2011. október 5., szerda

Chemtrail dokumentum - A bizonyíték :3D Holographic Display Using Strontium Barium

Na emberek itt a bizonyíték és a dokumentum azok számára, akik nem hiszik el a CHEMTRAIL csíkok létezését még akkor sem, ha saját szemükkel látják.



CHEMTRAIL Dokumentum: 3D Holographic Display Using Strontium Barium Niobate (Pdf)
Valószínűleg a stroncium és bárium nyakunkba, illetve az atmoszférába permetezése tényleg egy 3D holografikus megtévesztés és megjelenítés fontos eszközeként szolgál. Tehát nem csak frekvenciákkal és elektromágneses hullámokkal manipulálják tudatunkat, hanem a látható tartományban is hoznak létre képeket, amiket láttatni szeretnének.

Hamarosan tényleg felkészülhetünk, hogy földönkívüli inváziót és UFOk tömkelegét vagy más objektumokat vetítenek majd újabb félelmeket generálva, ami tudjuk, hogy nagyon fontos eleme az elme-manipulációnak...

Title : 3-D Holographic Display Using Strontium Barium Niobate
Descriptive Note : Progress rept. Nov 96-Aug 97
Corporate Author : ARMY RESEARCH LAB ADELPHI MD
Personal Author(s) : Heid, Christy A. ; Ketchel, Brian P. ; Wood, Gary L. ; Anderson, Richard J. ; Salamo, Gregory J.
Handle / proxy Url : http://handle.dtic.mil/100.2/ADA338490
Report Date : FEB 1998
Pagination or Media Count : 21
Abstract : An innovative technique for generating a three dimensional holographic display using strontium barium niobate (SBN) is discussed. The resultant image is a hologram that can be viewed in real time over a wide perspective or field of view (FOV). The holographic image is free from system-induced aberrations and has a uniform, high quality over the entire FOV. The enhanced image quality results from using a phase conjugate read beam generated from a second photorefractive crystal acting as a double pumped phase conjugate mirror (DPPCM). Multiple three dimensional images have been stored in the crystal via wavelength multiplexing.

Descriptors : *HOLOGRAPHY, MIRRORS, REAL TIME, DISPLAY SYSTEMS, THREE DIMENSIONAL, PHOTOREFRACTIVE MATERIALS, HOLOGRAMS, NIOBATES, PHASE CONJUGATION, WAVELENGTH DIVISION MULTIPLEXING.

Subject Categories : HOLOGRAPHY

CHEMTRAILS - THE TRUTH REVEALED - VEGYI CSÍKOK és AZ IGAZSÁG (What in the World are they spraying?)


Csíkok az égen = vegyi permetezés - CHEMTRAILS

2 megjegyzés:

  1. De ha ilyen dolgok vannak és az ember ezeket olvassa akkor azt hiszem sok ember átgondolja hogy majd mitől kell igazán félnie! Így ha valaki földönkívülit lát akkor az nem is biztos hogy igazából ott van előttünk, hanem csak egy kivetülés!

    VálaszTörlés
  2. micsoda hiteles bizonyíték! köszönjük, h megakadályoztad a pánikkeltést, te egy hős vagy..
    én meg kicsit cinikus, bocsi..:)

    VálaszTörlés