2015. október 14., szerda

Amikor a tél megérkezik a migránsokra,mi lesz? Lázadások."Mi arabok vagyunk,nem bírjuk ezt az időjárást!"


Svédországban, valahol a messzi északon:
"Mi arabok vagyunk, mi nem tudunk ilyen időjárásban élni !"

30 magát szíriainak mondó illegális bevándorló foglalt el egy autóbuszt a svédországi Östersund mellett. Menedéket követelnek. A svéd rádió készített velük riportot a helyszínen. A migránsok elmondták: 
"Nem tudunk olyan helyen maradni, ahol ilyen az időjárás!"

Eredetileg Malmöben szerettek volna maradni, ahol már amúgy is jelentős az arab bevándorlók részaránya. Amikor ez nem sikerült, mert a svéd kormány máshol próbált menedéket találni nekik, elkezdtek tiltakozni és követelőzni. A hideg viszont lassan megtöri őket....

Mi európaiak azóta már tudjuk, hogy az ételünk ehetetlen, úgy bánunk a bevándorlókkal, mint az állatokkal, borzalmas szállásokat biztosítunk, régi szállókat, átalakított kastélyokat, társasházi lakásokat tudunk csak biztosítani Európa szerte az illegálisan érkezett, iratokkal sem rendelkező migránsok számára...... 

De amiért a legszörnyűbbek vagyunk, hogy nem elég, hogy csak ételt, szállást tudunk nyújtani, némi napi zsebpénzzel és ruházattal, képtelenek vagyunk még több készpénzt adni (Németországban is sajnos csak 400 euró jut egy soha ott nem dolgozott és nem adózott megérkező bevándorlónak.... Igaz, hogy ez a közel 120 ezer Ft havi juttatás körülbelül annyi, mint egy 30 évet ledolgozott, de munkanélkülivé vált német munkanélküli segélye és támogatása), de sajnos ez felháborító nekem, mint háború elől az életéért menekülő bevándorlónak.... 


Se szőke nő - se gyors internet

Pénzt, pénzt akarok, de máris, vagy lakást, vagy valamit, amit ígértek nekem, mikor útnak indítottak...... Ez felháborító, de itt nincs semmi és még az internet is lassú.... 
És hol vannak azok a svéd szőke lányok, akik az embercsempész barátaim szerint csak arra várnak, hogy egy igazi muszlim férfit kapjanak végre maguknak, aki majd jól....magáévá teszi őket. ?!? Hiszen nekem azt mondták .....

De itt nincs semmi és még az időjárás is elviselhetetlen !  
Nos térjünk vissza Svédországba, ahol illegális bevándorlók 2 napig foglalták el a buszt és félmeztelenül tiltakoztak , miután Malmöből egy svédországi kis faluba, Grytan-ba szállították őket. Követelték, hogy vigyék vissza őket a 3. legnagyobb svéd városba Malmöbe, melyben egyébként a svéd lakosság kisebbséget alkot ! (igazi multikulti városról van ugyanis szó - A multikulturális Malmö )
A neten egyszerűen csak Malmö - kísérletként fogunk cikkeket találni erről a helyzetről. 

"75 éves vagyok, én a Közel-Keletről jöttem. Erre egy olyan helyre küldenek engem, mint ez itt." - mutat a jeges aszfaltra az állítólag Szíriából érkezett férfi. "Nekem veszélyes itt élni"

"Normális körülmények között én zenész vagyok és dalszerző. De ez itt lehetetlen, itt én meghalok teljesen egy ilyen helyen."

"Igen, mi nem sok mindent kérünk. De most nyolcan kell egy szobában laknunk, különböző korú és hátterű embereknek. Kint hideg van, de itt bent a szobában is hideg van. Kétlem, hogy Németországban is így bánnának a menekültekkel ! "

"Vagy elvisznek minket innen egy jobb helyre, vagy éhségsztrájkba kezdünk ! "

Az egyik migráns elmondja, hogy itt el vannak vágva mindazoktól a szolgáltatásoktól, amit a nagyvárosban reméltek megkapni. Ez meglepetésként érte még magát a Svéd Radionak a riporterét is, amire a bevándorló a következőt válaszolta:
"Igen, de mi arabok vagyunk ! Mi nem tudunk egy ilyen helyen, ilyen időjárásban élni !"


