2016. szeptember 3., szombat

A Rothschild-tulajdonú Charlie Hebdo az olasz földrengés áldozatait kigúnyolva újra alulmúlta önmagát



A Charlie Hebdo újra alulmúlta önmagát..... A francia szennylapot ért iszlamista támadás után mindenki "Je Suis Charlie" agymosott feliratokkal és logókkal szörnyülködött és pózolt a tragédián, amit a sokadik Mohammed-gyalázó karikatúra után "kapott nyakába" a szerkesztőség.....

Nem volt elég nekik az a pofon, mert hamarosan kigúnyolták a lezuhant orosz utasszállító, de brüsszeli és párizsi terrortámadás áldozatait is. Emlékszünk a
"- Hol vagy Papa?"
- Itt vagyok. Ja és itt és itt és itt is...."
gyalázatos és szándékosan provokáló firkálmányukra...

Akkor egy terjedelmes cikket írtam a jelenségről és az összefüggésekről...
Most az olaszországi földrengés közel 300 áldozatát és hozzátartozóik kegyeletét sem kímélik. Az épületek között meghalt embereket egy paradicsomszószos lasagne-hoz hasonlítva gúnyolódnak.

A szatirikusnak nevezett karikatúra-lap (számomra szennylap) a legújabb firkálmányában tradicionális olasz tésztaételekhez hasonlítja a földrengés áldozatait.


Földrengés olasz módra, ez a karikatúra címe, majd egymás mellett három ábra. Az első fölött, hogy paradicsomszószos tészta, a másik felett sült penne, a harmadik lasagne.



A romokban álló Amatrice polgármestere értetlenül áll a rajz előtt.
Hogyan lehetséges emberek halálából gúnyt űzni? Biztos vagyok benne, hogy ez a szatirikus rajz nem az, amit a francia nép érez most irántunk."

Megszólalt az olasz kormánypárt egyik illetékese, Vanna Iori is:

Az egész világot sokkolta az, ami a Charlie Hebdoval történt, amikor fegyveresek mészároltak a szerkesztőségben. Elítéltük az Iszlám Állam brutalitását. Most ugyanezzel a lendülettel kell elítélni ezeket a rajzokat.

Egy másik rajzon egy romok alá szorult nő üzeni, hogy nem a Charlie Hebdo építette a házainkat, hanem a maffia


2014 decemberében vette meg a Libération kiadót és vele együtt a Charlie Hebdo-t a Rothschild-család. Ezzel még jobban fel tudta használni a háttérhatalmi tervek valóra váltásához, legyen szó akár az iszlám-keresztény szembenállás felszításához, az iszlám terrorizmus és merényletek kiprovokálásához, akár az Oroszország ellen folyó propagandához..... 

A QUOTE magazin publikálta 2015. januárjában:
"Vita volt a lap megszerzésével kapcsolatban, amit Baron Edouard de Rothschild vásárolt meg. Egyes családtagok óvakodtak ettől a vásárlástól, mert napilapok megszerzésével úgy tűnik majd, hogy politikai befolyást vásárolunk. És ezt mindenáron el akartuk kerülni. Nem akartuk azt a látszatot kelteni, hogy úgy tűnjön bekapcsolódunk a politikába, legalábbis nem ennyire átlátható módon. De a végén túlléptünk a család elzárkózásán." 

A Charlie Hebdo szerkesztőség elleni (nem véletlen) támadás után leírtam a véleményem és ezt mai napig vállalom:
"Je ne suis pas Charlie!"


ÉN NEM VAGYOK CHARLIE ! 
EGYSZERŰEN NINCS HOZZÁ SEM GYOMROM, SEM SZÍVEM, HOGY AZ LEGYEK ! 
Számomra "Charlie" egy gyűlöletkeltő, gyalázatos és embereket egymásnak uszító figura ! 
Hogyan lennék képes azonosulni egy ilyen eszmeiséggel ?

SEHOGY ! 

Mélységesen elítélem az ilyen fajta sértő ábrázolásokat ! De ami sokkal jobban felháborít, az a kettős mérce, ahogy ehhez állunk ! 

Hiszen mai napig vannak népcsoportok, történelmi események, emberek, akiket porig lehet alázni büntetlenül, míg másokat megemlíteni, kritizálni, sőt még kérdéseket feltenni vagy kutatni sem szabad, sőt büntetés jár érte! Ez szó szerint undorító !

Kapcsolódó korábbi VilagHelyzete cikk:
Én soha nem leszek Charlie! Az undorító nyugati kettős mérce megint! Mostantól akkor mindenki legyen "Charlie" ?!

Írta, fordította:  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése