jok. csakis egyedul a szivetekre hallgassatok amikor tanacstalanok vagytok. Az mindig megmondja mi a nektek legjobb. With LOVE.

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok,

    Sheldan Nidle nem a SZERETET ES FENY neveben beszel.
    Legszi ne higgyetek neki.
    akarhanszor ''megkerdezem'' az o never mindig negativ valaszt kapok.
    Hallgassatok a szivetekre.
    wih LOVE

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad lehet, mert már az utóbbi időben nem igazán érzek "vonzást" némely közvetítő tevékenysége által. Volt olyan is amikor egy spirituális oldalon "Kryon" olyan információkat mondott el ami bennem erősen a nem tetszést váltotta ki. Azt nem tudom megmondani, hogy "valódi" volt az üzenet, vagy valaki az ő nevében küldött információt.
      Már a manipulatív dolgokat is manipulálják. Nem mindegy, hogy az ész, vagy a szív érzése által vagyunk vezetve.
      Végül is figyeljünk, hallgassunk a szívünkre, érzéseinkre és ez is legyen az irányadó! Legyetek jók!

      Törlés
  13. Emberek, ez egy sima vakoló oldal, valószínűleg valamelyik hazai páholy üzemelteti. Becsapnak és manipulálnak benneteket az itteni álhírekkel és féligazságokkal. Ne higgyetek el semmit egyből senkinek, ezt se, amit most írok, de gondolkodjatok el, lássátok meg a mélyebb összefüggéseket. Ez a fentebbi cikk egy ügyes és tipikus vakoló manipuláció, mint ahogyan a kiszindzser iromány is. Mond már el honnan szedted, mi a forrás? Ezt miért nem árulod el? Sorolhatnám még az érdekes itteni irományokat, az emberi elme nagyon tekervényes. Hányadik szinten vagy a piramisban, oldalszerkesztő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello,

      szamomra erdekes volt olvasni a cikked. a dolog nagyon egyszeru. igazabol mindenkinek a sajat velemenye az igaz. viszont egy valami sohasem hazudik, az a szived.en szemely szerint olyan infot kozoltem ami az en szemszogombol, erzeseimbol igaznak erzek.bar valljuk be ahol arrol beszelnek hogy a New World Order milyen jo lesz nekuknk alapjaba veve nagyon rossz. meg akkor is ha azt olyan allitja aki "Pleiadian Chanel" mint Greg Giles az Ascension Earth 2012-rol. van ott egy 24 perces video angolul. barki megnezheti. en azota jelolomaz oldalt spamek.vagy pl Dr.Joe Vitale az Attract Money Now szerzoje a konyv boritojan Iluminate-s ovcsattot visel. szoval akirol azt hittuk idaig hogy a szeretet neveben beszel nemelyik szimpla szemfenyvesztes. ne higgyetek senkinek sem, csakis a sziveteknek ami soha nem csap be.gyszeru: ha felteszed a kerdest es e gyomrodben rossz erzest erzel, az eggyertemuen negativ, rossz, a karodra van, nem a magasabb erdekedet szolgalja. mindig a szeretetre figyelj, a szivedre.
      with love

      Törlés
    2. Láttátok az ébredés c.videót,ha nem,akkor nem hiszitek el.aki látni akarja,adja meg az e-mail címét,vegyük fel a kapcsolatot és lemásolom neki,akkor majd talán hisz a saját szemének!!!

      Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. Üdv akinom!
    Igazad van, mert ha a Contact-ra kattint valaki, akkor meglepő módon a "Hi, love your site! ;)" tárgy jön elő automatikusan. Ez számomra érdekes és elgondolkodtató. (Mondhatnám úgyis, h az ördög a részletekben rejlik...)
    Ha valaki a Szeretet Törvényét követi és vallja (szolgálja), mintahogyan állítják (ők) akkor nincs szüksége ilyen megjegyzésekre, "behízelkedésre" mert aki önzetlenül szeret, az nem vár érte köszönetet, visszaigazolást, hanem olyan mint a Nap, aki mindig ad és nem vár érte semmit. Felkel a nap jónak és gonosznak egyaránt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. WOW! Teteszik a naprol mondott szavaid.mennyire igaz!
      with love

      Törlés
  16. Üdv Grenflow!
    Igazad van, gondolkodjunk, de ne állítsunk és utasítsunk valamit ennyire határozottan el, mert csak az ostoba holtbiztos mindenben! Akinek szíve van, csak azzal lát igazán jól és akinek füle van a hallásra, csak az hallja igazán az igazságot! Te is eldönthetnéd hogy ezen az oldalon mi az igazság és mi nem az!!! Döntsd el melyik oldalon állsz!!! Eljutottunk abba a korba, amikor már a "megosztás", a kételkedés elhintése lejárt lemez. Örülök, hogy sok David Wilcock-os, Fulford-os angol nyelvű cikk legalább eljuthat olyam magyarokhoz is, akik nem beszélik jól az angolt. Aki meg szívével is lát, - ne félj - eldönti, melyik az ocsú és melyik a mag! MERT MÁR KÉPESEK VAGYUNK RÁ!!! Légy jó!

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. ha valaki keresi a kiszindzseres cikket:
    http://szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4541

    VálaszTörlés
  19. "régebbi" írás, de minden szava egyre aktuálisabb:
    http://szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4429

    VálaszTörlés
  20. Eredeti témához: érdemes tudatában lenni, hogy a "névjegyük" is elárulja őket (nemcsak a gyümölcseik...):
    http://www.freewebs.com/maxiganarticles/illuminatisacredcodes.htm

    VálaszTörlés
  21. Ha valaki még nem látta volna az egyik ébresztőfilmet - nekem az egyik "alapmű"...
    http://www.youtube.com/watch?v=6NNBD9VLb9U

    VálaszTörlés
  22. A mai dátumig nem történt semmi változás, illetve rossz irányba max. Köszönjük a kamuszart már megint!
    Eleve csóváltam a fejemet, az illuminátusok irányítanak mindent, tehát őket nem lehet beperelni, egyszerűen senki nem ítélkezhet felettük maximum a jóisten, ha ugyan létezik.

    VálaszTörlés