2014. október 27., hétfő

"Majdan"-t akarnak Budapesten idegen erők, de a lényeget elsumákolja mindenki ?!


Elképesztő látni, hogyan vezetik orruknál fogva a pártok és a nyugati befolyás alatt lévő média a tömegeket, ha kell egyenesen ki az utcára egy jogosnak tekinthető felháborodást kihasználva !

Vegyétek már észre, hogy mikor uszítanak magyart a magyar ellen holmi cirkusz és odadobott gumicsonton civakodva és azt is, hogy KIK SZERVEZIK ezeket ! ! ! 


2014-ben igenis szükség van "az igazságra ráébredt emberek" tudására, hogy ne lehessen pártok bábszínházában tovább elterelni a figyelmet a valóságról !

Elképesztő látni, hogyan osztják egyesek a balliberális uszító szlogeneket és szövegeket, amikor már csak a "boldog tudatlanságban" élők nincsenek tisztában, milyen módszereket alkalmaz az USA / Mossad ha egy országban váltást akar előidézni vagy káoszt. Elég megnézni Ukrajnát !

Milyen érdekes hasonlóság a két helyszín között ! Biztos véletlen....... 

Budapest Hősök Tere és Kijev Euro-Majdan

 


Jelenleg a világ újrafelosztása zajlik, amiből Magyarország sem fog kimaradni ! Kőkeményen elkezdődött és hónapok óta folyik a Kelet és Nyugat közötti gazdasági háború.....

Elképesztő látni, hogyan próbálnak idegen érdekcsoportok Washingtonból és Tel-Avivból ugyanazzal a bevált forgatókönyvvel egy ürügyből kormányváltó vagy forradalmi hangulatot előidézni !
És mégis kiket ültetne a helyébe a sok megvezetett ember ?
Mégis milyen európai uniós megbízott kormánynak örülne ez a fajta magyar ?
A CIA és a Mossad totálisan beépült a magyar közéletbe és majdnem tökéletesen mozgatja a szálakat Magyarországon is - ne felejtse el senki ! ! !

Nagyon tanulságos látni a már régen elzavart arcokat a politikában, hogyan nem képes a magyar társadalom levetkőzni ezeket ?!? És ha kell újra és újra megjelennek, pártjuk nevét változtatják csak és visszamásznak az ablakon.....

Az az érdekes, hogy alig lehetett hallani internetadó ellen szóló értelmes felszólalást. de még megszólalást sem, ami tanulság egyébként, mert hamar átalakul a szervezetlen tömeg egy "ruszkik haza", "Orbán takarodj" és "magyar rendőr velünk van" típusú katyvasszá vagyis köze nincs az eredeti célokhoz....

Az meg már az ostobaság netovábbja, hogy a HirTV-nek mennek neki és az Uniót éltetik egyesek ......... ! Így megy félre minden értelmesnek induló kezdeményezés mellesleg, mert maga a tömeg mindig kivétel nélkül "tömeg" módjára viselkedik és a lendület és az ösztönök viszik előre, nem konkrét elképzelések és célok.

* "André Goodfriend, az Amerikai Nagykövetség ügyvivője is ott van a tüntetésen .... + Az index adja a lázítás alá a táptalajt ... No comment........

*
Gulyás Balázs nevű MSZP-s szervező (aki a tömeget a székházhoz vezényelte, de Ő maga eltűnt) = Krétakör = Ökotárs = Norvég Pénzalap = Liberálisok = Clinton/Soros/CIA .....
Ugyanazok a körök ! ! !

Szerintem nagyobb balhét szerettek volna, de a futball-szurkolóknak és az Ultráknak még ezeknél az idegen szervezőknél is több eszük van, hogy nagyon okosan nem mentek bele a zsákutcába.... Így is, ami balhé volt, majd rájuk akarják fogni....- vagy már meg is tették !

Ilyen és hasonló dolgok folynak a háttérben, amiről az embereknek fogalmuk sincs.......
Ők csak a massza, a tömeg, a birka, aki oda megy, amerre terelik vagy hergelik éppen. Elég egy koncot bedobni...


Ha enni már nincs mit, vagy a devizahitelek miatt elviszik a házat, nem gond...... Nem tiltakozik, nem megy az utcára....
De ha nem tud letölteni ingyen, akkor bezzeg rögtön mindenki idegbeteg lesz és még az ötlettől is forradalmat akar csinálni......
Jó egy birka népség vagyunk......! Nem csoda , hogy az Illuminati kénye kedve szerint tud bánni velünk...



VAJON A LÉNYEGET HÁNYAN VOLTAK KÉPESEK MEGHALLANI ?!

Máté Tamás az Egységfront Egyesület tagja karakterisztikusan vázolta és próbálta elmagyarázni a lényeget, amit fondorlatos módon valamennyi éppen hatalmon lévő rendszer elsumákol, vagy éppen karhatalmi eszközökkel (lásd 2006 szeptember-október) brutálisan elfojt.
Minden egyes jogtiprás, jogsértés abból egyenesen következik. Internet-adó? Nem kívánatos.. De vajon a nyugdíj alkotmányos alapjogának, a mindenkire kiterjedő szociális ellátás alkotmányos alapjogának vagy a magyar nép önrendelkezési jogának az elvétele nem számít? Mert ezek miatt ebben az országban MÉG SENKI(!!!) sem tüntetett. Holott ezekért JOGSZERŰEN és BÜNTETLENÜL fel lehet lépni és kötelező is mindenkinek fellépnie! Mert ezek alkotmányos ALAPJOGOK!!

25 megjegyzés:

  1. Itt màr hiåba szìtanak. Van egy olyan érzésem hogy elkéstek a főnökök :)

    VálaszTörlés
  2. Kivonul a szitigrup megy a tecsko is fontolgatja.. Helyette jön a ruszki befektetési bank. Vittore spanjai is mind ruszkival kìnàval csencselnek s büszkék is rà. Buddha Laci! Neked nincs olyan érzésed hogy màr rég eldöntött gengsztervàltàs van napjainkban
    Moszkva lesz az új brüsszelünk szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El vagy tévedve. Mo-t nem adják oda ilyen olcsón a zsidók. Hogy Orbanovics a Roszatomot válaszotta, a lengyelek meg a románok az o-rossz atomot :) , taktikai bomba mindkét választás.
      Tecso, szitigrup olyan rablók, melyek egyik ajtón kimennek, másik ajtón, más névvel bejönnek.
      Net-adó. Ebből is látszik, hogy a magyar paraszt már nem parasztkodik, vagy csak olyan városi módra.
      Csimpaszkodtok a digitális kánaánba, töltitek le a sok halivúdi szart, és nem veszitek észre, hogy egybelátás helyett kettős látásban szenvedtek ? :)
      Gengsztervàltàs ? Hallottad ezt a szót hogy: Elit ? Ha belépsz egy fővárosi úrimuriba, rájössz, hogy nem ők váltódnak, hanem te vagy az, aki folyamatosan leváltódsz :)

      Törlés
  3. Nagyon lassan hajnalodik. Túl sűrű a sötétség.
    Ez is arról szól:
    http://internetado.pe.hu/internetado/

    VálaszTörlés
  4. Szerintem csak a farkunkat akarják. Nézzétek meg mennyire hasonlít a farkatok arra a két kis képre. Véletlen?::!"!%/? Nem hinném....

    VálaszTörlés
  5. így vagy úgy, de annak ami most megy véget kell venni...víztőzsde, zsidók betelepítése, szoba a nyolcban bezárása, x adófajta bevezetése, ilyen olyan nyilatkozatok? mi folyik itt kérem szépen?
    nem élek már Magyarországon, de ez már nekem is sok...

    senkit nem érdekel az, hogy kinek a csatlósai leszünk, az emberek a megélhetésért harcolnak...
    volt már úgy, hogy nem tudtál ételt adni a gyerekeidnek? ha lettél volna akkor te is hagynád ezt a szarságot és a kisebbik rosszat választanád, sutba dobva a jövődet és a jelenre koncentrálnál..

    megértem én, hogy hangot akarsz adni a véleményednek Laci, de még mindig képtelen vagy más fejével gondolkodni...szerinted egy egész életet az országért ledolgozó nyugdíjas akitől a nyugdíját is elvették, mennyire nem szarja telibe azt, hogy kik fognak irányítani ha jobb lesz? vagy az aki 2 munkahelyet vállal és még ez után is csak éppen el tudja tartani a családját...

    az emberek érzik, hogy baj van, nincs hova tovább és számukra teljesen mind1, hogy kik állnak a háttérben, szervezik/pénzelik az akciót, az emberek változást akarnak...
    bármennyire is pozitív vagyok az életben, Magyarországot tekintve annál negatívabb...egy szaros netadó kell, hogy végre hangot adjunk a dolgoknak? az emberek java még mindig fel sem fogta, hogy 2012-ben alkotmánymódosítás történt törvénytelenül? minden nap kezükben tartják a pénzt és látják, hogy az ország nevét is megváltoztatták, de mikor én mondom lehülyéznek és csak akkor fogják fel, mikor végre ráfigyelnek...

    2 éve hagytam el az országot, de mindezek ellenére figyelemmel követem napi rendszerességgel mi van, nem voltam rest munka után 1,5 metrózni, hogy leadjam a szavazatomat, az emberek meg 200 métert lusták voltak megtenni...miről beszélünk? milyen ébredést látsz te?

    bárhová is állunk, bármi is lesz a vége ennek a fejezetnek, az országunk már elveszett és 20-30 éven belül mind a magyarság, mind Magyarország megszűnik majd létezni...csak azt látom, hogy a földünkre fáj a foguk és teljesen mind1 ki az aki megszerzi azt...nem a 10 millió magyar kell nekik, nem az intelligenciánk, nem a mentalitásunk, nem a magyar emberben lévő hatalmas potenciál, csak is a magyar föld...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Magyarságnak vége?Mert te elmentél hogy több pénzed legyen? Senki vagy.Rákczi tudod mit hagyott itt? Tudod mit csinált 25 évig? Hugyozz bele a konektorba.

      Törlés
    2. Semmit nem tudsz rólam, hogy mi volt az oka, hogy elhagytam a családomat, barátaimat és az egyetemet az utolsó szemeszterben. Rögtön jössz ítélkezni, mert te többre tartod magad. Mivel vagyok különb, hogy nem élek otthon? Ettől még nem szűntem meg magyarnak lenni, ettől még érdekel mi történik otthon. A különbség, hogy én látom mi történik és tudom mit akarnak. De te csak gyere elő ezzel a szöveggel...:)

      Az idő engem igazol majd és hamarosan felfogja mindenki, hogy már nagyon régen meg akarják szerezni szeretett kis otthonunkat és ameddig a magyarok mentalitása olyan, mint a tiéd (ítélkezés, vagdalózás, IDIÓTA) addig nem is lesz semmi ellenlépés.

      Nézz inkább magadba, bár teljesen felesleges ezt írnom, hisz erre képtelen vagy.

      Törlés
    3. (Párbeszédet olvasva felmerül egy halvány gondolat, hogy nem is kell ide különösebb politikai provokáció, mert az emberek imádnak nekimenni a másiknak… valamiért vagy valami ellenében gyakorlatilag az tökmindegy… a fenti társalgást olvasva, időnként kifejezetten hasznosnak bizonyulna, ha az ember venne egy mély levegőt a klaviatúra (vagy egymás) ütögetése mellett és elgondolkozna, tulajdonképpen ki ellen és miért is harcol?
      Nyilván sok dolog megfogalmazásával el lehet ütni az időt itt ezen a felületen is, hogy az tartalom szerint ez hasznos időtöltés vagy nem, abban megoszlanak a vélemények…) :)))

      Törlés
  6. Világ vége álmodozók, már biztos pakolják tele a hátizsákjukat!

    VálaszTörlés
  7. eddig az országban csak a fidesz és az mszp volt kormányon, és erről a kettőről mindig is tudni lehetett hogy tolvajok és magyar ellenesek, a sok barom meg sír hogy minden párt egyforma bla bla, a sok szellemi nyomorék közben meg nem veszi észre hogy eddig csak a fidesz és az mszp volt kormányon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért 1990-1994 között MDF vezette kormány volt.

      Törlés
    2. az anyura tákolt izévolt hogy igazából lényegtelen, mert csak egy banda volt hogy le lehessen tenni a lopási alapokat

      Törlés
  8. Ne fogjunk mindent a külföldiekre, mert a kormánynak is tudni kellett volna, hogy az általa korábban már megakadályozott internetadó mostani bevezetése komoly hullámokat fog vetni. Most is az lenne a legjobb döntés, ha azonnal visszalépne a bevezetéstől.

    VálaszTörlés
  9. Civilek a politikusok alkotmánysértő diktatúrája felszámolásáért.
    https://www.facebook.com/events/1493312224273300/permalink/1494717217466134/

    VálaszTörlés
  10. Nagyon sok ember tud sok mindent! A csalást és lopást mindenki látja belföldön és unios szintenis (nem is értem h mit kereset a tüntesen unios zászló) oke h onnan kapjuk a lovét de akkor hol van a miénk? Ha lenne gazdaságunk nem kéne az unio de ugye ezt nem hagyják mert ugy nincs busines:) Valóban összetett dolog ez és a nagy hatalmak kezében van az irányitás! Hogyha valóban ennyire fejlődünk mint ugye lehet olvasni stb, akkor miért van szükség az internet adóra? Mindenesetre azis biztos h mszp szervezte a dolgot bármenyire is politikai hovatartozástol függetlennek akarták alcázni azért ment a sunyi szórólapozás a lejárató szövegekkel. Tényleg rengeteg embert össze rántot "egykis" netadó de ez inkább kormány ellenes tüntetés lett dehát ne csodálkozzunk mégis csak ő tehet róla.

    VálaszTörlés
  11. Amíg nincs meg a helyes párbeszéd,addig csak elbeszélünk egymás mellet,hiszen csak magadra figyelsz és nem hallod a másikat"nem a felajánlott alternatívák közül kell választani,meg kell tanulnunk választani! amíg nem tudod mit szeretnél,addig nem lesz ott a karácsonyfa alatt"

    VálaszTörlés
  12. Gyerekek ,egy csöcselékünk van.
    Azzal kell mindent megoldani .
    Nekik mindegy, Gyurcsány takarodj ,vagy Orbán takarodj .
    Tegnap , ide voltak elosztva .

    VálaszTörlés
  13. Régen ezt meg tudtuk fogalmazni 12 pontban! Most egy fizetett politikustól várjuk ugyanezt? Az legyen a vezető politikus,aki véghez viszi a mi tizenkét pontunkat! és ne tőle várjuk a 12 pontot" Itt a klisé majdnem megáll most is"
    kicsit át kell gyúrni és kész"1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a censura eltörlését.
    2. Felelos ministériumot Buda-Pesten.
    3. Évenkénti országgyulést Pesten.
    4. Törvény elotti egyenloséget polgári és vallási tekintetben.
    5. Nemzeti orsereg.
    6. Közös teherviselés.
    7. Úrbéri viszonyok megszüntetése.
    8. Esküdtszék, képviselet egyenloség alapján.
    9. Nemzeti Bank.
    10. A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, a magyar katonákat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tolünk.
    11. A politikai statusfoglyok szabadon bocsátassanak.
    12. Unió Erdéllyel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Petőfi jobban tette volna, ha elmegy vidékre napszámosnak. Szép verseket ott is írhatott volna és a friss levegő nem fertőzte volna meg az elméjét. :-)
      Hamvas is elment, igaz őt küldték. Meg is lett az eredménye: páratlan kincsek formájában.
      Petőfi 1789 mellékterméke. Sajnos.

      Törlés
    2. az ilyen jó dolgokhoz konkrétan az kellene hogy egy csapat kommandó konkrétan megölje a fideszes és mszp politikusokat

      Törlés
    3. Petőfi és Hamvas mögött ugyanazok az erők állnak.

      Petőfi még nyiltan sátánista volt, Hamvas már sokkal burkoltabb.

      Törlés
    4. Egy ifjú költő hevületét sátánistának nevezni ? És Hamvas , konkrétabban ??? Melyik gyüliből jöttél ? :)

      LEGENDA

      "Megint panasz, hát már megint panasz!
      És akiről szól, mindig csak pap az.
      Tart a panasz estétől hajnalig,
      Az ember még csak nem is alhatik!"
      Igy szólt az úristen nagy bosszusan.
      "Már megtekintem, ott alant mi van."
      Felkelt az ágyról, gyertyát gyujtatott,
      Felöltözék és útra kelt legott.
      Amint elérte volna a kaput,
      Szent Péter mint a bunda úgy aludt:
      Mert tennap egy új vendég érkezék,
      S ily alkalomkor lakmát tart az ég,
      Mivel mostanság úgy áll a világ,
      Hogy új lakó a mennyben ritkaság.
      Ilyenkor aztán Péter bácsinak
      Kezében a kancsók jól forganak.
      "Keljen már kend fel, Péter! hallja kend?"
      Igy szólt az úr, amidőn odament,
      Hosszan cibálván üstökét, fülét.
      "Kelj föl, hogy a mennykő üssön beléd!"
      Fölébredt végre s nyitja a kaput,
      S az úr egy hulló csillagon lefut,
      S a földre ép oda ereszkedett,
      Ahonnan a panasz fölérkezett.
      Egy ifjú ember mondá a panaszt;
      S az isten ekkép szólitá meg azt,
      S megszólitása hangzott nyájasan:
      "Beszélj, no, mondd, mi a bajod, fiam?"
      "Hej, jó atyám, de nagy az én bajom!
      Kapaszkodjék csak föl az ablakon,
      S kit ott a pap ágyában látni fog,
      A menyecskének férje én vagyok."
      Az úr nagy halkkal fölkapaszkodott,
      S nagy istentelenséget láthatott:
      Mert amint aztán leereszkedék,
      Igen furcsán csóválá meg fejét,
      Ily szavakban törvén ki sóhaja:
      "Biz e, fiam, kuruc-historia!
      Segítnék rajta édes-örömest;
      De már késő, mert minden megesett.
      Hanem vigasztalásul mondhatom,
      Hogy e papot pokolba juttatom,
      Bár eddig is már a pokol fele,
      Sőt több felénél, pappal van tele."

      Pest, 1844. október 20-27. között

      Törlés
  14. Ezek nem jó, hanem agyament dolgok. A nép önmagában véve képtelen a kormányzásra. És mi történik, ha majd nem lesznek fideszes és emeszpés politikusok? Ki fog kormányozni? Talpa Tiborné? Az egyfogú Józsi a sarki kocsmából? Juli néni a szomszédból?
    Alulról nem lehet építkezni sajnos. 1848-ra meg nem kéne hülyeségeket ráépíteni. Hülyeség volt az már önmagában véve is. Ne tetézzük! :-)

    VálaszTörlés