2012. július 23., hétfő

Parravicini olimpiai jóslata és elképesztő tudatalatti 25.rejtett képkocka a stadionról


Van egy régi mondás,ami így szól:
"Amikor megszólalnak a kürtök,összegyűlnek az emberek ZION-ban, hogy együtt ünnepeljék az új világot".

Gondolkozzatok, vajon hol lehet ez a ZION ?! A világot irányító erők fellegvára, a központ hol van a Földön ?
Az Új Világ megteremtése hová kapcsolódik ? Zion = Új Jeruzsálem, az új fővárosa annak a világnak, melynek alapjait egy ideje már lefektették, kialakítása pedig most van folyamatban...


MÉG 4 NAP és elkezdődik a
ZION LONDON 2012 !!!
 
Eddig jó néhány alkalommal írtam róla, de most egy utolsó bejegyzés, mielőtt szemlélői leszünk valaminek, amit olyan elmével és tudással fogunk látni és érteni, ami 4 évvel ezelőtt még nem állt rendelkezésünkre. 
Azóta hatalmasat robbant a fénysebességgel áramló ismeretanyag a rejtett szimbólumokról, a világot irányító erőkről, rituáléikról, manipulációs technikáikról. A nyitó ceremónia és (ha lesz...) a záró is mindenképp tömény okkult orgia lesz a részükről.

Sajnos vagy sem: Az energia mindig oda áramlik, ahová a figyelem irányul. Ma már ez sem titok.

Péntektől a helyszínen több millió, a világból pedig több milliárd ember figyelme fog egyetlen helyre fókuszálni. Óriási energetikai jelentősége van. Ezt ők is tudták mindig is, most már mi is tudjuk. Ahogy a 9/11 eseményei a Föld elektromágneses mezőjében mérhető kiugrást okoztak ... és az azóta eltelt események mindent meghatároznak....úgy az elkövetkező 10-20 év eseményei 2012-1013-ban kerülnek az elménkben bevésésre....
Ezt a változást már a vak is látja! Semmi nem lesz olyan már mint volt....

Remélem és én is bízom benne, hogy semmi nem fog történni, de ha semmi nem lesz látványosan, akkor sem biztos, hogy nem is történt semmi.... ezért....


Még azt is meg merem kockáztatni, hogy az Olimpia végeztével minden a szigetországból hazatérő utast vessenek alá orvosi, virológiai vizsgálatnak.......

Két konkrét és érdekes dolgot szeretnék mutatni nektek, ami elgondolkodtatja szerintem még a legszkeptikusabbakat is : 
1. Egy látnok olimpiai jóslata 
2. és egy elrejtett képkocka a hétvégén kikerült Big Brother beharangozó reklámban.....

PARRAVICINI OLIMPIAI JÓSLATA
EDDIG MÉG NEM TELJESEDETT BE...

Létezik egy általunk nem annyira ismert, viszont nagyon híres argentín látnok Benjamín Solari Parravicini (1898-1974), akinek eddig minden jóslata, rajza beigazolódott !!!

Tudatalatti transz állapotban "vakon" rajzolta le látomásait, kapott üzeneteit...általában egy rajz és egy szöveges üzenet volt minden alkalommal ! Akit mélyebben érdekel ezen helyen sok mindent talál róla, viszont ami miatt újra a figyelem középpontjába került, az egy konkrét Olimpiához kapcsolódó jóslat.




Ezen az alábbi képen az olimpiai fáklya és a halál kaszája egyszerre van a kézben. A harang az olimpiai stadionban lesz felállítva és jelezni fogja az olimpiai játékokat....

Az üzenet szövege, ami a képhez "érkezett":


"Tűz, éhezés, járványok, halál..... visszhangozza Justicia igazságharangja,
mi közeledik a világhoz anélkül, hogy a világ látná vagy meghallaná azt. 
Jön a sötét sárkány, mely úgy tűnt alszik...
jön a medve terrorja, mely úgy tett, mintha a szeretet és testvériség lenne..., 
jön a szerény demokrata, mely valójában nem volt az soha és jön velük a szegénység, a földönfutóvá válás, és mindezekkel a szétesés robbanásai, jön a sötétség és aztán délről a fény ! És a kereszt!"


Az alábbi videó önmagáért beszél:







A hétvégén a következő rejtett, csak a tudatalatti számára érzékelhető és kifejezetten annak szánt 25. képkocka lett beletéve a legújabb Big Brother promo reklámba. Természetesen a mindent látó szem logója után rögtön..... Miért ????  


Ezen információk után a gondolkodást ki-ki végezze el magában és tegyen belátása és intuíciója szerint.... (SBG Buddha - VilagHelyzete)

101 megjegyzés:

  1. Elkezdetem GONDOLKODNI és egy-két dolgot nem értek, először is honnan veszítek, hogy vmi katasztrófa fenyegeti az Olimpiát? Ez a video biztos egy media-hack, a műsor reklámozásához az Olimpia előtt keresve se találtak volna jobb témát, mint egy lerombolt stadiont ábrázoló kép, 100% hogy ezt a videot is a Big Brother készítők csinálták, egyszerűen ingyen reklámot akartak a műsornak.

    Más

    Tegyük fel, hogy lesz egy két okkult motívum a megnyitó alatt, de ez mihez vezet, miért lesz nekem ettől rosszabb? Ott van a Super Bowl döntő, Madonna előadott egy látványos show és ennyi, nem kell minden félét belemagyarázni, hogy sötét energia meg hasonlók, a keresztre feszítés, fekete Jézus, Britney-vel való csókolózás már nem hökkenti meg az embereket, így egy napjaikban igen divatos témához nyúlt mégpedig, a szabadkőművesekhez és illuminátosokhoz, hiszen virágkorukat élik az ezzel foglalkozó oldalak, könyvek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kétségtelenül látszanak a belemagyarázások, de sajnos rengeteg klappoló elem található a történetben.
      Innentől kezdve semmi más feladatunk nincs, csak figyelni, értékelni az eseményeket és megfelelően ragálni.

      Törlés
    2. Azért én még emlékszem a Müncheni Olimpiára, Ti nem? Ott terrorizmus volt. Megtörtént! El lett felejtve?

      Törlés
  2. én is szkeptikus vagyok mert a youtube-on nem találom ezt a fajta reklámot.
    És ha meg találnám sem vagyok benne biztos, hogy megtalálnám azt a képkockát benne...

    VálaszTörlés
  3. Ebben most az a jó, hogy mindenkinek hamar kiderül. :) Én azt gondolom, hogy túl sok minden vág már egybe ahhoz, hogy semmi ne történjen. :) De könnyen lehet tévedek, akkor belátom. :)

    VálaszTörlés
  4. csak egy kerdes.az illeto, hogy talalta meg a kepet a videoba? hmmm.....azonkivul szamokkal valami gond van.ha 25 kepkockat teszel bele az tobb mint 1 masodpercig latszik,nem egy villanasra. ez az egesz egy blod baromsag. ennek a faxinak meg aki transzba rajzol,majd rappelek hozza. ez uygan az mint a masik barom nostredamus. azt mondjak az osszes joslasa bejott. ja azok amik mar lezajlottak,es ugy forditottak le,hogy ahoz kapcsolodjon. tenyleg rola semmi olimpiai hir nincs?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1mp-ben van ugye 24 képkocka. Azt állítják, hogy belekerült egy képkocka pluszba. Így van 25db 1 mp-be (azaz nem 1mp-ig látszik 1 képkocka). Ezt a fajta programozást már jó pár évtizede alkalmazzák. Nem blőd baromság.
      A videó, hogy az-e azt nem tudom, de akár lehet igaz is.
      (Hogy Nostradamus barom volt-e, nem tudom, de hogy próféciái létezőek, az biztos. Nyilván azért foglalkoznak annyian vele)

      Az Olimpiáról már nem tudom mit gondoljak. Hihető lenne egy "esemény", de már túl nyilvános is. Vagy lehet itt tényleg arról van szó, hogy a figyelem energia hatására fog bekövetkezni valami. (Helyi napilapban egy cikk az Olimpiáról: szép, sokan vannak, nagy katonai készültség és egy izraeli szervezet jelentette, hogy iráni terroristák támadást terveznek... :P - de jó, hogy vannak ilyen szervezetek, melyek óvják a békét! :s)

      Törlés
    2. na neeeee kérlek ne is nevettesd ki magad...egy videó készítése és annak a sebessége, minősége azon múlik, hogy milyen minőségű egy képkocka és egy másodpercben hány képkockát vetítenek le...ezt hívják fps-nek azaz frame per secnek, azaz képkocka másodpercenként...így nem evidens, hogy 1 képkocka 1 másodpercig kell, hogy látszódjon...másrészt a 25. képkocka az illuminátus szimbólumtól számított 25. képkocka, ugyanis a videó körülbelül 20-30 fps-ben készülhetett...nem tudom pontosan csak tippeltem...

      másrészt pedig Nostradamus...te komolyan gondolod, hogy csak az ő jóslataihoz lett "hozzáigazítva" a jelenkor? :DDDD mielőtt ennyire hatalmas butaságot mondasz először tájékozódj...a 16. században ő olyanokról beszélt és legfőképpen olyanokat rajzolt (tudta, hogy amikor megtörténnek ezek az események az emberek a vizualitást a képi megjelenítést jobban fogják értékelni, szeretni mint az írásos anyagot, így a legtöbb munkáját képpel EGYÜTT "dobta közre")mint a wtc torony...vő tökéletesen elmondta milyen lesz Hitler személye és azt is, hogy lesz világháború...ő "elmondta" azt is, hogy egyszer majd az űrbe fogunk utazni...egy 16. századi ember gondolkodásához képest eléggé nagy értelem és rálátás kellett, hogy a látottakat olyan módon megírja és megrajzolja, hogy azt mi is érthessük...nagyon sok Nostradamus kutató van aki az EGÉSZ életét annak szentelte, hogy értelmezze a képeket és az írásokat..de te idejössz és 1 mondattal lehúzod és nem próbálsz meg időt és energiát "ölni" bele, hogy utána járj a dolgoknak...

      harmadrészt pedig már nem egy filmben láthattál prediktív programozást, illetve az egyik "alapmű"-ben erre konkrétan fel is hívják a figyelmet...igen jól gondoljátok a Harcosok Klubja az...ahol elmondja, hogy a filmekbe egy pillanatra egy péniszt vág be és az emberek tudják hogy látták, de nem értik illetve nem gondolkoznak el ezen, mert irreleváns a film képi tartalmához képest...és a film végén mikor az épületek bedőlnek és már csak a KÉT TORONY MARAD ami szintúgy összedől akkor tájt valahol bedobnak egy újabb ilyen képkockát...van aki figyel erre is, mert ismeri ezeket az eszközöket és ennek tudatában már nem dől be az ilyesfajta kis huncutságoknak! :)))))

      Törlés
    3. Y válasza teljesen korrekt!
      Köszönöm.

      Törlés
  5. Természetesen SEMMI nem fog történni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tiszta szívből kívánom, hogy igazad legyen és semmi ne történjen meg amiről mi itt beszélgetünk...de tedd fel magadnak a kérdést mi van ha mégis? akkor a világról alkotott képed 100%ban be fog dőlni 1 perc alatt...

      Törlés
  6. ha valaki megtalálja az eredeti reklámot teljes egészében linkelje már be ide...érdekelne

    VálaszTörlés
  7. "Az energia mindig oda áramlik, ahová a figyelem irányul."

    Akkor miért írsz szinte mindig az élet negatív oldaláról?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! :o))) Magasan teszek a szándékaikra és kisded terveikre a világuralom felé. Lelkünk szabad és halhatatlan, hiába játszadoznak, ha nincs már benned FÉL-ELEM.

      Törlés
  8. Nagyon remélem, ez is csak annyira jön be, mint a pápa áprilisi lemondása szülinapja alkalmából, amit szintén ezen az oldalon olvastam. Mindenesetre tiszta szívből remélem, hogy nem lesz baja sem a fiamnak, sem a többi Londonban tartózkodónak. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenki azt reméli...
      A Teremtő segítse fiadat!

      Törlés
  9. en itt elek londonba,erzem is az energiat...

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. én is furcsának tartom ezeket a dolgokat...

    De kezdjük az elejétől emberek! Ha csak a logót nézzük, nekem már az is bőven elég.

    NEKTEK NEM?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=hYNGnTaNqgs

      Ha csak a logújuk lenne sokat mondó... Szerintem maga az egész Big Brother show arra lett kitalálva, hogy az emberek számára tudatalatt, megszokottá tegyék a mindennapi, állandó megfigyelést.

      Törlés
  12. Itt az a promo video. (Ausztrál Big Brother 2012)
    Még nem kockáztam ki...

    http://www.dailymotion.com/video/xrkza0_big-brother-australia-2012-promo-whos-going-to-be-in-the-bb-house_shortfilms


    Amúgy biztos, hogy nem lesz semmmi. És miért? Mert rengeteg a témával foglalkozó cikk jelent már meg. Ha tényleg történne valami, akkor minden emberhez eljutna, hogy ez valójában tervezve volt. Ezt meg ők sem akarják, mert a hatalmuk egyből megdőlne. 7 milliárd embert nem tudnak megállítani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 7 milliárd embert nem, de közel 7 milliárd birkát igen. Ezek rendkívül cinikus szemétládák. Sőt még arra is képesek lesznek, hogy ráfogják a merényletet például a vilaghelyzete típusú blogok szerzőire...

      Törlés
    2. Szia!
      Én kikockáztam,és egy teljesen más kép látszik,NEM egy felrobbantott stadiont ábrázol.Amúgy az lenne a legjobb ha nem történne semmi,mert így mindenki jól járna:aki azt hitte,hogy fog és terjesztette,az azt hiheti,hogy túl nyilvános lett és nem merték megcsinálni--aki pedig azt hitte nem fog az örülhet,hogy igaza lett:)Egyébként szimplán Irán ellen megy ki a játék,ahol a Sárkány(Kína) és a Medve(Oroszok) Irán mellett állnak,de nem felebaráti segítségből hanem pusztán üzleti érdekből.Szépen elkezdett emelkedni a dollár,drágulnak a hordók,az USÁ-nak lépnie kell ha fenn akarja tartani az eddigi hatalmát.Már pedig fenn akarja tartani,ez nem kérdés.Ezekbe a dolgokba,hogy ki milyen csellel intrikával próbálja meg a hatalmát megszerezni,fenntartani rengeteg dolgot bele lehet magyarázni de a lényeg ugyanaz--pénz és hatalom.Erről szól a politika és nem másról.Persze,hogy történnek összeesküvések,megtévesztések,spekulációk,de ez mind a monopoly részei,és csak a kártya keverői tudják mit miért tesznek.

      Törlés
    3. Igen a 7 milliárd kicsit túlzás volt, mert sokaknak fogalmuk sincs a világról és lehet nekik sokkal jobb.
      Ellenben a netezők nagy része szerintem simán észrevenné, hogy itt valami nincs rendben. 911 is már nagyon sok embernek egyértelmű. Ha történne valami az Olimpián és a facebookhoz hasonló oldalakon elkezdene terjedni, hogy ki és miért tette és hogy ez már régóta meg volt tervezve nagyon sok embernek felnyílna a szeme. A közösségi oldalaknak nagy hatalma van (lásd Bándy Kata megölése top hír lett mindenhol, mert fb-n kb minden második poszt erről szólt). Ezzel a 13 is tisztában van, ezért úgy gondolom nem fognak kockáztatni. Bár ha én akarnám csökkenteni az emberiség számát, akkor pont így csinálnám... Ha kiderül valójában ki az irányító és mire megy ki a játék, egy világ méretű polgárháború lesz, ami sokkal több áldozatot jelent, mint egy harmadik világháború.

      Az USA meg nem fogja tudni legyőzni Kínát és Oroszországot! Ha tényleg lesz 3. vh, akkor megint rossz helyen leszünk, mert biztosra veszem, hogy az USA oldalára áll Magyarország, ami egyenlő a vereséggel...

      Törlés
    4. a stadion :)
      http://www.youtube.com/watch?v=B3dhb57vur0&feature=player_embedded

      Törlés
  13. logo mivan vele...
    2012
    egy rockzenesz aki uvolt a mikrofonba
    ha negybetukkel helyetesitjuk be akkor necces mivel a nagybetus ABC nem alkalmazza a pontos "i"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "egy rockzenesz aki uvolt a mikrofonba"

      Háá tényleg! Milyen igazad van! :-)
      (és mennyire kapcsolódik a sporthoz, ugye ...)

      Törlés
  14. latjatok,ha valamit cafol az ember mar is ferdites megy. szerinted a zion mennyire kapcsolodik az olimpiahoz? mint mako jeruzsalemhez,hogy maradjunk a temanal....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most ezt tényleg komolyan kérdezed?
      A zIndex aktivistája vagy?

      Törlés
    2. kozom nincs zsindexhez....de maradjunk annyiba. ha nem lesz semmi... akkor ellnezeseteket az betakarithatom toletek? es akkor visszaterhetunk ra....

      Törlés
    3. de amugy tenyleg kivancsi leszek kozuletek mennyien fogjak azt mondani,baxa meg neked volt igazad.....de van egy oteltem,hogy nullahoz fog redukalodni...

      Törlés
    4. Igen Soneec, pont jó hozzáállás. Ha neked az a fontos, hogy neked igazad legyen, holott kizárólag tippelsz, találgatsz, ahogy mi is. Csak próbálod nagyon magabiztosan tenni ezt, leplezve, hogy ugyan úgy fogalmad sincs az egészről. De ha neked az elnézések besöprése a célod, akkor hajrá! Ejj az az egó...

      Törlés
    5. kezdheted is
      "Létezik egy általunk nem annyira ismert, viszont nagyon híres argentín látnok Benjamín Solari Parravicini (1898-1974), akinek eddig minden jóslata, rajza beigazolódott !!!"

      ez nem jott be,innentol fogva mese az egesz.en lehet talalgatok,de nem verem nagydobra.robbantas,UFO, 3dik tipusu talalkozas,meg isten tudja miket irnak az emberek.ezt az energiat masra kellene forditanotok. nem mondom nem hiszek el dolgokat,es termeszetesen tiszteletbe tartom ti alaspontotokat.de most boritekolom,hogy kovetkezo olimpian is ez lesz. illetve ha valaki tudja ,irja mar ki a tobbi latomasat is ennek az embernek,mert ha igaza lett volna,es remelem nem lesz mert par nap meg van.akkor mik a kovetkezo latomasai.mert ,hogy kaosz lenne az mar biztos....ha visszont nincs semmi,akkor mar normalis ember is elgondokozik,hogy volt egy robbantas es nem lett belole nagyobb buli????? gondolom ertitek amit szeretnek tudni.

      Törlés
  15. Egy pillanat emberek, ez nagyon is ide tartozik. Vajon honnét vették a kínaiak ezt a promó videót az EB-re és a London-i olimpiára, még ez év kb. márciusában?
    http://www.youtube.com/watch?v=aZl_LL_6YWQ

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Erre legalább akkora esély van, mint bármi másra:
    http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4&feature=g-vrec

    VálaszTörlés
  18. Nem egészen..ugyanis a 2008as válságbol is bizonyoskörök profitáltak

    VálaszTörlés
  19. http://youtu.be/awTFMABqiG4

    Money Masters - A pénz urai I.

    VálaszTörlés
  20. Amugy....08.03.körül ugyis kiderül kinek volt igaza,,,,

    most nézem 8+3=?
    na jó...ez még nem jelent semmit...de ha mégis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. = Eleven (11. betű -> "K"-"KEY"-KULCS!) = 5+12+5+22+5+14 = ?
      ;-)

      Törlés
    2. Vándor! A W betű mit jelent az egyszemű kabalaállat feje búbján vajon?

      Törlés
    3. @Olivin: "Vándor! A W betű mit jelent az egyszemű kabalaállat feje búbján vajon?"

      Ez egy elég szerteágazó kérdés, s nem lehet röviden válaszolni rá. Dióhéjban megpróbálom összefoglalni a lényegesebb elemeket amiket találtam eddig, de ez szerintem még csak a jéghegy csúcsa. Kicsit messzebbről indítok, egy-két gondolat erejéig.

      Az alap "tézis" ezeknél a "számmisztiai bűvészkedéseknél" az hogy a civilizációnk kialakulása, fejlődése során (a vízözöntől; 12-13 ezer év) a "háttérhatalom" elég erősen oda tette magát és gyakorlatilag mesterséges nyelveket alkotott, vagy legalábbis befolyásolta azok fejlődését, s lényegében más területeket is (építészet, tudományok...). Ezt elég jól lehet bizonyítani példákkal.

      Az ANGOL az állatorvosi ló esete, gyakorlatilag egy KÓDNYELV (különösen a MAGYAR amin van szerencsénk beszélni és gondolkodni). Úgy tűnik valakik ismerik a "forgatókönyvet" évezredekre előre, mert az angol/latin betűkészlete (de a cirill, rovás, görög, stb is) fontos információkat rejt napjaink (!) végjátékára meg a világ működésére, a ciklikus kataklizmákra, ... stb. vonatkozólag.

      S akkor válaszolva konkrétan a kérdésedre is, bármilyen furcsa elsőre összefügg ez a "W" azzal is (amit a WENLOCK nevű kabalafigura fején fogunk látni péntektől) amit @zplus és @Unknown emlegetett fentebb 1776. május 1-ét.

      MIÉRT pont 1776. május 1. (MAY 1) a "hivatalosan" deklarált dátum az illuminati alakulására (amikor már korábban is léteztek)?

      Azért mert ennek ÜZENET ÉRTÉKE van. Nemhiába van ott kétszer is az egydolláros nagypecsétjén egyszer római számmal, másodszorra meg rejtetten latin betűkkel: http://kepfeltoltes.hu/120125/img_one-dollar_illuminati_1776_2012_1666_666_13_mason_monas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      (elnézést ha túlzottan vázlatos amit felvezetek, de ha mindent kifejtek akkor 20-szor hosszabb lenne a komment; akinek füle van rá úgyis megérti)

      * A "számmisztika" felől közelítve a kérdést: 1776=21 (=3 szög -> "mindent látó szám"... 3x3=9.="I"=Eye...),

      1948 tengeri mérföldre van a Templom hegy (Izrael) Londontól, s meridiánnal egy háromszöget ad, aminek az alapja 1776 tengeri mérföld és az átfogó-befogó szöge: 17.76 fok. 1948-ban volt a legutóbbi londoni XVI. olimpia ott --- naná hogy nem véletlenül akkor!, 1948: Izrael alakulása a londoni csapat által -> ZION -> amit az Olimpia logó kiad... http://farm5.static.flickr.com/4065/4354063561_c65438f881.jpg

      --->>>

      Törlés
    4. --->>> >> >

      1776=2x888 -> görögül Jézus="IESOUS" = aminek gemátriai értéke 888, ami =24 -> 24. "X" betű, ami Jézus gör. monogramja (ChRiST/KöR-oSzT...), DE a római 10-es szám is, s itt most 1 kilométer felsorolás/utalás következne a biokémiától elkezdve a római számokig amelyek az 1666-ot adják (I+V+X+L+C+D+M), tehát a 20/12 hányadosát (2012!), ami ott van magában az "ILLUMINATI" szóban is sok mással együtt (Illu-Minati, IM, MI5, tIMe-idő...), de ez most kimarad - legutóbb írtam pár analógiát egy másik fórumon:

      http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=879&c_start=80#c9461

      * Tehát 1776=...-> X=2x12 is -> 121 ligatúrában (egybeírva)
      * Május 1 = 121. nap az évben - 121=11x11 (...az olimpia szimbóluma az 5 karika, ami valószínűsíthetően utalás az 5 elemre a színek miatt, így a világ "működésére", "Élet virága" szerkezet, stb. -> 5 = római "V" -> 22. -> 11:11 ... ...)
      * angolul "MAY 1."=13+1+25=39=12 és 1 -> 121

      * 121 darab 12 centis érme a párizsi korábbi meridiánon ami 2 fok 20 perccel van arrébb mint Greenwich-i (Arago, Rózsa-vonal; őszi rózsa: 21 szirom; Rózsakeresztesek -> Georgia Guidstones - ROSE=12; görög Fi 21. -> Isteni arány, Arany-Arány... orosz "Fi" 22., ... tehát itt magával a Teremtéssel és az idő szerkezetével kapcsolatos állandókat is elrejtettek. Pl. gyök10=X=3.16 -> az "egyiptomi Pi" ami nem a "Pi", 31.6 fok a kúpszöge Tachion=TűZ=TÍZ elemnek... a "PI" egyébként P=16, I=9 -> 169 -> a szabadkőműves fő jelkép -> 3.14 -> 314 aminek vastagon köze van az EMBERI genetikához -> 314 fehérje variáció...stb)

      * "W" (Wen-lock, W(h)en lock - mikor bezár, Wen-neW - új.... Man-Devil-le, Man-ember, And/DNA/End - és/DNS/vég, Devil-ördög, evil-live-gonosz-elő, Levi-a 13. zsidó tözs, ill-betegség, ... Nem furcsa egy kicsit sem hogy érthető, összeolvasható szavakat rejt a két egyszemű? Feltűnt már ez valakinek? Mantrázom már ezt fél éve különféle fórumokon...)

      Szóval "W" angolul kiejtve "double U", azaz "dupla U" a neve a betűnek. MIÉRT? mert csak...? Az ilyeneknek OKA van, az angol ábécé egy precíz 26 elemes szövevényes kódrendszer. (26 -> 13x13=169 mint az egydollárosan; 20/12=1.66 -> 169; 2012/169 = 119 / 911; 196g/mol arany; 24 karát=0.169 uncia=4.8 gramm; 169 méter =6660 hüvelyk=555 láb -> Washingtoni obeliszk, Londoni City Szent Péter katedrális 6 kilométerre az Olimpiai stadiontól ami a 9. (=9.=I=Eye...) kerületben van London 33 (!) kerületéből; szabadkőműves kellékek: 60 fokos körző, 90 fokos vonalzó és a "G" a 7. ami 1-is; maják: 13.0.0.0.0... ...)

      Tehát "double U" U-U, U2 - you-two, UK - You Key... -> 21.-21., W=23. -> V -> 22 -> 11:11... ez azért egy ismerős dátum azthiszem mindenkinek, annyira hogy maják is pontosan meghatározták, de még a Magyar Szent Koronán (!) is rajta van: 13.0.0.0.0 baktun = 12.12.21. 11:11 GMT, a napforduló ideje. Hogy mi lesz ekkor az már más lapra tartozik. Vajon MIÉRT rejtették ezt ide, vagy az egydollárosra, vagy az Euro szimbólumába...?

      --->>>

      Törlés
    5. --->>> >> >

      Ettől azért még összetettebb a történet, mert az END a VÉGE amit elrejtették a mANDeville nevű kabalafigura nevébe AND (megfordítva: DNA, &, kiejtve megegyeznek) formában szintén 23-at ad. S vég nélkül lehet még sorolni a példákat, mert ezek a BETŰK nem véletlenül olyanok ALAKRA amilyenek. ELFORGATHATÓAK, TÜKRÖZHETŐEK!

      "W" tükrözve "M" (13. betű -> 13.0.0.0.0 -> 12.12.21; 13x13 -> 2012.11.9 ... ekkor zárul le a 6*6*6*6=12960 éves ciklus amit a Stankov, Drunvalo Melchizedek és más médiumok is jeleznek. 3 napra elszabadul a pokol, megbomlik az idő szövete, emiatt (is) készültek a földalatti városok, vagy került kifejlesztésre a HAARP rendszer amivel a Földet érő kozmikus sugárzást szeretnék csökkenteni ahogy hallottam - persze többfunkciós...; A WTC II tornya elleni támadás 2(00)1.9.11-én; ELE-NIN üstökös perihelium: 2011.9.11, ELEven-NINe... 11-9...)

      angol ábécé:

      "...H-Age, I-Eye, J, K-Key..." - "a SZEM (Halak) korához a J a KULCS", ami a 10. hang, római számmal az X (24.=6+6+6+6 -> 12960 Y-Ear...),

      * és a ROVÁSÍRÁSBAN 10. jel a "G" (éG, iGe, God, G/g-6/9...), ami egy fordított "W",
      * a "J" jele az "1"-es,
      * a 2=II."B" jele az "X",
      * a latin 13. "M" jele meg egy szöges "B" (13 egybeírva), s rengeteg példa van még, mert ez egy tudatosan létrehozott RENDSZER meglátásom szerint.

      De még el nem hinnénk hol, megtaláltam ezt a rejtélyes "ZION"-t abban a "csokornyakkendő" formában ami egy rovásírás ligatúra és a 6.elem neve a magyarban a "SZUSZ" (SZűZ, megnyilvánulatlan...). Itt van képekben, de a "2012" számot TÜKRÖZVE is ez jön ki, de az ANGOL ZÁSZLÓ is képbe kerül:

      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_2012_2-tower_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Ráadásul PONT EZ jel ott van egy 9 fényévre élő földönkívüli civilizáció a SZÍRIUSZI (Nagy Kutya csillagkép; God-doG) szinzu ábécé "S, SZ, Z, Zs" (sziszegősök) hangzóbokrában: http://univerzumiskola.hu/sirius.htm

      ... ... ...

      Törlés
    6. Kedves Vándor! Nagyon szépen köszönöm! Elképesztő...

      Törlés
    7. Hamár szójáték, akkor W(h)EN/LOCK(s) MAN/DEVIL Vagyis amikor az ember bezárja a gonoszt. :o) Vagyis szakít vele, elhatárolódik. Nem mindegy a szórend, emberek. :o)

      Törlés
  21. Na ebben nem csak egy hirtelen felvillantott képkocka van...
    (NEW EVIDENCE) 2012 Nuclear Attack on London Underground During Summer Olympics
    Part1 http://www.youtube.com/watch?v=KFmUQNiFVIA
    Part2 http://www.youtube.com/watch?v=gRwnNUrN6Co

    VálaszTörlés
  22. SBG Buddha! Nekem úgy tűnik hogy először elénk van téve tálcán a hír, hogy Londonban az olimpián badabumm, mi emberek megijedünk, negatív félelem energiát termelünk, a net miatt villámgyorsan terjed, mivel nagy hír, mire meg el is jön a dátum, az emberek többsége, saját félelme miatt meg is teremti a storyt. Nem?

    Vagy ez most így kell legyen a föld, emberek, lelkek, ezutáni szétválogatása, sorsa miatt? A Stankov cikkben is ugye többfelé válik az élet, 3,4,5d-s földbolygóra.

    Azon filózok, ez azt jelenti itt az idő? Jön a Zion, elindul a háború, meghalunk, vagy kimenekítenek, aztán mindenkinek indul a saját valósága?? A játék folytatódik csak 3 szálon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bravehart:

      Elolvastam a másik cikknél linkelt oldalt a dimenzióhasadásról, de nekem nagyon kusza ez a 3 rétegű válogatás. Végigmegyek mégegyszer rajta, hátha jobban letisztul, de ha nem, akkor van affinitásod kivesézni?
      Mert attól, hogy baromira hihetetlen, végülis logika van benne...

      Törlés
    2. engem is érdekelne ez a téma, elég sokat is olvastam erről és már egy többé éve felébredt és ténylegesen FELÉBREDT emberrel levelezek és skypeolok elég sűrűn és megköszönném, hogy ha bevennétek ebbe a beszélgetésbe, akármilyen formában...

      nem feltétlenül ezen oldalon gondoltam ennek a megtárgyalását, hiszen itt kicsit körülményes, de skype, msn facebook, bármire nyitott vagyok, bárhova beregelek, mert érzem/tudom, hogy ez megér ennyit...

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  23. Játszunk egyet.. tippeket adok és gondolkodjatok, igaz vagy sem.
    1. 2004.június 11.-én eltemetik Kalifornia állam volt kormányzóját, az USA volt elnökét
    http://en.wikipedia.org/wiki/Death_and_state_funeral_of_Ronald_Reagan
    2. fél amerika ezt nézi a tévében (plusz a világon körbemegy a hirekben-naplementét fontos kihangsúlyozni..):
    http://www.youtube.com/watch?v=Hpmk46kZOcs
    3. közben a világ másik felén éppen kel fel a nap, a világon körbemegy a hirekben..:
    http://www.talkingpyramids.com/photo-of-the-week-the-olympic-torch/
    4. Hórusz lelke-napnyugta-napkelte..

    Szóval: ha Swarci elnök lesz, mindenki jön egy sörrel.. :D
    (érdekesség?: Arnold-Ronald, szinész, Kalifornia kormányzója.. folyt.köv?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a valóság sokkal durvább, mint bármilyen tudományos fantasztikum vagy összeesküvéselmélet..

      Törlés
    2. Az Arnold-Ronald reláció nem rossz, de megmondom őszintén, hogy a többit nem nagyon értem...

      Törlés
    3. olyan okkult (rejtett) ceremónia, amelybe hatalmas (külső) erőket-a nézőket vonják be, lásd még május elseje 1776 óta, ill. az utolsó kirivó az angol királyi történések (házasság, 60.ik évforduló) - időzitve dátumokhoz (csillagászati eseményekhez..)

      Törlés
    4. Es még unnepeltetik is velunk a majus elsejet azota is,(nem,mintha en unnepelnem,miota hivo vagyok)bohocot csinalva belolunk emberekbol,mikozben jokat rohognek rajtunk a hatterben.Akik hisznek Istenben,a bibliai kijelentesekben,azok mind tudnak ezekrol a dolgokrol zplus.Ezeket semmifele emberi ide-oda rezgesek nem fogjak megallitani,sem semmiféle szeretet-osszefogas stb.,ezek konyortelenul elvegzik a munkajukat,akiktol csak Isten tud megvedeni.De csak azokat,akik Istenhez megtérve,segitsegul hivjak Ot.Az a bizonyos "Galaktikus Foderacio",akiktol az un.aranykort varjak az ezoterikusok,eppen hogy ezek,vagyis a kozottunk elo demonok,akiket a mi emberi szemunkkel nem lathatunk.(A demonok vadabb fajtajat,Isten megkotozve tartja a fold alatt,de az Antikrisztus 7 eves uralkodasanak masodik felében(3,5 év) ezek szabadjara lesznek engedve,ami borzalmak borzalmat hozza majd el))Ezek ereje egyre erosodik,aszerint,ahogyan az emberek egyre jobban tavolodnak el Istentol.Nem tunt még fel ez a hitetleneknek? Nem tunt fel,hogy miert egyre gonoszabb ez a vilag? Persze,hogy nem,mert nincs errol ismeretuk a Bibliabol.
      Az "Enok konyve"-t,ahol ezekrol a dolgokrol irva van bovebben,barki elolvashatja online Hamvas Béla forditasaban,ha ezt a cimet beirja a keresobe.

      Törlés
    5. Énok könyvében rögtön az elején:

      3. A választottakat érintõen szólok, és az õ számukra szól a példabeszédem: A Szentséges és Hatalmas, a világ Istene eljön majd a lakhelyérõl.
      4. És a földre tapos akkor a Sínai Hegyén; eljön seregeit vezetve; és megmutatkozik a mennyei hatalom minden erejével.
      5. Félelem szállja meg akkor mind az élõket; és az õrangyalok megrettennek. Rettegés és félelem ragadja meg akkor mind a föld lakóit, bárhol is lakoznak a földön.
      ...7 1. Õk, és a velük lévõ többi angyal feleségeket vettek magukhoz, mindegyik azt, akit kiválasztott magának, akikkel egybekeltek, és velük megfertõzték magukat.

      Az emberek nem ezt az istent várják (aki égi hajlékából, É-sarrából jön). A fogalmakat szépen összemosták az idők folyamán, pont azok, akik, amiért. Már igy is sokat mondtam.

      Törlés
    6. "5. Félelem szállja meg akkor mind az élõket; és az õrangyalok megrettennek. Rettegés és félelem ragadja meg akkor mind a föld lakóit, bárhol is lakoznak a földön."

      na jó és mivan ha nem a földön van az a lakó? azok kimaradnak?

      Törlés
  24. Jól értem, azt látod bizonyítva ezáltal, hogy ezek mind azért vannak, hogy az emberiség szellemi energiáit összpontosítsák bizonyos előlünk eltitkolt célokra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szerintem igen!
      Ezt célozza a Tv és minden kommunikációs csatorna.
      Lejátszanak egy fimet, vagy elmondanak valami stb. és az emberek többségének a gondolatai akörül fognak forogni, tehát a saját energiájukkal erősítik azt.
      Hozzáadják az energiájukat ahhoz amit hallanak, látnak.
      Mert a lényeg a "most" -ban van. Amivel foglalkozol, amire gondolsz, azzal alakítod a közös jövőt.
      Felhasználnak bennünket, hagy hagyjuk.

      Törlés
  25. szerinted mennyire fáj ez nekik? milyen pénz? papir?

