2015. szeptember 25., péntek

Kötelező tananyag: Az USA stratégiájának nyílt beismerése felfedte a háborúk és a mostani válság okait !


Ezt feltétlenül nézzétek meg! A
 Budapesten született, STRATFOR agytröszt igazgatója, George Friedman a The Chicago Council on Global Affairs-nél sajtókonferenciát tartott..

Hihetetlenül fontosnak tartom, mert 12 perces előadása után azok számára is érthetővé válnak a háborúk, világháborúk okai, akik eddig az "összeesküvés-elmélet" váddal söpörtek félre ezeket...

Most az igazság vázolásával előadásában porrá zúz minden ilyen kétséget ! Legalább olyan fontos, mint Wesley Clark előadása az USA betervezett háborúiról...


Megdöbbentően nyíltan és leplezetlenül beszél George Friedman az USA geopolitikájáról.

"Amerikai kiképző tisztek érkeznek hivatalosan Ukrajnába. Az USA tankokat és egyéb fegyvereket küld a balti országokba, de Lengyelországba, Romániába és Bulgáriába is. Majd közölte, hogy Ukrajnába is fegyvereket fog szállítani.

És mindezeket a tárgyalásokat az USA a NATO keretein kívül folytatja, pedig a NATO döntéseket a NATO tagállamok együtt kell, hogy elfogadják. Minden ország megvétózhatja ezt, ahogy Törökország meg is tette.

A helyzet az, hogy az USA egy biztonsági övet szeretne Oroszország körül kiépíteni és az oroszok tudják ezt. Oroszország azt gondolja, hogy az USA célja, hogy az Orosz Föderációt szétverje. Én azt hiszem, mi nem akarjuk őket megölni, csak egy kis fájdalmat okozni. Mindenesetre a régi játéknál tartunk ismét. Ha a lengyeleket, magyarokat vagy románokat nézzük, ők egy teljesen más világban élnek, mint a németek..., és a németek más világban, mint a spanyolok..., Nincs Európában közösség.

De ha én ukrán lennék, azt tenném, amit most ők tesznek, bevonnám az Egyesült Államokat a konfliktusba.

Hosszú távon nincs olyan hely a világban, ahol a béke tartós maradna, az USA sem. Nekünk is folyamatosan háborúink vannak.
Én úgy gondolom, hogy Európa nem fog a régi nagy háborúkhoz visszatérni, hanem egy olyan emberi normalitáshoz, amiben háborús és békés időszakok váltakoznak és emberek meghalnak.

"Nem lesz 100 millió áldozat, de az a gondolat, hogy 'Európa, mint kivételes hely' meg fog halni." 
Konfliktusok lesznek és voltak Európa szerte, mint Jugoszláviában, vagy most Ukrajnában is. Ami Európa viszonyát illeti az USA-hoz, nekünk nincs semmi kapcsolatunk Európával. Nekünk kapcsolatunk van Romániával, Franciaországgal, de nincs olyan Európa, amivel az USA-nak kapcsolata lehetne.

- Az iszlám extremizmus a legnagyobb veszély az USA számára, ami növekedni fog vagy elhal ?

Friedman: - Az iszlám extremizmus egy probléma az USA számára, de nem egzisztenciális fenyegetés. Ezzel kell foglalkozni, de az arányokat be kell tartani. Nekünk vannak egyéb külpolitikai érdekeink is.

"Az USA legfontosabb érdeke az elmúlt száz évben, az I. és a II. világháborúban, valamint a hidegháborúban is abban állt, hogy Németország és Oroszország viszonya hogyan alakul. Mert ha ezek az érdekek összefonódnak, akkor ez lenne az egyedüli hatalom a világon, ami ránk nézve veszélyt jelentene. 
A mi legfontosabb érdekünk, hogy ez az eset ne következzen be!" 
Emlékezzetek vissza erre a VilagHelyzete cikkre ! ! ! 


Az Amerikai Egyesült Államoknak van egy alapérdeke: 

Mi ellenőrizzük a világ tengereit, ezt még egyetlen világhatalom sem tudta elérni idáig. Ilyen alapon mi más országokba be tudunk hatolni, de ők nem tudnak hozzánk jönni, ez egy jó dolog. Az óceánok és a világűr ellenőrzése a hatalmunk alapja. A legjobb út ahhoz, hogy egy idegen flottát legyőzz, az hogy megakadályozod, hogy megépítsék.

A britek úgy akadályozták meg, hogy más európai ország ne építsen jobb hajóhadat, hogy ezeket egymás ellen harcoltatták. Én azt a politikát ajánlanám, amit Ronald Reagan is alkalmazott Iránban és Irakban.
Ő mind a két oldalt finanszírozta, hogy egymás ellen harcoljanak és ne ellenünk. Ez cinikus volt és biztos nem morális, de működött. ..



És itt a lényeg, az USA nem képes egész Eurázsiát elfoglalni; ha bakanccsal betesszük a lábunkat a területre, demográfiailag kisebbségben vagyunk. Mi le tudunk győzni egy katonaságot, de nem tudjuk elfoglalni Irakot. Az az elképzelés, hogy 130.000 katona egy 25 milliós országot elfoglal nem működik. Még New Yorkban is jobb az arány a rendőrség és a lakosság között.
Tehát katonailag nem tudunk mindenhol ott lenni, de a harcoló feleket tudjuk támogatni politikailag, katonailag, anyagilag és tanácsadókkal. (Szíria) 
Kivételes esetben azt tehetjük, amit Vietnámban, Irakban és Afganisztánban csináltunk: megelőző csapásokat mértünk ezekre.
A megelőző csapásoknak nem az a célja, hogy az ellenséget legyőzze, hanem hogy egyensúlyából kibillentse.

Afganisztánban például az Al-Kaidát billentettük ki az egyensúlyából. Az a problémánk, hogy mivel még fiatalok és buták vagyunk, nem elégedtünk meg ezekkel a megelőző csapásokkal és ahelyett, hogy azt mondjuk "a munkát elvégeztük", "gyertek térjünk haza", azt mondtuk, "ez könnyű volt, gyertek csináljunk itt még demokráciát is". Ez volt a mi szellemi gyengeségünk.

Ezért a válaszom, az USA nem képes mindig és mindenhol Eurázsiában katonailag beavatkozni. Szelektíven és inkább ritkán kell beavatkozni. Mi nem tudunk már az első pillanatban csapatokat küldeni, de ha ezt tesszük, akkor ez egy küldetés, csak erre kell koncentráljunk és nem szabad más dolgokról álmodozzunk. Reméljük megtanuljuk ezt, a gyerekeknek is egy kis időre van szükségük ehhez. De önöknek igazuk van, mi mint birodalom (impérium) megtehetjük, hogy bárhol beavatkozzunk.
A britek sem foglalták el egész Indiát, hanem az egyes tagállamokat egymás ellen uszították és brit tiszteket helyeztek el az indiai hadseregbe.
Az ókori rómaiak sem küldtek mindenhová hadsereget, hanem 'rómabarát' királyokat helyeztek hatalomba. Ezek a királyok (pl.Poncius Pilatus) voltak felelősek a nyugalom és béke fenntartásáért.

Tehát azok az impériumok, amelyek az egész világot vezetni akarják sikertelenek lesznek, mint ahogy a náci impérium is az lett. Tehát okosan kell ezt csinálni. De nem ez a probléma, hanem, hogy nem ismerjük el, hogy impérium vagyunk ! Még azt a pontot nem értük el, hogy ezt gondoljuk, hogy most már hazamehetünk. Mi még a harmadik fejezetre nem vagyunk felkészülve.

Az OROSZOK:
- Az oroszok számára az a kérdés, hogy megtarthatják-e Ukrajnát legalább egy pufferzónának vagy a nyugat úgy behatol Ukrajnába, hogy már csak 100 km-re lesz Sztálingrádtól és 500 km-re Moszkvától. Oroszország számára Ukrajna egzisztenciális kérdés és ezt az oroszok nem tudják nem figyelembe venni.

Az a kérdés az USA számára, hogy ki fogja megállítani Oroszországot, ha ragaszkodik Ukrajnához. Nem véletlen, ha Hodges tábornok megbízatása az volt, hogy Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban és a balti államokban csapatokat állítson fel, hogy a Fekete-tenger és a Keleti-tenger közötti területeket biztosítsa. Ahogy Pilzudszki ezt megálmodta, ez az USA számára a megoldás. 

A kérdés, amire még nem tudjuk a választ, hogy erre Németország miként reagál. Az ismeretlen változó Európában a németek. Míg az USA ezen a biztonsági övön dolgozik, nem Ukrajnában, hanem ettől nyugatabbra; és míg az oroszok megpróbálják a nyugati befolyást Ukrajnában visszaszorítani, nem tudjuk a németek hogyan fognak reagálni. Németország egy nagyon speciális helyzetben van.
A volt német kancellár Gerhart Schröder a Gazprom felügyeleti bizottságában van. A németeknek egy nagyon összetett viszonyuk van az oroszokkal. Most nem tudják, mit csináljanak. Az áruikat el kellene adják az oroszoknak és az oroszok szívesen meg is vennék. Ha ezt elveszítik, akkor máshol kell piacokat keressenek.

"Az USA ősi félelme, hogy a német tőke és technológia az orosz nyersanyagtartalékokkal és humán erőforrásokkal összefonódnak. Ez az egyetlen kombináció, amitől az USA-nak már évszázadok óta pokoli félelme van."
 
Hogyan fog ez történni ? Az USA kitette kártyáit az asztalra, ez a Fekete-tenger és a Keleti-tenger közötti biztonsági vonal. Az oroszoknak is asztalon voltak már régen a kártyái. Amit ők minimálisan követelnek, az egy semleges Ukrajna és nem egy nyugatpárti. Fehéroroszország egy másik kérdés.
Aki megmondja, a németek mit fognak most tenni, az a következő 20 év történelmét is megmondja. De a németek még nem döntöttek. És az a probléma, hogy Németország gazdaságilag nagyon erős, geopolitikailag nagyon törékeny és ezt a kettőt hogyan hozza össze.
1871 óta ez a német kérdés és ez az európai kérdés is egyben. A kérdésre az a válaszom kedves kollégámnak, hogy a 700 éves magyar-horvát birodalomnak ön sem örvendett volna akkor....

Szembe kell néznünk ezzel a német kérdéssel, de még nem tudjuk hogyan. Ez az amit kell kérdezzünk, de még nem tudjuk hogyan... Nem tudjuk a németek mit fognak csinálni."

Nos mindezeket végighallgatva és végigolvasva azt hiszem senki számára nem marad kérdés, hogy Oroszország elleni szankciókba Európa országainak erőszakos bevonása...,  Európa muszlim és afrikai bevándorlókkal elárasztása, civilizációjának felszámolása és gazdaságának gyengítése miért így és miért pont most történik meg és hová fog vezetni mindez....

Ráadásul érthetővé válik az is, miért éppen Németország lett a több millió bevándorló célpontja és miért éppen a Németországot vezető báb és az Európai Unió bábjai ennek a migrációs tervnek a legfőbb szószólói és támogatói !  (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)


Ennek fényében sok korábbi VilagHelyzete tényfeltáró, igazságkereső cikk is érthetőbbé válik: 

A világháborúk és Izrael létrejöttének elhallgatott előzményei

Hitler bankárai - avagy a szövetséges háttérhatalom rejtett célja, ami napjainkban is testet ölt


Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

13 megjegyzés:

  1. 700 éves magyar-horvát birodalom?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést, hogy ide írom, amit Facebook-on tettél közé. Utolsó mondat:
      "Tényleg a legjelentősebb jele, HA van értelmes élet a galaxisunkban az, hogy meg sem próbálnak kapcsolatba lépni velünk...... "

      Már sokszor kapcsolatba léptek a kormányokkal, ám a háttérhatalom nem enged a 48-ból. Másrészt, más földönkívüli civilizációk nem tehetik azt meg, hogy erőszakkal beavatkoznak a Föld sorsába. Ez mind a szabad akaratról szól. Tudják, ha ők mindent megoldanának itt a bolygón, a rossz fiúkat is megbüntetnék, akkor az emberek megszoknák azt, hogy a külső világűrből jönnek a jófiúk és ők majd megoldják helyettük a problémát.
      Lásd a politikát: hiába utálja a legtöbb ember, mégis valamilyen szinten támogatja a kormányokat, hiszen úgy lett kinevelve az emberiség, hogy mindig a vezetőjére hallgasson, s magától ne csináljon semmit.

      Harmadrészt pedig valamilyen szinten mégis közbeavatkoznak... pl atomkísérletek. Ezeket vissza kellett fogniuk a földi kormányoknak, ugyanis nemcsak a Földre, hanem a világűrre is veszélyes, a környezetünkben lévő bolygókon élőkre is veszélyes. Azt pedig nem fogják hagyni, hogy a háttérhatalom atomháborút indítson el, nem mert akkor sem a Föld, sem a világűrben a Föld környezete legalább 20 000 évig lakhatatlan lesz. Rájuk is veszélyes az atom, s ha úgy ítélik meg, hogy a külső világűr is nagy veszélybe kerülne az atom miatt, akkor mindenképpen erőteljesebben beavatkoznak.
      Nekünk ők nem fogják megmondani hogyan éljünk, pedig felajánlották a kormanyoknak, hogy segítenének az embereknek, ha mi is úgy akarjuk - addig nem, ismét csak szabad akarat - de ez a felajánlás titokban van tartva. Vajon, miért nincs egy komolyabb földönkívüli észlelés egy híradásban sem? Hát ezért, hogy az emberek ne tudják milyen élet van odakint, hogy nem vagyunk egyedül... Mert különben a kapcsolatfelvétel rég megtörtént volna, s nem ott tartanánk, ahol...

      Itt vannak körülöttünk, én folyamatosan tartom velük a kapcsolatot, s még néhányan, akik vállalták ezt a küldetést a sötét erők ellen.

      Ennyit szerettem volna. Ez nem ellened irányult, és nem csak neked írtam, hanem mindenkinek, aki olvassa ezt a blogot. :)

      Köszönöm, hogy elolvastatok :)

      Üdv,
      Atlantis

      Törlés
    2. Köszi, hogy elmondtad ezt Atlantis753, és persze én is azért mondtam csak ezt a mondást, mert jól érzékelteti azt az esztelen rendszert, amiben élünk... És nekem is olyan érzésem van, hogy nekünk itt a Föld nevű bolygón fogalmunk sincs róla, hogy közvetlen közelünkben kint a világűrben nyüzsög az élet és egyszerűen le vagyunk "árnyékolva", nem láthatjuk és amit láthatnánk, persze azt sem mutatják meg hivatalosan... Azt a néhány ezer személyes észlelést pedig könnyű elbagatellizálni...

      Törlés
    3. Kedves Atlantis. Írod, hogy kapcsolatban vagy velük és a harcban segítenek vagy legalább is ezt értettem ki a szavaidból. Az lenne a kérdésem, hogy látsz bármi esélyt arra, hogy az utóbbi időben felhalmozott rengeteg rossz jövőkép, amit a média zúdít a nyakunkba tartalmazhat akár egy egy pozitív kimenetelt is? Arra gondolok, hogy pl én átlag ember aki érdeklődik nyitott, de semmilyen plusz tudással nem bír azt látom, hogy gyakorlatilag történnek a dolgok körülöttünk, és úgy érzem azt látom,hogy senki nem tud semmit tenni ellene. Várjuk, hogy jöjjön a háború, a pusztítás, a rabszolgaság a stb. Van esély tehát rá, hogy ne ez legyen az egyetlen járható út? Nagyon szeretném hinni és látni, hogy van kiút és pozitív is lehet.

      Törlés
    4. Először is köszönöm a hozzászólásaitokat.

      Igen, tudom, Laci, főként azoknak szólt, akik úgy gondolják, hogy nincs értelmes élet.

      kobe8112: Persze, hogy nemcsak a negatív végkifejlet létezik. A jövő nem állandó. Nincs eldöntve, hogy ennek kell történnie. A jövő folyamatosan változik a jelen függvényében. Minden az energiáktól függ. A hátérhatalom nagyon jól tudja ezt, ezért produkál állandóan vmilyen szörnyű problémát, hogy az emberek csak arra fókuszáljanak, ezáltal maguk az emberek segítik az ő munkájukat.
      Mit kellene mégis tenni? Nem a problémára, hanem a megoldásra fókuszálni. Az Európának nevezett földrészt - habár én nem szeretek ezzel a szóval élni, mivel számomra nincsenek országhatárok, a bolygó egységes - ha el akarják lepni a menekültáradattal, s ezáltal félelmet akarnak kiváltani az emberekből...Ugye a jól ismert probléma-reakció-megoldás hármas.... Szóval, nem kell sodródni az árral, nem kell megijedni, akkor sem, ha köztük terroristák is vannak, akik minden bizonnyal több nagyobb városban is ölni fognak. Nem kellene félni, ennnyi. Nem kellene arra gondolni, hogy "Uramisten, most mi lesz velünk?", mert ez a háttérhatalomnak kedvez. A "Miért" helyett a "Hogyan"-t kellene kérdezniük az embereknek. Hogyan változtathatnám meg a jelenlegi helyzetet? Mit tehetek ennek érdekében? Innentől kezdve beindul az emberben egy belső változás, melynek hatására tudni fogja a megfelelő időben a válaszokat. Tehát, csak pozitívan. :) A jövő nincs eldöntve, mi emberek bármikor megakadályozhatjuk a pokoli tervüket, de ahhoz az kellene, hogy sokaknak megváltozzon pozitív irányba a gondolkodása. Szóval, ne félj, mert a félelem korlátoz. Csak magadat korlátozod. Ahogy Walt Kelly is mondta: "Találkoztunk az ellenséggel, s kiderült, mi vagyunk azok."
      A megfelelő időben látni fogod a bizonyítékokat, észlelni fogsz űrhajókat...

      Unknown: Köszönöm neked is, ha esetleg az első mondatot fentebb nem olvastad volna el.
      Nem tudom, hogy aggodalomból fogantak-e meg benned a hozzám intézett szavaid, de köszönöm, hogy figyelsz rám. Igazad van, sok dezinformáció kering a neten, sokakat megtévesztenek... Én saját magam emlékeztem arra vissza, hogy egy másik bolygóról jöttem, ezt aztán a civilizációmból megerősítették számomra. A neten csak azokat a "dolgokat" olvasom el, amely bőven tartalmaz igazságot. Én mindent energiaként kezelek. Ezt úgy értem, megfigyelem, miylen energiát érzek emberek, tárgyak, színek, zene, olvasmány felől...
      Felőlem élhetnek majd a bunkerekben, de ahogy korábban is mondtam, ha több atomfegyvert bevetnének egyszerre a Földön, az a külső vilűágűrre is veszélyes lenne. Ők viszont nem fogják tétlenül nézni, hogy a saját életük is veszélyeztetve legyen holmi alacsony fejlettségi szintű háttérhatalom miatt. Alacsony, mint érzelmekben alacsony. Ha lennének érzelmeik, érzéseik nem tennék azt, amit tesznek velünk. S így érzelmek nélkül könnyen eltaposnak bennünket, mert nem tudják, mit jelent a fájdalom. Számukra az szórakozás.
      Tehát, én nem tartom valószínűleg, hogy több nukleáris fenyegetettség valósuljon meg egy időben. Az Apollo 13 misszióját is azért állították le 1970-ben, mert robbantgatni akart a NASA a Holdon kisebb atombombákkal, hogy megnézzék, valóban üreges-e a Hold. Ezekután hirtelen le is állt a Holdutazás.
      Nem az atomfegyverek aktiválására kellene koncentrálnia az embereknek, hanem, hogy a jövő egy pozitív kimenetelű legyen.
      Minden energia, mindennek az oka at energia. A háttérhatalom tudja ezt. S az emberek - akiknek többsége nem - aláadják a lovat, s arra a jövőképre gondolnak, melyet ők előterjesztettek, vagy minden szörnyűség ellenére egy békés jövőben gondolkodtok. Probléma megoldása, nem tetőzése, ez lenne a jó gondolkodás.

      Törlés
    5. Szép napot! Köszönöm ezeket, a hihetetlenül sokatmondó eszmefuttatásokat. Én már nagyon régóta kérem, remélem és hiszem azt, hogy adjanak tudást. Azt szeretném megtudni mit kell ahhoz tennem még, hogy kapcsolatot teremtsenek velem? Vagy tényleg csak várnom kell a megfelelő időre? Én vállalnék minden megpróbáltatást azért, hogy segíthessek a Földünkön és a rajta élőkön, de egyszerűen nem áll hatalmamban és kevés a tudásom is hozzá az igazságokról. Kérlek segíts! Köszönöm.

      Törlés
    6. Üdv Unknown!

      Minden a hatalmadban áll, és megvan a tudásod is a lelkedben. Te is tudsz segíteni a Föld jövőjének az átalakításban. A pozitív dolgokra kell fókuszálni bármi is történjen.
      Igen, a megfelelő idő azt jelenti, hogy amikor te lelkileg készen állsz rá. Ez olyan, mint például a főzés. Látod, hogy hogyan készíti a szakács, de te azt mondod, nem tudod megcsinálni. Lehet, hogy akkor nem, de amikor eljön az időd, akkor magadtól állsz neki ugyanannak az ételnek az elkészítéséhez.
      Ha kapcsolatba akarsz kerülni velük, s eddig még nem sikerült, akkor körül kell tekintened az életedben, mi az, ami akadályoz ebben. Ahonnan én jöttem, de más civilizációk is, csak a szeretetteljes emberekkel veszik fel a kapcsolatot. Pusztán azért, mert ők már rég tudják, hogy az egoista és gyűlölködő emberek csak azt tudják elfogadni, amit látnak. Van-e valami az életedben, ami negatívan hat rád? Ha van, vagy próbálj megszabadulni tőle, vagy próbálj változtatni rajta. A világ olyan, mint a tükör. Amit teszel a világgal, a világ is azt teszi veled. Ha szembeköpöd, az is szembeköp. Amit kivetítesz, azt vonzod be.
      Érezni fogod, mikor jön el az ideje a kapcsolatfelvételnek. Sokat segít, ha lehetőséged van rá, az éjszakai égbolt figyelése. Vannak hajók, amelyek megmutatják magukat minden embernek, azért, hogy kezdjen tudatosulni bennük, nincsenek egyedül az univerzumban. Mindig azt tanácsolom az embereknek, hogy beszéljenek hozzájuk. Beszéljenek az éjszakai égnek. Voltak, akik miután ezt megtették, örömtelien kerestek fel, hogy igenis beszéltek és láttak űrhajókat. Ez is egy jó út a kapcsolatfelvételhez. :)

      Törlés
    7. Valószinüleg a Nagymagyarországi státust idézi mikoris ha megnézed a cimert a horvátoké is bent van mint önálló autónomia...
      A Mkirályság cimere igy tartalmazta a Nagymagyar királyság részeit amelyeket bánságok fejedelemségek közvetlenül a király alatt voltak beszámolásilag intézkedésileg önállóan is meg királyi parancsban is.
      1. Dalmácia- kék mezőben három arany leopárdfej,
      2. Horvátország- vörössel és ezüsttel sakkozott mező,
      3. Szlavónia- két ezüst pólya között futó nyest, fölötte csillag,
      4. Galícia- három arany korona,
      5. Lodoméria- kék mezőben két sakkozott pólya,
      6. Kunország- ágaskodó koronás oroszlán,
      7. Bosznia- vörös mezőben kardot tartó kar,
      8. Bulgária- három farkas,ez a menyét
      9. Szerbia- fekete vadkanfej, szájában nyíllal. Ezt váltotta fel a hasburg kétfejü sas.

      Részben maradt csak meg ez a fenti felsorolás de látható Nagymagyarország mely geopolitikai területekből állt össze. A 7 bástya a 7 törzs amely eggyesült a Árpád hazatérésével.

      Törlés
    8. Milyen.. Magyar-szlovák birodalom??

      Törlés
  2. Kedves Atlantisz!
    Arra mindig vigyázz, kivel tartod a kapcsolatot, győződj meg róla, mert jócskán vannak félrevezetők... Sokan beszélnek a szabad akaratról, de mindaddig, amíg irányított nem is beszélhetnénk róla. Az anti-világ folyamatosan ezt sulykolja, mert neki ez a szerepe, holott a megtévesztés a legnagyobb fegyvere. Sok embert elvitt az, hogy kommunikálnak és készpénznek veszik, amit hallanak vagy látnak, pedig a szabad akarat, önmagad felépítéséről szól, saját gondolataidról és döntéseidről. Mindaddig, amíg a médiát, a politikát, az emberek életét, létét, stb. befolyásolják nem beszélhetünk szabad akaratról.
    Kiragadnék egy példát: Azt írod, hogy külső beavatkozás eredménye az, hogy az atomfegyvereket nem használhatják. A háttérhatalom, mivel ők a földi civilizáció anti-világ képviselői, pedig pontosan ezt akarják. Nyilván tudod, hogy minden földrészen, sok országban, államban földalatti "bunkerek" vannak kiépítve, nem egy esetben városnagyságnyi terjedelműek. Ezek szerepe nem pusztán a rejtőzködés fontossága, hanem a jövőben betöltött szerepe szerinti megélés/túlélés lehetősége. Tegyük fel azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egyszerre több helyen (földrészeken, több országban) atomfegyvert vetnek be? Tudományosan bebizonyított, hogy a reakció hatására, az északi és déli pólus elmozdul, ezáltal özönvíz(!) keletkezik.
    Özönvíz: Noé... Nem bárkáról van szó, hanem földalatti bunkerekről és nem több ezer évről, hanem maximum 2-5 hétről, de a megtévesztéssel, bármi elfogadható és magyarázható (lásd: Biblia). A jelenlegi háttérhatalom ugyanezt próbálja megélni, megtenni (újra), emiatt képesek olyan jól irányítani Merkelt, Obamát vagy Putyint, stb. Ez az egész menekültválság, a félrevezetett információk, a beismerések, hogy mit teszünk, mint a fenti cikkben is szerepel, arról szólnak, miként tudjuk az embereket elaltatni megtéveszteni és kivitelezni azt, amit akarunk? Ezt a kérdést teszik fel maguknak a háttérhatalom vezetői. És hogy miért is? Mert az emberek nem tudása, fel nem ismerő képessége lehetővé teszi számukra, na meg a következő több száz, több ezer évre való rabszolgatartásra. Figyelembe véve az Aranykor lehetőségét, elég közel van az időpont.
    Összességében arra kérlek, hogy ne hallgass senkire, hanem Te magad nézz utána a "dolgoknak" és meglepő eredményre juthatsz és így fogod megtalálni a személyes "szabad akaratodat"...

    VálaszTörlés
  3. Elsősorban a saját imperialista gonosz agyrémeiktől féljenek!

    VálaszTörlés
  4. Itt olvastam e nemtudom pontosan de mintha usa egyes területei is felosztva gyarmatként müködnének mégpedig anglia gyarmataként és innen az egész gyarmat magatartás érthető...csak usát hajtja rá arra ami neki kéne...lásd izrael területét is anglia ajándékozta oda a 48 szerződésben..hogy azóta 10x nagyobb lett...hááát....amilyen a fa olyan az almája...

    VálaszTörlés
  5. A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, VÁLSÁGOKOZÓ RENDSZER ÉS MŰKÖDTETŐI HELYETT VÁLASZD A 3.UTASOK ÉLET ÚTJÁT !
    https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-p%C3%A9nzuralmi-globalist%C3%A1s-v%C3%A1ls%C3%A1gokoz%C3%B3-rendszer-%C3%A9s-m%C5%B1k%C3%B6dtet%C5%91i-helyett-v%C3%A1laszd-a-3u/736211256470986?pnref=lhc / / http://marevosz.uw.hu/

    VálaszTörlés