2012. július 15., vasárnap

Megerősítették a H1N1 vakcina és az idegbénulás közötti kapcsolatot


Előtte:  Nézzétek meg ezt a részt a 13 részes már ismert Bill és Ted videóból !  Az időt beállítottam.
A teljes FILM itt található...


A 2009-es sertésinfluenza félelemkampánynak köszönhetően több millió ember kapott H1N1 oltást a világon. Amit sokan a beoltottak közül nem tudtak, hogy a vakcina számos veszélyt rejt magában. 
Illetve tudatosabbak utánanéztek és páran óva intettek az oltástól!
Pl. Franciaországban ezen bukott meg a rendvédelmi dolgozók tervezett 100%-os beoltása, amivel példát kellett volna mutatniuk. Na ez megdőlt, mert sorban adták át egymásnak családok az információt.
Nálunk is így kellett volna, de akkor még kevesen tudtunk erről és nem terjedt olyan nagy körben el, hogy TILOS beadatni, mert NEM VOLT H1N1 járvány !! Kizárólag a médiában.....és szórványos esetek voltak, mert ez egy teszt volt, mennyire hajlandó a lakosság önként beadatni magának, ami már készen áll...illetve állt akkor is.

Van aki úgy gondolja, hogy a sertésinfluenza elleni védelem megéri a kockázatot.
Vajon akkor is ezt mondjuk, ha ez a veszély történetesen a teljes bénulás?


A H1N1 (védő?)oltás mellékhatásai rendkívül komolyak (a legtöbb oltáshoz hasonlóan) és most a legújabb kutatás is megerősítette, hogy köze van az idegbénulást okozó Guillain-Barre Szindróma kiváltásához is.

H1N1 mellékhatások:  Paralízis

Quebec-i kutatók az Amerikai Orvosi Társaság folyóiratában a következőkről számoltak be:

„A Guillain-Barré Szindrómáról azt feltételezik, hogy autoimmun betegség, de valamilyen külső hatás váltja ki. 1976-77-ben a betegséget szokatlanul magas számban diagnosztizálták az Egyesült Államokban a gyengített „sertés” influenza (H1N1) oltások beadását követően. 2003-ban az Orvos Intézet (IOM) arra a következtetésre jutott, hogy a bizonyítékok alapján el kell fogadni az 1976-os sertésinfluenza oltás és a felnőttkori Guillain-Barré Szindróma közötti (laza) összefüggést.”

A kutatók a 2009-es hatalmas Quebec-i sertésinfluenza elleni oltáskampányról is írtak, amely során a város lakosságának 57 százalékát, 7,8 millió embert oltottak be a H1N1 vakcinával.
Az összes neurológiai klinika és sürgősségi ellátó egység adatait, valamint a vidéki kórházak zárójelentés adatbázisainak vizsgálatát követően, kitérve a jelentett esetek oltási adataira, a kutatók arra jutottak, hogy „a Guillain-Barré Szindróma kialakulásának veszélye a H1N1 oltást követően kicsi, de komoly”. Figyelembe véve, hogy a Guillain-Barré Szindróma önmagában rendkívül ritka betegség, a kutatók úgy gondolják, hogy egymillió H1N1 oltás 2 Guillain-Barré Szindróma esetet okoz.


Előzmények : 

Védőoltásokban a leukémia, AIDS és Rák vírusok ? A legnagyobb tudós ismerte be...+ a H1N1 botrány igazságai



2009-ben az (angol) orvosok 50 százaléka , ami rendkívül magas aránynak számít, visszautasította, hogy beoltsák a H1N1 vakcinával, ugyanakkor legtöbbjük mégis azt javasolta betegeinek, hogy oltassák be magukat a vírus ellen, pedig a mellékhatások száma és súlyossága akkor is ismert volt már.


2010-ben az amerikai kormány egészségügyi illetékesei megerősítették a H1N1 szezonális influenza vakcina és a Guillain-Barré Szindróma közötti összefüggést, bár az információ nem számított újdonságnak. 

A kapcsolat ismételt megerősítése azonban nem zavarta az egészségügyi hatóságokat, hogy ráerőltessék az oltást a lakosságra 2010 és 2011 között. Tehát az influenzaoltás és a Guillain-Barré Szindróma közötti kapcsolat a 70-es évek óta ismert, amit több különböző kutató is megerősített az évek során.

„Az 1976-ban alkalmazott védőoltást, mivel a Guillain-Barré Szindrómával való összefüggés felmerült, bevonták,” írja Elizabeth Miller professzor , a HPA immunizációs osztályának vezetője. Ugyanez a mai oltóanyagokról nem mondható el. Ma annyi történik, hogy ezt is hozzáírják a kockázatok és mellékhatások listájához (amit egyébként érdemes elolvasni).

(Idők jelei) Amikor a fenti cikk a Natural Society honlapján két napja megjelent az első hozzászóló mondanivalója igencsak közel hozta az olvasottak komolyságát. Wendy a következőket írta:

„Az a „kicsi, de komoly kockázat” a korábban egészséges édesapám számára végzetesnek bizonyult. Soha életében nem volt influenzás korábban, de még komolyan beteg sem az 50-es években elkapott mumpszot leszámítva. Az influenza miatti értelmetlen félelem ölte meg. Komolynak komoly, de nem kicsi. Legyen ez figyelmeztetés mindenkinek! A bénulás órákon belül jött, a félrekezelés hónapokig tartott, míg végül feladta, lebénulva, depressziósan, működő vesék nélkül, képtelen bármire, amit korábban csinált. Egyetlen nap alatt vesztette el minden erejét és soha nem kapta vissza. Ez az igazi kockázat.”

Forrás: Natural Society    /    Medical News Today
Ha még nem láttátok volna, ajánlom figyelmetekbe:
Jane Bürgermeister egy Osztrák-Ír újságíró, aki Bécsben él és aki tavaly (2009) került a nyilvánosság reflektorfényébe amikor, felháborodva a H5N1 (Madárinfluenza) fertőzött mintái terjesztésére amiket a Baxter Pharmaceuticals küldött Európai laboratóriumokba, nyilvánosságra kezdte hozni a dolgot és több hatóságot megpróbált feljelenteni. Azóta sokak számára hőssé vált a polgári jogok védelmében játszott szerepe miatt a kötelező tömeges oltás fenyegetése ellen.
Február közepén ismét találkoztam Jane-el és arról beszélgettünk, hogy miként érzékeli a győzelmet és a megkönnyebbülést, ami a nagyon intenzív és nyilvánvalóan nagyon sikeres kampányát követte. Ő meg én is elmélkedünk, ünnepelünk és a Lisszaboni Szerződésről is beszélünk meg a következményeiről az Európai Unió polgárai számára. A videófrissítés véget ért egy félóra után és egy érdekes meg közvetlen kamerán-kívüli beszélgetés követte, amit a szobában lévő mikrofon jó minőségben rögzített. 
Kattintson ide a videó letöltéséhez (MP4)
Kattintson ide a hanganyag letöltéséhez (MP3)




17 megjegyzés:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=YuhHaY2RKXo

    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=o0VnRVqUlA8&NR=1

    ennyi hozzáfűzni valóm lenne :)

    VálaszTörlés
  2. Rég ismert tény, hogy az influenza elleni védőoltás 1 millió emberből 1-2 Guillain-Barré szindrómát okoz, ahogy a cikkben le is van írva, nem tudom akkor miért kell úgy beállítani a cikket, mintha vmi új tényről lenne szó.
    Ez így elég bulvárszerű.

    VálaszTörlés
  3. Azért mert most orvosi és alternatív orvosi forrásokban is elismerték. Hiába tudtuk akkor is sokan és figyelmeztettük az embereket, a TV és média pánikkeltésének hittek és minimális körültekintés vagy utánajárás nélkül oltatták be magukat.
    Az volt inkább bulvárszerű és az emberek hallgattak a bulvár híradókra. Ezért fontos a tudatosság és a tájékozódás.
    Nekem egy ismerős bénult le és egy másiknak a lánya kómába esett nem sokkal H1N1 vakcina beadása után. Már az oltásokban lévő szkvalén és higany is kerülendő önmagában. De persze mindenki maga dönt. A szabad akarat törvénye minden embernek biztosítja a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  4. De ezt már korábban is lehet tudni, bármelyik orvosi könyvet fellapozva az influenza védőoltásnál meg van említve, mint lehetséges szövődmény.
    Tény, hogy nagy volt a média felhajtás körülötte, de azt is el kell ismerni, hogy veszélyesebb volt, mint a korábbi évek influenza vírusai.

    VálaszTörlés
  5. Már nem emlékszem, hogy pénzbe került volna de a cég a hol dolgozom ingyen biztosította a védőoltást. Én nem mentem el és barátnőm se hála istennek. Pedig csak sejtettem, hogy ennek lehet valami hátul ütője. Igazából én azért sem oltattam magamat mert körülöttem nem láttam senkit és nem is halottam senkit aki beteg lett volna vagy valami... Érdemes ilyenkor a környezetedet megnézni. Mi sokan dolgozunk egy helyen és ha pl 100 emberből nem bukik ki 1se akkor felesleges szerintem aggódni...

