2013. május 26., vasárnap

Kivonulással fenyeget az RTL és a TV2...Segítsünk csomagolni ? Javaslatok helyettük ...


Nos már előre leszögezem, hogy elfogultsággal vagyok vádolható és mivel egyik sem nemzeti irányítás és értékrend alapján működik, tömegtájékoztatás szempontjából jelentőségük a nullával egyenlő, sőt inkább ártalmas.......ezért egy darab könnycseppet nem ejtenék, ha már hétfőn bejelentenék, hogy a két csatorna megszűnt.....

Még csomagolni is segítek, ha azon múlik....

Annak örülnék a legjobban, ha helyettük bármilyen MAGYAR, nemzeti értékeket szem előtt tartó csatorna indulna el ! 


Valódi hírekről, eseményekről soha, jelentéktelen balesetekről, bűncselekményekről, állatkerti hírekről napi szinten számolnak be, így sokunkhoz hasonlóan számtalan alkalommal fejtettem ki véleményemet, írtam hozzászólást, levelet eredménytelenül. Nem mintha másra számítottunk volna egy globalista kézben lévő, szándékosan népbutító médiától.




Már most javaslatot is teszek:
-  Igazi HÍRADÓT csinálni a világban VALÓBAN történő dolgokról, ami érinti is az embereket !!! (mert a kocsmai verekedések, balesetek, bűncselekmények, köveket egymásnak bedobáló romák) NEM TÁJÉKOZTATÁS !

- Lehetne önellátó gazdálkodásról, Viva Natura TV-s egészséges élettel, igazi tudással kapcsolatos műsorokat készíteni, tájékoztatni az embereket.


- Nemzeti történelmünket bemutatni , AZ IGAZIT és nem a mostani habsburg-féle honfoglalós, finnugoros hazugságot.

- Rovásírást megszerettető, megtanító és ősi magyar értékrendet feldolgozó műsorokat !

- A Magyar Nyelv rejtett bölcsességét Kiss Dénes kutatásai alapján

Elemző műsorokat készíteni gazdasági, a NEMZETET NEVELŐ a MAGYARSÁGOT ERŐSÍTŐ összeállításokkal !!!  Drábik János, Szaniszló Ferenc, Bogár László, Boros Imre gazdasági elemzéseket, előadásokat, helyzetértékeléseket bemutatni a világ dolgairól.


- És emellett lehet igényes, szórakoztató  filmeket, sorozatokat adni. Van rá igény, nem kétséges. Nem pedig harmincszor sugárzott filmeket, amiket mindenki látott ezerszer és a huszadik "kialegtehetségesebbénekes" sablon külföldi licenszeket adni újra és újra...




Hiába van 2 RTL és 2 TV2. Inkább ne legyen egy sem ! 
Attól nem lesz jobb a gagyiból, ha megkétszerezzük! 

Mert KÉTSZER 0 , az matematikailag is még mindig Nulla ! Akár négyzetre is emelhetjük, nem attól lesz több! 

SBG Buddha voltam, a fentiek kizárólag az én szubjektív véleményemet tükrözik...

TI MIT GONDOLTOK ? Bővítsük a listát....

A kormány által kivetni tervezett reklámadó elég komolyan sújthat pár médiacéget, a lapkiadók mellett a legnagyobb csapást a magyar kereskedelmi tévécsatornák szenvednék el - mint ahogy minden bizonnyal ez is a tervezett törvény célja. A két legnagyobb bevétellel rendelkező cég, az RTL Klub és a TV2, illetve az M-RTL Zrt. és az MTM-SBS zrt. összesen 5-6 milliárd forint adót fizethet be, ami a reklámadó összes bevételeinek több, mint felét jelentené. Természetesen mindkettő közleményben nyilatkozott a tervezett adónemről. - írja a hivatalos hír.
A magyar RTL Csoport közleménye: "A magyar RTL Csoport megdöbbenéssel értesült az Európában példa nélküli új adófajta, a reklámadó tervéről, különösen a mai napon megjelent törvénytervezetről. Az adó egy teljes iparágat tesz tönkre, amely az elmúlt öt évben már így is bevételei felét elvesztette. A ma közzétett tervezet kifejezetten a televíziós iparágat lehetetleníti el, azon belül is a legnagyobb bevétellel rendelkező RTL Klubot érinti, hiszen az adó progresszivitása úgy van meghatározva, hogy az elsősorban társaságunkat hozza nehéz helyzetbe. Mindez jelentősen szegényebbé teszi a magyar tartalom ipart, nagymértékben csökkenti a Magyarországon előállított műsorok mennyiségét, és munkahelyek százait veszélyezteti a médiaiparban. A magyar RTL Csoport szoros figyelemmel követi a törvényjavaslat alakulását és minden opciót mérlegel a további magyarországi működésével kapcsolatban."



A TV2 közleménye: "A reklámadó terve váratlanul ért minket, nagyságrendje meglepő és teljességgel elfogadhatatlan: csődbe viszi a 10 milliárdos árbevétel feletti vállalatokat, ezzel szemben költségvetési oldalon - tekintve, hogy egy 100 milliárd alatti reklámpiacról beszélünk - nagyságrendileg nem jelent számottevő bevételt. A reklámadó bevezetésével több száz ember munkahelye kerülne veszélybe, alapvető, a nézőket 15 éve szórakoztató és tájékoztató műsorok szűnhetnek meg, emellett nem lenne pénz tömegtájékoztatásra, közszolgálati feladatok teljesítésére."





Csak egy példa:

A tegnapi napon (2013. Május 25-én)  a világ 40 országában több százezer ember tiltakozott megmozdulásokon a világ egyik legnagyobb hatalmú és egyik leggyilkosabb cége, a MONSANTO ellen, mely vegyszerekkel, génmanipulált élelmiszerekkel, vetőmagvakkal egyeduralomra törekszik az egész bolygón és már most is kormányok és jogszabályok felett áll !!!

Nem a törvények kötelezik a Monsanto-t, hanem a törvényeket is a Monsanto hozza..... Ez már tény, főleg mióta GMObama törvénybe iktatta a "Monsanto Act" nevű rendeletet, azaz tilos a cégek és a génmanipulált termékek ellen eljárást kezdeményezni, követelni, hogy címkéken tüntessék fel, ha GMO összetevőt tartalmaz ..... 


MELYIK TV TÁJÉKOZTATOTT A VILÁGMÉRETŰ TILTAKOZÁSHULLÁMRÓL VAGY ELEMEZTE, MI IS A VESZÉLYE A GÉNMANIPULÁLT VETŐMAGVAKNAK ÉS ÉLELMISZEREKNEK ???

NEKÜNK ILYEN MÉDIÁRA NINCS SZÜKSÉGÜNK ! 

28 megjegyzés:

  1. Az elit bankár és médiadinasztiáinak gondolkodásával élve: "Hadd hulljon a férgese!" :)

    VálaszTörlés
  2. Az elit kidobatja a két fő irányú tévécsatornát, hogy miért is jó ez nekik az kiderül a későbbiekben, azért annyira nem kell örülni, hiszen ami szemét azt általában kidobják, csak most már rendesen megy az újrahasznosítás folyamata is, hulladékból terméket fognak majdan előállítani.

    VálaszTörlés
  3. Szívesen segítek én is csomagolni.Több mint 3 éve nincs tv-m.De egy olyan csatornát amit fentebb említettél szívesen néznék.

    VálaszTörlés
  4. Azért a hír Tv bemutatta a MONSANTO elleni tüntetést ma ....Így teljes

    VálaszTörlés
  5. Teljes mértékben egyetértek minden gondolatoddal!

    VálaszTörlés
  6. Naakkó...
    Legelébb. Sietek közölni, annyit pityeregtem mán eme hírcafatka hallatán, hogy lassan kiszáradok.

    De... Azé az elég érdekes, hogy, amit valamiféle kormányzati (legyen az bármiféle ország/nemzet bármiféle kormánya) intézkedés (terv?) felvetődik az ilyen multi/megatársaságok érdekeltségei irányába, rögtön gyön a siránkozás, finom utalgatás... mega "kénytelenek leszünk kirugdosni mindenkit" szöveg.

    Aztán. Itten vannak ezek a közlemények.
    RTL: "...Az adó egy teljes iparágat tesz tönkre, amely az elmúlt öt évben már így is bevételei felét elvesztette..."
    (Na ez a veszteség vajon hogyan keletkezett? Mer tuti nem azé vót, mer eddég is hülyéreadózták magukat. Ha meg nem teljesítettek, akkó mit pityereg?)
    CsigaTV: "... ezzel szemben költségvetési oldalon - tekintve, hogy egy 100 milliárd alatti reklámpiacról beszélünk - nagyságrendileg nem jelent számottevő bevételt..."
    (Hamán médiában és kommenikációban járatos arcokról van szó - állítólag -, akkó hasznos lenne talán a ilyen közleményekben nem elvágni a saját torkunkat. Merugye... ha nem számottevő a bevétel, akkó... a) minek siránkozik? b) ha nem igazán éri meg neki, minek csinálja?)

    Aztán, dobáljunk százalékokat:
    - Ez azér van mer a Vittore (a Mink Urunk) így kompenzálja a legutóbbi taslit, amit Brüsszelben kapott.
    - Ezt a ágazatot még nem zsigerelték hülyére "narancsos barátaink", s kell a lóvé mindenképp a következő befizetésre. Különben kiteregetik a szennyest. Esetleg gyön "Igor és Tsa. Adósságvisszatérítési Tanácsadó Bt." és...
    - Van ezer butí... izé... tájékoztató csatorna, négy-hat megszűnése még az állóvizet se igazán kavarja fel.
    - Valami sunyiságot fognak (megin) átnyomni a közeljövőben a Parlamentben és köll a terelés.
    - A sunyi bácsiknak lassan abszolúte semmi szükségük mán az ilyen "hátulról mellbe" módszerekre.

    És biztos lehetne még dobálni a különféle ötleteket.
    De az is lehetséges, hogy maj kapnak egy jelképes "befizetési felszólítást/kötelezvényt" (miután végigrítták a világ összes szervezetét milyen nagy elnyomkodás csinyál mán itten megin a Viktátor), amit még röptiben át is tolnak a kedves userra. (Merugye... nálunknál ennek mán lassan hagyománya van.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Quedra, nézz be hozzám is, mit gondolok erről az egész hajcihőről:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/05/tavozz-tolem-retek-klub.html

      Törlés
  7. az a baj hogy most is csak hazudnak, bármilyen adót is vetnek ki rájuk biztosan nem fognak kivonulni

    VálaszTörlés
  8. Persze, hogy nem fognak kivonulni..... Bolondok lennének itt hagyni ezt a piacot. És persze gazdáik sem engednék, hiszen a globalista médiának küldetése van...

    Adná az ég egyébként, hogy legalább 1 hónapra elsötétülne és az emberek ráébrednének, hogy van élet TV nélkül és talán jó sétálni egyet esténként vagy beszélgetni és megszeretgetni a saját gyerekünket...

    Szerintem sokan beszállnának ebbe a kiebrudalásba... bár még többen ragaszkodnának hozzájuk, mert az életük válna üressé és hirtelen nem tudnának mit kezdeni családtagjaikkal vagy társaikkal, akikkel beszélgetni kellene vagy az estéket értelmesen eltölteni.

    Ráadásul elvonási tüneteket okozna....Mert nem kapnák meg a szokásos tompító agyhullámokat és idegességgel, agresszióval reagálnának a hiányra....

    VálaszTörlés
  9. az tény, hogy az elbutulást nagy mértékbe elősegítik és a félretájékoztatásban és elhallgatásban is élen járnak ezek a csatornák, de szerintem itt érdemes több dologt is átgondolni.
    nem is olyan régi hír, hogy a tv2-t árulják és állítólag fideszes érdekletségű érdeklődő is van a megvételére. a reklámadó a jelenlegi árát valószínűleg sokkal lejjebb fogja tolni, így olcsóbban megszerezhető (tv mutyi).
    ha kivonulnak a csatornák lesznek helyette "nemzeti" csatornák, amikből a csak a fidesz fog folyni éjjel-nappal.
    a költésgvetés nem hogy gyarapodni, hanem nagy mértékben csökkeni fog.
    - az alkalmazottak által befiztetett adó el fog tűnni. feltételezem ez elég nagy összeg, mert nem kevés ember dolgozhat ezeknél a csatornáknál, illetve a nagyobb beosztásban dolgozók elég magas összegeket kapnak (több milliós fizetések, amik be is vannak jelenetve, tehát adóznak utána)
    - nem csak a munkavállalók utáni adó tűnik el, hanem az állások is megszűnnek, vagyis a munkanélkülieknek segélyt kell osztani, ami szintén az államkasszából fog kimenni.
    - a csatornáknak feltételezem több kisebb cég is bedolgozott, akik szintén megszűnnek (újabb adó kiesés és munkanélküliek)
    - ha valamilyen magyar zene vagy magyar producer által írt zene megy valamelyik műsorban vagy éneklik tehetségkutatón feltételezem jogdíj köteles (legalábbis a rádióknál fizetni kell minden egyes lejátszásért), azaz az a zenészel is kapnak egy újabb pofont.
    - valószínű van még több dimenziója is a történetnek (pl a reklámügynökségek megszűnése, a munkanélküliek kevesebb fogyasztás, vagy a kevesebb befolyt adó miatti újbóli megszorító csomagok), de ezekbe most nem mennék bele.

    a lényeg, hogy itt a cél nem a szenny csatornák megszűntetése, mint ahogy a trafikokkal sem a dogányzás megszűntetése vagy a chips adóval az egészségesebb élet.

    a csatornák kivonulásával semmi sem fog változni, inkább rosszabb lesz minden.

    a buddha által említett csatorna nem érdeke senkinek (csak az emberiségnek), tehát az nem fog megvalósulni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SBG Buddha
      Teljes mértékben egyetértek a cikkeddel , ha kell segíttek nekik költözni .

      exr
      Akkora baromságokat irogatsz , gondolod ha kivonulnak üresen marad a piac , lessz másik tv akinek bedolgozhatnak a magyar vállalatok , nem kell külföldi főnök aparátus . És kinyalhatod a ballib hátsoját .

      Törlés
    2. "ha kivonulnak a csatornák lesznek helyette "nemzeti" csatornák, amikből a csak a fidesz fog folyni éjjel-nappal"

      és kik fognak bedolgozni? a rokonok meg haverok...

      Törlés
    3. "és kik fognak bedolgozni? a rokonok meg haverok..."

      Első sorba magyarok .

      Próbálj már különbséget tenni mit tett a drágalátos gyurcsány kormányod 8 éven keresztül , és hasonlítsd már össze a fidesz kormány cselekedeteivel . Nem látod a különbséget ?
      300 százalékkal emelte a ferenc barátod a gázt , 200 százalékkal a villanyt .stb

      Törlés
    4. nagyon el vagy téved a gyurcsány nem a barátom, mint ahogy egyik pártal sem szimpatizálok.

      "Első sorba magyarok"
      számomra azok nem magyarok, akik eladják az országot. az előző kormányok is ezt csinálták, még mielőtt megint rámsütnéd a baloldali bélyeget.

      nem akarok és nem is fogok politizálni, részemről itt lezárom a vitát.
      elmondtam a véleményem, ha nem értesz vele egyet, akkor nem, különösebben nem érdekel.

      és szerintem pont ez a legnagyobb probléma, hogy a sok agymosott csak jobb és bal oldalban tud gondolkodni, hogy csak úgy lehet élni, hogy valamelyik pártnak a seggét nyalod és a hülységeiket szajkózod. ha megemlíted, h x szar, akkor automatikusan y párti vagy, holott fogadmad sincs semmiről. és ha ő y, én meg x, akkor ő csak ellenség lehet. ha más a véleméyne, akkor már ellenem van. a politika a legjobb fegyver a megosztásra a vallás után. és milyen jól működik, a nagy felvilágosultak ugyan úgy benyalják...

      Törlés
    5. Ez nem is politika. Tudod mi a különbség a mai magyar bal és jobb oldal között ? A bal oldal (Maszop, LMP, DK meg a t..m tudja milyen kamu pártok) a nemzetközi liberális globalomán háttérhatalmi elitet szolgálja, a jobboldal (Fityisz) meg simán protekcionista. De legalább nem adja el sz országot a sátánista balf...szoknak.

      Törlés
    6. arpiel
      A megfogalmazásoddal egyet tudok érteni . de nem bánom ha nemzeti érzelműek kapják a melót , a jobboldaliak szívtak eleget nyolc év gyurcsány bajnai kormányzás alatt , mint ahogy én is ugy hogy a ballibesek húzodjanak kicsit vissza .
      A tv2 és a retek klubb nem fog hiányozni . Lesz helyette más tv , reméljük jobb , majd részesülnek magyar tv-k a nem is kevés reklám pénzből .

      Törlés
    7. exr
      Azt irod hogy "nem akarok és nem is fogok politizálni" .
      Pedig pont azt csináltad , csak hülyeségeket írogatsz .
      "nagyon el vagy téved a gyurcsány nem a barátom"
      Szerintem meg részed volt csurcsány és a ballib hatalomra kerülésében , amit most szégyelsz bevallani .

      Törlés
    8. "A buddha által említett csatorna nem érdeke senkinek (csak az emberiségnek), tehát az nem fog megvalósulni."
      Az embereket az érdekli, amit gyakran hallnak, vagy ami a többieket is. Ha megvalósulna egy olyan csatorna, és elhitetnék az emberekkel, hogy az a menő, hogy mindenki azt nézi, akkor néznék az emberek.

      Törlés
  10. ÁMEN ! De ha ez bejönne, mit fog ezért Ovi kapni ? Már így is nagyon az EU bögyében van ! De azt azért még megjegyezném Buddha, úgy hogy megyek én is ha kell pakolni a cuccukat, a 700-as Club-ot nem kellett volna oda montázsolni, mert ebben van némi "nyúl viszi a puskát" feeling ! Ha érted amire gondolok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmit. Miért csapna a bal kéz a jobb kézre? Dicséretet kap meg pár milkát a privát számlára, mert ügyesen végrehajtja a gazdi parancsait :D Sikerül egy ujabb indokot is találni, hogy tovább sarcolják nemzetünket, ebből OrBÁBnak semmi kára nem lesz, aki szív az a nép.
      Vegyétek már észre, hogy ez kirakat! A médiát és a politikát ugyanazok mozgatják.

      Törlés
  11. Azért nem kell panaszkodni van ovi tv bőven M1,M2,Hír tv,Echo,Duna,Duna World!!!Hí szempontból ezek legalább olyan gagyik mint a kereskedelmi csatornák!!!Szívesen segítenénk nekik is bezárni az ajtót kívülről.

    VálaszTörlés
  12. Beszeltek itt butitasrol?!Ti butitjatok sajat magatokat!!Engem nem erdekel egyik csatorna jovoje sem,ezert nem is foglalkozom vele.Miert foglalkoztok azzal ki mit nezz.Ha szerintetek mind a 2 csatorna sz@r akkor ne nezzetek!En szeretek tvt nezzni,de kizarolag csak olyan csatornat figyelek amin nincsenek hirek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszabban ki akartam fejteni de szerintem is elég ennyi.
      Azt azért még leirhatnád Zoltán ,hogy melyek is ezek a müsorok.
      Nat-geo, history, discovery? Az nem szokott idegesiteni ,hogy mindig kérdöjel van a müsor végén.
      Talán léteznek idegenek? Vajon igy épitették fel a piramisokat? stb,stb,stb....

      Törlés
  13. Sziasztok!

    -Nekünk kb. 6 éve nincs tévénk, tehát nincs mit nézni.
    Nincs is idő rá. Rádiót sem hallgatok azóta sem. Azt meg pláne nem.
    Autóban sem, pedig sokat utazom.
    Csak az első 3 hét nehéz, de nagyon megéri.

    VálaszTörlés
  14. Tv-t csak néha szabad nézni ha pl van valami sportesemény ami érdekel, vagy ha megy egy jó film (természetesen Hollywoodot is csak úgy érdemes ha az ember tisztában van a filmek tudatalatti mondanivalójával), de aki rendszeresen ott ül órákat és bámulja a sok faszságot az hülye lesz.

    VálaszTörlés
  15. RETEK KLUB ÉS TV2 ...
    sajnos vannak olyan emberek akik minden nap ezeket a szarokat nézik.
    nekem sincs tévém és remekül megvagyok nélküle,
    a generáció pedig csak torzul.

    nem semmi dolgok ezek!
    jó cikk!

    VálaszTörlés