    VálaszTörlés
  26. Most komolyan. Torchwood végignézése óta kapizsgálom, hogy létezik morfogenetikus (vagy morfogenikus) mező, amely egyfajta közös szellemi energiaháló, de hogy ez ilyen szinten lehet kihasználva valakik által, ezzel csak napokban találkoztam valamelyik kommentben.
    Adjál linkeket, vagy kezdj mesélni. Amúgy nem láttam a szörnyrt-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (elnézést, az este kissé elszaladt a ló velem)
      Linkeket nem adhatok, ill. ott van mindenki előtt (aztán kifejtem bővebben).
      Fontosabbnak tartom az elmélyedést (meditálás, ima, nevezd, ahogy akarod).
      Minden különbség (bőrszin, nyelvek, vallások, stb.) mesterséges és csak a megosztást szolgálják. Ne itélkezz - nem az a gonosz, aki megmutatja/bemutatja a gonoszt, hanem aki megcsinálja. Egy éve el nem tudtam volna képzelni, hogy ma olyan zenéket hallgassak, amilyeneket. Ne hagyd, hogy megmondják mit gondolj (mertaLadyGaga a gonosz szolgája, mert azt mutatja amit - például). Ha valamit csinálsz, arra figyelj oda (igenis ki lehet szúrni a manipulációk nagy részét, de az egy útvesztő és bele lehet veszni)
      Nézegess festményeket. Figyeld az érzéseidet közben. A részletekben rejlik a lényeg. Egy szin, egy alak, egy gesztus. A dolgok megismerése azzal kezdődik, hogy megszámolod őket.. és google és wiki. sok minden ott van, csak ki kell szűrni.
      Ebben a képben minden benne van.. játék az egész.. (és nem, az XYzrt. nem gonosz,ha valakinek az csapódna le kicsi kocka-fejű majom-agyában)
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=396522497066306&set=a.160599837325241.42628.127163787335513&type=1&theater
      vagy ebben: (Lossonczy Tamás Tisztító nagy vihar)
      http://muvtortenet.files.wordpress.com/2010/05/lossonczy-tamas-tisztito-nagy-vihar-1957.jpg
      http://www.wikipaintings.org/en/joan-miro/mode/all-paintings

      a szimbólumokról Vándor tudna mesélni (és meg is tette már párszor ezen az oldalon is)
      aki keres-talál..

      Törlés
  27. HegyenVolgyon! Vesézzük ki akkor a cikket.:)

    "és vele párhuzamosan az alábbi események" Tehát a kulcsszó párhuzamosan, láttad a Sliderst abban voltak párhuzamos világok, az egyikben mérnök az adott személy, a másikban gengszter:) Először a föld energia szintjét rendezi a teremtés, előtte megcseréli a pólusokat, ez olyan a föld nevű élőlénynek, mint egy tisztító kúra, ahogy az emberek a föld "sejtjei" felvilágosulnak a föld is egy magasabb, tisztább "lelki állapotba, erőbe kerül". Utána elkezdi sorolni, hogy a 25% -a az embereknek meghal, de az is háromféleképpen. Ez arról szól: mindenkinek a saját útját kell járnia, 3 féle megtapasztalást élnek át, mindenki csak egy úton a lelki fejlettségi szintjének valót. Közben a negatív erőket is lerázza magáról a föld, mivel ezt a leckét ezen a 3d-s szinten már megtanulta mindenki, de nem egyforma hatékonysággal, ezért lesz több föld egymással párhuzamosan, mindenki oda születik ahol még van mit lelkének tanulnia.
    A materialisták akik csak az egyszeri életben hisznek még nem mennek át az érettségi vizsgán ismételniük kell, míg fel nem fogják a lélek erejét, halhatatlanságát, magát a létezést. A többi érett lélek, megy a 4. és 5. dimenzióba, a mesterek(tanárok) akik már ezt a sulit végig járták már, visszajönnek segíteni a 3. 4. dimenzióba a tanulóknak(lelkeknek). Nem kell félni mindenki kap egy új életet!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A materialisták akik csak az egyszeri életben hisznek"

      vannak nem materialisták is akik az egyszeri életben hisznek.....

      Törlés
    2. Kedves listvn103!
      "vannak nem materialisták is akik az egyszeri életben hisznek....."

      Az milyen felfogás, akkor az ilyen típus nem materialista?:)
      Mivel az anyaghoz ragadt ember, nem hisz a szellem-lélek, teremtés, összetettségében, csak abban, hogy neki van anyja+apja megszületett, és egyszer csak meghal... Valami ilyesmi?:) Nem tudom mert én nem tudok így gondolkozni.

      De ha szerintem az ember átél egy HALÁL KÖZELI ÉLMÉNYT=>TESTELHAGYÁSSAL, megérzi a lelke erejét, akkor nem fél a haláltól, anyagtól, háborútól... És ha már megérzed a nem félek semmitől állapotot, na az olyan mintha be lennél nyomva:)

      Ha végiggondolva a mostani világunk helyzetét HARRP, ATOM, VEGYI FEGYVEREK...
      retteghetnénk minden percben, mikor melyiknél nyomják a zöld gombot.
      Akkor csak a félelemből álljon az életünk, mert csak az egyszeri életben hiszünk?
      Szerintem ha így lenne kihalna az élet előbb utóbb mindenhol, nem lenne a fejlődésnek, tanulásnak, érzéseknek, értelme, mivel csak egy élet van, akkor lelkünk sincs, akkor mivel érzünk igazán?? Fel szokták tenni a kérdést:
      Hát nincs szíved? Hogy tehetted ezt?... Szíve van csak a LELKE rossz.

      Kattanjak be, mert az olimpián kikényszerítik csellel a világháborút?
      Most, mától, vagy a jövő hét péntektől kell félni?
      Ne üljek egy 750-es motorra, mert azzal sokan meghaltak? Ettől is féljek?
      Mert csak egyszer élek?:) Ott amikor megcibálod a gázt, a gyorsulástól(nem a 250-es folytonos tempótól) olyan szabad vagy, nem félsz!:)

      Törlés
    3. Tetszik a gondolatmenet. Csak annyit tennék hozzá, h nem kizárólag halálközeli élmény hatására lehet a helyére tenni a halált és a félelmet, hanem az igaz szer-etet, SZER-elem élő erejének megtapasztalása is megerősíthet abban, hogy nincsen más azon kívül, mert minden más illúzió, ahogy Icke is mondta. Még jó, h különböző utakon, de ugyanoda tudunk eljutni. :o)

      Törlés
    4. Ja ja Olivin33!:)

      Engem az az élmény változtatott meg, de érdekes csak évekkel azután, amikor még volt 2 autóbaleset, és még mindig vagyok.:) Na akkor kezdtem el gondolkozni, most
      akkor mi van?:) Még mindig fut a programom a Mátrixban, még pörög a filmem, még benne vagyok a videó játékban?

      Mit szólsz, (szóltok:) a Stankov-os "2012 rövidített forgatókönyve" cikkhez? Jól értelmezem?
      Vélemények?

      Törlés
    5. :o) Oké! Lássuk csak:
      1. Van egy energiarács, melyre fel lehet csatlakozni. - Kérdés: Mi módon?

      2. HASADÁS: Az elnyomórendszer összeomlik, pólusváltás - (ez egybecseng a világkorszakok változásával!). + A Hold elszakad a Földtől. (Véleményem szerint az MŰ-hold, nem égitest..) - Ki nem szeretné ezt? :o)

      3. A népesség 1/4-e elhagyja a testét, melyből 8,3% a 4., 8,3% az 5.dimenziós és 8,3% az Új Földre inkarnálódik később.

      4. Az emberiség kevesebb, mint 1%-a ezt követően az 5. dimenzióba érkezik, testében maradva. Marad a jelenlegi Föld, mint 3. dimenzió, a Holddal együtt, melytől elválik a Hold nélküli, 3-4. dimenzió közé emelkedő Föld a hasadás következtében - a népesség 45-50%-ával, ahol új életet lehet kezdeni az elnyomó rendszer nélkül - felemelkedett 1% visszajön az ÚJ Földre, bevezetik a szabadenergiát és tanítják az embereket. A 3. dimenzióban rekedt 25% nagyobb természeti katasztrófákat, társadalmi lázongásokat él át az önmagát szolgáló, jelenlegi elit zsarnoki elnyomása ellen.

      folyt. köv.