    VálaszTörlés
  6. Az a kérdés fogalmazódott meg bennem de lehet, hogy kifogtok nevetni de leírom. Mint tudjuk létezik a szabadkőműves mozgalom miért nem létezik egy olyan mozgalom ami ennek az ellentétét képviseli? Ők összefogtak már évtizedekkel ez előtt de nem tudok eddig olyan mozgalomról ami ennek az ellentétét támogatja. Vagy van ilyen? Ha nincs miért nincs? Vagy ha nem lehet miért nem lehet? Jó tudom, ez egy "titkos" mozgalom de az ellen tétét lehet hivatalosan is vezetni. Vagy nem? világosítsatok már fel mert tényleg nem értem. Addig míg itt web oldalakat nézegetünk és videók után zsibbadunk, hogy "natakarodjatok" és arra hivatkozunk , hogy "tudja meg mindenki" nem sokat ér sajnos szerintem mert az emberek nem veszik komolyan mert abban a pillanatban ők egy számítógép előtt ülnek és gecijól elvannak mert neteznek. De ha rátudod venni arra, hogy ha te hiszel ebben és támogatod akkor lépj be hozzánk mit tudom én non-profit szervezetbe és támogasd. Ha nem pénzel akkor a jelenléteddel és azzal, hogy tudatod a szervezettel, hogy te igen is tudod mi folyik itt és képben vagy. Van ilyen? :D Most megnézem a neten :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom

      (Kicsit majd görgesd lentebb.)

      Törlés
    2. köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
    3. Pbuddy!

      A tirkos szervezkedések (illuminátusok, szabadkõmûvesek) napirendje ellen a leghatásosabb eszköz a céljaik feltárása. A sötétséget nem fogod megszüntetni ugyan olyan sötétséggel hanem csak a világossággal. Minden megalapuló szervezkedés pillanatok alatt az õ eszközeikké válik, beépülnek és átveszik az irányítást úgy, hogy a nagy “szabadságharcosoknak” fingjuk sincs arról, hogy harcuk már azok céljait szolgálja, akik ellen fellépni kívántak. Ezek a társaságok nem szórakozásból jöttek létre, hanem valami ellen. Ez különösen igaz a New Age típusú “ellenállókra".

      Két ellentétes erõ harca ez, a jóé és rosszé. Ahhoz, hogy tudd melyik melyik, tisztában kell lenned azzal mi igazán jó és mi nem.

      Törlés
    4. Inkább a nyilvános szervezkedést támogatnám de amit az Atlantis753 linkelt az alapján nem úgy néz ki mint ha úgy történne ahogy te azt leírod. Olvasd el te is érdekes!

      Törlés
  7. 1 ről tudok ami globális de csak egy témára specializálódott és még ott se vagy valaminek a hivatalos tagja tudtommal csak támogathatod illetve "küldetést" kapsz eza www.kony2012.com

    VálaszTörlés
  8. http://www.youtube.com/watch?v=1ddYeKf6E6Y&feature=related -.-

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=JSSVEQp2DSU&feature=related - jól beszopatták az embereket b+...

    VálaszTörlés
  10. Mit fogunk tenni, ha kötelezővé teszik a védőoltást, mondván, hogy ez a "köz" érdeke ?
    Mint ahogyan valami tiszti főorvos nagyész, a minap Hajdú-Biharban is elrendelte, a 30 feletti korosztály kötelező tüdőszűrését.
    Mit csinálunk, ha be akarják ezt egyszercsak vezetni, majd magukra zárják a bunkerek ajtajait és várják az eredményt ?
    És így fogják érvényesíteni a rendeletet, mint ahogy az agyatlan amerikai zsaruk is lezúzták azt a piros VW-es fickót, a fenti videóban.
    Közröhej az is, jó hogy nem már egy levegő föld rakétával, vagy egy siklóbombával nem lőtték ki szerencsétlent.
    Bár, ha nem a város közepén lődörög, lehet az lett volna.

    Na, mit teszünk ?
    Nem adatjuk be:
    -először pénzbüntetés, 100000.-huf
    -másodszorra elzárás, pénzbüntetéssel
    -és így tovább...

    Voltak rá próbálkozások, óriás kereskedelmi cégnél (angol) is felmerült a kötelezőség a H1N1 elmebaj idején, de valahogy elsikkadt a dolog.

    VálaszTörlés
  11. Az emberek sajnos képtelenek felfogni, hogy milyen erőt tudnának képezni, ha összetartanának, összefognának...persze ebben az is benne van, hogy az első, második és harmadik puskaropogásnál nem szabad szétszéledni, sőt......azt hiszem értitek,...sosem volt győzelem áldozatok nélkül,...csak ma a legtöbb ember ezt már nem hajlandó bevállalni, föleg, amikor nem tudják, hogy mi a tét ...talán majd akkor, amikor valami szurosdrot kerítés mögül fogják bámulni a kinti életet.

    VálaszTörlés
  12. Csak kérdezem. Mi a jó francot keres ízfokozó egy vakcinában? :D Ugyanis a monoszódium-glutamát ismertebb nevén az ízfokozó. Vagy az infó téves, vagy hülye aki összerakta az oltást. De, hogy még nyilvánosságra is hozza, hogy "nézd beletettem, ennyire hülye vagyok", az valószínűtlen. :D

    VálaszTörlés
  13. nemrég tudok csak az oldalról, érdekes témák vannak itt is :)

    egy hozzáértő ember megmondaná mi a különbség a szabadkőművesek és az illuminatusok között ?
    vagy ugyanaz a kettő ?

    VálaszTörlés