2016. július 6., szerda

A híres lakota indián zenész-színész üzent a magyaroknak az eltitkolt pozsonyi csata emlékére! Nagyon fontos!


A híres lakota indián színész és zenész, Moses Brings Plenty (Brule együttes) saját üzenőfalán emlékezett meg és üzent nekünk magyaroknak a pozsonyi csata évfordulója alkalmából.  (907. Júl. 3 - 6)

Szavait bűn lenne nem elhozni hozzátok és tolmácsolni a
 magyarsághoz intézett 
üzenetét! Hála Sevaster1 barátomnak, aki lefordította azonnal meg is teszem egy cikk formájában.

Feltétlenül olvassátok el, osszátok meg, mert nagyon sokat jelent és érdemes tudni mindenkinek róla, mivel a magyarság sokáig eltitkolt (tankönyvekből évtizedekig szándékosan kihagyott) hatalmas pozsonyi csatájának évfordulójára írta nekünk ez a különleges és kivételes ember. 

Olyan rokonokként beszél rólunk, akik az indiánokhoz hasonlóan mindent megtesznek a magyar kultúra és értékek fennmaradásáért, megőrzéséért. Azóta válaszolt is ez az indián, amit szintén a fordítás után megosztok veletek. ÉRDEMES ELOLVASNI! (SBG Buddha-VilagHelyzete.com)

"907-ben IV. Lajos király elrendelte: „irtassanak ki a magyar emberek!”
110 ezer katonát utasítottak arra, hogy fogjanak fegyvert, és ne kíméljenek újszülötteket, nőket és öregeket sem!
40 ezer magyar lovas gyűlt össze íjakkal, hogy megvédjék ősi földjeiket, a nemzetüket és az életmódjukat. A csata négy napig tartott, és a magyarok fölényes győzelmével végződött.


Ma ezt az eseményt tartják a korai középkor legnagyobb csatájának (pozsonyi csata).

Az esemény évfordulója csupán néhány nappal a Little Big Horni csata után van, és érdekesnek találom, hogy az egyetlen dolog, ami változott, az az évszám. Különben minden ugyanaz, a történelem nem a múlté.

Mikor fogják megérteni az emberek, hogy háború idején a gyermekek és az emberiség szenved a legtöbbet? Imádkozom azért, hogy egy napon az emberek tényleg úgy élhessenek, hogy van Isten vagy egy felsőbb erő. Nem számít, hogy milyen néven illetik a Teremtőt. Remélem azt is, hogy mindannyian úgy élhetünk, hogy a Teremtő valóban tökéletes.

Imádkozom a magyar rokonokért, akik mindent megtesznek hagyományaik megőrzéséért, és imádkozom a világ más részein élő emberekért, akik ugyanezt teszik ősi életmódjuk érdekében. Legyetek erősek és türelmesek, rokonaim, jobb meghalni a biztos tudással, mint egyszerűen csak hinni." (Brings Plenty Band)

Brings Plenty Band lakota indián ezt válaszolta a megkeresésre:
„Bárcsak tudnék magyarul, rokonaim.
Családom és én imádkozunk a magyar népért.
Mi is mindig küzdöttünk hagyományainkért, és az a célunk, hogy ősi életmódunkat visszaállítsuk.
Nem sokat tudok a ti történelmetekről, de nagy öröm volt számomra látni a Hősök terén a tömeget a napokban.
Mindig meg fogom osztani a nagy győzelemről szóló történeteket.
Legyetek erősek és küzdjetek hagyományaitokért!
Lakota népem is ünnepel egy győzelmet, a Little Big Horn-i győzelmet, ami június 25-én és június 26-án történt. 
Ükapáink azért küzdöttek ekkor, hogy megvédjék életmódunkat.”

Azt hiszem ezen szavak után megérdemel egy 'kis figyelmet' részünkről is, hogy emlékezzünk az indiánokkal történt pusztításra, népirtásra és megaláztatásra, amiben évszázadokon át részük volt és ennek ellenére sok tagjuk és leszármazottaik mai napig büszkén vállalják és őrzik hagyományaikat, kultúrájukat. 

Megérdemel tőlünk is annyit, hogy beletekintsünk rendkívül értékes munkásságába, amit filmek és zenék, illetve koncertek formájában és számos tanításban igyekszik nekünk elmondani.....
Két filmjét (kis videóját) és egy koncertrészletet hoztam el nektek, hogy átérezhessétek miről is beszélek.......

Tudom, hogy értitek, hiszen a VilagHelyzete blogon egyik legnagyobb támogatottsággal rendelkező írásom is erről szólt (13ezer like) és bevallom valami miatt gyerekkorom óta ez az indián kultúra valami hatalmas erővel és tisztasággal rendelkezik a szememben, amit jelez, hogy engem bármelyik kis ecuadori vagy bolíviai pánsípos utcai zenész is képes ámulatba ejteni a zenéjével...

Íme a zenéjük:

És ennél is fontosabb mondanivaló és üzenetek hangzanak el saját készítésű kis filmjeiben és videóiban. Nézzétek meg feltétlenül! 
"Számtalan ígéretet tettek nekünk.
Többet, mint amire emlékezni tudnék.
De egyetlen egyet megtartottak:
megígérték, hogy el fogják venni a földünket és el is vették...."
(Vörös Felhő Törzsfőnök) 



"Az élet egy kör és mi emberek azért vagyunk, hogy a körön belül álljunk, nem pedig rajta. Én nem csak a múltból szólok. Én vagyok a múlt. És itt vagyok, mert én vagyok a most és itt leszek a holnapnak is."

És az egyik film amiben játszik: 'The Cherokee Word for Water'

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban beszéljünk tényleg nyíltan és komolyan a POZSONYI CSATA részelteiről és arról, hogy miért titkolják el ezt a rendkívül fontos történelmi győzelmünket! 


SBG Buddha - VilagHelyzete.com
FB: VilagHelyzete Awakening The World 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése