2012. június 18., hétfő

Mit üzen Jay-Z és Kanye West? Rendőrállamra programozás-Elemzés #1


A napokban megnéztem Denzel Washington új filmjét a Safe House-t. Nagyon tetszett és érdekelt is, mivel valós CIA módszerek vannak benne. A film végén van egy szám, ami nagyon "ütősre" sikerült: 
Jay-Z és Kanye West - No Church In The Wild
Mivel szeretem az ilyen zenét és tudom kik ők, rákerestem a videoklipre. Meglátjátok, brutális és minőségi munka! Na de most nem ezért vagyunk itt! Hanem az üzenet és a szimbólumok miatt.

Az "Illuminati-kontrollált Zeneipar" két vezéralakjáról van szó, pont ezért érdemes rájuk figyelni, mit is akarnak közvetíteni.... Hiszen nagyon fontos szerepük van az üzenetek eljuttatásában milliókhoz. Ha ezt tudjuk, már csak egy kódrendszer ismerete kell a megértéshez. 

Kérlek, ne lopd el a cikket és tartsd tiszteletben a befektetett munkát,
hogy a VilagHelyzete.com oldalt, mint forrást, mindig megjelölöd! 



A Prediktív programozás szépen tettenérhető

Napjaink zenei videói miért mutatják olyan gyakran a rendőröket tömegoszlató felszerelésben és erőszakos elnyomás eszközeivel együtt? Ez egy eszköz, amivel megpróbálják elfogadtatni egy rendőrállam koncepcióját a tömegmédiában? Két friss eklatáns példa erre az agendára  Jay-Z és Kanye West “No Church in the Wild” és Adam Lambert  “Never Close Our Eyes” videója. Önmagáért beszél, ha megnézitek.
A zenéjük (saját vélemény) csúcskategória, nagyon ütős, a libabőr futkos, annyira jó. Ezt el kell ismerni ! Pont ez a lényeg....



Még ha stílusuk eltér is egymástól, a mögöttük lévő üzenet nagyon hasonló és teljesen egybevág a VilágElit rendőrállami terveivel. Ez a cikk ezen videók jelentését és hatásait próbálja megtalálni.

/A Prediktív programozás : egy finomabb formája a pszichológia előkészítésnek, hogy a nyilvánosságot felkészítsék eseményekre és megismertessék vele a társadalmi változások által végrehajtandó terveket.

Amikor ezen változásokat a filmeken/zenén keresztül a nagyközönség már megismerte , könnyebb elfogadtatni a dolgokat, ahogyan Alan Watt nevezi...s csökkentik ezzel az esetleges ellenállásokat./

Miben közös Jay-Z és Adam Lambert ? Első pillantásra semmiben. Másodjára annyi, hogy mindketten a zeneipar főáramú művészei és még ha bizonyos ponton, stílusban és tartalomban el is térnek, azt várják tőlük, hogy az Elit Agenda (propaganda, terv, program....nem tudok erre jó magyar szót..) szócsövei legyenek. Ahogy egy korábbi cikkben olvasható a Vigilant Citizen oldalán "Transzhumanista és Rendőri Állam Agendája a Popzenében" címmel (The Transhumanist and Police State Agenda in Pop Music), a szórakoztatóipart arra használják, hogy promótálják és elfogadottá tegyék a fiatalok szemében egy Rendőrállam koncepcióját.
Amióta az a cikk 2010-ben megjelent sok más művész is használta az elnyomó rendőri erő és az erőszakos elnyomás képét munkáikban. Az élő fellépésektől videoklippekig tudatos és folyamatos erőfeszítést látunk, hogy popsztárok menő és sexy kisugárzását, auráját rohamrendőrök (egy szabad társadalomban amúgy iszonyatosnak tűnő) látványával kapcsolják össze.

/A módszert korábban meg megismertük : 
Média és Hollywood - A manipuláció nagymesterei/
Két példa a közelmúltból a rendőrállam fennmaradásáról a popkultúrában Jay-Z és Kanye West klipje No Church in the Wild és Adam Lambert’s Never Close our Eyes száma. A tény ellenére vagy talán pont azért, hogy a két dal 2 teljesen eltérő műfajt képvisel, 2 különböző piacot (közönséget) céloz meg és hozzájárul, hogy a Rendőrállam képével töltse meg a populáris kultúrát. Bár a hatóságok nem feltétlenül festenek úgy, mint "jó fiúk", mégis ott vannak, mintha jelenlétük bármilyen nyilvános demonstráción természetes lenne.
Nézzük meg a videó szimbolizmusát és mögöttes jelentését !

No Church in the Wild - Nincs Egyház (vallás) a Vadonban

No Church in the Wild -nak inkább filozófiai vonatkozásai vannak. A dalszöveg és a cím is elsődlegesen a vallási dogma elvetése és egy humanista (talán hedonista) életmód felkarolása. A vallási intézmények, mint az Egyház felesleges emberi konstrukciók, amit a természetben nem találunk meg. (Ne felejtsük el, hogy a New World Order 3 fontos célja a Vallás, Család, Nemzetállamok megszüntetése, mert ezek mind akadályát jelentik az eugenika alapjain létrehozandó transzhumanista Világállamnak, Világkormánynak)
Akkor a videóban fákat, folyókat látunk? ... … Ó nem...
A klip rohamrendőrök által fehergelt srácokkal van tele, akik molotov-koktélokat dobálnak. Miért? Hogyan kapcsolódik ez a dalszöveghez? Nem nagyon tudom, de az biztos, hogy a videó kb. 5 percnyi (zene és képek által) érzelemgazdag felvétele dühös lázadók és erőszakos rendőri elnyomás összecsapásának. Tökéletes módja, hogy fiatalokat érzéketlenné tegyen a Rendőrállam koncepciójával szemben. (Ez pszichológia és manipuláció tudománya.... 60-as évek óta kifejlesztett Csúcstechnológia!!! "Mind-Control", mely jelenleg a legnagyobb rejtve használt tömegeket irányító "eszköz. Szemmel nem látható - de azért megtanulva észrevehető! )
A videó egy fickóval kezdődik, amint lángra lobbant egy Molotov-koktélt Prágában (néhány jelenet pedig láthatóan Párizsban lett felvéve).

A videóban a lázongóknak láthatóan nincs "ügyük", amiért tiltakoznak, ők tisztán az agresszor szerepében jelennek meg.
Nos, rögtön az összecsapások közepében találjuk magunkat, a tömegoszlató felszerelésbe öltözött rohamrendőrök és fiatal lázongók között. Nincs előzetes magyarázat és a lázadóknak sem adtak "nemes ügyet", amit megvédhetnek. vagy ha mégis, a nézőben ezt nem tudatosítják... ez is egy mód, ahogy a tömegmédia összekapcsolja a világban szerte zajló lázongásokat. Összemossa és nem rendel hozzájuk ügyet: Csak értelmetlen erőszakot látunk, amit a lázongók kezdeményeztek. 

A tiltakozók dühösek és agresszívak. Háttér-történet nélkül, mely az elkeseredést kiváltotta, még inkább nehéz azonosulni velük. 
A rendőrök nem sokáig tűrik ezt a szarakodást. A fiatalok nekik rontanak erőszakosan, ürügyet adva, hogy elővegyék fényes fegyvereiket és még erőszakosabban válaszoljanak. És ütik őket, ahol érik....

Ez a srác is kap rendesen

Ennek kiütik a lábát és miközben hanyatt esik egy másik rendőr látszólag nevet az egészen.

Ennek közvetlen közelről könnygázzal nyomják tele az arcát, mely sokban emlékeztet a Davis Egyetemen történt rendőri brutalitásra... (a kép az egész világot bejárta brutális és igazolhatatlan volta miatt. 
Mindezen jelenetek lassítva slow-motion felvételben jelennek meg jó kis ritmussal a háttérben. Ahogy  Dave Chappelle mondta egyszer legendás Chappelle Show c. műsorában, "lassítva minden jól néz ki". Még az is, hogy rendőrök lóról leütnek egy védtelen srácot. Ilyen közvetlen módon dicsőítik a rendőri elnyomást? Képek furcsa egymás mellé illesztése következik: (ne feledjük, már megtanultuk, hogy ezekben a méregdrága klipekben és reklámokban minden képnek üzenete van!...Szerk) 

Ezt a srácot lovasrendőrök vadásszák le,
majd egyenesen fejbecsapják a bottal.
Rögtön a jelenetet követően egy szoborról bevágás, mely a fenti erőszakos jelenet mélyebb jelentését adja meg.

A jelenetet követően, amiben az egyik lázongót rendőr ütötte le, egy kép villan a Minotauruszt leütő Thézeuszról. Ez a történet a görög mitológiában ezotérikusan jelképezi, ahogy az ember "alsóbbrendű, állati" oldalát megöli, hogy majd elérje a felsőbb rendű megvilágosodott oldalát
(- Illumination).
Azt üzenné a videó, hogy a lázongó tömegek a társadalom "alsóbbrendű,állati" oldalát szimbolizálják, amit majd megszelidítenek (vagy leölnek) a felsőbb rendű, (Illuminated) valakik ? 
A videó számos drámai bevágásban Párizsban található szobrokat használ fel, egy néhányat a Diadalívről. Ma már nyílt titok - hála más szimbólum-és igazságkutatók cikkeinek (Sinister Sites), (David Icke itt részletesen Róma titkos szimbólumairól) - hogy a legnagyobb városokban található szobrokat és műemlékeket gyakran a "VilágElit" és a mögötte álló titkos társaságok szimbolizmusa, mithológiája és filozófiája hatja át. Ez ma már TÉNY!
Mivel ezen hatalmas műemlékek építését is leggyakrabban az Elit kezdeményezte és pénzelte, így inkább várható is, hogy őket és a nézeteiket képviselik.
A  videó kontextusában ezen kő műemlékek mutatása arra emlékeztet, hogy az utcák szintjén kérlelhetetlenül megnyíló káoszt az Elit látja és ami zajlik az valószínűleg a belegyezésével történik.
Az Elit szabadkőműves mottója ismert: Ordo Ab Chao (Order Out of Chaos - Rend a Káoszból)?
Később a videóban nappalból éjszaka lesz..... Az összecapás jeleneteiben lézerfények, stroboszkópok jelennek meg,... olyanok, amiket általában klubbokban látni. 

Rohamrendőrök lézerfényekkel. Igazából olyan dolgokkal "képzettársítják" a Rendőrállamot, amit fiatalok élveznek.
Amikor ilyen fényeket látunk, ott általában valami jó dolog történik, mint zene, buli, tánc. Akkor miért vannak körös-körül a rendőrök rohamfelszerelésben? Már megint próbálják összezavarni a fiatalok elméjét a "jó öreg" kognitív disszonancia" alkalmazásával? Jelen esetben összekeverhetik: rendőrség által elnyomva nem egyenlő a bulival ! 
A videó végén igazából senki sem győz vagy veszít. A lázongók visszacsapnak és győztesnek tűnnek, amíg a rendőrség ugyanúgy áll a helyén. Más szavakkal, semmi nem változott és megmaradt a status quo. Egy elefánt jelenik meg furcsa módon Párizs utcáin, arra emlékezteti a nézőt, hogy a kérdéses "Vadon", tulajdonképpen a társadalmunk, ahol az emberek úgy viselkednek, mint az állatok és az erősebb győz. A Vadonban nincs Egyház, nincs megnyugvás a vadság elől, csak a kőszobrok látnak keresztül az erőszakon.
Ezek a kőszobrok szimbolizálják a "bábosokat" - az irányítókat, akik kézben tartják a szálakat mindkét oldalon. Mindezt annak érdekében, hogy továbbvigyék tervüket és egy még ellenőrzöttebb és elnyomottabb társadalmat hozzanak létre. 

(Ez már csak utólag jutott eszembe és nagyon zárójelben jegyzem meg, mert kicsit demagógnak tűnhet:
2 számot látunk visszatérően megjelenni a klipben:
-Az egyik a fenti képen látható 21. Nekem erről rögtön az AGENDA 21 nevű titkos szervezet jutott eszembe, mely pont ilyen propagandák és folyamatok, trendek kidolgozásáért felelős.
- A másik a P94 a rendőr sisakján. A "P" a szabadkőműves páholyok ismert jelölése. Például közismert a P2 (Propaganda Due) nevű szabadkőműves páholy irányító szerepe Európában.
Az már csak tényleg "véletlen", hogy P 9+4 = pont 13 a kedvenc számuk !!!
Mindig visszatér és a klipben nagyon sok "3"-as jelenik meg.
Na persze ez már csak ilyen okoskodás...de mi van, ha mégsem butaság..... )


Folytatása következik....

Forrás: VigilantCitizen       
Fordította, Szerkesztette, Kibővítette: 
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó előzmények: Média és Hollywood - A manipuláció nagymesterei
Kapcsolódó cikk: 2012 - A Kezdet vége vagy a Vég kezdete? Vintage-Derevya és tökéletes szimbólumok
TABU #1 - Miért van okkult Szaturnália kultusz nyíltan és burkoltan ? A Mágia létezik!

TABU #2 - Beszédes szimbólumok - Titkos energiák vagy ez az isteni rend ?

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

31 megjegyzés:

  1. Elfelejted, hogy a vallásnak és a hitnek nincs köze egymáshoz. Támogatom az egyházak és a vallások elpusztítást. A vallások a legkárosabb dolgok egyike ezen a bolygón.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem a is igazán a vallásokkal van a baj, sok van pl a buddhizmus ami lényegében jó.
      az álszent alávaló kereszténységet kéne eltakarítani a világról.

      Törlés
    2. Pontosan, a hitnek élnie kell csak mindenféle felcicomázott vallás nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy a vallás által félrevezetett embereket bottal kellene agyonverni. Szerintem.

      Törlés
    3. Kis képzavar, nem a vallás vezet félre hanem az erre rátelepedett egyházak :) Tudom játék a szavakkal de a hitből fakad a vallás. Arra meg jön egy szervezet, az egyház és ez ami sokat ront az öszképen. Legalább is ami a keresztény egyházat illeti. Amúgy jah, emiatt senkit nem kéne ütni.

      Törlés
  2. Az a baaaj (szerintem): egy kicsit egyoldalúan vannak interpretálva ezek a klippek (kicsit gondolat-irányitó,szájbarágó-de hát ez kell a Népnek.. meg demokrácia).
    Nem fogok több klipelemzést csinálni, mindenesetre meg tudom érteni (valamilyen szinten ugye, mert hol vagyok hozzá képest-sehol) Jézust, mikor megkérte Júdást arra-amire..
    Mindent félre lehet magyarázni (indulásnak ajánlom Brian életét megnézni - a Szandálja és a Töke)

    Ezen mindenesetre jót derültem: Egy elefánt jelenik meg furcsa módon Párizs utcáin, arra emlékezteti a nézőt, hogy a kérdéses "Vadon", tulajdonképpen a társadalmunk, ahol az emberek úgy viselkednek, mint az állatok és az erősebb győz.

    Ajánlom az elefántot mint szimbólum pl. Dali képein.
    http://whybuyart.blogspot.com/2011/02/lady-gaga-borrows-ideas-from-salvador.html

    valami talán (véletlenül?) elkerülte a figyelmeteket:
    http://whybuyart.blogspot.com/2011/02/lady-gaga-borrows-ideas-from-salvador.html
    (és abbahagyhatnátok már a gonoszozást, ott ahol nincs..)- lassan kezd ez az oldal is humorlappá válni..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még annyit hozzátennék: tessék megnézni a többi művüket is- Jay-Z (általában véve) a Bal (sötét,negativ) oldalt szokta megjeleniteni, Kanye West pedig a Jobb (világos,pozitiv) oldalt.

      http://www.youtube.com/watch?v=IyyS1HduPgo
      (mondhatni-megtért..és ne gyertek a Powerrel, ha figyeltek erre a számra, sok mindent megértetek)

      Törlés
  3. a vége felé csimpánz hangokat is lehet hallani a klipben, nekem ebből az jön le hogy idióta majmoknak állítják be a lázadókat

    VálaszTörlés
  4. Igen Buddha egyik utolsó írásában kijelentette: "Kerestem az igazságot,de nem találtam meg...."... - milyen jó egy ilyen embernek hinni, aki maga sem tudja mi az igazság... (és mégis a legtöbb ember buddhista a világon).
    Ez a klip előképe a görög,spanyol,usa,magyar stb... zavargásoknak, ami hamarosan eljön...a szörnyű mégis az, hogy egyik fél sem különb a másiknál, mindegyik erőszakhoz nyúl "megoldásként"... én nem szeretném sem a rendőrállamot, sem a köznép haragja által vezérelt világot sem....
    Én csak egyet tudok, és ezért agyon is csaphattok:

    JÉzus mondja: Jelenések könyve 22,7

    "És íme, eljövök hamar: boldog, aki megtartja e könyv prófétai igéit."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre a kommentre reagálnom kell. Ki mondta neked, hogy a legtöbb ember buddhista a világon? A legtöbb ember keresztény (ez érthető, hiszen a középkorban tűzzel-vassal verték mindenkibe) és nem is vallás. A vallás feltételez egy istent, na már az nekik nincs.

      "Nincs semmi és ami van az a semmi"

      Az erőszakkal kapcsolatos álláspontoddal egyetértek, de...
      A rendőrség már így is mélyen beleivódott a társadalomba, szinte neki van a legnagyobb fegyelmező szerepe. Ezt a hatalmas erőt, amibe mindenki beleszületik, a szocializáció során még példaképnek, a rend urának tüntetik fel, szerinted mivel lehetne "legyőzni", kiiktattni? Ők megtehetnek veled bármit, megengedett fegyverhasználatuk van. Szerintem ha van egy tüntetés és te leülsz lótusz ülésbe, nem fognak melletted elmenni, ugyan úgy összevernek. Tehát igen, nekünk is verni kell őket, csak egy a lényeg, ha sikerült felszámolni az intézményüket, akkor ne az ő módszereiket vigyük tovább.. (szerintem ha sikerülne ilyen, akkor ez meg se fordulna senkiben)

      Törlés
    2. Kinek hiszel inkább? Aki ragaszkodik ahhoz, hogy megtalálta és birtokolja az "egyetlen"igazságot vagy aki beismeri, h esetleg nem? - még ha én az általad említette Buddha idézetet nem is ismerem és buddhista sem vagyok, de tény: a buddhizmus az EGYETLEN vallás ami nem akar nekem bemagyarázni dolgokat meg meghatározni mint a többi...főleg a kereszténység...

      Törlés
    3. Testvéreim az Úrban és azon kivül!
      Jézus testvér az esszénus közösségből úgy döntött: megosztja Veletek tudását, melyet 40napi meditáció (böjtölés,ima,mantrázás-ahogy jólesik)után született.

      Szerintem nem sokan csinálták utána.
      1. azok vitatkoznak most,
      2.: senkinek nem gyanús, hogy előbb tüzzel-vassal irtják őket, aztán pedig tűzzel-vassal terjesztik?

      ajánlott olvasnivaló: Holt-tengeri tekercsek 1947-ből.

      (nem ide tartozik, de a Galaxis utikalauzban is megvoltak a tervek 40éve-arról ők nem tehetnek, hogy senkit se érdekel.. :P )

      Törlés
    4. Bocsi, nem egyértelmű számomra, hogy kinek írtad a kommentet. Ha nekem címezted, én nem vitatkozom, csak kiváncsi vagyok más véleményére és én is megosztom a tudásom, véleményem. A meditációval kapcsolatban annyit, hogy rendszeresen meditálok és érzem, hogy még többen kellene.

      Kérlek fejtsd ki a 2-es pont alá írt kérdésed. Kiváncsi vagyok :)

      Törlés
    5. Ismeretlennek (nem cimeztem) az előző hozzászólásomat.
      Ilúvatar:
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Essz%C3%A9nusok
      http://en.wikipedia.org/wiki/Christianity
      Majdnem 300évig irtották őket. A könyvek nagy része megsemmisült, eltüntették. És hirtelen jött egy jótevő -Constantin (közben majd zsinatok+cenz Ura) és államvallás lesz. Sokfelé. Jézus testvér szavai és tettei meg itt-ott maradtak épen benne..

      Valahol láttam egy videót a tudás nyolc fátyláról, amin túl az igazság "lakik". (És véletlen pont) 9 stációja volt eredetileg a sétának..
      "A hagyomány szerint Jézus Anyja és egy-egy tanítvány a föltámadás után naponta végigjárta az ún. szent körutat:
      1.Utolsó vacsora terme
      2.Annás és Kaifás háza
      3.Golgota
      4.Szentsír
      5.Praetorium
      6.Getszemányi kert
      7.Olajfák hegye
      8.Kidron-völgy
      9.Sion hegye"

      Budha szavai Bizottság módra:
      http://www.youtube.com/watch?v=yiwYFeLV0hE

      Szimbolizmus-hegyek. És ha még valaki nem látta a Prometheusz filmet-az feltétlenül nézze meg.

      Törlés
    6. Véleményem szerint hiába keressük itt az igazságot, mert az odaát van.

      Törlés
  5. Jó a cikk. Megnéztem a forrásod, és volt az oldalán egy cikk erről: Vintage - "Derevya/Trees"
    Nézzétek meg youtube-on a videóklippet, mert valami elképesztően durva illuminati propaganda van benne. A végefelé megjelenik a tűzben izzó föld, mely felé aszteroidák közelednek, fölötte egy visszaszámláló órával és egy fényben álló meztelen nővel (fényhozó?). Amikor vége a visszaszámlálásnak, akkor mindenki aki a piramison kívül volt meghal, és a piramis csúcsán erős fényben áll ugyanaz a női alak... Nem tudnék 1mp-et sem linkelni a filmből, ami ne lenne 99% propaganda...

    VálaszTörlés
  6. Ja és a visszaszámlálás 2012-ről indul :)
    Megérne egy több oldalas cikket :)

    VálaszTörlés
  7. „Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.” Máté 7,13-14

    Én nem győzködök senkit, ha maga az Ige, Jézus Krisztus nem győz le és meg, akkor gondolj, amit jónak látsz, elveszel... Nem sok időnk maradt, ez már egy démonizálódott világ, benne élünk az antikrisztusi korban, bármikor színre léphet... lehet már láthattuk is.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a középső kapu az állitólag a három közül.. ha odaérünk meglátjuk.
      (sőt, mivel ezt most olvassátok, fel fogjátok ismerni, miről is beszélek)
      szinház az egész világ.. és lassan az előadásnak vége.. kérem lassan készülődjenek az el/haza/át-menetelre. ne nézz az erős fénybe. és ne ragadj itt le. a könyv becsukódik..

      Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=5IOlIWjtVg0&feature=g-logo-xit

    Ezt tessenek megtekinteni !!! Érdekes tanulmány.......

    VálaszTörlés
  10. Zplus írta: "szinház az egész világ.. és lassan az előadásnak vége.. kérem lassan készülődjenek az el/haza/át-menetelre. ne nézz az erős fénybe. és ne ragadj itt le. a könyv becsukódik.."

    Ezzel én is egyetértek. Azonban szerintem ha majd egyszer csak a káosz közepén megjelennek hatalmas űrhajókkal "jótevőink", azok nem biztos, hogy a megfelelő kapun át akarnak vinni minket. Én óva intek mindenkit attól, hogy felszálljon bármilyen hajóra is, bármennyire is úgy lesz beállítva a finálé, hogy ők a megmentők. Az igazi fejlődési ugrás szellemileg történik meg, így tud az ember magasabb tudatszintre lépni, - ehhez nem kellenek bádogdobozok - és amikor ezt eléri, akkor annak az embernek már "automatikusan" megjelenik a szükséges kapu, a kijárat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te Mazsola, mintha ezt az a romániai kisfiú is mondta volna, nemÜ (aki szintén reptilián, viszont a jó oldali) Mármint ezt az űrhajós dolgot, hogy nem kell felszállni rá. De lehet hogy keverem valami más infóval. A lényeg, hogy ezt én is hallottam és egyetérek. A szellemi fejlődésre kell koncentrálni és nem pedig a menekülésre.

      Törlés
  11. http://www.youtube.com/watch?v=QSs6oNZh0fY&feature=relmfu
    Ez Adam Lambert klipjének a forgatásáról szóló videó. Valaki aki jobban tud angolul lefordíthatná nekem, amit én kivettem belőle, hogy a klip azért készült hogy tartsuk nyitva a szemünket, az elménket, a szívünket, a New World Order szó is elhangzik, valamint a mindent látó szem is, az emberek általa vannak kontrollálva. Nyíltan kimondja a dolgokat, ezért is furcsa nekem, mert a klip elvileg arra buzdít minket hogy soha ne csukjuk le a szemünket, tartsuk nyitva. Az üzenet teljesen más lenne, elvileg, mint az elfogadtatása,valamint a felkészítés az új világrendre.
    A vallás kérdésében csak annyit fűznék hozzá, hogy az egyház a legkorruptabb, legellenszenvesebb intézmény amit valaha láttam. Mondom ezt úgy hogy egyházi középiskolába jártam, mondanom sem kell én voltam a fekete bárány, a nyájban, sokszor álltam a szőnyeg szélén. Én hiszem azt hogy valami felsőbbrendű erő segít ha kérem, de nekem senki ne magyarázza meg a hitemet, nem mondja senki hogy mit gondoljak, mert a keresztény egyház megmondja. Az ember maga a teremtő, benned van Isten, képes vagy változtatni, jobbá tenni a világot, ha nem mérgezed a lelked az evilági dolgokkal.

    VálaszTörlés
  12. Mint fentebb kifejtettem, ketten énekelnek. Ugyanarról, a saját oldalukról. Nem azt mondja, hogy nincs Teremtő, hanem azt mondják, nincs templom a vadonban. A két tetoválás: Two tattoos: one read "No Apologies" - Nincs bocsánat, mondja az Egyik, The other said "Love is Cursed by Monogamy" -aki a második részét nem érti, annak dolgoznia kell még a szeretet-fogalmán. (a szeretet nem arról szól hány csajjal dugsz, hanem arról, hogy a nap a csótányokra is süt, minden ellenszolgáltatás nélkül)- a Szeretet el lett átkozva az Egy által (a vakok és gyengénlátók szövetsége ajánlásával, az Egy nagy E betűvel, mondom nagy E betűvel)-kinek kedvenc mondása Egy az Isten (szereti ha igy szólitják?), köszönése pedig Ámen(Rá). Na itt csúszik a banánhéj és ezért keveredik a kerités a nyeritéssel..

    Ez klip arról szól.. amit a pap nem fog prédikálni.. és az iskolában sem fogják tanitani. Sőt a politikusok sem fogják elmondani a TVben,etc.. szóval akinek az a fontos, amit megmondanak a megmondók- azok lennének a célközönsége a klipnek-ha értenék.
    ..és a mittudoménhány szoborból kiragadva Thézeusz vs.Minótaurosz szobrot félremagyarázzák..
    És ahogy elnéztem itt a múltkor az egyik poszt alatti szájkaratet.. sokaknak innen sem..
    zplus

    u.i.: és ne ócsároljátok már Rihannát, Lady GaGát, Kanye Westet... mert próbálnak egy kis világosságot gyújtani a sötétségetekben.. olyanok vagytok mint a kövezők Brian életében..
    u.i.2: Éli könyvében is kuffiyah volt a főszereplőn.. és akkor mi van? Én is szeretnék egyet. (Éli, Éli, lama sabachthani?)

    VálaszTörlés
  13. Megpróbáltam úgy végignézni a klipet, hogy ne legyen üldözési mániám... már a címe is azt sugallta, hogy ne kint keress... A Te templomod, az esszenciád nem odakint található... hanem bent a szívedben... az másodsorjában jött le, hogy háborúval nem lehet háborút nyerni... háborúban nincs győzelem...
    ui: ugyanazt látjuk, mégis más üzenetet fogunk fel, hát nem érdekes(?) - ki mire van hangolva..

    VálaszTörlés
  14. Akinek ez a monoton szar zenei csúcskategória, azt sajnálom.

    VálaszTörlés
  15. Valami elmondaná, hogy a Kálvin téren felállított sárga csillag obelisken mit akar jelenteni?

    http://www.iroda.hu/image.php?image=/resources/hirek_hu/32221_voros_csillag_es_az_irodahaz.jpg&width=600&height=400&needwm=1&wmpos=right:bottom&wmalpha=50

    Szerintem nagyon különös....

    VálaszTörlés
  16. Ja, közbe megnéztem, Bruce Willis film díszlet.

    VálaszTörlés
  17. Aki szereti az ilyen zenét, hallgasson Tech N9ne-t. Abba nincs semmiféle Illuminati/Agymosásos cucc... És igen jó zenéket csinál :D

    VálaszTörlés
  18. Nagyon hasznos elemzés! Régebben láttam és most végre megint megtaláltam.
    Ráférne egy elemzés Tóth Gabi - Elég volt című videóklipjére is.
    A magyar hírességek közül kiket érint az Illumináti?
    Ezen gondolkodtatok már?
    Mert egészen biztos vagyok benne hogy Madonna, Eminem, Britney meg az összes többinek megvan a magyar változata és nem véletlenül.

    VálaszTörlés