2012. július 9., hétfő

Föld az Új Világrend előestéjén II.-Háború betöltve-Obama rendelettel leállíthatja a teljes kommunikációt


Obama vasárnaptól elnöki rendeletben a teljes kommunikációt ellenőrzés alá vonta és a Közel-Kelet átrendezésének forgatókönyve, a Megiddói-csata be van töltve - A mai napon elindult a felkészülés, elkezdték a készletek feltöltését is ! 


BREAKING NEWS: Vasárnap (2012.Július 8) Obama elnöki rendeletet írt alá, mely alapján krízis esetén minden kommunikációt ellenőrzés alá vonnak!
(vagy leállítanak) Bővebben itt és itt

Az hogy krízis esetén az lefordítva azt jelenti: KRÍZIS LESZ !


 Tehát hamarosan beindul az USA legnagyobb háborúja, amihez képest Irak, Afganisztán és Líbia csupán játszótér volt. Szíria lesz az előszoba, amitől Oroszország és Kína óva intette az USA-t. Irán viszont a legnagyobb falat, hiszen a Perzsa-birodalomról, orosz-kínai-izraeli érdekek ütközőzónájáról van és lesz szó ! 
Irán valószínűleg nukleáris fegyverrel is rendelkezik már, hiszen az oroszok szállítják évek óta hozzá az alapanyagot, a CIA pedig évtizedek óta ezen a megszállási-terven dolgozik. A forgatóköny a gyakorlati megvalósítás szakaszához érkezett.


A világ figyelmét elterelő mozzanat lesz bőven, hiszen Európa gazdasága romokban, a Barclays Bank és a világ irányadó kamatával való napi csalás romba döntötte az amúgy is megtépázott bankrendszer hitelességét, amiről már a hülye is tudja, hogy csalások és összeesküvések hálózata rabolta-rabolja ki a nemzeteket évtizedek óta.

Gyakorlatilag, amióta a Rothschildok létrehozták a Bank Of England -et, majd később egy Európai Uniót, amivel megteremtették a keretet a nemzetek közös irányítás és diktatúra alá vonásához. Már csak a végső válság hiányzott hozzá, hogy felajánlják megmentő kezüket ugyanazok, akik magát a problémát létrehozták, illetve megtervezték.
Tudjuk: PROBLEM - REACTION - SOLUTION. .....mindig működik !

Csakhogy az Unióban élő állampolgárok belátták, a rendszer sem eddig, sem ezután nem az ő érdekükben cselekszik, kizárólag az Elit hatalmának megerősítését szolgálja. Sok vezető is menekülne már belőle, ha tudna, .... ha nem kötné a Családhoz a vérvonal és a közösen elkövetett disznóságok tömege.
Az egyszerű emberek közül pedig már csak a legtájékozatlanabbak, illetve a régi rendszerben szocializálódottak és a TV-nézők hiszik, hogy politikusok és majd a következő választás bármin is változtatna.
Az az időszak 2012-vel lezárult. Görögországtól az USA-ig jól látható, hogy teljesen mindegy ki kormányoz, a bábosok mindig ugyanazok.
Exxon Mobil, Barclays vagy Goldman Sachs, teljesen mindegy minek nevezzük.
Óriások, melyek országunk, országok GDP-jének 10-20-100-szorosát mozgatják nap, mint nap.

Az emberek tömegei munka nélkül Európában, elégedetlenség egyre növekvőben, a szellem elszabadult, visszagyömöszkölni a palackba lehetetlen. 

Hogy mi a "SOLUTION" a képletben ?
Ami a múlt században követte 1929-33-at. Azt is Ők hozták létre, ma már történelem tétel, amit persze ők írtak, így az iskolában féligazságokat tartalmazhat csak, de már tudjuk az igazat.

MI LESZ A FALSE FLAG HAMIS TÁMADÁS ÉS AZ ÜRÜGY ?
Egy dolog hiányzik egy jó nagy ürügy - a False Flag hadművelet - azaz ráfogni, ki követte el azt a csúnya és embertelen dolgot, aminek részletei már az ő fiókjaikban most is ott hevernek és ügynökök tömege dolgozik a kivitelezésén.

Ha ez meg van, akkor oda lehet pörkölni a megátalkodott iszlám világnak, aminek ugye fő "gonosza" az az Irán, mely még soha senkit nem támadott meg a modern történelemben. Mögötte pedig Oroszország és Kína..... A lehető legrosszabb felállás számunkra, a legjobb viszont számukra.

Mindenki tudja és egyre gondol, illetve aggódik mi lesz / lehet az ürügy

2012. Július 27-től LONDON 2012 - OLIMPIA

Az elit számára legideálisabb terep a False Flag támadáshoz. 



A jelek ott vannak, már minden Ébredező látja....reméljük, hogy a nyilvánosságnak köszönhetően ezek szimplán jelek maradnak és soha nem válnak valóra !

Közben este újabb hadihajó érkezett meg a Perzsa-öbölbe csatlakozva az 5. Flottához, ami azt jelenti napok kérdése és elindul Szírián keresztül az út megnyitása Iránig.... Bővebben




Kína,Oroszország,Irán,Szíria a Közép-Kelet legnagyobb háborús játékába kezd ?

"Szíriában az amerikai CIA és brit MI6 szervezi és hajtja végre a mészárlásokat"

37 megjegyzés:

  1. Sok sikert, Biblia sokat "tud" segiteni visszafele... 21. szazadban elunk. Mar emlitettem milyen jo volt a sotet kozepkor a Vatikan alatt... Illumination mindenkire jon, meeg csak par honap "to become gods" with the 3rd eye.

    VálaszTörlés
  2. Majomból..istenek...mi? micsoda csodálatos pályafutás is lenne az, ha igaz lenne. A VATIKÁN pedig ma is az ami régen is volt, semmi köze a mi Istenünkhöz Jahvéhóz, illetve annyi köze van, hogy ellene tevékenykedett, tevékenykedik és az igaz keresztényeket üldözte és üldözi ma is....és arról amiről mi beszélünk, a hitről, semmi köze egyik egyháznak se, tanulj különbséget tenni a hitt és a vallások között, elég nagy vagy már hozzá, hogy ezt megtanuld. És a világot ma is Vatikán irányítja, csak annyira okosan csinálják, hogy észre sem venni, egy báránybőrbe bújt farkas.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne mar muszaj volt megint ezzel jonni "a mi Jahvenk". A tied lehet...Ha isten akkor olyan mindegy ki "art" neki...
      USA alapitoi is a Vatikan elol menekultek, de nem voltak vallasosak, de a titok amit tudnak igenis megvaltoztatja az emberiseget, valoszinu egyik resze h titokban kell h mukodjenek. De mondom par honap mulva latjuk. :)
      Obama on fundamentalists epic:
      http://www.youtube.com/watch?v=Av3H0_7HgSg

      Törlés
    2. Regebben te voltal az aki irt nekem hogy a Galaktikus izet olvastad ill. Fulford, meg WilCockot? A bibiliara olvasas helyett ajanlom a "tree of knoledge"-et from Terence Mckenna, hosszu de nagyon erdekes ha tudsz angolul:
      http://www.youtube.com/watch?v=09354zHyLRg

      Törlés
    3. Redneck ! ÁMEN !!!!
      Látom Te is ismered az Atyát, Te is a fia lettél. Hallelúja ! Dicsőség Jézusnak ! Egy biztos. Ezt az egész világot NEM lehet megérteni az Ige nélkül. Itt is csak sok vak vezet világtalant. Állandóan jönnek sátánnal, oké. De akkor mé nem tértek még meg. Tényleg itt ki született újjá ? Aki igen az érti a kérdést. Itt a Földön minden az Úr (Jahwe) akarata mellett történik. Még sátán kiáradása is. De pont a főszereplőt kivenni az egyenletből, merő balgaság. SENKI nem fog megmenekülni, csak Jézus által (ha átadja neki az életét)! Ja, én is utálom a vallást, az az ördög egyik legjobb ötlete volt, hogy megvakítsa az embereket. Élő hit kell, kapcsolat Jézus Krisztussal, aki a világ megváltója (megmentő), és ura !!! Az antikrisztus kormányzása (7 év) után jön vissza és megítéli a Földet. Készen álltok Őt fogadni, ismeritek Őt ?

      Törlés
  3. az a "sötét középkor" nem volt annyira sötét ám, milyennek a felvilágosodás óta lefestik.

    VálaszTörlés
  4. ugyan kérlek ne nevettess már...nem tudom értelmezni ezt a "sokat "tud" segiteni visszafele" részt..vagyis tudom, de nem akarom rosszul értelmezni, kérlek fejtsd ki...másrészt hasonlítsd már össze a 20. századdal..akkor most melyik is a "sötét"? Agresszió, manipulálás, háborúk, fajok elpusztítása...ha majd egyszer megérjük vagy majd ha a gyerekeink megérik..akkor melyik korszakra "aggasszák" majd ténylegesen a sötét korszak kifejezést...másrészt minden ember más...számomra segít a biblia megérteni dolgokat és segít valamilyen szinten felkészíteni a rák váró eseményekre...

