2014. március 26., szerda

Az EU-bérenc Julia Timosenko atomfegyverrel akarja kiirtani az oroszokat ezen a hangfelvételen


Újabb lehallgatott telefonbeszélgetés. Ezúttal Nesztor Sufrics volt ukrán miniszter és Julija Timosenko ukrán politikusnő (2010 előtti miniszterelnök) között. Önmagáért beszél !!!!

Julia Timosenko : - "Remélem, hogy minden kapcsolatomat be tudom majd vetni..... Minden eszközt kihasználva fellázítom az egész világot, hogy még egy felperzselt földdarab se maradjon Oroszországban."

Nestor Shufrych : - "Ebben a lehető legjobb szövetségesed vagyok. ma délelőtt frakcióvezetőkkel volt megbeszélésünk, utána beszéltem Viktorral. Azt kérdezte, mit csináljunk a 8 millió orosszal, akik Ukrajnában maradtak ? Számkivetettek ! "


Julia Timosenko : - "Atomfegyverrel kell őket kiirtani!"


Nestor Shufrych : - "Nem tudok most ezzel szembeszállni, mivel az, ami történt teljes mértékben elfogadhatatlan."



29 megjegyzés:

  1. Régen:
    http://hir.ma/wp-content/uploads/2013/04/Timosenko.jpg

    Most:
    http://mno.hu/data/kepgaleria/mno/Timosenko_visszatert/timosenko_visszater1_resize2_858x558.png

    Ebből a szempárból már másvalaki néz (nem csak az évek hatása). Egy ilyen megtört, bosszúvágytól eltorzult, pszichikailag roncsolódott személyt visszatuszkolni a hatalomba, nem más, mint brutális politikai perverzió. És akár még kódokat is kaphat a kezébe egyszer...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te elhiszed, hogy börtönben volt és a jelleme változott meg ennek hatására/ez alatt?.... Nekem más tippem van.

      Törlés
    2. Sejtem mire gondolsz, de valószínűleg Janukovics nem minden alap nélkül vonatta ki a forgalomból. Nézd meg az életrajzát, sejthető, hogy milyen körökben mozgott (és mozog). Bár a fantáziám végtelen: mindent el tudok már képzelni és annak ellenkezőjét is :-)

      Törlés
  2. Még mindig nem ismerik fel az ukrán vezetők a helyzetüket (vagy éppen démonian jól látják?…). A Nyugat akarja őket egy hagyományos háborúba beugrasztani (persze fű alatt), amibe aztán fegyvereket, pénzt, logisztikai támogatást, „civil önkénteseket” kaphatnának, de atomütőerőről szó sem lehet.

    Egyébként, ha a Nato „csak” hagyományos bombákkal is, de bombázná a Krímet, majdnem biztos, hogy az oroszok bevetnék a harctéri nukleáris fegyvereiket.

    VálaszTörlés
  3. én meg úgy érzem, hogy ez egy mesterkélten keltett háború lenne!
    20 évig jól megvoltak egymás mellett most meg egyszer csak elindult a forradalom? Még is mi lehetett ennek az alapja? A "kenyér", szerintem. Ha éhezik a nép akkor a forradalom konzekvens. Már csak a felelőseket kell megtalálni akik pénzelték a forradalmat, és elzárták a pénzcsapot. Szerintem ha meg is találnánk Őket akkor látnánk a kapcsolatot az oroszokkal is és az unióval is egyaránt. Könnyű az embereket feltüzelni egymás ellen.

    VálaszTörlés
  4. Az is beszédes, hogy az új "forradalmi" ukrán kormányban és környékén, mennyi közgazdász tüsténkedik. Ezek a kiképzett figurák tudják igazán, hogy a pénzfegyvereken hol van a ravasz. Arról nem is beszélve, hogy ők értik igazán az euroatlanti parancsot. Kezükben az expanzió két legfontosabb eszközével, a "gazdasági szakértőségre" és a "szociális, emberjogi érzékenységre" épülő apparátussal.

    VálaszTörlés
  5. Tulajdonképpen nem véletlen, hogy a Nyugat a soviniszta-banderista erőket támogatja (ha azok lemondanak az antiszemitizmusról), mivel ez az erő Ukrajnában, amelyik a legerősebben orosz-ellenes, a segítségükkel lehet esetleg kirobbantani egy ukrán-orosz háborút.

    Ezen a portálon népszerű gondolat, hogy a Nyugat és az oroszok egy kottából játszanak, amit én egyelőre nem látok összeegyeztethetőnek egy ukrán-orosz háborúval. Miért lenne érdeke az orosz elitnek, hogy az ország nyitott, sík előterében két szláv nép harcoljon, majdha belefáradtak, a Náto bevonuljon és megszerezze a „végtelen” természeti kincseket? Ez eléggé nem életszerűnek tűnik…(De még tanulmányozom a helyzetet.)

    VálaszTörlés
  6. Szvsz nagyon úgy fest, hogy minden komolyabb háború a modern korban mesterségesen keltett.

    Hogy az USA és az EU milyen szerepet játszottak ebben, arról elég sok minden kiderült eddig. Ott követtek el számítási hibát szvsz, hogy azt hitték, az oroszokat a budapesti jegyzőkönyv, amelynek ők is aláírói, meg tudja gátolni, hogy érdekeikért fellépjenek. Putyin megnyerte az első csatát (Krím), és jó kilátásai vannak, ha óvatos, defenzív marad, és nem erőlteti a további területelcsatolásokat, mivel azokat a területeket most már gazdasági eszközökkel is meg tudja szerezni.

    Sajnos azonban az ukrán-USA-EU félnek óriási provokációs lehetőség van a kezében a sokmillió orosz-érzelmű ukrán állampolgár „túsz”-formájában, ami nagy kísértést jelent, hogy éljenek vele.. Ha a szélsőséges nacionalistákat – persze fű alatt – felbőszítik és ráengedik ezekre a „túszok”-ra, akkor Putyin saját doktrínája foglyaként kénytelen lenne megvédeni őket.

    Ezt még el tudná kerülni Putyin, ha tárgyalni tudna az USÁ-val, de erre egyelőre nincs kilátás.

    VálaszTörlés
  7. Én sem hiszem, hogy egy kottából játszanának (bár a végső mozgatottságokról sejtelmünk sem lehet), de néhány dolog azért sejthető. Nemrég találtam ezt az írást Alexander Dugintól:

    http://www.dailystormer.com/putin-adviser-dugin-publishes-best-case-scenario-russia-liberates-europe/

    Elkezdtem fordítani az "Orosz tavasz forgatókönyvét", írni is akartam róla, de egyelőre nem lesz rá időm, úgy tűnik. Ami a lényeg: Dugin minden jel szerint aktívan részt vesz orosz birodalmi terjeszkedés ideológiai megalapozásában, noha tagadja, hogy bármiféle tanácsadói szerepe volna, ráadásul Putyint túl engedékeny, liberális vezetőnek tartja. Ami Dugin írásából kiviláglik, hogy az Eurázsiai Úniót fogják a - tervek szerint - felhasználni, az EU kettészakítására. Az orosz befolyásnövekedést erős de-amerikanizáció fogja követni, és véget ér a kontinensen a dollár és a euroatlantizmus hegemóniája.

    És a lényeg:
    "The Slavs are reunited not against Europe, but with Europe in the framework of a multipolar polycentric world. From Lisbon to Vladivostok."

    Tehát a két szemben álló erő egyike az euroatlanti deviancia keletre törése, fegyverül felhasználva a sötét indulatokat, az egymás ellen kijátszható alantas ösztönöket, és természetesen a pénzfegyvereket, a nyugatra irányuló expanzió pedig egy pánszlávizmussal vegyített, tradícionális elveken nyugvó birodalom kiépítésére irányuló kísérlet. Érdekesen fog kinézni Európa 10 év múlva. (legalábbis a tanulmány szerint).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak, akik szerint az "angolszász" világuralom után szláv korszak jön. Ez beigazolódni látszik.

      Törlés
    2. Figyelemreméltó az elgondolás (és még azt sem zárja ki hipotetikusan, hogy a két ellenerő végülis megbékülve egymással megvalósítja az egykori konvergencia-elméletet).

      Ellene mi szól? Hát az Unió észak-dél irányba akar szakadni momentán, de ez apróság az elmélet szempontjából. A nagyobb kérdőjel az USA, mivel mostanára elég rendesen befolyása alá vonta Európát, hogy ő mit szól az ortodox civilizáció előretöréséhez, amikor még az iszlám civilizációval se számolt le..

      Mindig szegény Europét akarják elrabolni…
      :)

      Törlés
    3. Mazsola, Rudolf Steiner-re gondolsz?

      Akkor jönne „angolszász” után „szláv”, ha a Nyugat - kissé szuicid módon - besegítene a saját bukásába…

      Hát számos ilyen jelet látunk…

      Törlés
    4. Szerintem a konvergencia-elmélet csak horizontálisan mellérendelt tényezőkre igaz. Tehát a kapitalizmusra és szocializmusra igen, mert minőségileg egyformán alantas rendszer mindkettő, vertikális társadalmi és közjogi vázszerkezettel egyik sem rendelkezik (csak annak karikatúraszerű pótlékaival), és nem állnak hierarchikus viszonyban egymással. Így létrejöhet egy vektoriális eredő (lásd Kína)

      De mi van akkor ha hierarchikus (minőségi) tényezőket próbálunk egy szintre hozni? A minőségibb ontológiai többlettel bír a nála alacsonyabb szintűhöz képest, tehát az eredő a fentebb álló számára mindenképpen veszteséggel jár (hiszen valamit el kell engedni magából), viszont az alul lévő nem nyer ezáltal semmit, mert a fentebb álló létrendi többletét - saját alacsony létnívója miatt - nem képes befogadni.

      Ezt számtalan példával alá lehet támasztani. Most csak kettő:

      Pusztán azáltal, hogy a Rákosi rendszerben a katolikus egyház (igaz óriási kényszer alatt) egy asztalhoz ült a kommunista hatalommal, már óriásit veszített tekintélyéből, és az amúgy sem nagy szakrális erejéből. A kommunistáknál viszont szinte semmi nem változott ezáltal.

      Másik példa:
      1 hordó bor+1 csepp méreg= 1 hordó méreg
      1 hordó méreg+1 csepp bor= 1 hordó méreg

      Nagy kérdés (és remény), hogy az orosz birodalmi politika fel tud-e mutatni minőségi többletet a nyugatihoz képest, mert ha igen, akkor stratégiai érdeke, hogy ne egyezkedjen a nyugattal, mert abból, újfent az euroatlantizmus kerülne kis győztesen.

      Törlés
    5. Ezt mondom én is. Bár felszínes együttműködés van a két fél között (látszólag nagyon kiterjedt ez a szféra a pénzrendszertől az űrkutatásig, stb.), de mélyebb szinten a másik teljes bukására játszanak.

      Ebben a rivalizálásban Kelet(orosz) le van maradva, de ha utolérné Nyugatot ugyanolyan furcsa állapotba kerülne, mint amiben a mi civilizációnk van. Ezért az időnkénti teljes összeomlások végülis „hasznára vannak”, mert főnix-madárként feltámad a magába-zuhanásból és óriási erőre kap, ugyanakkor jön az újabb megroppanás, és ez ismétlődik újra meg újra. Emiatt soha nem éri utol Nyugatot, mindig tradicionálisabb lesz nála. És ha a Nyugat valamiért tényleg bukik, a helyére léphet, a program egy korábbi verziójában indul újra…

      Törlés
    6. Így van. A XIX. századi orosz arisztokrácia erősen frankomán beállítottsága ellenére azért jelen volt az a vélemény is, amelyet Tolsztoj így fogalmazott meg:

      "A nyugati népek messze előttünk járnak, de tévúton."

      Törlés
    7. "a kapitalizmusra és szocializmusra igen, mert minőségileg egyformán alantas rendszer mindkettő, vertikális társadalmi és közjogi vázszerkezettel egyik sem rendelkezik"

      Írtam erről még régebben egy kis szösszenetet az akkori gondolatvilágom tükrében, ha gondoljátok olvassátok el:

      http://mrvelorex.blogspot.hu/2010/12/tarsadalmi-berendezkedesunk-hibas-kod.html

      ---

      (Olvasás utánra: ma már annyiban módosítom az elemzést, hogy az orosz felet nemzetileg elkötelezett stratégiája, és a "vertikális" felé való nyitása miatt már korántsem nevezhetjük "kommunista gyökerűnek", sokkal inkább az a bizonyos áhított harmadik út felé igyekeznek szerintem)

      Törlés
    8. Kedves Mazsola!
      Nagyon kedvemre van ez az írás, főleg, hogy nem a megszokott művi referencia pontok szerint helyezed el ezeket rendszereket a történelem folyamában. Mindenképpen a lényeget fogtad meg, szerintem.

      Hol romlott el? Szerintem ott, ahol ez a hierarchia megbomlott:
      http://utonlevo.blogspot.hu/2014/03/az-egyetemes-lehetoseg.html


      Törlés
  8. Haragos lett a kicsike...
    A függöny mögötti sugdolódzós "bácsiknak" meg pont megfelel egy ilyen pszichopata trónra ültetése.
    Régi recept ez uraim.

    VálaszTörlés
  9. "és jó kilátásai vannak, ha óvatos, defenzív marad, és nem erőlteti a további területelcsatolásokat". Igen. Az idő Putyin malmára hajtja a vizet. Közben ügyesen használja a propaganda eszközeit:
    http://szittya.com/OroszorszagmegfogterniEuropaapokolfeletart.html

    Valljuk be ezek a gondolatok termékeny talajra hullanak az EU polgárok nagy részének lelkében.

    Tipikus ellenreakció a másik oldalról:
    http://konyves.blog.hu/2013/12/05/latens_meleg_lenne_vladimir_putyin

    Ezek szerint nemcsak pénzfegyverek, hanem "nemi identitás fegyverek" is léteznek (lásd még Jörg Haider)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. „ "nemi identitás fegyverek" is léteznek”

      és érdekes, hogy ezek a fegyverek egyszerre kardok és pajzsok: lejáratásra is lehet használni őket, meg a saját csapat erősítésére is:

      „Obama elnök már hozzálátott az amerikai fegyveres erők lényegbevágó átszervezéséhez. Ennek része az is, hogy egyre több homoszexuális és leszbikus tisztet léptet elő, mert katonai hatalomátvétel esetén az ő támogatásukra bizton számíthatna.” (Drábik .J.)

      Törlés
    2. Ne ez is megérne egy misét. A harcnak a lényege metafizikai szinten van. Miért? Mert harci cselekményekben a katona folyamatosan élet és halál közötti szűk mezsgyéjén manőverezik. Másként fogalmazva határhelyzetben van. Ezt az állapotot azonban az elme nem tudja tartósan feldolgozni és egy idő után leáll. Ekkor nyílik meg az ember számára egy magasabb lehetőség, amelyben a világ jelenségei és saját motivációi egy magasabb összefüggésben tárulnak fel és amelyek akár emberfeletti erők birtokába is juttathatják a harcost. (harci mámor).

      Ezekhez a létünk centrumából kibomló lehetőségekhez való érdemi csatlakozásra azonban csak egy magas fokon integrált személyiség képes. Az integrált személyiség viszont csak karakteres differenciálódáson keresztül érhető el. (az egység a beteljesített sokféleség révén állítható helyre).

      A legalapvetőbb differencia pedig a nemi hova tartózás. Ezért ha egy katona a férfiasságát nem a markáns folyamatos öntételezésben éli meg, hanem a belső nőiségnek kibontakozási lehetőséget adva, mintegy hamis egyensúlyban van belülről, abból egy olyan - létrendileg indifferens - katona jön létre, amely golyófogónak ugyan jó, de a mélyebb értelemben vett harci értéke gyakorlatilag nulla.

      Persze egy meleg tábornok lehet művelt, akár jó stratéga is, de a fentebb említetteknek aligha felel meg.

      Törlés
    3. Hát igen…ettől nem fél Putyin, hogy meleg/leszbikus tisztek irányította németországi születésű török katonafiúk és holland ill. afro- amerikai katonalányok alkotta seregtestek felvonulnának az ukrán-orosz határ mentén…

      Bár a görögöknek a Thébai Légióban ez is sikerült, vagyis a karakteres differenciálódáson keresztüli integrált személyiséget létrehozni homoszekszuális katona-párok formájában, állítólag a harcértékükkel nem volt semmilyen probléma, sőt. Nagy különbség persze, hogy a görögök csak egy ilyen egységes speciális csapattestet hoztak létre, nem pedig az egész sereget keverték össze hetero- és homo katonák formájában…

      Törlés
  10. Friss és nagyon beszédes hír:

    http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/03/27/megallapodott-ukrajna-az-imf-fel/

    "A megállapodás hírére megkönnyebbültek a pénzpiacok..." azt elhiszem...

    VálaszTörlés
  11. A szőke ciklon gázában égnek:
    https://www.youtube.com/watch?v=RppfERoQcGo

    VálaszTörlés
  12. Válaszolna valaki egy kérdésemre?
    Hogy lehet, hogy ilyen témát telefonon beszélnek meg? Gondolom ők is tisztában vannak a lehallgatásokkal...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végre valaki gondolkozik :)
      Szerintem:
      probléma, reakció, megoldás!
      A megoldás pedig maga Putyin! (szóval mi a helyzet az "antikrisztus" dologgal?)

      Törlés
    2. A kérdés jó! .., de ne feledd, hogy parazita logikába bele tartozik, hogy mit tudhatnak és mit nem a "népek"! Provokáció, falsh flag stb. ez mind benn van a pakliban! Na, és ne feledjük a mérhetetlen arroganciájukat sem! Ezek azt hiszik, h minden és mindenek felett állnak, ...had ne mondjam: érinthetetlenek (hiszik magukat!).

      Törlés
  13. Érdekes, hogy Putyin nem használja ki a fősodrású médiát megkerülő közösségi oldalak és a youtube adta agitációs lehetőségeket. Én elárasztottam volna internetet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők inkább a lehallgatott beszélgetések nyilvánosságra hozatalában jeleskednek, ezt valószínűleg célirányosabbnak tarthatják…

      Pl. „ fuck the EU”
      Egy Youtube-ra feltöltött hanganyag szerint az európai ügyekkel foglalkozó Victoria Nuland az ukrán belpolitikai eseményeket elemezte az Egyesült Államok kijevi nagykövetével, amikor egy durva megjegyzést tett az Európai Unióra. Az orosz miniszterelnök-helyettes egyik közeli munkatársa – Twitter-oldalán – az elsők között reagált a hírre.

      De ilyen lehetett az is, amikor Catherine Ashton és Urmas Paet észt külügyminiszter arról beszélnek, hogy a mesterlövészek kihez tartoznak. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/03/ugyanazok-mesterloveszek-lottek-mindket.html

      Törlés