2013. március 14., csütörtök

15 dolog, amit az új jezsuita I.Ferenc pápáról tudni kell


Jorge Mario Bergoglio Buenos Aires 76 éves jezsuita érseke. A neve elhangzásakor mindenki azt kérdezte, ki ő.
Ferenc pápa, a katolikus egyház első látásra szimpatikus, megnyerő mosolyú és szerény főpásztora, akit a második napon, az ötödik szavazás alkalmával választottak meg. Hogy Assziszi Szent Ferenc, vagy a jezsuita Borgia Szent Ferenc után választott nevet, hamarosan kiderül. Beiktatása kedden, március 19-én délelőtt 9.30-tól.
Maradona után újra az isteni kéz, ahogy az argentin sajtó tálalja. Bár tudjuk, hogy a mai katolikus egyháznak annyi köze van a jó istenhez és a valódi kereszténységhez......na de nehogy zokon vegye valaki...
A véleményetekre viszont kíváncsi vagyok. Mit gondoltok róla vagy az egyház jövőjéről ?

Természetesen elmondom nektek saját véleményem és amit velem is megosztottak:

Egy kérdéssel kezdeném:

Nektek nincs olyan érzésetek, hogy egy igencsak "ideiglenes" pápáról van szó...., akinek annyi lesz a szerepe, hogy jóságos kinézetévél és egy nem erős "kormányzással" segítse (akár tudtán kívül is) azon erőket, akiknek egy bábként működő pápára volt (lesz) szükségük az elkövetkező viharos időkben ?
Mely viharos idők forgatókönyve szerint a két nagy vallás összecsapásával és ezáltal lerombolásával lehetővé válik majd az új egységes világvallás (világkormány alatti) létrehozása az Új Nagy Templom felépítését követően..... (?) A régi lerombolt mecset romjain felépülő Templom nemcsak szimbolizálni fogja, hanem egyben be is teljesíti majd a keresztény-iszlám-zsidó vallás 2000 éves küldetését ......

Hogy kik is ezek a jezsuiták és mi áll mögöttük - természetesen ami nem publikus és igyekeznek titkolni - erről hamarosan külön cikkben beszámolok.


Busszal jár munkába, megfőz magának, elutasitja a bíborosi ranggal járó egziszenciát. Még sok meglepetésre számíthatunk tőle, például, hogy inkognitóban jelenik meg valahol. Kép: amazonaws.com
Jorge-Mario-Bergoglio-Francis-John-Paul-II
Előd és utód. II. János Pál és Ferenc. Jorge Mario Bergogliót 33 évesen szentelték pappá, 2001-ben választották bíborossá, 2013-ban a keresztény egyház 266. pápájává.
Már 2005-ben, XVI. Benedek megválasztásakor is favoritnak számitott. Akkor, a pápaválasztás negyedik körében, látva a szoros versenyt maga kérte támogatóit, hogy ne rá szavazzanak.
BuenosAires-IMG_0146
A jezsuita rend tagja. Tomáš Halík szerint a jezsuiták az intelektuális elit megtestesítői. Tárgyilagos, remek, a világnak nyitott férfiak. Az első a jezsuiták közül, akit pápává választottak.
Biely dym. Máme pápeža. (AP Photo Andrew Medichini)
Felszállt a fehér füst, habemus papam! Megvan az új pápa. Hogy ilyen gyorsan egyezségre jutottak, azt mutatja,  pápaválasztás előtti egyeztetések, a kongregáció sikeres volt. Kép: AP
Kardináli vchádzajú do Sixtínskej kaplnky pred začiatkom konkláve. (AP Photo L'Osservatore Romano)
A bíborosok a Sixtusi-kápolnában gyülekeznek. 1280 év után a dél-amerikai, argentin származású Ferenc az első nem európai pápa. Annak ellenére, hogya 115 bíboros közül 62 európai.
Kardináli na omši pred začiatkom konkláve, ktorú v Bazilike sv. Petra celebroval kardinál Angelo Sodano. (AP Photo Andrew Medichini)
Bíborosok a konklávé előtti szentmisén. Ferenc 76 éves, tehát relatív idős. Az elsődleges szempont nem az életkor lehetett. Fő feladata a római kúria megtisztítása lesz a kosztól, ami a Vatikán legmagasabb helyein felgyülemlett.
Bergolio
Bár az egyházi doktrínák terén konzervatív, bírálta azokat a papokat, akik elutasították a  egyedülálló anyák gyermekeinek megkeresztelését.
Cardenal-Jorge-Bergoglio
Hazájában élesen kritizálta a korrupt politikai elitet és a kormányt, mert nem tesz eleget a szegénység felszámolása érdekében. Általa egy szociálisan az eddiginél még érzékenyebb, a szegények iránt még elkötelezettebb egyház kora érkezhet el.
foci
Argentinként, Maradona és Messi országában a foci nála is megkerülhetetlen. Ferenc pápa kedvenc focicsapata a San Lorenzo de Almagro. Kép: rpp.com
n01
 ”A kereszténységnek a kegyelem és a boldogság vallásának kell lennie.” Ne várjunk tőle cunamit, nagy változásokat. Helyette inkább szociális érzékenységet. Evolúciót, és nem revolúciót.
Pápež František na balkóne. (AP Photo L'Osservatore Romano)
Ferenc a beszédét azzal kezdte, hogy elődjéért, XVI. Benedekért imádkozott. A Miatyánk után pedig arra kérte a híveket, hogy mielőtt megáldja őket, kérjék istent, hogy áldja meg őt, az új pápát.
Na hlavnom balkóne Baziliky sv. Petra. (AP PhotoAlessandra Tarantino)
Ferenc pápától várható, hogy igyekszik majd hözel lenni a hívekhez. Első külföldi útja valószínűleg Brazíliába, a világifjúsági találkozóra vezet majd. Szlovákiába hamarosan szintén meghívják, az idei Ciril-Metód emlékév kapcsán.
Svet už vedel, že pápež je zvolený, no na meno musel ešte počkať. (AP Photo Andrew Medichini)
Egyszerű pápai talárban jelent  meg a balkonon. A lehető legegyszerűbb ruhában, amiben csak lehetett. Nem volt rajta díszruha, ami a hatalom jele. Helyette mosolygott, és kérte a hívek tízezreit, hogy imádkozzanak érte. Nagyon erős gesztusok. Egy volt a hivők közül.
Bergoglio_II_1
Az imádkozás embere, az irodalom és a pszichológia professzora.  Argentínába kivándorolt olasz vasutas szülők gyermeke aki Németországban tanult. Spanyolul, németül, olaszul is kiválóan beszél.
terden allva, mezitlab_igy fejeztek ki hituket
Térden állva, mezítláb. Voltak, akik így fejezték ki hitüket.

41 megjegyzés:

  1. Sajnos a kezdeti biztató hírek után előkerült ez is:

    http://kuruc.info/r/4/109287/

    Szóval nem sok jóra lehet számítani. Nem is értem hogyan férnek össze a katolikusok a zsidósággal. Ha csak a talmud Jézusról és Máriáról szóló részeit elolvasná, alapból ki kéne átkoznia minden zsidót a pápának, nem hanukázni velük...

    VálaszTörlés
  2. Csak belülről lehet megreformálni, én tiszta tekintetű jó embernek látom!
    Imádkozzatok ,hogy nekem legyen igazam ne a gonoszt vonzzátok be azzal hogy azt ültetitek a fejekbe!

    VálaszTörlés
  3. Ebben a cikkben a legérdekesebb kijelentés, hogy a pápa maga választja meg a nevét. Ez azért fura, mert állítólag Malakiás prófétának volt egy olyan jóslata, hogy II. János Pál után már csak 2 pápája lesz a katolikus egyháznak, és azt a bizonyos másodikat Római Péternek fogják hívni. Állítólag félve a jóslatoktól a Vatikán már csak azért sem választott Péter nevű pápát pl. Erdő Péter. Na de, hogyha a név szabadon választható valóban akkor miért féltek? Bár a kérdőjel ott van, hogy a jóslat mely névre vonatkozott, a születési névre, avagy a pápai névre?
    Egyébként kicsit megcsavarva a történetet lehet hogy a jóslat mégis beteljesült. Ugye tudjuk, hogy állítólag Szent Ferenc nagyon alázatos, és jószívű emberke volt, még rendet is elneveztek róla. A rend népszerű volt, épp ezért sok helyen fel is oszlatták bizonyos érdekek. /Pl. itt Hatvanban az 1950-es évekbenn az ÁVO-sok úgy hurcolták el a ferenceseket, hogy több száz ember fogta egymás kezét, kordont alkotva, így védve a ferences rend tagjait./Na most, a jelenlegi pápa is alázatosnak tűnik, és a kisugárzása is lényegesen jobb, mint Benedeké volt, ergó akár Szent Ferenc inkarnációja is lehet. /Szent Ferenc 11 követőjével vonult be Rómába/ Mégegy csavart téve a történetbe, Jézus leghűbb, és legalázatosabb tanítványa Szent Péter volt, ugye róla nevezték el a Szent Péter bazilikát. Ha feltesszük, hogy Szent Ferenc, Szent Péter inkarnációja, akkor már nincs is miről beszélni, mert minden, és mindenki ott van ahol lennie kell. Mindez csak feltételezés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis eszme futtatás :-) Bármi megtörténhet. Ki tudja, lehet így van.

      Törlés
  4. Politika: ezt gondolom.
    Ez, a többnyire nyugat-európai vallásosság nagyon jó a hatalom kiépítésében, s abban hogy megvédje az embereket... a gondolkodástól, az Istenhez való közeledéstől, a Hamvasi értelemben igaz, tiszta élettől. Szeretettől. Nagyon jól tudják visszatartani az információt.
    Egy-két kivételt nem számolva, összességében kijelenthető, hogy az egész egy túl nagy vízfejet növesztett gondolatrendőrség, ahol nagyon ügyesen nem adnak teret, annak ami igazából az eredetük, ami felszabadít, mert az igazi Valóság mérföldekkel túl van a hétköznapi-vasárnapi-materiális vallásosságukon.
    Egy szóval: Politika.
    Aki Istent keresi, az ne a templom falán, ha nem saját életében, önmagában keresse.
    Szerencsére már elég sok az ébredő ember, akit a külső káprázat, bábok és kaleidoszkóp világ nem tud 100%-ig megvezetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A templom falához: kivéve a veleméri templom falát :)

      http://www.youtube.com/watch?v=ZAwj9K35GbU

      Törlés
  5. Én valahogy azt érzem, hogy bábot akarnak, de mi van, ha Ferencünk ellentmond, és valóban a kezébe veszi az irányítást?

    VálaszTörlés
  6. The Society of Jesus,...meleg, nagyon meleg.

    http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm

    http://www.youtube.com/watch?v=EXWwbXGAWaQ

    VálaszTörlés
  7. Amennyire ismerem ennek a blog-nak a vonulatát, már most lefogadom, hogy valaki(akár Buddha is) előáll azzal a vatikáni/jezsuita desinfoval, hogy Ignatius de Loyola tulajdonképen egy "Crypto jew" volt. Ezzel a tapasztaltabb keresőket szeretnék megtéveszteni, a kezdőknek már ott van az, hogy a szabadkőművesek meg az illuminatik beszivárogtak és ma már ők irányítják Vatikánt. Eredmény: hibáztasd a talmudista zsidókat,....aztán később esetleg, már ne is tegyék különbséget zsidó meg zsidó között.

    my two cents

    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van különbség zsidó és zsidó között. Pl most is kiderült, hogy az izraeli kormány kifejlesztetett egy oltóanyagot amivel meddővé teszik az Izraelbe bevándorló etiópiai zsidókat, mondván Izrael a fehér zsidóké. Plusz a Cabal felsővezetése egyáltalán nem zsidó. Csak szeretnének ezen álca mögé bújni, hogy ha valaki rájuk mutogat akkor azt leantiszemitázhassák és sajnáltathassák magukat. Nagyon nagy részük kazár származású.

      Ebben a 'Crypto Jew' kérdésben meg nincs értelme állást foglalni hiszen egyikünk sem tudja mi az igazság.

      Törlés
  8. http://www.origo.hu/nagyvilag/20130314-ferenc-papa-homalyos-viszonya-a-veres-argentin-diktaturahoz.html

    Talán az öreg mégsem olyan jóságos mint amilyennek mutatja magát.

    Amúgy meg lehet, hogy nem vette fel a Péter nevet és nem is Péternek hívják de a jóslat nem ettől függ, hogy beteljesedik-e vagy sem. Elméletileg ha igaz a jóslat akkor a névtől függetlenül úgy is elpusztul az egyház hiszen végtére is erről szól a jóslat. Plusz a Petrus Romanus név azt jelenti, hogy Római Péter VAGY Róma Pétere. Nem mindegy, hogy melyik. Mert ha "Róma Pétere" jelentésben nézzük akkor tudjuk, hogy a Péter név kősziklát jelent. Vagyis, hogy erős kezű pápa lesz aki esetleg egynéhány intézkedésével rálép a Cabal tyúkszemére mire ezek dühösek lesznek és esetleg felrobbantják a Vatikánt vagy merényletet kísérelnek meg a pápa ellen. Ráadásul még a szülei révén olasz származású is.

    De tudjuk, hogy több mint 200 éve létezik egy terv arra, hogy egy Illuminatus pápát ültessenek a trónra. Végül is nagyon megnyerő külsejű egy vénember ez a Ferenc és amilyen szegényes életet él a hívek máris a tenyeréből esznek. Tökéletes arra, hogy átverje az embereket az álszenteskedésével és egyesítse a vallásokat és kiépítse az új világvallást és az élére is álljon.

    De az is lehet, hogy ez csak egy egyszerű csicska aki csak segédkezik a világvallás kiépítésében aminek már nem ő lesz a vezetője hanem valaki más.

    Ráadásul itt van nekünk ez az elmeroggyant Maria divine Mercy is aki lázálmaiban Jézuskától kap üzeneteket (értsd 2 szál joint eltolása után). Na ez a kattant csaj nagyon hisztizik, hogy ez a hamis próféta.

    Maga a megválasztása is érdekes számmisztikailag, na meg Benedek lemondása is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. johnyd-1

      Már az is baj ha jóságosnak látszik.
      Van sapkája nincs sapkája.
      Lássuk be ez a jóslat elbukott.

      Törlés
    2. Szó szerint idézek egy kommentből: Vélemény: Romanus, mert szülei bevándorló olaszok. Petrus, mert 3x tagadja meg Jézust, mint Péter vagy támogatni fogja a templom építést. (Pál apostol így ír Péter apostolról : "én reám van bízva a körülmetéletlenség evangyélioma, mint Péterre a körülmetélésé" (Gal 2,7) – arra utalva, hogy míg Pál elsősorban a pogány nemzetek között, Péter főleg a zsidók felé szolgált.)

      Törlés
    3. Nem is beszélve arról, hogy a beiktatása napján, azonnal a zsidóknak írt levelet. Bibi Netánjáhu pedig meghívta a izraelbe...

      Törlés
  9. Kicsitt úgy érzem, hogy össze volt csapva ez az egész. Nagyon sietnek valahová, vagy valamibe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sátán munkája is határidős, azért :) Meg hát olyan is van amit nem tudhatunk. A részletek tengerén nem egyszerű az evezés, a jó irányról már nem is beszélve. De azért van, hogy rábukkanunk egy egy szigetecskére is.

      redneck

      Törlés
    2. Kiváncsi vagyok mi fog és merre fog kialakulni. Csak nehogy az legyen, hogy "lerugják" a tronról, mert túl jó ember.

      Törlés
  10. Aki tud angolul: http://www.biblebelievers.org.au/jesuits.htm

    VálaszTörlés
  11. http://kegyelem.orgfree.com/cikkek/jezsuitak.pdf

    EZ A jezsuita rend!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. erős fenntartásokkal kell kezelni egy olyan - magát kereszténynek aposztrofáló - csoportot, amelynek "tanításai" javarésze a katolicizmus szapulásában merül ki (bele-bele olvasva igen durva csúsztatásokkal)... persze mindez a jézusi hit nevében és hevében.

      Törlés
    2. Kedves Jeromos,
      De legalább senkinek se kötelező elhinnie ezeket.
      Mondanám a kötelező szó "szinonimáit", az anno-i Romai Katolikus Egyháznak hűséget fogadott jezsuiták megfogalmazása szerint.

      +18

      1. Spanyolcsizma.
      A vádlottat egy padra ültették, és mindkét alsó lábszárának külső és belső feléhez egy-egy deszkalapot illesztettek meglehetősen szorosan. A két középső deszka közé ékeket vertek, melynek számát az inkvizítor határozta meg, de általában 4 éket rendeltek el. A fájdalom igen éles volt, a csontok szilárdosra törtek, és ha a vádlod nem vallott és elengedték, élve maradt ugyan, de lábra soha nem tudott állni.

      2. Vasszék.
      Az eszköz vasból készült szék, melynek üllő részén és háttámláján visszahúzható horgok voltak. A hóhér, miután a vádlottat beleültette és hozzá kötözte, az inkvizítor jelzéseire várva belemélyesztette a horgokat a benne üllő testbe. Amikor a horog visszahúzódott, fájdalmas sebeket ejtve egy darabot is kitépett az izomzatból.

      3. Júdásbölcső.
      Piramis formájú faszerkezet, melyet a középkor embere igen leleményesen alkalmazott. A vádlott végtagjait csigával kikötözték, és lógatták a levegőbe, majd hirtelen a piramis csúcsára engedték. A férfiakat általában rektális és heretájékra, a nőket vaginális tájékra, de előfordult, hogy a gerinc ágyéki részére. A nyomást variálhatták a kevéstől a test teljes súlyáig.

      4. Madzagnyeletés.
      Az eljárás során igen erős, ellenálló zsineget használtak, ugyanis annak ki kellett állnia a gyomorsav és a lúgos bél támadásait. Az eljárás előtt éheztették a vádlottat, majd miután bevezették a kínzókamrába és levetkőztették, lábát szétfeszítve kikötözték, faggyút nyelettek, majd a madzagot megetették vele. Mivel a zsineg elég hosszú volt, így elindult természetes útján, és megfelelő idő múlva a vége megjelent a vádlott végbelénél. Amikor elegendő hosszúság távozott el, megragadták, és felváltva húzták a két végét........."persze mindez a jézusi hit nevében és hevében".

      Talán még annyit, hogy a katolikus emberekkel nekem semmi bajom, mivel ők áldozatok. Nekem elsősorban maga az RK. Egyházzal szemben vannak nagyon komoly fenntartásaim. Nagyon az az érzésem, hogy ezzel a szappanoperának is nevezhető vatikáni tragikomédia előadással, a tudatlan hívők, nem csak az egyházból fognak kiábrándulni, hanem az Úrból is. Már csak néhány jól időzített "UFO" jelenség valami háború közepén szükségeltetik és a legtöbb kereszténynek elege lesz a keresztény vallásokból, Bibliából, Istenből.
      Na ez itt a nagy baj, kedves Jeromos, az hogy az emberek nem ismerik sem ellenséget, sem azt amire képesek.


      redneck.


      Törlés
    3. ajánlom figyelmedbe:

      http://web.t-online.hu/kesz/jel/03_01/mitosz.html

      Törlés
    4. Köszi, du. elfogom olvasni, bar Dr. Marian T. Horvat szerintem erősen elfogult LEHET, mivel a hölgy állandó munkatársa két tengerentúli, katolikus beállítottságú weboldalnak. Ez persze nem feltétlenül zárja ki az általa bemutatott igazság lehetőségét, de azért olyannak érzem ezt, mintha arra kérnél, hogy olvassam el Charles Darwin valamelyik írását, ami szerint az üküküküküküküküküküküküküküknagyapám nem is egy ember volt. Na mindegy, azért átrágom magamat rajta.
      Ha tévedtem a szerzővel kapcsolatban előre is elnézést kérek,....idő szűkében csak kapkodva néztem utána.

      Isten áldjon

      redneck

      Törlés
  12. Egy szó, mint száz, sok mindent mondanak az új "pápáról". Az igazságot (amit most szeretnék elmondani) azt viszont nagyon kevesen tudják és értik vele kapcsolatban.
    Itt egy idézet az Atyától (Istenről vagyon szó):
    A hamis próféta megkoronázását ünnepelni fogják a Szabadkőműves csoportok, a világ minden szegletében, akik valamennyi Gyermekem üldöztetésének végső szakaszát tervezik. (forrás: Nagyfigyelmeztetes.hu innen még fogok idézeteket beilleszteni )
    Szegény Benedek pápát (aki az utolsó igaz pápa volt) a szabadkőműves elit szépen "kiiktatta" a pápai székből. Még eddig is csoda, hogy maradhatott.
    idézet Jézustól:Az elkövetkező év nagyon kegyetlen és kétségbeejtő lesz számotokra, szeretett Tanítványaim, és utolsó Igaz Pápám számára. Vele is – aki ellen szándékosan és előre megfontoltan összeesküdtek – ugyanúgy bántak, mint ahogy Engem, Jézus Krisztust is ütlegeltek és megostoroztak.
    Az előbb volt szó a hamis prófétáról. Ő megjövendeltetett a Jelenések könyvében, ugyanúgy, mint az Antikrisztus. Nem ijesztegetni akarlak benneteket, de sajnos az igazság az, hogy I. Ferenc pápa, nem más, mint a hamis próféta. Dehogy ne csak engem bántsatok, amiért én ezt írom, más is rájött már:
    http://utolsoidok.com/2013/03/13/o-azert-lett-kuldve-hogy-lerombolja-egyhazamat-es-apro-darabokra-tepje/
    Megjegyzem, ez az oldal nem csak katolikusoknak készült, sok érdekesség is található rajta.
    Hogy ki is ez a hamis próféta? Nos, ő nem más mint az Antikrisztus( aki a sátán fia) legfőbb szövetségese. A sátán küldötte, avval a céllal, hogy a Katolikus Egyházat romba döntse, elötörlje a szentségeket és a Szentmisét (és helyette tévtanításokat fog bevezetni), bevezeti az egy-világvallást, ami a pogány és az összes vallás egybegyúrva, nem mondom, hogy ez kinek kedvez. A bölcsessége, nem Istentől, hanem a fenevadtól való. Ránézésre, kedves, szimpatikus, megnyerő stb., de valójában ravasz, szélhámos, gőgös. Hiába pápa, attól függetlenül a fenevadat szolgálja. Ráadásul egy templomot fog felépíttetni az egy-világvallásnak. De ezt nem az ujjamból szoptam ki
    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2013/03/a-hamis-profeta-azzal-a-cellal-kuldetett-hogy-lebontsa-es-apro-darabokra-szakitsa-egyhazamat/

    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2013/03/az-antikrisztus-nagyon-szoros-szovetsegese-lesz-a-hamis-profetanak-es-az-antikrisztusnak-nincs-illuzioja-afelol-hogy-ki-is-o-maga-a-satan-fia/
    (több Üzenetet olvashattok még róla ezen az oldalon)
    Röviden ennyi róla, mindenkinek tanácsolom, hogy hirdessétek az igazságot, mert a próféciák a szemünk előtt bontakoznak ki.
    Az antikrisztusról majd akkor írok (ha el nem felejtem), ha már megjelent a világ megmentőjeként.
    Köszönöm, hogy elolvastátok
    UI: Bárki bármit mond rám, meg arra aki ugyanezt hirdeti, nem érdekel, mert ez az igazság.

    VálaszTörlés
  13. Ferenc = Péter.

    Ugyanis Assisi szent Ferenc eredeti neve Giovanni Francesco di PIETRO Bernardone (PIETRO = PÉTER!!).

    Assisi Szent Ferencet úgy is ismerték, mint Rocca Maggiore, vagyis NAGY SZIKLA, ahogyan Assisi legmagasabb pontjára is a Rocca Maggiore palota, vagy kastély épült, azonkívül Szent Ferenc eredeti neve tartalmazza a PÉTER nevet, amelyet számos helyen kihagynak (Giovanni Francesco di PIETRO Bernardone) .
    János 1/43:
    ”És vezeté őt Jézushoz. Jézus pedig reá tekintvén, monda: Te Simon vagy, a Jóna fia; te Kéfásnak fogsz hivatni (a mi megmagyarázva: KŐSZIKLA, vagyis PÉTER).”
    Malakiás próféciájában az utolsó pápa neve PETRUS ROMANUS, vagyis RÓMAI PÉTER, Ferenc pápa pedig egy Péter után vette fel nevét.
    Assisi Szent Ferencet, aki után Jorge Mario Bergoglio, vagyis Ferenc pápa a nevét felvette, nem csak mint NAGY SZIKLA névvel jelölték, hanem Giotto di Bondone festményén is két nagy és meredek szikla fogja közre imádkozás közben, ahol 7 fa jelenik meg. Alatta pedig a sziklából folyó vízzel egy szomját oltó ember, vagyis Szent Ferenc példájával és imájával csillapítja a Krisztust keresők és követők szomját, összekapcsolva a sziklával magát Szent Ferencet, aki Péter is, vagyis Kőszikla.

