2011. október 29., szombat

A Vatikán is Világkormányt és Világbankot akar ?


Tudom, sokan észre sem vették, de a héten egy nagyon fontos és sokat mondó kijelentést tett maga a Pápa és a Vatikán a gazdasági válsággal és a kibontakozó tüntetésekkel kapcsolatban.
"Egy globális hatóságra és egy központi Világbankra van szükség a válság kezeléséhez!"

Na mi a fene? Csak nem kimutatja lassan a Vatikán is, melyik oldalon áll. Pont ott, ahol évszázadok óta.

Az lenne a megoldás, hogy még tovább központosítjuk a már amúgy is teljesen korrupt, egy szűk kör kezében lévő bankrendszert és behúzzuk a Föld lakosságát egy Rotschild tulajdonú Világbank alá, hogy továbbra is ők hozzák meg a döntéseket az emberek és nemzetek feje felett ?

Semmilyen problémát és pláne válságot nem lehet azon a szinten megoldani, ahol az létrejött.
Pláne nem azok kezébe adni a megoldást, akik az egészet okozták és okozzák!

“A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” (Albert Einstein) "A problémákat nem lehet megoldani éppen azon a szinten, ahol létrehoztuk őket. A problémák kezelésére tudati váltásra,más nézőpontra van szükség. A problémákat gyakran nem megoldani, hanem meghaladni lehet."

File:Albert Pike - Brady-Handy.jpgÉs egy nagyon sokat mondó idézet, hogy tudjuk mit is akarnak ezek az erők:
Az alábbi sorok szerzője, Albert Pike (1809-1891). Amerikai (déli) tábornok, és ahogy a képből is kiderül 33-as fokozatú szabadkőműves, Illuminati vezető.

"A harmadik háborút oly módon kell elvégezni, hogy az iszlám (mohamedán arab világ) és a politikai cionizmus (Izrael és csatlósai) kölcsönösen elpusztítsák egymást!"

File:Morals and Dogma eagle.jpg"A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát.
A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit.
A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből.
Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik.
Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve.”

Bármily meglepő, de a szabadkőművesek legfelsőbb szintjének istene Lucifer, maga a Sátán. hozzá imádkoznak. Így már érthető mit keresnek a Bohém erdőben az USA elnökei és titkos társaságok tagjai egy olyan szertartáson, ahol emberáldozatot mutatnak be egy bagoly, Moloch előtt.
Egy idézet Albert Pike művéből:
"Lucifer, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable, blinds feeble, sensual, or selfish souls? Doubt it not!"
[Albert Pike, Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, p. 321, 19th Degree of Grand Pontiff; Red Emphasis added]


3 megjegyzés:

  1. https://www.facebook.com/event.php?eid=187698287975933&context=create

    VálaszTörlés
  2. Reméljük, hogy nem fog nekik összejönni, vagy ha lucifer/jehova/saddaj (legyen bármi is a neve) beavatkozik, akkor a másik oldal is ezt fogja tenni. Csak nehogy favágás legyen, ahol hullik a forgács. (=megpusztul pár milliárd ember)
    Sokkal inkább a felhalmozott pénzt kellene megszüntetni, és bevezetni egy újat, amit kizárólag munkával lehetne megkapni, így aki eddig a pénzével keresett még több pénzt, az kénytelen lenne eladogatni az eddig összeszedett vagyontárgyait, dolgozni nem tudna, mert ezek az emberek általában semmilyen hasznos tevékenységhez nem értenek. (tanácsadók, spekulánsok, igazgatók, miniszterek, királyi családok, vallási vezetők, CEO-ok, stb..)

    VálaszTörlés
  3. Valaki meglepődött?
    http://komlomedia.hu/hir.php?hir=512

    VálaszTörlés