2012. február 2., csütörtök

Farkasok völgye: Palesztina - teljes film, magyar felirattal


Palesztína a szabadságért vívott harc szimbólumává vált. Ma kevés olyan ország van a Földön, mely ennyire agresszív és véres elnyomás alatt élne saját szülőföldjén.
Könny és vér tapad minden négyzetméteréhez. Az Occupation 101 (Az igazság Izraelről) és a Tears Of Gaza (Gáza könnyei) c. film után érdemes megnézni a következő filmet, melyet nem véletlenül nem engedtek bemutatni.
Túl nyílvánvaló benne a cionista pusztítás, mely mindig az alattomos sunyi emberirtás eszköze volt a történelemben és kiagyalói szeretik, ha ilyenkor mindenki úgy csinál, mint ha semmi nem történne.
De a világ már tudja, egyre jobban tudja és már nem sokáig hagyhatja ezt...


A Farkasok völgye: Palesztina című filmben a Mavi Marmara (Kék Márvány) nevű, a gázai blokádot áttörni akaró török humanitárius segélyt szállító hajó elleni izraeli támadásért vesz elégtételt. 

Megtörtént eseményt mutat be a film : 
Az akcióban kilenc palesztinbarát török békeaktivista és török–amerikai kettős állampolgár veszítette életét. Nem mellesleg az incidenst követően Törökország és Izrael kapcsolata teljesen megromlott. A film Németországban már nagy port kavart: a német filmes hatóság, a Freiwillige Selbstkontrolle der Filmwirtschaft (Önkéntes Filmipari Önellenőrzés) technikai okokra hivatkozva nem engedélyezte a Farkasok völgye: Palesztina bemutatóját.

Több helyről már törölték a filmet, de EZEN A LINKEN MÉG MEGTEKINTHETŐ


Kapcsolódó cikk és teljes film itt : OCCUPATION 101 - AZ IGAZSÁG IZRAELRŐL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése