2015. szeptember 18., péntek

Az "európai álom" megrothadt a tespedésben miközben Afrika előbb-utóbb rászakad Európára!


Sokan, sokszor riogattak azzal az elmúlt 10 évben, hogy Afrika előbb vagy utóbb rászakad Európára: a dagadt, tespedt, öregedő kontinensre. Ez az ő napjuk. Legalább valaki elégedett lehet önmagával, ha nem is pont úgy történik, ahogy. Én megmondtam, wazze...



Elöregedés, gyermektelenség, kényelem az egyik, szegénység, népességrobbanás, háborús konfliktusok, ivóvízhiány a másik oldalon. Senki sem tervezte, senki sem látta, hogy pont most jön el az ideje. Azok a „demokrácia-exportban” érdekelt világrendőrök sem, akik 'rendbe rakták' a Közel-Keletet az elmúlt évtizedben. Valószínűleg ők sem akarták. Így alakult. Így szokott alakulni: egyszer csak túl sok tényező mutat ugyanabba az irányba és lendületbe hozza a folyamatokat. Exponenciális erővel.




A Trónok Harcában van egy bazi nagy fal, amit a „vadak” ellen emelt a „birodalom”. Jégből van. Európának ilyen fala nincs. Határai sincsenek, csak történelmi térképeken. Márpedig most rohadtul közeleg a tél. 


Klasszikus Hofi: „Azt ismered, hogy egy pasas zuhan lefelé, miközben zuhan azt mondogatja, hogy megnyugtassa magát: eddig minden rendben, eddig minden rendben...” Ki gondolta volna, hogy Mathieu Kassovitz 1995-ös filmje, a Gyűlölet (La Haine) lesz az egyik legrelevánsabb európai film 20 évvel később.

Európa bürokratái, a tőke bajnokai és a médiaipar egy fantasztikus kollektív álomban ücsörögnek, és most éppen arról álmodnak zuhanás közben, hogy meg kell menteniük a világot. Persze nem tesznek semmit, mert zuhanás közben kényelmesebb a mozdulatlanság. Beszélni kezdenek hát arról, hogy most tényleg cselekedni kell, mert az emberiesség és a politikai morál ezt követeli meg tőlünk.




Ehhez azonban először terveket kell készítenünk, amelyeket meg kell vitatnunk. Át kell adnunk bizottságoknak, akik ezeket jóváhagyják, majd a jóváhagyott tervekből választanunk kell, de előtte meg kell szavaznunk, hogy milyen procedúrával választunk közülük, és meg kell vitatnunk, mit teszünk majd azokkal, akik nem értenek egyet ezzel. Vagy bármivel.

Lehet divatos kamu, értelmiségi folklór, hogy Baudrillard szimulákrum elmélete volt a Wachowski testvérek Mátrix című mozijának alapja, de az biztos, hogy a mátrix /szimulákrum létezik; úgy hívják: „Európai Álom”.

Az Európai Álomban valóban véget ér a történelem és a városi terepjárókban, vagy kényelmes limókban hasító, nyakkendős faszkalapok, akik a tőke újratermelődésének feltételeire ügyelnek – legyenek menedzserek, politikusok, médiamunkások, stakeholderek – nyugalomban hátra dőlnek, mert ők tudják: „eddig minden rendben”.

A modern piacgazdaság, vagy mondjuk western „kapitalizmus” utolsó vicce, amikor a tőkések benyalják saját ideológiájukat. Elhiszik azt, amivel a kékgallérosokat etették.

Na ez az Európai Álom.
Az eljövetel. Amikor megnyertük a meccset. Amikor a mátrix készítői maguk is a mátrix részei lesznek. Mert a mátrix jobb, mint az, amit szimulál.
Na, ebbe rondítanának bele a „vadak”. Mit kezdünk a „vadakkal”? Integráljuk őket az álomba. Gyertek, megvédünk benneteket, itt mindenkinek van hely.


Persze, hogy van. Az adófizetők szolidárisak, amikor beszart a tőzsde, akkor is kifizettettük velük az egészet. Most is fizetni fognak. Mert lehet, hogy rövidlátó, rasszista birkák, de mi meggyőzzük őket, hogy ez megér nekik ennyit. A hülyének is megéri, mert a lényeg a zuhanás, nem a megérkezés. 

Egyszerűen érthetetlen... ! Valójában pedig nem. Mert szándékos ! Mert egy Terv ! Egy célkitűzés ! És egy eszköz a migrációs-terv Európa térdre kényszerítésére !
Fontos mozaik mindabban, ami utána jön.... Vagyis hamarosan.....
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)



(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
JELENLEGI FB-oldal: Facebook.com/VilagHelyzete 
Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

Facebook által likvidált oldal: VilagHelyzete.com Awakening The World

Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: Alternativhirek.blogspot.com

11 megjegyzés:

  1. az ázsia országok csak csendben nézik és magukban nevetnek európán, mert tudják hogy ez az ő felemelkedésüket okozza

    VálaszTörlés
  2. Az nem mindegy hogy a magyarok szemében hol van a valóságos magyar határ. A trianonban meghúzott vonal-e az vagy a 64 illetve 73 vármegyének megfelelő. A trianoni egyébként is védhetetlen határt a legnagyobb ökörség védeni, arra kerítést, bármit felhúzni. Sőt, ezt a ránk kényszerített határvonalat - a lefedő sztori, a nem is a Kárpát medencébe irányuló migránsinvázió ürügyén - aztán még elfogadtatni is a magyarral a legnagyobb hazaáruló bűnös megvezetés. DE persze lehet hogy ez is a cél - a trianoni határ további bebetonozása, éppen akkor amikor már akár semmis is lehetne a káoszban. Dejavu 2004: "Mi a cionista világhatalom ezzel a káosszal most megpróbáljuk nektek visszaadni az országotokat, de lám ti nem is akarjátok. Olyannyira nem hogy még kerítést is építetek védvonalként a trianoni határra. Persze tudjuk hogy azt a kiválasztottaitok, vagyis a mi embereink építik/építtetik, de akkor is." A horvátok már megmutatták hogy számukra már nem létezik ez a gúnyhatár. Sőt, szinte felkínálták a pélmonostori baranyai 3szöget - odairányítva és onnan átfuvarozva a migránsokat ecetera - ami egyébként sosem volt az övék. Ezt a gesztust aztán a nem magyarul gondolkodó idegen kormány/unk/ elértette és a horvátok elleni bosszúról papol. A felcsúti dohány utcai trafik szemfényvesztői az Allah akbar-ra ugyan még nem igazán, de trianonra annál inkább vevők. Mi viszont egyikre sem vagyunk vevők. Aztán pláne nem vagyunk vevők a bennünket még mindig megvezetni óhajtó idegen/szívű/ politikus gazemberekre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kerion, szerinted meddig tart még a váltás? Rajtunk is múlik?

      Törlés
  3. Két hajó összeütközött álmomban... az egyiken migránsok voltak... a másikon olaj...

    Európai álom... Egyébként Junckeren annyira látszik, hogy egy tesze-tosza hapsi. Abszolút nincs önmagától ereje. Vele kapcsolatban folyamatosan azt érzem, hogy csak a parancsra vár, amit teljesítenie kell, s látszólag szívesen is teljesíti - ami a közlést illeti. Elmondja, amit el kell, amit kapott vagy amit leírtak neki... Ha magától kellene bármiben is döntenie, végül saját magának okozna problémát... Hogy tudnak ezek a politikusok ilyen irányított életet élni, pénzért és hatalomért? Nincsen emberi méltóságuk vagy ez a két "érték" ennyire elvakította őket?
    S mi lenne, ha a háttérhatalom terve sikerülne, s kialakulna az új világrend, s úgy döntenének, hogy többé ezekre a bábokra nincs szükségük? Juncker is térden állva fog könyörögni, hogy hadd maradjon életben? Ez meg sem fordult sem az ő, sem a többi fejében? Úgy vélem, a háttérhatalmat most sem érdekli a szánalmas életük, hiszen azzal, hogy azt teszik ezek a politikusok, amit mondanak nekik, már felfedték előttük, hogy mennyire gyengék. Tudom, hogy a háttérhatalom nem bírja a lelkileg erős embereket, mert tudja, hogy azok felett nincs hatalma...
    De ezeket a gyengéket úgyis likvidálja, ha már nem lesz rájuk szükségük... Nem igaz, hogy ezek a politikusok ezen nem gondolkodtak el... Tudom, az ő életük, de akkor is...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja ugy kinyirják a sajátjaikat is mint a sicc..lásd Kadhafi, ők tették oda oszt ők nyirták ki Nasszer..ők tették oda ők nyirták ki és a többi felsorolni is sokkkk.

      Törlés
  4. Jaj, Laci, egyébként Atlantis753 vagyok ez a név alatt, csak a másik e-malemmel jelentkeztem be és nem váltottam át. Mert az álmot azt neked szántam az elején. Elnézést a figyelmetlenségemért.

    Üdv,
    Atlantis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Atlantis, hogy leírtad az álmot is, ha ez is megtörténne.....
      Junckerrel kapcsolatban én is pontosan így érzem... A felvetésedre, hogy hogyan tudnék így élni, megpróbálok rövid választ adni... Amikor már az "úton vannak" vagy saját erejükből vagy egyetemista korukban felkarolva, már hamar megkeresik őket és megkapják a boldoguláshoz és érvényelsüléshez is a segítséget.... A számlát természetesen mindig benyújtják. Még a szabadkőműves páholyokban is megvan a kötelező lojalitás, tehát nem is mehetsz szembe a feletted álló mester utasításaival, hiszen hűséget fogadtál... Másrészt, ha netán nem működsz együtt a jó pénzért cserébe, még akkor is ott van a családod élete és saját testi épséged...azaz bármikor elüthet egy autó vagy egy megkattant agyonlő egy sikátorban...... Szóval a döntés szinte annyiban áll, hogy pénzért és befolyásért cserébe boldogulsz és élsz és virulsz a föld felett vagy ugyanazt a feladatot majd elvégzi más, Te és esetleg a szeretteid is, a föld alatt végzed és 3 nap múlva nem is emlékszik már rád senki....

      Nos így működik ez a hatalmas gépezet, amit a "Legfelső kaszt" működtet, mindegy is, hogy milyen néven illetjük őket..... Nem ma alakult, ez ki...Így volt már szerintem a Mediciek és a pápák korában is és talán már a Római Birodalomban is..... Az emberi természet alapvetően nem sokat változott azóta, így mindig kiszámíthatóak, gyarlóak és nagyon könnyen igába hajthatóak vagyunk.... Vagyis, valószínűleg az érinthetetlen piramis csúcsán is ilyesmit gondolnak....

      Kíváncsi leszek változik-e majd ez valamikor és hogyan és milyen irányba, vagy minek hatására.....

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy leírtad. Akkor jól gondoltam, ha ellenszegülnek, mind nekik, mind a családjuknak végük van.
      Én azon vagyok, mint azt már többször írtam itt a hozzászóloknak, hogy ne sikerüljön a tervük. Egyik se, vagy ha elindul egy terv, akkor másképpen érjen véget, viszonylag ne az ő sikerüknek elkönyvelve. Persze, ezt ők is tudják :)

      Fogalmam sincs, hogy mi lesz a hajós álmomból... Azt nem tudom melyik tengeren történt, talán a Földközin, s azért lesz jó nekik a hajók összeütközése, mert egyrészt emberek is halnak meg, másrészt az olaj beszennyezi a tengert. Legalábbis ezt az információt kaptam álmomban. Egy kisebb (fehér színűt) és egy nagyobb (sötét kék, volt benne fehér is) hajót láttam.

      Nah, megyek olvasom a következő cikked :)

      Törlés
  5. Az ominózus jégfal nem más mint maga az Antarktisz,legalábbis az egyre népszerűbb "lapos Föld elmélet" szerint.Az elmélet maga megbotránkoztatóan és nevetségesen ostobán hat elsőre ám ha jobban beleássuk magunkat egy világ dőlhet össze bennünk,legalábbis bennem összedőlt,már nem tudom mit gondoljak erről az egészről. Ha tényleg mégis lapos a Föld akkor ez minden con-theo fölött áll. Akit érdekel annak ajánlom Eric Dubay könyvét és honlapját:http://ifers.boards.net/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.amazon.com/Flat-Earth-Conspiracy-Eric-Dubay/dp/1312627166/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1443222120&sr=1-1&keywords=eric+dubay

      Törlés