2012. július 2., hétfő

A jelenleg zajló eseményekről ÓRIÁSI KIFEJEZEZŐEREJŰ ANIMÁCIÓT csináltak digitális művészek !


LEGYEN RÁ 7 PERCED !!!

Óriási... és b
evallom engem lenyűgözött!......

Táncosok, zenészek, vizuális művészek alkották közösen ezt a 3D animációt, mely elmúlt évtizedünkre tekint vissza (vagy a jövőbe?) feltűnően nyílt szimbólumokkal és kritikával! Lenyűgöző! 



I, pet goat II
A story about the fire at the heart of suffering. 

Bringing together dancers, musicians, visual artists and 3d animators, the film takes a critical look at the events of the past decade that have shaped our world.
Main softwares used: Maya, Vray, FumeFX, RealFlow

A Notre Dame leomlása és elpusztulása szimbóluma a várható folyamatoknak! 

TANUKI presents an original soundtrack for Heliofant’s animation film.

We’re very happy and proud to present you the short animation movie I, PET GOAT II. Thanks to Heliofant and Louis Lefebvre, we had this awesome opportunity to create this music perfectly intertwined with meaningful splendid images. One of our greatest adventures !

68 megjegyzés:

  1. Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményed arról, hogy a végén a Gízai piramisok összeomlanak? Egy részt érthető, hogy a piramis csúcsának magukat képzelő Illuminati jelképe lett maga a piramis csúcsa és ez osszeomlik (mert ugye ott tartunk lassan, hogy összeomlanak), de a másik véglet pedig, hogy egy ókori (akár atlantiszi) civilizáció nem mindennapi hagyatékáról van szó, ami nem érdemel pusztulást :D Tehát az a kérdés, hogy mi volt ezzel a jelenettel a hátsó sugallatuk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezen nekem is megakadt a szemem.
      bevallom több dolgon is, meg sok szimbólumot nem értettem. mit keresett a pokolban Shiva? mert gondolom amin átkelt a csónak az az alvilág volt. vagy tévedek?

      Törlés
    2. Szerintem ahonnan indult a megváltó az nem az alvilág volt, hanem maga a jelenlegi világunk vagy akár pár évvel ezelőtti, mert azóta is sokat változott minden. Shiva pedig ugye akkor járja el a pusztítás táncát, amikor vége van a korszaknak (ami most a vaskor) pusztítást hozva a sötétségre, majd visszahozza a fényt a Földre. A sötétség korszakában csak két szeme van nyitva ami a materialista, anyagelvű világszemlélet velejárója, a harmadik szemével hozza el a fényt és pusztítja el a tudatlanságot. Kb. ennyi.

      Törlés
    3. A vegen a Vatikan fog egni, osszeomlani ott van az igazi "kulcs" elrejtve (hidden in plain sight) nezd meg google mapbol. Jezus vegig itt volt csak soha nem arulta el magat, elvette a 3. szemunket :D
      Obama(the one): "we must fight our reptilian side of our brain"

      Törlés
    4. Obamaval kapcsolatban kételyeim vannak hisz az animációban is a rossz oldalon harcol, néhol meg a fény harcosának állítják be. Hogy is van ez?

      Törlés
    5. nyugi semmi sem fog tortenni ez az osszes paranoia. Felejtsd el az osszes vallast... gondolj arra h ez egy "pattern"(amihez hidd el legalabb 10 evet kell tanuljon mindenki h tisztan lassa) ami arra fog kimenni h az osszes multido le fog menni az agyadban es woala welcome to 4th dimension(everything clean, connected, see clear, now create your own world --> spirit
      Raneztel arra a Vatikani kulcsra?! Na vajon miert zavartak a knights templarokat a lovely (sotet)kozepkorban take that fundamelistak olvassatok a Bibliat tovabbra is. Muhaha mert tudtak h a Vatikan kontrollalja a 3.dimenzios a vilagot es tartsa a kulcsot a mindenhez, universe, illumination, jovo, mult, jelen minden. A papa (felvilagosult), de attol fuggetlenul meeg a Vatikani kulcs ugyanott all (solomon's key hidden in plain sight). Lattad h tegnap ki jott a CERN "god's" particle? Valami olyasmi volt az "Angels and Demons" filmben is, es emlekszel mikor a Vatikan egy kis tuzes hangulatban volt(felrobbant)?! :D a vesszamuk 113 addig meeg van par honap. (ez nem joslat csak gondolat ahh mar ezzel is besegitettem a mindig valtozo foldi tudatossagba, de hidd el a Vatikan, Jezus lesz itt a "rosszfiu". Ez kb olyan lesz h akarsz latni(3rd eye), v tovabbra is vak akarsz maradni(2 szem).
      http://i.ytimg.com/vi/P7MR6DH3NAc/0.jpg

      Törlés
  2. A munka:mester! A kép:hátborzongató!

    VálaszTörlés
  3. Lenyűgöző! Köszi SBG!

    GoDisan, a piramisok, és a Jézus homlokára tetovált harmadik szem is szerintem arra utalnak, hogy a háttérből irányító csoport felhasználta és a mai napig is felhasználja az ősi Építők szimbólumrendszerét, sőt a piramisaikat, csak most negatív, energiavámpír üzemmódban és saját egyéni céljaikra, viszont a Második Eljövetelkor minden hazugságra fény derül, és összeomlik az erre felépített kártyavár.

    Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy bolygóméretű ébredés borítékolható...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írtam egy pár sort, de eltűnt szóval csak tömören, egyet értek veled, valószínűleg, sőt biztos, hogy azt szimbolizálja. Nagyon közel van már az idő, ezt mindenki érzi! :)

      Törlés
    2. Ezt elfelejtettem, egy remek videóklip szintén az igazságról: http://www.youtube.com/watch?v=2frJ3e0hxPE&feature=fvwrel .

      Törlés
    3. Vagy az a "Jezus" "reptilia" blokkolja a 3. szemunket, de majd latjuk... Az a Kabbalah nem hiaba osi es nem vallas.

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Jó kis antikrisztusi propagandafilm. Csak szinte senki sem látja, mert ugye jajj de szépek a képek és csupa happy end...

    Az igazi Krisztus felhőben érkezik, nem Anubis fejjel a hajó orrán az alvilágban (Anubis az ókori egyiptomi hitvilágban a halottak és az alvilág oltalmazója) és nem Hórusz szemével a homlokán. Kicsit tájékozódni kéne mielőtt elragadtatjátok magatokat. Ré napisten, csak hogy tudjuk már, miről, illetve kiről is van szó:

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d6/Ra_Barque.jpg
    http://www.mythencyclopedia.com/images/mlw_0001_0004_0_img0171.jpg
    http://www.fruitofthenile.com/khepboat.jpg

    Ugye ismerős ez a hajókázó lény a filmből? És a film végén a hőn áhított "Napisten" emelkedik fel, aki átmenetileg "megoldja" az emberiség problémáit, cserébe az ember szabadságjogainak teljes elvételével...
    Na most én mondom, hogy "ébresztő", óriási fogalomzavarban szenvedtek. Bedőltök egy szépen elkészített animációnak, ami véletlenül sem a javatokat szolgálja. Ennyit a megoldás és kellő ismeret nélküli "ébredezésről" (gondolok itt az ősi szimbólumokra, okkult mítológiára), tulajdonképpen az Illuminati által felépített New Age mozgalmat erősítitek itt ezrével, tízezrével, százezrével, erőt adva a természetfeletti hatalmasságoknak, melyek tulajdonképpen a pusztítóink, legnagyobb ellenségeink.
    "Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak." (Efézus 6:12)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem mi a baj a napistennel és hórusz szemével, az illuminati vette fel az ősi szimbólumokat és nem fordítva pont, mint Hitler a horogkereszttel. A videó elején pedig egyértelmű, hogy nem illuminati pártfogoltságú a téma, mikor Bush már nem tudja magát kimagyarázni és Obamáról folyik a víz. A mindentlátó gonosz pedig már nem tudja magát ráfonni az ártatlan elnyomottakra. Érdekel miből gondolod, hogy antikrisztusi a film, de az egyiptomi vonalat nem értem.

