2011. augusztus 16., kedd

A világ irányítói egyre kevésbé tudnak elbújni



Az idei Bilderberg találkozó Svájcban, St Moritz-ban történt meg június 9.-12. között. A Bilderberg csoport vezető politikusok féltitkos csoportosulása, mely évente szervez egy találkozót. A mainstream sajtó 20-30 évig a közelébe sem ment a rendezvénynek, csak tavaly dugta oda a fejét egy pár riporter. A találkozó tartalma szigorúan titkos, hivatalosan semmit sem közölnek a megbeszélt témákról vagy döntésekről.
bilderberg daniel estulin 2011 találkozóKözben pedig emberi sorsokról és országok sorsáról hozhatnak döntést. Feltehetően nem összeesküvésről van szó és sokkal kevésbé ez a "titkos kormány", mint ahogy sokan hiszik ezt. Ez csak egy találkozó, ahol megosztják egymással a feltehetően lenéző véleményeiket az emberiségről és a politikáról.
Mégis fontos, hogy legyen erről tudósítás. Nem utolsó sorban a résztvevők magánszemélyként utaznak oda, mégis hivatalos rendőri, hadseregi elsőrangú védelmet kapnak az adófizetők pénzéből. Igen, közpénzeken finanszírozzák a magánbulijukat, ahol nem utolsó sorban ugyanezen "báránykáikkal" sakkoznak. Ezért kell erre fényt deríteni.
A csoport tevékenységéről könyvet is írtak, sőt, 2010-ben Daniel Estulin előadást is tartott az Európai Parlamentben a csoportról.
Tavaly első alkalommal mainstream ujságban (Guardian) megjelent cikk a Bilderbergékről. Idén sok újságban jelent meg cikk róluk, mainstreamben is.
David Rockefeller igazoltan meghívott vendég és ez azt sejteti, semmi sem változott. A biztonságiak felügyelik, hogy a sajtó közül senki se tudjon belátni és bemenni. Bombariadó volt, aminek ürügyén az utcát le tudták zárni. Egyébként az insiderek szerint is a végnapjait éli az egész rendszer, és a népirtást előirányzók vesztésre állnak. Egyre nehezebben kiszámítható a társadalom, a rendszer, ami kaotikus rendszerek jellemzje, illetve bifurkácós pontot jelöl. Itt egy kis változásnak nagy hatásai lesznek és át tud billenni a rendszer. A változást pedig most mindeki irányítani tudja a saját udvarán belül.
Idén is tüntettek a helyszínen. A biztonságiak provokatőrökkel próbálkoznak, eddig sikertelenül, hogy növelhessék a biztonsági szintet. A bombariadó is ennek köszönhető. Így az egész oda vezető utcát lezárhatták.
Fulford szerint a svájci kormány kérte a találkozó megnyitását a sajtó képviselői előtt, és amikor ez nem történt meg, letartóztatni készültek több tagot. Ezek aztán gyorsan elhagyták a helyszínt, a találkozónak is idő előtt véget vetve. Egy biztos: az IMF új vezetője megint egy Bilderberges.

ASR: Bilderberg résztvevői lista
Daniel Estulin előadása
Russia Today tévériport
Guardian cikk a sétájukról a hegyekben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése