2012. március 22., csütörtök

Kísérteties egybeesés: Mexikó 7,4 igazi földrengés és gyakorlat egyazon napon


Nagyon bizarr egybeesés: a mexikói kormány 2012. március 20-án földrengés szimulációt és gyakorlatot tartott egy 7,9-es pusztító rengést szimulálva. És "furcsa módon" a rengés be is következett. 

Felfokozódtak a félelmek újra, hogy bizonyos kormányok olyan technológiákkal kísérleteznek, melyek szeizmikus rengéseket indítanak el az általuk kiválasztott területen. Magyarul pusztító földrengést, akár cunamit lehet előidézni adott helyen, adott időben, előre beállított erősségben. Ezen félelmek azután az egybeesés után erősödtek fel, miután március 20-ára Mexikóban földrengés-szimulációt hirdettek meg helyi idő szerint déli 12 órára, amikor is bekövetkezett a rengés. Eredetileg a Richter-skála szerint 7,9-es erősségre mérték, de később 7,4-re módosították. 




A tavalyi 2011. március 11-i hatalmas japán földrengés és cunami mesterséges voltára utaló számtalan jel után egyre többen gondolják úgy, hogy a háttérhatalmi erők olyan ravaszon tartják kezüket, mely beláthatatlan eseményeket indíthatnak el a Föld geoszféráiban.

A tény, hogy a kormányoknak hozzáférésük van a földrengést előidéző "technológiához" már nem összeesküvés-elmélet, hanem tudományos tény.

Az időjárás-módosítás szakértő Ben Livingston, egykori haditengerészeti fizikus Lyndon Johnson elnök idején dokumentálta, hogy Vietnám idején, az 50-es, 60-as években az amerikai kormány öntötte a pénzt olyan technológiák kifejlesztésébe, amivel az időjárást akár fegyverként is lehetne használni és bevetni.

Hovatovább, 1997 márciusában az USA védelmi miniszter William Cohen a Georgia-i Egyetemen az "öko-terrorizmus" veszélyéről beszélt: amivel meg lehet változtatni a klímát, előidézni földrengéseket, vulkánkitöréseket felhasználva az elektromágneses hullámokat...

És nem lehet nem megemlíteni a HAARP és DARPA fejlesztéseket, amit az amerikai légierő, haditengerészet és az Alaszkai Egyetem közösen hozott létre. Ez hivatalosan az ionoszférát kutató magasfrekvenciás sugárzást létrehozó program, mely olyan biztonsági és védelmi keretek között zajlik, hogy az már önmagában is gyanús lenne. Erről sokat olvashattok a neten és általában összeesküvés kategóriába sorolják be azok, akik mit sem tudnak róla, de tudjuk, hogy minden ilyen konspirációs elmélet előbb-utóbb be szokott igazolódni, hogy igaz.....

Érdemes megtekinteni Jesse Ventura filmjét hozzá a H.A.A.R.P.-ról:


Forrás: InfoWars

5 megjegyzés:

  1. http://index.hu/tudomany/2012/03/22/rejtelyes_zombijarvany_tort_ki_kozep-afrikaban/

    És ehhez mit szóltok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...azt, hogy ha bármilyen minimális ok-okozati összefüggés van Brad Pitt zombifilmje, a Pirula ált. "beharangozott" zombijárvány (lsd. http://pirospirula.blogspot.com/2012/01/bill-es-ted-zsenialisan-alcazott.html) ill. a cikkben szereplő esemény között.....akkor VALAKINEK qrvára meg kellene már nyomnia azt a RESET-gombot..:(

      Mellesleg szerencsétlen afrikaiak mindíg is kísérleti alanyok voltak...(aids, ebola stb.)

      Törlés
  2. légyszi, légyszi menj el pszichiáterhez, és mondd el ezeket neki is. Hátha van gyereked, vagy ilyesmi, és nem akarja, hogy majd könyörületből megöld, ha eljön az idő, és végleg letérdel az agyad.
    Tudom, hogy azt fogod majd hinni, hogy ő csak jól megmérgez, mert a kormány összeesküdött ellened, és mivel túl sokat tudsz, ezért megpróbálnak majd megmérgezni, vagy chipet ültetni beléd, vagy tudomisén, de csak szépen vedd be a bogyókat, légyszi, lehet, hogy veszélyes vagy. :(

    VálaszTörlés
  3. Hát ahogy ezek a Jesse Ventura-s videok össze vannak tákolva...

    http://amindenit.blog.hu/2011/07/22/a_haarp_project_osszeeskuves_osszefoglalo?token=a36f48401f1d09f30a82c56603432861
    http://www.haarp.alaska.edu/

    VálaszTörlés