      Törlés
    2. Nem felvette az Illuminati, hanem szerves része ez az ősi szimbólika, illetve folytatása annak a trónfoglalási tervnek, amit Nimród kezdett el még Babilonban. Minden világbirodalmi terv az ő tervük volt. Azok a bizonyos írástudók és farizeusok, akikről a Biblia beszél és megölték a Krisztust, na ők például az Illuminati elődjei voltak, az ő őseik, a Misnah (korai Talmud) rabbijai, tehát még csak nem is a Mózesi Tóra követői voltak.

      A piramis csúcsán látható szem az nem más, mint Hórusz szeme, mindössze ennyi a kapcsolódás az egyiptomi mítológia és az Illuminati közt... :)

      Hosszú téma, két mondatban nehéz lenne leírni. :)
      Annyira én sem vagyok professzor ebben, de erősen érdekel és tudok jópár dolgot ezekről...

      Az a dráma meg hogy hogy hablatyol Bush és Obama... A sötétség mindig is a hazugságra épült, nem szabad bedőlni a trükkjeiknek, ehhez kell a kellő ismeret, minden megközelítésből.
      "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és hazugság atyja." (János 8:44)

      Törlés
    3. Ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy az igazi Krisztus nem vállal semmiféle közösséget okkult világbirodalmakkal, mint pl az Egyiptomi birodalom is, amik rabszolgaságba hajtották az emberiséget, okkult szimbólumokkal és főleg nem az alvilággal, ami ugye maga a pokol, a lélekvesztő. Az antikrisztus megjelenésének a lényege pedig pontosan arról szól, hogy kicsivel korábban meghamisítják az igazi Krisztus eljövetelét (ami ennek az élhetetlen világkorszaknak a lezárása, de valakinek ez fontos, hogy minél több lélek elkárhozzon) egy olyan személy lényében, aki megoldást kínál (egy ideig) arra a káoszra, amit eleve ők hoztak létre. Cserébe az imádatért. Mert ugye ha megnézed, mindegyik világbirodalom egy mérhetetlen személyi kultusszal párosult. Ehhez a célhoz viszont számtalan megtévesztő hazugság kell.

      Materiális síkon a megfejtés egy teljes zsákutcát eredményez.
      Sokan vannak pedig ilyenek, pedig az ateista/materialista elméletet is mélyen (Luciferben) hívő illuminatista emberek alkották meg, a fő svindlije ez a modern kornak...

      Na remélem benne volt a válasz körvonalakban a kérdésedre.

      Törlés
    4. Egy nem rövid, de hasznos olvasmány, témába vágó. http://magmondoe.atw.hu/2012_apokalipszis.txt

      Pár helyen találsz konkrét írást a Napistenről, pl ez is:

      "1.6 Az aztékok és 2012

      A jól ismert, és szinte kultúrikonná vált azték naptárkő a szintén Mexikóban található Tenochtitlan templomából származik (az egykori azték templom fölött ma Mexico City főkatedrálisa áll). A naptárkövet a spanyolok ásták el, és 1790-ben került elő újra a földből. Ez a naptárkő további magyarázatot ad a dátumhoz. Az azték naptár szerint 2012. december 21.-e Tonatiuh napisten ötödik korszakának a vége, ez a korszak a maya naptárral megegyezően szintén i. e. 3114-ben kezdődött. Tonatiuh kegyetlen emberáldozatokat követelt, évente több mint húszezer embert áldoztak fel neki. Tonatiuh, akit a Tizenhárom nap Ura-ként (minden 13. kavics, egy halál) is ismertek, fontos jövendöléseket adott az aztékoknak. A szabadkőművesek életben tartják a kultuszát.

      Úgy az aztékok, mint a mayák hiedelme szerint a naptárszámításuk szerinti első korban óriások éltek a földön, akiket egy hatalmas özönvíz pusztított el. Mint már láttuk, a naptáraik kezdete valóban a bukott angyalok alászállásával és a nefilim (óriások) megjelenésével kezdődik. Az ötödik, az utolsó korszaknak pedig 2012. december 21.-én lesz vége."

      Nem túl bizalomgerjesztő...
      Már érted, mi a baj a Napistennel? :)

      Törlés
    5. Igen így már világos az egész, viszont az lenne még a kérdésem, hogy akkor mi az ámítás és mi a valóság, mert így kicsit zavaros az egész :D Miben higgyen a kevésbé tájékozott ember, értem ezt jelen esetben az illuminati-egyiptom-babilon-lucifer-antikrisztus témában. A mostani korszak lezárása tényleg fényt hoz, igazi fényt vagy csak hamis antikrisztus jön el, aki az ez évi káoszt fogja meglovagolni? Esetleg tudsz valami olyan oldalt/forrást, ahol a tényleges igazság megy? Kicsit össze vagyok most zavarodva :D Ugye vannak források, mint Drake, Cobra és egyéb emberek akik összekötők az ellenállással. Mennyi igaz azokból amiket ők írnak szerinted? Hamis remények vagy azok tényleg az Aranykor előhírnökeitől származnak?

      Törlés
    6. Így igen, értem mi a baj a Napistennel és egy Hórusz szem tetoválás van ankhal a bal vállamon :D

      Törlés
    7. Ott van Atlantis, ugye Thoth volt a főpapkirálya, majd később ő alapította meg Egyiptomot és gyógyította meg Hórusz szemét? Ebben hol a hiba, mert azt hittem Thoth a jó oldalon áll.

      Törlés
    8. Elolvastam az első bekezdést és nem túl bíztató, el fogom olvasni az egészet. Várok fél évet inkább, mert most elég erőteljes zavarodottság lett rajtam urrá, pedig azt hittem erős a hitem :D Amit eddig leszűrtem, hogy a Sátán hozta létre 2012-es dátumot amivel az emberek azt hiszik, hogy jön a megváltó, közben meg csak ő jön, mint hamis megváltó és a mostani felébredt emberek igazából csak egy réteges ébredési szakasz elején vannak aminek a végén akár örök szenvedés is lehet az emberiség sorsa, ha teljesen bedőlnek a Sátánnak és elfordulnak Istentől. Ez kérlekszépen headshot. :) Egy bibi viszont nem teszi ezt nekem 100%-ban hihetővé, hogy nem igazán hiszek a Biblia valósságában vagy igazmondásában.

      Törlés
    9. Es azt tudod hogy hany konyv/vallas volt a "Szent" Bibliad elott? Uhh Satan mar elotte is volt? Vagy csak utana(nagyon izgi)? Ohh ne o mindenhol ott van mindent o hozott letre, isten konyorluj. Vagy mit ir az a konyv? Irja hogyan kell autot vezetni is?
      Sokkal jobban elvezned a Szumeriai irasokat(a Biblia nehany resze koppintas onnan is), ott is volt "Noe" barkaja meg hasonlok.

      Törlés
    10. magmondoe érdekes volt a 2012-ről szóló írásod, hol találhatok még írásokat Tőled?

      Törlés
    11. Üdv, nem az én írásom, csak közzé tettem. Egy bizonyos http://churchofgod.hu/ oldalról származik, nem tudom saját írásaik-e, vagy csak fordítások külföldi anyagokból, de mindenképpen hasznosak.
      Az Új Világrend" menüpont alatt vannak még hasznos írások, pl:
      - A kommunizmus és a Sátán zsinagógájának kapcsolata
      - A hexagram vagy hatágú csillag
      De a többit is érdemes elolvasni.

      Törlés
  6. Nem tudom feltűnt-e valakinek az ötödik perc után az atomrobbanás, ahol is az Antikrisztus felemelkedik?

    Az olimpiai lángról:
    A híres/hírhedt Baphomet képen (http://kkoagulaa.files.wordpress.com/2009/05/baphomet.jpg (Eliphas Levi rajza)) a két szarv közt a láng, a "világosság", amit Lucifer, az Illuminati hőn imádott istene, a "fényhozó" elhoz a földre, no ez a szimbólikus fáklya egyben egyenlő az olimpiai lánggal, amit olimpiáról olimpiára hordoznak hosszú idők óta. Egy kis számmisztika: ez lesz a 30. olimpia, Angliában a 3. megrendezésre kerülő olimpia, meg is kaptuk a 33-as számot, aki jártas a szabadkőműves számmisztikában, az tudja, miről is beszélek. És asszem meg is érkeztünk a londoni olimpiai stadion felrobbantásához, biztos vagyok benne, hogy ez nem marad el. Annál is inkább, mert ez a NWO már felépült, ezt már semmiféle "ébredező" tömeg nem tudja megállítani, viszont kell hozzá egy világméretű krízis (III. világháború), hogy az emberiség elfogadja fenntartások nélkül a megoldást.

