2014. május 4., vasárnap

Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre - Az odesszai borzalom leleplező videója


Az ukrán Odesszában 3 napos gyászt hirdettek a példa nélküli utcai összecsapások áldozatainak emlékére.
Oroszország szerint a történtekért a kijevi vezetés a felelős. „Bűnözőkké azok válnak, akik a kijevi juntát legitimnek tartják”

A tűz a Szakszervezetek Székházában pénteken este vált az összecsapások tragikus befejezésévé. Az összecsapás „Egységes Ukrajnát!” skandáló nacionalista csoportok és a helyi futballszurkolók valamint az ország föderációja mellett tüntetők között tört ki, akik nem sokkal előtte tábort vertek a Kulikovó téren.

Az új ukrán „forradalmi tradíció” szerint, bevetettek köveket, baseballütőket és Molotov-koktélt is. A rendőrség 'megpróbálta szétválasztani' a feleket, ugyanakkor passzívan és határozatlan módon járt el.

Végeredményben pedig a Jobb szektor tagjai felgyújtották a sátortábort, majd azután a Szakszervezetek Székházát is, ahol azok az aktivisták bújtak el, akik nem értenek egyet a jelenlegi ukrán hatalommal. Néhány ember élve elégett, másokat a füst mérgezett meg. Hogy meneküljenek a tűztől, az emberek kiugrottak az ablakokból. A szemtanúk elmondása szerint a tűzoltók csak fél órával a tűz kitörése után érkeztek meg a helyszínre.



EZ AZ AMATŐR VIDEÓ feltárja, hogy a rendőrség nemhogy nem akarta szétválasztani a két tábor híveit, hanem konkrétan részt vett a több, mint 40 ember halálát okozó tragédiában:



Mindenki által látható módon az ukrán rendőrökkel helyszínen lévő személy golyóálló mellényben pisztollyal célzott lövéseket ad le a tűz elől menekülni próbálókra, az épület ablakaira, amibe a főderáció hívei menekültek be a jobb szektoros, kijev-párti feldühödött tömeg lincselése és futballhuligánok elől. 


Egy másik videóban ugyanez a személy telefonon szenvedélyesen beszél,
majd éppen az ellenkezőt állítja a fent látottaknak (vagyis a valóságnak), miszerint ő és az emberei fegyvertelenek, miközben a felfegyverzett kormányellenes tüntetőkkel kell összecsapniuk. Magát úgy említi, mint "SOTNIK" Mykola, - azaz Majdan-téri (A puccsista kijevi juntát hatalomra juttató)csoportok vezetőjének elnevezése. Azt is mondja, hogy Ő is megsebesült a lábán a tiltakozók miatt, miközben semmi sérülés nem tapasztalható rajta ! 





Mindkét videó nagyon sok nézőhöz jutott el az interneten és jól jelzi azt a fajta képmutatást, ami a vérontást és az ukrajnai események kezelését jelzi mind a hivatalos európai szinten, mind a médiában ! Terroristákról, szeparatistákról, szakadárokról beszélnek olyan állampolgárok kapcsán, akik csak egyszerűen nem tudják elfogadni az illegitim kijevi vezetést és ezzel a szélsőséges (jobb szektoros) puccsista euro-atlanti hatalommal szemben nem hajlandóak behódolni és lojálisak maradni, majd kinyilvánították önrendelkezési jogukat.


Az épületben voltak kénytelenek elrejtőzni, amikor sátraikat felgyújtották a radikális szélsőséges csoportok, majd molotov koktéllal kezdték dobálni az Szakszervezetek Házának épületében lévőket és rájuk gyújtották. Sokan a tűztől a füstmérgezéstól, mások az épületből kiugorva lelték halálukat.... (Írta, fordította: SBG Buddha  VilagHelyzete.com ►)

Az ilyen rendőri erők pedig még éles lőfegyverrel lőtték is őket !

EZ AZ IGAZSÁG ! BÁRMIT MOND A KÉPMUTATÓ FŐÁRAMÚ EURÓ-ATLANTI MÉDIA .....

A teljes 24 perces videó a helyszínről itt megtekinthető: 

15 megjegyzés:

  1. Ez már nyílt titok. Ahogy az is, hogy a Jobbikot hogy már "Nemzetbiztonsági kockázatnak" tartja a Fidesz és a cionista urai Izraelből és az USÁ-ból ezzel együtt meg is akarják szüntetni a "náci pártot" és az 1 000 000 rájuk szavazó embert is "megtévejedet nácinak tartják".

    Mindezt azért mert egyrészt félnek az elszémoltatástól másrészt ragaszkodnak a hatalomhoz és az élősködéshez valamint a gyarmatosítás. és burkolt gazdasági népirtás tervéhez Mert a jobbik nem az EURO_ATLANTI irányba akar evezni Nemzeti érdekeket tart szem előtt. Ami az EU-t ilet 10 évük volt rá hogy munkát jólétet teremtsenek. Ehelyett mindent megtettek azért hogy teljesen tönkretegyenek minket. Ők holokausztoznak itt pedig a magyarok csendes holokausztja is tart már minimum 20 éve és most is zajlik
    A Fidesznek is csak addig voltak jók a határon túli magyarok amíg rájuk szavaztak. Helyetette inkább Francia lapoknak bevallja zsidó származását..

    De mikor a Kárpátaljai magyarok (is!) autonómiát és függetlenséget kértek, akkor a kormány mélyen hallgatott és elhatárolódott.. És az agymosó cionmédiájában nem is említette!

    Martonyi beszédeit pedig Washingtonban írják és Kijev-Usa únió Ensz sablon mintára.

    Újra sorkötelezettség van érvényben Nyugat Ukrajnában!

    Ergó a határon túli testvérein is mehetnek lőni a Kelet Ukrajnai"Terroristák ellen" és az "Agresszív Oroszok ellen" Teljesen kiszolgáltatva az Lllegitim Ukrán pucskormánynak.
    Ugyanis a NATO főtitkár helyettese kijelentette hogy Oroszország ellenség. Jelen pillanatban is zajlik a NATO haderejének csoportosítása. Egy kis része pedig a jelenlegi Illegitim Kijevi Pucskormány állitólagos haderejét képviseli ukrán egyenruhában..
    De ha már itt tartunk az Anyaország is ki van szolgáltatva az Obama féléknek hiszen
    "mi nem is tudunk létezni NATO tagság nélkül.."
    Azzal a szánalmas hazudozással csalták a közép európai országokat a NATO-ba hogy megvédjék magukat a szomszédos ország támadásától.. és önmaguk józanságától..

    VálaszTörlés
  2. "Alig egy hónap maradt hátra az EP-választásokig, és újra eljön annak az ideje, hogy a magyar társadalom egy kikényszerített igent mondjon az Európai Unióra.

    Miért kikényszerített? Elsősorban azért, mert mostanra a nyugatbarát politikusok holdudvarához tartozó közvéleménykutató-intézetek is beismerik, hogy Magyarország EU-csatlakozása óta eddig példátlan szintre emelkedett hazánkban az "euroszkeptikusok" száma. Emellett arra is egyértelmű jelek mutatkoznak, hogy az emberek teljesen közömbösek az Európai Unióval szemben. Hazánk EU-csatlakozása azért valósult meg, mert a jobb jövőben reménykedő emberek azt az ígéretet kapták, hogy itt éveken belül nyugati fizetések lesznek és nyugati életszínvonalon élünk majd. Azóta eltelt tíz év, és az Európai Unióból annyit láttunk, hogy a kvótarendszer miatt fel kellett számolni a hazai ipar utolsó maradványait is, a brüsszeli pénzeket pedig félretette magának az a politikai elit, aki még az előző rendszerből maradt a nyakunkon. Eközben sétálóutcák, szökőkutak épülnek olyan falvakban, ahol a munkanélküliek és a nyugdíjasok száma összesen kiteszi a település lakosságának 90%-át. Plakátokat látunk, amire rá van írva, hány tízmilliót fizetett nekünk Brüsszel olyan dolgokra, aminek köze nincs a létbiztonság megteremtéséhez és a nyugati életszínvonal kialakításához. Azt hozzá kell tenni ugye, hogy a projektekre kiadott pénzek nagy részét félúton elsikkasztják vagy látványberuházásokra fordítják.
    Befizetünk 10 forintott Brüssuelbe vissza kapunk 5 forintot ebből 4et elsikkasztanak DE a maradék 1 forintból épülhetnek a szökőkutak és jöhet a térkő öko-romboló mobilgát..!




    VálaszTörlés
  3. Miért is jó nekünk az Európai Unió? Miért is megyünk el az EP-választásokon szavazni? Mi nem megyünk el, de az, aki elmegy, miért megy el?

    Yoda Mester is megmondta: "Az EU választásokon szavaznod kell, szavazz vagy ne, de olyan nincs hogy majd meglátod (megpróbálod)."

    Ha nem mennek el az emberek újra igent mondani az Európai Unióra, annak lassan nem az életszínvonalunkat, hanem a fizikai létünket fenyegető tétje van. Az EP-választásoknak gyakorlatilag annyi a tétje, hogy dönthetünk arról, radikális atlantista, vagy mérsékelt atlantista képviselőket küldünk az Európai Parlamentbe. Ha az emberek nem mennek el és nem szavaznak a mérsékelt atlantistákra, bejutnak a radikálisok, akik igent mondanak a magyar államiság felszámolására, igent mondanak az Európai Egyesült Államokra, és igent mondanak arra, hogy Brüsszel az ország egészét rövid időn belül GMO-fertőzötté tegye.

    A kvótarendszerrel felszámolták a magyar ipart. A gazdaság tönkretételével, a liberalizmus behozásával előidéztek egy mostanra robbanásközeli állapotban lévő demográfiai katasztrófát. Mindezek azonban eltörpülnek amellett, amit az ország genetikailag módosított növényekkel fertőzése okozhat. Az ipart újjá lehet építeni. A demográfiát radikális módszerekkel ugyan, de helyre lehet billenteni. Ha minden termőföldet megfertőznek génmódosított takarmánynövényekkel, attól utólag már lehetetlen megszabadulni. Semmi akadálya annak, hogy egyik földről a másikra átkerüljön a GMO-s örökítő anyag. Ha a szomszéd mezőn GMO-kukorica van, a kisebb, háztáji gazdaságok is fertőződnek. Utólag pedig lehetetlen mindettől megszabadulni, bárhogyan is változzon a politikai helyzet vagy a tudományos vélekedés. Ha bejutnak a Gyurcsányok, Bajnaik az Európai Parlamentbe, az ország termőföldje, az újjászületés egyetlen lehetősége fog véglegesen szennyeződni. Eltüntetnék az újjászületés utolsó reményét is. Ezért mennek el ez emberek részt venni az EP választásokon. Nem azért, hogy jobb legyen, hanem, hogy ne legyen mégrosszabb.

    Pontosan ez az, ami miatt nekünk nincs keresnivalónk az Európai Unióban. Ha Magyarország a világpolitikai helyzet miatt egy nemzetközi államszervezet része kell legyen, akkor olyan államszervezet része legyen, amiben nem azért kell véleményt mondanunk, hogy ne legyen még a rosszabbnál is rosszabb. Olyan nemzetközi szerveződés felé kell fordulnunk, ahol több jó alternatíva is van az ország számára, és a választópolgároknak azt kell eldönteniük, hogy melyik jó alternatívát akarják inkább, nem pedig azt, hogy a "rosszabbat", vagy a "mégrosszabbat". Ezért az Európai Unióban Magyarországnak nincs keresnivalója. Ha bármi előnyünk is lehetne az EU-tagságból, tíz év alatt azt már látni lehetett volna."

    VálaszTörlés
  4. "Brüsszel több ezer rendőrt küld Magyarországra

    Elfogadta az Európai Parlament a javaslatot, ami az Egyesült Királyságból Magyarországra költözteti az Európai Központi Rendőrség (CEPOL) tiszti akadémiáját. A CEPOL már idén szeptemberben megkezdi tevékenységét Magyarországon, ahol ezentúl európai rendőri erők ezrei lesznek jelen és európai tiszti képzés fog zajlani. Ezek az erők közvetlen Brüsszelnek vannak alárendelve, vagyis a magyar rendőri vezetésnek nincs befolyása rá.

    A Fidesz EP-képviselői kiemelkedő elismerésnek nevezték az idegen fegyveresek érkezését. "Hiszem, hogy nem csak Budapest lesz gazdagabb egy uniós ügynökséggel a jövőben, hanem a rendőrakadémia is nyer a fővárosunk kínálta adottságokkal, lehetőségekkel" - mondta Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője. Eszerint a CEPOL az európai rendőrképzésben gyakorlati tapasztalatot kíván kovácsolni abból, hogy a rendőrképzésben gyakorlati tananyag lehet egy perifériaállam tüntető tömegeinek oszlatása.

    Magyarországon minden eddiginél nagyobb mértéket öltött a lakosság Európai Unióval szembeni elutasítása, aminek többek között a Jobbik erősödése és a Fidesz újabb kétharmada is köszönhető. Miközben Orbán Viktor végletekig lebutított nyugatellenes retorikával tartja fenn szavazóbázisát, a nyugati érdeket továbbra is gátlástalanul kiszolgálja. Újraválasztását követően kijelentette az Európai Unió ellenes kormányzati retorikával szerzett szavazóinak, hogy Magyarország az Európai Unió mellett tette le voksát. A rendőrakadémia Magyarországra helyezése a Fidesz-szavazók újbóli elárulása, a fideszes EP-képviselők támogatólagos fellépése és pozitív nyilatkozatai pedig a pofátlanság magasfoka. A CEPOL Magyarországra hozatala azt jelenti, mostantól az Európai Unió elleni tüntetéseket nem a magyar rendőrség, hanem magyarul nem is beszélő idegen fegyveresek a magyar rendőrség egyenruháját viselve fogják leverni. Ha hivatalosan nem is lesz így, de feltételezhető. Megtették Görögországban, miért ne tennék meg hazánkban is?

