2011. november 9., szerda

Földönkívüliek sosem landoltak a Földön ? Ugyan már !...


Egy bennfentes beszámolója - Extraterrestrial presence on planet Earth

Miután a héten a Fehér Ház bejelentette, hogy semmiféle információja nincs földönkívüli életről, illetve hivatalosan is megerősítette, hogy földönkívüli élőlények tudomásuk szerint még sosem landoltak a Földön, és semmilyen módon nem léptek érintkezésbe az emberiséggel - amit persze csak a legnaívabbak hisznek már el - itt az idő, hogy elkezdjünk kicsit elmélkedni ezen a témán és összevessük, miket is tudunk jelenleg. 
Ezért a közeljövőben több bejegyzés is fog kapcsolódni az UFO-jelenségekhez, illetve hogy kik, miért, mióta látogatják bolygónkat, illetve mekkora tudás és technológia birtokában vagyunk mi... A "Mi" természetesen nem az emberiséget jelenti, hanem azt a rendkívül szűk irányító csoportot, mely kisajátította és kizárólag saját érdekeinek érvényesítésére használja ezeket a számunkra csak jövőbelinek tartott technológiákat. Értem ezalatt az ingyen energia évtizedek óta történő felhasználását, a Tesla féle longitudinális hullámok űrutazásban való alkalmazását (melynek segítségével Mars telepeket hoztunk létre 1962 május 25-e, az első emberi Marsra szállás óta), az idő és tér hajlítására használt módszereket...stb.
Egy nagyon jó beszélgetést már korábban láthattatok arról, hogy az emberek 50 éve látogatják a Marsot és a Marson valójában nem csak, hogy élet van, hanem erdők, folyók, kék ég ...stb. Mindez a NASA archivumából legálisan "kibányászható"...meg lehet nézni a képeket.

Jelenleg a fellelhető tudásanyag alapján a következő állításokat már tényként kezelhetjük :

1. Idegen civilizációk az ősi időktől kezdve a mai napig látogatják a Földet.
(erre számos történelmi bizonyíték is van, legfeljebb a megmagyarázhatatlan dolgok a tudomány süllyesztőjében kötnek ki.)
2. Idegenek egyrészt földönkívüliek, másrészt magasabb dimenziókban lévő lények, melyek néha a Föld jelenlegi frekvencia-tartományában, a mi ún. 3 dimenziós valóságunkban is manifesztálódnak...ekkor UFO-jelenségként mi is érzékeljük őket.
3. A Holdon, a Marson is vannak bázisaik. Ezzel a leszálló asztronauták mindkét égitesten szembesültek.
4. Az emberiségnek fogalma sincs, mennyire nyüzsög "körülöttünk" az élet és nem tudnánk elmenni a legközelebbi égitestekre anélkül, hogy ott ne botlanánk idegen életformákba.
Ízelítőül ezt a bennfentes beszámolót érdemes meghallgatni. Egyébként ezzel számos más forrás is egybevág. Ezekről később még lesz szó....




Egy kis ízelítő a legnézettebb videóim közül. Vannak benne érdekes dolgok...


Kapcsolódó bejegyzések:
Élet a MARS-on:Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot

3 megjegyzés:

  1. Vannak olyan videók ahol hibrid földönkívüli és félig ember van rajta? Mert ha igen akkor arról lehetne egy cikket közzétenni!

    VálaszTörlés
  2. Ez nincs ingyen, de még ezt se engedték elterjedni: http://komlomedia.wordpress.com/2011/11/03/a-torium-megoldhatja-a-vilag-energiaproblemait/

    VálaszTörlés
  3. Nem el érhető a videó , és mi már tudjuk mért De mégis nagy titkolózás megy még mindég...

    VálaszTörlés