    Nostradamus szerint amikor fekete pápát választanak meg, akkor jön el a vég.
    Nos a jelenlegi Ferenc pápa Buenos Aires jezsuita érseke volt mielőtt pápává választották.
    A jezsuiták rendje 1540-ben alapult Loyolai Szent Ignác által, Nostradamus pedig 1503-1566-ig élt, vagyis a jezsuita rend megalakulásának időpontjában.
    Kezdetben, vagyis Nostradamus idejében, aki ugyebár egy fekete pápa eljövetelét jósolta, nem volt sajátos jezsuita szerzetesi ruha. Ignácék a párizsi teológus hallgatók ruháját viselték, a fekete talárist. Később viszont ez állandóvá vált, és évszázadokig a jezsuita szerzetesek fekete talárist viseltek, vagyis Nostradamus fekete pápája nem biztos, hogy a bőrszínre értendő, mint sokan gondolták, hanem elképzelhetően egy jezsuitára utalt.

    Bergoglio, vagyis Ferenc pápa Argentínából származik, ahová az európai felfedezők 1516-ban érkeztek meg. Spanyolország állandó gyarmatot 1580-ban létesített a mai Buenos Aires, vagyis Ferenc pápa szülőhelyén. Az első települést Santa María del Buen Ayre néven egy spanyol aranyvadász, Pedro de Mendoza alapította 1536. február 2-án.
    Buenos Aires eredeti nevén Ciudad de la Santísima Trinidad y Puerto de Santa María de los Buenos Aires, vagyis a Szentháromság városa és a Jó Szelek úrnőjének Szűz Máriának kikötője.
    Argentína ebből kifolyólag Spanyolország része volt Nostradamus idején.

    "Nostradamus’ Century 5. Quatrain 49:
    Not from Spain but from ancient France,
    Will be elected for the trembling ship,
    He will make a promise to the enemy,
    Who will cause great plague during his reign."

    Nostradamus azt írja nem Spanyolországból, hanem az ősi Franciaországból.
    A RÓMAI katolikus egyház jelenlegi 266. pápája, aki már láthatóan PÉTER is, Assisi Szent Ferenc után, olasz bevándorlók gyermeke, akik Torinóból származtak. Torino pedig mielőtt Olaszország része lett, ősi francia föld volt. Nostradamus idejében, vagyis 1536-1562 között is francia uralom alatt állt, de I. Napóleon császár idejében, vagyis 1801 és 1814 között is Franciaországhoz tartozott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűsíthető, hogy nem Assisi Szent Ferenc az aki miatt a Pápa Ferenc nevet választotta.

      Törlés
  14. SIMULEKONY MACSKANAK AZ UGRASARA FIGYELJÜNK;

    VálaszTörlés
  15. "Mielőtt megáldja őket, kérjék istent, hogy áldja meg őt" - Isten nevét nagy betűvel kell írni. Ez még helyesírási hibának is sok...

    VálaszTörlés
  16. Ha jól emlékszem, Nostradamus már 97-re világvégét jósolt. Róla ennyit. Mindig előrángatják, mint egy büdös zoknit, ha kell. Divide et impera.

    VálaszTörlés
  17. A pápaválasztás az illuminati és a 13-s szám.
    Választás napja: 2013.03.13. -> Összege: 13
    Eredmény- Fehér füst: 7óra 06 perc -> Összege: 13
    Ferenc /6+5+9+5+5+3=33/ Pápa / 7+1+7+1=16/ => 33+16=49=4+9=13
    Ferenc Pápa életkora: 76=7+6=13
    1969. december 13-án szentelték pappá.
    Illuminati „üzenete” vagy a véletlen játéka?…..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te most a valami magyar illuminati -re gondolsz ? Mert ha angolul vagy más nyelven számolod akkor más számok jönnek ki .

      Törlés
    2. 7+6 angolul is 13 vagy lemaradtam valamiről? :D

      Törlés
    3. Akkor számold igy .
      angolul Francis pope = magyarul ferenc pápa = lengyelül franciszkanów papież = franciául Pape franciscain stb
      Na igy számolgass .

      "7+6 angolul is 13 vagy lemaradtam valamiről? :D"
      Ne haragudj ezt nem hagyhatom ki = lemaradtál az ész osztásról :D

      Törlés
    4. "Ferenc /6+5+9+5+5+3=33/ Pápa / 7+1+7+1=16/ => 33+16=49=4+9=13"
      Ezt a sort számításba se vettem, mert baromság. A hozzászólásodból meg nem jött le, hogy pont erre gondolsz. Ha valamire reagálsz, és nem egyértelmű, hogy mire, akkor idézd. A személyeskedést meg hagyjuk, mert az a buta ember fegyvere.

      Törlés
    5. Na jó akkor nézzük a többit , 7 óra 6 percet írsz , holott az összes híradás 7 óra 5 percet ír. Szóval nem csúsztatsz egy kicsit?