    Brüsszel tisztában van azzal, hogy a magyar rendőrség körében a túlfizetett vezérkart leszámítva szinte kizárólagos az unió-ellenes jobboldal támogatása. Emiatt nem bíznak meg a magyar rendőri erőkben, és a nyugatellenes hangulat általánossá válása miatt volt szükség az európai rendőrképzés Magyarországra szervezésére. A CEPOL a tiszti képzés hazánkba hozásával akarja biztosítani, hogy egy magyar kiugrási kísérlet esetén rendelkezésre álljon egy Brüsszelhez lojális rendőri vezérkar, ami nem fog az unióellenes tüntetők oldalára állni az erőviszonyok megváltozása esetén sem. Ezt a magyar rendőrök beszervezésével kívánják elérni, és a CEPOL magyar jelenléte a garancia arra, hogy a nyugati titkosszolgálatok tisztjei tömegesen jelen lehessenek az országban.

    Bár Orbán az újraválasztását követő napokban nem győzte hangsúlyozni nyugati elkötelezettségét, a CEPOL Magyarországra áthelyezése mutatja, hogy Orbán kegyvesztetté vált Brüsszelben. Ahogy az államcsőd szélére jutott Görögországba Brüsszel német adófizetőket rendelt ki, a kiugrási kísérlet közelén álló Magyarországra ilyen-olyan ürüggyel nyugati fegyvereseket rendelnek. Nem véletlen, hogy a NATO magyarországi katonai jelenléte a választásokat megelőzően többszázezres létszámra nőtt, most pedig a rendvédelmi szervek nyugati lojalitásáról akarnak gondoskodni. Magyarországon megkezdődött a karhatalmi erők külpolitikai orientációjáért folytatott sakkjátszma, és egyelőre úgy tűnik, mint a történelem folyamán mindig, hazánk ebben az átmenetben is az utolsó csatlós szerepét fogja betölteni."

    "Molnár István"

    VálaszTörlés
  5. Az Európai Unió engedélyezte, hogy területén a DuPont amerikai cég génmódosított kukoricát termesszen. Történt ez annak ellenére, hogy a 28 tagállamból 19 képviselő ellenezte az engedély megadását. Ez azt jelenti, hogy a képviselők 67%-a ellene szavazott, ami a demokrácia fogalmai szerint is abszolút többség. Ez még nyilvánvalóbbá tette, hogy az Európai Unióban nyoma nincs semmilyen demokráciának, annak ellenére, hogy az EU vezetés álságosan minden nap valami kapcsán demokratikus értékekre hivatkozik.

    Mivel hazánk továbbra is az Európai Unió tagja, a határellenőrzés hiánya miatt Magyarországot is ellenőrzés nélkül eláraszthatják olyan termények, melyek GMO-fertőzöttek. Újból előállt az a helyzet, hogy hazánk az EU-tagság miatt kiszolgáltatottá vált egy olyan dolognak, aminek a következményeiről se hosszú távú tapasztalat, se hitelesnek elfogadható hatástanulmány nem született még, pusztán üzleti érdekek miatt engedélyezték.

    A helyzet súlyosságát fokozza, hogy Magyarországon az utóbbi évek időjárása miatt sok helyen jóval kevesebb a termés, és az Európai Unió más tagállamaiból vett kukorica akár 50%-al is olcsóbb lehet a hazainál. Emiatt pillanatok alatt, ellenőrzés nélkül áraszthatja el Magyarországot a GMO-fertőzött kukorica, ami a takarmányozáson, állattenyésztésen keresztül akár még idén az asztalunkra kerülhet hús, tojás, vagy más élelmiszer formájában.

    Ennek hatásáról pedig már nyugaton is meggyőző tanulmányok születtek. Emlősökön végzett állatkísérletek bizonyítják, hogy a genetikailag módosított élelmiszerrel etetett élőlények génállománya már néhány generáció után súlyosan roncsolódik, életképtelen, születésüknél fogva beteg egyedeket hoznak a világra, és 80% fölött arányban válnak a rák áldozatává.

    GMO-fertőzött kukoricával etetett patkányok - 80% fölötti arányban alakult ki rosszindulatú daganat

    Az ember jóval hosszabb élettartama miatt lehetetlen vizsgálni és érdemben bizonyítani, hogy a GMO-fertőzött élelmiszerek fogyasztása hosszabb távon milyen hatással van az emberi génállományra, de az emlősökön végzett állatkísérletek eredményei miatt a minimum az lenne, hogy bizonyító erejű, átfogó vizsgálatok befejeztéig évszázadokra betiltják a génmódosítás minden formáját, mert a táplálékláncon keresztül igen hamar az emberi szervezetbe kerülhetnek a "hibás programok".

    Moszkva a közelmúltban jelentette be, hogy a GMO-használat tejes felszámolását készítik elő. Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból, amely vállaltan emberellenes, életellenes és antidemokratikus. A posztszovjet vámunió és a 2015-ben alakuló Eurázsiai Unió biztosíthatja a magyar gazdaság működését az Európai Unióból kilépés után.

    Ultimátumot kell adnunk az Európai Uniónak! Vagy visszavonják a GMO-használat engedélyezését, vagy Magyarország lezárja a határokat és kilép a schengeni-övezetből! Nem engedhetjük, hogy a GMO-szennyezett termékek elárasszák Magyarországot!

    Követeljük, hogy az EU képviselők adjanak ultimátumot az Európai Uniónak! Követeljük, hogy Magyarország nyilvánítsa nemzetbiztonsági kockázati tényezővé a GMO kérdést! Követeljük, hogy Magyarország lépjen ki az Európai Unióból és a schengeni-övezetből!

    VálaszTörlés
  6. Nekem ezek a pillanatok tetszettek a legjobban az idei választási maskarából, mert beigazolódott, hogy megint jók voltak a "megérzéseim". Azért használtam az idézőjelet, mert természetesen több volt ez mint megérzés, de most nem részletezem, beszéltünk már róla máskor is.
    Végig lehet nézni az egész videót, csak néhány perces, ráadásul szórakoztató is látni, hallani az ott összegyűlt embereket. Komolyan mondom nektek gyerekek, ekkora Sötétséget csak az ellenzéki oldalon láttam, sehol máshol :D
    Hol is tartottam? Megvan, a kedvenc mondatomnál, ami egyébként a 2010-2014-es évek csattanója is, legalább is szerintem. 2:15-töl kezdődik.
    http://www.youtube.com/watch?v=92AU4GR9mhw

    Itt ezen az oldalon nem sok FIDESZ-est ismerek, de kettőre biztosan emlékszem, az egyik a LEO, a másik pedig a SANTANTICA nicket használja. Tényleg kíváncsi lennék ezek után a véleményükre. Azért nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem egészen erről volt szó ebben az utolsó 2-3 évben, ami a Vittorio megnyilvánulásait illeti. Szóval akkor, hogy is van ez? Mély csalódás, vagy marad továbbra is a "szeretünk Viktor!!!" hozzáállás, lásd a zombi tömeg bekiabálásait.

    VálaszTörlés
  7. Kérdés mi lesz ha már az 50 000 ft os munkanélküli tanfolyamos "munkahely statisztikajavító" vakvágányok pénzelését megunja a Fidesz mint ahogy meg is történt.. A megnyert választások után már nem kell a sok közmunkás sem.
    Ami pedig a rezsicsökkentést illeti nézék meg kedves barátaim hogy az élelmiszer árak az elmúlt 5 évben 30-40% os emelkedésen mentek keresztül! És már most duruszolnak hogy a biztos kézben lévő "állami gázcég" be van remegve és épp hogy nem dőll össze a veszteségtől nem hogy profitja lenne mert a világpiaci árak állitólag magasak (persze a rezsicsökkentés idején azok is csökkentek) de most emelkednek és lehet egyszerre akarja majd a fogyasztókra szabadítani a "rezsicsökkentés" "különbözet befizetését"..

    És a legfontosabb probléma hogy MEgépüljön e a megalkuvó szobor vagy sem de ez egyeseknek annyira nem tetszik mert ugye a magyarok "népirtó bűnösök" sőt mind a mai napig "antiszemiták"
    "nácik" mert erősödik a "szélsőséges náci" párt támogatottsága.. és mert elegük van az ugandai kultúra romboló bevándorlókból, zsidó-cigánybünőzésből politikai sorozatos hazaárulásból és erkölcs/kultúra romboló szélső liberális médiából, és mert szeretnének levegőz kapni élni dolgozni és családot alapítani biztonságban élni a saját hazánkban Istenről szokásokról, és őseinkről megemlékezve....
    Na ettől kapok hányingert!!



    Végezetűl:
    https://www.youtube.com/watch?v=pa2mH48pEZQ&feature=kp

    Leszek felhő a kék égen
    Esőt hozok nyári éjen
    Villám fénye ébredésem
    Mennydörgés a szívverésem
    A szívverésem
    Villám fénye ébredésem
    Mennydörgés a szívverésem
    A szívverésem

    Ha kell búvó csermely leszek
    Szomját oltom az embernek
    S mikor vízzel kereszteltek
    Lélek tükrét tartom nektek
    Úgy ismertek
    S mikor vízzel kereszteltek
    Lélek tükrét tartom nektek
    Úgy ismertek

    Leszek tölgyfa pusztaságba
    Arany levél koronába
    S aki évgyűrűm számlálja
    Csak a múló időt lája
    Ha megszámlálja
    S aki évgyűrűm számlálja
    Csak a múló időt lája
    Ha megszámlálja

    Ha kell hideg acél leszek
    Köszörű kövön éleznek
    Vér festi be majd testemet
    Hogyha egyszer elő vesztek
    Ha elővesztek
    Vér festi be majd testemet
    Hogyha egyszer elő vesztek
    Ha elővesztek

    Viszhang leszek hegy gyomrában
    Szavam a föld sóhajtása
    Sorsom titkok hallgatása
    Válasz minden vallomásra
    sóhajtásra
    Sorsom titkok hallgatása
    Válasz minden vallomásra
    sóhajtásra

    Ha kell tisztító tűz leszek
    Izzó parázsban születek
    Haragomban lángot vetek
    Mikor egy nap megismertek
    Lángot vetek
    Haragomban lángot vetek
    Mikor egy nap megismertek
    Lángot vetek








    VálaszTörlés
  8. Az erő nem a nagyobb tömegű testből árad. Az összetartozás érzése a mikronnyi sejtből, MAG-ból belülről árad. Ami kicsirázik a legeldugottabb sötét résben is a szikla tömegében ha piciny Nap sugár megérinti! ...hát úgy vezess félre! Milliárdnyi Mag vár a Nap sugarára itt is ott is, ami összeadódik és nem tehetsz semmit ellene!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán értem miről beszélsz kék virág..

      Törlés
    2. Nem más érdekét kell képviselni a magyarságnak hanem végre saját maga felemelkedését és önállóan és nem idegenek segítségével. Meg kell mutatni önmagunk értékét és példát kell mutatni a többi nemzetnek, hogyan kell saját erőből saját kútfőből tökéleteset alkotni, nem pedig mások leigázásával felül kerekedni, mint ahogy, velünk teszik évszázadokon keresztül.Hunor s Magyar példát kell elterjeszteni a világon de előbb Magyarországon kell tudatosítani.

      Törlés
    3. kevirag!
      Nekem egyetlen egy kerdesem lenne: HOGYAN?
      Mondjuk kezd el mindjart innen: http://images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0LEVx_ysWxTJlEA9ZlXNyoA;_ylu=X3oDMTByaHEyNGMxBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkA1VJQzFfMQ--?p=orban+merkel&back=http%3A%2F%2Fsearch.yahoo.com%2Fsearch%3Fei%3DUTF-8%26p%3Dorban%2Bmerkell%26type%3Dzg-skipity.startnow.com-1_0-zg-rp-rp%26fr%3Dvmn&w=760&h=613&imgurl=kep.index.hu%2F1%2F0%2F573%2F5739%2F57390%2F5739032_705102e3205d0ca50bd596b5d80457de_wm.jpg&size=195KB&name=5739032_705102e3205d0ca50bd596b5d80457de_wm.jpg&rcurl=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F03%2F23%2Fhig%2F&rurl=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F03%2F23%2Fhig%2F&type=&no=7&tt=114&oid=ec98691d36b1dcfa624cb277cfb4a4e9&tit=orban+merkel&sigr=1180q37ff&sigi=12fvug0pa&sign=11fg1df0n&sigt=103stl7si&sigb=1380cpkrv&fr=vmn

      Törlés
    4. Ha az orosz piacaikat veszélyezteti, a németországi gyáriparosok megbuktatják Merkelt

      "Dr. Griffin Tarpley ismert washingtoni publicista és történész szerint előbb buktatják meg a németországi gyáriparosok a globálcionok hálójába került Angela Merkelt, mint hogy hagynák az orosz kereskedelmi kapcsolataik bedőlését. A történész szerint az amerikai "Nuland-lobbi" befektetett öt milliárd dollárt az ukrajnai puccsba az ország ásványi kincseinek megszerzésért, az egész katonai látványakció emiatt történik.

      A történész szerint az egypólusú világ amerikai lobbistái nem veszik figyelembe a tényeket vak elvakultságukban, hogy ez a helyzet már nem tartható fenn. Tarpley a PressTv-nek adott interjújában leszögezte: hiába erőlteti a a Nuland lobbi (a zsidó világcsaládok képviselője) az Oroszország elleni szankciók bővítését, ez nem fog menni. Az orosz gazdasági kapcsolatban érdekelt németországi nagyiparosok akár Angela Merkel németországi kancellárt is megbuktatják, ha kapcsolatrendszereiket veszélyezteti.

      Angelának ezért lett hirtelen olyan fontos Viktor. Kell neki a szövetséges, mert nem szeretne bukott vezető lenni. Mint beszámoltunk róla, Angela Merkel gyors németországi látogatásra invitálta a magyar miniszterelnököt."
      forrás:Presstv

      Oroszország bevezeti az aranyrubelt
      Kína és Oroszország építi a Panama-csatorna riválisát Nicaraguában
      Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok
      Ha az orosz piacaikat veszélyezteti, a németországi gyáriparosok megbuktatják Merkelt

      Törlés
    5. és:
      "Oroszország bevezeti az aranyrubelt



      Oroszországban végső szakaszába lépett a dollártól teljesen független fizetési rendszer felállítása, ahol a kifizetések alapja kizárólagosan a rubel lesz, - amit egyben védetté is tesznek a dollár áringadozásával és a nagy nyugati pénzintézetek spekulációival szemben.

      Miután a Krím-félsziget Oroszországhoz csatlakozása miatt a nyugati országok több orosz bank ellen is szankciókat hoztak, a nyugati politikusok mintha visszavonulót fújtak volna. A Wall Street pénzemberei nagyon jól tudják, hogy az orosz bankok függetlenedése a nemzetközi hálózattól milyen hatással lesz rájuk. Oroszország mindeddig tárt ajtókkal várta a külföldi befektetőket, akik többnyire manipulációs szándékkal érkeztek az országba. Emiatt a nyugati szankciók kihirdetése hatalmas hiba volt, amit mostanra a nyugat pénzemberei is megbántak - ugyanis ennek köszönhetően tudja Oroszország felszámolni saját gazdaságán a sebezhető pontokat.

      Putyin 2007 óta jelentős lépéseket tett a rubel alapú független pénzügyi rendszer kiépítésére. Ennek alapja kizárólag a reálgazdaság és az Oroszország számára elérhető források összessége lesz, vagyis a felálló új pénzrendszert Moszkva aranytartalékai biztosítják. Nincs több fosztogatás és pénzügyi spekuláció. Ezzel a lépéssel Oroszország valójában kiadta a függetlenségi nyilatkozatot, amire a Wall Street azonnal hadüzenettel reagált.


      A szankciók által célkeresztbe tett Rosszija Bank lesz az első orosz bank, amely kizárólag rubel alapú elszámolásokat végez. Ennek szimbólumaként a Rosszija Bank központi épülete elé egy az arany rubelt ábrázoló szobrot állítanak ki, mint az aranytartalékra épülő rubel nyújtotta stabilitás és biztonság szimbólumát. A Rosszija Bank vezérigazgatója jelentette ezt be, - emellett azt is elmondta, hogy törekednek az országot felforgató nyugati spekulációk végleges felszámolására. A Rosszija Bank vezetője elmondása szerint Oroszország jelen fejlődési szakaszában már nem függ a külföldi valutáktól, a belső gazdasági erőforrások pedig a külső gazdasági támadások elé is akadályt állítanak.

      Putyin a Szövetségi Tanács előtt beszélve elmondta, hogy a rubel konvertibilitását fel fogják számolni, mivel ez elengedhetetlen az ország gazdasági stabilitásának biztosításához. A rubel konvertibilitása ugyanis kizárólag negatív következményekkel járt, vagyis a hazai tőke kiáramlott az országból, a helyette beáramló külföldi tőke viszont többnyire spekulatív jellegű volt. Putyin elmondása szerint az aranyrubelre átállást követően a Kína és Japán által működtetett rendszerhez hasonló fog létrejönni, vagyis a rubel csak Oroszország területén lesz használható, a nemzetközi piacon használatra pedig külön valutát vezetnek be.
      Ezzel eldőlt a nyugat és kelet szembenállásának sorsa: elkerülhetetlen a háború. Az atlantista tömb ugyanis mindeddig porrá rombolta az összes országot, ami a dollártól független fizetési rendszert akart bevezetni. A Líbia elleni NATO-beavatkozásnak szintén ez volt az oka: Moammer Kadhafi kihirdette az ország aranytartalékához kötött független líbiai pénz, az aranydínár bevezetését. Emellett más afrikai országokat is arra buzdított, hogy az eladott olajért ne fogadják el a dollárt vagy más nyugati valutát, ehelyett csak fizikai aranyban fogadják el a nyugati országok általi kifizetéseket. Líbia egy kicsi és jelentéktelen ország volt Oroszországhoz viszonyítva, számottevő katonai erő nélkül, így a NATO hónapok alatt porig rombolta, és a Líbia élére tett nyugati bábkormány azóta is elfogadja a dollárt.

      Oroszország elég katonai és gazdasági erővel rendelkezik ahhoz, hogy háború esetén ne csak megvédje saját függetlenségét, de a nyugatot végleg térdre kényszerítse. Nem kérdéses, a Wall Street már bejelentette a hadüzenetet: Washington nem akar aranyrubelt látni, és csak idő kérdése, mikor lesz ebből közvetlen katonai konfrontáció."

      Törlés
    6. és:
      Putyin zseniális sakklépése - pofára estek a zsidó spekulánsok


      Oroszország egy zseniális gazdasági sakklépést tett. Néhány nap alatt több mint 20 milliárd dollárt keresett vele és megerősítette a monopóliumát a hazai energiahordozók piacán, a részvények közel 30%-át visszaszerezte! Putyin az Európai Uniót, és az Amerikai Egyesült Államokat is hülyére vette. És milyen szép, az egész világ szeme előtt, úgy tett mintha minden tervszerű lett volna. Korábban a részvények egy része, külföldi befektetők energiatársaságaié voltak, ez azt jelenti, hogy a bevételek majdnem fele,az olaj és gáz iparból nem Oroszország kincstárába került, hanem Európa finánccápáinak a számláira.

      A krími helyzettel összefüggésben, a zsidó spekulánsok miatt a rubel elkezdett erősen esni, de az orosz központi bank nem tett semmit annak érdekében hogy a rubelt támogassa. Felmerültek olyan pletykák is, hogy Oroszországnak nincsen semmilyen megtakarítása arra hogy a rubel irányát fent tartsa. Ezek a pletykák és Putyin magyarázatai, hogy kész akár arra is, hogy Ukrajna orosz nyelvű lakosságát megvédje, vezettek Oroszország energiatársaságai részvényeinek az áreséséhez, és a finánc cápák, zsidó spekulánsok elkezdték ezeket a részvényeket eladni , mielőtt, azok teljesen elveszítették volna az értéküket. Putyin egész héten várt, és a sajtókonferenciákon csak mosolygott, de amikor az árak és értékek lementek a pincébe azt az utasítást adta hogy ezeket a részvényeket gyorsan és minden európaitól, és amerikaitól fel kell vásárolni! Mire ezt a finánccápák felfogták, hogy átverték őket, már késő volt, a részvények Oroszország kezében voltak! Nem csak hogy Oroszország ezekben a napokban 20 milliárd dollárt keresett, a cégek részvényeit is visszavitte Oroszországba. A kőolajból és a gázból keletkező bevétel, most már nem fog kifolyni külföldre, hanem Oroszországban marad! A rubel értéke magától megemelkedik , és a támogatására nem kell Oroszországnak az aranykészleteit felhasználnia és ezzel az európai finánccápákat hülyére vették, jól átverték őket. A részvényeiket, amelyek dollár milliárdokat hoztak, néhány perc alatt néhány centért felvásárolták , és a kőolajból és a gázból származó bevételeik nélkül hagyták őket. Egy ilyen csillogó műveletet, a pénzpiacok történetében még sohasem láttak.... Az orosz oligarchák a külföldön tartott pénzek nagy részét szintén hazavitték Oroszországba.

      Lehet tanulni a nagy orosz medvétől. A magyar oligarchák vajon mikor szíveskednek hazahozni a pénzünket?? 250 milliárd dollár az egyik tétel (nagy részt a szétlopott nemzeti vagyonunk ára, tehát a mi pénzünk!), a másik tétel 53 milliárd forint, amit külföldi bankszámlákon tartanak."

      Törlés
  9. Döbbenet mennyire primitevek a magukat mindenhatonak gondolo cionisták? minek nevezzem? zsidok? vagy kik? haldoklik a föld, és még most is, tényleg az utolso orában azon törik a fejüket hogyan tudnák kiirtani a szomszédjukat. Ennyire nem lehet lehet degenerált, de igen. Nehéz szavakat találni, erre nincsenek szavak. Az én olvasatomban ezek betegek, a génjeikben van a pusztitás a gyilkolás, ilyenek. Nem értik meg, mivel is? NEM LESZ TULÉLÖ,


    VálaszTörlés