2014. december 27., szombat

Mi vagyunk a változás...Te vagy a változás !


Ég bennem a tűz, és csak erre a tűzre van szükségem, még ha egyedül is vagyok nemzedékemben. Beszélni fogok, mert csak egyetlen, változást hozó égő gyertya kell ahhoz, hogy mindenkit lángra gyújtson. Lesznek olyanok, akik próbálják lángomat elfojtani, de erősnek kell maradnom. 
Láng vagy, amely minden más szunnyadó gyertyát fellobbanthat, benned van a felelősség !

5 megjegyzés:

  1. minden ember, minden aggyal rendelkező élőlény kivétel nélkül csak egy hatalmas programrendszer, szóval nem kell félni a haláltól, főleg hogy az öregedés nevű genetikai gyengeség miatt minden ember meghal jelenleg

    VálaszTörlés
  2. Ez az idézet teli találat: "Ha nem megy végbe bennünk átalakulás, a világ egyetlen strukturális változása sem lesz hatással intézményeinkre "
    A külső rendszer a mi tudatunk, illetve kollektív árnyékszemélyiségünk kivetítése, egy furcsa szcenárió, de: ők, a világ vezetése hiába változna, ha mi nem változunk. És a gondolkodásmód és a tettek szintjén az egymással megélt mindennapokban ez még javában "zajlik".

    VálaszTörlés
  3. Csak az az érthetetlen hogy miért is gondolják egyesek még mindig azt hogy a gyarmatosítók, az indiánirtó-rabszolgatartók usraeli, angolszász és más nyugati ivadékai a bölcsek kövének mai hordozói. Hogy ők a mindenkori "tuti" letéteményesei és ezért a "megmondásaikat" nekünk angolból-magyarra minduntalan le is kell fordítani. Holott még a legutolsó kőműves-páholyban is tudják hogy a valódi magyarok az igazi tanítók. Mit tanítók, testi-lelki gyógyító professzorok. Már csak a skorpió-lényegű nyilas/kentaurságuknál - kígyótartó-képességüknél - fogva is. És nem a magyarokat kell tanítani hanem azokat akik a magyarokat próbálják - valami eszementen hülye "kiválasztottság-hitüknél" fogva - állandóan überelni. Persze tudjuk miért ez az állandó izgágaság, a reflektorfényben való állandó fürdőzés. A 6alom, a vagyon, az irányítás átmentése a cél az aranykorba, no meg a főnix-madaras feltámadni képes magyar lélek-minőség további megtévesztéses rabszolgasorban-tartása. Tud6nák pedig hogy valakiként, senkivé sohasem válva esélyük sincs semmire. Ilyen hozzáállással még a teve is úgy vágtat el mellettük - a tű fokán is átbújva - mint annak a rendje.
    Arról már nem is beszélve hogy a gyertya, a láng, a tűz, az égés egészen mást jelent mint amit összehablatyolnak képletesen vagy képletesen. És ez minden egyes embernél másként is működik mert az emberek korántsem egyformák. Kezdhetjük azzal hogy valódi fény - nem a las vegasi - csakis és kizárólag a teljes sötétségben pislákol valahol. Amit először meg kell találni a mélyben és fel kell hozni a felszínre. Tehát "poklot" kell járni érte - nem is akármilyet. Aztán meg igencsak óvatosan kell bánni ezzel a már valódi fénnyel mert van akit szó szerint megéget-eléget. A magyarnak nem az a célja mint egyeseknek hogy egy tűzözönben majdnem mindenki menten porrá égjen és máris meglegyen az az nwo-s hőn áhított 500 millió. Hanem az hogy szépen fokozatosan - a belső rezgésmérték arányában - szoktassa hozzá az egyes embert a tüzet már kibíró komplex "Si-alapú" létezéshez a jelenlegi "C-alapú"-ból. "C-ion-ból Si-ion/666-ból 141414" - ez azért már elég régen meg lett fogalmazva és persze negatív kontextusba is lett állítva a "cionisták-sionisták" által. Nyilván azért hogy csak ők alakulhassanak át, míg mások bebábozódva maradva elpusztuljanak vagy csak messziről "ugathassák" a precessziós korszakváltás testi-lelki metamorfózisát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az indiánok és sokan másoknak az volt a hibájuk hogy gyengék voltak, nem fejlődtek elég gyorsan, annak nincs semmi értelme ha az emberek a föld pusztulásáig csak az erdőben éldegélnek, szarnak, esznek, szaporodnak, meghalnak, kizárólag annak van értelme hogy fejlődjünk, betudjunk utazni más naprendszerekbe és hogy megszüntessük az öregedésből fakadó elkerülhetetlen halált, akik nem fejlődnek azok a pusztulást szolgálják, mert a Föld előbb utóbb ki fog nyiffanni, például a naptól

      Törlés
    2. Semmi sem az aminek látszik. A látszatra gyengék, "primitívek és fejlődés-képtelen" mostanság senkik - köztük sok indián is - a valójában egyedül üdvözítő aranykorba vezető úton járók. Míg a materiálisan "fejletten" minduntalan kalasnyikovval és atommal hadonászó "civilizált, kamu-űrutazó fejlett-fejlődök" meg mehetnek szó szerint is a "pokolba" - démon-kratikusan. Sem maga a Föld sem a szeretetelvű lélekminőségű magas belső rezgéssel bíró emberek nem fognak kinyiffanni - lelkileg és testileg sem. Sem a Naptól, sem a Föld-indulásoktól és más egyebektől. Ellenben a belső változásokra késztetést testi-lelki szinten abszolválni nem tudók, s emiatt alacsony belső rezgésűek - sajnos vagy nem sajnos - rövid úton mehetnek a "levesbe". Természetesen csakis önmaguknak köszönhetően. Lehet ebben nem "hinniük" a most VIP-es "valakiknek"- csak ne legyen már mindenre késő amikor mégis felébrednének. Hogy hoppá, most - a "fejlődésért-6alomért-vagyonért-pozícióért" eddig amúgy "eladott" lelkünket visszavéve - mégis csak jók szeretnénk lenni.

      Törlés