      Törlés
    6. Erre a 3D-s földre visszajön az a 8,3%, akik 4D-be inkarnálódtak, mert még a hasadás előtt meghaltak, ahol a jelenlegi földi népesség maradék 25%-a rendkívül nehéz életfeltételek, természeti katasztrófák és háborúkat tapasztal, míg egy hosszú karmikus ciklusban meg nem tisztítja magát és fel nem készül egy 5. dimenziós felemelkedésre a mostantól induló újabb 26.000 éves precessziós ciklus alatt. (Ennél borzasztóbb nem várhat senkire! Ez rettenetes!)
      Ebből az következik, h a hasadást valószínűleg a népesség negyede NEM IS ÉRZÉKELI és minden folytatódik nekik a régiben!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

      Törlés
    7. Vagyis leegyszerűsítve:A, B és A/B Földről beszél.
      1./ A B-n nagyon nehéz sors vár azokra, akik nem emelkednek fel, marad a Hold a helyén - a lakosság 25%-a.
      2./ A/B, Hold nélküli Új Föld: 50%, új technológiák bevezetése, spirituális fejlődés, tovább lehet jutni.
      3./ Cél az 5. dimenziós A Föld, 25%.

      Szívemből remélem, hogy végre esélyt kapunk a szabadságra!
      Vállalom, ha ezért bolondnak néztek! :o)
      BÉKE!

      Törlés
    8. Lehet benne ráció amit írsz Stankov nyomán. Ez egy multi-dimenzionális rendszer jelenleg is amiben élünk, s a megfoghatóság látszatát kelti, de csak IDŐből áll az egész az az igazság. Ezt a régiek, vagy keleten ma is tudják (maja).

      A velünk párhuzamos világokból (összesen 64 létezik) semmit nem látunk és tapasztalunk, pedig itt van most is EGYSZERRE az összes, ahogyan a rádió hullámok amelyeket szintén nem érzékeljük...

      Ajánlom ezügyben ezt a brazil filmet annak aki még nem látta:

      ______________________________________________________
      Az Otthonunk - Nosso Lar (teljes film, feliratos)
      http://www.youtube.com/watch?v=g6Olu9cl5FQ
      ______________________________________________________

      "Az Otthonunk -- Our Home -- Nosso Lar -- Film a halálról, a pokolról, a mennyországról ... honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be. A film Chico Xavier brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek a történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta."

      Törlés
    9. Most néztem meg. ÉRDEMES! Végre egy film, aminek értelme is van! Köszi az ajánlást! Kedves BraveHeart és HegyenVölgyön - ha van egy kis időtök, nézzétek meg! :o)

      Törlés
  28. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  29. Utánanéztem, ez a Stankov egy 51-es bolgár srác. Szép teória, de hogy honnan veszi, arra nem jöttem rá. A véleményem az, h szép-szép, még hihető is. Miért is ne? :o) Készpénznek azért nem kell venni. De mintha effajta változásról beszélnénk mi is itt az oldalon, nem? Ébredésről.

    VálaszTörlés
  30. "Ebből az következik, h a hasadást valószínűleg a népesség negyede NEM IS ÉRZÉKELI és minden folytatódik nekik a régiben!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!"

    És ha ez a25% úgy fogja ezt érzékelni, hogy a maradék 75% egyszerűen elpusztul? Mert ugye elvileg úgy fogja.

    Vannak még kérdéseim, csak szinte megfogalmazni sem tudom őket, annyira kusza ez az egész. Szerintem sok ez a 4. meg 5. dimenzió, meg Föld Holddal, Föld Hold nélkül...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen HegyenVolgyon! Erről beszéltem most 2012-ben még egy ilyen jó hírbe is bele lehet hülyülni. Ha átgondolod mennyi csavar van ebben is, mire örülnél neki azt se tudod ki-kivel-merre-hogy-megy, ezért azt vallom, és nagyon úgy érzem, itt már semmitől nem kell félni, mert az elméd belebolondul..:)

      Törlés
  31. Annyi még, hogy eszerint az érettek kb. fele nem halállal, hanem testében maradva fog átrezegni, akkor a maradó 25%-nak furcsa lesz, hogy jó-jó, sok a halott, de hova tűnt 2 milliárd ember...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert most talán feltűnne bárkinek is, ha a TV nem adná közre? Hm? :o) Mit szóltok, a 2004-es megacunami 230e áldozata már lehet, h az egyik 25%-ba tartozott már...

      Törlés
    2. Ja, most jut eszembe, h mi van, ha a B Földön maradó 25% pont a beszervezett irányitók, akiket soha nem is látunk hétköznapi életünk során és így szimplán karanténba kerülnek egy jó időre? Ez nekem határozottan tetszik. :o)

      Törlés
  32. Olivin33 te bolond vagy! De akkor én is, meg egy két figura!;)

    "A véleményem az, h szép-szép, még hihető is. Miért is ne?"

    Ez az haladunk! "miért is ne!" Inkább erről álmodozok, mint hogy a RTL, vagy más agypusztító híradó szándékosan negatív rémhírein filózzak.

    A változásról annyit: Ha belegondoltok a 70-es 80-as 90-es években nem volt ilyen pörgés, idén akkorát ugrott a Gaia, hogy még követni is elég. Persze van elég sok kamu hír egy kis negatív világvége+háborúval tarkítva, de valamiből tanulni kell az életet, a
    rózsaszín, lila ködben csak az érzi magát jól, aki már ezeken túl van.

    Ha teljesen logikusan átgondolom: van mindenféle irányvonal minden típusnak kitalálva
    bibliahívő,galaktikus federációs vonal,az oroszok+kínaiak megmentenek vonal,negatív vonal világháború lesz,London olimpia vonal, polgárháború lesz... Hoppá akkor hányfelé vagyunk osztva, a többit meg estig sorolhatnám nemzetek, embertípusok fehér, fekete...
    zeneirány szerint... Szépen meg vagyunk osztva hogy uralkodhassanak rajtunk, ez is kell mert enélkül soha nem lennénk lelkileg erősek, harcosok, melyik ember az erős? Aki már megtört kicsit, beedződött, semmi sincs ingyen, még a jobb világ sem, csak azért tenni, tanulni kell, ott élni- ha kell a gyengéknek segíteni-már nem a pénzzel kell "megfizetni" a szép világot=> szép világot jó tettekkel!:)

    "De mintha effajta változásról beszélnénk mi is itt az oldalon, nem? Ébredésről"
    Ez már megtörtén aki még nem ébredt fel az még a "VÁÁÁÁÁÁÁ!" helyre való, még tanulnia kell az élet iskolájában.:)

    Buddha tolhatnál már valami pozitív cikket tesó! Vagy most nem az kell jöjjön?
    Jöjjön aminek jönnie kell:)

    Ja London=>

    "Nos, a londoni olimpiai maga a csőd, infóim szerint a jegyek 35 %-a kelt el és nem véletlen a katonai készülődés, mert háborúra készülnek ezek ott is, ahogy az usa-ban szintén. Hogy kik is a célpont? Ugye sejtitek? Az MI-5-6-7 mind be van zsongatva és nem úszhatja meg a scotland yard sem, hogy szét legyenek csapva saját belső ügynökeik által, miközben azt sugallják, hogy Anglia nem biztonságos terület. A többi ország sem az, így maradjon mindenki otthon, sőt menjen haza, amilyen gyorsan csak tud."

    Na most sz..jak beee?:) Még otthon van egy kis sör, hátha addig el tudom fogyasztani!:)
    Csak pozitívan!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :o) Akkor hadd bolondozzak még egy kicsit:
      Srácok! Házi feladat szemmel tartani a Holdat, megvan-e még! :o)))
      Ha elveszitettük, jó úton járunk a teória szerint!