      Törlés
  18. Várjátok az idők jeleit mindnyájan!
    Kiderül milyen lesz a Pápa valójában, mivel ha a gonoszt szolgálja hamarosan bemocskolja Jézus nevét.
    Néha olyan érzésem van, hogy rettenetesen jó Pápának tűnik, de nagyon törekszik az ökomenizmusra, félek összeolvasztja a hiteket.
    Az összes régimódi egyház, a mai spirituális világban romokban hever.
    Már csak nagyon kevés lökés kell, és megszűnnek létezni a keresztény egyházak.
    A mostani generáció arra lett nevelve, televíSionon keresztül, hogy az egy szemet szolgálja. Az összes modern amerikai videóklipp valójában rituális szertartások mutat be a fiatalság számára.
    Pl. a most híres HARLEM SHAKE, arra tanítja az embereket, hogy őrüljenek meg ahogyan ez a klip is:http://www.youtube.com/watch?v=Vz3pdjd8So8
    Érdemes megnézni a klippet, és megállítani 1 perc 21 másodpercnél. A kézjel elárulja a készítőt. Vigyázzatok, akinek gyermeke van, ne engedjétek meg hogy pl viva tévét nézzen. Felnőtteknek sem ajánlott, de a gyerekek ezzel új információkhoz jutnak, hogy ilyen őrült világban kell élnünk.
    Gangnam style-->harlem shake ezek mind-mind sajnos viccesnek látszanak, de mást takar valójában. A látszat régebben néha csalt, de most a látszat mindig csal.
    Régen a katolikusok papok kis csoportjának sikerült beszivárognia a szabadkőművesekhez, és rettenetes titkok derültek ki.
    Higgyétek el, hogy a szabadkőműves sátánistáknak a legnagyobb ellenségük a katolikus egyház volt mindig is!
    Mostanság sikerül lerombolni az egyházat, és feldarabolásra juttatni.
    Sajnos a Római Katolikus Egyház pillérei megrendültek, és mindenki láthatja, arra nevelik az embereket, hogy rühelljék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Schwaben!
      Szépen leírtad a gondolataidat, elismerésem. Rendkívül jól látod azt, hogy a mostani pápa nem igaz pápa (ebben biztos lehetsz, régebben írtam már egy kommentet, ajánlom neked), hanem ellenpápa és a fenevadat szolgálja. Igen, tényleg recseg, ropog a Katolikus Egyház alapja. Most jön a szétszakadás, vagyis az Egyház ketté szakad. Nyugtalanság, káosz, zűrzavar lesz Rómában. A hamis próféta hatalmas megosztottságot fog előidézni. De ő nem az igazak oldalán áll, bármennyire is ezt sugallja. Nemsokára, mikor az Antikrisztus felfedi magát (a hamis próféta az ő szövetségese), a háborúk közepette, és beáll a hamis béke, amit ő rendel el, akkor jön minden nemzet, minden vallás és minden ország egyesítése. Ö, nem szeretnék megijeszteni, de hamarosan a világ minden táján háborúk fognak következni, (amit az Antikrisztus idézett elő) egy III. Világháborúhoz fog vezetni. És a háború közepette lép fel ő, a "béke embere".

      Törlés
  19. Hogyan lett a romlott Rómából szent város...?????????
    Netalán ugyanúgy ahogy a kurvákból lesz a legjobb feleség...????,

    Pápában ,papokban,templom tégláiban hinni....hi-hi-hi....
    Istenben ,angyalokban VALLÁS NÉLKÜL!Mert minden vallás a PÉNZRŐL szó,de szeretetről beszélnek...Igérnek,dumálnak,mint a politikusssssok...Néha odavetnek a nagy vagyonból egy kis morzsát,-látszat cselekedet !!!!!!

    Az emberek lassan felébrednek,s rájönnek arra,hogy vallás és templomos papok nélkül mennyire tudnak egymásnak segíteni őszintén,tiszta szívből,szeretetből !

    Bocsánat,ha bárkit is megsértettem!!!!!! Ébresztő,gondolkodj!!!!! Márti

    VálaszTörlés
  20. a szeme sem all jol. Rendorsegi Profilozok megmondhatjak arcrol, hogy pedo es mazo hajlamai vannak. nem tartozkodnek vele egy szobaban egyedul.

    VálaszTörlés