2013. augusztus 31., szombat

Obama bejelentette a támadást ! A borotvaél, amin táncolt a világ, immáron fájdalmasan húsba vágó lesz



Amiről tegnap írtam, most jelentette be Obama hivatalosan is:  Láttátok, remélem, az oldalon lévő élő adásban! De ha nem, kitettem ide a videót. 

OBAMA MEGINDÍTJA A TÁMADÁST

"Nem várnak senkire, ha kell egyesével győz meg minden kongresszusi képviselőt és mint elnök kiadja a parancsot, amikor szükségszerű lesz. 

De nem akarja ugyanazt, mint Angliában, így kongresszusi felhatalmazás nélkül is megindíthatja a támadást. Ő egy személyben dönt majd róla a vezérkari főnökökkel való egyeztetésnek megfelelően..

Meg van a fegyveres erő hozzá, hogy ezt a támadást végrehajtsuk nemzetbiztonsági okokból" - mondta.

"Lehet, hogy holnap. Lehet, hogy jövő héten" - tette hozzá ...

Ebből gondolhatjuk, hogy ez vagy ma vagy holnap fog bekövetkezni.
Az is fontos szempont, hogy jövő csütörtökön van újhold, tehát előtte és utána jó pár napig ideálisak a körülmények is.


A támadás ténye el van döntve egy ideje, ahogy többször is kiírtam már a VilágHelyzetére.
Az más kérdés, hogy ilyenkor nem mondhat semmit stratégiai okokból, hiszen a támadás meglepetésként fog hatni az ellenfélre ....
Sajnos ez a dolog már régen el van tervezve, hiszen az oldalon sem véletlenül beszéltem erről évek óta.
Ha Szíria bekapja az első rakétákat és utána Szíria és Irán küldi a válaszrakétákat Izraelre és Európára, onnantól nehéz lesz a megállás. 
Oroszországról nem is beszélve, hiszen ők előre szóltak és figyelmeztettek, mi következik ebből...... 

Ezt Obama is tudja, de mivel parancsot hajt végre, nincs sok választása.


Furcsa egybeesés : 
1939. szeptember 1. 
2013. szeptember 1. 



(Remélem megnyugodtak azok, akik állandóan a kételkedést erősítik a forrásomban vagy az előre jelzett dolgokban) 
Több, mint 2 éve arról szól a dolog, hogy a világ hamarosan "átrendeződik" és talán lesznek, akik esélyt kapnak azáltal, hogy időben tudtak dolgokról és azt is, hogy mit kellett megtenniük eddig.....

Mindenkinek a legjobbakat kívánom ! SBG Buddha 
◄ VilagHelyzete ►

266 megjegyzés:

  1. Buddha, nem gondolod (ha már nem válaszoltál a korábbi kérdésemre, tárgytalannak veszem), hogy túl van pörgetve a Világ helyzete blog a világ helyzetéhez képest ? Nagyjából semmi nem történik, de már naponta több téma van bedobva a Szír helyzetről. Mi lesz ha zúdul az áldás ? Kicsit kezd egy új műfaj itt megjelenni: bulvár konteo. :-) Úgy is az idéglenes gonosz nagyurak által írt forgatókönyv zajlik, és ennél még sokkal sokkal rosszabb lesz, meg kell lennie, hogy le lehessen zárni ezt az egésszet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondolom.
      Nálam nincs olyan, hogy "úgyis ez" zajlik, meg "úgyis az", minek foglalkozni vele annyit. Lehet, hogy ezer emberből egy érti meg majd a végén, de lehet többre lehetőség sem lett volna. Lehet, hogy teljesen értelmetlen volt ez a tevékenység, hogy mindezekről beszélgettünk, de már most tudom, hogy nem. Nem volt az.

      Törlés
    2. Értelmeznéd ezt a pár sort, Buddha?
      'Lehet, hogy teljesen értelmetlen volt ez a tevékenység, hogy mindezekről beszélgettünk, de már most tudom, hogy nem. Nem volt az."

      Szóval, ha tudod, hogy nem volt értelmetlen, akkor nem lehet, hogy értelmetlen volt, ugye? Minden cikkedbe jut legalább egy ilyen ordító önellentmondás.

      Kezded esetleg érteni, hogy mi többünk problémája a fogalmazásoddal?

      Törlés
    3. A fogalmazásommal talán rajtad kívül másnak még nem volt baja, így rémlik nekem, de nem gond. Elismerem, hogy nem mindig jön át az, amit mondani szeretnék, de ez előfordulhat bárkivel szerintem.

      Az az oka, hogy néha "virágnyelven" beszélek és vannak, akik értik és vannak, akik nem...Elnézést érte...Nem kódolt üzenetek, hanem mögöttes tartalmak, a mögöttem lévő több, mint 2 év során megismert emberekhez kapcsolódva.

      Ez sem ellentmondás, amit írtam:
      Lehet, hogy ezer emberből egy érti meg a végén, amikről beszéltem.
      / Majd amikor összeáll a kép, vagy odaérünk időben, akkor megértik...sőt folyamatosan és közben rengetegen fogták már fel, amiket írtam...
      (a baj ezzel csak az, hogy ha túl későn következik be ez, akkor már semmire nem megy vele, hogy megértette, mert elment az a hajó....) /

      Így LEHET (úgy tűnhet)értelmetlen volt ez a tevékenység, amit végeztem (látva mekkora sötétség van még mindig a minket körülvevő emberekben).... és ennyire kicsi az arány.

      De most már tudom, hogy nem volt értelmetlen. Nem volt az, mert 1000 emberből lehet, hogy 1-et megtaláltam, megtaláltunk, akik végigcsinálták és megértettek dolgokat és megérdemlik azt is, hogy segítséget kapjanak.

      Szokták mondani, hogy nem lehet mindenkit megmenteni.
      De tenni kell érte, hogy ha van rá lehetőség, akkor lehetőleg minél többet.
      Ezen túl vagyunk, így most már tudom, hogy nem volt értelmetlen még akkor sem, ha annak tűnik. Sokszor számomra is annak tűnt.

      Törlés
    4. Köszönöm Buddha, értem amit mondsz. Egyet is értek veled, és jó dolognak tarom a törekvést, és részben a célt is. Csak néha túlzásba esel, és nem a dolgok mögötti tartalom mélységére vagy hihetetlenségére gondolok. Talán pont ez aminél tovább kellene a dolgot gondolni és belátni, hogy miről is szól ez az egész. De ezt már egyszer leírtam neked dióhéjban, amire még nem reagáltál.

      Törlés
    5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    6. Dehogynem, Buddha, sokaknak szúr ám szemet, amilyen ellentmondásosan, esetlegesen és következetlenül fogalmazol, gyakran egy cikken belül is, konkrétan az ismeretségi körömben is elég sokan olvassák-olvasták az oldalad, csak viszonylag kevesen veszik a fáradságot, hogy ezt le is írják. Úgy hiszem, az olvasók zöme egyszerűen lapoz, ha ilyesmit lát, rosszabb esetben meg sem nyitja többet az oldalt.
      Aztán kialakul egy nagyjából egységes vélemény: egész jó oldal volna, ügyesen szedegeti össze más oldalakról a fősodratú médiából kihagyott híreket, de néha groteszkül vicces, ahogy külföldi oldalon korábban megjelent infókat bennfenteskedve, sugalmazott titokként tálalod.

      Egyszerűbb tehát -akár erőn felül- tisztességgel fogalmazni, mint utólag egy egész flekket áldozni a magyarázkodásra. Hiszen küldetésed van, ha jól érzem.

      Mielőtt félreérted: ez itt nem "fikázás", hanem kritika. Egy(?) vélemény, ami fejlődésre inspirál, ha jól érted. Érted?

      Részemről ennyi, az önjelölt teológia professzorok meg majd tekernek a történeten párat, csak a rutin miatt, ha másért nem is.

      Törlés
    7. Közben rájöttem, hogy mégsem voltam eléggé egyértelmű. Egyszerűsítek:

      -az a baj, Buddha, hogy túl sokat beszélsz mellé, aztán azt előszeretettel tünteted fel "mögöttes tartalomnak".

      Átlátszó.

      Törlés
    8. Egyetértek, ez az oldal az elején még érdekes, megkockáztatom hiteles volt, de már sajnos csak a bulvár szintjére süllyedt le. Ezek a "látjátok, én előre megmondta" dumák nagyon cikik, majdhogynem gyerekesek. Sajnálom, pedig jó oldalnak indult. Az meg, hogy mi történt még szeptember elsején, száz oldalakon át lehetne sorolni. Ha tudná az oldal szerkesztője, hogy nem a szept. 1 számít, talán nem égetné le magát ilyet durván.
      Sosem olvasni hiteles forrásokról, a hasraütés szintje keveredik az ATV-s pénzenergia-jósok szintjével. Gratulálok, bár sztem lesz ennél lejjebb is...

      Törlés
    9. Norbert, van az úgy, hogy nem a legyintés a megoldás.

      Törlés
  2. El vagyok a bejelentés miatt keseredve. Azt reméltem, hogy az én generációm már meg fog úszni egy világháborút /63 éves vagyok/ Azonban ahogy a jelenlegi helyzet látszik erre egyre kevesebb a remény.

    VálaszTörlés
  3. Tovább megyek, kedves Buddha. Miért van az az érzésem mostanában, minthe valami önigazoltság lenne benned és ez hajtana a blobejegyzéseket illetően, csak végre igazam legyen fíling ? Én is tudom, hogy ezeknek a dolgoknak meg kell lenni (szülési fájdalmak hasonlat), de olyan mintha már nagyon várnád. Kicsit fura...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán egy oka van: hogy egy dolog értesülni előre valamiről, egy másik az, hogy igyekszel elmondani az embereknek.
      De amikor szembetalálkozol számtalan hozzászólóval, aki azzal jön, hogy úgysem lesz semmi és ez csak riogatás, meg rezegjünk pozitívan és várjunk valami külső segítségre, akkor ilyenkor csak azt remélném, hogy azok, akik vagy a forrásomat cseszegetik állandóan, vagy fear-porno-nak nevezik ezen dolgokkal való foglalkozást, azok igenis ilyenkor egy kicsit szálljanak magukba és gondolkozzanak el azon, hogy basszus ebben tényleg lehet volt valami....

      Tudom, hogy a többség úgyis azt mondja.
      Jó - jó, de mi ez ellen úgysem tehetünk semmit...
      Ez sem teljesen igaz, mert 2 év alatt sok minden kikristályosodott és bizonyos emberek, akik tenni akartak, hozzá jutnak majd bizonyos segítséghez.

      Törlés
    2. Arpiel ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozol?Orulj hogy egyaltalan valaki ertesiti a tomegeket es figyelmeztet arra ami tortenni fog a erdekedben is irt te meg jo magyar szokas szerint csaak kritizalod?Szerintem szegyeld magad es tegy ugy mintha semmi sem tortenhetne veled,az ilyen emberek miatt elszomorit hogy ilyenek a magyarok es ezert nem lett a hazankban sem valtozas!! :(

      Törlés
    3. Fogalmam sincs miről beszélsz itt Buddha Laci. De most komolyan. Mit is mondtál meg előre? Folyton rébuszokban beszéltél és egy egyenes magyarázatot sem adtál soha, amikor rákérdeztünk, most meg azzal jössz nekünk, hogy "nem meg mondtam előre?" Mit mondtál meg öcsi?
      Nekem az az érzésem, hogy már megint más kép akarod magyarázni a dolgokat. Úgy indult, hogy megtámadják Szíriát mert, hogy..... Aztán azt mondták, várunk még egy kicsit, elmennek a ENSZ vizsgálok aztán támadunk. Most meg Obama azt mondta, hogy támadunk, de nem ma. Lehet holnap, lehet egy hét vagy egy hónap múlva, pontosan nem tudni mikor blábláblá. Én egyáltalán nem látom az "Obama megindítja a támadást" eseményt. Már megint csúsztatsz ember. Ehhez az egyhez tényleg nagyon értesz.
      És még egyszer, nem "Lehet, hogy holnap. Lehet, hogy jövőhéten.", hanem "Lehet, hogy holnap. Lehet, hogy jövőhéten, vagy lehet, hogy egy hónap, múlva mostantól számítva." Előtte meg azt mondta, hogy a támadás nincs konkrét időponthoz kötve, az bármikor megtörténhet. Akkor milyen "Obama megindítja a támadást"-rol beszélsz itt hombre?
      Ja és abban is hazudsz, miszerint nem akarja ugyan azt mint Angliában, azaz nem akar szavazást. Mond, direkt csinálod, vagy esetleg pont akkor mentél ki pisilni és nem hallottad mit mond. Tekerjél már belé 03.10 percig és hallgasd végig 03.41-ig. Egyértelműen azt mondja, hogy amint összeülnek a kongresszusi megbízottak vitába és szavazásba fogja bocsájtja a kérdést. Buddha Laci a hírszerzők gyöngye szerint, reszketnünk kell, mert nyakunkon a 3.VH. Egy frászt! Ezt csak ő állítja, az események azt mutatják, hogy most egyelőre nyugi van. Hogy holnap mi lesz sok mindentől függ. Az iányítok is figyelembe veszik az emberek hozzáállását és véleményét. Most nem engedhetik meg maguknak, hogy elkapkodják a dolgokat és esetleg elcsesszék a több évtizedes munkát. Be ne dőljetek ennek a manipulatív szélhámosnak emberek, mert nem lenne bölcs dolog. Inkább higgadjatok meg és kezdjetek el gondolkodni is. Mi lesz a chippel? És mi lesz az egy nemzetközi valutával? Mi lesz az Európai meg a többi Federációval? És mi lesz az amerikaiak lefegyverzésével? Vagy csak így hip-hop jön egy 3.világháború és káoszban fullad a világ? Ez aztán a logika, gratulálok. Az embereket nem lehet erőszakkal rávenni semmire. Be kell őket csapni, mégpedig úgy ahogy eddig is tették, okosan. Ezentúl is ez lesz, ezt nem lehet más kép csinálni. Az ilyenekhez viszont idő kell, így hát ez a két dolog erősen üti egymást. A kettő egyszerre nem mehet. De nem ám!

      Törlés
    4. Kedves Roland, nem szégyelem magamat, nincs miért. Totál félreértetted amit írtam. De mit magyarázkodom itt ? Nem is neked írtam az üzenetet tehát, találd ki...

      Törlés
    5. Roland,
      Te meg inkább olvasd el azok véleményét is, akik nem csak azért járnak ide, hogy Buddha Lacinak a vállát veregessék meg erő-egészséget kívánjanak neki, hanem azért, hogy kérdéseket illetve kritikákat is fogalmazzanak meg az írásaival kapcsolatban. Nem mintha mi sosem hibáznánk, de azért az sem járja, nehogy neki legyen mindig mindenben igaza, hogy ő sosem hibázik. És itt a szándékos csúsztatásokról még nem is beszéltünk. Hátha így sikerül neked is közelebb kerülni az igazsághoz. Vagy neked nem ez a célod?

      Törlés
    6. Az egyik szemem nevet, a másik sír!!! Ha ezeket a bejegyzéseket olvasom, belle gondol valaki is, ez mekkora katasztrófa, a világra nézve, megint hány millió embernek kell ártatlanul meg halni, az ilyen elcseszet istenverte politikusok miatt!!!!! Vagdalozhatuk itt ki miket ír ide, és mit sugároz amit ír,de mennyi ember gyerek veszti életét, mert némi politikusok nem bírnak a hatalmuk fitogtatásával!!! És tudnám még ragozni, DE NEKEM ENNYI HOZZÁ SZÓLÁSOM VOLT!!!

      Törlés
    7. Fecó Nagy,
      Már ne haragudj, de te véletlenül nem pont 2013 szeptember 1.-én születtél? A hozzászólásodból én ezt szűrtem le. Ha igen, így utólag is, boldog születésnapot kívánok neked, ha meg nem, akkor mitől vagy úgy megbotránkozva?

      redneck

      Törlés
  4. Kedves Éva Kovácsné Tóth ! Nem fogja, sőt talán mindazt végigéli amit a Biblia nagy nyomorúságnak nevez, amilyen nem volt még az emberiség történelmében. De ha Jézust hívod segítségül (aki most is él, hisz Isten), és megtérsz, akkor több kevesebb értelemben ki leszel mentve ebből az egészből. Ajánlom, hogy tedd ezt ! Isten áldjon !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. miért kell ez a hittérítés itt is ? több embert mészároltak le az "istenetek" nevében, mint Hitler. biztos áldani fog..

      Törlés
    2. arpiel,
      már megint túllőttél a célon, miért kell ide keverned a megtérést és Jézust?

      "De ha Jézust hívod segítségül (aki most is él, hisz Isten), és megtérsz, akkor több kevesebb értelemben ki leszel mentve ebből az egészből."

      Válaszd már el azt kérdést, hogy életre lettünk ítélve vagy ajándékba kaptuk?
      De akár így akár úgy le kell élnünk az életünket, de az már nem mindegy hogy hogyan.
      Menekülhetsz Te Jézushoz, korgó gyomorral és nyomorogva és boldogan halsz éhen mert tudod hogy a Mennyországba kerülsz.
      Hát nem kerülsz, mert ahhoz sok élet próbáját kell kiállnod, hogy ne szülessél újra és csak aztán fognak fölötted "ítélkezni"

      Mindig is az emberi gonoszság uralkodott felettünk, még a lelkünket is rabságban tartva, ez a Föld lehetne Paradicsom is, de míg egyként nem fogunk gondolkodni (nem zombiként mint azt az elit szeretné) addig ne várd Jézus segítségét.

      Megtérhetsz, hihetsz amennyi csak jól esik, de ez csak önámítás, mert ugyanolyan anyagias ember vagy mint az emberiség legnagyobb része. Míg testben van a lelked addig feladataid vannak, de ha eltemetkezel a hitben és a reményben hogy Jézus majd egyszer visszatér és rendet csinál, addig saját magad csapod - és másokat - be és kitérsz a feladatok elől azzal, hogy majd más megoldja, vagy hogy "úgy kell neki mert nem hisz Jézusban"

      Ezt nevezem a Biblia rabságának és félremagyarázásának.

      Meg kell értsed, nem elég a hit az ima vagy a megtérés, ahhoz hogy Jézushoz kerülj, ahogy Ő fogalmaz a "Mennyei királyságba" tenned is kell érte és nem hittérítéssel.
      Csak akkor kapod meg az "örök életet" ha már magad dönthetsz hogy visszatérsz-e ide vagy maradsz a Mennyei Királyságban, mert addig újra és újra vissza leszel küldve míg a Rád szabott feladatod el nem végzed.

      De ahogy Téged ismerlek, inkább bedarálnád az összes földi lelket csak Te kapd meg az "örök életet"
      Tehát várhatod Jézust, másokat is megtéríthetsz, de nem leszel kimentve ebből az egészből, míg van mit enned, van hol laknod addig verheted a melled, de ha már éhezel nem tudsz mivel fűtened, nincs hol laknod, akkor mondogasd magadnak és másoknak hogy ki leszel mentve.

      Törlés
    3. Jézusnak hiszek, neked nem. Te szörnyű nagy tévelygésben vagy. Vagy elfogadod Jézus kijelntéseit, az Evangéliumokat, az Újszövetséget teljességében, vagy inkább ne is vedd a szádra a nevét. Mielőtt ilyen butaságokat írnál, javaslom olvasd az Igét ! Ne az okkult forrásokat, világvallások összeollózását, és tévtanításokat. Az igazi Isten áldjon !

      „Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék". (Efézus 2,8)
      „Mert az én Atyámnak az az akarata, hogy annak, aki látja a Fiút, és hisz benne, örök élete legyen; én pedig feltámasztom őt az utolsó napon."
      (János 6,40)
      "Bizony, bizony mondom néktek, hogy a ki az én beszédemet hallja és hisz annak, a ki engem elbocsátott, örök élete van; és nem megy a kárhozatra, hanem általment a halálból az életre." (János 5,24)
      "Akié a fiú azé az élet,akiben nincs meg az Isten fia az élet sincs meg abban." (1 János levél 5,12)
      „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik." (Márk 16,15)
      "Tudván először azt, hogy az írásban egy prófétai szó sem támad saját magyarázatból. Mert sohasem ember akaratából származott a prófétai szó; hanem a Szent Lélektől indíttatva szólottak az Istennek szent emberei."

      Törlés
    4. Kedvese arpiel,meg mindenki....abba is bele kellene gondolni hogy mi lessz azzal a rengeteg vallassal meg azokkal akik az eletuket tettek fel egy vallasra,ha egyszer arra kelunk hogy nem vagyunk az univerzumban egyedul,es talan azok akik egyszer ide hoztak minket,vissajottek es valaszt adnak minden kerdesunkre......kiderul hogy a Jezus es a tobbi Istenfelo dolog "hiabavalo" volt???mert ugye nem gondoljatok hogy egy hatalmas "homokrakasban" csak a mi vilagunk csillog a legszebben??

      Törlés
    5. Az ember a teremtés koronája, minden más csak a sátán műve vagy nefilim berontás az emberi vérvonalba. Ilyen tévelygés helyett inkább olvasd a bibliát, fogadd el Jézust és tied az örök élet! Ne kérdezz, ne kételkedj, ne légy racionális mert ez mind gyengíti a hited! Valamint Arpielen megint megnyomod véletleül a "Church of God" gombot, és jönnek a nefilimek és berontanak. Análisan... :) Szóval csak semmi pattogás, térj meg és legyél jó keresztény.

      (bármi földönkívülivel találkozik az emberiség az csak démon vagy nefilim lehet, olvasd el a jelenések könyvét :D )

      Törlés
    6. EK,
      Ahogy mondod, vagy olvasd néhány szekuláris UFO kutató véleményét. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread845470/pg1

      http://www.alienstranger.com/arealiensdemons.htm

      Törlés
    7. Na megvan az egyetértés. Tudod jól, hogy hithű keresztény vagyok. ;)

      Törlés
    8. Tudom persze, hogyne tudnám.

      Törlés
  5. A háttérhatalom a 3. világháborút az első világháború 100. évfordulójára tűzte ki célpontnak. Ezt megbizható forrásból tudom! De remélem, hogy ezúttal kudarcba fullad a tervük és jó pofára fognak esni!

    VálaszTörlés
  6. Koszonjuk Buddha,Sok szerencset es vigyazz magadra es a csaladodra,ISTEN OVJON MINDEN EMBERT!!Koszonjuk az eddigi munkadat,remeljuk,hogy elkerulhet minket az UJ VILAGREND ostoba dontesebol adodo katasztrofa!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon pontatlan a cikk - "Obama Meginditja a Tamadast" hat pont hogy nem; mint elnok meg van a joga hogy egyedul dontson arrol, hogy indit e Amerika tamadast, de o a Kongresszushoz fordult tamogatasert. Ugyanakkor o szemeley szerint tamadast javasolt. Ez min. egy hetig nem lesz megtargyalva, ugyanis nem hivnak erre ossze kulonleges ulest, es az elso Kongresszusi ules meg 10 nap. Tehat nem fog se ma, se holnap, se 10 napon belul tamadni senki. Obama azt is bejelentette, hogy nem fog katonakat bekuldeni, ez azt jelenti hogy raketatamadast, esetleg bombazast tervez, aminek tok mindegy hogy telihold van e, vagy sem. Evek ota el van dontve - hat hogy el van e dontve vagy nem, azt nem lehet tudni, de azt tudjuk, hogy mar Cheney javasolta Sziria megtamadasat, szoval 1000 ok miatt mar biztos sokszor szoba jott, es a dolog termeszete miatt egy goc volt az Asszad rezsim, de az hogy el volt dontve, az igy nem igaz. Ha Asszad lemondottt volna amikor a nepe a tobbi arab orszag felkeleseitol felbatorodva demokratikus valasztast kovetelt, es ehelyett nem olt volna meg sok tizezer embert akkor nem lenne szo tamadasrol. Obama nem hajt vegre parancsot, o adja a parancsot. Ezek a sorok egy pontatlan cikk tenyekkel levo pontositasam, nem velemeny. Szep hetveget mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az USA-nak most már "muszáj" lépni, különben hitelét vesztett lesz az emberek szemében (ez a médiaarca a dolognak). Kilőnek pár rakétát, csak hogy megmutassák, igen, Ők megmondták, a nép meg bekussolhat. De épp elég belső harc van így is Szíriában, csomó felkelő szervezet van, csoportok, akik amúgy is a hatalomért és egymás ellen küzdenek.
      Egy kis puffogtatás után leáll majd az USA, hacsak nem vetik el a sulykot, és ideiglenesen beszállnak mások is a buliba, de ezt úgy is megtudjuk, ha máshonnan nem, a Világhelyzete blogól...
      De jól mondja Buddha, és így a logikus, ha már elindult végig kell csinálni. És miért csinálják végig? Hát mert ezt már réges rég eldöntötték, a többi mind-mind színjáték. Nem a júniusi Bilderberg ülésen lett ez először papírra vetve...

      Törlés
    2. Bocs T Berger, de én nem azt ismétlem, ami a média számára ki van dobva.. Azt ismerjük, hogy működik. Én azt írom, ami a színfalak mögött vagy közben zajlik és ami várható. Valójában.

      De mivel azt írod, hogy " Obama nem hajt vegre parancsot, o adja a parancsot."
      Így látom, nem tudod, kik és milyen erők mozgatják Obamát is a háttérből, így nem tudunk és kár is ezen beszélgetnünk egymással.

      Törlés
    3. T Berger,
      hát Te is jókat durmolsz, "Obama nem hajt végre parancsot, ő adja a parancsot"
      Pontosítalak, "Obama a háttérhatalom parancsait hajtja végre és nem ő dönt"
      Csak egy bábu, semmi más.

      Nem fog várni 10 napot, legalább is kész csoda lenne. Azért nem - mert akkor siettében már összehívta volna a kongresszust - míg meleg a helyzet, hanem kell egy pár nap míg végre nem hajtanak egy újabb provokációt amit megint a szíriai kormány nyakába varnak. Mivel ezt pontosan tudja, ezért nem kell neki a kongresszus jóváhagyása, majd utólag megmagyarázza.

      Ha Anglia nem száll ki akkor már rég folynak a rakétatámadások, ez lelassította a folyamatot, de mos az erőket át kell összpontosítani és persze jó lenne egy újabb ürügy.

      "és a dolog természete miatt egy góc volt az Asszad rezsim" - nem góc volt, hanem Izraelnek az útjában van az Asszad rezsim és egy jó nagy kapu Iránra, ami a cél.

      Neked is szép hétvégét, aludj tovább!

      Törlés
    4. epsion,
      Milyen "már rég" ember? Az ENSZ vizsgálók ma hagyták el Szíriát. És eközben ment az egymásra mutogatás. Vagy szerinted úgy kezdtek el volna támadni "már rég", hogy a szakértők még ott vannak Damaszkuszban? Te gondolkodsz is egy keveset ami előtt neki esel a klaviatúrának, vagy csak püfölöd ami hirtelen az eszedbe jut, azt jó napot?
      Ne aludj, inkább próbálj felébredni. De tőlem lehet aludni is, csak akkor ne akarjál irkálni is. Döntsd el, vagy alszol, vagy irkálsz. Nem igaz, hogy nem látjátok, hogy most mind visszatáncoltak. Egy darabig legalább is. Ha lesz is valami az még nem lesz egy kiterjedt regionális háború. Az még odébb lesz.

      Törlés
    5. redneck,
      látom hogy Te alszol, a "már rég" nálam azt jelenti hogy, miután kivonultak az ellenőrök Szíriából.

      Hülyének nézheted a másikat, de attól Te még nem leszel okosabb.

      Törlés
    6. Értem, a "már rég"= mával, azaz vasárnappal, mivel csak tegnap, szombaton hagytál el Szíriát az ENSZ szakértők. Most, hogy mondod, már kezdem kapisgálni. Ráadásul logikus is....szerinted. Részemről téma lezárva. Tudod? Az okos enged......

      Törlés
    7. redneck,
      az ellenőröl már szerdán ki akartak vonulni, ha nem tudnád, a szakértők hétfőn kezdték el a vizsgálatot, amely azonban kedden megszakadt, amikor ismeretlen mesterlövészek az ENSZ képviselőiből álló konvojra lőttek, és követelték a kormánytól a biztonságuk szavatolását, mert elmennek, ezt csak egy nap után kapták meg, mert a vegyi fegyver támadási zónát a "felkelők" ellenőrzik és a kormány nem tudta szavatolni a biztonságukat.

      Ez a "jelentéktelen" rész felett elsiklottál és engem hibáztatsz miatta.

      Az Egyesült Államok csütörtök éjjel támadást indít Szíria ellen
      28.08.2013, 14:33
      http://hungarian.ruvr.ru/2013_08_28/Az-Egyesult-Allamok-csutortok-ejjel-tamadast-ind-t-Sz-ria-ellen/

      Miért tervezték csütörtök éjjelre a támadást?
      Mert az ellenőrök már nem lettek volna ott.

      Részemről is a téma...

      Törlés
  8. Obama valoban parncsot hajt majd vegre, ha ez bekovetkezik, mivel o is egy 'báb elnok"mert ha nem volna az akkor mar reg a JFK. sorsara jutott volna, tehat a zionokkal egyuttmukodik....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van!
      Cionék most dörzsölhetik mocskos kezüket.
      Mily érdekes hogy ismét berángatták a jenkiket,mint anno,mikor megígérték az angoloknak,hogy ha támogatják israel létrejöttét,garantálják hogy az amik bent lesznek a 2. V.H.-ban.

      Törlés
  9. Humoros animáció

    A szíriai üzenet: Obama és az ügynökök
    https://www.youtube.com/watch?v=EhuMc1zvWiY

    VálaszTörlés
  10. Nem tudom hihető-e ez az egész nem tudom mi a helyzet de remélem Magyarország kimarad ebből az egészből... vagy legalább szavazásra bocsájtják. (ha már "demokrácia" van)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és ha már Amerika meg Szíria közt van ez a dolog mért kevernék bele az egész világot. Mondjátok hogy tájékozatlan vagyok ebből a szempontból de részemről
      oldják meg maguk és ne keverjenek bele más országokat. Vagy ha mégis van olyan hülye aki beleszólna hát az az ő baja.

      Törlés
  11. Ez egyszerűen így, ahogy ebben a blogban szerepel nem igaz. A szombat esti Spiegel-online szöveges képes összeállítása szerint épp ellenkező a helyzet. Összefoglaló a tekintélyes német lapból:

    "Obama: Szíria ügyében döntsön a kongresszus

    A Szíria elleni gyors amerikai támadás elnapolva. Mivel nagy tétje van a támadásnak, így az amerikai elnök váratlanul bejelentette, hogy erről kongresszusi szavazást kér. Erre azonban szeptember 9-ikénél korábban nem kerül sor. Oba azt viszont bejelentette, hogy a szír rezsim elleni támadásról ő már döntött. Bejelentése után nagy háborúellenes demonstráció volt a Fehér Ház előtt, ahol a tüntetők az Obamát ábrázoló karton állványra ezt írták: "Rendelkezünk a szükséges bizonyítékokkal (tények viszont még nincsenek)". Így kívántak utalni a Bush-kormányra, amelyik annak idején ezzel indokolta az Irak ellen indított háborút.
    Egyúttal az orosz elnök óvva inti az USA-t egy Szíria elleni támadástól. Amennyiben Obama kormánya önhatalmúlag a támadás mellett dönt, az "extrém sajnálatos lenne", jelentette ki Putyin.
    A Damaszkuszhoz közeli mérges gáztámadást vizsgálni hivatott ENSZ delegáció szombaton elhagyta Szíriát. A magukkal vitt mintákból azt kell további elemzésekkel megállapítani, hogy az Asszad rezsim ténylegesen bevetett-e vegyi fegyvereket."

    VálaszTörlés
  12. azért remélem nem a születés napomon robbantanak majd egy nagy atombombát

    VálaszTörlés
  13. Aki esetleg a fentiekben kételkedne, az alábbi linken németül látható-olvasható a hír:
    http://www.spiegel.de/fotostrecke/syrien-intervention-der-usa-fotostrecke-100898.html

    VálaszTörlés
  14. Újabb paradoxon. Érdekes ez az egész olyan szempontból, hogyha nem támad, a kenyéradói nagyon megdorgálják és puhapöcsűnek lesz beállítva, bár igazából akkor lenne igazi romantikus értelembe vett "hős". Ha támad, akkor számítania kell ellentámadásokra és akkor majd mutogathat önigazolóan, hogy lám-lám megmondtam, van itt terror...

    VálaszTörlés
  15. Ahogy én látom te nem nagyon érted mi is az amit csinálsz itt már egy jó ideje. Ami információt itt megosztasz az csak annyi amennyit ők megengedtek neked, hogy tudj. Mindez a hatalmi kontroll kiterjesztését szolgálja.

    Mit is értél el vele?

    Nőtt a félelem az emberek szívében és elméjében. Az a sötétség amit elszerettél volna oszlatni, nagyobb és mélyebb lett a tevékenységednek köszönhetően.

    Kinek is jó ez?

    Azoknak akik félelemben akarják tartani az embereket. Hisz aki fél az könnyen manipulálható és irányítható. Akár bele is vihető egy háborúba, hisz a félelmével hozzájárul annak megteremtéséhez.

    Kit is mentettél meg?

    Senkit, de köszönhetően neked, sokkal többen érzik magukat rosszabbul, nőtt a félelem és a kiszolgáltatottság érzése az emberekben, ami szintén csak azoknak jó, akik ezt is akarták elérni.

    Ez a folyamat visszafordítható bármikor, de szükséges hozzá az a kritikus embertömeg akik a harmonikus megoldás és a pozitív végkifejlethez szükséges energiát biztosítják. Pozitív gondolkodók, akik a szeretet energiáját erősítik, ezáltal a félelmet oszlatják el. A munkásságod akkor lett volna teljes, ha ezzel a lehetőséggel kiegészítve meghagytál volna mindenki számára egy szabad választás lehetőségét. Persze ehhez tisztában kellett volna lenned az energetikai törvényekkel. Amit még mindig be lehet pótolni és meg lehet osztani az itt jelenlévőkkel.
    Az önigazolás helyett fontosabb az önismeret. Az "én megmondtam előre" hozzáállás gyakorlatilag nem más mint annak a szajkózása amit eleve készen kaptál másoktól. Elgondolkodtál egy pillanatra is azon, hogy lehet hogy ennyi titkos és bizalmas információ lát napvilágot nap mint nap és még sem változik semmi? Ez egy olyan helyzetet eredményez ami már előre erre, ilyen helyzetekre kondicionálja az emberek elméjét, így azok nem is látnak más kiutat, mint a beletörődést. Ha folyton várod azt a pofont, akkor az a pofon meg is fog érkezni egy napon. Ez csak annak jó aki adni akarja azt a másik félnek. Eddigi munkásságod nem más, mint egy remekbe sikerült reklám a hatalmi elit számára, amit az emberek félelmeivel erősítenek és szilárdítanak meg.

    Ez volt amihez asszisztáltál az elmúlt 2 évben.

    Ha nem tudok valamit jobbá tenni, akkor nem rontok rajta. Ha már rontottam rajta, akkor elkövetek mindent, hogy helyrehozzam a hibámat. Minden lehetséges!

    Van mit helyrehoznod, úgy hogy láss hozzá! Tájékozódj és tanulj többet az élet nevű játékról, legfőképpen a játékszabályokról, mert nagyon nagy hiányosságaid vannak. Legyen a jövőben áldás a munkásságod másoknak és hozza el a szeretet állapotát mindannyiunknak. Ne a híreket kövesd, ha nem tájékozódj és gondolkozz el azon mit is teremtesz a közléseiddel. Ha pedig végképp elhatalmasodott rajtad a félelem, legalább másokra ne ragaszd rá! Ha ez lenne a világ és az emberiség vége, amit erősen kétlek, akkor megérdemlik az emberek hogy az utolsó pillanatig élvezhessék azt. Nincs jogod megfosztani őket ettől!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jó is a boldog tudatlanság.........

      Törlés
    2. te nem csinálsz semmit, az aztán meg pláne jobb, legalábbis lefogadom hogy így gondolkozol, a verbális/ítás munka is sokkal többet jelent mint a kussolás

      minden hatalomnak pont az a legfőbb érdeke hogy az állampolgárok kussoljanak

      Törlés
    3. tolmaiel,

      egyetértek azzal amit írsz, viszont nem hiszek már a véletlenekben.
      Azzal, hogy Buddha ezekkel a "sikertémákkal" felbővítette az olvasótáborát, nem csinált mást, minthogy sokan olvassák jelenleg. Ez nagyon hasznos is lehet még a későbbiekben, csak szerintem most kellene az egész közlésrendszerét átfordítani pozitívvá, mellyel komoly eredményeket érhetne el "ébresztés" szinten. Ehhez viszont el kell engedje a saját félelmét, melyet most kivetít az írásaival. Még akár nagyon jó dolog is kisülhet abból, hogy ilyen sok embert idevonzott, ha a belső "metamorfózisa" sikeresen átfordul pozitívba, ezáltal magával emelve másokat.

      Törlés
    4. tolmaiel

      Gratulálok!Fején találtad a szöget!Ez a lényeg!Buddha ez idáig a tájékoztatás címén az elbizonytalanítás taktikáját alkalmazta.Ezzel igen sok olvasóban a reményvesztettséget erősítette hiszen alternatívákat vagy jobbító ötleteket nem közölt írásai végén még ötletszerűen sem!Így tényleg felmerül a kérdés kinek az érdekét szolgálja ez az oldal!A szlogenek jók!De ismerjük már hogy a történelem során mire tudták és ma is dezinformálni ezekkel a jól elhelyezett jelmondatokkal!

      Törlés
    5. "A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság... hanem a tudás illúziója.." Idézet Buddhától... lásd fent ...

      Törlés
    6. tolmaiel

      Mit ért el vele?---->Nem tudhatod mert nem beszéltél minden egyes ide látogatóval, nem olvasol a fejükben, nem ismered az életüket, az útjukat.

      Kinek is jó ez?----->Az olyan realista, kritikusan gondolkodó, objektív embereknek, akik képesek a változásra, a dolgok átértékelésére saját tapasztalataik és külső információk által.(És nem csak egy alternatívát ismernek,amihez makacsul mindenáron ragaszkodnak)

      Kit mentett meg?------>Ez valójában ha visszaolvasol nem konkrét megmentésről szólt hanem az emberek felébredéséről, és\vagy ráébredéséről a dolgokra.
      (Sokkal többen érzik magukat rosszul nőtt a félelem... mondanom sem kell ezt sem tudhatod biztosan)
      De ugye pont ez a mondat kellett ahoz hogy leírd a továbiakban amit írtál.
      Félre ne érts az energetika és a pozitív gondolkodás is fontos RÉSZLET a "képletben".
      Ami a szabad választás lehetőségét illeti mindig is ott volt\van.Ha te arra vársz hogy mások mondják meg mit szabad és mit nem hát........ érted ugye?
      Csak azoknak az embereknek az elméje kondicionálható akik hagyják azt.

      Ami pedig a kommented egészét illeti főleg a végét az élet nevű játékról és annak szabályairól nameg az ebből levont következtetésből------>Negatív
      (A "játék" többszintű sokismeretlenes tényezőkkel, egy szintről nézve konklúziót levonni és itélkezni hát.....)

      Te Mazsola és fulgur vagytok azok akik félnek.Ugyanakkor mivel nem ismerlek titeket nem tudhatom,és nem is mondom ezt teljes meggyőződéssel.(Butaság lenne nem?)

      Nem volt célom ezzel az irománnyal senkit se "leírni" csak gondoltam egy két plusz nézőpont nem árthat.(az a bizonyos doboz)

      Aki pedig ugy olvassa az oldalon megjelent cikkeket hogy nem képes elrugaszkodni kicsit, nincsenek más forrásai,saját elképzelései az nehezen fog tudni a sorok közt olvasni.Nincs itt semmi rébuszokban írva, én sem írtam semmit rébuszokban. ;)

      Peace

      Törlés
    7. The Wise one

      Örvendek írásodnak!Csak a lényegen siklottál át!Mi csupán arra világítottunk rá Buddha írásaiban hogy a tájékoztatás az is legyen!Nem őt ítéljük meg!Ezt megteszi ő az írás tartalmi részében!Ne ítélj hogy ne ítéltess!De megkívánja a korrektség hogy amiket közöl minden oldalról igaz legyen!A fél igazság is hazugság!De ha úgy érzed védened kell Buddhát tedd!Én a magam részéről nem támadtam!Az igazság fájdalmas de jó is mer az igazság 1 és oszthatatlan!
      Kívánok neked tartalmas és boldog vidámságban békességben gazdag szép hittel teli életet!
      Magyar szeretettel Fulgur

      Törlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most érzem igazán a súlyát Nostredamus jóslatainak ,és a bibliának és megáll az eszem ,hogy a figyelmeztetéseket elkerülve az emberiséget mibe taszítják ,miért,miért, miért nem becsüljük meg az életet mikor mi anyák nem erre szüljük,gyermekeinket kínok között ...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. 1716, (99 év) 1815, (99) 1914, (99) 2013. Teljesen mindegy, hogy ki indítja el a háborút. A számmisztika szerint a 9-es szám a háború istenének a mars istennek a száma.
    Mózes ... s a Te istened kiírtja előled a népeket.
    Mózes törvényei a devizahiteleseknek: ... s házakban fogtok lakni melyet nem ti építettetek, s eszitek fának gyümölcsét, melyet nem ti ültettetek.

    VálaszTörlés
  19. Valahogyan nekem nem akar összejönni ennek játéknak az értelme. Több ponton meg lett jelölve, hogy a végső cél Szírián át Irán. Izraelnek kell állítólag a víz szíriából és átjáró Iránhoz. De miért? Török, Szaud, Irak a kezükben van cionéknak. A víz itt van a kárpát medencében amit ellenállás nélkül megkaphatnak. Mi van iránban ami annyira kell nekik? Az olaj? Nevetséges. Az arany? Ez is vicc. Gyémánt? Milliárd tonnák vannak abból is. Esetleg valami nagyon ősi? Akkor meg mi a cél? Egyszerű emberi badarság? Vagy csak egy program játékai vagyunk? Valakik játszanak velünk? Mert másra már nem igen lehet apellálni ezekből és ennyi információból. Valaki felvilágosítana? Köszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szia, amit fentebb leírtál akár még realitás is lehet. Akkor viszont tény, hogy semmi értelme semmit sem tenni és hagyni mindent az enyészetnek. A programozott környezet és önpusztítás viszont komoly vitatéma lehet, mert szerintem azért ez nem ennyire egyszerű. Az utóbbi 300 évben alakultak így a dolgok. Addig gyakorlatilag harmóniában élt az ember a bolygóval. A kizsákmányolás és egyetlen (materialista) látásmód vezett ide ahol most tartunk. Valakik megtanították nekünk a javak felélését, de miért? Mi az egész jelenlegi tendenciák mozgató rugója? Ha tényleg vírusként dobtak volna ide minket terraformálni akkor miért adtak tudatot? Ennek sincs így sok értelme még akkor sem ha emberileg fel nem fogható. Ennyire hülyék azért nem lehetünk, hogy nem lennénk képesek megérteni a körülöttünk lévő anyaghalmazt és az azt létrehozó és irányító nem látható erőt. Nagyon de nagyon meg vagyunk vezetve és én azt szeretném, hogy végre kiderüljenek az okok. Nem számít a végkimenetel (feltéve ha tényleg nem tehetünk semmit) a lényeg számomra az igazság.

      Törlés
    3. Doom.
      "ne keress értelmet,erre vagyunk programozva,agyatlan,mindent elsöprő rombolásra"
      Rendkívül értelmes, építő, mindent megmagyarázó gondolat, csak egyes szám első személyben kellett volna írnod.:)

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Ha játszottál már sakkot, vagy valami hasonló táblajátékot, akkor tudod, hogy a táblán kulcsfontosságú területeket elfoglalva, az egész táblát uralhatod és irányíthatod a játék menetét. Ezeket erőpontoknak hívják. Képzeld el, hogy a föld egésze a tábla. Az emberi testnek a csakrák az erőközpontjai. A föld is élő organizmus és mint ilyen rendelkezik csakrákkal, erőközpontokkal. Aki elfoglalja ezeket, használhatja és uralhatja azokat az energiákat, területeket. A cél az energiák uralása, a bolygón való uralkodás. Mi lehet jobb a nyersanyagokat uralni, vagy egy egész bolygót? Egy hatalom mániásnak ez nem kérdés.

      Törlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha inteligens módjára nem csak egy oldalt vizsgálunk, akkor szerintem akár ez is alternatíva lehet.

      Törlés
    2. De akkor itt jönnek a következő kérdések. Miért kell ennyit szenvedni és pusztítani? Miért lesz attól jobb az életben maradottaknak a szenvedés tudata? Stb--stb--stb.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Nem hinném, hogy jó akar a háttérhatalom. Háborúzik értünk? Az emberiség egy irányba fordítása? Annak lenne egyéb humánusabb formája is. A bolygó normál kapacitásnál kb 10-15 mrd embert képes eltartani. Tehát a jelenlegi népesség még nem annyira vészes. A gazdasági összeomlás nem a túl sok ember miatt van. Irányított manuális bedöntés van folyamatban. A hasonlat arányával lenne egy kis probléma. A cica másra nem is képes minthogy egyen, igyon, aludjon és meneküljön ha szükséges. Azt sem tudja, hogy ő létezik. Embereknél azért ez nem éppen így van. Ha úgy is lenne netalán ahogyan leírtad akkor szánalmasan kicsinyes és sunyi a minket védelmező (uraló) háttérhatalom.

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    7. Nem szoktam ilyeneket írni, de szerintem Észak-Koreától kéne leginkább félnie a világnak. Az USA ha meg elkezdi az atomháborút nincs megállás és akár Európát is érintheti. Európának elég volt 2 világháborút átélnie. Magyarország vagy legyen más ország nem sok olyan fiatalt fogsz találni, aki az első bomba becsapásánál össze nem szarná magát a félelemtől. Már volt róla szó, hogy a kötelező sorkatonaságot visszahozzák, de még nem tették. Bármi megtörténhet még a 2013-as év őszi és téli időszakában. Reménykedem, hogy Európát nem fogja érinteni.

      Törlés
    8. "...lehet,hogy a fő gonoszként beállított "háttér hatalom" nem is olyan rossz??? lehet,hogy a fajunk megmentése érdekében kemény döntésekre és tettekre van szükség?
      lehet,hogy az "arany kor" nem más mint,hogy az egyén lemond személyes jó létéröl,akaratáról,identitásáról a köz érdekében,az emberi faj fennmaradásának érdekében?..."

      A kérdésedben benne van a válasz. Az a kevés aki jól él, nem szeretne lemondani a jólétéről, egyéni akaratáról, hatalmi identitásáról a köz érdekére. Fajunk nem veszélyeztetett, csak általuk. Nincs globális felmelegedés, túlnépesedés vagy kimerülő energiaforrások. Mindenből annyi áll a rendelkezésünkre, amennyiből remekül el lehetnénk mindannyian. Az arany kor energiái erre az egyenlőtlenségre ébresztik rá az embereket. 99% érzi és kezdi érteni, hogy az az 1% akiben eddig megbízott, csúnyán rászedte. Ez a folyamat erőszak mentesen kellene, hogy lejátszódjon, tehát az 1% elismeri a hibáit és bűneit és csendben félre áll. A 99% pedig megbocsájt és elfogadja ennek a fejlődési szakasznak a szükségességét, mert minden okkal történt és történik. Ez zajlik jelenleg egyéni és csoportos szinten egyszerre. Ébredés után kicsit morcos az ember, de aztán minden beindul szép lassan.

      Törlés
    9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  22. Na jah igen, a ki nem aknázott lehetőségek. Egyes genetikusok szerint a képességeink melyek bele vannak kódolva a génjeinkbe, 95 %-ban un. bannolva van azaz tiltva. Ezt mesterségesen kellett, hogy véghez vigyék, hiszen a természet (Isten) nem alkot használhatatlant ill. feleslegesen semmit. Akkor itt jön a kérdés, ki v. kik és miért tették ezt? Esetleg valami válasz? Sajnos nálam ennél a pontnál megállt a tudomány.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Kedves Sarget jó úton haladsz, mert a földi emberiséget nem Isten teremtette, hanem azok a lények, akik mozgatják e bolygó társadalmát. Rabszolga fajnak lettünk kialakítva, és majd a bőr alá ültetett mikrochipekkel 100%-ban akarnak irányítani és uralni minket a mostani 90%-hoz képest. Ezért is tesznek meg mindent, hogy ne kezdjünk el olyanokon gondolkodni, mint amit te is felvetettél, mert nekik nem jó, ha a rabszolga (vagyis mi) gondolkodik.
      Ezért is lettünk átalakítva, mind külsőleg és belsőleg. A galaktikus flották, amelyekben emberi lények is vannak (bőven), ők az igazi emberek, mi csak hasonlítunk rájuk. Náluk nincs külsőleg semmi deformáció, ott mindenki szép. Nálunk a rossz energiák és a negatív gondolkodás miatt vannak betegségek, balesetek...
      Többen kinevettek már, mert elmondtam, hogy találkoztam már mentálisan velük (sőt, nemcsak én, hanem mások is). De ugyanúgy találkoztam mentálisan azokkal a hüllőlényekkel, akik a bolygónkat irányítják, és akikről sokan még mindig azt hiszik, hogy csak mese a létezésük.

      Szóval, csak azt akarom mondani, ha valamiről érzed, hogy nem úgy van, ahogyan lenni kellene, mindenképpen kutass utána :)

      Üdv,

      Törlés
    3. Szeretnék egy kicsit bővebben beszélgetni veled a fentiekben általad említett dolgokról.Van rá lehetőség? Köszönet.

      Törlés
    4. Kedves pléhbános, ha rám gondoltál, akkor adj meg egy e-mail címet, és hamarosan jelentkezem. Ha mégsem, akkor bocs, de nem egyértelmű kire gondoltál :)

      Törlés
  23. "Elküldte az amerikai kormányzat a kongresszusnak azt a határozati javaslatot, amely felhatalmazná Barack Obama elnököt, hogy katonai erőt vessen be Szíria ellen, erről ugyanakkor majd csak a szeptember 9-i héten fognak szavazni a nyári szünetről visszatérő szenátorok és képviselők. Az elnök szombaton bejelentette, hogy az elvi döntést már meghozta a Szíria elleni katonai fellépés elindításáról, de ennek végrehajtásához kéri a kongresszus felhatalmazását."

    Javítsd ki a dátumot.. Szerintem 9/11-kor támadnak :)

    VálaszTörlés
  24. Lollol, a számból vetted ki a szót, vagyis a kezemből a laptopot. Pont ezt akartam írni. Buddha kicsit túlpörögte ezt az ügyet, lesz itt támadás, de nem most. Leghamarább 9. vagy 10.-én vagy utána kezdik szerintem a támadást, ezért kézenfekvő a 11-es szám, és üzenetértéke is meglenne.

    VálaszTörlés
  25. A jósok jósa ,lehet őt kellene megkérdezni az elkövetkező napokról :) .

    http://www.youtube.com/watch?v=pDp_ccXByIo

    VálaszTörlés
  26. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  27. En csak azt sajnalom, hogy itt mindenki aki ugy erzi, mas a velemenye valamelyik hozzaszoloetol, azonnal sertegetni kezdi, megjegyzeseket tesz az ertelmi kepessegeire, vallasi hovatartozasara, stb. Nem latjatok, hogy ti itt ugyanolyan agressziven haboruztok virtualisan egymassal mint a nagyok a fegyvereikkel??? Ez az emberiseg legnagyobb problemaja miota vilag a vilag. Ha nem ertunk egyet, tuzzel vassal probajuk jobb belatasra birni a masikat... MIERT OLYAN FONTOS EGYFORMAN GONDOLKOZNI? Es ki honnan veszi a batorsagot hogy biztonsaggal allitja, minden ugy helyes ahogy o latja??? Miert nem fogadjuk el masok velemenyet egyszeru erdekessegnek es lepunk tovabb mosolyogva bekeben???

    VálaszTörlés
  28. Buddha lesz a magyar blogoszféra Alex Jones-a. :) Ez esetben pedig nála is fölmerül a kérdés, hogy túlzott lelkesedésről vagy netán egyéb hátsó szándékokról beszélünk. Bár szerintem az élelmes olvasónak nem is lényeg.

    Szerintem túlzott elvárás készre csócsált papit kérni a pici szánkba. Felülvizsgálat, kételkedés akkor is szükséges lenne ha Laci bátyánk hibátlan cikkeket írna/fordítana. Bár a sok kritikát látva a közösség jól vizsgázott ezen a téren. Buddha meg kezd a tanulsággal, amit akar...

    Ami még kikívánkozik: Ez a Doom kolléga nevével fémjelzett elitimádó társaság... szóval ti is Csabi meg Ubul kollégái vagytok, vagy ezt a szintet önerőből sikerült elérni? :) Az elit értünk dolgozik, minket ment meg saját magunktól? A Föld túlnépesedett? Kifogyóban az erőforrások? A radikális népességcsökkentés elkerülhetetlen? Pff... már csak az ember okozta globális felmelegedés meg a FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS hiányzik. Az egy dolog, hogy ti hülyék vagytok; de másokat nem hasznos annak nézni ha elvárjátok, hogy komolyan vegyenek. :) Inkább oltassátok be magatokat, meg rakassatok be chippet minél hamarabb. ;)

    És akkor Szíria... Ha ez az utóbbi pár hétben lezajlott előkészítés valóban egy komoly szándékot takart és tényleg az volt a cél, hogy ezen a hétvégén támadást indítsanak; akkor csúfosan elcseszték. Ahhoz képest, hogy az előkészítő fázis milyen alapos és kimért volt, ez a befejezés amatőr munka lett. Ugye ilyenkor két eset lehetséges: így akarták eredetileg is vagy nem így akarták. :)

    Ha így is tervezték, ahogy végül alakult; akkor ez olyan főpróba-féleség lehetett. Megnézték hogyan reagál a közvélemény, a tőzsde stb... Valamint fárasztják a közvéleményt, hogy elunják.

    Ha nem így tervezték (ami a valószínűbb), akkor nyertek az ébredők. :) Ez a vegyifegyveres false flag annyira bénán lett kivitelezve/időzítve, hogy gyakorlatilag az első percben lebuktak vele. A neten ezer és egy helyen olvasható elemzés, hogy Assadnak ez mennyire nem állt volna érdekében. Színvonalában ez is olyasmi mint Obama születési anyakönyvi kivonata... :) És a kedves elnök úr a vegyifegyveres "red line" kijelentésével pedig szépen sarokba szorította magát. Ha támadnak, akkor kiheréli a közvélemény és az oroszok meg a kínaiak nekik rontanak a nemzetközi szervezetekben. Ha nem támad, akkor pedig segget csinál a szájából mert akkor vagy be kell vallja, hogy nem Assad adott utasítást a vegyi fegyverek használatára. Vagy ha továbbra is kitart a saját verziója mellett, akkor nevetségessé válik, hogy nem támad.

    Nem is csoda, hogy egy ilyen bravúros húzással áttolja a kongresszusra a felelősséget, akik valószínűleg jól le is szavazzák.

    Ami szerintem a leglényegesebb az egészben: Először is szerintem ez nem színjáték volt, tényleg támadni akartak. De eléggé nagyon elcseszték. Nevetséges lett a false flag. De ha még jól is lett volna kivitelezve, szerintem kevés lenne. A nyugati ember kb. nagy ívben szarik rá, hogy az arabok hogyan ölik egymást. Tehát szerintem eleve onnan indul a probléma, hogy nem mertek Európában vagy Amerikában levállalni még egyet 9/11 után. Az emberek pedig elsöprő többséggel átláttak a szitán. Lehet, hogy kissé idealista vagyok; de szerintem épp most vagyunk tanúi a hatalom első érdemi vereségének. A gazdaság már másfél-két éve készen áll az összeomlásra, csak meg kell nyomni a gombot. De a háborúsdiban lemaradtak, nincsenek összhangban az eredeti tervvel. És talán azért a nagy kapkodás, mert félő hogy a gazdasági összeomlás előbb jön el, mint hogy végre be tudnák indítani a háborút. Szóval látok rá esélyt, hogy végre megmutatja magát az ébredezés. De persze ez még csak egy csata volt, és közel sem a legnagyobb.

    Aztán lehet, hogy ez csak illúzió és nagyon is a terveik szerint alakul minden... hamarosan meglátjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és annyi doom and gloom csak ide kívánkozik még, hogy a fenti helyzet figyelembevételével a pszichopata elit legvalószínűbb következtetése az lesz, hogy kell egy csattanós false flag valahol nyugaton. Főleg ha tényleg szorítja őket az idő.

      Törlés
    2. Elveszett Kereső,

      tökéletesen egyetértek, ezt jól összefoglaltad

      Törlés
    3. Az a "baj" hogy már túl sok ember átlátja ezeket a false flag műveleteket. Az afganisztáni háborút még az emberek 70%-a támogatta, most már a 70%-a ellenzi a háborút. Kifinomultabb módszerekre van szükségük, és ezért húzzák az időt hogy minél hihetőbb legyen hogy Obama nem akar támadni, de erre "kényszerül" mert ez a "helyes". A média még kicsit mossa az emberek agyát, megy majd a színjáték a kongresszusnál, aztán indulhat a "játék".

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Nem is sejted mennyire. :)

      Amúgy nem tudom mire számítottál a nyelveddel a hatalom seggében. :)

      Törlés
  29. Fú, így utólag milyen okosak lettek itt egyesek, csak úgy dől belőlük "...de Buddha, ezt így kellett volna, úgy kellett volna.... meg ...Buddha túlpörögtél...

    Buddha csináld továbbra is és ne törődj a kockafejűekkel, jól csinálod, fontos munkát végzel, az egy-két szkeptikus ne zavarjon.

    Gratula!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem azt csak poénból írta, nem sértegetni akarta a szerkesztőt.

      Törlés
  30. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami neked ma realitás az holnapra már nem is létezik barátom. Mert egy igen gyorsan változó világban élünk. És amilyen a gondolatvilágod, olyannná alakul az életed. A tied és nem másé. Szóval csak a saját kontódra vagánykodsz Doom.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Hát megint nem sikerült mást írnod, mint hogy a hatalomtól függünk feloldhatatlanul és végérvényesen. És kik azok akik azt szeretnék, hogy ezt bevegyük? Na kik? :) De legalább büszkén vállalsz velük közösséget. Egyébként azért javasoltam, hogy rakass chipet még most, mert mikor kötelezővé válik nagy lesz a tömeg. Most meg túllehetnél rajta sorban állás nélkül. :) Meg azt sem értem most miért vonakodsz egyáltalán? Hiszen a chipelés is az emberiséget megmentő terv része nem? :)

      A nagy hitetlenkedő hozzáállásod pedig épp most - a szíriai visszatáncolás révén - kapott egyértelmű cáfolatot. Ha igaz lenne, amit állítasz a hatalomról akkor pl. ez sem történhetett volna meg.

      De ha ennek ellenére neked kedves az elkerülhetetlen pusztulás/rabszolgasor forgatókönyve, akkor éld bele magad nyugodtan. Csak ne buzdíts erre másokat is.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Doom.
      "az ÉLETET...nem lesz több"
      Mondod te.(Akkor biztos úgy is van.;))

      Törlés
    6. Legyél észnél Doom,mert ezen az oldalon könnyen beléd beszélhetik azt,hogy egy embernek egynél több élete van vagy lehet.Ez az okkultista felfogas a New Age egyik fontos eszköze.

      Törlés
    7. Ria barátnőm, az "okkultista felfogás" jelzőt te csak ráakasztottad a 2000 éves kereszténységnél jóval ősibb, és bölcsebb tanításokra, mert az alapjaiban veszélyezteti világszemléledet.
      Csak azt tudom mondani: Ne félj.:)

      Törlés
    8. Eloszor is: miota vagyok én a baratnod?... mert én nem tudok rola, hogy ebben valamikor is megallapodtunk volna különösen, ha még azt is hozzaveszem, hogy mindig is ellenséges voltal velem.Vagy te ezzel a szoval csak ugy habokra dobalozni szoktal?

      Masodszor: egy valamiféle tan, nem attol igaz, hogy mennyire osi, hanem - többek között - attol,hogy mennyire logikus, mennyire elfogadhato a normalis gondolkodas szamara.Mert nehogy mar azt mond nekem, hogy épp eszu ember elfogadhat egy olyan allitast, hogy egy ember testében két vagy több élet ( substancia) lakozhat egyszerre... Az az ember, aki a reinkarnacioban hisz, még egyszer nem vette a faradsagot, hogy ugy igazan végigondolja e tan ésszeruségét.

      Félnem pedig nincs mitol...mibol is jutottal erre a következtetésre?

      Törlés
    9. Nekem mindenki a barátom/barátnőm akivel kapcsolatba kerülök.
      Azt már nem is mondom, hogy lélektársam.:)
      Vagy hogy EGYek vagyunk mindannyian, csak van amelyik rész tud erről, van aki még nem.;)
      Ha megvizsgálod a világ történéseit, láthatod hogy (eddig legalábbis) folyamatos degradálódás történt.
      Hosszú-hosszú ideje, az Ember egyre jobban eltávolodott forrásától, a Teremtőtől. Ennek a folyamatnak eredményét láthatjuk manapság, de a mélypontját hitem szerint már elhagytuk.
      Szerintem ennek a cikknek a megjelenése, köztudatba kerülése is ezt bizonyítja: http://www.origo.hu/egeszseg/20130902-akinek-negativak-a-gondolatai-elobb-lesz-beteg-pozitiv-szuggesztio-hipnozis.html
      Ez ugyanis egy sarkalatos kérdést, TUDATUNK FIZIKAI VILÁGRA VALÓ HATÁSÁT érinti, ami bizony rossz hír azoknak, akik ezt (illetve erről való tudatlanságunkat) eddig kihasználva teremttették meg VELÜNK jelenlegi világunkat.
      És bizony nekem úgy tűnik, a Biblia is egy zseniális eszköz volt 2000 évig ehhez.
      At ősi tanítások azonban sokkal közelebb voltak az eredeti FORRÁShoz, mint az utánuk következő (folyamatosan degradálódó) vallások, ezért hitelesebbek.
      Amúgy ebből:
      "hogy épp eszu ember elfogadhat egy olyan allitast, hogy egy ember testében két vagy több élet ( substancia) lakozhat egyszerre..."
      úgy tűnik, hogy anélkül kritizálod a reinkarnáció tanát, hogy ismernéd, az ugyanis ilyent nem állít!
      Félni pedig azért félsz tőle annyira, mert alapjaiban rengetné meg világszemléletedet, az pedig nem TE vagy! Javaslom hogy NE azonosítsd magad vele, akkor talán te sem ellenségesnek látsz.:)


      Törlés
    10. Ezek szerint neked mindenki, aki csak itt, a V.H.-n elofordult, és még irtatok is egymasnak (ezaltal kapcsolatba kerültetek ), a barataid/baratnoid...még egy ilyen J. Elek féle is... sôt
      még lélektarsaid is?

      Okay, ám legyen..., nalam viszont ez raérzés alapjan mükodik (amihez persze némi ido is szükségeltetik), akarkit nem mondok annak, mégha ugyanaz a Lélek is adta mindegyikünkbe a lelket. A baratsag ui. csak akkor nevezheto annak, ha az kétoldalu, ha pedig baratként kezeljük egymast (nem csak kettonkrol beszélek), akkor felelosek vagyunk baratként is viszonyulnunk egymashoz, mert különben a baratok, miként méltok a barat elnevezésre? Te pedig egyenlore még csak piszkalgattal engem, ha jol emlékszem, mint még ma is. :)

      Ezzel a lélekvandorlassal kapcsolatosan pedig,az elozoekben én mar egyel elorébb léptem ti. a test kérdéséhez.Ezért irtam azt amit, vagyis ahhoz a nézethez, mely szerint egy lélek a teste halala utan korical valahol az éterben valamennyi ideig, azutan valamilyen testben tovabb éli az elozo életét, de ahhoz, hogy ezt megtehesse, egy uj testben kell élnie azt. De vajon mely testben? Honnan szed egy uj testet ahhoz? Mert csak mar egy létezo testben képes erre nem?...vagy netan van valahol valami lelohely, valmi junkyard ahol ez beszerezheto?... szoljal ha tudsz ilyenrol, ne hagyj mar hülyén meghalni ha egyszer baratnodnek mondasz. :)

      A reinkarnacio tana tehat arrol beszél,hogy allando körforgasban vagyunk; a halal nem mas, mint atkerülés egyik testbol a masikba. Ezek tanitoi azt allitjak, hogy kiiktathatjuk a halaltol valo félelmet azzal, ha egyszeruen kijelentjük, hogy nem létezik. Normalis az ilyen szerinted? A teremto Istenen kivül senki ilyen tanito vagy guru nem alkalmas arra, hogy beszéljen nekünk az örökkévalosagrol. Senki sem bizonyithatja, hogy atélte, ahogyan egy masik létbol került at az életbe.


      Ha megvizsgalom a vilag történéseit? Mit kell azon vizsgalgatni, amit naponta tapasztal az ember?... naponta tapasztalja, hogyan rugnak egymasba az emberek es ölik (ha "csak" lelkileg is) egymast?
      Az lehet, hogy a te hited szerint a degradalodas mélypontjan mar tul vagyunk, en viszont azt gondolom, hogy nem hogy tul volnank (vagyis ti hitetlenek, akiket Isten Szelleme még nem szült ujja), hanem egyre inkabb süllyedo tendenciat latok e tekintetben. Egy pillanatig se hidd, hogy az ember részérol itt valami szellemi/ lelki felemelkedés fog történni, hiszen te magad is abban latod a bajok okat, hogy az ember eltavolodott Istentol, ha pedig nem latjuk visszatalalni oket Hozza, akkor mik a te reményeid, hol latsz te itt eredményt ? Persze, ahogy gondolod, ha neked ugy a jobb. :)
      En CSAK az utobbi 2-3 napban, az ezen az oldalon olvasottakban (egy - két ember kivételével) mast sem latok, mint sirast, jajveszékelést, zizegést reménytelenséget stb. Ez volna az, amirol beszélsz? Ha az emberi tudattal valoban valami szép uj vilagot lehetne teremteni, akkor mire vartok? Miert nem fogtok mar végre hozza?

      Eppen ezért ne küldözgess nekem semmiféle linkeket / amiket egyébként is utalok megnyitogatni, bar a kedvedért most megtettem, nehogy azt kelljen mondanod, hogy a bizonyitékaidra ra sem hederitek :) / mert nagyon is tudom, hogy merre halad a vilag, mivel ismerem annak (szellemi) iranyitojat.
      Azok az eroltetett, sziv nélküli (mert csak betanult) megoldasok amikrol a cikkben szo van, ideig-oraig hatasosnak bizonyulhatnak ugyan, de végleges megoldast nem nyujtanak az emberi léleknek, mert ahogy ki, vagy elkerül valaki egy olyan helyrol, ahol szoltak par kedves szot a szerencsétlenhez, maris kapja a rugasokat jobbrol, aminek következménye: visszazuhan ugyanabba az allapotaba, ahol addig volt. El kellene végre mar fogadnod neked is azt, hogy amig a (velünk született/ örökölt) BUN TORVENYE uralkodik az emberen, addig az semmi jo cselekedetre nem képes. Csak, ha a bun törvényétol Krisztus megszabaditotta.
      Eppen ezért arra sem, hogy a tudataval, maradandoan positive tudjon hatni a fizikai vilagra.

      Törlés
    11. Annyit gondolom azért elhiszel a Bibliabol, hogy az elso emberpar Adam es Eva volt, akik mar az elsoszülott gyermekeiket Kaint es Abelt Isten utjara, az O parancsolatainak ( itt még nem a tizparancsolatra) megtartasara tanitotta, ezért vitt (miutan felnotté lett) Kain aldozatot az Urnak a föld gyümölcsébol, Abel ugyanigy a baranyok kövérjébol stb. Ahogy pedig az emberek szaporodni kezdtek (akkor még nem volt tiltott a testvér/rokon közötti hazassag) a földön, ugy szorodtak szét azutan, es kezdtek varosokat alapitani stb. Ebben az összefüggésben tehat Kain minden kultura ose. Ebbol jött azutan a babeli toronyépités Nimroddal stb. Igy akkor miféle osvallasrol beszélsz?
      Félnem pedig ujra csak azt mondom: nincs mitol, mert nincs az a dolog égen-földön, ami az én hitemben megingathatna :P. (Ne akard mar belém beszélni a gyereket mindenaron. :)

      (Bocs, ha valamivel korabbra vartad volna a valaszom, de nem volt elobb idom erre, ezt is csak ugy sebtében vagtam össze :) )

      Törlés
    12. Heej Szul than!

      Nehogy visszakérdezz valamit is,mert én ma éppen csak beszolni akartam Doom-nak az nyitott ajton keresztül par szot, - nem kivanok itt cseverészni többet.

      Törlés
    13. Kedves Ria!

      A "vak tyúk is talál szemet" alapon Szul than-nak kivételesen igaza van az "ősvallás"-sal kapcsolatban.
      Bár ez az ősvallás nem azonos azzal az ősvallással, amire Te gondolsz, vagy amit értettél alatta.

      "az elso emberpar Adam es Eva volt, akik mar az elsoszülott gyermekeiket Kaint es Abelt Isten utjara, az O parancsolatainak "
      "ezért vitt (miutan felnotté lett) Kain aldozatot az Urnak a föld gyümölcsébol, Abel ugyanigy a baranyok kövérjébol stb. "

      Gondolkozz el ezen a két (Tőled idézett) mondaton:
      - Isten kérte-e áldozat bemutatást Kaintól és Ábeltől?
      - (Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor) Ádám miért nem mutatott be áldozatot Istennek?
      (Bibliában miért nem olvashatunk Ádám áldozatbemutatásáról?)
      - (Ha úgy gondolod, hogy nem, akkor) Kain és Ábel honnét vette az áldozatbemutatás ötletét?
      - Ábel honnét tudta, hogy a bárányt hogy kell megölni? hiszen Ádámék állatokat nem ettek az Édenben, így nem ismerhették a "levágás" "gyilkolás" fogalmát sem.
      - Ábel bárányáldozatához szükség volt a "halál" fogalmának megismerésére is, sőt arra is, hogy a feldarabolt állatnak "belsőrésze" is van. Honnét volt Ábelnek ez a tudása?
      - Honnét született az a "hagyomány" hogy Istennek az állatok "kövérit" áldozzák oda?

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    14. http://www.youtube.com/watch?v=fGkadzLdsrg

      Törlés
    15. Ria kedves... :) Pedig ez talált, süllyedt. :) Erika nagyon jól mutat rá, hogy itt némi időrendbéli probléma van. Pontosabban, hogy olyan dolgokat és fogalmakat kellett volna ismernie a történeted szereplőinek; amik csak sokkal később jelenhettek meg az ember fogalomtárában. Mitől jobb a kövérje? Ilyet csak az ismer, aki már vágott állatot. Na nem is ismételgetném végig, itt van fentebb.

      A vérfertőzős sztori meg... Ugye hát Káin, Ábel és Ádám mellett az egyetlen nő a bolygón elvileg Éva volt. Őt ugye fölcsinálták kedves fiai... csak hát ilyet nem szabadott volna, mert a tízparancsolatban benne van, hogy "felebarátod asszonyát...". Vagyis az emberi faj egyetlen túlélési lehetősége az "isteni" törvény ellen való vétkezés volt? o.O Keni-vágja a témát ez a teremtő isten... :)

      Na komolyan, mondj már erre valami értelmeset.

      Törlés
    16. Miért "csinaltak " volna fel Evat a "kedves fiai",amikor "Adam (mar eleve) 800 éves koraig nemzett fiakat es lanyokat" - aki egyébként 930 évig élt. Ezalatt az ido alatt szerinted mennyi gyereke születhetett, akik lany tagjai közul Kain majd a késobbi fiak, eggyütt háltak, ami kapcsolatokbol azutan tovabbbiak születtek, es igy tovabb, es igy tovabb?

      Te pedig majd akkor szövegelj itt a Bibliarol, ha legalabb egyszer végig olvastad... - egyaltalan hogy vagy képes ilyen ordenaré modon megnyilvanulni?

      Na jo, szabad leszallni rolam neked is...

      Törlés
    17. Szép nagy az arcod RIA meg a mellényed, meg a szövegd. Csupa csupa nagyképűség, gőg, őnimádat. Vagdalkozozol itt bőszen, mintha ez a böszme viselkedés neked alanyi jogon járna.
      Orvos látott már????

      Törlés
    18. Kedves Ria.
      "Heej Szul than!

      Nehogy visszakérdezz valamit is,"

      NE FÉLJ, nem fogok.:)

      Törlés
    19. Kedves Elveszett Kereső és Pléhbános!

      Igaz a Biblia sok titkot rejt, olyat, amit az emberek általában vagy végig sem gondolnak, vagy ha mégis, akkor nem igen tudnak rá racionális magyarázatot adni, de attól a Bibliának minden szava igaz és szent!
      Ezzel legfeljebb csak azt lehet bizonyítani, hogy a Biblia nem ember akaratából, és nem ember szavára jött létre, - hanem az emberért. Olyan mély gondolatokat, tudást tartalmaz, ami nem az "emberből", hanem Isten lényéből fakad.
      Bocsáss meg Kereső, de az Isten nélkül élő "ember" magától csak annyira képes, amennyit ehhez a témához hozzászóltál ...
      Ezeket a kérdéseket Riának szántam, mert Ő (azt hiszi) ismeri a Bibliát. Sokan azt hisszük, (beleértve engem is.) Ennek fényében van aki a vallás köntösébe öltöztetett tanításokat demagógiákat és Igehelyeket érti, és a betanított téziseket gondolkodás mentesen szajkózza. És vannak olyan emberek, akik gondolkodnak ugyan, de a Biblia "ésszerűségeire" nem találnak magyarázatot, ezért megvetik azt.
      Pedig, ha kellő alázattal és hittel olvassuk, akkor a Biblia "megfejti önmagát" és "gyönyörű a virág."
      Elveszett Kereső! - Istentől jövő ajándékokban "nem mocskot" kell keresni, hanem a jót és szentet, mert Ő is Szent!
      Isten az embernek azért adta az észt és értelmet, hogy merjen gondolkodni, és használni a Tőle kapott áldásait.
      Sajnos a vallások ránevelték az emberiséget arra, hogy ne gondolkodjon. Fogadjon el minden tőlük származó elméletet, tézist, mintha azt a Biblia mondaná. De ha mégis elkezd gondolkodni, (olyan kérdéseket feltenni amire a vallás nem tud magyarázatot adni, az illetlen dolog), ezért az az ember "szentségtörő".
      Embernek ilyen kérdést nem tehetsz fel "következmény" nélkül, - de Istennek igen. És ha a kérdés őszinte, akkor a választ is megkapod "elsőkézből" Istentől.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    20. Aha mármegint szeretettel...
      Igen tisztelt nyirtass. Elég sok új-keresztény lóbálja az általad is emlegetett szent könyvet, amiről azt hiszik, hogy Isten szava.
      És eközben gőgös önimádatukban vagdalkoznak bőszen, és mindenkit elítélnek persze valamilyen Isten nevében. Ugyanmár! Lassan kezd már uncsi lenni a felsőbbrendű hisztériátok.
      A biblia az emberekért íródott: a MAI vak emberekért, akik Isteni kiválasztottság illúziójában tetszelegnek maguknak. Teccik tudni?
      Az Ige az kérem szépen számotokra rejtve van, és mindaddig nem is találtok rá, amíg nem szálltok le a földre, kedves önimádó barátaim.
      Ezt persze sértésnek veszitek, mert annyira futja. De jobb nektek a kábulat a biblia árnyékában, mint a józan megfontolt lelki munka. Mert az FÁRADSÁGOS.

      Szép álmokat...

      Törlés
    21. @Pléhbános!

      "Elég sok új-keresztény lóbálja az általad is emlegetett szent könyvet"
      A kereszténység tényleg fiatal még, mert csak közel 2.000 éves. Ha úgy gondolod közel 1.000 év múlva visszatérhetünk a kereszténység korának meghatározására. (Remélem Te is ott leszel :)

      "amiről azt hiszik, hogy Isten szava."
      Nem csak hisszük, hanem tudjuk is! A hallhatatlanságukért versengő emberek miért nem alkottak az elmúlt 2.000 évben olyan művet, amely az idő múlásával egyre aktuálisabb lesz, mint a keletkezésének időszakában?
      Az a "tudomány" amit a professzorok tanítanak egyetemeken, amire az emberiség építi a "jövőjét" időről időre összeomlik, átszerveződik, javításra, korrekcióra, módosításra szorul, míg a Biblia első nyomtatásától nyomon követhetően módosítások nélküli, mindig aktuális, és életet hordozó.

      "és mindenkit elítélnek persze valamilyen Isten nevében."
      Ne téveszd össze a vallást a hittel és az Igaz Istenimádattal!
      A "lelki ember" Istent imádja, a vallásos pedig az "üzletet" amit a vallás jelent a számára. A mai világban is úgy működik, hogy aki gazdag az egyben gőgös is a gazdagságára, sőt ítélkező is. Nem ritka közöttük a gyilkos lelkületű sem. (Voltak, vannak, és lesznek még egy kis ideig ilyen "farizeusok", akikre Jézus is azt mondta, "mérges kígyóknak fajzatjai ..."

      "kezd már uncsi lenni a felsőbbrendű hisztériátok."
      Senki nem kényszerít rád vagy bele semmibe! Szabadon választva teheted tönkre az életed, ha Neked az a szíved vágya. Az, hogy fizetsz-e adót vagy sem, az már nem a Te akaratod szerinti választás.
      Az, hogy akarsz-e Isten akarata szerint élni, azt viszont magad döntheted el.

      "A biblia az emberekért íródott: a MAI vak emberekért,"
      Orvoshoz sem az egészséges ember megy, hanem az, aki tudja magáról, hogy beteg és gyógyulásra van szüksége.

      "Az Ige az kérem szépen számotokra rejtve van,"
      Vannak Igék, ami a mi számunkra is rejtve van, és vannak amik nagyon is láthatóak...
      De aki(k) előtt az összes Ige zárva van, az idővel vajon mire fog felébredni ...?

      "Ezt persze sértésnek veszitek, mert annyira futja."
      Magam nevében nyilatkozom: én nem veszem sértésnek, mert nekem az "élet" sokkal többet jelent mint amennyit abból a "magadfajta hitetlen" ember felfogni, vagy érzékelni képes. Nekem több információm és tapasztalatom van róla, mint Nektek, - hitetleneknek.
      (Nem beszélve arról, ha az "élet" 60-70 év szenvedést jelentene csak, akkor nincs mit félteni vagy sajnálni rajta.
      Sőt ezt a 60-70 évet végigszenvedni értelmetlenség lenne.)

      "De jobb nektek a kábulat a biblia árnyékában, mint a józan megfontolt lelki munka."
      Induljunk ki a "lelki munka" fogalmától.
      A "lelki munkához" "lélekre" - lelkiismeretre - van szükség (nem csak életre).
      A "lélek" pedig egy ember "minőségét" határozza meg. A Biblia az embert jó minőségű "lelkiismeretre" vezeti el. Ezzel a lelkiismerettel kéne munkát végezni ...
      Enélkül a lélek nélkül viszont csak a selejt és bűn növekszik, ami előbb vagy utóbb de az emberiség fejére szakad.

      Törlés
    22. @Ria, Erika: Találtam "nektek" valakit. (Nyilván elsősorban magam miatt vezetett ide az utam.) Jamaikai születésű, Angliában élt és üvegfestőként dolgozott. Főleg templomoknak. És persze "jókeresztény" volt mint ti. Egy nap egy idegen érdeklődött a munkái iránt, beszélgettek sokat a hit dolgairól. Aztán búcsúzásnál megkérte az idegent, hogy majd imádkozzon érte, mert "valami még hiányzik". Erre az idegen azt mondta, hogy inkább imádkozzanak akkor rögtön együtt... és megtörtént a csoda. :) De hallgassátok meg saját szavaival:

      https://www.youtube.com/watch?v=u2t9TlWxWVU - 17:50től beszél a fenti történetről, de a többit is érdemes meghallgatni szerintem.

      Azért gondoltam rá, mert a kereszténységből indult, de nem lett utálattá vagy elutasítássá a viszonyulása azután sem hogy meghaladta azt. Remélem tartogat nektek némi meglepetést. :)

      https://www.youtube.com/channel/HCljHAYbvtSvI

      @Ria: Hát igen hiányosan válaszoltál. De nyilván nem akarsz. Csak azt nem értem, hogy miért vetted Erika és az én kérdéseimet is egyből személyesnek? "Szállj le rólam." Holott senki egy szót sem kérdezett rólad vagy mondott rólad véleményt (csak plébi, de ő később). Meg azt sem értem, hogy miért tartod arcátlanságnak kérdezni a bibliáról ha nem olvastam bizonyos részeit? Mivel te igen, gondoltam egyszerűbb kérdezni, de neked ez is egyfajta támadásként ment át. Legalábbis a reakciódból ítélve. Szóval mire ez a nagy védekezés? Miért hiszed azt, hogy ezek a kérdések és kétségek konkrétan a személyednek szólnak? Vagy ha nem érzed így, akkor miért védekezel? :)

      És akkor vissza a témához... szóval Ádi jó sokat élt, és győzte kemény bránerrel az éveket; meg Évának is volt kapacitása több száz éven keresztül dobálni a babákat. Strapabíróra csinálta isten az első emberpárt... :) Ismerve a helyzetet már csak az a kérdés, hogy akkor a testvérrel való vérfertőzés miben jobb mint az anyával? De ne is válaszolj, kitalálom. Valahol benne van a bibliában, hogy ez így ok nem? :) A szent szellentés/szellem meg felügyeli a fogantatást hogy ellensúlyozza azt a súlyos belterjességet amit több száz évnyi családon belüli szaporodás okozott. :) De hát ezt is beírhatjuk a "6000 éves világegyetem" mellé, meg a "kanonizáció rendben volt" és hasonló - valóságalapot nélkülöző - jókeresztény kényszermagyarázatok közé.

      Törlés
  31. Kicsit el lehet ám azon is gondolkodni, hogy mik lehetnek a következményei egy támadásnak a tények ismeretében.
    Mik a tények amit ismerünk?
    -Szíriában rengeteg vegyi fegyver van (most még kontroll alatt)
    -Szíriában a felkelők oldalán ott harcol az al kaida (akik állítólag bármire képes terror szervezet)
    Nos egy amerikai támadás után, mennyi az esélye, hogy egy-két vegyi fegyver raktár "védtelen" marad? Nem kicsi. Mennyi az esélye, hogy az al kaida a támadások utáni zűrzavart kihasználva szerez pár vegyi fegyvert? Nem kicsi szintén. Tehát nagyon úgy néz ki, hogy ez a támadás az amerikai népet is igen komoly veszélybe sodorhatja, obama még is "nagyonakarja" vajon miért?

    VálaszTörlés
  32. Miért, miért? Hogy belerángassa Európát egy III. Világháborúba! Tulajdonképpen a vegyi fegyveres provokáció nyilvánvalóan nem volt elegendő, hogy Európa országait "bepalizzák", mint tették azt az I. és II. világháborúban. Gondolom a terv az lehet, hogy Sziriából és/vagy Iránból kiprovokáljanak egy nukleáris csapást Izrael irányába (második holokauszt!), melyhez minő meglepetés, a jó fiúk szerepében tetszelgő Oroszország és Kina fog asszisztálni (ők ugyanis már előre figyelmeztettek mindenkit, nem akarnak vérontást). Ehhez viszont folyamatosan provokálni kell Sziriát és Iránt is. Ennek megfelelően Obama rakétatámadásai, melyek természetesen NEM lesznek megsemmisitő erejűek, pusztán azt a célt szolgálják majd, hogy esetleg egy elkeseredett Sziria bevesse a szintén szabadkőműves, tehát Rotschild irányitás alatt álló Putyin által leszállitott nukleáris fegyvereket. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a világ szinte összes országa (talán Venezuelát és Kubát kivéve) cionista szabadkőműves vezetés alatt áll, Kinát is beleértve! Véleményem szerint Putyin szerepe ebben az egész szinjátékban az, hogy valós beszállitója legyen azoknak a nukleáris tölteteknek (Sziriába és Iránba egyaránt), amelyeket azonban mindenképpen Sziriának vagy Iránnak kell majd bevetnie. Ez aztán elegendő lesz ahhoz, hogy Európa nem cionista közvéleménye megfelelő, félelmen alapuló támogatást nyujtson Európa cionista vezetésének a III. világháborúba való beszálláshoz (ergo: "féljetek jobban egy potenciálisan felétek is történő nukleáris csapástól, mint a III. Világháborúhoz való csatlakozástól!", nem véletlen a magyar közmondás: "a félelem rosz tanácsadó!"). Végül, de nem utolsósorban, a Putyin által a térségben állomásoztatott 2 orosz hadihajó a sakk-terminológiával élve beáldozandó paraszt szerepét játssza majd - valószinűleg pár USA rakéta nekik is kijut majd, amire fel majd az Oroszok és Kina is "eljátszhatják majd a sértődöttet" és beszállhatnak majd a buliba az Arabok oldalán, miközben a másik oldalon a cionista koalició áll majd Izraellel, az USA-val és Európával.

    MEGOLDÁS:
    Amikor kezdetét veszi a nagy szinjáték, nem betojni, hanem kőkeményen kiállni a semlegesség mellett, bármi áron. Elvégre megtanittatták velünk a cionista kollégák, hogy: "Munkásököl vasököl, oda csap ahova köll!", végre bebizonyithatjuk, hogy megtanultuk a leckét ;)

    A fenti sorokból ráadásul az is kiderül, hogy az ébredésnek igenis van értelme, ugyanis csak azok tudnak ellenállni majd a cionista média keltette félelemnek és tömeghisztériának, akik vették a fáradtságot, hogy tájékozódjanak a világ ügyeiben és tudnak a sorok között olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Assad már most megelőző csapást emleget. Szíriának viszont nincs elég hadereje, majd az lesz az érdekes hogy Irán mit lép, de nem hiszem hogy belemennének egy ilyen háborúba a szírek miatt. Bár mindkét ország csak feltartóztatni tudná az USA hadseregét, a szírek néhány napig, Irán néhány hétig maximum.

      Törlés
    2. GorcsevIvan

      Annyit fűznék hozzá, hogy Putyin ugyan valóban vakoló, de az ő páholyát nem a Rotschild klán irányítja. Abból van a feszültség, hogy Szíria a Putyint irányító család befolyása alatt áll, ahonnan most ki akarják szakítani. Az ostoba zsidók megint ott sürögnek, forognak, oszt ha nyakukba hullik pár rakéta és elpusztul belőlük néhány ezer, akkor indulhat az ezeréves ajvékolás (és kártérítés). Semmit nem tanultak a múltból.
      Venezuela és Kuba is a testvériség uralma alatt áll, csak ott egy másfajta modellel kísérleteznek. Havannában pl. rengeteg kőműves jelképet látni.

      A szíriai probléma csak egy területszerzési kérdés, nem lesz belőle III. világháború.

      Törlés
    3. http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%A1n_hadereje

      Ha az usa nem végez 2-3 nap alatt a légierejével akkor bukni fog. Mint eddig mindig. Szíria sem gyenge. Kösse fel a gatyáját a szövetségi haderő.

      Törlés
    4. A szír hadsereg ereje (ha esetleg lenne) itt nem számít. Annyi embert pusztítanak el a jenkik, amennyit akarnak. A kérdést nem a hadseregek ereje dönti el, más szinten határoznak Szíria sorsáról.

      Törlés
    5. Umna Pisti: bizom benne, hogy megbizhatóak a forrásaid. Én ugyanis már azt hittem, hogy a Rotschild klán egyeduralkodó a vakolók között... Kiváncsi lennék a Putyint irányitó klán nevére - talán azt is meg tudnád nevezni? Illetve még furdalja az oldalamat, hogy Venezuela és Kuba melyik testvériség uralma alatt áll és az milyen modell szerint kiván működni? Előre is köszönöm a választ.

      Törlés
    6. Umna Pisti: ...és még az is érdekelne, hogy mit értesz azalatt: "más szinten határoznak Sziria sorsáról"? Konkrétabban?

      Törlés
    7. GorcsevIvan

      Putyint, Oroszországot, valamint az orosz befolyás alatt lévő területeket az ősi orosz uralkodóház irányítja. Ezek nem tüntek el a bolsevik forradalommal, hanem "alámerültek". A mai napig is kezükben tartják az irányítást. A hétköznapi ember számára láthatatlanok, de ott vannak mindenütt, ahol érdemi döntés születhet. Putyin egyébként teljesen súlytalan, nem több egy vidéki KGB-snél.
      Kuba és Venezuela nagyjából ugyanaz, mint Szíria. Orosz háttérhatalmi irányítás a Windsorok uralta területen. Rotschildék Európát uralják a Brit-szigetek kivételével.
      A bombázás meg a rakéták kb. olyan, mint egy tüzijáték. A plebsnek szól és nem old meg semmit. Pár ezer ember elpusztul, oszt jónapot.

      Törlés
  33. Nostradamus szerint a harmadik világháború.

    "Arab vezér, Mars, Nap, Vénusz az oroszlánban.
    Az egyház uralma a tengeren összeroskad,
    Perzsia táján közel jó egymillió készen
    Bizáncot, Egyiptomot kígyókkal(?) megtámadni."
    "Béke közeleg egy oldalról és háború
    Soha nem volt szorongatás ilyen nagy,
    Sírnak férfiak és asszonyok, ártatlan vér a földön,
    És ez lesz Franciaország egész széltében."
    "Tűz a levegőégből a királyi épületre,
    Midőn a háború fénye alábbhanyatlik,,
    Hét hónap nagy háború, gonosz emberek halála,
    Rouen, Evreux a királynak nem fog hiányozni."

    VálaszTörlés
  34. Induljunk ki abból hogy volt egyszer a jómukik letartóztatták a rosszakat Pl pápa királynők goldman sach meg a többi. Ugye aztán a anyagi eszközök szétosztásáról is volt szó, hogy mindenkinek legyen fedele élelme.
    És aztán mégis ezek a rosszfiuk lányok 3 vh-t jászthatnak...most mégis megtörtént a globális rosszak elkergetése vagy se?

    Aztán volt szó a kozmikus fordulatról és indul a főld a emberek számára a jóirányba azaz felemelkedik a legmélyebb anyagiságból..és közben most mégis a háborúval ijesztgetnek zusrael felől....


    Most akkor mit hoggyek?

    Vagy a fensőbb énemet kérdezzem nekem lesz e háborgás vagy se?
    Nem szeretném a meglévő embereket és az általuk teremtett javakat elpusztitani.

    VálaszTörlés
  35. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és Buddha, fejenként egy krémes is jár mindenkinek az óvóhelyen. Jobb ha elkezdesz sütni, ha készen vagy a betonozással!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Jaj, jaj, ilyen vagyok én tényleg....de jobbat mondok. Tudom, felelőtlenség, hogy nem gondoskodtam a hírek mellé szállásról, földalatti bázisról és etetésről, itatásról a felébredettek számára.

      Szuper tuti kapcsolataimat kihasználva tudod mit mondok ?
      Honnan tudod, hogy nem ? Már írtam, hogy évek óta zajlik egy szelektálás és kiválasztás, mert vannak emberek, akik igenis megérdemlik a segítséget. Ezzel a piramis minden szintjén tisztában vannak. De....

      Igazán "felébredt", megbízható embereket találni, akik vészhelyzetben igenis össze tudnak fogni és nem egymást elintézni. Ilyenből (szerencsére vagy sem, de inkább sajnos) nem ezreket találtam, találtunk, hanem drasztikusan kevesebbet, de pont annyit, amennyit igenis ilyen pontokon el lehet helyezni, biztonságban, akár több évre is....

      Ez annál jóval nagyobb és alaposabb szervezést igényel, minthogy kidobni koordinátákat és élelmiszer-ellátó pontok helyeit, amit majd barbár-csőcselékként viselkedő tömegek egymást eltaposva széthordanak. (bár kétlem, mert ide be sem juthatnak)
      Az nem lett volna bölcs logisztikai döntés és megoldás sem - ugye könnyen belátható. És ami háttérmunka folyik az adott célért, azt sem fogom nyilván kiírni mindenki számára. Akiknek kell, majd megtudják pont akkor, amikor a legnagyobb szükség lesz rá. Ez csak így működhet, sehogy másképp.
      És mivel nem vagyok mindenható, nyilván ti sem gondoljátok komolyan, hogy még erről is én gondoskodjak, mint valami megmentő ezrek számára ?.... érdekes lenne....

      Törlés
    4. Oh, give me a break! You are ridiculous.

      Törlés
    5. Yes I am, I know.. But that is ok.

      Törlés
    6. Even so,...may God bless you!

      Törlés
  36. Látod, látod Buddha ezt érted el a tájékoztatásoddal, szegény Doom itt retteg, stratégiát, menekülési helyeket követel, hogy még harcolhasson.:)
    Plusz még a felébredettekről sem gondoskodsz,(amikor majd minden rossz lesz...) szörnyű felelőtlen vagy!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Most már csak az érdekelne, szerinted ki ellen?

      Törlés
  37. MÁR MEGTÖRTÉNT? - Az „USA”* 6-alomátvétele hazánk politikai és gazdasági irányításában?
    Nem kellene sepergetnünk kicsit a saját házunk táján?
    https://www.facebook.com/notes/bennfentes-balek/m%C3%A1r-megt%C3%B6rt%C3%A9nt-az-usa-6-alom%C3%A1tv%C3%A9tele-haz%C3%A1nk-politikai-%C3%A9s-gazdas%C3%A1gi-ir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%A1s%C3%A1ban/1392188217676218

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ajánlott juhtyúk videót nem lehet megnyitni a bennfentesek/balek123 névvel kóddal! "8 napja megváltoztatta valaki a belépési kódot" ..ez gáz! :(

      Törlés
  38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  39. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mer' te egy áldott jó ember vagy.:)

      Törlés
    2. Mondjuk a PUSZTÍTS! programoddal én még az érfogót sem adnám a kezedbe...:)

      Törlés
  40. megjegyzem T. Nagyérdemü, hogy teljes gözzel folyik az idegek harca! Szerintem vkinek nagyon beletörik a bicskája ebbe a csiki-csuki játékba!
    Újabb hír szerint USrühell-nek épp most jutott eszébe a lendkerekes, felhúzhatós bal-lisztikus rakétát próbálgatni (csak úgy! mert éppen ráértek! :( ) a Földkizi-tenger - minö véletlen(!)- keleti részén!
    Még szerencse - vagy mégse(?)-, hogy fisakó lett a dologból és részeg-madár módjára pottyant a tengerbe!
    Na, persze a két "kópé" letagadta még csillagot is az égröl, ...de aztán - mivel ippen ruszki radar állt hosszú méla lesben - kissé groteszk módon mégis csak elböffentették, hogy ök voltak! " Nagy ügy!":) Gyufával játszani a benzintartály tetején! Ugyanmá, ez goj világ nem érti a viccet?
    Hogy, fagyna rájuk az az öntelt vigyoruk amikor egy S-300 kopogtatna a kajüt ablakukon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, annak törik bele akire rádobnak egy bombát, vagyis az átlag polgárnak

      Törlés
  41. Az orosz rakétatámadásra figyelmeztető rendszer két ballisztikus rakéta indítását észlelte a Földközi-tengeren Greenwichi idő szerint 06:16-kor, közölték az orosz védelmi minisztériumban.

    Putyinnak két ballisztikus rakéta földközi-tengeri indítását jelentették.

    A damaszkuszi orosz nagykövetségen azonban azt közölték, hogy nincs információjuk a rakétakilövésről. A moszkvai szíriai követségen se tudtak nyilatkozni a kérdésben.

    A Nyugatnak nincsenek adatai a földközi-tengeri rakétakilövésről-legalábbis ezt állítják.

    A Pentagonnak nincsenek információik a földközi tengeri ballisztikus rakétaindításról, közölte az amerikai védelmi minisztérium sajtóosztályának ügyeletese. Az orosz RIA Novosztyi hírügynökség, damaszkuszi forrásra hivatkozva közölte, hogy a Földközi-tengerben kilőtt rakéták a vízbe estek.

    Szíriában nem esett rakéta az ország területére.

    A szíriai radarok nem észleltek rakétát, amely az ország területére hullott volna, közölte a szíriai védelmi minisztérium képviselője.

    A NATO-ban nem nyilatkoznak a rakétakilövésről szóló hírekről, amíg nem végezték el az ellenőrzéseket.

    Mint később kiderült a Földközi-tengeren indított rakéták, melyeket az orosz rakétatámadásokra figyelmeztető rendszer észlelt, az izraeli rakétaelhárító rendszer kipróbálásához szolgáltak céltáblaként.

    Ezt az orosz RIAN hírügynökség közölte, az izraeli honvédelmi minisztérium képviselőjére hivatkozva.

    „A kilövések, amelyekről szó van, csak a Jakor céltábla-rakéta tesztje volt. A Jakor rakétákat a rakétavédelem tesztelésére fogjuk használni” – mondta az ügynökség forrása.

    Azt is közölték, hogy a kilövéseket az Egyesült Államokkal közösen végzett gyakorlatok keretein belül hajtották végre.

    A földközi-tengeri kilövés lehetséges, hogy a Szíria elleni támadásra való előkészületek része.

    Az oroszok szerint ez lehet, hogy a bombázásokra való előkészületek része.

    A hír megjelenése után az európai tőzsdeindexek bezuhantak: az FTSE-100 a délelőtti enyhe pluszból 0,4 százalékos mínuszba esett, a DAX fél 12 előtt pár perccel 0,5, a CAC-40 pedig 0,7 százalékos veszteségben járt. A Stoxx Europe 600 indexe is rövid időre átkerült a piros zónába. A tőzsdemutatók rövid ijedtség után visszapattantak és elindult a korrekció, de maradtak a veszteséges zónában. A hírre az októberi kőolaj határidős előjegyzések is 0,5 százalékkal kerültek lejjebb a Marketwatch szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is pont most mondtak vissza egy 21.000,-Ft-os megrendelést(3db. márvány ablakpárkány) :(

      Törlés
  42. Elgondolkozok még mindig, ahogy járom a világon a különböző közösségeket időről időre és nyugodtsággal egyszer elmondom amit tudniuk kell, hogy mennyire nem is fogják fel a hangot melyet feléjük irányítok. Ahogy itt se változott semmi az egy évvel ezelőtti megnyilvánulásom óta, de nem kell aggódni újra itt vagyok és majd még jövök.
    Meg kell érteni és elfogadni a világnak nevezett létsík működését, legalábbis egyszerű formába öntött értelmezését. A különböző síkokon létező végtelen számú univerzum egy komplex bonyolult és mégis gördülékenyen működő rendszer melyet egy olyan erő, energia működtet, mely térben és időben mindenhol jelen van. Minden ami benne létezett, létezik, létezni fog nem rendelkezik se kezdettel se véggel. Ami itt tegnap létrejött és egyszer megszűnik, az máshol akár másik univerzumban vagy másik síkon akár egy múltban akár a távoli jövőben új formában meg jelenik.
    Mindennek nagy jelentősége van mindenhol, mégis az összességben jelentéktelennek is hathat. Nincs pozitív és negatív, csak hatás-ellenhatás. (Hasonló működésnek a mai emberek talán ezt pillangó effektusnak hívhatják).
    A földön tekintve ezen a síkon, ebben az univerzumban és ebben az időintervallumában léteznek az emberek és létezik még sok élőlény és faj melyek váltakozó ritmusban áramoltatják az energiákat, változó formákban és módon. Ezért lettek létre hozva különböző tudatos életvitelek, hitvilágok, gondolkodás módok, hogy a bolygó minden résztvevője befolyjon valamelyik "áramlási csatornába". Ez annak a magyarázata, hogy a földbolygó és úgy maga a naprendszer egy olyan pontján van az univerzumnak amelyen keresztül áramlik át a további síkokba és univerzumokba az energia. Ezekből a "gócpontokból" több is található a világegyetembe, ezeken a helyeken jóval erősebbek a hatások és ellenhatások. Tulajdonképpen az elmúlt több mint 1 milliárd évben nem véletlenül voltak meg a különböző "csúcs időpontok" mikor jelentősebb volt az élet körforgása a bolygón és a naprendszerben. És a mostani évezredekben is ez tapasztalható.
    Ahogy egy éve is írtam, amikor jövök, egyszer elmondom ezt és megyek is tovább. (mert nem csak írok, beszélek megállás nélkül a földön mindenhol és több időm nincs egy helyre.) Az én feladatom kizárólag ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. te most szórakozol? mert most csak leírtál egy teljesen semmilyen hablaty szöveget

      Törlés
    3. amúgy meg amikor sorolod a kitalációidat, bizonyítékok nélkül, akkor ne várd hogy bárkit is érdekeljen, az amúgy nem bizonyíték hogy valami hülye ezoterikus könnyben olvastad, meg az sem bizonyíték rá ha valamelyik hülye elméleti fizikus képzelődései között olvastad

      Törlés
    4. @e41f4654-ccc5-11e1-ba7c-000bcdcb5194

      "Ezekből a "gócpontokból" több is található a világegyetembe, ezeken a helyeken jóval erősebbek a hatások és ellenhatások."

      Te melyiken voltál, hogy ilyen jól tudod?! ...

      Törlés
    5. Csoda tötrént Csaba, mert most egyetértek veled !

      Törlés
  43. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vagyis bevallottan a saját képzelődéseidet összekevered a valósággal, ilyen fajta dolgokat bizonyítani kell, méghozzá alaposan, addig nem vagy jobb annál aki a spagetti szörnyben hisz

      Törlés
  45. Sziasztok .
    Ha valaki teljesen nyitott szemmel tud mosolyogni , akkor lehetősége van egy "belső mosoly " létrehozására .
    Ez a belső mosoly az ember fején a homloklebenynél érzékelhető , ez ad lehetőséget a homlokcsakra nyitására .
    A homlokcsakra , vagy harmadikszem nem "film nézésékre" , vagy történések előre látására szolgál , hanem energia kisugárzásra . Ezen keresztül lehet azt a bizonyos ember számára adatott szabad akaratot kisugározni a világba .
    Kicsit tovább menve , ha valaki mindezt a nappal "szembe" nézve is megtudja tenni az ébresztőleg hat a tobozmirigyre , azon keresztül pedig az ember lelkére . Vagyis az ember jelen tudata képes lesz kapcsolatba lelkével , megismerheti annak tudását , lehetőségeit . Az emberi élet végső célja pedig ezen tudás és lehetőségek megvalósítása a fizikai világban , a fizikai test megtartásával .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "ha valaki mindezt a nappal "szembe" nézve is megtudja tenni ..." annak már fehér bot van a kezében. :)))

      Most jön a komolyság:
      http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_03/Nemet-h-rszerzes-az-Aszad-rezsim-hasznalta-a-vegyi-fegyvereket/
      "Német hírszerzés: az Aszad rezsim használta a vegyi fegyvereket"

      Akkor talán már az is érthető és egyértelmű, hogy mit jelent a "rakéta teszt"...

      Törlés
    2. Igazán vicces vagy , csak sajnos az egészből az látszik, hogy halvány gőzöd nincs a földi életünk működéséről .
      Már volt néhány , az én ismeretei szerint legalább négy előttünk lévő civilizáció a földön amely megsemmisült azért mert a benne élők tudati fejlettségük még nem érett meg az emberi tudati energia használatára amikor azt meg kapták , ez okozta végzetüket . Ez a jelenlegi civilizációnkban már nem következhet be , persze ez még nem jelent fejletlenséget az előzőekhez képest , az elérhető lehetőség ugyanaz , csak kicsit nagyobbak a kritériumok .

      Törlés
    3. Kedves Merkurius!

      "... halvány gőzöd nincs a földi életünk működéséről . "
      Miért? Neked van? Honnét gyűjtöttél tapasztalatot arról amiről éppen írsz?

      "...az én ismeretei szerint legalább négy előttünk lévő civilizáció a földön amely megsemmisült ..."
      A négy megsemmisült civilizáció közül melyikben éltél, hogy tudj róla, vagy "tanúként" tanúskodj róla?

      Én csak arról tanúskodom, amit megtapasztaltam, láttam, hallottam saját magam.
      A többi pedig maximum csak "hit" kérdése. Elhiszem-e vagy sem. Attól, hogy valaki valamit mond, vagy leír, még nem jelenti azt, hogy az hiteles is. (Legalább is az én számomra, - mert a mesékből már kinőttem. :))

      Szeretettel: Erika


      Törlés
    4. Szia Erika .
      Igen , sok mindenről van tapasztalatom , talán neked is lenne , ha nyitott szemmel néznél a világra .
      Az ember a földön mint testi lény a földi lehetőségekhez van kialakítva , de a lelkünk amely mindenki jelen testét olyanra alakította amilyen éppen most (persze lehetőségei szerint minden lélek biztos a legjobbat igyekezett létrehozni) már sokszor élt a földön .
      Neked be bizonyítani úgy sem tudom , hogy láttam az előttünk lévő civilizációk történéseit , éppen azért írtam arról , hogy hogy lehet annak megtapasztalását az ember számára elérni .

      Tudod , amit most látsz , hallasz , tapasztalsz abból sok minden hazugság . Legnagyobb hazugság a vallások általi hazugság , az egész nem másról szól mint Istentől való távol tartásról . Ugyanígy hazugság az oktatásunk és a tudomány , a lényege a tudás elzárása az emberek . Hazugság a történelmünk , az egészet azok a lélekben leggyengébb , sátán által megszállt "emberek" írták akik ezer párszáz éve megtanultak egy primitiv módon írni , mikor a földön a valós írás és nyelv a teremtéssel kezdődött , csak hát tudtak tűzet rakni .

      Nyilván ugyanígy hazugság a jelen politikánk is . Ezt nem csak országokon belül kell érteni , hanem most már szinte az egész földön egységesen . Ez a harc már rég nem népek , nemzetek harca , hanem az Igazságé , és hazugságé . Ebben izrael , az usa és oroszország kb. olyan szereppel van mint nálunk az szdsz , mszp , fidesz , vagyis mind egy irányítás alatt van . A különbözőség mindig csak azért van , hogy tudjanak maguknak ember tömegeket felsorakoztatni akikből képesek kiváltani , "létrehozni" az egymást gyűlölők által számukra szükséges negatív emberi tudati energiát .

      Törlés
    5. Kedves Merkurius!

      Sok érdekes dolgot írsz, mégis "furcsán" gondolkodsz:

      " ha nyitott szemmel néznél a világra ." "amit most látsz , hallasz , tapasztalsz abból sok minden hazugság "
      Én csak arról tanúskodom, amit megtapasztaltam, láttam, hallottam saját magam.

      Amit látok, hallok, tapasztalok az mellett tanúként is kiállok.
      Sajnos látnom kell, és látom, tanúsítom is, hogy ami a világban zajlik, amivel "etetik" az emberiséget, amit szeretnének elhitetni velünk, annak a döntő többsége hazugság. (Egyébként a hitetést, megtévesztést mesterien alkalmazzák.) Pontosan ezért írtam azt, hogy csak a saját szememnek és fülemnek hiszek. Különben kritikátlanul "benyalhatnék" minden dezinformációt.

      „Legnagyobb hazugság a VALLÁSOK általi HAZUGSÁG ,” „az egészet azok a lélekben leggyengébb , SÁTÁN által megszállt "emberek" írták...”

      A „vallásokat” hazugságnak tartod (tartsd is!) de mégis sátánra hivatkozol (helyesen, jó a meglátásod.) Tehát önkéntelenül is érzed és elismered, hogy ha a vallások megtévesztőek, becsapósak is, mégis van „valamilyen” rejtélyes alapja. (Egyenlőre, ha még mást nem is, de „sátánt” felismered.)

      „Ezt nem csak országokon belül kell érteni , hanem most már szinte az EGÉSZ FÖLDÖN egységesen.”
      Ez a harc már rég nem népek , nemzetek harca , hanem az IGAZSÁGé , és HAZUGSÁGé”

      Merkurius! Ebben a két mondatban írtad le! – hogy miről is szól a BIBLIA. (Nem a vallás!!)
      Két egymásnak feszülő hatalom: Igazság – hazugság, Isten – Sátán
      (Sátán aki istenként állítja be magát és elhiteti a föld lakóit mindenféle hazugságokkal!)
      Hogy az Isten ítélete előtti időkben az „egész földet” elhiteti, gonosszá teszi.

      „A különbözőség mindig csak azért van , hogy tudjanak maguknak ember tömegeket felsorakoztatni akikből képesek kiváltani , "létrehozni" az egymást gyűlölők által számukra szükséges negatív emberi tudati energiát”

      A negatív emberi tulajdonságok (tudati energiák – ahogy Te írod) gyűlölködést indukál, a gyűlölet gyümölcse pedig gyilkosságokat, népirtást terem.
      „Aki gyűlöli az ő atyjafiát, mind embergyilkos az: és tudjátok, hogy egy embergyilkosnak sincs örök élete, ami megmaradhatna ő benne.”
      1. János 3:15

      Ezek azok, amelyeket én is látok, a Bibliába is ez van megírva (de nem csak ez, hanem ennek a gyilkos kornak a vége is).
      Mivel a saját tapasztalatom megegyezik a Bibliában leírtakkal, sőt az idő előrehaladtával látok olyan dolgokat is végbe menni, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam, így kénytelen vagyok elhinni mind azt, ami le van írva benne. (Én sem a vallásoknak hiszek, mert azok megcsalnak! Bibliát sem igaz módon tanítják, hanem érdekeiknek megfelelően.)
      Sok mindent jól látsz és felismersz, csak egyet nem. Sátánt, aki szemeid előtt istennek álcázza magát és hamis útra vezet.
      Bibliából tudsz tájékozódni a helyes útról is, és a világ dolgaiban is.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
  46. Mérték

    Hiszed-e szívednek szép szavát,
    Ha rajtad szól, Istennek Igazát?
    Mondd, hiszed-e?
    Vagy azt hiszed, mit sem érsz,
    S mit más mond, csak abban élsz.
    Mondd, ki vagy?
    Válaszolj rá hallgatom,
    Mit szíved súg, csak azt mondd!
    Felelj!
    Ki vagy?
    Ítélhet-e ember földön,
    Sírva kiált lélek börtön,
    Vasrácsain rozsdás lakat,
    Látod-e most önnön magad?
    Mondd, ki vagy?
    S vagy-e szabad,
    Van-e néked hited, szavad?
    Hiszed-e, hogy szíved érték,
    S mi benne él már meg is mérték?
    Odafönt…
    Fontos-e, hogy más mit mond,
    Hogy léted is csak ezer gond,
    Fontos-e?
    Hiszed-e?
    Vagy hiszed szívednek szép szavát,
    S az Istennek igazát,
    Hogy szabad vagy és kincset érsz,
    Hogy boldogságban célba érsz,
    Hogy átaljutsz a túlsó partra,
    Két kezedben zászlót tartva,
    Ráhímezve, hited erény.
    Csak ezt lásd!
    Higgy,
    S Remélj!
    Szíved szava igaz érték,
    Arra hallgass, az a mérték!

    Götli Kinga Réka .

    VálaszTörlés
  47. "This domain name expired on 09/02/2013 and is pending renewal or deletion"

    Szerintem meg kéne újítanod a domaint. Csak gondoltam szólok hátha nem vetted még észre.

    VálaszTörlés
  48. Akkor most nem is lesz több bejegyzés a blogon? A kommenteket olvasva jutok csak friss infòhoz...esetleg valaki tud ajànlani valami olyan oldalt, ahol friss informáiòkkal szolgálnak?

    VálaszTörlés
  49. http://www.infowars.com/exclusive-high-level-source-confirms-secret-us-nuclear-warhead-transfer-to-east-coast/

    Ezek atomháborúra készülnek. Úgy tűnik.

    VálaszTörlés
  50. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  51. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  52. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  53. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Doom barátom.

      Ugyan az eddigi (kitörölt)hozzászólásaid, és ez utóbbiak alapján disszociatív személyiségzavar diagnosztizálható nálad, ez az éned sokkal értelmesebbnek tűnik.:)
      Hiszen aki felteszi a végső kérdéseket önmagának, és tiszta szívvel keresi rájuk a választ, az már jó úton jár.
      Aki pedig azt is kapisgálja hogy a "harc" is bennünk van, és önmagunkkal "harcolunk", az közeledik a játék megértéséhez.:)

      Törlés
    2. Szul than,
      Lehetek én is a barátnőd vagy barátod?

      Törlés
    3. Az vagy, de azért nem "annyira".:)

      Törlés
    4. Baratnõõõd? - Redneck! Na, azért azt mégse...:) - de latom te is a helyeden vagy :)

      Törlés
    5. Kedves Ria,
      Csak megszerettem volna téveszteni a BB-t, hogy mégsem vagyok "teljesen" férfi nemű. Tudod, a melegek külön listára kerülnek és több jogaik lesznek. Egyébként már most is könnyebben kapnak zöld kártyát mint a heterok. Szerinted bevették?

      Törlés
    6. :D Ha ügyes vagy mindent bevesznek...:)

      Ha pedig neked zöld kartyara lenne szükséged,nem kellene semmiféle cselhez folyamodnod.

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Felesleges lenne ezért imádkoznom..Ha esetleg egyszer találkoznánk, elhiszed, hogy nekem mindEGY?
      Ellentétben veled..

      Törlés
  54. Szia SBG Buddha remélem olvasod az írást.

    Valamelyik hozzászólásban olvastam hogy vannak gondok az oldallal remélem megoldódik hamarosan.
    Az elmúlt hetekben szinte folyamatosan követem itt az eseményeket (híreket/hozzászólásokat FB-on nem vagyok ott "elvből"). De gondolom -részben- a fentebb okok miatt rég volt új cikk.

    Esetleg írhatnál pár sort itt a hozzászólásokban hogy mi a helyzet az oldallal stb.

    köszönjük

    VálaszTörlés
  55. Egy hacker, bizonyos €Wagn3r meghackelte a Pentagon levelezését és benne van, hogy ők csinálták az egészet és még gratulálnak is egymásnak a sikerhez. Az összes email elérhető itten. Jó olvasást.
    http://pastebin.com/zeXpsRnh

    VálaszTörlés
  56. csak belenéztem de csak annyira hogy láttam hogy yahoo-s levelek ...

    mivel nem olvastam el a szöveget (bár annyi rövidítés van benne hogy a kedvem is lement :) ) nem akarok elhamarkodott véleményt mondani, de

    így elsőre elég valószínűtlennek látom hogy a Pentagon egyáltalán levélben beszélne erről ráadásul nem ám egy belső szigorúan védett levelező rendszerben hanem csak egy civil yahoon ...

    khm khm ... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azért vannak itt érdekes dolgok a levélben most hogy kicsit jobban elmélyedtem ... de nekem akkor is kamunak tűnik, kizárt dolognak tartom hogy a témát (USA által szervezett gáztámadás) még csak másodlagosan érintő dolgot civil levelező rendszerben beszélnek meg ... ráadásul pont egy gratuláció keretében.

      ez valahogy olyannak tűnik mintha direkt akarnák hogy találjon az ember valamit.

      ... mintha egy B kategóriás Hollywoodi akciókrimiben a rendőrnyomozó épp azt a könyvet veri le véletlenül a polcról ahova az előzőleg a saját embere rejtette a kokót, ügy - nyomozás lezárva ... stb

      Törlés
  57. Nagyon megy itt a kevergetés, bizonyítgatás.
    Kíváncsi lennék rá, hogy a tegnap Amerika által mozgásba hozott atomtölteteknek van-e ehhez köze?
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_04/Putyin-nem-tartja-kizartnak-a-sz-riai-katonai-akcioba-valo-beleegyezest/

    VálaszTörlés
  58. Buddha itt a megfejtés mindenre (amivel foglalkozol):
    Mire megy ki a játék ?
    Hogy sátán királyság lejöjjön és megállhasson a Földön. Akkor Isten cáfolva. Majdnem sikerülni fog neki. Ennyi. Ehhez kell fölhasználni Izraelt (Jeruzsálembe kell uralkodnia, ahol az igazi Jézus fog) és összehozni előtte a NWO-t (kell egy kis háttérmunka). Az antikrisztusról (majdnem) mindenki el fogja hinni, hogy az igazi, és beül a 3. templom (már tervezgetik az építését) trónjába (Jeruzsálemben), hogy ő legyen az emberiség "istene". Ekkor jön el Jézus Krisztus (Armageddon), lsd.: Jelenések könyve. Hát elárultam, hogy tudja mindenki. Ezért forrong az a környék egyre jobban. Mert mindenkinek fontos. Csatatér (nem csak Megiddo). Válasszátok az igaz Krisztust, Ő már megcsinálta nekünk (bárkinek, aki kéri Őt) az evakuálást és a végső győzelmet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arpi

      netán láttad már a Köd 2007-es feldolgozását?
      http://kritikustomeg.org/film/20629/The_Mist_A_k%C3%B6d_2007

      nyomasztó egy film, nos van benne egy figura akire szoktam asszociálni ha olvasom a "térítős" hozzászólásaid vajon. Amivel semmi gond tudom hogy 100% jó-szándék vezérel ...

      Vajon kitalálod ki az ha megnézed (vagy már láttad) a filmet? :)

      Törlés
    2. Én mostmár Árpival együtt akarok félni, annyira élvezi hogy tutira van benne valami amit elsőre nem vettem észre.


      Óh a vég közeleg, boruljatok le az Úr lába előtt és ő megment titeket!


      Ezt tényleg hangosan kimondtam és egész jó volt. Bár a mondatban én voltam az "Úr"... :)

      Törlés
    3. Nem nézek ilyen önsokkoló és szellemileg lehúzó filmeket (made in satan), nézze az aki démonokkal szeret parolázni ! Mondhatni, egyéni szoc. probléma.

      Törlés
    4. Elveszett Kereső, te csak ennyit tudsz ? Gúny, gúny, gúny ??? Uncsi

      Törlés
  59. Sziasztok!

    Miért nem vagyok meglepve, hogy ez a szíriai esemény is meg lett rendezve. Nem érték el a céljukat a Közel-Keleten pénzzel és politikailag, ezért rendeztek nekünk egy kis színházat.

    Aki tud egy kicsit angolul olvassa el:
    http://gffreepages.blogspot.pt/2013/09/english-exclusive-pentagon-may-be.html
    Buddha ajánlom fordításra neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pár sorral feljebb, már volt róla szó... de nekem ez már olyan "színház a színházban", bővebben lásd fentebb a véleményem ...

      Törlés
  60. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  61. http://kozelkeletjelene.weebly.com/10/post/2013/09/a-szriai-vegyifegyver-tmadst-pentagon-szervezte.html
    Itt a bizonyíték, hogy az USA csinálta megint a vegyifegyver AKCIÓT!

    VálaszTörlés