    Ordo ab chao, rend a káoszból.

    Mindenki készüljön fel testben, de főleg lélekben, ez az év már nem olyan lesz, mint amit évtizedekig megszokhattunk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi magmondoe,felvagyunk keszulve,teljes a beke es nyugalom,az a bizonyos bekesseg,amire Jezus azt mondta,hogy:"Bekesseget hagyok nektek;az en bekessegemet adom nektek;nem ugy ahogyan a vilag adja.Ne nyugtalankodjék a ti szivetek,se ne féljen".Eppen csak az nyomaszto,hogy az Istent,es az O Fiat,Jezus Krisztust tagadokra nagyon kemeny idok jonnek,es hiaba beszelunk nekik,nem hallgatnak rank.Csak fujjak a magukét.Amiket itt fent megirtal,az bizony ugy lesz,a Bibliat ismero es érto,abban hivo emberek ezt nagyon jol tudjak.Ha arra sem veszik a faradsagot,hogy utana nezzenek annak,hogy az igaz keresztyenseg nem egyenlo a katolicizmussal,(akik valoban azt tettek amit)es azok miatt szapuljak a mi egeszen mas hitvallasunkat,akkor - fajdalom! -,annak sem neznek utana,hogy mit mond a Biblia az utolso idokrol,ami mar itt zajlik a szemunk elott.

      Udvozollek az Urban,odafont talalkozunk:)

      Törlés
    2. Üdv Unknown, engem sem a félelem vezérel, inkább azoknak szántam, akik sötétben keresgélik a villanykapcsolót, de már óriási fényáradatról beszélnek. Ha csak 1 embernek is segítettem ezzel 10000-ből, akkor már megérte.
      Vannak itt provokátorok, akiknek tök felesleges lenne válaszolni, csak még nagyobb lavinát elindítva ezzel. Az idő hamarosan engem/minket igazol.
      A homokóra pereg lefele: http://www.london2012.com/

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Annyit szeretnék mondani a te hitedről és a te egyházadról, hogy a több, mint 2000 éves történelme alatt, több embert mészárolt le, mint hitler, sztálin és nrwn qsr...mégis őket tartják antikrisztusnak...miért van az, hogy az egyházban ténykedő papok kisfiúkat erőszakolnak meg, miért van az, hogy a pápai bank által birtokolt gyógyszergyártó cég fogamzásgátlókat forgalmaz...

      én 23 éven keresztül ateista voltam és tudománnyal magyaráztam mindent...de ez nemrégiben megfordult és tudom/érzem, hogy szűk látókörű voltam és tudom, hogy hamarosan nagy változások lesznek..továbbá tudom, hogy az egyetlen dolog a hit a szeretet és az ész...hiába fosztanak meg az álmainktól, vagyonunktól ezeket a dolgokat NEM tudják elvenni tőlünk....

      ezzel azt akartam mondani, hogy én hiszek, de nem a te nevetséges egyházadban, ahol a mindenkori pápa isten földi helytartója (a protestánsok szerint a pápa is antikrisztus, hiszen isten egyetlen helytartója jézus volt és addig nem szabad elfoglalni ezt a helyet amíg ő nem "születik" meg újra)több millió embert mészároltatott le és évszázadokon keresztül akadályozta az emberiség szellemi fejlődését...én tudom, hogy aki szereti magát és a többi embert, aki segít másokon önös érdek nélkül, aki nem beszél ki másokat, aki nem kínoz állatot, az majd tovább léphet egy "következő szintre" ahogyan te fogalmaztál a "paradicsomba"...

      értelmes embernek tűnsz, mégis a biblia mögé bújsz, amiben "csak" általános okosságok vannak és egy tucatnyi lopott dolog...(NOÉ BÁRKÁJA!!!!)
      másrészt a 2 évezred alatt számtalanszor módosították a leírtakat...

      ha olyan okos vagy...kérlek magyarázd meg a pápa ruháján miért van fordítva a kereszt és ez mit szimbolizál?

      ISTEN SÁTÁN ...stn stn!!!!

      Törlés
    5. Te még ennél az óvodás szintnél tartasz? Az én egyházamról: én semmilyen felekezethez, egyházhoz nem tartozom és nem is tartoztam soha, óriási kapufát lőttél. Nincs és nem is volt nekem erre szükségem. Főleg a velejéig rothadt katolikus egyházhoz nem tartoztam soha, semmilyen vallásba nem lettem belekeresztelve gyerekként sem. De említhetném Sanyi bácsi vidám kis cionista/mammonista egyházát is, meg a többit. Nagyon is jól tudom, hogy a katolikus egyház is a Sátán zsinagógája, túl sok ész nem kell hozzá. Kicsit tájékozódhatnál, hogy hogyan is mosták össze a még makulátlan őskereszténységet az ősi pogány napisten imádattal, átvéve az ünnepeiket, tanításaikat, rituáléikat, stb. Persze ahhoz az kellett, hogy kiirtsák az ős-keresztényeket eretnek címszó alatt, azokat, akik még nem voltak romlottak és az igaz HITHEZ (nem vallás, nagy difi!) ragaszkodtak.
      Ezek történelmi tények, csak tájékozódni kellene, nem ész nélkül támadni ezzel a közhelyes általánosítással.
      http://kepfeltoltes.hu/120604/sym_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      Ehhez a képhez sem kell túl sok magyarázat. Cseppet sem burkolt sátánimádat az övék, kész, ennyi, túl is tárgyaltuk, ezer éve lerágott csont.
      De ez meg is lett írva már ősrégen (bújjunk ostoba módon az elferdített, lopott biblia mögé!), gondolom még soha nem olvastad, itt az ideje:
      Péter Apostol II. levele 2. rész 1-2-3:
      "Valának pedig hamis próféták is a nép között, a miképen ti köztetek is lesznek hamis tanítók, a kik veszedelmes eretnekségeket fognak becsempészni, és az Urat, a ki megváltotta őket, megtagadván, önmagokra hirtelen való veszedelmet hoznak. És sokan fogják követni azoknak romlottságát; a kik miatt AZ IGAZSÁG ÚTJA KÁROMOLTATNI FOG. És a telhetetlenség miatt költött beszédekkel vásárt űznek belőletek; kiknek kárhoztatásuk régtől fogva nem szünetel, és romlásuk nem szunnyad."

      Törlés
    6. Azt akarod mondani, hogy az összes ősi tanítás és bölcselet, mind-mind a sátán műve és imádata által jött létre? Ez elég hihetetlenül hangzik. Hol van akkor a jó, az emberek most miért akarnak szeretetet és békét emberáldozat helyett? A biblia miért nem beszél a több millió éves leletekről, mert az tény, és az is, hogy nem Ádám és Éva fajta teremtés volt. Túl sok mindenbe bele lehetne magyarázni a sátánt és abból is lehet hamis próféta, aki a tudás illúziójával van felvértezve, aki lehetsz te is és én is, hisz mindketten tudatlanok vagyunk egy szint után. Na akkor most mi fog dönteni? :D Valószínűleg az idő.

      Törlés
    7. magmondoe: az a helyzet, hogy TE lőttél óriási kapufát, hiszen a kommentem nem neked szólt és sajnálom, hogy ezt nem vetted észre...az előző kommentjeidben te mondtad azt, hogyha nem tudunk értelmezni dolgokat, vagy nem vagyunk képesek elvonatkoztatni dolgoktól akkor ne szóljunk bele...ismét az énközpontúság jött elő...hol említettél te egyházat vagy bármiféle olyat ami kapcsolódik az én kommentemhez? :) a kommentem kizárólagosan Unkown-hoz szólt, hisz ő kezdte el "istenííteni" a keresztény egyházat és próbáltam egy kicsit rávilágítani, hogy az ő "tiszta és szent" egyháza inkább az ördög műve, mintsem az istené...lehet, hogy én vagyok a hibás és én tettem félreérthető kijelentést, ez esetben elnézést kérek!...másrészt szimpatikus vagy, hiszen nagyon sok dologban egyet értek Veled és látszik, hogy te is tipikusan olyan ember vagy aki csak akkor nyilvánul meg ha ÉRDEMLEGESET tud hozzászólni az adott témához...a lényeg az az, hogy attól, mert magadra veszed vagy esetleg nem egyezik az elképzelésünk valamely témában vagy nem egy a világ szemléletünk attól nem kellene rögtön degradáló jelzőket használni, hiszen nem ez a helyes út...bár utópiának tűnik, de MI magunk megteremthetnénk a tökéletes és békés világot, amelyet sokan a paradicsomnak neveznek...el kellene űzni az egó-t, az agressziót, mindenkihez kedves lenni és ha valaki nem tud valamit és én úgy érzem, hogy jobban tudom akkor elmagyarázom neki, elmesélem én hogy látom a tapasztalataim és az elolvasott x millió karakter után...:) és még sorolhatnám a pozitív értékek "megszerzését" fejlesztését és átadását az embertársak felé...hozzáteszem ez sajnos utópia és az is marad amíg világ a világ...

      sok szerencsét a továbbiakban és szebb jövőt...!

      Törlés
    8. Üdv Killuminati! Mivel az én kommentem alá írtál, értelemszerűen úgy vettem, hogy nekem szól, érdemesebb lett volna névre címezve válaszolnod. Ettől függetlenül sok a reflexből támadó meg katolikusozó ember, úgyhogy jó helyen van az a komment. Részemről sincs semmi harag és nem is volt. Csak kinyílik az aknavető a zsebemben, ha azonosítani próbálják az eredeti hitbeli dolgokat a katolikus és egyéb fertelmekkel. Egyértelműen az ismeretek hiányát tükrözi, mert ordító különbség van a Krisztusi tanítások és a katolikus hitvallás közt! Vannak dolgok, amikre nyílván nem bágyadt vigyorral fogok reagálni, annyira nem vagyok én sem leszedálva. :)
      Semmiféle énközpontúság nincs itt, csak helyére akartam tenni bizonyos téveszméket.

      Viszont Unknown védelmére kelek, ő ezt írta:

      "Ha arra sem veszik a faradsagot,hogy utana nezzenek annak,hogy az igaz keresztyenseg nem egyenlo a katolicizmussal,(akik valoban azt tettek amit)es azok miatt szapuljak a mi egeszen mas hitvallasunkat"

      Erre te:

      "Annyit szeretnék mondani a te hitedről és a te egyházadról, hogy a több, mint 2000 éves történelme alatt, több embert mészárolt le, mint hitler, sztálin és nrwn qsr...mégis őket tartják antikrisztusnak...miért van az, hogy az egyházban ténykedő papok kisfiúkat erőszakolnak meg, miért van az, hogy a pápai bank által birtokolt gyógyszergyártó cég fogamzásgátlókat forgalmaz..."

      Biztos, hogy jól értelmezted, amit írt? :)

      Helyre akartál engem tenni, viszont én is azt mondom, hogy az Unknown torkának estél, ráadásul úgy, hogy tévesen értelmezted az üzenetét, mert ő is a katolicizmus ellen szólalt fel. Felső léc! :)
      Neked is minden jót, a szebb jövő meg közelít, csak ne tévesszen meg majd senkit a hamis ragyogás!

      Törlés
    9. A 2012-es Londoni Olimpia hivatalos dalának a szövege. Ez nyílván nem egy 100 méteres sprinter versikéje, hanem...

      Muse – Survival Lyrics

      Race, life’s a race
      And I am gonna win
      Yes, I am gonna win

      And I’ll light the fuse
      And I’ll never lose
      And I choose to survive
      Whatever it takes
      You won’t pull ahead
      I’ll keep up the pace
      And i’ll reveal my strength
      To the whole human race
      Yes i am prepared
      To stay alive
      I won’t forgive, the vengance is mine
      And i won’t give in
      Because i choose to thrive

      I’m gonna win

      Race, it’s a race
      But i’m gonna win
      Yes i’m gonna win
      And will light the fuse
      I’ll never lose
      And i choose to survive
      Whatever it takes
      You won’t ṗull ahead
      I’ll keep up the pace
      And i’ll reveal my strength
      To the whole human race
      Yes I’m gonna win

      Fight! Fight! Fight! Fight!
      Win! Win! Win! Win!

      Yes i’m gonna win

      Magyarra lefordítottam:

      Muse - Túlélés

      Verseny, az élet egy versengés
      És én fogok győzni
      Igen, én fogok győzni

      És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt(!!)
      És soha nem fogok veszíteni
      És én a túlélést választom
      Bármibe is kerüljön
      Nem húzhatsz el előttem
      Tartani fogom a lépést
      És én megmutatom az erőmet
      Az egész emberi fajnak
      Igen, felkészült vagyok
      Hogy életben maradjak
      Nem bocsátok meg, a bosszú az enyém
      És nem fogom feladni
      Mert én a gyarapodást választom

      Győzni fogok

      És én fogom meggyújtani a gyújtózsinórt
      És soha nem fogok veszíteni
      És én a túlélést választom
      Bármibe is kerüljön
      Nem húzhatsz el előttem
      Tartani fogom a lépést
      ÉS én megmutatom az erőmet
      Az egész emberi fajnak
      Igen, felkészült vagyok
      Hogy életben maradjak
      Nem bocsátok meg, a bosszú az enyém
      És nem fogom feladni
      Mert én a gyarapodást választom

      Harc! Harc! Harc! Harc!
      Győzelem! Győzelem! Győzelem! Győzelem!

      És igen, én fogok győzni

      A gyújtózsinóros sor is elég érdekes, egyetlen olimpiai sportághoz vagy korábbi olimpiai ceremóniához nincs köze...
      Ennyit az antikrisztusi belemagyarázásról és a paranoiáról.
      Visszamondom a pszichiátriai beutalómat, mégsem vagyok paranoiás.

      Lucifer, azaz a Sátán konkrét hadüzenete ez, nem vitás.

      SBG Buddha, ez a dalszöveg egy külön bejegyzést megérdemelne, mert ennek már a fele sem tréfa, iszonyat súlya van. Túlságosan is konkrét az üzenete.
      Ha nem, akkor is köszi a figyelmeteket és gondolkodjatok el ezen a szövegen.

      Üdv: magmondoe

      Törlés
    10. Koszi magmondoe.Ha szamodra ennyire egyertelmu volt az,amit irtam,akkor nem ertem,hogy masoknak miert nem az,es nyomulnak ezzel a mar leragott csonttal.

      A "churchofgod.hu"-t egyebkent en is nagyon regota olvasgatom,ott aztan minden megtalalhato ami csak szem-szajnak ingere - mar ami a szellemi dolgokat illeti.Ha az itt commentezok(vagy akar masok is)felfedeznék ezt a honlapot,es beleasnak magukat annak tanulmanyozgatasaba,egycsapasra mindent megertenének abbol,ami ma a vilagban folyik,ill.megtudhatnak ami még varhato.Igazabol csak a keresztyenek tudjak a valosagot.Legalabb is a tiz szuz kozul az az ot,akik megtoltotték a lampasukat olajjal.

      Törlés
    11. Kedves Unkown és Megmondó....nos sokat gondolkoztam, hogy mit is írjak nektek, hiszen attól, mert én máshogyan (félre) értelmeztem az unkown által írtakat nem feltétlenül! az én hibám...ugyanis a kereszténység nem egyenlő a jézusi tanításokkal, de ezt ti is nagyon jól tudjátok...és biztos vagyok abban is, hogyha valaki a kereszténységet hallja vagy olvassa nem rögtön a jézusi tanításokra asszociál hanem az "isten nevében elkövetett ezer meg ezer negatív dologra"...

      gondoltam, hogy ha már ti helyére tettétek a dolgokat akkor én is így teszek....

      másrészről unkown: ne haragudj nem degradálni minősíteni akarlak de úgy gondolom, hogy nem csak a "keresztények" tudhatják az igazat a jövőt illetően...nem "csak" hívő ember lehet tisztában a ránk váró eseményekkel...ugyanis mikor még nem voltam hívő ember, már akkor a bibliát forgattam, mert úgy gondoltam, hogy a biblia a világon(ebben a világban)a legnagyobb példányszámban eladott könyv és már csak ezért is megéri olvasni, illetve az apostoli tanítások rengeteg bölcsességet rejtenek egy ateista számára is...másrészt nem tudom mennyire vagy benne más hitrendszerekbe, pl a buddhizmusba és azon belül a Karmába, de én tudom és érzem, hogy a megváltás kulcsa nem az, hogy te istenben hiszel és rendszeresen imádkozol...hanem abban, hogy segítsd a körülötted lévőket, minden féle módon (spirituális, fizikai, szellemi, lelki szinten)szeresd önnön magad és ne ítélj el másokat (ne ítélkezz és nem ítéltetsz), illetve akárhogyan is állnak hozzád az emberek (nevessenek ki, verjenek meg etc. etc.)akkor is csak a pozitív energiát árassz magadból és ne menj bele az ő játékukba...(ha megdobnak kővel....)és még sorolhatnám ezeket a dolgokat...a lényeg, hogy aki képes megváltozni, aki képes felfogni azt, hogy nem csak ez az összeszűkült materialista világ létezik, aki megbánja bűneit és segítséget kér fentről, az tovább mehet az úton egy felsőbb szintre...legyen az egy fentibb dimenzió vagy pedig a paradicsom...

      kívánom, hogy legyen bárkiben is bármilyen hit vagy eszmerendszer...legyen boldog a jövőben! pacsi

      Törlés
    12. illetve SBG Buddha...nemrégiben írtál arról, hogy mennyire gyönyörű és kifejező a mi nyelvünk...összegyűjthetnél néhány szót, melyet rendszeresen használunk
      ,de kevesen tudják a mögöttes tartalmát....lásd: fényűző, kicsoda, micsoda és még sorolhatnám azon szavak tömkelegét, melyeknek olyan fontos szerepük van ebben a témakörben, hogy csak NA!

      Én személy szerint nagyon szívesen olvasnék egy ilyen cikket és biztos vagyok abban, hogy még sokan mások is...ha lesz időd, kedved, ambíciód kérlek tedd ezt meg nekünk!

      Törlés
    13. KILL uminati: lehet hinni Buddhában is, bele egyenesen az ellenség karmaiba. Az ördög álarcosbálja ez a rengeteg vallás, akár tetszik, akár nem, már a szimbólumok mind mind egyértelműek, csak a vak nem látja.
      http://kepfeltoltes.hu/120706/buddha_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      Mellesleg mit kínál a buddhizmus? Hogy higyjél magadban? Azonkívül? Mit segít ez majd akkor, amikor elpusztul a világ egyharmada és még enni se nagyon lesz mit? Majd símogatod a buddha szobor hasát és jó lesz? Az senkit sem zavar, hogy ez a világi balhé soha nem Buddha vagy egyéb "istenség" köré rendeződik, hanem mindig Jézus vs Lucifer van a fókuszban? Ciki ám ezt elfogadni, mert még felelősségvállalással is járna...

      Törlés
    14. nem írtam sehol ilyet, hogy Buddhában vagy a buddhizmusban hiszek...arra világítottam rá, hogy a karmában lévő dolgok, miszerint nem szabad félnünk, szeretnünk kell magunk és embertársaink hasznos dolgok, széppé tehetnek akárkit...

      tisztában vagyok, hogy a hitrendszerek legjavát azért hozták létre, hogy félrevezessék az embereket, de ahogyan a bibliában úgy a karmában is vannak "általános okosságok" melyek gyakorlásával nem a negatív erőket erősíted/szolgálod...

      arra akartam kitérni, hogy egy ateistának is lehet érdekes pl a karma, hiszen nem kell hinni az inkarnációban, a lejjebb vagy feljebb jutásban, de ha egy ember nem kínoz állatot, megpróbál nem a rosszat látni mindenkiben, akkor igenis jobbá teheti magát fejben és lélekben...semmi köze nincs a mondandómnak a buddha szobor simogatásához...én már egy jó ideje figyelem a körülöttünk lévő dolgokat/változásokat és tudom, hogy mit tehetek a családomért és magamért..ezeket már meg is léptem.....ahogyan TE "fogalmaznál" a SZERETETET nem lehet megenni, viszont ha elkezdődik a 3. világháború és elkezdődik az igazán komoly változás, akkor csak ebbe szabad menekülni és nem pedig a félelmbe...legyen az isten, teremtő vagy univerzum, biztos vagyok benne, hogy a "felvilágosultakat" "kiemeli" ebből a közegből és nem hagyja, hogy az övéi tovább szenvedjenek...lehet még mindig romantikus szentimentalista vagyok, vagy csak egyszerűen tájékozatlan és buta, de hiszem és tudom, hogy a végén mi fogunk nevetni nem pedig ők...

      megmondó ha lesz egy kis időd és érdekel a dolog, akkor olvasd el rejtett kéz interjúit...eleinte szkeptikusan fogadtam az általa mondottakat, de mára már más szemmel nézek dolgokat az Ő hatására...

      """annyira imádom ezt az oldalt, hogy a hozzám hasonló emberekkel(hasonló beállítottság [részben hasonló gondolatmenet, felfogás, világlátás]) meg tudom osztani az ilyesfajta gondolataimat, még ha esetleg naiv, buta, gyerekes, szentimentális gondlat is az és pont ez az egésznek a lényege..a tanulás folyamata...mindenkinek vannak erősségei gyengeségei és pont ez lenne a lényeg, hogy segítsünk egymáson és tanulhassunk egymástól"""

      Törlés
    15. Jól mondod, szentimentalizmusra építed a belső hitvallásodat. Márpedig az érzések becsapósak lehetnek. Én azt tapasztalom, hogy az emberek a legutolsó időkig tíz körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy ők maguk döntsék el, hogy mi a jó és mi a nem jó, ne Isten mondja meg semmiképp, hogy mi is az igazság és mit kellene tennünk, hogy megmeneküljünk ebből a földi pokolból. No persze ez így kényelmes és bálványként megtiszteljük magunkat azzal, hogy semmiféle erőfeszítésünkbe ne kerüljön az igazság elfogadása. Ezt hívják engedetlenségnek, az emberiség legősibb bűne, meg is lett az eredménye.
      Ja és a végén még annyira szimpatikusak is leszünk neki, hogy kiment minket ebből a szellemi káoszból, mert annyira rendi. Bátran ki merem jelenteni, ez nem így lesz. Aztán folytatódna egy újabb világ, ahol újabb potenciális egomániás Luciferek öröklik az örökkévalóságot, újabb lázadásnak adva esélyt. Az igazság nem arról szól, hogy én eldöntöm, mi a szimpatikus nekem és azt leemelem arról a szellemi svédasztalról. Esetleg gyártok is saját ideológiákat, összegyúrva a korábban megismertekből, innen-onnan egy-egy csipettel.
      Ez a felfogás nem egyenlő azzal, hogy Istent sík hülyének nézzük? :)

      Törlés
    16. Nos nem akarok "támadóan" fellépni Veled szemben, de akkor nézzük is a dolgokat...ahogyan te kifejtetted és nem csak e cikk alá tartozó kommentjeidben hanem a többiben is mi a torta csak egy ici pici részét ismerHETjük...neked mindre kész válaszod van, de biztos hogy ezek a válaszok mind-mind "helyesek"?

      Biztos, hogy te "tökéletesen" értelmezed ennek a világnak a jeleit, szimbólumait?

      Ne érts félre javarészt értem, hogy te mit akarsz mondani, de soha nem volt benned kétely, hogy a te "eszmerendszered" néhol néhol esetleg hibás is?

      Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem van igazam és neked nincs, csak egyszerűen érdekel, hogy ezt a témát hogyan is látod...mi aki a történelem csak egy nagyon kis részét ismerjük és éltük meg, honnan tudjuk tudhatjuk hogy a leírtak ténylegesen úgy vannak...illetve azon felül, hogy imádkozom, és bocsánatot kérek az eddig elkövetett "bűneim" miatt, illetve megpróbálok "teljes" életet élni és szeretni a körülöttem lévő embereket, mit tehetnék még, hogy elnyerjem azt a "jogot", hogy kikerülhessek ebből a "pokolból".

      Mit kellene tennem? Tudom, hogy minden gondolat teremtő erejű és azt is tudom, hogy csak a tudatosságomon, csak rajtam múlik, hogy a saját boldogságomat megteremtsem, de ennek ellenére nem tudok beleavatkozni a jelenlegi geopolitika rendszerbe, sem pedig más "nagyobb" dologba...szted mit kellene tennem, hogy ezek után is gyarapodni tudjak, mind fejben mind pedig lélekben...nagyon érdekelne a válaszod és örülnék ha megtisztelnél egy elérhetőséggel is itt a cyber világban, mert szeretnék Veled és ehhez hasonló nagy volumenű témákról beszélgetni...remélem nem veszed tolakodásnak és tudsz segíteni/ tudunk egymásnak segíteni a szemlélet módunkkal...további szép napot minden kedves olvasónak!

      Törlés
    17. Tudod egyaltalan h mit/kit akarsz megolni KILL uminati? Kik vannak a listaidon(hidd el rengeteg lenne) vagy csak ugy mondod h nem szereted a "felvilagosulast" es megolod :D

      Törlés
    18. De mar mas is jelezte a Kabbalah-val h az egesz "rendszerunk" osi ido ota fel lett allitva/epitve, de legalabb most mar tudom h miert kell h titokban dolgozzanak a fundamelistak miatt... Ami a lenyeg h minden ossze van kotve tobb szalon a teljes vilag csak mi ezt meeg nem tudjuk "erzekelni" ezert lehet azt mondani h minden politikus benne van, de ha nagyon beleasod magad rajossz h te is beletartozol :D

      Törlés
    19. Nem haragszom KILL uminati,tekintve,hogy te magad sem tudod,hogy hanyadan is allsz a dolgokkal,es en nem szoktam az ilyenekre haragudni kulonosen,ha még be is latjak a hibaikat.Haragvas helyett inkabb felhivnam a figyelmedet arra a téves elkepzelesedre,amikor azt gondolod,hogy megfernek egymas mellett a buddhista tanok es az Istenben valo hit,tovabba ha azt gondolod,hogy az imaid meghallgatasra talalnak,ha azt sem tudod,hogy igazabol kihez is imadkozol.Mert ha te,a tobbféle kesze-kusza meglatasod kozepette olyat irsz,hogy: “de én tudom és érzem,hogy a megváltás kulcsa nem az,hogy te istenben hiszel és rendszeresen imádkozol...hanem stb.”,akkor te egy,a magad elkepzelesei szerinti Istenben hiszel,vagyis egy balvanyistenben,mert a valosagban Krisztust teljesen felre teszed,mivel a cselekedeteid altal akarsz udvozulni.A hitben nincs”hanem”,csak Krisztus van.Vagy Krisztus teljesen,vagy egyaltalan semmi.Mert nincsen senki masban udvosség,csak Kriszusban(ApCsel 4:12)Tehat a megigazulas egyetlen utja,a Krisztus elvégzett valtsagmuvében vetett hit,es nem pedig a karma hit,vagy a sajat magam jo cselekedeteibe vetett hit.A karma hit pedig nem mas,mint vak es merev sors(végzet)hit,ezert aki ebben(is)hisz,nem mondhatja magat Istenben hivonek,mivel e ketto teljesen ellent mond egymasnak.
      Ezt irtad: “úgy gondolom, hogy nem csak a "keresztények" tudhatják az igazat a jövőt illetően...nem "csak" hívő ember lehet tisztában a ránk váró eseményekkel...”
      En pedig azt mondom,hogy de igen,az igazat a jovot illetoen csakis a keresztyenek tudhatjak,mivel az arra vonatkozo profeciak csak egyetlen konyvben,a keresztyenek Bibliajaban van megirva.Udv.

      Törlés
    20. honnan jött, hogy én bárkit is meg akarok ölni?:DDDD
      én csak egy az oldalhoz tartozó kreatív nicket akartam ami egyben 2pac egyik albumának a címe...nem vagy tisztában, hogy én hogyan látom a világot, a hitrendszerekről elvonatkoztatva, szóval kérlek ne tolj már be ilyeneket, mert TE tényként közlöd, hogy én mennyire nem vagyok vagy vagyok benne ebben a témában...

      Unkown: köszönöm a leírtakat és igen jól látod...eddig senkiben és semmiben nem hittem csak magamban és a családomban, illetve én is egy teljesen materialista világnézetet valló ember voltam...ez már megváltozott, de hirtelen oly sok információhoz jutottam, olyan sok dolog változott körülöttem(és én magam is olyan gyorsan olyan nagy mértékben változott), hogy pontosan nem is tudtam/ tudom miben hittem/higyjek...de biztos vagyok benne, hogy idővel tisztulni fog a kép és én IS rálépek a helyes útra..az előző kommentjeid egyikében leírt weblapot én már régebb óta rendszeresen látogatom és olvasom az ott leírtakat...köszönöm szépen még egyszer...remélhetőleg találkozunk még ;)

      Törlés
    21. Ha igazan szeretnéd KILL uminati,hogy tisztuljon nalad a kép,akkor semmi mashoz,mint a tiszta Igéhez fordulj,mert tisztanlatast,vilagossagot csak is Krisztus tud adni,mivel o maga a vilag vilagossaga."En vagyok a vilag vilagossaga:aki engem kovet,nem jarhat a sotetsegben,hanem ové lesz az életnek vilagossaga"(Janos evang.8:12).Csak az az ember mondhatja el magarol,hogy szereti sajat magat es a csaladjat,aki felelosen viszonyul hozzajuk,vagyis felelosseget vallal a jelenuk es jovojuk irant,mert nem mindegy,hogy a menny,vagy a pokol lesz az osztalyrészuk.Es igyekezz ne huzd az idot,ne magadon spekulalj,hogy hogyan is allsz a dolgokkal eppen,hanem merulj el a Biblia olvasasba minel hamarabb,mert az ido mar nagyon rovidre van szabva.
      "Es gyakoroljad ezekben a te fiaidat,(nyilvan a leanyaidat is)es szolj ezekrol,amikor a te hazadban ulsz,vagy mikor uton jarsz,es amikor lefekszel es amikor felkelsz"(5 Moz 6:7).De legeslegjobban a Janos evang.3:5-re figyelj most még,mert a Krisztusban valo ujjaszuletes nelkul senki nem mehet be Isten orszagaba.Es termeszetesen a teljes 3.reszt is olvasd el,hogy ertsd pontosan,hogy mirol is van szo.
      Mert mire itt kispekulalod,hogy hova is tegyed magad,akozben eljon Jezus es elviszi az ovéit innen,te pedig lemaradsz.En pedig szeretnem,ha te is kozottunk,Jezusé-i kozott lehetnél a csaladoddal egyut.A szavaidbol nagy remenyt latok feloled,vagyis azt,hogy elhivott maganak az Ur.Ezert csak igy tovabb,es a Biblia mellett jol teszed,hogy ha gyakran olvasgatod a "churchofgod.hu" weboldalt,mert az felér egy igehirdetéssel - ,mar ahol az igaz bibliai tanitasokat hirdetik,ui.manapsag mar nagyitoval kell keresni a bibliahu gyulekezeteket.Nagyon orulok,hogy megertettél,es en is remelem hogy a hit kerdesekben még fogunk beszelgetni egymassal,vagy lesznek kerdeseid esetleg privatban itt,a "Vilaghelyzete"-n commentezo megmondoe-hoz vagy Jeromoshoz vagy osztokéhez.Isten kegyelme legyen veled,Ria.