    VálaszTörlés
  5. KILL uminati!
    Azt írod, "úgy érzem ideje lenne elkezdeni forgatni a bibliát".

    OK. Akkor íme Máté 10:

    29. Nemde, két verebecskét meg lehet venni egy kis fillérért? És egy sem esik azok közül a földre a ti Atyátok akarata nélkül!
    30. Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak.
    31. Ne féljetek azért; ti sok verebecskénél drágábbak vagytok.

    Ezt kiemelném: "...egy sem esik azok közül a földre a ti Atyátok akarata nélkül!"

    NINCS "sötét", "Agresszió", "manipulálás", "háborúk", "fajok elpusztítása", és SEMMI, Isten akarata nélkül.

    Most majd azon gondolkodsz, Isten miért akarna/engedne ilyeneket. :)))
    Jó úton jársz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. amiket leírtam és amit megmondó is leírt, mind azért van, mert MI ÍGY AKARTUK...isten szemében a legfontosabb a SZABAD AKARAT, ha akarsz benne hinni tisztelni szeretni őt akkor megteheted, de ha nem akkor pedig nem...nem az ő akarata, hogy néhány család a föld legnagyobb százalékát lemészárolja, nem az ő akarata volt, hogy a náci táborokban a tudathasadás célzott szándékos létrehozásának érdekében gyerekeket kínoztak és még tudom jó hosszan sorolni ezeket a dolgokat...az ember gonoszsága nem szívből hanem az elméből jön, mert ő úgy döntött, azt az utat választotta...nem gondolok arra, hogy isten miért "engedheti" meg ezt...


      "...egy sem esik azok közül a földre a ti Atyátok akarata nélkül!"
      bár lehet félre értelmezem, de ezzel azt akarja mondani, hogy Isten mindenkinek adott egy lelket, legyen ember állat vagy csak egy egyszerű növény...a teremtést ő ezzel be is "fejezte"...hogy onnantól hogyan fejlődik az egyén nagy részben a környezetének köszönhető...pl. J. F: Kennedy is illuminátusnak "született" (ha jól tudom)ennek ellenére mégis "szembe szegült velük" és mégis az emberiség javát akarta..hiába nevelték bele a világ feletti uralkodást ő MÁS UTAT VÁLASZTOTT..annak ellenére választotta azt az utat, hogy tisztában volt annak a következményeivel...

      kérlek javíts ki ha te vagy bárki nem így gondolja...szeretek erről beszélni, hisz körül vesz bennünket és érdemes minél több helyről informálódni és eszmét cserélni, hogy kiteljesedjen a világlátásunk és segíthessünk egymásnak...

      mindentől és mindenkitől függetlenül én tudom és hiszem, hogy isten VAN és ahogyan a próféciákban leírják nemsoká segíteni fog nekünk...de ehhez el kell jönnie az antikrisztusnak és a hamis prófétának...hiszen tudjuk, hogy fény és világosság csak a sötétség után jöhet...talán ha vége lesz az eseményeknek és ÚJRA megtisztul a föld, majd akkor jobban fogjuk értékelni jézus krisztust és akkor már végképp méltó lesz, hogy ő uralkodjon a mi világunkon!

      minden jót kívánok, Isten legyen Veled!

      Törlés
    2. vizsgáljunk meg más fordítást is:

      „Ugye, két verebet egy fillérért adnak, és egy sem esik le közülük a földre Atyátok tudtán kívül? Nektek pedig még a hajatok szálai is mind számon vannak tartva. Ne féljetek tehát: ti sok verébnél értékesebbek vagytok.”

      Törlés
  6. Jól teszi! Az ember választotta szabad akaratával ezt a sátáni fertőt. Így is elgondolkodtató, hogy Istennek hogy van ennyi szemétség láttán ilyen türelme. Inkább ezen agyalj okoska!
    Egy olyan világban, ahol ártatlan állatokat nyúznak meg élve és ártatlan gyerekek életét teszik tönkre válogatott kegyetlenséggel, ahol a buzi a normális és lassan több joggal rendelkező ember, mint az egészséges hetero és még sorolhatnám ezt a sok szemetet. Szóval mi a francról beszélsz?

    Ez a világ megérett a pusztulásra, aki ebben kételkedik, annak nincs valami rendben a fejében!

    VálaszTörlés
  7. Ajánlom mindenki figyelmébe a "Rejtett Kéz" anyagot! A vallásos "Jahvehívőknek" is... Ha nem vagytok rögtön elutasítóak, akkor igencsak összeáll a kép... Nyitottság szükségeltetik hozzá.... Már az egy órási tévedés, hogy Jahve Isten(Ő csak a földi projektrét felelős)...

    Nézzetek bele, érdemes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A link:
      http://www.scribd.com/doc/99684459/Beszelgetes-Rejtettkezzel-a-teljes-anyag

      Törlés
    2. Szabolcs ! Súlyos és végzetes tévedésben vagy: "Már az egy óriási tévedés, hogy Jahve Isten..." EZ a tévedés ! Ő kegyelmes, elnézi a tudatlanság idejét. De nekem nem, ha nem szólok, hogy mekkora baromságot írsz. Ismered Őt ? Beszéltél vele vagy adott neked kijelentést, próféciát, bölcsességet, Igét stb.? Hmm ? Ha nem, honnan veszed ezt a blaszfémiát ? Térj meg, alázd meg magad Ő előtte, kérj tőle bocsánatot, Hívd be az életedbe a világ megváltóját, aki az Út az Igazság és az Élet azaz Jézus Krisztust (magyarul: Felkent Megmentő), és átmész az örök életbe, sőt az utolsó idők nagy nyomorúságát is túléled egészen örökre ! Dicsőség Jézusnak ! Egy biztos. Ezt az egész világot NEM lehet megérteni az Ige nélkül. Itt is csak sok vak vezet világtalant. Állandóan jönnek sátánnal, oké. De akkor mé nem tértek még meg. Tényleg itt ki született újjá ? Aki igen az érti a kérdést. Itt a Földön minden az Úr (Jahwe) akarata mellett történik. Még sátán királysága is. De pont a főszereplőt kivenni az egyenletből, merő balgaság. SENKI nem fog megmenekülni, csak Jézus által (ha átadja neki az életét)! Ja, én is utálom a vallást, az az ördög egyik legjobb ötlete volt, hogy megvakítsa az embereket. Élő hit kell, kapcsolat Jézus Krisztussal, aki a világ megváltója (megmentő), és ura !!! Az antikrisztus kormányzása (7 év) után jön vissza és megítéli a Földet. Készen álltok Őt fogadni, ismeritek Őt ?
      http://www.whoisjesus-really.com/hungarian/impact.htm
      http://www.eva777.com/vilagvege-magazin/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=30&Itemid=29

      Törlés
  8. "Rejtett Kez" egy démon,akit a Satan kuldott a lelkek megtévesztésére.Bedob ez am mindent most,az utolso idok végén,mert tudja,hogy mar kevés ideje van itt a foldon,ezert megprobal mindenkit,akit csak lehet magaval rantani a pokolba.

    "Es lattam,hogy egy angyal leszalt a mennybol;az alvilag kulcsa volt nala,es egy nagy lanc a kezében.Megragadta a sarkanyt,az osi kigyot,aki az ordog es a Satan,megkotozte ezer esztendore,levetette a mélységbe,bezarta,es pecsétet tett ra,hogy meg ne tévessze tobbé a népeket,amig el nem telik az ezer esztendo:azutan el kell oldoztatnia majd egy kis idore"(Jelenések konyve 20:1).

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Én személy szerint simán el tudom képzelni, hogy valaki fölrobbant mondjuk egy kisméretű taktikai atomtöltetet Londonban. A helyén maradt kráter közelében persze megtalálják majd az útlevelét és néhány holmiját a merénylőnek, aki természetesen egy szélsőséges iráni terrorista volt... Látható, hogy igenis van nukleáris fegyvere Iránnak, meg kell akadályozni, hogy máshol is bevethessen hasonlót. Az angolok és a világ agymosott nagy része ezek után őrjöngve fogja követelni Irán lerohanását... Ennyi. Semmi különleges, semmi új forgatókönyv, szimpla WTC 2, más díszletekkel...:(

    És az egésznek semmi köze Istenhez, a bibliában leírtakhoz meg pláne semmi...

    A sok "hívőnek" pedig ajánlanám az Enigma című műsor legutóbbi adásait (vagy az első Zeitgeist filmet), amiben szépen levezetik, hogy a szent könyvük, a biblia tulajdonképpen ősi sumér, akkád, indiai és egyiptomi történetekből, mítoszokból eseményekből összeollózott "tákolmány": minden jelentősebb személy és élettörténete megtalálható ezen ősi kultúrák vallási iratai közt (Mózes, Jézus, a frigyláda sztorija egy az egyben, csak hogy párat említsek...). Csak a nevek és helyszínek mások, ennyi... És persze a kihagyott evangéliumokban leírtakról is beszélhetnénk (Mária, Tamás, Júdás evangéliumai, de több is van). Úgy látszik a plágium kifejezést mégsem SP nevéhez kéne kötni... Arról nem beszélve, hogy az eredeti görög biblia szerint a jelenések könyve az egyház végét jövendöli meg, csak ez ugye nem tetszett a bibliát összeállító egyháznak (szintén Enigma műsor), ezért kissé átalakították a sztorit, a ma ismert világvége formára...

    De ha mindezt figyelmen kívül hagyjuk is, olvasgassuk figyelmesen az Ószövetséget. Senkinek nem tűnik fel, hogy a jóságos, megbocsátó, szerető Isten hol gyerekeket gyilkol, hol városokat pusztít el; hol az egész emberiséget és minden teremtményt a bolygón (kivéve egy kedvenc családot), hol meg egy bizonyos nép üldözőit fojtja vízbe... Egyáltalán, miért választ ki egy népet, hát nem minden embert szeret egyformán? A kiválasztott nép később meg is hálálja a gondoskodást, mikor egyszülött fiát keresztre feszítik, nem ismerik el Messiásnak és a mai napig úgy tanítják, hogy anyja egy szajha volt, ő pedig a pokolban fortyog egy üstben (talmudi életkép...). De ez már egy másik történet... Az is érdekes, hogy (kis túlzással) minden második mondatban úgy írják le, hogy "a zsidók istene", "az ő népe a zsidók", szóval egyáltalán miért kéne másnak is imádnia a zsidókon kívül? Hiszen ez az ő könyvük, az ő történeteik, más népekről nincs is szó... Pl a magyaroknak is megvolt az istenük, bibliájuk, imádságaik, mielőtt "szent" István kiirtotta ősi vallásunkat, jelképeinket, írásunkat... De ez szintén egy másik történet...

    Mindenesetre a bibliára épülő vallások körül legalább annyi ellentmondás és dogmatikus hülyeség van, mint az evolúcióelméletben (kedvenc példám: a cápa fogait tisztogató hal esete...az első ilyen halnak hogy jutott eszébe odamenni egy cápához a fogait tisztogatni...és a cápa miért nem ette meg, mint minden más halat...), vagy a tanított történelemben (pl piramisépítés görgőkkel, kötelekkel, rabszolgákkal, miközben akkora kövek vannak, hogy mai technológiával sem lehet őket megemelni, nemhogy mozgatni...). Elvakultan készpénznek venni mindent, ami benne áll, vagy amit a vallási vezetők (akik egyébként igen jól élnek, míg híveik nyomorognak milliószám, és elég gyakran vétkeznek elég ocsmány módokon...) tanítanak az embereknek, éppolyan ostobaság, mint elhinni akármelyik politikai párt hazug ígéreteit. Ezzel pont a sokat hangoztatott szabad akarat veszik el, hiszen önálló gondolkodás helyett mások által hangoztatott nézeteket ismételgetsz konokul, minden mást elutasítva (egyébként a szabad akarat hogy jön össze a "mindent az isteni terv irányít" gondolattal?). Jézus is azt mondta, hogy Istent önmagunkban kell keresni, nem a templomokban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. KILL uminati.

      Jó neked, hogy minden kérdésedre KÉSZ választ kapsz a Biblia és a churcofgod által, legalább nem kell GONDOLKODNOD.
      Mivel azonban én úgy gondolom a VALÓDI hitet és tudást nem KÍVÜLRŐL, könnyedén kapja az ember, hanem komoly szellemi erőfeszítés (gondolkodás, mely a szellemi fejlődés alapja) révén BELÜLRŐL kell megjelennie, én inkább gondolkodom.
      Pl. azon hogy ki(k)nek az érdeke (és tesznek megérte hosszú ideje mindent) hogy NE gondolkodj...

      Törlés
    3. örülök neki, hogy sikerült beskatulyáznod...mostanában azt tanultad, hogy csak pozitívnak szabad lenni és mindenkiben a jót kell, hogy megtaláld, fejlesztened kell az elméd a szíved és vágynod kell az univerzum tudására..mi ez a negativitás?

      Te honnan tudod, hogy én nem gondolkodok ezeken a dolgokon és honnan tudod, hogy nem e követek valami spirituális vonalat?

      Én annyit mondtam el, hogy a bibliában leírtak nagy része megvalósulni látszik, ez miatt tisztelem is, ahogyan tisztelem nostradamust hisz, hiszen fantasztikus dolgokat "vitt véghez"...veled ellentétben én nem élek sztereotípiákkal és nem fikázlak le azért, mert te így látod és így gondolod...a szabad akarat szent te is tudod, abban hiszel amiben akarsz...

      viszont számomra sértő, hogy megbélyegzel, hogy nem szoktam gondolkozni, holott te SEMMIT nem tudsz rólam...ameddig ilyenekre gondolsz és ilyeneket mondasz nem fogsz eljutni olyan szellemi szintre, hogy felemelkedj a 4. vagy 5. dimenzióba...itt az idő és ajánlom, hogy te gondolkozz el ezen...

      Törlés
    4. felejtsük már ezt 4. 5. dimenziót.

      meg sem tudjuk fogalmazni mit értünk alatta.

      Isten a világot érthetővé, értelmessé teremtette. hogy fér ebbe bele a nem-euklideszi terek léte? hol van a természetben erre utalás?

      amúgy István hozzáállása tipikus new-age-s megközelítés: az igazság önmagunkban van, az igazság szubjektív. ha az igazság szubjektív, akkor tulajdonképpen ninc s is abszolút igazság. ha nincs abszolút igazság, akkor nincs is Isten, hiszen Isten abszolútum.

      Törlés
    5. viszont ez azzal egyenlő, hogy te a saját igazságodat rám akarod "erőltetni"...
      de ha tudományos síkra akarod terelni a dolgot és csak ezt fogadod el, akkor meséld már el nekem, hogy a szeretet vagy a szerelem hogyan bizonyítható tudományos módon...attól, mert nem lehet műszerekkel lemérni még igen is létezik...az a helyzet, hogy a változás küszöbén vagyunk és bármi is fog történni, hamarosan megtudjuk az "igazságot"

      én csak ajánlani tudom és nem felszólítalak rá, hogy hagyd el a materialista világnézetet és merülj el a spiritualizmusban...

      mivel magyarázod azt, hogy ameddig én korábban leszartam a természetet és csak úgy tekintettem rá, mint a körülöttem világ egy kis részére, ami nem is olyan fontos, viszont most jobban érzem magam köztük, mint az emberek közt, hol ott én eddig igenis társasági lény voltam és kellett az, hogy legyenek ott körülöttem emberek...jó érzés nézni a növényeket és úgy tekinteni rájuk, mint "egyenrangú" élőlényekre...miért van az, hogyha éjszaka kiülök 1-2 órára vagy csak néhány percre és a csillagokat nézem és az élet nagy kérdésein gondolkozok jó érzés tölt el?

      ezeket mások is tapasztalják biztos vagyok benne, viszont tudományos módon nem lehet megmagyarázni...kérlek avass be hisz, te olyan fejlett vagy a tudományok terén, hogy lehetségesek ezek a dolgok...és nehogy azt merd mondani, hogy beképzelem magamnak, mert én tudom, hogy honnan hová jutottam és, hogy milyen szinten megváltoztam fejben és lelkiekben egyaránt...

      Törlés
    6. még azon is elagyalhatnál, hogy az emberiség egy időben azt hitte, hogy a föld széléhez érve leesünk róla, illetve ehhez hasonló most már nevetségesnek tűnő elmélet volt elfogadott...olyan embereket tartottak anno bolondnak és olyanokat üldöztek akik mertek merészek lenni és nem feltétlenül csak tudomány által bizonyítható dolgokat tettek fel az asztalra és ezek közül most is sokat "használunk"...gondolkodj el most hol tart az emberiség 400 évvel ezelőtthöz képest és próbálj azon agyalni, hogy hol fogunk...nem konkrétumokra értem, hanem a fejlődés mennyiségére és milyenségére...

      még mindig nagyon fiatal az emberiség és rengeteg tanulni valónk van minden téren...ha ezzel sem tudlak meggyőzni téged arról, hogy LEHET (nem azt mondom, hogy VAN...vagyis az én hit és eszmerendszerem szerint igenis VAN!)felsőbb hatalom és lehetnek "felettünk" lévő (magasabb) dimenziók akkor én a próbálkozást abbahagyom..azt hiszel gondolsz amit akarsz, hiszen ez szíved joga...