Többen kiszúrták, hogy a tiltakozó illegális bevándorlók vezetője mellesleg egy 2096 svéd koronába (72.000 Ft) kerülő télikabátban sorolja követeléseit a svéd hatóságok felé.....(no comment)

Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett, nem merték kiemelni a tiltakozókat a tömegből, attól tartva, hogy a jelen lévő újságírók majd úgy tálalják a dolgot, hogy nem megfelelő a menekültekkel való bánásmód.
"Óvatosnak kell lennünk. Védelmet kérő emberek esetében nem járható út, hogy eltávolítsuk őket a buszból. Reméljük, hogy sikerül ezt a helyzetet megoldanunk párbeszéd útján. Amikor a svéd hatóságok meghozzák a döntést, akkor majd tudunk segíteni" - mondta el Bengt Stadin rendőrtiszt.

A Bevándorlás Koordináló Szervezet szóvivője, Fredrik Bengtsson elmondta, hogy a menedékkérők bárhol élhetnek Svédországban, ahol csak akarnak, de aztán maguknak kell gondoskodniuk az ellátásukról, csakhogy ez éles helyzeteket teremt majd.
"Olyan eseteket látunk, amikor a bevándorlóknak már vannak bizonyos elvárásaik és várakozásaik Svédországgal kapcsolatban, de ez nagyon távol van a valóságtól és ez feszültségeket okoz, a problémák csak nőnek! Nem érzik úgy, hogy amit látnak, az megfelelne az elvárásaiknak. Annál a bevándorló-mennyiségnél, amivel ebben az évben Svédországnak szembe kellett nézni, mi nem is tudjuk ott elhelyezni őket, ahol ők akarják!" 




A szembenállás 2 napig tartott, míg elhagyták a buszt a tiltakozók, mivel svéd tisztviselők bocsánatot kértek és megígérték nekik, hogy 3 hónapon belül megoldják a problémájukat, hogy visszamehessenek Malmöbe.


Sokan azt gondolják, hogy a fent leírt eset attól, hogy az év elején történt, egyedi és a menekült / bevándorlási válság véget fog érni vagy megoldódik.  
Nos NEM FOG !



<<< Az erőszak importálása Európába
Célpont: a nemzetállami keretek, a fehér ember és értékrendszere, a kereszténység.
Gondoljunk csak bele : az Európa szerte itt lévő, már megérkezett és sok százezer még úton lévő bevándorló hogyan fog reagálni a tél közeledtére !?
Hogyan fognak reagálni a bevándorló-szállásokon, utcákon egymással, de velünk befogadókkal szemben is ?!

Hogyan fognak viselkedni, ha nem teljesülnek kívánságaik, követeléseik, elvárásaik, amiket vagy tudatlanságukból vagy embercsempészek és szervezők megtévesztése miatt magukba tápláltak ?!

Hogyan fognak viselkedni egymással Európa utcáin törökök és kurdok, siíták és szunniták, pakisztániak, afgánok és szírek..... az afrikai kontinensről érkezőket nem is említve....de sorolhatnám... 

És hogyan fog viselkedni egy egységesen teljes más, de vallási fanatizmusban vergődő civilizáció egy szélsőségesen engedékeny, liberálisan ostoba vagy ostobán liberális zsidó-keresztény gyökerű, de saját értékeit is feladó Európával szemben..... ???!!! 
 

Nos a választ tudjuk.... Vagy mindenesetre sejtjük....

És most ebben a cikkben szándékosan nem is beszéltem az ide küldött Iszlám Állam zsoldosokról és fanatikusoktól, akik már csak a "hívó szóra" és aktiválásra várnak....
Nos, hogy a közeledő tél és a továbbra is ugyanolyan intenzitású menekültáradat milyen következményeket hoz majd Európai polgárai számára ez csak akkor derül majd ki, amikor az első körben legostobábban és szándékosan impotensen cselekvő nyugat-európai országok is észbe kapnak majd és lezárják határaikat, illetve visszatoloncolják az illegális bevándorlókat... Hogy hová ? Hát ahol először regisztrálva lettek !!!

Mindez már elkerülhetetlenül bekövetkezik, amikor Európa lázadó polgárai sarokba szorítják az őket eláruló politikusokat.


Angela Merkel le fog mondani !

Igen, Angela Merkel napjai is - ahogy már többször leírtam  - meg vannak számlálva!
Saját döntéseként önszántából, vagy pártja és a lakosság nyomására
(lényegtelen), de le fog mondani ! Mert megbukott ! Nem most. Már hónapokkal ezelőtt ! 



Természetesen a legnagyobb baj Európa számára nem a bukott ostoba politikusok, hanem a már visszafordíthatatlan folyamatok lesznek ! 

Meglátjuk !
Vagyis biztos, hogy meg fogjuk látni ! Közeledik a tél..., és senkinek sem fog jót tenni .... 
(Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete)


Az alap cikk forrása : Swedishsurveyor

24 megjegyzés:

  1. Sziasztok, Mindenki! Ez mind nagyon "szép" szörnyülködöm is eleget, DE ez mi?, ezt magyarázzátok el nekem, mert én itt kikattantam, - a videóból kiderül nem csak én - és azóta üresjár a kis agyam...??? ráadásul mély hallgatás a fősodrású médiában...
    https://www.youtube.com/watch?v=pI-EHG0Tb9o
    Bocs az offtopicért, inkább az előző blogbejegyzéshez kapcsolódik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez obama-ki bèke nobeldíjjának a folytatása.Teljesen hülyènek nèzik az embereket!

      Törlés
  2. Ráadásul egyszer talán még ki is tavaszodik!

    VálaszTörlés
  3. Uresjar nekem is az agyam, le is pihenek, megvarom Redneck baratomat.Csak viccelek, nem kell faradni...

    Tellel kapcsolatban.Nem erzem ugy hogy Magyarba nagy gond lesz.Ezerszer jott a hir hogy itt a veg, mi meg is itt vagyunk meg.Fuu mindjart verset irok:)Szoval a Magyarok istenere eskuszunk hogy... .De ez mar tenyleg egy regi vers a mi a homalyba vesz lassan, velunk eggyutt.
    Apropo.Igaz hogy az iskolaban nem tanitanak mar Petofit?Van valakinek iskolas gyermeke az valaszolhatna, koszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tanítanak Petőfit az iskolában. Mindig is fognak. Nem szabad minden mende-mondának felülni és különösen nem a nyugati sajtónak. Sok hazugság jelenik meg a magyarországi állapotokról. A kormány nagy támogatottságot élvez és minden rágalmazás, ami a kormányról megjelenik, az a baloldal kétségbeesett próbálkozása, mert tudják, hogy soha a büdös életbe ők már hatalomra nem jutnak. Leszerepeltek, ezért ott ártanak, ahol tudnak. Úgyhogy mindenki nyugodjon meg Magyarország a legjobb úton halad. Ez a sok kiadás a migránsok miatt viszont nem hiányzott, lett volna helye.

      Törlés
  4. Tanítanak Petőfit, Wass Albertet, Adyt, és minden jó magyar költő, és író műveit! Sőt: Van erkölcstan, aki hívő családban él, azoknak ÖNKÉNT hittan oktatás is! Nem kell bedőlni a liberoidióta sajtónak! Magyarország köszöni jól van, és nem engedi be az újkori honfoglalókat! Magyarország a magyaroké!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Süsd meg, mi itt Európa közepén egy negyed tenyérnyi területen arabtalanok maradunk (kis ideig). Közben borul az araboktól Németország, és ezzel borul az EU. Talán ez hatástalan marad Magyarországra? Nekünk csak elodázni lehet a véget, kikerülni nem.

      Törlés
    2. És addig csak ülsz a töksiden és várod hogy levágjanak? :-O

      Törlés
  5. Sajnos tanítanak Petőfit. Szabolcska után a legszarabb magyar költő.

    az 1848-as szabadságharc pedig nem volt más, mint egy szabadkőműves akció az Osztrák-magyar Monarchia, mint keresztény közép-európai nagybirodalom megdöntésére.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "az 1848-as szabadságharc pedig nem volt más, mint egy szabadkőműves akció az Osztrák-magyar Monarchia, mint keresztény közép-európai nagybirodalom megdöntésére".

      Ajaj, Gábor! Most már az Isten se mossa le rólad, hogy egy nyugatról pénzelt, magyarellenes felforgató vagy :-))))

      Javaslom egy finomabb ráközelítést a témára. Gondolkodjunk el azon, hogy lehetett az, hogy a magyar szabadságharcot többségében osztrák tábornokok vezették? Lehet ezerszer leírni, hogy például Leiningen-Westerburg Károly, ő haláláig Karl August Graf zu Leiningen-Westerburg maradt. Pöltenberg Ernő pedig Ernst Poelt, Ritter von Poeltenberg. Miért voltak érdekeltek az osztrák tábornokok a magyar "függetlenségben"? Talán azt remélték, hogy a harcok lezárulta után menedékjogot kapnak nálunk, vagy valamilyen pozíciót? Mit akartak ők tulajdonképpen osztrákként?

      Egyelőre ne minősítsük az aradi eseményeket, csak nézzük meg, hogy az akkor hatályos jog alapján mi is történt 1849 októberében. Elítélték őket, mivel a tábornokok katonai esküjüket megszegve, fegyveresen szembeszálltak a császárukkal. Tegyük fel, hogy az Afganisztánban állomásozó amerikai csapatok néhány tábornoka úgy dönt, hogy át áll a tálibokhoz, majd fegyveres harcba kezdenek a többi amerikaival szemben. Egy idő múlva leverik ezt a lázadást, elfogják a lázadó tábornokokat, átviszik az USA-ba és hadbíróság elé állítják őket. Milyen ítéletet hoznak ügyükben? Úgy kivégzik mindannyiukat, mint a sicc. Tehát a KuK hadbíróság mit is tett 1849-ben? Vagy másként fogalmazva, mit kellet volna tennie?

      Nyugtalanító körülmény, hogy a korabeli nemzetközi sajtó miért "magyar belháborúnak" és "polgárháborúnak" nevezte ezeket az eseményeket? Vagy mi a helyzet azokkal a magas rangú magyar tábornokkal - és számtalan tiszttel és közkatonával - akik a császáriak seregében harcoltak? Ők akkor "magyarellenesek" lettek volna?

      Vagy nézzük meg a 12 pontot. Kiváltképpen az 1., 7. és a 8.-ast, illetve a röplap alján lévő hármas jelszót. Alaposan gondoljuk végig, hogy ezen a követelések tulajdonképpen kiket is akartak helyzetbe hozni? Az 1848-49-es események sorozata osztrák-magyar ellentét volt, vagy, ..., vagy valami egészen más?

      Törlés
    2. az orvos milyen diagnózist állapított meg nálad?

      Törlés
  6. "Igen, de mi arabok vagyunk ! Mi nem tudunk egy ilyen helyen, ilyen időjárásban élni !"

    Azt a qrva buszt bekellett volna inditani és megsem állani sziriáig..menjenek vissza itt minden évben TÉL is van sőt 6 hónap meleg 6 hónap fütés!
    Hülye soros is havi 400 rugót akart hogy adjon a kormány nekik meg 12 szüzlányt /koponya a lópimpót itt 100 jó ha van a családoknak.
    Menjenek haza és az embercsempészeket meg a politikusokat verjék halálra ha átbaxták őket!

    VálaszTörlés
  7. "Vagy elvisznek minket innen egy jobb helyre, vagy éhségsztrájkba kezdünk ! "

    Akkor remélem éhendöglik az összes. Egyik sem érdemel egy szelet kenyeret sem. Lehet visszatakarodni a közel-keletre.

    VálaszTörlés
  8. "A szembenállás 2 napig tartott, míg elhagyták a buszt a tiltakozók, mivel svéd tisztviselők bocsánatot kértek és megígérték nekik, hogy 3 hónapon belül megoldják a problémájukat, hogy visszamehessenek Malmöbe."

    Undorító. A seggüket miért nem nyalják ki?

    VálaszTörlés
  9. Ancsa es Kata.Koszonom valaszotokat.Az hogy ki melyik medianak , partnak stb. dol be az mas kerdes.Azal a kijelentesetekkel hogy , "Magyaroszszag a magyaroke e es hogy jo uton halad" meg varnek egy kicsit.

    VálaszTörlés
  10. Nice to see you here ! Welcome from Indonesia.... I'm very happy you are reading my blog and I hope you can translate these articles without problems. Awakening to the Truth is a wonderful process without borders.

    VálaszTörlés
  11. "Minden ítélet belőlem következő ítélet és minden ítélet arról árulkodik, hogy én milyen vagyok.
    Ez akkor is így van, ha úgymond a külvilágban valamit igaznak és helyesnek látok és tapasztalok.
    Ez kinek a tudatában jelenik meg?
    Az alap ez, nem pedig az, hogy ki mit mond és ki mit ír."
    Virág László

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A sötétség erői csupán azért vehetik át a hatalmat a világban, mert előzőleg már átvették a lélekben."
      László András - Solum Ipsum, 335

      Törlés
  12. Merkelt kéne "sátorba vinne ezeknek a hordáknak!

    VálaszTörlés
  13. Iszlamizálják az ÖSSZES fontos országot!
    NO!
    Ezek után!
    MI!
    Leszünk ISMÉT FONTOS!
    Mert MINKET aztán nem fognak!
    Az tuti!

    VálaszTörlés
  14. Magyarországon is TÜNTETNI KELL a bevándorló HORDÁK ELLEN!

    VálaszTörlés
  15. Ha kell fegyveres megoldás!
    Felszólítás, gumilövedék, lábonlővés, STB!
    Meghalna néhány, de TÖBB NEM JÖNNE !!!

    VálaszTörlés