      (Ezt a nevemet azert irtam most ki,hogy kulonbseget tudj tenni,ui.van itt kozottunk egy masik "Unkown"néven commentezo is,holott en a "Ria"néven jelentkeztem be korabban...nem ertem hogyan lehet ez.Az az "Unknown" egesz biztosan en vagyok,aki hit dolgokban ir,igy tkp.konnyu a megkulonboztetés... mar,akinek).

      Törlés
    22. Ertem, en a nevedbol indultam ki. Az az erdekes h 2Pac epp Kubaban van...:D Miert nem megy masik orszagba is, miert kell ott "leragadnia" nem kell szo szerint ellhinni amit o mond, de gondolom o is vallasos szoveget nyom. "they don't care about us" ki az a "they" marmint szo szerint kik azok?!

      Törlés
    23. Kubában van? :O :DDDD
      Ne haragudj, de egy ilyen mondat után nem tudlak komolyan venni....:/

      Törlés
    24. Semmi gond, en mar mondtam jobban utana kellene nezned a dolgoknak mielott a "felvilagosodast" akarod megolni(mert fogalmad sincs mit akarsz megoldni) :D Tudtad h Kuba az USA ellenseges orszag listajan van?! JFK katolikus volt, Kubai invaziot o cseszte el teljesen "veletlenul"...
      De a kerdes tovabbra is marad miert h 2pac miert nem utazik mas orszagokba? :D
      Aki jezusert imatkozik mar mondtam Kubaba kell mennie...
      2pac is alive, wow gondolom fogalmad se volt rola...
      https://www.youtube.com/watch?v=shp5uwuw6yQ
      https://www.youtube.com/watch?v=-x-emHPiM3M&feature=related

      Törlés
    25. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  7. Aham, ja, ja persze es teljes fasizmus (ezert volt 2. haboru Hitler ellen) lesz 7 trillio emberre, mert ugye az osszes katona majd egymas nepe ellen megy lovoldozve, minden politikai vezeto hirtelen megvaltozik es diktaturat hirdet ki ill. a vallasosok(fundamelistak) meg azt hiszik h antikrisztus jon. Give me a freakin break... Nem gondolod h egy kicsit maskepp is mukodik a vilag? Ha nem latod epp az van h a "matrix" szetesik--> kiderul az igazsag...

    VálaszTörlés
  8. Megmondó, tetszett a gondolatvezetésed, szépen beleástad magad a témába! Az bizonyos, hogy ezeket az ősi civilizációkat és az általuk használt szimbólumokat vajmi kevés sikerrel tudja megérteni a ma élő ember, mert nem a mi világunk szülöttei ezek, nem érthetjük már meg az akkor élők gondolatmenetét. Én nem hinném, hogy minden ősi építő civilizáció alapvetően gonosz volt, inkább úgy látom, hogy a kezdeti virágzást követően mindegyik befordult valamilyen rossz irányba, és kinyiffantotta saját magát. Az egyiptomi kultúrában is kezdeti korszakában érzékelhető a csodálatos szellemi nagyság, a technikai fejlettség, majd idővel az egyre sötétedő mágiahasználat és a kultuszépítés. Ez megfigyelhető a majáknál is és máshol is. Nem tartom kizártnak, hogy egy-egy világkorszakot/civilizációt - ki tudja honnan érkező - fehér mágusok indítanak útjukra, tanítanak meg minden fontos alapot, majd a korszak végére a fekete nemesség teljesen lezülleszti az adott kort, és így ér véget a kör. De az is lehet, hogy felesleges ezt a degradálódást, minden korszakra jellemző születés-virágzás-hanyatlás-pusztulás állandóan ismétlődő ciklikusságát MÁSRA fogni, mivel ez a természetes folyamata ezeknek a köröknek. Ettől függetlenül persze a történelmet végigtekintve tényleg nehéz megállni, hogy ne vegyük észre: egyik kor szellemi irányító rétege sem a köznép jólétére törekedett, hanem a saját hatalma véglegesítésére. Szóval ez is egy tipikusan a történelem menetén végighúzódó emberi (?) tulajdonság. Ez persze úgy is feldolgozható, hogy a "sátán" uralkodott végig. Vagy úgy is, hogy az ember a szabad akarata révén eldönti melyik minőségű energiát támogatja: az iSTeN-it vagy a SáTáN-it.

    A videóra visszatérve nekem is volt egy sanda gyanúm, hogy a lángoló talpú "Jézus" mi a l.fszt csinál a csónakban, de Megmondó barátunk okosan feltárta ezt a talányt. Ügyes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv Mindenkinek!

      Szerintem párhuzamosan látunk 2 analógiát ugyanarra a történetre.
      Az egyikben látjuk a testbe született Jézus-messiás történetét a minket körülvevő 'valóságban', a másik meg 'mélyebb szimbólumokkal meséli el ugyanezt (az Anubis-fejű csónakban utazás csukott szemmel, meg lángoló saruval;).

      Gabic

      Törlés
  9. Azért mielőtt ilyen hülyeségekről kezdünk írni, nézzük már meg a fő forrást, a készítőktől:
    A story about the fire at the heart of suffering.
    Bringing together dancers, musicians, visual artists and 3d animators, the film takes a critical look at the events of the past decade that have shaped our world.
    Main softwares used: Maya, Vray, FumeFX, RealFlow
    --------------------------------------------------------------------------------­­-----------------
    Original soundtrack "the Stream", written and performed by Tanuki Project.
    --------------------------------------------------------------------------------­­-----------------
    0:10 Boxed In
    ---------------------------------------
    0:45BO/B
    The left-right puppet and additional layer of disenfranchisement, keeping you distracted while Drako weaves his web.
    ---------------------------------------
    1:13 Lily
    And suddenly a startling realization arose in Lily: "This apple is not mine", she thought.
    "It belongs to someone else."
    ----------------------------------------
    2:4 Sadness
    ----------------------------------------
    2:17 More Skullduggery
    ----------------------------------------
    2:30 Lady Helotry
    ----------------------------------------
    2:34 Prey
    ----------------------------------------
    2:56 Drako
    The Sorcerer, the unseen hand and spirit of madness seeking ever more control through trickery, lies, poisons, false-flag events, wars, and mountains of beauracratic and legal framework to siphon off the energy of the inhabitants of the earth. He fears the light of day as he fears life itself, and operates in the shadows. His greatest power is his hold on the issuance of the currency.
    --------------------------------------------------------------------------------­­---------------------
    3:13 Pietà
    --------------------------------------------
    3:20 Aali
    The whirling heart of Islam awakened to the one true God! He is free and needs no control.
    --------------------------------------------
    3:32 Juan "Pepito"
    After years of economic exploitation and the environmental degradation, Juan "Pepito" has a decidedly sinking feeling.
    --------------------------------------------
    3:42 Sun-Sue
    Opposing courageously those who would enslave her.
    --------------------------------------------
    3:43 Skullduggery
    --------------------------------------------
    4:6 Fire Of Truth
    That's YOU!!! when you stand in the awareness of your sonship with the Divine and the
    brotherhood of mankind!!!

    EZT AJÁNLOM MINDENKINEK
    --------------------------------------------
    4:45 Madame Q
    Madame Q's point of suffering is sex. Is it repression or indulgence?
    We don't know. Yet their is definitely shame there
    --------------------------------------------
    5:15 Ludovic
    In Latin, ludo means to play and ovis (ovum/ovis) can mean egg. The egg is a symbol of the potential, genetics, and of the soul.
    Ovis can also mean sheep in Latin.
    But in reality, Ludovic comes from a Germanic name meaning illustrious in combat.
    5:31 L'enfant Bleu
    The keeper of the flame.
    --------------------------------------------------------
    6:08 the sleeper must awake (see Dune)

    VálaszTörlés
  10. Egy jó hír: leszavazta az EP az ACTA bevezetését.

    VálaszTörlés
  11. Ha erdekel valakit analizis a videorol foleg szimbolumokrol angolul, ne csak negativan kezdjetek hozza ez "enligtment"rol szol, es semmi "satan" nincs igazabol es ne felejtsetek el a reptiliai(Jezus) agyunk miatt nem tudunk tovabb lepni h "felvilagosodjunk"=become gods:
    http://www.youtube.com/watch?v=FiMFuki3GzY&list=UUHcx1z4mVAsoJAzdSPJALqg&index=2&feature=plcp

    http://www.youtube.com/watch?v=ByBYXFxNd0I&list=UUHcx1z4mVAsoJAzdSPJALqg&index=1&feature=plcp

    VálaszTörlés
  12. Hosszabb 4 reszes Mono Cyte-tol:
    http://www.youtube.com/watch?v=rDm67bEfJnI
    http://www.youtube.com/watch?v=-ofmbc2l3RQ&feature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=IjbHd_m2Eow&feature=plcp
    http://www.youtube.com/watch?v=rzs6Rtk2WzI&feature=plcp

    VálaszTörlés
  13. Nem szeretnék belegázolni senki hitébe, és vitatkozni sem. Csak nyitott elméknek ajánlom az alábbi soraimat.

    Ez a film egy fantasztikusan mély, több rétegű alkotás. Sajnálom, hogy a megértés nyomait a hozzászólások között csak halványan fedeztem fel. Egy kulcsot adnék a jobb megértéshez: Anubisz - az ókori egyiptomi hitvilágban az alvilág és a holtak oltalmazója - gondoláján utazó Jézus alak valójában nem Jézus személye, hanem az a Krisztus Tudat, mely mélyen alszik az emberekben a sötétség korában, és amely a végén majd a Világban, az eszmélő emberekben felébred. (Krisztus Tudat dióhéjban = EGYségtudat, Szeressétek egymást, miként én szerettelek titeket) Érteni kellene a szimbolikát, mielőtt nekiesünk mindenféle sátánista dolgot összehordani erre a filmre.

    A gondolán tehát nem Jézus utazik, hanem az emberek lelkében mélyen alvó Krisztus Tudat! Jézus földi életében nem azt akarta elérni, hogy egyházak dogmákat faragjanak belőle, és élettelen tanításokat, halott templomokat emeljünk az Élőnek, hanem hogy minden ember felemelkedhessen abba a tudati magasságba, ahol ő és a Teremtő létezik. Itt, a Földön, nem valami hamis, jutalom mennyországban. Hogy az emberi tudatban felszabadulhasson végre a Teremtő ragyogása. Hogy megvalósulhasson bennünk a SZERETET törvénye.

    Minden ennek az elfojtására telepedett rá a halak világkorszakában. A Bibliába is sok helyen belenyúltak ezért, hogy eltorzítsák a tanítását, és felhasználható lehessen az emberek ellen. (lásd ősi kultúrák megerőszakolása az "igaz hittel", messiás kultusz, mely valójában a kiválasztott nép öröksége stb.) A világi és egyházi hatalmak egyaránt a sötétség szolgálatába álltak. Tudom, durva ezt elolvasni vallásos világnézettel, és a legtöbben azért képtelenek értelmezni ezt a filmet. De Jézus nem egyenlő egyetlen vallással sem, sőt még azzal a sok értelmezéssel sem, amit 2000 év alatt összehordtak róla, javarészt azért, hogy a hatalom mágiáját éltethessék általa. Pedig Jézus nem erről tanított, persze erről hallgatnak a vallások, az egyházak, a modern "írástudók", mert ha beszélnének róla, akkor a saját hatalmi, közvetítői szerepük feleslegessé válna.

    Aki még nem tapasztalta meg azt, hogy a Teremtő bennünk van, mi Őbenne, és mi IS Istenek vagyunk, annak úgyis hiába beszélek erről. Majd úgyis eljön mindenki számára előbb vagy utóbb az EGY-ÉNi megtapasztalás, megélés ideje. De legalább arra kérem, hogy vallási fanatizmus helyett, köpködés helyett, olvassa el a Bibliából az ide vágó részt:

    "Jézus folytatta: "Hát nincs megírva törvényetekben: Én mondtam: istenek vagytok? Ha már azokat is isteneknek mondta, akikhez az Isten szólt, és az Írás nem veszítheti érvényét, akkor hogy vádolhatjátok káromlással azt, akit az Atya megszentelt és a világba küldött, azért mert azt mondtam: Isten Fia vagyok?" (Jn. 10, 34) Nem véletlenül hagyta benne a Gondviselés ezt az útmutatót a Bibliában. Kicsi az esélye annak is, hogy ez hamisítva lett volna bele, mert pont a mindenkori hierarchia alól húzza ki ez a rész a szőnyeget.

    "Istenek vagytok". Igen, csak istennek lenni, istenné válni nem egy zsarnokoskodó, uralomra törő istenkép alapján kell. Istennek lenni annyit tesz, mint felelősséget vállalni végre minden gondolatunkért, tettünkért és cselekedetünkért. A Teremtő szabad akaratot adott nekünk. Ezért fordulhat elő az, hogy a szív és a tudás hiányában ezt az erőt rossz céllal is felhasználhatjuk. A Teremtő által kapott erő két pólusa, MINŐSÉGE: az iSTeNi és SáTáNi. Rajtunk múlik, hogy melyik pólusát működtetjük. Persze felelősséget vállalni nagyon kellemetlen, mert ha hülyeséget csinálunk, nem mutogathatunk többet a jó öreg SáTáNra :) Ez van, fel kell nőnünk végre. Társteremtőnek lenni nagy feladat, nagy felelősséggel.

    A film röviden tehát arról szól, hogy a halak világkorszaka után eljön a vízöntő korszaka (már benne vagyunk) amelyben újra felragyog majd az emberekben a Teremtő Isteni Tudat. Ezen gondolkozzatok el útravalóként. Kinek füle van, hallja meg, kinek szeme van lássa meg :)

    Szeretettel: végtelenEGY

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na vegre valahara valaki nem csak a bibliat hozza fel allandoan, en is ezt mondom h "istenek" leszunk. Jo leiras nekem tetszett. Rengeteg benne a szimbolum hasznalat, mar nezek olyan videot is aki 4 oraig elemzi gnosztikus szempontbol.:D As above so below egybeolvad(peace) mind meets matter.

      Törlés
    2. yep yep, csak mi meeg most nem tudjuk "kontrolalni" de majd az iden kiderul, a leheto legjobb idobe szulettem :D Egy erdekes dolog a video vegen "jezus" mogott a templom(vallas szimboluma) szetesik.

      Törlés
    3. Igen, mert a vízöntő kora az Istentudás kora lesz, melyben már nem lesz helye, a dogmatikus, merev, programozott hitnek.

      Törlés
    4. vegtelenEGY!

      soraidat olvasva, mintha egy new-age-s propagandát olvasnék.

      Törlés
    5. nem azert, hanem minden ossze van "kotve" aka globalistak, csak a normal ember meeg nem tudja ezt erzekelni, csak akik magasabb szinten vannak=illuminati. A vallasok, tarsadalmi helyzet es a gazdasag azert fog kinyirodni amikor mindenki rajon (be part of the ALL, universe) erre es tudja a sajat ill. mindenki valosagat tudja valtoztatni.

      Törlés
  14. Oriasi mazlid van neked itt fent(a valasztott nick-edet szandekosan nem irom le),hogy ezt a boduletes marhasagot amit itt fent eloadtal szora sem erdemesitik a Bibliat,es a British muzeumban orzott eredeti kezirat masolatokat jol ismero keresztyenek,es igy elkerulheted,hogy bolondnak lassanak masok,miutan minden egyes szavadat siman megcafolni tudnank.Legalabb is reszemrol biztosan.

    VálaszTörlés
  15. Olvasva a kommenteket...tényleg az utolsó időkben, az antikrisztusi kor küszöbén élünk.... MICSODA ÖSSZEMOSÁS....a legtöbb embert itt úgy elmossa a new age mint a huzat...nagyon sajnálom....és tényleg istenként fogják imádni a dögöt (antikrisztust), a vizöntő fenegyerekét, a fényhozót....talán Krisztus megkönyörül rajtatok...és az a legrosszabb hogy itt nagyon jó kommenteket lehet olvasni , pl. megmondoe,....de a hamis ébredőket nem lehet meggyőzni, mert "keresnek maguknak tanítókat és viszket a fülük...az igazság miatt....", befogják a fülüket, mint Jézus idejében a farizeusok....

    VálaszTörlés