2018. október 30., kedd

Megjelent a titkos katonai űrprogramok leleplezéséről készült legteljesebb dokumentumfilm! ABOVE MAJESTIC


ABOVE MAJESTIC teljes film magyarul HD minőségben


Az Above Majestic minden idők egyik legnépszerűbb dokumentumfilmje. Az emberiség egyik legfontosabb titkáról szól, a titkos űrprogramokról és az ezek mögötti hálózat életünkre és világunkra gyakorolt hatásáról.

A film fejezetei sorrendben:
✔ Hadiipari komplexum
✔ Titkos társaságok
✔ A programok
✔ Adósrabszolgaság
✔ Elnyomott technológiák
✔ Egy mozgalom elindul


Részletesebb bemutatás:
A "Majestic 12" egy elit katonákból és vállalatokból álló szupertitkos csoport, ami több trillió dolláros programokat működtet, melyek keretében mérnöki visszafejtéssel sikerült földönkívüli technológiákat lemásolni, azokkal a Földön és Naprendszeren kívül titkos katonai kolóniákat létrehozni.

Ezeknek a programoknak az alábbi következményeit ismerjük:
✔ Az intelligens földönkívüli élet valósága
✔ Földönkívüli bázisok és emberi és idegen civilizációk
✔ Olyan fejlett technológiák, amelyek véget vetnének a fosszilis üzemanyagok használatának
✔ Egészségügyi technológiák, amelyek képesek minden betegséget gyógyítani
✔ Az a tény, hogy titokban az adófizetők pénzéből finanszírozzák ezeket a programokat egy szűk elit javára
✔ Az emberiség eredetének valósága
✔ Az a nagyon feltűnő és mindennapi valóság, hogy a kormányaink hazudtak nekünk, és rabszolgává tettek minket


A nézők egy igazi mély betekintést kaphatnak, és megismerhetik az emberiség eredetét, az eltitkolt technológiákat és elhazudott történelmet, eltussolásokat, összeesküvéseket, tanúvallomásokat és azokat a kutatásokat, amelyek megmagyarázzák a titkos űrprogramok működését.


Működő jó Youtube-link: 

Ha nem töltene be, akkor az odysee.com-on itt és a bittube.video-n itt is megtekinthető.


Megjelent a titkos katonai űrprogramok leleplezéséről készült legteljesebb dokumentumfilm!


ABOVE MAJESTIC


2001. szeptember 10-én Donald Rumsfeld akkori amerikai védelmi miniszter bejelentette, hogy nem kevesebb, mint 2.3 trillió amerikai dollárral nem tudnak elszámolni az amerikai hadügyminisztériumi költségvetésben.

Másnap a Pentagon költségvetés-ellenőrző irodája minden bizonyító okirattal megsemmisült a 9/11-es támadásban.
De vajon mire költhettek ennyi pénzt?

Címében a Majestic 12 nevű titkos társaságra és programra utal, mely felügyelt számos magas szintű gyilkosságot, valamint az ufó-technológia mérnöki visszafejtését (“backengineering”) lezuhant idegen járművekből.
Ez a titkos csoport össze van fonódva a bankrendszer elitjével és az amerikai-globális hadi-ipari komplexummal.

Steven Greer Sirius (2013) majd Illegálisan Titkosított (2017) című filmjei után ez az exopolitika harmadik legnagyobb szabású teljes estés mozifilmje (és még tegyük hozzá a Citizen Hearing on Disclosure meghallgatások beszámolóit).


Ez az eddigi legteljesebbnek tekinthető mátrixleleplező dokumentumfilm
, ugyanis nemcsak a banki-hadipari-politikai világmaffia (a Cabal) 'megszokott' leleplezése, nemcsak a Steven Greer-től megszokott titkos katonai programok és fedett költségvetésű földi projektek létének felfedése szerepel benne, hanem ezeket integrálják a űrbéli titkos katonai programokkal, a végén megemlítve az elménk és kollektív tudatosságunk konstruktív felhasználása révén a lehetőségeinket a pozitív változtatásra. 

Ezekről korábbi VilagHelyzete Cikkekben már olvashattatok, sőt a teljes filmeket is feltettem.