      Törlés
    7. "Te honnan tudod, hogy én nem gondolkodok ezeken a dolgokon és honnan tudod, hogy nem e követek valami spirituális vonalat?"

      Nem tudom, csak következtettem. Egy valóban gondolkodó ember ugyanis nem fogadja el feltétel nélkül a Bibliát, de a churcofgodot meg főleg nem, mint ahogy SEMMIT sem ebben a mai információ káoszban, hanem élettapasztalatai átszellemítésével és belső iránytűje útmutatásával igyekszik megismerni az igaz valóságot.

      Törlés
    8. "és belső iránytűje útmutatásával igyekszik megismerni az igaz valóságot"

      nem érzed ellentmondásnak? ha már a gondolkodásról esett szó.

      ha ezt teszed, akkor azt kell feltételezned, hogy a "belső iránytű"-d helyes irányba mutat... de erre semmiféle bizonyítékod nincs, csak a "belső irnytű"-d.

      Törlés
    9. látod látod rosszul feltételezted és beskatulyáztál felnőtt létedre, úgy hogy az ég világon semmit nem tudsz rólam...egy kommentem alapján "ítéltél meg"...

      még annyit, hogy nem azt mondom hogy minden ember higgyen benne hanem azt, hogy onnan is lehet sok ismeretet szerezni...

      másrészről pedig...mi van akkor ha azok a bizonyos "kész válaszok" sokkal közelebb van annál, mint amit te gondolkodással vezetsz le magadnak? Te írtál a gondolkodásról...itt az ideje hogy agyalj...szeretettel nrwn qsr!

      Törlés
    10. Kedves Dewri ! Nem igaz amit írsz (én láttam a Zeitgeist-et meg az Enigma adását is, sőt még vadabb ostobaságokat is) ! Hazugság ! Nem a tiéd, Te csak elhiszed. És akár hiszed akár nem, ez a sátán tervének része. Sajnos neki nagyon sok van (lsd.: aliens, NWO, Illuminati, Katolikus Egyház stb.) Isten kegyelmes, elnézi a tudatlanság idejét. De nekem nem, ha nem szólok, hogy mekkora baromságot írsz. Ismered Őt ? Beszéltél vele vagy adott neked kijelentést, próféciát, bölcsességet, Igét stb.? Hmm ? Ha nem, honnan veszed ezt a blaszfémiát ? Térj meg, alázd meg magad Ő előtte, kérj tőle bocsánatot, Hívd be az életedbe a világ megváltóját, aki az Út az Igazság és az Élet azaz Jézus Krisztust (magyarul: Felkent Megmentő), és átmész az örök életbe, sőt az utolsó idők nagy nyomorúságát is túléled egészen örökre ! Dicsőség Jézusnak ! Egy biztos. Ezt az egész világot NEM lehet megérteni az Ige nélkül. Itt is csak sok vak vezet világtalant. Állandóan jönnek sátánnal, oké. De akkor mé nem tértek még meg. Tényleg itt ki született újjá ? Aki igen az érti a kérdést. Itt a Földön minden az Úr (Jahwe) akarata mellett történik. Még sátán királysága is. De pont a főszereplőt kivenni az egyenletből, merő balgaság. SENKI nem fog megmenekülni, csak Jézus által (ha átadja neki az életét)! Ja, én is utálom a vallást, az az ördög egyik legjobb ötlete volt, hogy megvakítsa az embereket. Élő hit kell, kapcsolat Jézus Krisztussal, aki a világ megváltója (megmentő), és ura !!! Az antikrisztus kormányzása (7 év) után jön vissza és megítéli a Földet. Készen álltok Őt fogadni, ismeritek Őt ?
      http://www.whoisjesus-really.com/hungarian/impact.htm
      http://www.eva777.com/vilagvege-magazin/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=30&Itemid=29

      Törlés
  13. Dewri, Ez is egy vélemény és én annak örülők, hogy még egyáltalán leírhatjuk ezeket nyilvánosan, de mi lenne, ha kiegészítenéd ismereteid a Zeitgeist Refuted & Debunked(religious portion) videóval is? Elliott Nesh-től, a YT-on rátalálsz. Lehet még a végén arra is rájössz, hogy Peter Joseph hazudott és téged(is)nagyon becsaptak? Továbbá az is érdekes, hogy ezt a megcáfoló videót nem nagyon akarják magyarra fordítani, azok a lelkes fordítók, aki a Zeitgeist videót is lefordították.....miért is? Londonnál kapcsolatban talán csak annyit, hogy még igazad is lehet, de azért én a szívem mélyen abban reménykedek, hogy semmi sem fog sem történni és mindenki hazamehet a családjához, egészségben.

    VálaszTörlés
  14. En azt nem ertem, hogy szinte minden rosszat valakire/kikre ra akarod kenni, senki sem mondja meg neked hogy te mit csinalj, relative szabadon utazhatsz, nem muszaj katonanak se mar menni. Pl. most szabadon irhatunk a neten, senki sem rak ra tuzre(Jeromosnak kozepkorra), ill. bortonoz be ha azt alitod h a fold pedig igenis nem lapos(ahogy a Vatikan alitotta mikozben tudtak az igazsagot) vagy akar azert mert az illuminatirol beszelunk. Szabadon valaszthattunk elnokoket, politikusokat,kepviseloket es valthatoak. Reggeben kaptal egy kiralyt es ez van ezt kell szeretni papai jovahagyassal.:D Vannak alapveto jogaink, reggebben lovag vagy paraszt es ha alul voltal barmikor kinyirhattak illetve zsakmanyolhattak. Te Kill uminati most tenlyeg komolyan gondoltad h regebben jobb volt?

    VálaszTörlés
  15. "A sok "hívőnek" pedig ajánlanám az Enigma című műsor legutóbbi adásait (vagy az első Zeitgeist filmet), amiben szépen levezetik, hogy a szent könyvük, a biblia tulajdonképpen ősi sumér, akkád, indiai és egyiptomi történetekből, mítoszokból eseményekből összeollózott "tákolmány": minden jelentősebb személy és élettörténete megtalálható ezen ősi kultúrák vallási iratai közt (Mózes, Jézus, a frigyláda sztorija egy az egyben, csak hogy párat említsek...). Csak a nevek és helyszínek mások, ennyi... És persze a kihagyott evangéliumokban leírtakról is beszélhetnénk (Mária, Tamás, Júdás evangéliumai, de több is van). Úgy látszik a plágium kifejezést mégsem SP nevéhez kéne kötni... Arról nem beszélve, hogy az eredeti görög biblia szerint a jelenések könyve az egyház végét jövendöli meg, csak ez ugye nem tetszett a bibliát összeállító egyháznak (szintén Enigma műsor), ezért kissé átalakították a sztorit, a ma ismert világvége formára...
    "

    ááá... ez van, amikor a tv-ből informálódsz.

    fogalmad sincs az egészről: a kulcsszavakat megtanultad és azt mantrázod, de arra már nem veszed a fáradságot, hogy utána is nézz...

    "a biblia tulajdonképpen ősi sumér, akkád, indiai és egyiptomi történetekből, mítoszokból eseményekből összeollózott "tákolmány": minden jelentősebb személy és élettörténete megtalálható ezen ősi kultúrák vallási iratai közt (Mózes, Jézus, a frigyláda sztorija egy az egyben, csak hogy párat említsek...). Csak a nevek és helyszínek mások, ennyi"

    vajon ez mit jelent? azt, hogy ezek az események megtörténtek... a vallások szétválása a nyelvek összezavarásával történt meg.
    a zsidőság pedig arra lett kiválasztva, hogy megőrizze Isten szavát - s ezt teljesítette is. hol van már a sumér, az akkád, az óegyiptomi vallás? sehol.

    Mária evangéliuma 5. századi, Tamás evangéliuma 3. században született, Júdás evangéliuma is a jóval későbbi káinita gnoszticizmus terméke, sem stílusában sem tartalmában (nem beszél a feltámadásról, így nem is lehet evangéliumnak tekinteni) nem illeszthető be a biblia üzenetbe. miért századokkal későbbi írásokat tekintesz igaznak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jeromos Testvér ! Újjászületett vagy ? Nekem úgy tűnik. Csak jó, hogy hívők is vannak itt. Kicsit nagy a sötétség, jöjjön a világosság, a Világosságtól, Jézus Krisztustól !

      Törlés
  16. És akkor mit fogtok tenni, ha nem fog történni semmilyen terrorcselekmény az olimpia alatt?

    VálaszTörlés