2018. augusztus 7., kedd

Cenzúra vagy szabadság? Az InfoWars-t összehangoltan törölte az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify! A tisztogatás elkezdődött és az ellenállás is:a Valódi Információs Háború


Elkezdődött a valódi Információs Háború, az InfoWars! Azóta izzik az internet

A gigakorporációk összehangoltan és egyszerre törölték az évek óta működő Alternatív Hírportált, az Infowars-t és Alex Jones platformjait!

Az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify és a Pinterest is akcióba lépett a jobboldali konzervatív Alex Jones és csatornái ellen. Mind törölték 12 órán belül.
  

A vád természetesen a 'gyűlöletbeszéd' jolly jokere, amit ma már bárkire rá lehet húzni, aki kimond dolgokat. De ez nem más, mint politikai háború és cenzúra az igazság ellen!

A döntés azért meglepő és durva - a globalista véleménydiktatúra mellett, de ezen már meg sem lepődünk -, hogy Alex Jones az elnökválasztási kampány végéig aktív támogatója volt Donald Trump megválasztásának és az elnök még külön meg is köszönte neki.

De ezek szerint a globalista háttérhatalom számára már az amerikai elnök sem jelent semmit...., maximum egy eszköz....




Úgy látszik még így is erősebbek a korporációk az elnöknél, amin nincs min csodálkoznunk, hiszen egytől-egyig a háttérhatalom kezében vannak és részben ők hozták létre, viszont teljes egészében ők működtetik már!

Magának Alex Jones-nak a személye és belső informátorokhoz való kötődése persze megkérdőjelezhető, egyéni ízlés kérdése, de eddigi leleplező filmjei és sok információja már kevésbé. Azok legtöbbször önmagukért beszéltek...

Lehet vannak még közöttetek is olyanok, akik nem tudják, hogy az Ébresztőfilm (Wake Up Call) című filmjében ő mutatta be a Bohém-erdőben Moloch, a bagoly óriás szobra előtt jelképes emberáldozatot bemutató amerikai elnökökről, bankárokról és politikusokról készült videót! 2:50-től:



Gyakorlatilag ez minden ébresztő-folyamat, az Awakening és Igazságkutatás kezdete. Ezért is van fent számos filmje a VilagHelyzete oldalon. Az Ébresztőfilm mellett az Endgame (Végjáték) és az Invisible Empire (láthatatlan Birodalom) is.


De 2018-tól úgy látszik a technológiai óriások gyakorlatilag azt törölnek, akit csak akarnak a véleménydiktatúra jegyében! 

Orwell 1984 (vagyis inkább 2018) megérkezett...

De az ellenállás részeként megszólalt ezer más ember között Nigel Farage, Steve O'Keefe is:



A WIKILEAKS szintén megszólalt azonnal:
"A Birodalom visszavág: Apple, Spotify, Facebook és a Google/Youtube mind törölte az InfoWars-t és Alex Jones-t. Mely milliónyi követőve és feliratkozóval rendelkező publikáló lesz a következő áldozat, hogy kitakarítsák a kultúrális átalakítás jegyében?" 




A CNN Fake News álhírcsatorna riportját elrettentésképp érdemes megnézni!

Elmesélik szépen a zombi alvó nézőiknek, hogy végre a HOAX-terjesztő Alex Jones eltűnt, hiszen ő volt az, aki számos összeesküvés-elméletet elterjesztett, melyek közül a legelképesztőbb, hogy 2001. Szeptember 11 merénylete egy INSIDE JOB, azaz 'belső munka' volt. 





Azóta gyakorlatilag már a CNN-t leszámítva mindenki tisztában van vele, hogy az volt és nem a gépektől omlottak össze az ikertornyok..., sőt a Pentagonba még utasszállító sem csapódott. 

De hagyjuk is a CNN-t, mert egy szót sem érdemelnek...


Természetesen mindannyian, akik Alternatív Hírek írásával foglalkozunk, tuduk, hogy egyszer eljön ez a nap, Alex Jones is erre számított, de nem hitte el, hogy meg merik lépni. 

Ez a valódi New World Order kezdete ....


A hír forrása:  RT News , de gyakorlatilag az egész internet tele van a hírrel


(Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése