2011. november 17., csütörtök

Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás

Akiknek ez az oldal szól, biztos mindenki ismeri már Aaron Russo nevét, hiszen rendkívül hiteles és megbízható forrásként vonult be a történelembe a háttérhatalmak működésével és szándékaival kapcsolatban.

Aaron Russo (1943-2007) amerikai filmkészítő - Bette Middler és a The Manhattan Transfer menedzsere, tv-sorozatok és hollywoodi filmek producere (pl. "Szerepcsere"). A politikába az 1990-es években kapcsolódott be, amikor olyan videókat készített, amelyekben bírálta a NAFTA, az Észak-Amerikai Szabadkereskedelmi Megállapodást, a kábítószer elleni kétszínű háborút, az országos személyazonossági igazolvány bevezetését, valamint Amerika egészségügyi rendszerét.
Russo 1998-ban megpályázta Nevada állam kormányzói tisztségét- ezáltal közel került azokhoz a körökhöz, akiket ma Irányítókként szoktunk emlegetni. Aaron Russo elmondta, hogy Nicholas Rockefeller, a Rockefeller-dinasztia jelenlegi második embere többször is felkereste azért, hogy lépjen be a Külkapcsolatok Tanácsába, a New York-ban működő Council on Foreign Relation (CFR) nevű elit szervezetbe.

Nick Rockefeller szoros baráti kapcsolatba került vele és egy évvel a 2001. szeptember 11-i eseményeket megelőzően fontos információkat mondott el neki.
Erre így emlékszik vissza Russo:

"Rockefeller barátommal társalogtam, s ekkor ezt mondta nekem: 'Aaron, lesz majd egy esemény'...s ebből kifolyólag megtámadjuk Afganisztánt, hogy megépíthessük a Kaszpi-tengeren át vezető kőolajvezetékeket, ezután Irak ellen fordulunk, hogy átvegyük a kőolajat és létrehozzunk egy támaszpontot a Közel-Keleten, hogy ezt a térséget az új világrend részévé tegyük. Ezután Venezuelára térünk rá, s mindez ebből az eseményből fog következni."

Rockefeller azt is elmondta, hogy be fogják vezetni a világszerte érvényes és kötelező nyilvántartási rendszert globális személyazonossági igazolvánnyal. Azt is hozzátette: ha csatlakozik az elithez és a CFR-hez, akkor ő mentesül azok alól a rendőrállami intézkedések alól, amelyek mindenki másra kötelezőek lesznek.
Nick Rockefeller arra is kitért, hogy az elitdinasztiák kezdeményezték és finanszírozták a Nők Felszabadításával kapcsolatos Mozgalmat (Women Liberation Movement), hogy a lakosság női felét is megadóztathassák. A gyermekeket minél előbb kiveszik a családi kötelékekből és állami iskolákban, intézetekben nevelik őket. A nők így munkavállalókká és adófizetőkké tehetők.
Véleménye szerint a jövedelemadó a totalitarianizmus, azaz a rendőrállami diktatúrának az eszköze. Ez teszi lehetővé, hogy a pénzdinasztiák tulajdonában lévő nagyvállalatok, vagyis a korporációk ellenőrizzék a mindenkori kormányt, amely viszont a pénz- és korporációs oligarchia olyan intézményeinek, mint a Külkapcsolatok Tanácsának terveit hajtják végre. Russo hangsúlyozza, hogy jelenleg a nagy bankok irányítják Amerikát. Ők bocsátják ki a pénzt és állapítják meg annak az értékét. Lehetőségük van arra, hogy hamis pénznek nevezhető fedezetlen pénzt bocsássanak ki. Az elitista magánérdekeknek ez a korlátlan érvényesülése valójában a fasizmus felé viszi Amerikát. A kormány megszűnt a lakosság szolgálatában álló és annak jólétéről gondoskodó közintézményként funkcionálni. Ez pontosan az, amit Thomas Jefferson az Egyesült Államok harmadik elnöke mondott: "Ha az amerikai nép valaha is megengedi a bankoknak, hogy ők ellenőrizzék a pénz kibocsátását... A bankok és a korporációk tovább növekednek és megfosztják a lakosságot minden vagyonától egészen addig, míg gyermekeik arra ébrednek egy szép napon, hogy otthontalanná váltak azon a földrészen, amelyet apáik megszereztek."

Russo szerint a jelenlegi jövedelemadó rendszer tervezett és összehangolt hosszútávú stratégia eredménye. Az újabb nemzedékek nem tudják, hogy olyan csapdába kerültek, amiből nem tudnak elmenekülni. A középosztályt módszeresen és szándékosan felszámolják és a lakosság a szolgai függés szélére kerül. A dollár vásárlóértékét tervszerűen aláássák és a hátramaradó megélhetési költségeket csak azok engedhetik meg maguknak, akik ebből a rendszerből hasznot tudnak húzni. Mindkét nagy politikai párt együttműködik a bankhatalommal és jogszabályokkal is elősegíti a nemzet szolgasorsba taszítását. Az amerikai népnek elege van az elitből és abból, hogy élve falják fel őket, úgy hogy ezt alig érzékelik. Ez a tökéletes bűncselekmény, a bűnöző kapitalizmusnak a tetőpontja. Amit ma ez az elit és a tulajdonában lévő pénzimpérium elad az amerikai népnek patriotizmusként, Russo szerint valójában fasizmus és annak az átfogó programnak a része, amelynek lényege a lakosság pénzügyi, spirituális és mentális megerőszakolása.

(In: Dr. Drábik János: Orwellia - A pénzhatalom globális magánbirodalma. Gold Book, 2007.)

A képen Russo és Rockefeller
Az 1 órás interjú 2-3. részében felfedi, hogy a pénzuralmi rendszer birtokosai milyen jövőt szánnak az emberiségnek és szeretettel szólít fel az ellenállásra, a felébredésre és arra, hogy ne dőljünk be a félelemkeltő propagandának. Érdemes megszívlelni a szavait!

A videók végén mi magyarok is megkapjuk a választ arra a kérdésre, hogy csak kizárólag milyen módon tudjuk saját országunkat visszaszerezni, mikor és hogyan tudjuk saját kultúránkat szabadon, függetlenül megélni, azon a földrajzi területen, amit elődeink magukénak választottak.

Nagyon naív és tudatlan az az ember, aki azt meri gondolni, hogy ezek a körök, csak úgy, például egy esetleges választási győzelemmel, vissza fogják nekünk adni, mindazt amit elvettek tőlünk. Ha valaki megfelelő mennyiségű és minőségű információval rendelkezik az Illuminátus-szabadkőműves rendek hatalmáról vagy eszköztárával kapcsolatban, ezt biztos nem fogja gondolni. Ahogy Aaron Russo is említi az interjú végén, ahogy az amerikai nemzet sem tudja visszavenni saját kultúráját, országát, anélkül, hogy ne lázadna fel, úgy ezt senki sem fogja tudni megtenni, elérni. Észhez kellene térni végre ezzel az utóbbi fontos ténnyel kapcsolatban, és legelőször azoknak aki a legjobban tudatában vannak annak, hogy kivel állunk szemben.

22 megjegyzés:

  1. Ez a helyzet ami most van az nagyon rossz, mindenki gondoljon bele. Aki egy kicsit is belegondol, csak nézz körül, mindenhol csak táblák, és feliratok utasítanak dolgokra hogy mit nem és mit lehet tenni! Mindig valami falba ütközik az ember! Aki bátor az tesz ellene, de aki nem az fél a változástól! Csak így amit olvastál és körülötted zajlik az a rossz valóság! Tenni kell ellene, ha szeretnéd hogy a gyermeked jobb világban éljen és ha te is a következő életedben jobb világban akarsz élni akkor tegyél ellene valamit, amivé jobbá teszed!Gondolkozz, te most egy gép vagy vagy egy ember saját tudattal? Én úgy tudom hogy egy ember saját tudattal, és te döntesz hogy mit szeretnél, ha ellened mennek, hát menjenek, nem fognak visszatartani, mert szabadnak születtél!

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy ezeket a videókat túl kevesen nézik meg. Nem lehetne ezeket valahogyan nyilvánosan vetíteni?

    VálaszTörlés
  3. Luciferrel a sátánnal állunk szemmel és minden probléma hozzá köthető,vagyis természetfölötti,amit ember nem képes nem képes megoldani,csak Isten, Jézus.Jézus tudja csak elpusztítani Lucifert és gyalázatos luciferista,kabbalista Illuminati seregét és el is fogja pusztítani,mert a Biblia is ezt írja a jelenések könyvében....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igy van. Ima, Ima és ima, ha sokan imádkozunk "ott Jézus jelen van"... nyeri fog Isten országa.

      Törlés
    2. Most komolyan...minden tiszteletem a hiteteknek, de komolyan Luxbeci, azt várod, hogy Krisztus alászáljon a mennyből és az angyalok seregével hadba induljon az elnyomás és a korrupció ellen? Hogy te és pl. George amig imátkoztok valamilyen isteni hatalom kivivja a szabadságotokat? Kétlem, hogy a mindenség nélkülünk bármit is tenne a dolog érdekében...szóval amig nem álltok ki magatokért, addig az Univerzum, a Mindenség, az Isten sem fog kiállni értetek és amig majd imátkoztok, szépen halkan fogják rátok csukni a cella ajtaját, nehogy megzavarjanak benneteket!

      Törlés
    3. Isten ki fog állni mindazért, amit megígért. A jelenések könyve külön foglalkozik a jövőnkkel, s ezek a dolgok is benne vannak. A jelenések könyve nem III. világháborút mond, hanem egy NAGY háborút vetít előre, nem csökkentve a háború borzalmait. Ajánlanám szives figyelmedbe az Ige tanulmányozását önmagad miatt is.

      Törlés
  4. Ne félj luxberci! :o) Lucifer és Jézus testvérek. A film végén kibékülnek. :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jééé! Most látom, hogy van egy mormon felebarátunk is :)

      Törlés
    2. Te is latod? Egyre jobb... éppen ez hianyzott még ide :)))

      Törlés
    3. Ne bántsd szegényeket, van nekik így is elég bajuk. Na meg egész nap azokon a biciklin sem egyszerű az élet.
      http://www.youtube.com/watch?v=ZJI9eqOs1Nw
      http://www.youtube.com/watch?v=xG90BoBqD9g

      Törlés
    4. :D jaj :D


      Az én ajtomon még nem kopogtattak,de valszeg ugy jarnanak,mint a Jehova "tanui" :))

      Törlés
    5. Miért Ria, hogy jártak? Csak nem arról kellett győzködnöd őket, hogy Jézus sosem volt Mihály arkangyal?

      Törlés
    6. Jaj...de de de de pontosan errol...ez volt az elsoszamu legfontosabb,azutan még a többi baromsaguk,de ez volt a csucs - na itt raktam ki oket véglegesen amikor még a lakasomba engedtem oket (de ez még németben volt,sokaig ott is éltünk).
      Azota mar az ajtoban lerendezem oket miutan megnyitom nekik. A férjem mindig mondja,hogy ne nyissak ajtot amikor csengetnek (az ajtonkon van peephole), csakhogy én nem az a "fajta" valaki vagyok,aki az igazsag feltarasa helyett elkezd bujkalni. Na és persze elég ma mar 3-4 "fobb" dolgot mondanom nekik, hogy azutan ne nyomuljanak tovabb, - bar sokszor nem értem, hogy mitol gyökerezett földbe a labuk az ajtom elott,miutan rajuk csuktam azt. :D

      (Egy,valamilyen közösségi forumban persze,mas a helyzet,mert ott vannak olyanok akik jo "föld",es a beléjük vetett magot érdemes tovabb taplalgatni, es van rossz,terméketlen sziklas talaj, amin tovabb kell lépnünk miutan azt felismertük - tudod? Mt 13:17-23 ).

      Törlés
  5. Pont az az h sokan arra várnak h a jelenések beteljesüljenek pedig Jânosnak azt mondja az angyal h csak akkor fog ez bekövetkezni ha az emberek nem térnek meg maguktól!!!nem Jézusra kell várni h csodát tegyen!!!ebböl is látszik h milyen naiv elbutitott lett az ember!! -.-"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! Mindenki várja a "jobb világot", de az senkinek nem jut eszébe, hogy önmagának kell tennie érte...

      Törlés
    2. Na akkor erre is valaszolj meg Luxbeci,amit ez az Olivin idehanyt...

      Törlés
    3. Veled az élen Timeja...

      Törlés
  6. Pbuddy , egyszeru a dolog,ki kell tenni a linket a fooldara a Google vagy barmely profilra !

    VálaszTörlés
  7. Ő itt Nick Rockefeller-ről beszél. Az ki is? Mert a Rockefeller családfában ilyen nevű személyt nem találok. Most hazudik, vagy mi történik? Mert nekem zavaros.

    VálaszTörlés
  8. Ő itt Nick Rockefeller-ről beszél. Az ki is? Mert a Rockefeller családfában ilyen nevű személyt nem találok. Most hazudik, vagy mi történik? Mert nekem zavaros.

    VálaszTörlés
  9. Nick/Nicholas, keress ra Nicholaskent...

    VálaszTörlés
  10. Sajnálom hogy nem tudjátok ki is ez a Rockefeller ezek szerint semmit sem tudtok!Ezért kell meg nézni a videót és bele gondolni abba ma jól vagy de holnap mi leszünk a következők és tudni sem fogunk róla!

    VálaszTörlés