      Törlés
  33. Egy nézőpont a sok közül a témában:

    http://www.nyusziacilinderben.blogspot.hu/2012/07/egy-vazlatos-skicc-az-olimpia-thriller.html

    VálaszTörlés
  34. Itt vannak még plusz érdekességek:

    http://www.naptemplom.eoldal.hu/cikkek/2011-elorejelzes_-szellemi-uzenetek/georgi-stankov--meglatasa--a-felemelkedesrol.html

    VálaszTörlés
  35. EZT TEGYÉTEK KI A FŐOLDALRA HÍRNEK!

    http://szepjovot.blogspot.hu/2012/07/kuldjunk-fenyt-az-olimpiara.html

    Fontos most, - még jobban, mint eddig -
    hogy mire gondolunk
    és milyen érzelmek hatnak át minket.

    Annyi sötét hír, videó és fotó kering a Háttérhatalom olimpiai készülődéséről, hogy azt már valójában szándékos terjesztésnek vehetjük.

    Tudnunk kell, hogy a Sötéteket a mi félelmünk és haragunk táplálja.
    Ezt ne felejtsük el! Készülnek valami csúnya dologra, de csak akkor érik el a céljukat, ha sikerül elég sok emberben félelmet, aggodalmat kelteni. Túl erős nekik már a Földön a Fény, és gyengíteniük kell, hogy sikerük legyen.

    Minket viszont a Fény és a Szeretet táplál, erősít!

    zért most az a feladatunk, hogy megingathatatlan Szeretettel és Bizalommal gondoljunk a londoni Olimpiára, akárhányszor eszünkbe jut.

    Bizalommal a mi erőnkben, és az égiek segítségében.

    Ez talán az utolsó próbatételünk. Jó lenne jelessel átmenni a vizsgán. Ezzel most áttörhetjük a falat és lerombolhatjuk a sötétek várát!

    Tehát szedjük össze magunkat és ne engedjünk a negatív híresztelések csábításának! Pattanjanak le azok most rólunk!


    Csodálatos olimpiánk lesz!
    Nagyszerűbb, mint eddig bármikor!
    Készüljünk az emberiség Nagy Eseményére,
    amellyel a felszabadulásunkat ünnepeljük!

    Milliárd ember együtt,
    egy cél érdekében összefogva,
    győzni fog!


    Isten áldjon minket az utunkon!



    Gyújtsuk meg szívünkben az emberiség összetartozásának,
    a Békének a lángját!

    Vidd hírét e kezdeményezésnek!
    Csatlakozzunk minél többen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem ez kapcsolódik Tamás hozzászólásához:

      http://www.asztralutazas.hu/index.php/Uj-Fold/Az-ejjel-harom-oras-klub.html

      Buddha! Nem értem miért tettél fel negatív energy cikket? :)
      Építő jelleggel? Végül is kell az ellenpólus is az élet iskolájába! :)
      Valami mindjárt megmentik a seggünket nincs? Had álmodozzunk! Álmodni jó, teremteni mégjobb!;)

      Törlés
    2. Bizony, sokat tehetünk, küldjünk fényt a szívünkből!

      Törlés
  36. +1

    Összefoglalva : SÚRLÓDÁSI TUDATI ENERGIA kell bizonyos nem szerves lényeknek. Ez lehet félelem, harag, de lehet más is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát az emberiség tudati energia erőműként funkcionál valakiknek?

      Tudsz erről bővebben is?

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  37. @HegyenVolgyon: "Tehát az emberiség tudati energia erőműként funkcionál valakiknek?
    Tudsz erről bővebben is?"

    Nézd végig ezt:

    Marcel Messing: Az Ébresztőhívás (Project Avalon)
    http://projectavalon.net/lang/hu/marcel_messing_hu.html

    "Marcel Messing egy 21 századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve. Sokat utazott, Indiában tanult, 25 könyvet írt és időt szakított a 26-ik megírásából azért, hogy velem találkozhasson és egy elragadó interjút adjon, amiben erős hidat képez időnk gyakorlati problémái, a Föld Bolygót irányítók tervei és szándékai, illetve a mi alapvető, megtámadhatatlan, lelki természetünk között.

    Marcel saját ébresztőhívása aközben történt, hogy New York-ba látogatott húsz évvel ezelőtt - egy egész évtizeddel a 9/11 előtt. Az Empire State Building tetején állva, az Ikertornyokat nézte... és saját szemével látta, ahogy összeomlanak. Hallgassa meg azt az üzenetet, amit ez a figyelemre méltó ember átad nekünk ezen a videofelvételen."

    Itt a videó átirata ha inkább olvasnád: http://projectavalon.net/lang/hu/marcel_messing_wake_up_call_hu.html

    "...Hogyan tették? És ez is sokkolt, mivel akkoriban mindenre rájöttem. Hogyan tették? Rendben – Meg kell értenetek, hogy amit mi Nephilim-nek nevezünk, vagy Archontoi-nak vagy óriásoknak, vagy sumérül Anunnaki-nak – “azok, akik a mennyből a Földre jöttek” – a hetes számú agyagtáblán megtalálhatód, Enuma Elish.

    Hogyan tették? Először is, emberi lényekkel kereszteztek. Megrongálták a DNS kódot. Ez azt jelenti, hogy nincs lehetőségünk arra, ebben a gyönyörű testünkben, hogy teljes tudatosságot fejlesszünk ki, ami kapcsolatban áll az univerzum tudatosságával és a szeretettel, amit mi Istennek nevezünk. Tehát nagyon lassan rabul lettünk ejtve, és mi azt gondoltuk ez természetes.

    ...

    ...És nem mindenki érti, hogy milyen erők munkálkodnak emögött, mint ahogy azt a Nag Hammadi szövegek leírják, hogy ezek az Archontoi-ok, ezek az Anunnakik, ezek a Gonosz kígyói, rabul akarják ejteni az embereket ezen a bolygón.

    Tehát, több eljárást használnak. A legelső, az a félelem. Miért? Amikor félsz, minden megváltozik a hormonális rendszeredben.

    Szükségünk van a csakráinkra, a fény kerekeire. Szükségünk van a hormonális rendszerünkre.

    Ahhoz, hogy a testedben a helyes légkörben létezz, szükséged van egy egészséges rendszerre a testeden belül. Tehát a félelem a legerősebb fegyverük. És miért? ..."

    VálaszTörlés
  38. Valaki elmondaná, hogy az Olimpia megnyitó ünnepségen milyen szabadkőműves, okkultista motívumok voltak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugorj az eggyel ez után következő post hozzászólásainak a végéhez, ott Olivin nagyon szépen leírta.

      Törlés
  39. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  40. No hát akkor ez is vaklárma volt :-)
    Az elmúlt években semmi sem jött be a jóslatok közül. Mindig utólag megy a belemagyarázás és ráadásul trükkösen, mert mindig hozzáteszik, hogy az írás évekkel az esemény előtt elkészült.

    Meddig kábítjuk egymást hülyeségekkel?

    Persze már várható a magyarázkodás a tudati szintről, meg a fénybiszakármik földre szállásáról. Ilyenformán évszázadokig lehet hitegetni a szerencsétlen, nyomorult emberiséget. Ugye?

    VálaszTörlés
  41. Miért? Már vége is az olimpiának? :o)

    VálaszTörlés
  42. antizion ezért várom hogy vége legyen a 2012 nek mert akkor minden jóslatot félre lehet tenni végleg

    VálaszTörlés
  43. MOst a terrortámadásos rész nem jött be akkor ilyenkor mi van???

    VálaszTörlés
  44. Mi lenne? Írta még, hogy valami vírust hazahordanak az olimpiáról az emberek. Nade már 14-e és még senki sem lett rosszul. Ha a Bibliában egy próféta igaz volt, akkor annak minden próféciája beteljesedett. Ha akár egy is nem teljesült, arra azt mondták: HAMIS PRÓFÉTA!
    Ja, december 23-án is fadíszítés lesz, semmi más... Bocs ha csalódást okoztam ezzel a Maya hívőknek..

    VálaszTörlés