2013. szeptember 27., péntek

Egy megsemmisült civilizáció emlékműve - Így találnak majd ránk 1000 év múlva


Egy megsemmisült civilizáció emlékműve - Így találnak majd ránk 1000 év
múlva (?)

Egy korszak, mely a gondolkodás halálát és az emberiség vesztét okozta.

Más korábbi civilizációk tündökléséhez és több ezer éven át tartó fénykorához képest villanásnyi időszak volt csupán az a néhány évszázad, amely megpecsételte eme humanoid faj szenvedéssel és sötétséggel teli időszakát. 

 

Ez a lény nem csak saját életterének, hanem saját fajtájának is ellensége és pusztítója volt. Életének tetteit és a "még többet és többet" valamint az "enyém" jelszavak határozták meg, ami egész civilizációjának mozgatórugójává is vált egyben.
Ez okozta végül kultúrájának gyors felfutását és rendkívül gyors megsemmisülését is. 

Ebben kulcsszerepet játszott egy értékkel felruházott papírdarab istenként és mindenek felett állóként való tisztelete.

Más lakható bolygókon élőkkel ellentétben ez a faj nem vált képessé arra, hogy harmóniában tudjon élni a természettel és környezetével. Nem tudta megújítani és óvni saját bolygóját sem.

A valóságot és az Univerzum működést nem volt lehetősége megismerni, mert alacsony kapacitású és kihasználtságú elméjét a világról belé táplált dogmák, hitelelvek, manipulációk és társadalmi tévképzetek töltötték meg.

Társadalma megosztott és rendkívül ellenséges fajtájának kicsit is eltérő (pl. más bőrszínű vagy azonosságtudatú) egyedeivel szemben.

Az egyik legkönnyebben rabszolgasorban tartható entitás volt a lakható világokban, mely agyának csak minimális százalékát volt képes kihasználni. Azt a keveset is általában az egymással folytatott harc és háború töltötte ki. Békés korszakok ritkán fordultak elő történelmében, mely rövid időszakok is kizárólag a következő nagy háborúra és összecsapásra való felkészülést szolgálták.....

Bolygóját, amit maguk között Földnek hívtak, nem igazán volt képes elhagyni és messzebb lévő világokba eljutni.

Korábbi civilizációkkal ellentétben ezt a mostani fajt ebben segítenünk nem indokolt:
míg korábbi egyedeik képesek voltak együtt élni a bolygón az Univerzumból ide érkező entitásokkal, ez a mostani faj esetében nem kivitelezhető és felbukkanásuk más lakható világokban veszélyt jelentene pusztításra való hajlamuk miatt ....

Nem számottevően ugyan, de vannak kivételes, a világ és az univerzum működését értő egyedeik, akik képesek a szeretet és az egység elveinek megélésére, azok beépítésére saját életvitelükbe. Az Ő megóvásuk és átmentésük a korábbi eljárások szerint megismételhető.

Az 50 ezer évvel ezelőtt kezdődött program zárolása és felülírása szükséges.
A kiemelt és fejlődést mutató emberek átmentése a már bevett protokoll, az Atlantisz / Egyiptom és az ún. Noé-eljárással végrehajtandó....


Végrehajtás státusza: FOLYAMATBAN
Kivitelezés végső időpontja: egyeztetés alatt.....

Írta: SBG Buddha
http://www.VilagHelyzete.com/
 

36 megjegyzés:

  1. a mostani tech fejlődés miatt nagyon nehéz megjósolni a jövőt

    VálaszTörlés
  2. A jövö roppant egyszerü irányba fog menni, a kannibalizmuséba, miután felzabált mindent maga körül és nem marad más étke csak a másik! Ja, a pókok túl fogják élni nagyobbakká vállnak majd és az emberek kissebbekké, de elötte jön még 10.000 év pihi :) hál a jó Istennek :)

    VálaszTörlés
  3. elvileg semmilyen technológiai akadálya sincs annak hogy mindenhol lepermetezzék az embereket egy nagyon halálos vírussal, a kritikus időszakban nyaralhatnak a már régen kiépült luxus bunkereikben, a maradék emberiségen pedig újra átvehetik a hatalmat könnyedén a jól fizetett zsoldos hadseregükkel, amit a kritikus időszakban szintén megvédhetnek a kevésbé luxus bunkerekben

    VálaszTörlés
  4. ..az ,hogy az Ember mint faj kihal..az természetes.....az hogy bárki uralkodna Rajtad,Rajtam vagy bár kin a z viszont nem igaz---------ki Mondta,hogy ott kell élned ahol most?,ki Parancsolta,hogy a sz,r munkádat csináld olcsó pénzért?,ki Kényszerít,hogy ezt a nyelvet beszéld? ki Akadályoz meg,hogy világot láss?......ja persze tudom....a körülmények,a pénztelenség,a lehetőségek,ide születtem.......senki nem tart láncon...a saját elméd tart fogságban!!!!

    VálaszTörlés
  5. elvileg kivitelezhetnék úgy hogy az egyik nap egyszerre kezdik el szórni az egész világon, a médiában azt hazudhatnák hogy a terroristák terjesztették el a vírust számos repülőtéren egyszerre és hogy a repülőgépekből ellen anyagot próbálnak kiszórni, de valójában a vírust szórnák a repülőgépek, miközben mindenki örülne annak hogy szórják, hiszen mindenki azt hinné hogy az az ellen anyag próbálkozás, pár nap után pedig bármit megcsinálhatnak az emberekkel mert addigra a nagy részük meghal, leállíthatják az összes erőművet, mindenféle egyéb szolgáltatást, egy teljesen új világot hozhatnak létre, teljesen új történelemmel, a maradék ellenállót pedig nyugodtan lelőhetik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kik fogják kiválasztani a kiválasztottakat?

      Törlés
  6. A nagyon okos megjegyzésekre most nem pazarolnám az időt, ami igen rövid! Tehát hamarosan megtisztul ez a bolygó, amit csak mi ismerünk Föld-ként, de nem ez az igazi neve. Jelenleg igen kevés EMBER, azaz humanoid él rajta, jelentős számú android és biorobot által gyarmatosítva.
    Az eredeti óceánbolygónkat pedig, aminek egyetlen kontinensét Pangeának becézik, de valójában Atlantisz volt a neve, súlyos háborúk darabolták fel.

    VálaszTörlés
  7. ..szóval az élhetetlen világunkból elvisznek minket,,már aki megérdemli..http://www.youtube.com/watch?v=ajO1rCPZnHs

    VálaszTörlés
  8. Így találnak majd ránk 1000 év múlva? Talán...
    Nem tudhatod, hogy ennek a fajnak volt-e már több ezer éves fénykora, vagy éppen ez után következik,
    vagy a két ciklus folyamatosan váltakozik, többször egymás után, hosszú átmenetekkel.

    Az a gond az egész bejegyzéssel, hogy túlságosan pesszimista, általánosít, valamint tényszerűnek tekinti,
    hogy csupán eddig kapott lehetőséget az emberiség a fejlődésre. Mi értelme lenne a földi létezésnek, ha az egész emberiség a tudatosság azonos szintjén lenne? Hogyan tanulnánk így egymástól? Hol lenne a kísértés, ha mindenki megosztana mindent és teljes szeretetben élnénk?

    Most biztosan nem erről szól a földi élet, és ahogy most az ábra mutatja, még nagyon nagyon hosszú ideig nem fog csak erről szólni.

    Szerintem ez a világ úgy tökéletes, ahogy van. Mindenkiben ott a potenciál, hogy valami több legyen, olyan tempóban, ahogy neki megfelelő. Ha elérted a megfelelő szintet, nyilván továbbállsz, nincs okod visszajönni ide.

    Nem általánosíthatsz az emberiség jelenlegi viselkedése alapján. A többség még teszi a dolgát, keresi az útját, vagy ha neki úgy szimpatikus, hagyja hogy vezessék. Nem az ő hibájuk, ilyen a rendszer. Véleményem szerint mindenkire és mindenre szükség van, megvan a helye, pótolhatatlan. Senki sem képes rá igazán a földön,
    hogy átlássa a dolgok teljes ok okozati összefüggését.

    Ha valaki érti a világ és az Univerzum működését (habár szerintem ez emberi ésszel felfoghatatlan), annak már nincs szüksége megmentőre. Az emberiségnek egyébként sincs szüksége megmentőre, magát kell megmentenie a saját tudatlanságától, és erre véleményem szerint erre még bőven van ideje!

    Sajnálom SBG Buddha, hogy mostanában szinte csak a dolgok rossz oldalát látod meg, így pont azok malmára hajtod a vizet, akik ellen küzdenél a blogoddal. Egyszer szívesen elbeszélgetnék veled, hátha meg tudnám kicsit változtatni a világnézeted...

    VálaszTörlés
  9. Ezért kellene minden negatív tettet abbahagynunk, minden olyan étel evését és ital ivását is abbahagyni, ami csak megbetegíti és megöregíti a testünket. Például az állati hús evése sem jó, mert azzal azt fejezed ki, hogy támogatod a gyilkolást, még ha csak állatról van szó, de az is élőlény. Egy-egy gyümölccsel is jól lehet lakni, egyébként pedig nem azért élünk, hogy együnk.

    Ha máshogyan kezdenénk el gondolkodni magunkról, a környezetünkről, és nem azt figyelnénk folyton ki miként viselkedik, nem ítélkeznénk, hanem elfogadnánk mindent és mindenkit olyannak, amilyen, rájönnénk, hogy lényegében nincs semmi zavaró a világban.

    Annak kellene örülnünk, ami nekünk van, és nem kellene folyton arra gondolnunk, hogy még kell, még kell. Ez az uralkodó rendszer úgyis mindig akképp cselekszik, ahogyan mi szabad akaratunkból döntünk. Ők csak azt valósítják meg, amit mi akarunk. Így dönthetnénk úgy, hogy amilyen "problémákat" elénk tárnak, nem tőlük várnánk el a segítséget. (Például abban a pillanatban, amikor úgy döntene az emberiség egy része, hogy tudni akarja a földönkívüliekről az igazságot, kötelességük lenne a kormányoknak felfedni az igazságot. Tudom, nem a teljeset mondanák el akkor sem, de már közelebb lennénk hozzá.)

    Miért nem fogadjátok el egymás véleményét?

    Miért jobb egymást sértegetni?

    Azért mert erősebbeknek tűntök?

    Tudom, ennél a bejegyzésnél még nem fordult elő, de a legtöbbnél igen. Észre kellene venni, hogy a probléma bennetek van. Nem ebben a hatalmi rendszerben, nem egy internetes oldalban, nem egy hozzászólóban, hanem mindig bennünk van a "hiba". Mert mindig egyedül csak rajtad múlik, hogy egy adott helyzetben hogyan döntesz. Egyedül csak rajtad.

    Legyetek nyugodtak.

    Legyetek csendesek.

    Legyetek emberségesek.

    Csak ti szüntethetitek meg a bennetek lévő haragot, agresszivitást és minden egyéb rossz szokást, problémát. És nem azért, mert én mondtam, hanem mert ez a kezdetektől fogva így volt és így is lesz. Csak ti szabadíthatjátok fel magatokat. Csak ti segíthettek magatokon. Hát mentsétek meg magatokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy igazságokról írtál, de mindez csak vágyálom, mert az ember nem ilyen. Természetesen sokan gondolkodnak hasonlóan, de az kevés, és az emberiség körülményei is megváltoztak a Földön. A pusztulás úgy van belekódolva az emberiségbe, mint minden másba, semmi nem örök. Miként pusztulunk majd el, és mi marad utánunk, ki tudja? Az biztos, hogy egy nagy rakás szemét.

      Törlés
    2. Majdnem igaza van kedves Ibolya, amit a múlandóságról írt,..de csak majdnem.
      "Emeljétek szemeteket az égre, tekintsetek le a földre, mert az ég szétfoszlik, mint a füst, és a föld szétmállik, mint a ruha, lakói pedig úgy elhullanak, mint a legyek. De az én szabadításom örökre megmarad, és igazságom nem rendül meg” Ézs 51:6.
      „Az ég és a föld elmúlik, de az én beszédeim nem múlnak el” Mt 24:35

      Törlés
    3. Ha semmi nem örök, akkor nem létezne semmi.

      Törlés
  10. Buddha . Nagyon sötét program amit írtál , viszont szerintem nem kellene általánosítani az egész emberiségre amit te tettél .

    Amúgy szerintem nem állunk rosszul , mert az előttünk lévő civilizációk sorsa ennyi idős korukban már eldőlt .
    Mi pedig még mindig meg vagyunk , mégpedig igen jó lehetőségekkel .

    A jelenkorunk nem 50 csak nagyjából 12500 - 13000 éves .
    "", mely agyának csak minimális százalékát volt képes kihasználni. "" Igen az ember alapból valóban nem képes használni a lehetőségeinek csak a töredékeit , de az éppen azért van mert az előző civilizációkban ez okozta a pusztulásukat .
    Viszont a lehetősége a teljes Emberré válásra mindenkinek meg van . Alapból mindenkinek meg van , volt a lehetősége arra , hogy elérje mindazon képességeket amit ember elérhet , viszont ehhez az előző civilizációk tapasztalataiból okulva kell egy olyan leélt élet amely bizonyítja , hogy az illető valóban érdemes erre .

    Egyébként a földön kívüli lényekkel lehet ugyan barátkozni , bár ők nem azért jönnek , viszont amit ők technikai tudásuk által tudnak , amire képesek , és amit csodáltatnak az emberekkel az csak töredéke annak (ha egyáltalán lehet összehasonlítva kezelni ) amit egy öntudatára ébredt Ember a tudatával képes elérni .
    Éppen ezért amiért ők már nagyon régóta "harcolnak" nem más mint az ember öntudatra ébredésének megakadályozása .

    Az egész életünk erről szól , minden földi tevékenység hátterének ez az oka . Akit a sötét oldalnak sikerült rávenni , hogy ennek a lehetőségét elveszítse , de ahhoz gyáva volt , hogy akkor feladja földi létét azután ők irányítanak . Az irányítónál képességek nélkül elég nagy fokú tudás van az életünk lehetőségeit illetően , amit természetesen igyekszik távol tartani azoktól akiknek még meg van a képessége a megvalósításra is .
    Viszont jelen civilizációnkban már nincs lehetőségük arra (az előzőben ez még működött) , hogy manipuláljon olyan embert aki elérheti a közvetlen tudati teremtés lehetőségét .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Merkurius "Mi pedig még mindig meg vagyunk , mégpedig igen jó lehetőségekkel . " Mire gondolsz?????

      A szennyezett víz készletre?,az elfogyott fosszilis energiára?,a kimerült termőföldre?,a hegyekben álló szemétre?,az intoleráns,önző társadalmakra?,

      http://www.youtube.com/watch?v=tAorgfLHYgs
      http://www.youtube.com/watch?v=B3n7luiu7TA

      Törlés
    2. Meg van a lehetőségünk a teljes Isteni öntudatra ébredésre . Ami azt jelenti , hogy az ember jelen tudatával kapcsolatba kerül lelkével , rendelkezni fog annak teljes tudásával , és lehetőségeivel a fizikai test megtartásával . Annyiban lehet , hogy nem nagy dolog , hogy volt már ilyen a föld történetében , de annyiban igen , hogy ezt most már csak úgy lehet elérni , hogy ezt csak olyan ember érheti el aki az Igazság erején kívül semmilyen más hatalmat , irányítást nem fogad el maga fölött .

      A videókra , igen összeomlás mindenképpen lesz , legalábbis a jelenlegi hatalmi rendszer összeomlása elkerülhetetlen . De ez nem a jelenlegi emberi élet megszűnését hanem csak minőségi változását jelenti .
      Az olyan katasztrófa mint az özönvíz volt az előző civilizációnkban (egyébként jó tudni , hogy az emberi lelkek akkor is nagyrészt azok voltak akik napjainkban ) Is az ember tudati teremtő erejének volt köszönhető , aki irányít mindig is tudta , hogy ki az akit éppen meg kell keresnie . Napjainkban a legnagyobb különbség éppen az , hogy már hiába keresi az ilyen embert , mert aki elfogadná maga fölött egy olyan hazug , önmagában tehetetlen lény irányítását mint amely megtörtént ezelőtt , az most már nem fog tudni a tudat általi teremtő erő birtokába jutni .

      Gondolom értetlenkedni és kételkedni fogsz , ezért előre írom , hogyha már nem lenne olyan ember akinek lehetősége van ezen erő elérésére , ill. nem lenne szakrális védelem alatt lévő ember a földön akkor már rég nyílt diktatúra lenne , nem kellene háttérhatalom , mert már nem lenne kitől tartaniuk , és nem lenne aki megakadályozná hatalmi terveiket .
      Ha esetleg egy kicsit tájékozott vagy olyan témában , hogy jelenleg milyen fegyverek állnának a hatalom rendelkezésére , ha tudnák őket használni szinte pár perc alatt kilehetne irtani az emberiséget . Így akár valaki teljes öntudatra ébredése történik meg , vagy akár az ember számára ennek lehetősége szűnik meg a változás mindenki számára drasztikusan észrevehető lesz .

      Törlés
  11. Probléma: az ember az életterét olyan hatások/befolyások érik aminek matematikai vetülete az exponenciális függvény. Na mármost ilyen a természetben nincs. Előbb utóbb a fizikai korlát jön, amit még ember nem hágott át! Valószínű h. az emberiségnek olyan gazdasági modelleket kell rendszerbe állítani ami a természet körforgását utánozza. Ez egy szegényebb -bár fenntartható- modell. Ha ezt nem csináljuk majd a fizika törvénye fog rákényszeríteni minket. Nincs más út (!), csak a fogyasztói társadalmat elöntött illúzió olyan magasztos eszméit érzékeljük most, ami mélyebb nyomorba fog dönteni mint bármi. Igaz lesz amit jósolt a Marketwatch.com azon írása amiben a következőket írja: "Csatolják be a biztonsági öveket, mert hamarosan olyan sokk érkezik, ami mindenkit kigyógyít a tagadásból. Egy globális ébresztő, ami mozgásba hozza a Pentagon évtizedes jóslatát, amit az iraki háború kezdetén tett: „2020-ra … kétségbeesett, totális háború indul az ételért, a vízért és az energiáért, ősi mintára … az emberi élet számára meghatározó háború.”

    VálaszTörlés
  12. Ha jól körülnézünk már évek óta tart a társadalmi ,gazdasági összeomlás...elég csak annyi,hogy Hazánkban is 4miilió ember méltatlan vagy lehetetlen helyzetben "él",a megtermelt javak az improduktív emberekhez (sportolók,politikusok,pénzügyi "szakemberek",celebek,bűnözők,stb) vándorolnak,miközben a teherhordó réteg(középosztály) folyamatosan elveszíti megtakarítását,nyugdíját,életfeltételei beszűkülnek.A nagyvilágban is ez zajlik...ez a recept a totális összeomláshoz! Ez már elkerülhetetlen...amiben bízni lehet,hogy valami gyorsítja a folyamatot (államcsőd,polgárháború,járvány,stb)...talán így némi kegyelemben részesülünk....mért az évekig tartó lassú rothadásnál nincs kegyetlenebb dolog!

    VálaszTörlés
  13. ..javaslom,hogy mindenki szálljon le a földre..nem tudunk fényt enni,nem fog Isten segíteni,stb......
    Egy ember alapvető szükségleteinek ellátásához 17 hektárra van szükség,ebbe van erdő,szántó,legelő,konyhakert,patak vagy nagyon jó kút.....és fel kell kelni 4 órakor és 10 kor bezuhansz az ágyba...szánt,vet ,arat,állatokat ellát,fát vág,főz,befőttet rak el.....hol van ennyi hely?,kinek vannak ilyen készségei?,már ennyi ereje sincs az embereknek!......látható ha valaki hajlandó bele gondolni,hogy a kőolajból kinőtt gén módosított növények és állatok nélkül nem lehet ennyi embert etetni.....lehet elméleteket gyártani,de sajnos a valóság az valóság.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért hülyeséget ne írjál, ha van jó föld, akkor napi 2 óra munkával simán eltartod magad egy családban, és ez is inkább csak nyáron, télen még ennél is kevesebb

      Törlés
    2. ...napi két óra munkával??????????..most arra gondolsz,hogy beülsz a kocsiba,tele rakod a kosaradat a bevásárló központban és haza autózol.....végül is igazad van ez kb, két óra.....

      Törlés
    3. ha nem kell semmi rezsit fizetni és csak azt nézzük hogy megtudjál élni a saját magad által termelt ételből, plusz egy kicsi a cseréhez, akkor 4 fős családban, egy embernek napi 2 óra munka bőven elég, télen pedig még ennyi se
      ma az emberek azért dolgoznak sokkal többet mert fizetni kell a rezsit, fizetni kell a mindenen többszörösen rajta lévő adókat

      Törlés
    4. ..legyen úgy ahogy írod....nagyon örülök ha az összeomlás után csak két órát kell dolgoznom...heppi...

      Törlés
    5. Két óra munka? Nagyon érdekes, én dolgoztam önellátó farmon egyszer ahol pár család élt, napi 10-12 óra alsóhangon.. 2 óra arra sem elég, hogy megfőzd a reggelit meg az ebédet.

      Törlés
    6. mert ott a rezsit is kell fizetni és nyereségnek is lenni kell stb.

      Törlés
    7. meg a napi 2 ór munkát úgy is be lehet osztani hogy a családok helyet te csinálj meg mindent, reggeltől estig

      Törlés
  14. http://www.youtube.com/watch?v=Vnh7SDsz0rM.....csak öt perc...és most már tényleg mindenki nyissa ki a szemét!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. A KÖVETKEZŐ GONDOLAT ELSŐRE FURCSÁN HANGZIK, DE ÉRDEMES RÁSZÁNNI EGY KIS IDŐT...
    A PARADICSOMON KÍVÜL AHONNAN KIŰZETTÜNK (A DUALITÁS, A JÓ ÉS A ROSSZ MEGISMERÉSÉNEK VÁGYA MIATT) A LÁTSZAT ELLENÉRE SZINTÉN MINDEN TÖKÉLETES. A TÖKÉLETLENSÉG ÉLMÉNYE ABBÓL FAKAD, HOGY MINDEN ENTITÁS PONT ANNYI TÖKÉLETLENSÉGBEN RÉSZESÜL - ISTENI GYÓGYSZER - AMINEK HATÁSÁRA ELŐBB-UTÓBB VISSZATÉR A PLERÓMÁBA, AZ ATYA HÁZÁBA.
    HA NEM LENNE "GONOSZ" ERŐ. OLYAN MAGUNKRA SZABOTT, ÉLVEZHETŐ ÉLETTERET ÉPÍTENÉNK A PARADICSOMON KÍVÜL, AMI BIZTOS, HOGY NEM EGYEZNE A LOGOSZ SZÁNDÉKÁVAL... AZÉRT VAGYUNK ITT, HOGY MEGISMERJÜK EREDETI SZÁNDÉKUNK KÖVETKEZMÉNYEIT, AMI A BUKÁS PILLANATÁBAN (ŐSROBBANÁS) ÍGY HANGZOTT: "NÉZD ÖREG, ELÉG NAGY FIÚ VAGYOK MÁR, TUDOM EGYEDÜL IS INTÉZNI AZ ÜGYEIMET...
    NOS, TÉVEDTÜNK. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha félreérthető lenne, a Paradicsomból űzettünk ki...
      Tehát a világunk negatív pólusa az isteni gondviselés megnyilvánulása, ami gyakorlatilag nem más, mint tudatlanságunk, belső káoszunk kivetülése. "Kint mint bent" - Smaragd tábla.

      Törlés
    2. Mirdad, P O N T O S A N. A mi bűnünk, a ki korrupcióink, a mi hazugságaink, ami elhallgatásaink, ami gyávaságunk, a mi árulásunk. Végre valaki.

      Törlés
  16. Materialisták kedvenc érve: "Nincs Isten, mert ha lenne nem hagyná, hogy szenvedjünk."
    Hát...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bibliában nem egy történet van, amiben Isten hagyta az embert szenvedni... Lásd Noé bárkája...

      Törlés
  17. Nem hiszek túlságosan ebben az "októberben a feje tetejére áll a világ" elméletben, de tény, hogy vannak ráutaló jelek. Csak érdekesség képpen a Búra alatt c. (Under the dome) sorozatot a CBS valamiért nyáron nyomatta le, és már be is fejeződött az első évad. A sorozat tele van káosz helyzetre való prediktív programozással, és bemutatja az amerikai nézőknek, hogy vészhelyzetben milyen speciális jogai vannak egy "elnöknek"... Fegyverek begyűjtésétől kezdve, jogtalan házkutatásokig, rögtönítélő "bíróságig" (gyakorlatilag tárgyalás nélküli halálos ítélet).
    Több sorozatokkal foglalkozó oldal is leírja, hogy milyen fura húzás volt a CBS-től nyáron vetíteni ezt a sorozatot, hiszen az uborkaszezon alatt sokkal kevesebb esélye van egy sorozatnak befutni....

    VálaszTörlés
  18. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  19. Nemrég még azt olvastam itt is hogy a cabal és a Cobra elintézik egymást és mindenkit ellátnak azzal a jövedelemmel amit a széfekből kitakaritanak.....

    Az a terv jobban teccet!

    VálaszTörlés
  20. szegény sbg! mostmár jobban át lett mosva az agya, mint azoknak, akik csak a tvt nézik. Már a saját embertársai halálát várja. Olyan mint egy álszent keresztény, hogy ő a mennybe jut, a többi meg aki nem olyan tudatú, annak viszlát. már régóta nem olvasom az oldalt, feltűnt, hogy buddha kezd beleőrűlni abba a sok hülyeségbe, amit a neten olvasott

    VálaszTörlés