2011. november 16., szerda

Bankoligarchák ostroma alatt áll Európa


OSSZÁTOK MEG MINDENKIVEL ! TUDJA MEG AZ EGÉSZ VILÁG !

Csendes és a média által természetesen elhallgatott hatalomátvétel zajlik Európában, ahogy az előző cikkben is szó volt róla. 318Ft-on az Euró, az IMF és a "hitelminősítők" gyakorlatilag a végsőkig szorítják a hurkot, amit a nyakunk köré tekertek. Éppen a DEMOKRÁCIA FELSZÁMOLÁSA ZAJLIK országról országraVegyük már észre, hogy a háttérben ugyanazon erők állnak! Mindig egy és ugyanaz a bankár-elit, mely dönt most Európa sorsáról.
Azok döntenek a megoldásról, akik magát a problémát okozták ???
Ez a világtörténelmben még egyetlen egyszer sem működött és mindig valami rosszabb sült ki belőle! 

EMBEREK ÉBREDJETEK MÁR FEL VÉGRE! 

Meddig szorítja még a nyakunkat a Rotschild-Rockefeller-Morgan és a Goldman-Sachs ??? Vagy nevezzük IMF-nek? Bilderberg-csoportnak ? Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) vagy Trilaterális Bizottságnak? Ja bocsánat, egy hete kb. Frankfurt csoportnak nevezi magát az új testület, mely ugyanazon emberekből áll. Ők döntenek most. Te nem hallottál még a főáramű médiában semmit róla? HÁT ÉN SEM! Biztos nem fontos...


Meddig fojtogatjátok még a rabszolgáitokat? Addig, amíg amíg meg nem fulladunk ? , illetve a magyar kormány levegő után kapkodva végre azt nem mondja az uzsorás bankároknak:


JÓL VAN, TIÉTEK AZ ORSZÁGUNK, VIGYÉTEK! 
Diktáljátok csak mit tegyünk népünkkel !,
milyen megszorításokat szeretnétek?, hány embert bocsássunk még el?,
                                    mely gyárainkat zárjuk be a kedvetekért?
                                                    Kellene az ivóvízkészletünk?
                                                              vagy csak a termőföldjeink cserébe majd a hitelért, amit ránk akartok nyomni?
Hiszen jól tudjátok, hogy azt soha vissza nem tudjuk fizetni nektek? Vagy pont ezért akarjátok, hogy aztán felvásároljátok a maradék országunkat, amit nem loptatok még el az I és II. Világháborútokban, Trianonban ? vagy nem adtátok oda az oroszoknak?



Tudjátok meg, hogy Magyarország egy több évezred óta létező nemzet, ősi civilizációk leszármazottja. Ti a Vaskor csökevénye vagytok, anyagi kapzsiságotok és hatalomvágyatok rabságában. Időtök a végéhez közeledik!

Spiritualitásunk viszont nem engedi, hogy felzabáljátok és megtörjétek az életünket,
a szeretetet, a szerelmet, a magyar családot,
a magyar kisfiút és kislányt,
mely NEM KOZMOPOLITA,
nem GLOBALISTA,
nem LIBERÁLIS szörnyszülött,
hanem SZABAD és ÉRTÉKEKKEL RENDELKEZŐ MAGYAR EMBER. 

9 megjegyzés:

  1. Már bocsáss meg, de ne csak azt írd, hogy ébredjünk már fel végre hanem adjál megoldást is a problémára vagy fogjon össze egy kisseb csoport és tegyenek is valamit ne csak irogassatok.

    VálaszTörlés
  2. Banki hatalomátvétel Európában: http://komlomedia.hu/hir.php?hir=582

    VálaszTörlés
  3. 2012.12.21-én a jövendölések szerint véget ér a vaskor,az emberiség legsötétebb időszaka.Újra aranykor jön és majd meglátjuk,hogy tényleg mi vagyunk a kiválasztott nép.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zoombee! Attól, hogy valaki bátran felvállalja azt, hogy indít egy oldalt, mellyel megpróbálja az alvó emberek szemét felnyitni, miért gondolod, hogy egyben megoldással is kellene szolgáljon?! Elég nagy szolgálatot vállal már azzal is, hogy ír az igazságról! Nem sok ilyen oldal van!!! Esetleg próbálj Te is alternatívával szolgálni embertársaid felé, mint egy további lehetőségként, a közös ügyünk érdekében! Mit szólsz?

    VálaszTörlés
  5. ZoomBee, megoldás kell?! Nem látod a megoldást, nem érted a helyzetet? A választ kérdésedre nem tudja neked senki megadni. Erre a provokatív, szúrós, sértő kérdésedre a választ a szívedben keresd, ha pedig ott nem találod, a hiba a te készülékedben van, javíts, finomíts magadon, és utána gyere vissza "kérdezni".

    VálaszTörlés
  6. A válasz egyszerű. "A világ csak belülről változhat meg"(E.T.). Azaz, minden embernek belülről kell megváltoznia ahhoz, hogy kívül egy szebb világ manifesztálódjon. Amint fent, úgy lent. A Feltétlen Szeretet a kulcs... Jelen pillanatban annyiban van "könnyű" dolgunk, hogy segítve vagyunk a spirituális energiák által az átváltozásban, és minden összeomlik ami hamis. ez történik most.

    VálaszTörlés
  7. Szerzőnek címezve: Kedves Cikkíró !

    Bátor kiállású cikknek - tűnik. Ám amit belőle alább ide idézek megfogalmazást, az sajnálatos módon épp ellentmond, a cikk felhívásának, ugyanis egy ’öngóllal’ megcáfolja, üti azt a lényeget, amit országunk épp el kíván kerülni.

    Idézem a cikkben kifogásolt részt:

    „Meddig fojtogatjátok még a rabszolgáitokat? Addig, amíg amíg meg nem fulladunk ? , illetve a magyar kormány levegő után kapkodva végre azt nem mondja az uzsorás bankároknak:
    JÓL VAN, TIÉTEK AZ ORSZÁGUNK, VIGYÉTEK!
    Diktáljátok csak mit tegyünk népünkkel !, milyen megszorításokat szeretnétek?, hány embert bocsássunk még el?, mely gyárainkat zárjuk be a kedvetekért? Kellene az ivóvízkészletünk? vagy csak a termőföldjeink cserébe majd a hitelért, amit ránk akartok nyomni? Hiszen jól tudjátok, hogy azt soha vissza nem tudjuk fizetni nektek? Vagy pont ezért akarjátok, hogy aztán felvásároljátok a maradék országunkat, amit nem loptatok még el az I és II. Világháborútokban, Trianonban ? vagy nem adtátok oda az oroszoknak?”

    - írod


    És most a következőkben, – a kiemelt idézetre vonatkozón, - nem a szerzőt kívánom minősíteni, hanem a tollát elhagyó írásművet:
    Ez a fajta megfogalmazás olyannak tűnik, mint ahogyan az igazságában sértett gyermeki lélek reagál a nálánál erőszakosabbal szemben... és gyengeségében, durcásságában kihívóan lemondó, holott épp az ellenkezőjét szeretné, hogy történjen...

    Ezért ezt a részt célorientált fogalmazással, a hangsúlyt épp arra kéne helyezni:
    MIT NEM ENGEDÜNK MEGTENNI velünk, s az országunkkal.
    - ekkor lenne szinkronban a cikk többi gondolatának mondanivalójával.

    Fenti kiemelt részben NEM HELYÉNVALÓ sem a KÉRDŐ hangsúly ! - Sem pedig a felkiáltó jel.


    Kedves Cikk-író ! - Olyan, mintha mástól idézett szövegként illesztetted volna be...
    Energetikailag ilyen fogalmazásban le sem szabadott volna írni !!! – mert rendkívül negatív kisugárzású fent idézett szövegbetét ...

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vigyáznék olyan szavakkal,mint " kiválasztott nép". Ilyen nincs. Minden ember egyenlö,nincs semmiféle elöjog. Jó lenne,ha sokan elgondolkoznának rajta,mert nagyon veszélyes,amikor egy nép elkezdi hinni,hogy ö különlegesebb,mint a többi.

    VálaszTörlés