2013. május 20., hétfő

Oklahoma City ÉLŐ ADÁS - Tornádók által sújtott katasztrófa-övezet

Hatalmas pusztítást végzett az Oklahoma államban, Moore városában földet ért tornádó. Gyakorlatilag itt kő kövön nem maradt. Autókat, embereket, épületeket emelt a magasba...és 2 iskolát is eltűntetett.
Legalább F4-es erősségű volt a Fujita skálán most már úgy néz ki. A szél sebessége meghaladta a 320km/h -át !!!! 

Azóta a halálos áldozatok száma az 50-et is meghaladja és sok közöttük gyermek. Gyakorlatilag egy egész várost a földdel tett egyenlővé, akkora a pusztítás.

Viharvadászok videója első kézből :

ÉLŐ ADÁS OKLAHOMA - News Channel 4

29 megjegyzés:

  1. És még az emberek azt hiszik, hogy USA-ban fenékig tejfel az élet...de jó hogy maradtam a fenekem és nem mentem ki 5 éve... nem csak ezért, hanem az ajtó előtt álló összeomlás és rendőrállam miatt sem... így lesz porrá egy istentől elfordult "fenevad" birodalom... minden mulandó ezen a földön... gazdagság, politika, siker, csillogás, dicsőség?!?!? a szél fújja el... de "Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz"...

    VálaszTörlés
  2. Közeledünk az 1000 km/h sebesség felé... Ami ugye már rendesen tarolni fog. Megérdemeljük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amerikában mérföldben számolnak, szóval még durvább lesz. :)

      Törlés
  3. Amerikában a két colos építési mód dívik. Ezek olyan állékonyak, mint egy filmdíszlet utca. Semmi tégla, semmi kő, hanem szinte minden épület váza 48x48 mm-es lécekből áll. Így egy valamirevaló vihar után csak a kéménynek van némi esélye, hogy nem fújja el a szél. Persze, Magyarországon is terjed ez a módi.
    A forgószélen kívül a termeszhangyák is veszélyesek, mert szétrágják a fát.

    VálaszTörlés
  4. Én is ezen gondolkodtam. A jenkik ennyire ostobák, ott ahol a legerősebb házakat kellene fölhúzni, kis túlzással papírból építkeznek ???
    Egyébként mi is a legjobb áldozat a mögöttes árnyékbirodalom "istenének" ? Sátán kíván emberáldozatot ! Adtak neki a "megvilágosodottak". Sátánimádat+HAARP=ami történt.

    VálaszTörlés
  5. Mit is szokott Isten csinalni a karörvendo es gunyolodo emberekkel?... Kicsit atkellene ugornotok ide(USA),hogy meglathassatok:valoban ugy van-e minden ahogyan allitjatok.

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mit is szokott Isten csinalni a karörvendo es gunyolodo emberekkel?" - Rájuk küld téged? o.o

      Törlés
    2. A kárörvendő és gúnyolódó ember is azt kapja amit adott. Isten pedig szomorúan nézi...

      Törlés
    3. "Amit nem kívánsz magadnak, te se tedd embertársadnak"

      Törlés
    4. Ria. Te az USA-ban élsz ? Félreérthetted, amit írtam. Nagyon sajnálom azt ami történt, de mennyivel többen életben maradtak volna, ha csak úgy építenének házat mint itthon (anyagból: tégla, kő)! Pedig ott kint még pénz is több van. Pont fordítva van mint kellene, mert itthon nincs annyira szükség (illetve most már egyre inkább itthon is) erős házakra, olcsóbb anyag is jobb lenne. Szóval ez minimum abszurdum, és veszélyes is. Akkor miért nem tanulnak a károkból. Attól tartok ez a nagy amerikai elbutítás egyik következménye (állítólag meg akarják szüntetni az írás oktatást is). Az USA lett (lesz) a nagy babiloni parázna, a sátán földi királyságának fő bázisa. Minden keresztény múltja ellenére. Sajnálatos és borzalmas. Te ezt hogyan látod ?

      Törlés
    5. Ja,az USA-ban élek Arpiel,- miért is irtam volna igy,hogy: "at kellene ugornotok ide..."? Nem tudom mit lehet ezen a kérdéseden félre érteni: "A jenkik ennyire ostobák, ott ahol a legerősebb házakat kellene fölhúzni, kis túlzással papírból építkeznek ???" Es egyaltalan miért jo a magyaroknak allandoan ezt a "jenki" jelzot hasznalni? Tudod kik voltak az elso telepesek itt?
      Talan mar te is hallottad,hogy az elso hiradasban tévesen adtak meg a halalos aldozatok szamat,ami nem 50,hanem "csak" 24...ez is sok:(.A hazak legtöbbjét pedig (vannak itt szép szammal téglabol es kövekbol épült hazak is) éppen az errefelé gyakori tornadok miatt épitik plywood-bol,mert ha egy ilyen oriasi sebbességu forgoszél lerombolja azokat,egyrészt: kevésbé okoz halalos balesetet,mint amikor téglak és kövek zuhannak az emberekre,masrészt: a mentés is sokkal könnyebb ezek alol,mind e mellett pedig,sokkal olcsobban es gyorsabban fel lehet huzni a régi helyére ujat,mint a tégla vagy koépületeket.Ezenfelül nagyon jol szellozik,nem penészedik es rohad (lesz salétromos) ugy,mint a tégla,vagy koépület.Aki pedig gondot visel a hazara,annak nem ragja szét a szu (a hangyak az élo fat zabaljak).
      Az iskolakban egyenlore még tanitanak irni es olvasni,ami pedig még nem került bevezetésre,arrol felesleges beszélni,mivel sokkal több a fals info (egyéb területen is),mint ami a valosag.Egyébként te milyen gyakorisaggal irsz tollal vagy ceruzaval Arpiel?
      Az pedig,hogy az amerikaiak le lennének butitva,megint csak nagy tévedés.Amig nincs errol sajat megélt tapasztalatod,addig nem kellene errol igy nyilatkoznod.Semmivel sem butabbak,mint a magyarok,sot.Mondom:ki kell ide jönni megtapasztalni,hogy milyenek is ok,azutan lehet véleményt mondani roluk.
      Annak ellenére,hogy az USA, a hideghaborubol gyoztesként kikerült egyetlen szuperhatalom,mégsem gondolom,hogy "a nagy babiloni parázna, a sátán földi királyságának fő bázisa"lesz.Sokkal inkabb azt gondolom a Biblia alapjan,hogy ez Europa lesz,fo központja pedig Roma, "a hét dombon fekvo varos"(Jel 17:9).
      Az antikrisztusi vilagbirodalom a négy régi vilagbirodalom - Babel,a méd-perzsa birodalom,Görögorszag es Roma - hatarain,orszagain,népein,kulturain es szellemi hatalman belül fog megalakulni.A Jelenések 13:1-2 ezt vilagosan es egyértelmuen kijelenti: "Es lattam egy fenevadat feljönni a tengerbol (népek),amelynek hét feje es tiz szarva volt,es az o szarvain tiz korona,es az o fejein a karomlasnak neve.Es e fenevad (antikr.) amelyet lattam,hasonlo volt a parduchoz,es az o labai,mint a medvéé,es az o szaja,mint az oroszlan szaja,es a sarkany adta az o erejét annak,es az o kiralyi székét es nagy hatalmat". Ha ezt összehasonlitjuk a Daniel 7:1-28-al,akkor belathatjuk,hogy az Oszöv.-bol vilagos profétai vonal vezet at az Ujszöv.-be:ahogyan ugyanis Daniel a négy vilagbirodalmat latta kiemelkedni a népek tengerébol,amibol nem nehéz felismerni a négy vilagbirodalmat.Most azonban nem egymas utan lépnek fel,hanem mind a négyen együtt.Az utolso idok antikrisztusi birodalma nem mas tehat,mint a négy régi vilagbirodalom feltamadasa! Ezért az USA itt szoba sem jöhet.Az alapproféciakat természetesen,Daniel könyvében talalhatjuk meg.(Az Antikrisztus egyébként,egy London melletti kisvarosban él).
      Hat...ennyi a véleményem nagyon röviden.

      Udv,
      Ria.

      Törlés
    6. A Vatikán nagyobb parázna, mint az USA? Az Amerikai Egybesült Állam, már alapításakor szabadkőműves alapokra épült:D
      Ria megkérdezhetném, hogy miket beszélsz?
      Egyébként, ami az Usából érkezik Európába az már alapból sz*r. Az Usai-ak be volt tojva, amikor a katolikusok meg akarták vetni a lábukat. Féltek, nehogy lebukjanak a telepesek, hogy miket is űznek ott, amit átvettek az indián barátaiktól.
      A legnagyobb parázna Usa.
      Az emberek ott annyira agyamentek, hogy mindenféle vallásokat alapítgatnak, csak hogy pénzhez jussanak, ezt a dolgot aztán a kedves Usa elküldte Európába és gyönyörűen virágzik nálunk is az idiotista mormonizmus vagy a pünkösdizmus.
      Bábel az megfelel az Egyesült Államoknak. Amerika mindig is könnyű préda volt, vagy is csak az Északi- része, mert pénz az van szarásig, olyanokat vesznek amire semmi szükségük...
      Most már értem Ria, hogy miért vagy te olyan furácska... Az Usa hatása. Elhagytad a hazát, ezt a szép kis országot itt Európa szívében, és a kockafejű amcsikhoz mentél.
      A 4. világbirodalom pedig nem a Vatikánt jelenti, hanem a világi hatalmakat, legfőképpen az Usát... Igaza volt Arpielnek.
      Papírházakról meg ne is beszéljünk, szánalmas:D
      London mellett meg az Antikrisztus varrogat tuti. Mindenki tudja, hogy London mellett kell megjelennie, ha te azt mondod. Biztosan a Bibliában van, hogy az Antikrisztus London mellett tanyázik és eszi az íztelen angol ételeket.

      Törlés
    7. A könnyűszerkezetes házak nem véletlenül olyanok amilyenek, Riának teljesen igaza van. A többiről nem nyilatkoznék. (Úgyse vágytok rá. :))

      Törlés
    8. Gondolkodásmódtól függ... A könnyűszerkezetes házaknak az a legfőbb céljuk, hogy olcsók legyenek, valamint, ha jön a vihar könnyen fel lehessen húzni egy ugyanolyat. Egy valamire való amerikai, persze téglából épít, vagy mint Angliában kőből. Azokat is megbontogatja a vihar (tornádó), de nem viszi el cakkumpakk. Az olcsósága miatt viszont, ide Magyarországra nagyon hasznos lenne. Usában a tornádók hazájában, tudhatnák az emberek, hogy ha homokra építenek házat, és nem sziklára az elég bajos...:D De ennyire okosak csak az Amerikaiak.
      Büszkének viszont a legbüszkébb nép, pedig nincs mire... Ha összehasonlítjuk a mi országunkat az Usával, csak annyiban tér el, hogy a miénk több ezer éves múltra tekint vissza, az övék meg 1776-ra, amikor is sikeresen beizzították a nagy vállalkozásukat, hogy a globális világ fegyveres és békéltető urai legyenek. A sasnak egyik kezében 13 nyíl, a másikban olajbogyó, felette egy szaturn csillaggal. Nem is kell többet róluk mondani.

      Törlés
    9. Unknownval részben egyetértek. Máshol is olvasom az állandó hülye amcsi,hülye jenkizést egy-egy rossz hírrel kapcsolatban.Főleg a magukat széles látókörűnek képzelőktől.Nem akarom védeni az amerikaiakat,de.Akkor egy jenki is mondhatná hülye európai.Mert ami most már itt zajlik... Felesleges feszegetni melyik országnak milyen múltja van.Jelenlegi állapotra sem az európai sem az amerikai becsületes polgár nem lehet büszke.Hiába van nekünk is ezer vagy több éves történelmünk,ha kilépek az utcára katasztrofális állapotokat látok.Szemét hegyek mindenhol,sok igénytelen életvitelű magyar ember,pusztuló környezet... Az európai országok pusztulási folyamata most már szemmel látható.Lásd: e pillanatban Svédország(Európa talán legmagasabb életszínvonalú országa) ahol cionista rendelésre bevándorló zavargások folynak.Abban az országban ahol pár éve az utcai gyújtogatás, randalírozás,betörés,tömeg mészárlás még ismeretlen volt. Aberráltak házassága, bűnözök és csőcselék kisebbség jogai......
      A különbség hogy Amerikában most még jelenleg jobbak a megélhetési lehetőségek mint Nyugat Európában.Az hogy itt és a hírekben is rendszeresen milyen szörnyűségeket halunk és olvasunk Usáról csak egy dolog.A mindennapi való életben nem közvetlen hatású minden egyes amerikaira, még.
      A fő témánál maradva.
      Építkezésről meg laikusként annyit,azért építik könnyűszerkezetből mert olcsóbb és néhány bennfentes cégnek üzlet is,főleg ilyenkor.Gondolom itt is a csóróbak laktak.Ott is tudják hogy a betonház nem dől össze.Floridában ezért nincs sose ekkora kár.Mondjuk sima téglaház lehet rosszabb lenne mert egy ekkora sebességű viharban olyan lenne a sok téglatörmelék mint a darálónak a fogai vagy mint egy repeszgránát.
      Ami furcsa volt,hogy úgy tűnt mintha már sok épületnél a kötelező óvóhely sem lenne.Nem emlékszem hogy előre jelzésről beszéltek volna valamelyik hírben is.Mert akkor minek a szuper előre jelző csúcstechnika?Persze csak naiv kérdés volt. Gondolom mivel itt (nem számító)emberek laktak ezért nem is kellett szólni nekik.
      Nem vagyok Biblia szakértő de látom itt is mindenki mindenféle érdekességet ki tud olvasni belőle.
      "Antikrisztus egy London melletti kisvárosban éldegél"ez most a legjobb :)



      Törlés
    10. Az USA tornadotol veszélyeztetett allamaiban,eloiras a hazakat basement-tel (alagsor)együtt épiteni,csak igy kaphatnak épitési engedélyt (a biztositas miatt is).Nyilvan ezekben huzodtak meg a haztulajdonosok,amig tombolt a tornado,különben sokkal többen estek volna aldozatul annak.Közel 300 haz semmisült meg,a szerencsétlenül jartak szama 24.Lehet szamolni.

      Ria

      Törlés
    11. Nem mindegy, hogy Németországban lépsz ki az utcára vagy Magyarországon lépsz ki. Amint átértek pl. Ausztriába, rögtön feltűnik valami. Utak csúcsminőségűek, szemét egy gramm se, az emberek barátságosabbak, több a kereset stb.
      Ezek egyből szembetűnnek, de Magyarországon élünk, amit szeretünk valamennyire, még ha a cionisták tönkre is tették.
      Amerikából, ahogy mondtam csak a mocsok érkezik ide. A zenészek dalai mind-mind hemzsegnek a mocsoktól és a szutyoktól.
      Európában ennyire még nem dőltek be ezeknek, bár kezdődik már lassan itt is a zenészek kiképzése az Illuminati teológiájának terjesztésére.
      Az Antikrisztus pedig Közel-Keletről fog származni, le van írva a Bibliába, nézd meg Greeneyes! Sőt Asszíriából, ami volt, de nincs, de mégis van:D

      Törlés
  6. Fordítva ! "Mindazt tehát, amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is hasonlóképpen tegyétek meg velük, mert ez a törvény és a próféták." Máté 7,12
    De hogy jön ez ide ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban így helyes, emlékezetből írtam. Amúgy a lényege ugyanaz. Hogy jön ide? Előttem ketten említették, nekem meg ez ugrott be, nem konkrétan a Te hozzászólásodra írtam. Ugye ott azért még nem tartunk, hogy Tőled kell engedélyt kérnem, hogy ide írhassak?

      Törlés
  7. Kedves MN, szó sincs róla, hogy tőlem kellene engedélyt kérni. Bocs, de ez egy kicsit hiszti szagú nekem. Én meg nem kioktatásból kérek elnézést. Üdv

    VálaszTörlés
  8. Kedves Ria ! Hát nem értünk mindenben egyet, de hát ebben elfogult kell hogy legyél. Főleg ha az USA-t is hazádnak tartod. Viszont azt a rejtélyes antikrisztusi mondatot kifejtenéd bővebben ? Milyen infók ismeretében mondod ezt ?

    VálaszTörlés
  9. Válaszok
    1. Szia Arpiel,
      Hat tudod...én egyetlen földi orszagot sem tekintek hazamnak,barhol is éltem vagy élek,mert az én hazam odafönt van.Ezt itt lent,inkabb csak ideiglenes otthonomnak mondanam. "...és vallast tettek arrol(a hivok),hogy csak idegenek es jövevények a földön.Akik tudniillik ilyesmit beszélnek,nyilvanvalova teszik,hogy hazat keresnek"(Zsid 11:13-14).


      A "milyen infok"-at pedig itt küldöm,amiben nemcsak a lakhelyét tudhatod meg az Antikr.-nak,de a nevét is,es még fotot is lathatsz rola:

      https://www.youtube.com/watch?v=PMoxq-0JXPA

      Soh'sem gondoltam volna,hogy a vilagiak is eljutnak még az elragadtatasunk elott e felfedezésre...es azt is éppen az "Enigmak"cimu musorban.Na,de nézd csak végig,es feltétlenül mind a harom részét az eloadasnak.
      Azt pedig,hogy hol él,mar kb.tiz éve tudom,de - bocs, - nem mondhatom el,hogy kitol.
      Lehetoleg probalj ugy elhelyezkedni miközben a musort hallgatod,hogy ha éppen elajulni "készülsz",ne legyen a közeledben olyan valami,amiben megütheted magad:)

      Szia.

      Törlés
    2. ...és még valamit:Miutan (vagy akar elotte) meghallgattad az "Enigmak"musorat,azutan nézd meg a YT-on a "Left Behind"cimu harom részes filmet.Magyarul a "Hatrahagyottak" vagy "Elhagyottak" cimszo alatt keresd.
      En ezt a filmet mar 2002-ben lattam itt amiban sajat CD-n,(csak joval késobb jelent meg a YT-on) es ezt csak azért emlitem,mert a filmen az Antikr. nyilvanos megjelenésekor,Amerikanak fekete elnöke van,holott akkor,amikor a filmet készitették,még almaban sem jött elo senki "egyszeru" emberfianak,hogy Amerikanak valaha is fekete elnöke lesz.
      A filmen lathato történetet,egy - profétikus latast kapott - keresztyén testvérpar,Peter&Paul Lalonde irtak,ami könyv formaban is megjelent,késobb ezt megfilmesitették.
      Eloszor ,95-ben olvastam toluk,es mar akkor olyanokat irtak meg a végidok történéseirol,amikre még sok keresztyén is csak legyintett.Azota,azok mind megvalosultak(ezek leginkabb a mai,mar hasznalatban lévo,a fenevad bélyegrendszerét megvalosito technologiakrol irodtak,amiket akkoriban szintén bolondsagnak tartottak sokan).

      Törlés
    3. Szia Ria. Megnéztem a videót, és nem estem hanyatt tőle, túlságosan ajnározza a két műsorvezető ezt a sátáni pompát. Az meg még kevésbé meggyőző, hogy ez a rossz tekintetű 70 éves öregember lenne az antikrisztus. Semmi esélye. Az apja a sátán ? Mert ha nem, (György kenti herceg) máris kizárva. Zsidó ? Nem hinném. Kizárva. Szíriából jött ? Nem. Kizárva. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ő egy vén szabadkőműves nagymester, magyarul egy sunyi sátánista kékvérű. Szerintem ennyi. Az antikrisztus jelensége ennél sokkal durvább, és csodákkal jelekkel teli lesz. De szerintem is már él valahol. Ha tudsz valami konkrétabbat, szólj. Üdv

      Törlés
    4. Köszönöm. Remélem nem bántottalak meg, időnként kissé nagyképűnek látom magamat. Shalom

      Törlés
    5. Hat...ami azt illeti...:)A mondatod masodik felére vonatkozoan is elég jok a meglatasaid..."idonként":)Na,de mivel a téma nagyon sokrétu,annak elemezgetésére itt nincs lehetoség.Ezért IS fogtam rövidre.

      Törlés
  10. Üdv mindenkinek!
    Hasonló témájú hírekkel foglalkozunk oldalunkon:

    www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...

    Üdv!
    Kontrollblog

    VálaszTörlés