Az amerikai katonai-védelmi-hírszerzési komplexum évtizedek óta futó projektjei között léteznek legálisan titkosított és illegálisan titkosított programok, utóbbiaknak egy még inkább szűkített körét alkotják a különleges hozzáférésű el nem ismert (illegálisan titkosított) projektek (USAPs - Unacknowledged Special Access Programs). 

Ezek csak azért fontosak, mert olyan, közpénzen kifizetett tudományos-technikai fejlesztéseket tartanak elzárva nemcsak az Amerikai Egyesült Államok lakossága, hanem bolygónk teljes lakossága elől, melyekkel a (profitábilis) háborúk, az éhezés, a túlnépesedés miatti erőforrás-szűkösség problémája, az egyre növekvő energiaigények problémája mind megoldhatóak lennének.


Egy rendkívül szűk globális magánoligarchia érdekében úgy tartják vissza illegális eszközökkel ezeket a fejlesztési eredményeket, hogy közben azokat a társadalom által finanszírozott költségvetésből elszámoltathatóság nélkül és korlátlanul finanszírozzák.

Egyelőre még nem érhető el a teljes film ingyen, de ahogy birtokomban lesz vagy meg tudom szerezni, fel fogom ide tenni ebbe a cikkbe a filmet, hogy minél több emberhez eljuthasson.
Addig is mindenképp ajánlom, hogy nézzétek meg a két korábbi filmet, ha érdekelnek benneteket a titkos katonai űrprogramok és hogy milyen szinten tart a tudomány az árnyékkormány és a háttérhatalom kezében.
                                                                            (SBG Buddha - VilagHelyzete)





A filmtörténelem legnagyobb tömegfinanszírozású filmje feltárja a szupertitkos ismereteket a bank-olaj-hadi-titkosszolgálati ipar, a tiltott energiakinyerési és meghajtási technológiák, valamint a Földön kívül élő civilizációkkal fennálló letagadott, exopolitikai kapcsolatok közötti összefüggéseket, mely titkok egész civilizációnk és mindannyiunk alapvető életminőségére és hétköznapi, családi-munkahelyi-fizikai-belső életére vannak tartósan és sokszor drasztikusan pusztító hatással. Mindannyiunkéra.




Az ufológia leghíresebb alakja dr. Steven M. Greer, aki az egész UFO-leleplezési mozgalmat elindította 2001-ben a Washington D.C. Sajtóházban (National Press Club) rendezett Disclosure Project (Felfedés Projekt) nevű rendezvényével, melyen számos, magas beosztású hadseregbeli és titkosszolgálati vezető tett a törvény előtt is helytálló módon tanúvallomást a földönkívüli jelenségekről és egy kiterjedt, illegálisan működő titoktartási rendszerről szerzett tapasztalataikról.


2 .ILLEGÁLISAN TITKOSÍTOTT (Unacknowledged = Elismeretlen)


A történelem másik legnevezetesebb hasonló eseménye a nem is olyan régen rendezett Citizen Hearing on Disclosure volt Stephen Bassett vezetésével, melyen több napon át folyamatosan mentek a meghallgatások több szenátor előtt, amiről Full HD minőségben videófelvételek is elérhetőek, valamint több, mint 600 oldalnyi dokumentáció készült az elhangzottakról. 



Jelmondatuk: "Ha a Kongresszus nem végzi el a dolgát, az emberek majd megteszik!" 

Részt vette rajta Paul Hellyer, Kanada egykori hadügyminisztere, illetve később miniszterelnök-helyettese, és természetesen Steven Greer is ott volt.










Az alábbi videót és a fenti idézeteket, filmeket soha nem fogod látni a főáramú médiában! 

Daniel Inouye szenátor nyíltan beszélt a háttérhatalomról és árnyékkormányról



Kapcsolódó további VilagHelyzete Cikkek:

Elkezdődött a Wikileaks-bomba! Megtörtént a "földönkívüli lelepleződés! A Wikileaks olyan titkos dokumentumokat tett közzé, amitől hanyatt fogsz esni



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése