2013. július 19., péntek

Michael Jackson lánya is az Illuminatira figyelmeztetett öngyilkossági kísérlete előtt


Amiről most írni fogok, az a VilagHelyzete olvasók számára érthető lesz, de néha beleképzelem magam egy átlagos információkkal rendelkező ember helyébe, aki talán most kezd "ébredezni" és még először találkozik ezekkel a kifejezésekkel, gondolhatja magában:
"- Miket hadoválnak ezek össze ? Meg miféle összeesküvésekről hablatyolnak ? Milyen Illuminati ? az csak egy kitaláció.... és benne volt igen...az Angyalok és Démonok c. filmben és a Da Vinci Kódban talán...Jaaaaa ?!, az csak mese...."


Ők biztos nehezen dolgozzák fel azokat a híreket, amik már kőkeményen a Matrix-on kívülről érkeznek, onnan, ami a valósággal, a valódi történésekkel kapcsolatban van. Ezért kell kiszakadni abból a dobozból és a lényeg, hogy nem egy másik, nagyobb dobozba átülve gondolkodni, hanem teljesen a dobozon kívül ! De erről már annyit beszéltem, hogy nektek a könyökötökön jön ki, tudom...
Paris Jackson, a legenda lányára talán utoljára úgy igazából a Michael Jackson tiszteletére rendezett búcsúszertartásról emlékezhetünk. Aranyos kislányként sírva búcsúztatta apukáját...Azóta sok minden kiderült a pop királyának meggyilkolásáról, de még több, ami nem.... Sőt az orvosról is, aki túladagolta az állítólagos gyógyszert....
Brother and sister: Paris, pictured here with Prince at their father's memorial service was only 11-years-old when Michael died

Nála és családjánál jobban senki nem értheti, mit jelent az, hogy Illuminati uralta zeneipar.

Igen, ők azok, akik a sikerért cserébe eladják a lelküket. Tudjuk kiknek, hiszen a sztárok saját szavaikkal is elmondják ugyanezt ("we are selling our soul to the devil", vagy kézjeleikkel jelzik, hová tartoznak és kiket kell szolgálniuk. (A legismertebbek Lady Gaga, Rihanna, Jay-Z, Beyoncé, Kanye West, Keisha, Niki Minaj...stb sorolhatnám  napestig... Ti tudjátok úgyis..... A facebook-on lévő albumunk is önmagáért beszél.

Igen ők ott vannak mindenhol és mindent uralnak, tudjuk. De más erről írni, mint napi szinten benne élni - gondolom...  Mind ugyanazt a hatalmat szolgálják, amiről mi nagyon keveset tudunk. Pedig tudtunkon kívül minket is arra használnak...de ez egy másik cikk témája már....
                        Szórakoztatóipar:                                      Politika ... Vallás ....



Michael Jackson "kislánya" egy hónappal ezelőtt ezt írta ki az üzenőfalára, majd öngyilkosságot próbált elkövetni, de életben maradt.
Paris Jackson: - 2013.Június 13.
"Egy titkos társaság, mely nem is annyira titkos, ha tudod, hol kell keresni az infót. 

Ne várj arra, hogy ez a tudás eljusson hozzád, mert magadnak kell megkeresned !"


Korábban már októberben is írogatott ki dolgokat (ahogy szépen ő is ráébredt sokakkal egyetemben): 
"Beletartott egy  kis időbe, míg rájöttem, kik azok az "ŐK", az "Őket nem érdekli a mi sorsunk" című számban (They don't care about us). De én is olyan 3 évvel ezelőtt találtam meg a választ...... Ha tudjátok ez mit jelent......" 


Nincs aki ne ismerné a zeneszámot és klipet 1996-ból. Akkoriban természetesen úgy értettük, illetve azt hittük, hogy az Elit-nek címezte a dalt.... Ma már tudjuk, hogy itt sokkal többről van szó.....

 "Mondd mi lett a jogaimmal !/ Láthatatlan vagyok csak azért, mert nem vesztek tudomást rólam ? / A propagandátok szabadságot ígért, most meg belefáradok, hogy a szégyen áldozata legyek / Beledobnak egy társadalmi osztályba egy hamis névvel / Nem tudom elhinni, hogy ez az föld, ahonnan származom / A kormány nem akarja látni" .... stb...

A videó, melyben Michael Jackson egy hatalmas mindent látó szem-szimbóluma mellett énekel megadja a kontextust, amiről szó van.
Akkor még mi sem értettük, mert nem voltunk a tudás birtokában, viszont már volt nekünk 2 Pac Shakur, Bob Marley és Michael Jackson, aki ki merte mondani, hogy hatalmas összeesküvés áll a háttérben, mely mindent irányít. (2 PAC és az összefüggések ebben a videóban)
Miután kimondták, azóta tudjuk hol végezték mindannyian. Pont ott, ahol John Fitzgerald Kennedy.


Talán Paris Jackson is próbálta növelni a tudatosságunkat és hogy ébredjenek rá minél többen az igazságra ? Talán.....

"Bárcsak tudnátok az igazat !" - írta 


Az orvos, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel megvádoltak, Conrad Murray (egyáltalán nem meglepetés persze, de) egy szabadkőműves páholy tagja volt /“United Most Worshipful Scottish Grand Lodge of Texas”/ (kikerestem az oldalukat is, itt megnézheti, akit érdekel). Miután a 4 éves börtönbüntetését töltő orvos értesült Paris öngyilkossági kísérletéről, a következő furcsa üzenetet küldte neki:
"Szeretlek, mint drága apa szereti a saját gyermekét és mindig is foglak".  És ez attól a férfitől származik, aki az apja megöléséért ül !!! Tehát vannak itt még sötét foltok rendesen....

Az egész annak fényében is érdekes, hogy Paris Jackson apróbb kis rajzok formájában is üzent, amikben szimbólumok formájában is megjelennek utalások. Tehát Ő is ugyanazt a megoldást alkalmazza: hogy akinek "füle van a hallásra", az megérthesse.



 
 

1., Hexagram mindent látó szemmel és egy véres tőrrel, a vértócsába pedig beleírva, hogy 666.
2., A "keleti csillag rendjének" szimbóluma (Order of the Eastern Star). A szabadkőművesség női megfelelője. Érdemes megnézni hozzá a Pentagon mai felépítését....
3., Betört koponya, mely a titoktartásra és a hallgatásra figyelmeztet....
4., Ez pedig mindenki által ismert : a szabadkőművesség nagy szimbóluma. (körző és vonalzó közepében a nagy "G"-betűvel utal az isteni küldetésre, amit maguknak tartanak fent...)


Egy biztos: a pop-legenda lánya láthatóan tudatában van a szórakoztatóipar sötét oldalának és megpróbált követőinek egy kis képzést adni erről. De az élete az elmúlt hónapban rossz fordulatot vett, amikor június 5-én, 15 évesen az UCLA orvosi központba szállították (ugyanaz a kórház, ahol apja is meghalt), miután öngyilkossági kísérletet követett el. Konyhakéssel felvágta az ereit és 20 ibuprofen tablettát vett be.

Most szombaton, 13-án kiengedték a kórházból, és egy nem tisztázott kezelési központba szállították - amit orvosai tanácsoltak neki. A People magazin szerint azért, mert még mindig "veszélyes magára nézve".... Vagy ki tudja.... Ha rosszindulatú lennék, azt mondanám, kap egy kis MK ULTRA programozást és "helyre rakják".... mit szabad és mit nem szabad mondani...


"Belefáradtam, teljesen belefáradtam a manipulációba, ahogyan a sajtó manipulál mindent, ami történik egy bizonyos szituációban. Ők nem mondják el nektek az igazságot, hazudnak nektek! 
Akik manipulálják a médiát, azok manipulálják a történelem könyveket is.
Azt hisszük igazak, de a történelem könyvek hazugságok. Ezt tudnotok kell !

Mindent megtettek, hogy a közönséget ellenem fordítsák...
Tudnotok kell, hogy itt egy hatalmas összeesküvés van.

Itt az ideje a változásnak! Halljátok meg, amit mondok: Tegyétek bele a szívetekbe, a tudatos elmétekbe, és csináljunk végre vele valamit! Meg kell tenni! Szeretlek Benneteket! "


Testvére LaToya nagyon egyértelműen és tisztán összeesküvésről beszél, emberek egy csoportjáról, akik az egész médiát irányítják és mindent birtokolnak. És arról is, hogy tű nyoma volt Michael nyakán és valószínűleg nem Ő injekciózta be magát, ahogy később mondták... 
"Michael többször is mondta nekem, ha valami történne velem, akkor megöltek, mert ezek meg akarnak ölni..."


Ahonnan a híreket fordítottam: Vigilant Citizen / DailyMail
(SBG Buddha - 
◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►

Kapcsolódó bejegyzések:
TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

76 megjegyzés:

  1. Hmmm...!
    Tudjuk/tudtuk és mégis meglepnek amikor konkrét események, személyek és életek kerülnek elö!
    " A LÁTÓK LÁSSANAK, A VAKOK FEL NE ÁLLHASSANAK!"
    " SZEMEDDEL NÉZEL, DE A LELKEDDEL LÁTSZ!"
    Köszi Laci! Áldás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen ! Addig agyaltam itt este a Paris Jackson témán, míg a végén ez nem lett belőle. Már csak Michael Jackson miatt is érdekel, mert nagyon nagyra tartottam Őt.... Hát leírtam...

      Törlés
  2. Kedves Buddha! Nagyon köszönöm a barátaim nevében is! Ez kell az olvasóidnak! Ébresztő!!!! Hajlamosak vagyunk újra és újra visszazuhanni a Mayaba, közben Ezek keményen dolgozzák testünket, lelkünket, szellemünket. Az a mi feladatunk, hogy minden percben TUDATOSAK LEGYÜNK a való világ történéseiről! Ez az igazi harc! Nem az, hogy Riával és a többi elhivatott kereszténnyel veszekszünk! Fogjunk össze végre! Itt mindenki külön-kölün és együtt csodálatos, végtelen tudású és képességű lélek! Használjuk az Isten adta tudásunkat Ezek ellen! Csak mi győzhetünk, mert mi sokkal különbek vagyunk náluk!Mi szeretjük Istent és ezáltal az embereket is!Ez ad egy óriási plussz erőt és végtelen hatalmat minden misztikus képesség felett, amit Ezek soha, de soha nem fognak birtokolni! Hajrá! Munkára fel!
    Buddha várjuk a segítségedet! Mindenkitől, hogy tegye hozzá az egyéni ismereteit! Az Isten Áldása legyen Minden Jóakaró olvasón!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szívesen, hiszen erről beszélek és ezért csinálom.
      Mindenkinek magából kell hozzátenni ehhez a dologhoz, amit tud. Én nem fogom tudni megmondani, hogy ki mit csináljon és mire legyen képes, de ha tudatosak vagyunk és teszünk érte, akkor talán képesek vagyunk a saját korlátainkon felül emelkedni és van esélyünk.
      Ha más nem, hát a saját elménk kiszabadításában. Hiszen ez az első lépés. Akit az még fogva tart, legyen akár társadalmi, akár vallási téren, az sajnos még nem tud egyebet, mint amit egy bölcs már megfogalmazott:
      "Ha nem értitek meg, hogy az élet célja a szabadság, akkor nem tesztek egyebet, mint hogy elméletek, hitelvek, bölcseletek és vallások feltalálásával kalitkátok rácsait aranyozzátok."

      Azért nem írom most ide, hogy ki mondta, mert akkor egyből elkezditek megkeresni, hogy vajon ki akarja már lejáratni a kereszténységet és valami keleti ezoterikus maszlagot elterjeszteni. Bár sokan ismerik ezt és igaz is a mondat.

      Szóval igyekszem és azért is örülök, ha ilyen közismert emberek is áttételesen segítenek azzal, hogy ugyanarról beszélnek, mert így valamilyen szinten csak nyomatékot adnak annak, amire pár éve próbálom ráébreszteni a magyar embereket is. A valóság és az élet sokkal több annál, mint amit igyekeznek elhitetni velünk.

      Törlés
  3. Én összefognék, mint a nagy Konstantin császár, aki a kereszt jele alatt aratott győzelmet. Ha egyesülünk mind a kereszt jele alatt, mi is tudunk győzelmet aratni.
    Munkára fel, lassan kezdődik az audit, jönnek a franciák...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na látod? Ezért nem te vagy a főnök. :)))

      Törlés
    2. Sajna:D pedig helyreraknám a dolgokat, ha én lennék az biztos.

      Törlés
  4. "Ezért kell kiszakadni abból a dobozból és a lényeg, hogy nem egy másik, nagyobb dobozba átülve gondolkodni, hanem teljesen a dobozon kívül !"

    Minden dobozon kívül van egy nagyobb doboz - egy tágabb perspektíva, egy tágabb világszemlélet, melynek határait a saját tudatszinted határozza meg. A holografikus univerzum, az nem csak attól az, hogy elfogadom, miszerint minden rész tartalmazza az egész képét, de ezt csak lineárisan, balról – jobbról, elölről -hátulról vagyok képes megfigyelni, hanem azt is, hogy ezt meglátom/megélem függőlegesen is. Pontosabban ezt a három ("térbeli") irányt, egyszerre.

    Tágul a tudat, levegősödik, nagyobb helyet kezd elfoglalni a térben, ezért egyre szűkebbnek kezdi érezni a „kabátot”/a szerepet/az eddigi világát. Ami eddig a mindent jelentette, az lassan csak egy résszé válik egy átfogóbb/nagyobb/”magasabbrendű” minden nézőpontjából. Ami persze egy „hőlégballon” méretű, rálátású tudat nézőpontjából ugyanúgy nem „A” minden, hiszen annak a minden "doboz-tudat" is csak egy légypiszoknyi pötty a világában. :)

    Épp ezért szoktam emlegetni, hogy ez az "ébredezős-összeesküvéselmélet-hívős" doboznál is van egy tágabb doboz, ahonnan ez az Egész egészen más értelmet nyer. Majd meglátjátok Ti is. Vagy nem. Rajtatok áll. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó van no, könnyű azt mondani, hogy "ki kell szakadni a dobozból", de ha egyszer ott van a fenyegetés kárhozattal, pokollal, elveszejtéssel. El akarod poklasztani biblikus testvéreinket? :)
      Ha ők a szegény kis ego piciny dobozába akarják belegyömöszölni mindenáron az Egész tágasságát, hagyd már meg nekik azt fene pinduri, szabad akaratukat :)

      Törlés
    2. Jó írod Mazsola, ez így igaz. Mindig van egy tágabb doboz, hiszen véglegesen soha nem tudunk kiszakadni az egészből. A lényeg, hogy dolgozzunk a tudatunk és lehetőségeink tágításán is - bár ha elindulunk, ez önmagától is zajlik és már visszafordulni nem lehet.

      Pontosan: ami eddig a mindenséget és az egyetlen fókuszt jelentette (mert oda tette be nekünk a kapott/felszedett meggyőződésrendszerünk, hitvilágunk, tudásunk) az egy természetes növekedési folyamatként szűkké válik.
      Ez mindenkinek egyéni és hiába akar valaki meggyőzni, hogy az ő kabátja az egyetlen és oltalmat adó, amit neked is hordanod kellene. Már nem érted, miért erőlteti azt és már képtelen vagy felvenni, ha egyszer túljutottál egy tágabb világ felé. Ez a te valóságod, amit a szűkebb kabátot hordó soha nem is fog megérteni. Lehet sajnál, hogy fázol és szerinte meg kellene fagynod....Lehet, hogy elátkoz, amiért nem fogadod el az egyetlen igazi kabátját.....

      De nincs mit tenned, neked nem erre van szükséged, a te univerzumod már más.... Bár azt hiszik Te a pokolban vagy, de ha nem akkor majd oda kerülsz.... valójában nem tudsz mit kezdeni ezzel, hiszen te már mást is látsz, amit a régi kabát védelmében és szorításában nem is láthattál addig.... Ilyen ez a történet.....

      Törlés
    3. "Ez mindenkinek egyéni és hiába akar valaki meggyőzni"

      Okés, vettem a lapot. :) Ígérem nem basztatlak többé azzal, hogy megpróbáljam elmagyarázni a "gonosz illuminátus háttérhatalom" értelmét és szerepét ebben a játszmában. Majd rájössz Te magad is, nemsokára.

      Sokan beleesnek abba a tévhitbe, hogy megpróbálják ezt a 3D-s létsíkot megváltoztatni. Nem lehet, és nem is kell, mert ez pontosan olyan, amilyenre szüksége van a fejlődésükben épp ezen a szinten járó tudatocskáknak. Miért akarnánk egy óvodai játszótérből egyetemi könyvtárat építeni? Nem a "helyszínt" kell megváltoztatni, hanem magunkat, és akkor a "saját világunk" is megváltozik. Meg kell hagyni a dühöngőt a dühöngésre vágyó tudatlankáknak, a vadketrecet a vadállatoknak, de akinek elege van belőle az képes a tudatváltásra (szintlépésre).

      Bővebben itt tárgyaltuk ki ezt egyébként hogy lehet-e, vagy kell-e, megváltoztatnunk ezt a társadalmat/világot:
      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/07/teremto-tarsadalom.html

      (érdemes az első hozzászólást alaposan megrágni)

      Ezt pedig ajánlom azoknak akik már túljutottak az "ébredés" első sokkos "percein":
      http://www.eniste.me/64-galaktikus-halottaskoenyv

      Törlés
    4. Nem Neked szántam azt a mondatot, hanem úgy általában. Mert egyetértek a mondanivalóddal. És ezzel a legutóbbival is. Nem kell megváltoztatni semmit, mert minden akkor és úgy történik, ahogy annak lennie kell. Legalább is az én létsíkomban biztos... :) Én ezzel tisztában vagyok, csak több síkon is mozgok egyszerre.... A hasonlatoddal élve: attól függ, hogy óvodai játszótér vagy éppen könyvtár, amiben szándékozom az adott pillanatban lenni. Minden esetben magamból adok bele valamit, ami hat az adott környezetre és a következményekre is. Van, amit akkor én sem értek, de utólag mindig megérkezik a válasz vagy beigazolódik, hogy miért is volt.... Remélem nem volt túl metafizika ez most...

      Az ajánlatokat pedig köszönöm, megnézem... Hiszen itt mi nem csak egymással beszélünk, hanem mások is olvasnak, így akarva-akaratlanul rájuk is hatással vagyunk. Ők pedig ránk....

      Törlés
    5. Oksza.

      És ha már Májkell, meg zeneipar, meg ébresztés, Buddha, esetleg nézd meg ezt a klipet is ha még nem láttad, szerintem Neked is mond majd valamit:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/07/lazuljunk-m83-reunion.html

      Törlés
  5. Ha már Marley papa meg lett említve, akkor Peter Tosh is feltétlenül ide kívánkozik. Annak idején együtt kezdték a Wailers-ben... Tosh egy napon kilépett a háza ajtaján, és egy "magányos őrült" lelőtte. Kicsit Lennon-os a dolog nemde? :S És persze ha már szóba jött, akkor maga Lennon is ide tartozik. Ő meg Yoko illetve a 70-es és 80-as évek reggae művészei hozták be ezt az egész háttérhatalmasdit a köztudatba. Addig valóban csak ilyen misztikus titkos társaságokként tekintett rájuk, aki egyáltalán tudta mire nézzen. Egy szó mint száz, a mi helyzetünkhöz képest töredéknyi információval a birtokukban is átlátták a világ dolgait. Szerintem ez nagy dolog! A zenéről nem is beszélve, amiben ezeket megírták... :) Ez már szuper-szubjektív álláspont, de szerintem aki nem hallott és élvezett még jó reggae, blues és gospel (igen keresztény testvéreim jól olvassátok: gospel) zenét az még nem élt igazán. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=nukwmvqmSv4

      Törlés
    2. Igazad ven Kereő, már megint... :)
      ...és akkor had linkeljem az egyik gyöngyszemet ide: http://www.youtube.com/watch?v=Dnz8SJgYeJE

      Törlés
    3. Maradjunk annyiban, hogy egyetértünk. :) Az igazsággal nem kavarnék itt be, ha már annyit ostoroztam keresztény testvéreinket önkényes kinyilatkoztatásáért. :)

      http://www.youtube.com/watch?v=jNZcf8WtBiY
      http://www.youtube.com/watch?v=Mm7muPjevik

      Művelődjetek... :)

      Törlés
    4. Mondjuk úgy, hogy ez a mi igazságunk... Véleményem szerint az igazság mindig szubjektív és nem feltétlenül egyenlő a valósággal.

      Törlés
    5. És még spiritualitásra is futja:

      http://www.youtube.com/watch?v=XQqP9hXW8k4

      Törlés
    6. (rettegők és rikoltozók kiméljenek.. de Ő is apja fia.. Lion..)
      http://youtu.be/c9VQye6P8k0

      Törlés
    7. Elveszett Kereső hozzászólásai keresztény inger nélkül:
      *(igen keresztény testvéreim jól olvassátok: gospel).
      *ha már annyit ostoroztam keresztény testvéreinket önkényes kinyilatkoztatásáért.

      Kezdjük avval aranykoros testvérem, hogy akik megölték nem gonoszak, hiszen nincsen gonoszság, majd valamelyik életükben helyrerakják a gyilkosságot.
      Májhel szétesettoperált Jackson tuti nem volt báb, sem semmi hanem a jóságért harcolt, meg persze a milliárd dollárjával.
      A színészek azért ölik meg magukat, mert félnek az Illuminati-tól és még egyikük sem tudta lebuktatni őket, mert valahogyan az Illuminati rájött, hogy ki akarják szivárogtatni a dolgokat.

      Tudjátok itt ajnározza sok mindenki Jackson színesbőrű testvért, de nyakig benne volt ő is a mocskos Illuminatiban. Amikor persze őfelsége ki akart lépni, hopp megölte egy szabadkőműves orvos...:S
      (wtf-ért volt Michael Jacksonnak szabadkőműves orvosa?????)

      A másik meg azt mondja, hogy eladták a lelküket az ördögnek, (dehát embörök nincsenek ördögök, se sátán mivel a sátán valójában a fény angyala:S
      :D
      Bemehetnénk egy Máunika showba ezzel a fellépéssel.

      Tegyük mán fel a kérdést, most van ördög vagy van-e gonoszság, vagy van-e tiszta tudás, van-e negatív tudásbefolyásoló transzmitter.
      Meg a Twitter oldalán egyáltalán nem is volt ilyen szövegXD Nem tudom, honnan hazudta ezt össze az angol oldal, dehát... van elég hülye aki beveszi ezeket a félrevezetéseket drága aranykoriak felvilágosult testvérek.
      Az továbbra is jelezzen nekem, aki már kijött a dobozból és kinn van a Plútón!!! Avagy a lelke felszállt a Nirvánában, kérem jelezze.
      Neeem, csak vicceltem, amúgy nagyon bírok itt mindenki:) Nagyon jókat szoktam mostmár szórakozni, mivel látom még az ökörködésnek nincsen párja...

      Törlés
    8. Schwaben! Van gonoszság, sőt vannak a gonoszságnak földi, nem földi követői.A probléma ott van, amikor ti azt mondjátok:Vagy fekete vagy fehér. Pedig ilyen nincs, csak átmenetek vannak, szintkülönbségek. Mindenki másolja a Teremtőt, mert erre lettünk teremtve. Ki így másolja, ki úgy, a tudatszintjének megfelelően. Mikor egy alacsonyabb tudatszintű másol, és előkerülnek például a piramisok stb., akkor ugye van egy jó nagy kutyulék, keverék, amire ti azt mondjátok: Az egész a sátán műve. A látók, meg a dobozon kivül élők viszont meglátják a szarral, fekete ragaccsal bekent drágakövet, vagy tudást, és azonnal szétválasztják mi a "fenti és mi a lenti".
      Szóval az a ti legnagyobb bajotok, hogy kiöntitek a gyereket a fürdővizzel együtt.

      Törlés
    9. Tévedsz Hulivuli ! Nagyon is. Van fekete és van fehér. Tovább megyek csak az van (világosság és sötétség) ! Sőt ez a szellemi törvényszűségek és szellemvilág alfája és ómegája (most nem Jézusra gondoltam) ! Te összekevered a saját világodat az emberiség világát, az odaát lévő világgal. A Teremtő másolását az ördög teszi, a sátán (ellenség). Neked nem kell. Ő arra kér, hogy kövessük Őt (Jézust), és egyre jobban hasonlíthatunk hozzá, de ez nem utánzás. Mert az utánzó nem ismeri azt akit utánoz, csak gépiesen, saját erőből próbálja másolni (de nem fog sikerülni.) Ez atya-fiú kapcsolat, a fiúság. Sajnos e világ istene és az ő sötétsége okozza a "dobozt" meg vakságot, ezért e világon ugyan van némi világosság, de az is inkább ál fény.
      Itt az Igazság:
      "Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
      Ez kezdetben az Istennél vala. Minden õ általa lett és nála nélkül semmi sem lett, a mi lett. Õ benne vala az élet, és az élet vala az emberek világossága;
      Ez a világosság a sötétségben fénylik, de a sötétség nem fogadta be azt.
      Vala egy Istentõl küldött ember, kinek neve János. Ez jött tanúbizonyságul, hogy bizonyságot tegyen a világosságról, hogy mindenki higyjen õ általa. Nem õ vala a világosság, hanem jött, hogy bizonyságot tegyen a világosságról. Az igazi világosság eljött volt már a világba, a mely megvilágosít minden embert. A világban volt és a világ általa lett, de a világ nem ismerte meg õt. Az övéi közé jöve, és az övéi nem fogadák be õt. Valakik pedig befogadák õt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az õ nevében hisznek; A ki nem vérbõl, sem a testnek akaratából, sem a férfiúnak indulatjából, hanem Istentõl születtek." (János 1)

      Törlés
    10. Az egyiptomi Thot-tól való idézet valójában így szól:„Az, ami lent van hasonló azzal, mint ami fent, és ami fent van azzal, ami lent - kifejezvén az Egyetlen Létező Csodáját.”

      Na akkor most próbálok a te lelki világodra hangolódni.:)
      Írod: "Te összekevered a saját világodat az emberiség világát, az odaát lévő világgal"
      Nem lehet összekeverni a túlvilágot a miénkkel, mert az odaát is bennünk van, csak ti választjátok szét ennyire élesen. („Nem lehet azt mondani: Nézzétek, itt van, vagy amott! Mert az Isten országa bennetek van.” (Lk 17,21))

      A Teremtőben már minden készen VAN. Bármilyen gondolati panel, bármilyen felfedezés amit az ember tesz itt a földön, már a Teremtő gondolatvilágában ott VAN. Mi csak ráhangolódunk, kinyitjuk az "antennáinkat", és lehívjuk az információt az Teremtő bennünk élő tudatával. Persze az info többnyire "kileng", és a lefokozott tudatosság, belső sötétség miatt eltorzul, ezért utaltam az átmenetekre, szintkülönbségre.
      Lehet hogy számodra istenkáromló leszek, de még a gonoszban is a Teremtő munkálkodik, igaz, hogy kiszolgáltatott módon.
      A Teremtő a Minden Lehetséges világát éli.A minden lehetséges világa elérhető számunkra is, de csak akkor, ha képesek vagyunk belehelyezkedni a Teremtő tudatába és vele együtt "lélegezni".

      Érdekes, minden titkos szerveződés, még a szabadköművesség is tisztában van ezekkel az alapvető dolgokkal, csak ti nem ? Ez a ti dobozotok.Persze a szabadköműveseknek is megvan a saját dobozuk, de ez már hosszú lenne itt a blogon. Szerintem ti már így is a pokolban láttok engem, mert így is úgy is elmegyünk egymás mellett a másik (bibliai) dobozotok miatt :)

      Törlés

    11. Es war sehr gut,Schwabi,:D

      A blogodat nem szoktad nézegetni idonként? - mert,hogy irtam neked ott par napja...mégpedig éppen azért,hogy ne itt kelljen,ahol mar azért is szolnak,ha csak egy egyszeri üzenetet szeretnék irni valakinek,akit akkor éppen csak itt talalok meg.(Na, és persze ilyenkor mindig akad valami ujabb megvalaszolni valo:) ).

      tschüß.

      Törlés
    12. Ria:D Nem itt kell megbeszélni azt tudom, csak sajnos a blogocskánkra Bálint mesterrel már nincs időnk csinálni, pedig oda saját megfogalmazásokat írtunk volna...
      schwaben00@gmail.com-ra tudsz nekem privátba írni!
      Beszélgethetnénk, csak úgy kettesben is, mert itten nem lehet kitárgyalni a dolgokat. Itt az emberek túlívelnek már a hülyeség határán is.
      Összefossák az embereket, meg a régi vallásokat eggyé, ahogyan ezt Gandhi tette.
      Nyugodtan a blogra is írhatsz nemsokára válaszolni is fogok! Addig is vigyázz magadra.
      Szia:)

      Törlés
    13. Ne dobozoljál már annyit Hulivuli. Nem vagy Te Tóth :-). Nem idéztem én semmi bukott angyaloktól származó bölcseletet. Én nem fogadom el az "egyéb" forrásokat (mint ősi bölcsektől vagy inkább "idegenektől" származót), mert az ismeretek (pl.Énoch könyve is) tükrében igencsak a föllázadt angyal (nefilim) lényektől való infókat tetted magadévá. Az pedig igen káros lehet az egészségedre, na meg az örök létedre és lelkedre is. Amit írsz, lehet hogy jól hangzik, olyan elvontul kínai vagy ezós, konkrétabban okkult (rejtett titkos ősi tudás, ezért származik rossz forrásból), de ettől még nem igaz. Sőt marha nagy hazugság és apróbb igazságok keveréke. Igazi sátán koktél. Kóstoltam már régebben, de kiköptem, mert mérgező. Tedd Te is azt, mert csak addig teheted míg itt vagy a Földön életben. Válaszd inkább azt ami az örök Élet és világosság forrása. Az Út az Igazság és az Élet. Jézus Krisztus. Én az antennát meghagyom a mikrohullámoknak (apropó van egy 8 dB-es WiFi antennám eladó, nem kell? 1500 Ft és új). Mert a szellemvilág tele van veszélyes sugárforrásokkal. Akár a mobiltelefonok sugárzása is veszélyes, tudod úgy lent, mint fent. Szóval én Ő benne hiszek, és nem fogok benne csalódni (mert Ő nem ember, még kevésbé gonosz angyal, hogy hazudjon):
      "Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." (János 14,6)
      Benne Te is megbízhatsz, ki lett próbálva !

      Törlés
    14. https://www.google.hu/search?q=christian+robot&client=firefox-a&hs=KN1&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8T7sUb37DaeD4gTn84HIBw&ved=0CDIQsAQ&biw=1920&bih=1003#facrc=_&imgdii=_&imgrc=gp0X0raj9avXRM%3A%3BrNaIHn8J7Cy27M%3Bhttp%253A%252F%252Fbp3.blogger.com%252F_9UQFmc6yAvs%252FRpQuZ2WCfII%252FAAAAAAAAA5o%252FdJ6VFKNXonY%252Fs400%252FSillyDaddyChristianRobotWisdom01B.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.sodahead.com%252Fentertainment%252Fgo-go-gadget-what%252Fquestion-224459%252F%3B400%3B398

      Törlés
    15. Köszi Schwaben,ez jo ötlet volt,itt valoban nem lehet nyugodtan megbeszélni barmit is.Majd jelentkezem,ami - bocs - ,nem holnap lesz,mert mostanaban masoktol is kaptam ugyanigy e-mail cimeket mas forumokrol,es azok kérdéseire kell még megvalaszolnom.
      Es köszi vigyazok,bar inkabb én ugy mondanam,hogy hagyok vigyaztatni magamra,Nala biztonsagosab semmi nem lehet:). Ha O nem volna,mar kikészültem volna.Eppen ezért,nekünk nincs szükségünk semmiféle önerore,önszuggessziokra stb.,csak egy sohaj, a nevét kimondva,es mar jön is.Barcsak tudnak ezt ok is!

      Akkor csüszi.

      Törlés
    16. E.K. No Robot ! :-)
      https://www.google.hu/search?safe=off&biw=1252&bih=560&q=not+robot&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.49478099,d.bGE,pv.xjs.s.en_US.c75bKy5EQ0A.O&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=3WHsUYqJA9HS4QSWioDoDg#um=1&safe=off&hl=hu&tbm=isch&sa=1&q=no+robot&oq=no+robot&gs_l=img.3..0i19l2j0i5i19.16654.16654.0.19284.1.1.0.0.0.0.158.158.0j1.1.0....0...1c..21.img.4bsyENBfdyY&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.49478099,d.bGE&fp=7053d30a01fcec90&biw=1366&bih=611

      http://www.brunstad.org/hu/kereszteny-elet/az-ember-szabad-akarata

      Törlés
    17. Ria. Olyanok vagytok mint egy jó Saga. :-) Sőt inkább legyen bizonyság. A közös kapocs nem emberi vagy eszmei, hanem isteni.

      Törlés
    18. Az biztos:)Irtam neked odaat Arpi,az üzenofalon par napja.

      Törlés
    19. Oh,egy pillanat,es te? Te nem tartozol közénk? (Azért késöbbi kicsit e kérdésem,mert közben a konyhaban dolgozom (szaladgalok ki be-ki be)es aközben gondolkodtam ezen,amit mondtal.):)

      Törlés
    20. Árpiel!Akkor beszéljünk másról.Beszéljünk a szabad akaratról, benső szabadságról, a minden kényszertől mentességről.
      Elképzelheted Istent, mint valami óriási, hatalmas, nagy-nagy valóságot, aki átölel, körbefog, magában foglal mindent.De elképzelheted mint a lehető legkisebb valóságot, ennek a mindent átfogó valóságnak, mint pl. egy körnek a szívében, a közepén.Istent olyan kicsinek is gondolhatjuk, hogy már el is tűnt:) Aki matekot tanult, az tudja, hogy a kör középpontjának nincs felülete.A kör valódi középpontja így nem is létezik, de mégis van.Ha Isten csak úgy létezne, ahogy mi gondoljuk, és ahogy mi nagynak gondoljuk, a nagy dolgok, valóságok egyike lenne csupán.De Isten nagysága az, hogy Ő eltűnik, hogy Ő a legkisebb.Ezáltal Ő a LEGBENSŐSÉGESEBB REALITÁS ! Jézus mit mutatott meg? Hogy le- alászállt, erőtlenné lett, egy szegény, rongyokba tekert csecsemővé vált, nincs háza, ágya , otthona, aki üldöztek mezítlábas vándorként, majd kivégezték.Ha Ő Isten, vajon miért kellett elrejtenie a hatalmát ? Mindenki másképp várta Istent, de Ő mégis a tehetetlenség álarcában jött el.
      Tudod miért, mert az igazi szabadság mosolyog a szabadságon, az igazi hatalom nevet a hatalmon. Ezt mutatta meg Ő.Mert Isten azzal, hogy szabadnak teremtette az embert, határt szabott saját szabadságának.Az emberi szabadság képesség arra, hogy az ember nemet mondjon az Istennek, és megálljt diktáljon mindenhatóságának a személyes szabadság küszöbén. Amióta Isten megteremtette az ember szabadságát, azóta Ő NEM MINDENHATÓ.
      És most jön a lényeg.Mindaddig, amíg Isten nem nyeri meg az ember szívét, semmit sem nyer.A szeretetet nem lehet hatalommal elnyomással megnyerni.A szeretet egy szabad lény szabad elhatározása a másik felé MINDENFÉLE KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL. SZABADON, SZABADON, SZABADON !!! A szeretet szeretetből VAN, semmi másból !Ha Isten nem nyerte meg az ember szívét, akkor elveszített mindent.Ez az zsidó Ótestamentum bukása.
      Jézus kiüresítette magát, semmivé lett,és ezáltal elfoglalta a kör, a határtalanság középpontját.Bárhová mész, beleütközöl, beleszaladsz, nem tudsz kitérni előle !
      De Ő még így sem erőszakolja magát senkire.Csak egy lehetőséget kínál fel. És érdekes módon, mint már itt leírtam, ezt a nem hívő emberek jobban értik mint ti, mert a szívükbe lett írva (ahogy mindenkiébe), és a hitek, szavak, vallások inkább kényszerré igaztalanná teszik a szív eme igazságát.

      Törlés
    21. Érdekes amit írsz. Egyet is értek veled majdnem mindenben. Csak valahogy van egy hiányérzetem. Túl egysíkú amit mondsz. Valami hiányzik a képletből, sőt ahogy belegondolok egyre több minden. Te az egész Biblia üzenetének mint nagy bokros virágzatnak az ágait letéped, és a végén egy szál marad, mert az a legszebb. Mint a mohó válogatós kisgyerek kieszi a tortából a marcipándísz (én ezt tettem), a többi meg le van sz..va, mert nem ízlik. Szóval a szokásos okkult kovász keleszti a tésztát (Jézus példázatában ugyebár a kovász a bűn). Ezért a végkifejlet bár tartalmaz igazságokat, és marhára jól hangzik, de csak hazugság marad. Ez az okkultizmus vagy ezotéria mint korunk fertőző szellemi járványa aminek a lényege: "Te vagy a központ, ismerd meg önmagad, tégy amit jónak látsz, légy szabad mindentől" (ezeket mondták: Aleister Crowley és társai, ő pl.sátánista volt), és mindent kipróbálhatsz, mindenből meríthetsz, nincs egyedüli megváltó, csak te és az univerzum stb. Ne felejtsd el, hogy ezen a szellemi hullámon jönnek a szabadkőművesek, az illumináti, a NWO, mindenki ! Szóval az nem fog működni, hogy kiragadjuk az Újszövettségből a jó dolgokat (szeretet, szabadság), de a többi már nem kell (pedig azt is Jézus mondta). Ez önbecsapás. Tudod én is utálom a vallást (vallásosságot). Mert ott az ember csinál istent meg rendszabályokat meg liturgiát meg szokást, mert úgy könnyebb. Lehet, de hamis lesz. Az élő hit (Jézus Krisztusban, Szent Szellem által) az igen. Ez az Isten akarata. De ez nem megy magadtól, csak úgy. Ne csak azt olvasd az Igéből vagy fogadd el ami tetszik, nem Te választod Őt, hanem Ő választ téged ! Azt írtad Isten nem mindenható. Ez nem igaz. Attól hogy az embernek szabad akaratot adott még nem vesztette el a mindenhatóságát ! Csak lemondott róla, az ember kedvéért, mert csak így lehet szeretni.
      Szóval nem a gonosz hataloméhes vallásos "keresztények" találták ki a kereszténységet, hanem Jézus. Ne ebből a kiforgatott, hamis képből vond le az ítéletet. És ma is az a cél hogy Őt kövessük, vallásosság és visszaélések nélkül. Újjászületés által, hogy Ő megszabadítson minket a bűntől, a haláltól megszenteljen, és bevigyen az örök létbe.
      Ezt mondja Jézus neked:
      http://www.ebredjetek-emberek.hu/gondolatok/jezus.html

      Törlés
    22. Nem tudom ,de zavar, hogy mindig a bűnre és a halálra lyukadsz ki a végén.
      Számomra a bűn az, ami emberségemben kisebbít, ami hátráltat, hogy növekedjek szeretetben, becsületben.Számomra a bűn a talentum elásásánál kezdődik a félelem miatt. Ismered, benne van az evangéliumban. "Uram, elástam, mert féltem tőled."

      Isten a bennünk alkotó, építő tudatos energia. Mindenkiben ott van. Amikor elérünk valami jót, pozitívat, Őt a Teremtőt is nagyobbá tesszük magunkban ezáltal, Ő is növekszik bennünk. Mert Ő növekedni, tágulni, kiteljesedni akar általunk és bennünk, ez az Ő igazi célja velünk. És itt nem elsősorban anyagiakra, hanem lelki dolgokra gondoltam. A bűn az is, ha valaki tétlen a félelem miatt. Szóval adja meg a te Istened neked is, hogy végre rátaláljál erre a felszabadító érzésre, forrásra a szívedben :)

      Törlés
    23. És csak elmondanám, hogy a szabadköműveseknek bonyolultabb a vallása, liturgiája, mint bárkinek.
      És még valami.Jézus azt mondta."Őrizkedjetek a farizeusok kovászától."
      Az ő kovászuk a félelem.El sem hinnéd, mennyi félelemtől motivált cselekedetei , mozgatórugói vannak az embereknek. 2000 éve ez megy.
      Az eretnekek üldözése, ártatlan emberek kivégzése, is ezzel a jól megmagyarázott, félelemmel átitatott kovásszal történt a történelem során, ahogy ma is, és még Istenre is hivatkoztak, hivatkoznak ezek a gyilkosok.

      Törlés
    24. Igen, igen! A teljesebb világkép mindenkinek egyéni igénye szerint jár.
      Ha bele mer ugrani a mélyvízbe, akkor nem a másikat szidja, hogy belökte. :-)

      Törlés
    25. Szia Schwaben! Ma beszéltem Riával Skype-on (jó hogy van ez a youtube,azon sikerült elérnem) és üzeni neked,hogy adj meg valami másik e-mail cimet,mert azt amit megadtál visszadobta az internet szolgáltató.

      Szia.

      Törlés
    26. Hulivuli, semmit nem értettél meg (tartok tőle, hogy nem is akarsz). 3x írtad le hogy "számomra". Kicsit keményebb és határozottabb leszek, talán így világosabb. Hogy mi számodra a bűn, kit érdekel ??? Nem érted, hogy nem Te vagy én mondjuk meg Istennek, hogy mi a frankó ! Az a különbség köztünk a véleményünk eredetében, hogy a tied saját forrás, az enyém meg igei (mely nem emberi gondolatból származik, mert ha az lenne, akkor Jézus csak egy elmebeteg vagy ördögien gonosz hazug kellene hogy legyen). Milyen Isten az, aki egyik pillanatban ezt mondja, így érti, a másik pillanatban másnak mást mond, jelent, ért ??? Úgy hogy ezek köszönő viszonyba nincsennek (lsd.világvallások). Isten nem relatív, nem emberként gondolkodik, nem szubjektív ! Isten abszolút, objektív, változatlan, állandó ! Vagy elfogadod Őt a Fiában, Szent Szellemben és az Ige által kijelentve, vagy nem ! Nincs apelláta, kivétel, "rossz napom van" ! Vagy az egész teljességet, vagy semmit ! Egy ióta vagy pont nem fog elveszni és be nem teljesedni belőle, a világ elmúlásán túl. A farizeusok kovásza pedig ez (nem a félelem, az a hit hiányából van, és a sátán találmánya): vallásos képmutatás.

      Törlés
    27. "Akkor szóla Jézus a sokaságnak és az õ Tanítványainak, mondván: az írástudók és a farizeusok a Mózes székében ülnek: annakokáért a mit parancsolnak néktek, mindazt megtartsátok és megcselekedjétek; de az õ cselekedeteik szerint ne cselekedjetek. Mert õk mondják, de nem cselekszik. Mert õk nehéz és elhordozhatatlan terheket kötöznek egybe, és az emberek vállaira vetik; de õk az ujjokkal sem akarják azokat illetni. Minden õ dolgaikat pedig csak azért cselekszik, hogy lássák õket az emberek: mert megszélesítik az õ homlokszíjjaikat, és megnagyobbítják az õ köntöseik peremét. És szeretik a lakomákon a fõhelyet, és a gyülekezetekben az elõlûlést. És a piaczokon való köszöntéseket, és hogy az emberek így hívják õket: Mester, Mester! Ti pedig ne hivassátok magatokat mesternek, mert egy a ti Mesteretek, a Krisztus; ti pedig mindnyájan testvérek vagytok. Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, a ki a mennyben van. Doktoroknak se hivassátok magatokat, mert egy a ti doktorotok, a Krisztus. Hanem a ki a nagyobb közöttetek, legyen a ti szolgátok. Mert a ki magát felmagasztalja, megaláztatik; és a ki magát megalázza, felmagasztaltatik. De jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát elzárjátok az emberek elõtt; mivelhogy ti nem mentek be, a kik be akarnának menni, azokat sem engeditek be. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színbõl hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! Mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek õt, kétszerte inkább magatoknál. Jaj néktek vak vezérek, a kik ezt mondjátok: Ha valaki a templomra esküszik, semmi az; de ha valaki a templom aranyára esküszik, tartozik az. Bolondok és vakok: mert melyik nagyobb, az arany-é, vagy a templom, a mely szentté teszi az aranyat? És: Ha valaki az oltárra esküszik, semmi az; de ha valaki a rajta levõ ajándékra esküszik, tartozik az. Bolondok és vakok: mert melyik nagyobb, az ajándék-é, vagy az oltár, a mely szentté teszi az ajándékot? A ki azért az oltárra esküszik, esküszik arra és mindazokra, a mik azon vannak. És a ki a templomra esküszik, esküszik arra és arra, a ki abban lakozik. És a ki az égre esküszik, esküszik az Isten Királyiszékére és arra, ki abban ül. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! Mert megdézsmáljátok a mentát, a kaprot és a köményt, és elhagyjátok a mik nehezebbek a törvényben, az ítéletet, az irgalmasságot és a hívséget: pedig ezeket kellene cselekedni, és amazokat sem elhagyni. Vak vezérek, a kik megszûritek a szúnyogot, a tevét pedig elnyelitek. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megtisztítjátok a pohárnak és tálnak külsejét, belõl pedig rakvák azok ragadománynyal és mértéktelenséggel. Vak farizeus, tisztítsd meg elõbb a pohár és tál belsejét, hogy külsejük is tiszta legyen. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt írokhoz, a melyek kívülrõl szépeknek tetszenek, belõl pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák. Épen így ti is, kívülrõl igazaknak látszotok ugyan az emberek elõtt, de belõl rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel." (Máté 23)
      Gondolom nem nehéz ráismerni a mai korban arra a két jellegzetes nagy hatalmú és befolyásos vallási csoportra akikre ezek az Igék ha részben is de igazak (hisz jogfolytonos utódaik). Ezt kérlek ne keverd az igazi kereszténységgel. Kösz.
      Te a szadduceusok kovászához vagy hasonlatos:
      http://infaustus.wordpress.com/2011/05/18/kovasz/
      Farizeusok kovásza:
      http://igemorzsa.hu/bibliakor-jegyzet/jezus_elete/31_tema.html
      http://biblia.hu/szentiras_com_cikkek/a_kovaszrol

      Törlés
    28. Akkor mégegyszer leirom máskép, hogy jobban megértsd :)

      "A hit nem a Valóság leírása, csak utalás rá, kulcsa annak a misztériumnak, amelyet emberi gondolatokkal nem lehet megragadni. Röviden: a vallásos hit csupán az ujj, amely a holdra mutat.
      - Néhány hívő ember sosem jut túl az ujj tanulmányozásán. Mások megmaradtak az ujj szopásánál. Megint mások pedig arra használják azt az ujjat, hogy kinyomják vele a szemüket. Ezek a bigottak, akiket a hit vakká tett. Nagyon ritka az olyan hivő ember, aki oly mértékben elszakadt az ujjtól, hogy már azt is látja, amire az mutatott: ezek azok az emberek, akik meghaladták a hitet, és mások istenkáromlóknak tartják őket." (A.D.M)

      Szóval a te szubjektív objektívitásod megmondja nekem a tutit: vagy a biblia vagy semmi.Semmi szabadság, szabad gondolat.
      Mondod: "Isten abszolút, objektív, változatlan, állandó" "Vagy az egész teljességet, vagy semmit !"
      Most aztán jól kinyomtad a saját szemedet ezzel az igazsággal. :)
      Jézus valóban mondhatta, hogy aki lát engem, az látja a Atyát. De ha te kimondasz egy szent hitigazságot ezzel felülbírálva másokat, akkor nemcsak a saját szemedet nyomod ki, hanem mások szemét is.

      Törlés
    29. Hulivuli, te egy programmal beszélgetsz... :) Nem baj ha élvezed, csak ne legyenek túlzott elvárásaid. :P

      "megmondja nekem a tutit: vagy a biblia vagy semmi" - és többre ne is számíts. :)

      De ennyi vitatkozás után már én is kezdek egészen képbe kerülni. Engedd meg, hogy összefoglaljam neked az eddigi keresztény tapasztalataim:

      Törzsi hiedelmek, ősi vallások, metafizikai gyógyászat: nefilim, sátán, nefilim, sátán, démon...

      Ősi kultúrák, tudományok, építkezés, csillagászat: nefilim, sátán, nefilim, sátán, démon...

      Testen kívüli élmény, meditáció, spiritualitás: nefilim, sátán, nefilim, sátán, démon, démon...

      Ufók, "idegen" civilizációk: nefilim, sátán, nefilim, sátán, démon...

      materialisták, hedonisták, melegek, drogosok: nefilim, sátán, nefilim, sátán, démon...

      Vagyis ha a világból megmaradt 1-2%ban szívesen eléldegélsz és nem kotnyeleskedsz bele olyan dolgokba, amikről neked nem kell tudni; akkor üdvözülsz. Azt hiszem kb. 15 órányi gépelést spóroltam meg neked a fenti sorokban. :) Jó ha hozzászoksz, mert Isten előtt nem kedvesek a saját gondolatok; mindent olvasni kell.

      Törlés
    30. :))
      Nincsenek túlzott elvárásaim, de hát a Teremtő is hosszútűrő.
      Bár ez a fajta még az emberfiát is kihozta sokszor a béketűrésből :)

      Törlés
    31. @Elveszett Kereső: "Hulivuli, te egy programmal beszélgetsz..."

      Nekem is kezd hasonló érzésem lenni a bejegyzések alatti "biblia-csatákat" látva, amelyeket mostanság már csak átfutok.

      Nem szeretnék senkit hitében megbántani, de vajon előre visz bennünket, önmagunkat hogyha mindent szinte CSAK A BIBLIA szemüvegén át látunk és értékelünk?

      Egy olyan "könyvcsomag" szűrőjén amelynek legalább 90%-át kihajintották annakidején (-> Google: "Nag Hammádi-i lelet") a többit pedig a saját szájuk íze szerint fordították, ferdítették.

      Aláírom hogy ad egyfajta - virtuális - biztonságérzetet a Biblia nyújtotta keretrendszer, meg értékes erkölcsi tanításokkal is szolgál (...), de ébredjünk már fel!

      Törlés
    32. Hát épp ezaz! És már megint az istentagadás: mert aki a Bibliáról rosszat mer mondani , az e l k á r h o z i k. Csak figyelj! Jönni fog a visszvágó, mert az igen kedves keresztyének rögtön lecsapnak majd rád is! Kell ez neked? :-D

      Ilyen szinten bezárkózott embereknél nem jutsz semmire, ha ilyeneket írsz... Ők a hitükben olyan szilárdak... mint a Titánok.
      De halkan súgom, mindenki próbára lesz téve mostanában a hite szerint. Aki a pénzbn hisz , az aszerint, aki a hatalomban hisz, az aszerint, ésígytovább.

      Törlés
    33. @pléhbános: "...Jönni fog a visszvágó, mert az igen kedves keresztyének rögtön lecsapnak majd rád is! Kell ez neked?"

      Csapjanak. Egészségükre. :)

      Ha már így állunk akkor a racionalitás - s nem a hit - oldalról közelítve gondolkodtatónak egy pár egzakt, ellenőrizhető TÉNY az Ószövetség ~3000 éves Mózes 5 könyvéről (-> Tóra -> Talmud) egy-két saját hozzáfűzéssel zárójelben:

      * 304 805 darab 22 féle "héber" "betűből" áll.

      * Erről 22-ről pedig kiderült időközben hogy valójában egy azaz 1-re vezethető vissza. Egyfajta térbeli folyamat 22 fázisának síkvetülete ahol a főszereplő ez a forma térben körbeforgatva: "8", a végtelen jele elfektetve (tórusz), avagy akár egy Paradicsom vagy Alma. (Spanyolul szó szerint így nevezik a "lelket" - alma - amelyet szintén egy ilyen alakú "erőtér" vesz körül s "véletlenül" az illuminati ugyanezt a jelképrendszert alkalmazza. Lehet benne van a kezük a Mózes-féle történetben vagy csak ráépítettek...?)

      -> http://www.meru.org/Posters/Ennearubik.html

      * Ki lett adva szigorú parancsban a zsidóságnak hogy egy betűt se módosítsanak Mózes 5 könyvén, mert akkor irgum-burgum.

      * Minden 49. "betűjét" (=13 -> "aláírás 1") összeolvasva ezt kapjuk amely végigvonul a 300+ ezer karakteren: J-H-V-H... ("aláírás 2" -> héber =8-Chet-"kerítés" ; latin =9 -> "I" = 1 = én = EYE-szem=8...stb). Ha valaki akár egy "vesszőt" is hozzátesz az rögtön láthatóvá válik. Az informatikában hasonló módszerrel (checksum) ellenőrzik az adatfolyam sértetlenségét.

      * Már Leonardo da Vinci és Newton is dolgozott a "megfejtésen", mert már akkor köztudott volt hogy ez egy KÓDSZÖVEG. Egy több szinten "betömörített/Zippelt" anyag, melynél ha egy betű is sérül akkor az egész értelmét veszti. A felső szint egy FEDŐRÉTEG melyet korábbi anyagokból "ollózott össze" valaki, s azt a célt szolgálta hogy fentmaradjon.

      * Komoly kutató csoportok (matematikusok, kriptográfusok) és kompjúter rendszerek dolgoznak ma is azon hogy kibontsák a - térben - rejtjelezett szöveget, s már az első próbálkozások is gondolkodóba ejtőek:

      -> https://www.google.hu/search?q=code+bible+torah
      -> http://www.libri.hu/konyv/a-biblia-kodja-3.html

      Törlés
    34. Trükkös srácok ezek a nefilimek, ezt is tuti hogy a sátán tanította nekik.

      Törlés
  6. "Igen, ők azok, akik a sikerért cserébe eladják a lelküket. Tudjuk kiknek, hiszen a sztárok saját szavaikkal is elmondják ugyanezt ("we are selling our soul to the devil", vagy kézjeleikkel jelzik, hová tartoznak és kiket kell szolgálniuk. (A legismertebbek Lady Gaga, Rihanna, Jay-Z, Beyoncé, Kanye West, Keisha, Niki Minaj..."

    régen nem szóltam már hozzá, inkább csak olvasgatok.. de most (valamiért)muszály lesz..
    Tényleg ennyire nem látjátok, ki az aki ébreszt-bökdös-kaparja a szemeteket és ki az aki rózsaszin cukormázas sziruppal kenegeti a (szemeteket-farkatokat-)stöbbiteket?
    Ki az aki azért mutatja, mert Ő már (úgy járt ahogy) és ki az aki úgy szeretne járatni mindenkit?
    (egy bekezdésen belül emlegetni ezeket a neveket együtt felér egy szentségtöréssel.. nálam.. de majd kinövöm.. vagy nem.. ne legyen nagyobb bajom..)

    VálaszTörlés
  7. ne legyetek öngyilkosak, mert csak egyszer élünk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. zplus: Ezt már nem bírom tétlenül nézni: muszáj, muszáj, muszáj.

      Törlés
    2. Umna Pisti : Neked meg ez legyen a legnagyobb..

      Törlés
    3. "ne legyetek öngyilkosak, mert csak egyszer élünk"

      Erről az aranyköpésről egy vicc jut eszembe...

      Két szőke nő beszélget:
      - Képzeld, beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamara!
      - De hát az rengeteg pénzbe kerül.
      - Na és? Egyszer élünk... :D

      Egyébként egyetértek @Csaba Barát mondatának első felével. Nem érdemes, mert nem old meg semmit - s lehet utána jönni még többször is ha hiszünk a halál utáni életben ha nem, teljesen mindegy. Aki nem hiszi, járjunk utána! ;-)



      Fliegauf Benedek - Csillogás - 2 - 1/2
      -> http://www.youtube.com/watch?v=ZzMVyzoObpg

      "A filmből, Dobronay László tévés rendező-operatőr beszámolója a személyes halál-tapasztalásáról.

      Az alábbi beszámoló Cherokee172-től származik a videó kapcsán
      http://www.youtube.com/user/Cherokee172

      Igazolom, már, amennyire ilyet kell igazolni (2. résszel együtt)... Szinte szó, és érzelmileg és hangulat szerint is ugyanezt éltem át (autóbalesetem következtében), és ráadásnak a poén kedvéért (mellékesként megjegyezve), a helyszíni újraélesztés utána én is az Árpád kórházba kerültem. Ott a 2. emeleti őrzőben tértem észhez napok múlva, többek közt teljesen összetörve a kómából... De mégis "mindent tudva, átérezve"...és megváltozva..." (...)


      * * *


      Az Otthonunk – Our Home – Nosso Lar

      "Film a halálról, a pokolról, a mennyországról … honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be. A film Chico Xavier brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során 92 könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek a történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta."

      http://www.youtube.com/watch?v=dyzFCQnjO4M


      * * *


      Dr. med. Raymond A. Moody: ÉLET AZ ÉLET UTÁN (PDF)
      http://hu.scribd.com/doc/35318675/Raymond-A-Moody-Elet-az-elet-utan

      Törlés
  8. Kedves Buddha!

    Linkeld be nekem légy szíves Paris Jackson twitter oldalát, mert amit én találtam, azon semmilyen ehhez hasonló üzenet nincsen. Utoljára június 3-án írt üzeneteket látok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azóta törölték a Tweet-eket, ezért nem találhatóak már kint.

      Törlés
  9. Namost... Figyelmeztetés: Nem túl pozitív hangulatvétel következ.

    Tecciktudni sosenem értettem, mieza... sokakban (de főleg "celebekben", "sztárokban") elharapódzó öngyilok mánija? Főleg az nem megy a fejembe, hogy mijaza öngyilkossági kísérlet? Mert, a enyém olvasat szerint, ha valaki behajintja a törölközőt és tényleg ki akar szállni, az biztosra megy. Nem szüttyög ilyen felvágom a erem, meg begyógyszerezem magam izékkel... (Nem vagyok pszihomókus, de ez nem valami figyelemfelkeltési mánija véletlen?). Tehát ha valaki komolyan meg akar dögölni, az ugrik egy fejest valami jó magos építményről, vagy ráveti magát egy vonatnak mozdonyára, esetleg szíven/torkon böki magát egy méretes bicsakkal... oszt... Csókolom. (Nopersze... ha vagyon még dolga eme sárgolyón, ezen biztosra vehető módszerek se jönnek be. De magos a százalékos esélyük.)

    Feltéve persze, ha... nem kamu az egész, meg PR, meg... (Mint tudjuk a médija mindenféle hülyeségeket dobál a népek elé, hogy bizonyítsa szükségességét, meg terelje a figyelmet.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha nem veted volna észre, rengeteg idióta van köztük, de úgy hogy alapjáraton is nagyon hülyék

      Törlés
  10. Ez a szabadkőműves banda, akikről szó van a cikk közepén...
    Ha jól olvasom, Hamis Falazat a csoportjuk megnevezése?
    Meg úgy látom kedvelik a phylaxis szót.
    Ami, ha minden igaz a szervezet fertőzésekkel szembeni védekezését jelenti.
    Nem meglepő verbális szimbólumok ezek egy ilyen bagázsnál!
    Bár jó angolosok többet is kideríthetnek az oldalon levő írásokból.

    Mindig is tudtam, hogy Jacko-t kinyírták.
    Ráadásul professzionális, kifinomult assassin módszerrel: beépítettek mellé egy igen bizalmas pozícióba egy figurát, aki bármikor aktiválható...
    Ugyanis a kutya elvette a vadásznak a puskáját és az állatok védelmére kelt...

    Hát így "dolgoznak" Ők !
    Van hova fejlődnie az átlagembernek a szembeszálláshoz...

    A választott logójuk is sokat mondó.
    Hirtelen eszembe jutott, amikor ránéztem:
    ...ezek adott időközönként elraboltatnak embereket, kibelezik valami pincében, utána hazamennek a családjukhoz, mint aki jól végezte dolgát és megérdemli amije van ?...

    Igen, túl sok filmet nézek... hát ez az !!!

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm az eddigi munkásságod Buddha.

    Érdekesség:

    Zene (lehet többen ismeritek): http://www.youtube.com/watch?v=TLSEj1_ZxAA

    Ill. szeretnék bemutatni egy amerikai fiatal rappert aki 2012. december 24.-én meghalt. Rejtélyes körülmények között halt meg, elméletileg öngyilkos lett, de a gyenge angolom így sok mindent nem tudtam lefordítani.
    A srác 19 éves volt csak. Több száma is van amiben az igazságot feszegette.

    http://www.youtube.com/watch?v=6V4uLE7nw4Y

    http://www.youtube.com/watch?v=XcmR8DxuHBA



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Amigo!

      Köszönjük Neked az újabb megerősítést, hogy igen is cselekednünk kell! Azzal nem fogunk változásokat indítani, hogy ülünk valamelyik dobozkánkban és várjuk, hogy csak úgy egyszerűen valaki átrepítsen az 5. dimenzióba, amiről Mazsola ábrándozik :). Ez a hamis ego által keltett hatalmas illúzió! A cél eléréséhez legyen az fizikai, lelki vagy szellemi szinten hatalmas erőfeszítések és áldozatok árán lehet eljutni!
      Kedves Amigo! Megnéztem a klippeket a boszikkal. Az igazat megvallva nem vagyunk nagy rapperek, de a szívünket mélységesen megindította ennek a bátor fiúnak minden szava. Ő képes volt a halált vállalni az Igazságért! Vajon közülünk bárki lenne ilyen bátor? Kimernénk-e állni az egész világ elé, hogy szembe szálljunk ezekkel? Sokan még a hitüket se merik felvállalni.... sajnos
      Hajrá, fiúk! A Boszik várják a hasonló klippeket, hogy tudjanak a fiataloknak is ébresztőként szolgálni! Köszönjük!
      Áldás Rátok!

      Törlés
    2. "A cél eléréséhez legyen az fizikai, lelki vagy szellemi szinten hatalmas erőfeszítések és áldozatok árán lehet eljutni!"

      Ez már megtörtént az emberfia által. Az embereknek már olyan egyszerű, hogy el sem hiszik. Illetve csak hiszik, de nem tudatosítják.

      Törlés
    3. "várjuk, hogy csak úgy egyszerűen valaki átrepítsen az 5. dimenzióba, amiről Mazsola ábrándozik"


      Hm... Nem emlékszem rá, hogy ilyesmit írtam volna. Éppenséggel pont azt gondolom én is, hogy ne mástól várjuk a megváltást, hanem ez egyéni feladat. Ez persze szöges ellentétben áll a keresztény hitvilággal, de nem bánom, vállalom. :)
      (bár szerintem Jézus példamutató életét és útmutatásait is lehet úgy értelmezni, hogy kövesd Őt, légy olyan mint Ő, és akkor üdvözülsz - ergo saját magad emeled ki magadat ebből a közegből tudatilag és később fizikailag is - bár a kettő egymással analóg)

      Törlés
    4. Még és is elképedek sokszor, milyen sok nem hívő, nem vallásos ember képes ráhangolódni, rákapcsolódni belső tudatosságának hangjára, és szinte egyenes léptékben halad előre, mert a "kovász már átjárta a tésztát, és így az egész lassan megkel tőle", mintha ez az út bele lenne írva az ember szívébe, és így válik az egyéni és a Teremtő akarat eggyé, hiszen "a kettő egymással analóg" :)

      Törlés
    5. Nagyon jól írtad hulivuli, hogy az út a szívünkbe van írva, mert viszont a programok (!), melyek meg az elménkbe vannak ültetve, egész más célt szolgálnak... Ezért érdemes a szívre hallgatni, az a helyes út, az visz a Forráshoz. :)

      Törlés
  12. @SBG Buddha!

    Ezt nem tudom berakta e már valaki? Esetleg érdemes lenne utólag is beágyazni a bejegyzésbe, mert szorosan kapcsolódik ahhoz amit leírtál:

    ######################################################

    Illuminati - The Music Industry Exposed [Full Length]
    -> http://www.youtube.com/watch?v=xUn2V4Y_PEc

    ######################################################

    ( ~1 óra magasságában kezdődik emlékeim szerint a Michael Jackson rituális feláldozásával foglalkozó rész - odatekertem: http://www.youtube.com/watch?v=xUn2V4Y_PEc&feature=player_detailpage#t=3784s )

    * * *

    A programozottak programoznak minket (MKUltra, stb.) kérdéskörhöz meg ezeket érdemes pl. fellapozni indulás képpen aki szeretne valamennyire képbe kerülni:


    * Ember-robot élőben! Érdekel?
    http://pirospirula.blogspot.hu/2011/09/ember-robot-eloben-erdekel.html

    "... ... ...No de térjünk vissza Walt (Disney) bácsihoz, aki a vidámparkoknak álcázott programozóközpontok sikerén felbuzdulva nem sokkal később újabb öltettel állt elő. Ugyanis az egyetlen probléma (mármint az ő szemszögükből) ezekkel a kiképzőtáborokkal az volt, hogy csak viszonylag limitált számú embert lehetett velük egyszerre programozni. Ők sokkal inkább valami olyasmit szerettek volna látni, amivel az emberiség jelentős részét tudnák programozni!

    Walt-ék ezért úgy döntöttek, és azért meg kel vallani, hogy ezekre az emberekre sok mindent el lehet mondani, de azt semmiképpen nem, hogy ostobák lennének... szóval úgy döntöttek, hogy felprogramoznak olyan robotokat, akiket arra használhatnak majd, hogy azok programozzák fel a populáció többi részét. Tehát a robotok fognak programozni újabb robotokat. Hát nem zseniális?

    Úgyhogy Walt bácsi elindított egy fiatalokról szóló és fiatal közönséget megcélzó tv műsort, amit jobb híjján talán a magyar Kölyökidő nevű, a gengszterválás tájékán az m1-en sugározott műsorhoz tudnék hasonlítani, csak mikiegeres kiszerelésben. Lényegében összetoborzott néhány fiatal gyermeket, akiket elkezdett felprogramozni (kínzás, ételmegvonás, pszichotróp drogok, meg minden ami ehhez kell), adott rájuk mikiegér füleket, és produkálniuk kellett magukat egy új show műsorban.

    Ha jobban megnézitek ennek a shownak egy újabb generációját, a felprogramozott gyerekek között számos ismerős arcra is bukkanhattok...

    Christina Aguilera, Justin Timberlake és Briney Spears mind a Mickey Mouse Club "felfedezettjei" voltak

    A nagy ötlet a következő: A fiatal felprogramozott gyermekkel csinálsz egy műsort, amit a családok megnézetnek a szintén fiatal, hasonló korú gyermekeikkel. Hétről hétre újra leülnek a tv elé, és követik az újabbnál újabb epizódokat, és ezzel egy szoros kapcsolat alakul ki bennük a műsor szereplőivel. Felnéznek a műsor szereplőire, mintának tekintik őket, a szülők pedig nem látnak ebben semmi problémát, hisz egy egyszerű gyerekműsorról van szó, látszólag teljesen normális gyerekek szerepelnek benne.

    A csel az, hogy a gyereksztár valójában emberrobot, és amikor eléri a 19 éves kort - és ekkor ugye, vele együtt a te gyermeked is éppen a felnőttkor küszöbére kerül - akkor a programozók egyszerűen programot váltanak, és az ártatlan kislány egyik napról a másikra átalakul egy olcsó ribanccá, aki kipakolja minden portékáját, és 6 alul öltözött bőrcsizmás feka pasival vonaglik a színpadon, miközben egy óriás anakondával maszturbál.

    Nos, e pillanatban már lehet, hogy lennének kifogásaid, csakhogy már elkéstél vele, mert a gyermeked gyakorlatilag együtt nőtt fel ezzel a tinisztárral, végigkísérte életét, ha ő felnőttként úgy kezd viselkedni, mint egy olcsó ribi (elnézést a francia szavakért), akkor ez óhatatlanul kihat a te gyermeked erkölcsi döntéseire is az életében. És most már késő azt mondani, hogy ezt azért mégse, a károsodás már visszafordíthatatlan...."


    ---> >> >>>

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --->>> >> >



      * Dr. Drábik János: Tudatmódosítás - Az agy megerőszakolása
      http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm

      (Előszó) ..."A könyv írása közben megértettem, hogy az agykontroll végső formája a társadalmat sötét lepelként beborító félelem. Az a tudat, hogy valaki bármely pillanatban elveszítheti az életét, szinte reflexszerűen kiváltja, hogy védelmet keressen azoknál, akiktől védelmet remél. Az a trauma-okozással előidézett abszolút agykontroll, amelyről ez a könyv szól, nem az összeesküvési elmélet valamilyen újabb változata. Nem elméletről, hanem gyakorlatról szól. Tényekről. Megtörtént eseményekről, létező (vagy létezett) hús-vér emberek sorsáról."...



      * Monarch-programozás
      http://2012.blogol.hu/read?perm=3296398#logdrb

      (...) "A módszer neve: Monarch-programozás. Az Illuminátusok dinasztiái már legalább a XVIII. század óta kísérleteznek vele, az igazi áttörést azonban az 1940-es években érte el Dr. Joseph Mengele. Ő a zsidó gyerekek közül kiválogatta a legintelligensebbeket, s a rajtuk való kísérletezéshez gyakorlatilag carte blanche-t kapott az Irányítóktól: azt csinált velük, amit csak akart. (Az egyik kutatási területe pontosan az volt, hogy felderítse, milyen és mennyi kínzás az, amit még éppen túl lehet élni.)

      A háború befejeztével az amerikai kormány az operation paperclip keretei között "átmentette" Mengelét Amerikában, ahol a CIA-nál dolgozó kollégáival megosztotta kutatási eredményeit, és kezdetét vette a CIA MK Ultra nevű programja, melynek lényege az volt, hogy az Illuminátus családokon és egyéb dinasztikus rendszerben működő Irányítókon kívül másokat is programozzanak, nagy tömegben. Így rendelkezésre állnak majd kisebb értékű, feláldozható rabszolgák is, s egész kaptártársadalmat tudnak kiépíteni, szaporítókkal (alfák), dolgozókkal (gammák), harcosokkal (delták), stb.

      Hogyan történik a Monarch-programozás? (...)"



      * Videó: Programozott Bérgyilkosok 1/6 (Jesse Ventura: Összeeküvés-elmélet)
      http://www.youtube.com/watch?v=RuuyF_ZTOHc

      Törlés
  13. valószinüleg tudja mit beszélt,DE az én szememben a pedofil oldala azonnali fejlövést kapott volna!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy azt is csak ráfogták... ezt sem tudjuk meg soha.

      Törlés
    2. Ki a pedofil (Jesse Ventura ?) ?

      Törlés
    3. (arpiel, Michael Jackson-ra gondolt Róbert)

      Keresővel értek egyet, nem a Blikk "információi" szerint kell megítélni egy embert (ha egyáltalán ítélkezhetünk bárki felett is) - pont a minap olvastam egy régebbi "hírt", miszerint M.J. ágyában ember nagyságú porcelánbabát találtak - egy ilyen sor olvasásakor szerintem nem az eset abszurditásán vagy devianciáján kell meglepődni, hanem azon, hogy bárkiről bármit írhatnak, a hitelességét legtöbb esetben nem áll módunkban megállapítani. Még egy fénykép vagy videó birtokában sem. És erős a gyanú hogy akit nagyon be akarnak feketíteni, na az a bárány.

      Törlés
  14. Oké, így már értem, én is hallottam ezekről, és egyetértek. Főleg ha tényleg szálka lett M.J. a patás követők szemében.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. arpiel Meg tudnád adni a privát emailed? Szeretnék Veled beszélgetni ha lehetséges, köszönöm!
      Vagy itt az enyém ha ide nem akarod kiírni: judiit@gmail.com

      Köszi!

      Törlés
  15. arpiel Meg tudnád adni a privát emailed? Szeretnék Veled beszélgetni ha lehetséges, köszönöm! Judit

    VálaszTörlés
  16. Hi!

    Paris nem twittelt ilyet, tudom ,mert sok ismerősöm követi, én is rá szoktam nézni és senki nem látta ÉLESBEN az kiírását, pedig van olyan is aki egész álló nap csak ezt a vacakot nézegeti 2 percenként, h ki mit írt ki!

    A másik fele, én is próbálok a függöny mögé lesi és átlátni a világ menetét. Szerintem az, h kinyírták MJ-t az Illuminatik az a legnagyobb és legidiótább elmélet a világot!! és meg is mondom miért.........
    Azt a tényt vegyük alapul, h MJ a világon élő legtöbb véglény le sem tojta, főleg 2005 után!!!! Kb annyira számított szakmai és üzleti szempontból mérvadónak, mint lepkefing szag a szennyvíz telepen!!! Azzal, h megölik csak azt érték el, h újra köztudatba hozzák őt és amit korábban mondott (róluk is). Minden előző példa azt mutatja, h a halott hírességeket felkapják és minden korábbinál népszerűbbek lesznek (a legtöbben)!!! Ennyire nem hülyék! Azt minden további nélkül elhiszem,h a pedofil vádak azért kellettek ellene, h a tömeg mozgató képességét és a hitelességét aláássák!!! Rég elvették tőle azt amitől veszélyes lehetett volna számukra, a tisztességét!!

    A halála előtti és utáni események arra utalnak, h MJ nem meghalt hanem lelépett!!! Eszközei és módja volt lelépni és 10000000000000 indoka! Az eseményeket logikailag vizsgálva nincs kétségem, h MJ életben van. Korlátolt gondolkodásúak persze kizárják ezt, de a rengeteg elmélet a gyilkosai valódi kilétéről és a halálának össze nem férő eseményei miatt, mert azért ők is érzik,h ez nem úgy történt és lehetetlen logikai ellentmondásokat össze kell fésülniük a világnézetükbe és dogmáikba még éppen bele illő variációk valamelyikével!!!

    :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ostoba vagy, Jézusom... Kb. semmit nem tudsz róla, de azt nagyon!!! Michael Jacksoné volt a Sony fele, pontosan olyan mérvadónak számított, hogy lényegében megkerülhetetlen volt, még a Beatles jogdíjai is az övé volt. A jogdíjakból vígan megélt, Neverland birtokát 100 millió dollárért árulják, a Sony pedig 750 milliót dollárt fizet, hogy kivásárolja. (most már az örökösöket). Több milliárdról beszélünk. Tényleg "nem mérvadó". :D

      A háttérhatalmi utalásokon kívül az üzleti befolyása és a világra gyakorolt hatása miatt ölték meg. A fb-on 80 millió rajongója volt (egy fél éve 5 millióval csökkent egyik napról a másikra), de még így is több van, mint a sötét oldalon lévő Nicki Minajnak és Madonnának összesen.

      Majd ha végigolvasod, hogy ki volt Michael Jackson, és milyen hatása volt a világra, ha képben leszel a lelkével kapcsolatban is, akkor fel sem merül, hogy a családjának, gyerekeinek, rajongóinak hátat fordítson. Jó lenne 1 indokot abból az 100000000000-ből hallani. A háttérhatalom a nyomában volt, erről dalaiban énekelt, de nyilatkozataiban, beszédeiben is elhangzott, klipjeiben a szimbólumok jelennek meg... Talán emiatt gyávaságból ugyan "leléphetett" volna, de sosem volt gyáva ember, és a szeretetet hirdette minden lélegzetvételével, sosem hagyná cserben azokat, akiket szeret.

      http://www.motivalodok.hu/fooldal/uzleti-vilag/a-sony-750-millio-dollarert-megvasarolja-michael-jackson-uzletreszet-540.html

      https://michaeljacksonzene.wordpress.com/2013/08/24/michael-jackson-globalis-jelenseg-marad/

      Törlés