2011. október 20., csütörtök

Gondolatok a jövőből ...a jelennel kapcsolatban


AZ ELMÚLT HÓNAPOK LEGHATALMASABB VIDEÓJA SZERINTEM ! Nem hiszem, hogy van olyan ember, aki ne érezné, hogy ITT VALAMI TÉNYLEG NAGYON NEM STIMMEL ! 




Amit ma a világban látunk az mind egy és ugyanazon krízishez kapcsolódik, amely hamarosan TELJES ERŐVEL fogja arcul csapni az emberiséget és ebből - amint tapasztaljuk - ez a gyönyörű Magyarország sem marad ki ! Ezért nagyon fontos, hogy mindenki lélekben készüljön fel és lehetőségeihez mérten legyen erős elviselni, illetve befogadni a HATALMAS VÁLTOZÁSOKAT, amik hamarosan bekövetkeznek. 



Mi nem vagyunk politikai aktivisták, nem akarunk kormányokat megbuktatni, sem harcolni az általunk ellenségesnek vélt hatalmi erőkkel, a RENDSZERREL. Egy dolog vezérel bennünket, mégpedig az, hogy erősítsük egymásban az összetartozás és szeretet érzését. ("Ha kedvességre vágysz, légy maga a kedvesség..., ha szeretetre, légy maga a szeretet"..ez vezérel egyedül). Ebbe a belső késztetés érzésbe beletartozik, hogy a rendelkezésre álló, de a tömegek által mégis rejtett információkat, történéseket osszunk meg, amik felé tartunk...
A Világunkban eluralkodó bizonytalanság és káosz csakis azért nőhetett ekkorára, mert mi emberek nem hiszünk önmagunkban és egymásban.
Nem hiszünk abban, hogy képesek vagyunk döntéseket hozni saját életünkkel kapcsolatban, elhitették velünk azt, hogy csupán egy csorda vagyunk, és szükségünk van egy erős irányításra ahhoz, hogy teljes életet élhessünk. 
Az első lépés egy élhetőbb világ megépítésénél az az, hogy először mindenkinek önmaga fejében kell rendet tennie. Észre kell vennünk azt, hogy mindaddig amíg megosztott társadalmakba szerveződünk, és úgy éljük az életünket, hogy mások kárán és nyomorán nyerészkedünk, addig nagyon nehéz bármiféle alternatívát is kidolgozni az emberiség jövőjét illetően.
A hétvégi globális találkozó - Világforradalom ami elkezdődött - ennek a ébredési folyamatnak egy része. Sajnos rengetegen nem értik még mi is ez, mert az elméjük nem engedi tisztán befogadni az eseményeket. Nekik több idő kell és ezzel sincs semmi probléma...
Sokan bírálják a találkozót, mondván nincsenek céljaink, politikai programjaink és alternatíváink a jövőt illetően. Ha lennének, akkor elkerülhetetlenek lennének a zavargások.

Nem a médiák által sugallt agresszió, és rendszerellenes fellépés az ami miatt szerveződött ez a globális állampolgári találkozó, hanem ez a természetes igénye az emberiségnek, ami minden szívben ott lakozik… és az a szeretet utáni vágy, és a leendő öröm, ami ennek átélésekor simogatja lelkünket.

Tisztában vagyok vele, hogy mindenkire, aki felhívja a figyelmet, a legegyszerűbb azt mondani, …csak riogat, meg …biztos radikális… EZ A MÚLT ! Már jó ideje túl vagyunk ezen, remélem körülötted is sokan észrevették ezt!
Most sem politikát, de főleg semmilyen vallást ne keressünk…csak tisztán a tényeket !

Meggyőződésem, hogy mindvégig a vallás és a politika okozta és okozza a legnagyobb pusztítást 
egész civilizációnknak:
ez a kettő, amit legjobban fel lehetett használni az "oszd meg és uralkodj" elv alapján az emberiség megosztására
az igazi emberi összefogás és felemelkedés meggyengítésére. Sajnos a vallások és a politika mindvégig megmondta, miről mit gondolhatsz és mit tehetsz, ez a legnagyobb csapda, ami létezik, hiszen mindkettő csak távolít és nem közelebb hoz az igazsághoz!

Arra kérlek, próbálj felülemelkedni önmagadon! A kicsinyességen, törtetésen és pénz-központúságon. Csak egy pillanatra állj meg és helyezd magad a végtelen és feltétel nélküli önzetlen szeretet állapotába !

Ha ezt egyre többször megteszed, tudni fogod, mit is kell tenned! Nincs képlet, nincs elv, nincs felső utasítás....



Azt kell tenned, ami igaz, ami helyes!.
és ezt TE belül mindig is tudtad...most is tudod.
"YOU HAVE TO DO WHAT IS JUST, WHAT IS RIGHT!"
(David Icke)


Akik a világban már színre léptek, félelem és megosztottság nélkül, ŐK már Érted is teszik, mert tudják, hogy nem létezik másik út. Az emberiség néhány éven belül vagy végleg elbukik vagy felemelkedik.
Erről szól 2012nem a világvégéről és Apokalipszis lovasairól!  Annál sokkal mélyebb dologról van szó, mert belül a lélekben történik a változás, a szívekben és ezt nevezhetjük TUDATI VÁLTÁSNAK nyugodtan. Egy újfajta Tudatosság megjelenését látod most és csak remélhetjük, hogy a saját bőrödön fogod megtapasztalni annak az egységnek és szeretetnek az érzését, mely fel fogja váltani az elmúlt évszázadok önző és kapzsiságra épülő világát!

Kutatás a dolgok után természetes  és úgy gondolom  értelmiségiként (legalábbis annak vallva magunkat) nem tehetjük meg, hogy ne legyünk maximálisan képben a körülöttünk zajló eseményeket illetően! Sajnos 100%-os bizonyossággal kijelenthetem: nem vagyunk képben. Senki nem érti, mi történik a világban és próbál úgy tenni, mintha tudná mi miért történik. De a valóság közel sem ez!

Mindenképp szükség van apró lépésekre, hogy egymásnak segíthessünk megvédeni saját magunkat és informálni akit csak tudunk. Jelenleg a világban rengeteg erő mozdult meg egyszerre (persze ez csak nagyon kevés emberhez jut el…de attól még zajlik…csak ki kell nyitni a szemünket.)
Azt kell tenni,ami a helyes…. Annyi embert megvédeni, amennyit csak lehetséges…


"Egy olyan energia van most jelen a bolygón, ami minden eddigitől különbözik. Dolgok kezdenek történni. Ha éber vagy és ügyes és feljegyezted őket, akkor észrevehetted. Egy olyan esemény mint ez is, legyen akár pozitív, akár negatív, egyszer csak nemzetközi színtéren köt ki, ahol a figyelem középpontjába kerül. S ezeknek a történéseknek oka van..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése