2012. január 11., szerda

El a kezekkel Magyarországtól! - sajtófelhívás

El a kezekkel Magyarországtól!

Felhívás a világ közvéleményéhez és Magyarország polgáraihoz


Az elmúlt hetekben totális pénzügyi és politikai támadás indult Magyarország szuverenitása ellen. A Nyugatról indított támadás nyilvánvaló célja egy politikai átrendeződés elérése akár egy mesterségesen előidézett államcsőd, vagy puccs által annak érdekében, hogy Magyarország adja fel gazdasági szuverenitása helyreállítására és az adósságcsapdából való kiszabadulásra irányuló törekvéseit, vegye fel az IMF készenléti hitelét, állítsa vissza a jegybank állítólag veszélyeztetett függetlenségét, és ezzel foglalja el újra helyét a gyarmatok sorában.
Az ebben érdekelt hazai és külföldi körök állítása szerint Magyarországon a demokrácia veszélybe került, a szabad választáson kétharmados többséget szerzett kormányt diktatúrával, sőt nácizmussal vádolják. A páratlan nemzetközi rágalomhadjárat és politikai zsarolás célja az ország elszigetelése és térdre kényszerítése. Nyilatkozataikban egyesek odáig mennek, hogy nyíltan kijelentik: e cél érdekében bármilyen eszköz megengedett.

2011. Karácsonyán a magyar Parlament magát antiglobalistának valló ellenzéki zöld pártja által indított tüntetés nyomán megindult a nemzetközi médiagépezet, mely megadta az alaphangot a világpolitika és a bankvilág szereplőinek jól időzített támadássorozatához. 
Az első lépést a Standard & Poor’s Magyarországot leminősítő döntése jelentette, melynek hatására a magyar fizetőeszköz gyengülni kezdett. A politikai támadás vezető szerepét az USA külügyminisztere, Hillary Clinton viszi a magyar miniszterelnökhöz címzett levelével.
A sort az Európai Bizottság elnöke, José Manuel Barroso folytatta, majd csatlakozott hozzá a francia külügyminiszter és az Európai Parlament szocialista, zöld és liberális frakciója is. Követeléseikben az új alkotmány és a jegybanktörvény visszavonására szólítanak fel. A Fitch Ratings leminősítette Magyarországot, majd az IMF már a jegybanktörvény visszavonását szabta feltételül a készenléti hitel felvételének, ezzel nyíltan beavatkozva belügyeinkbe. 
Amerikai közéleti szereplők a szabadon választott, törvényes magyar kormány megdöntésére uszítanak a sajtóban. A média államcsődöt emleget, miközben egyes külföldi tulajdonú bankok rémhíreket terjesztenek arról, hogy a kormány hozzá kíván nyúlni a lakosság bankbetéteihez, illetve hogy megindult volna a tőke és a magánbankbetétek külföldre menekítése. Eközben a nyugati médiumok a demokrácia védelmezőjeként szerepeltetik az ügyészségi eljárás alatt álló bukott miniszterelnököt, akinek köszönhetően 2009-ben valóban az államcsőd szélén állt az ország, és aki 2006-ban békés tüntetőket veretett véresre és kínoztatott meg, a Nyugat hallgatása mellett.
A gazdasági hisztériakeltés megalapozatlan. Magyarország a nemzetközi válság ellenére alacsony, 3 %-os államháztartási hiánnyal és 4 % körüli inflációs rátával, elegendő költségvetési és devizatartalékkal rendelkezik. A magyar gazdaság túl van a válság mélypontján, és most lassú, nyugodt fejlődésre lenne szüksége.
Mi, felelős magyar polgárok megengedhetetlennek tartjuk idegen hatalmak beavatkozását Magyarország belügyeibe. Tiltakozunk a magyar gazdaságba történő nyílt beavatkozás ellen, amelynek egyik eszköze a Magyar Nemzeti Bank. Ez a bank a nemzeté, nem a magántőkéé! Visszautasítjuk, hogy bárki döntsön helyettünk, ki és hogyan vezesse országunkat, hogyan irányítsuk saját életünket. A jegybanktörvény és az Alaptörvény feletti döntés joga a miénk, magyar polgároké! Magyarország gazdasági, politikai problémáinak megoldása csakis a magyar népre tartozik.
Felszólítjuk ezért a magyar szuverenitást és demokráciát támadó érdekköröket, az azokat kiszolgáló szervezeteket és közéleti személyeket, hogy 


El a kezekkel Magyarországtól!


Visszautasítjuk, hogy bármely, de különösen olyan államok fogalmazzanak meg követeléseket Magyarországgal szemben, amelyek gazdasági gyarmatosítást hajtanak végre országok tömege ellen, tevékenységük gyakran súlyosan sérti az emberi jogokat, beavatkozásaik nyomán háborús konfliktusok, menekültek tömegei, nyomor és politikai káosz marad, sőt katonai agressziót hajtottak végre más államok ellen a demokrácia exportja nevében. Visszautasítjuk azon államok helyeslését is, amelyek súlyosan korlátozzák a saját területükön élő magyar kisebbség emberi és kulturális jogait! Negyven év kommunista diktatúra után nem kérünk a pénzügyi diktatúrából és a gyarmatosításból.
Ugyanakkor nem lehet letagadni a kormány által elkövetett súlyos hibákat, melyek a túlfeszített tempójú törvénykezés és a párbeszéd hiányából erednek, ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy nyisson valóságos társadalmi párbeszédet az ország ügyeiről! Tegyen lépéseket a közvetlen demokrácia intézményeinek szélesítése felé! Csak ez nyújthat megnyugtató garanciát a polgárok számára az ország belső békéjének hosszú távú megőrzésére.
Mindezek mellett kinyilvánítjuk, hogy támogatjuk azt a politikát, melynek célja Magyarország szuverenitásának megőrzése!
Kérünk minden hazaszerető, a nemzeti önrendelkezést szívügyének tekintő polgárt, az ország és a nemzet érdekét tekintve álljanak ki a magyar önrendelkezés és demokrácia védelmében. 


El a kezekkel Magyarországtól!



Budapesten, 2012. január 10-én
Élőlánc Magyarországért 
A magyar polgárok üzenetét 2012. január 14-én, szombaton 15 órakor a Kossuth téren, az 56-os örökmécsesnél nyilvános rendezvény keretében ismertetjük, és indítjuk el a külföldi képviseletek és magyar közjogi méltóságok felé.
Kapcsolat:      iroda@elolanc.hu 

83 megjegyzés:

  1. Hát igen, Viktorunk mostanában számolatlanul kapja a "rajongói" leveleket, amelyekben ilyen-olyan diplomatikus duma mentén akarják "jobb" belátásra bírni... Most már tényleg erőteljesen érezhető az az össztűz, amit Magyarország felé intéznek, nap nem múlik el úgy, hogy valaki által valamiért ne legyünk elmarasztalva. Kákán a csomót is... Szándékosan gyengítik a forintot; össze-vissza spekulálgatnak; indokolatlanul "bóvliba" vágta az országot mind a három talpnyaló hitelminősítő; a "független" sajtó látványosan és pofátlanul hergeli a külföldi embereket Magyarország ellen stb, stb és ha továbbra sem lesz az érdekeiknek kedvező változás, akkor az eszközök durvulni fognak. Picit-picit rántanak azon a zsinóron, ami a nyakunk körül van és nem tudom, meddig bírjuk még ezt a szorítást... Hozzáteszem, nem vagyok Orbán párti, dehogy, de valamit csak jól csinálnak, ha ennyire a bögyükben van...

    VálaszTörlés
  2. Ez egy nyilvánvaló Fidesz felhívás!
    Egy biztos: Soha nem volt még ilyen mélyponton a forint, az építőipar soha nem látott
    válságban van,az emberek beletörődő megnyugvással fogadják a különböző megszorításokat,miközben
    állami cégeknek mesés jutalmakat osztanak .
    A legalacsonyabb kormánytisztviselő is kaphat szolgálati autót.
    Itt jegyezném meg hogy a válság kirobbanásakor bizonyos "elnyomó"európai vezetők lemondtak a gépkocsi használatról és saját 10 éves Golf-fal járt dolgozni.

    Honatyáink a saját büdzséjük megszavazásában értenek egyet,egyéb kérdésben soha.
    Ez megengedhetetlen egy európai Demokráciában!

    Nem ezt ígérték!

    VálaszTörlés
  3. Nos , nézzük csak a helyzetet ... Egyáltalán milyen Magyar kormányról beszélünk ? 2/3 igen ... az tényleg a demokrácia hogy egy kibaszott párt irányítja az országot , amibe a polgárok bele se tudnak szólni ... ellenzék ? minek az ... folytassuk a sort :)
    Magyar devizatartalék ? ezt te se gondolhattad komolyan ... ilyen helyzetben , amikor az államcsőd fenyeget , persze ... van tartalékunk .... az MNB-t államosítani ? vajon miért akarják ... mert ott van valamennyi pénz amihez még hozzányúlhat a kormány .
    A másik ... a bankban lévő pénzedet kapásból elviszik ha gáz van ... ennyire naiv író te se lehetsz ... de , lehetsz , ha egy kibaszott , elfogul Fideszes majom vagy .
    Nézzük tovább ... a magyar gazdaság túl vana válságon ? Igen bmeg , azért kerül lassan 400 ftba a kenyér , 500 ftba a benzin és a felsőoktatás meg 560 000 ftba/év ... tényleg túlvagyunk a válásgon ... vettem észre .
    Amit érdekesnek találtam az ez "Mi, felelős magyar polgárok" ez még viccnek is rossz volt ... felelős ? és magyar ? ezt a két fogalmat felejtsd el :D ilyen nem létezik , hogy felelős és magyar ...
    Mi írjak még ? ez az ország rég az összeomlás szélén áll ... csak foltozgatják amég bírják kb ...
    A Magyar polgárok feladata lenne egy értelmes országot csinálni , normális parlamenttel és polgárokkal , de ez ebben az országban csak egy szép álom :) ha lenne magyar összefogás , ami köztudott , hogy nincs , már rég nem itt tartanánk , nem ilyen vezetőink lennének és nem ilyen életszínvonalunk .
    Végszóként : Csak gratulálni tudok a cikk írojának , hogy egy ilyen elfogulatlan valami kitett a netre ... a háttérismeretek hiányában , és a politikai elfogultságához csak gratulálni tudok .
    Ui : Hülye FIDSESZES majom ! ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bannhammer! Lehet kicsit tovább kéne nézni az orrunk hegyénél és akkor nem lennénk hülye majmok. A dolgok sokkal bonyolultabbak, mint ahogy azt látni lehet. A probléma gyökere nem O.V-ből indul ki. Persze ahhoz, hogy az ember ezt megértse nem ertéeles és tévékettes híradót kell nézni. Előre leszögezném, nem vagyok fideszes, de inkább lennék az, mint olyan aki mosolyogva taszítja hitelcsapdába az országot. Mert mit gondoltok, ki veszi fel az IMF hitelt? Hát mi adófizetők. És lehet a megállapodás után a hiteled kicsit csökken, mert a HUF erősödik, de az IMF hitelt adóformájában megfizeted, ami több lesz, mint a hiteled csökkenése. Persze utána megint az aktuális kormány lesz a hibás,
      hogy hová emelik még az adókat! Mindkét irány szopás! Ha nem megyünk bele az IMF zsarolásba, akkor államcsőd, ha belemegyünk, akkor 10 éven belül már csak történelemkönyben fogunk szerepelni. Az elsőből még van felállás. Informálódj, hogy mit tett az IMF azokkal az országokkal, amelyeket adóságcsapdába ejtett!

      Ja és hogy kib@szás??? Én a magánynyugdíjamat úgy néz ki elbuktam. De nem vagyok nagyon pipa. Tudod miért? Mert már 5 éve tudom, hogy nem lesz nyugdíjunk. Te nem tudtad? Informálódj és gondolkozz! De ne a TV-ből

      Nem tudom miért támadják az országot (illetve tudom), máshol sokkal rosszabbak a mutatók. Máshol is működnek úgy rendszerek, ahogy most a kormány átalakítja. És amerikából senki ne papoljon demokráciáért és jogokért, amikor ott annyi sincs, mint itt!

      Törlés
    2. ha nem megy a kupleráj, nem a bútorokat kell lecserélni,hanem a kurvákat

      Törlés
    3. Az IMF hitelért feleannyit fizetsz, mint a piacról felvett hitelért. OV a piacról venne fel hitelt, mert ott nem szólnak bele, hogyan és mire költi, akár el is tőzsdézheti, neked akkor is ki kell fizetni. Ha a piacról vesz fel az ország hitelt, akkor te is kétszer annyit fogsz adózni. Ha fele annyiért veszünk fel hitelt, és megmondják, mire költhetjük, akkor legalább tudod, hogy miből fogjuk visszafizetni, mert nem engedik hagymázas álmokra elszórni.
      Lehet, hogy az echo tv sem a legjobb médium a tájékozódásra.

      Törlés
    4. Én a Fideszre szavaztam, de lehet, hogy 2014-ben olyan pártra fogok, amelyik programjában az EU-ból való KILÉPÉS szerepel. Volt maoisták (Barroso), 68-as anarchisták (Cohn-Bendit) ne mondják meg nekünk, mi a demokrácia! Ócska szar banda, és ezek voltak a példaképeink? Atyaisten!

      Törlés
    5. Vrge gratulálok, jó báb vagy ha kilép az ország az EU-bol semmi se lesz jobb, csak drágább, mivel mindenre ráteszik majd a vámot (10-20%), ezzel csökken az export is, ami még jobban rontja a gazdaság teljesítőképességét, nem is beszélve arró, hogy a többi ország mivel már nem EU tag Magyarország gond nélkül alkalmazhat akár nem mennyiségi jellegű korlározásokat is, pl. kvóta, kontingens stb.

      Törlés
  4. Azért támadják az országot, mert ez az elit kísérleti telepe.
    Nézik a reakciókat, hogy meddig képes tűrni egy nemzetállam.
    Ha nálunk átvitték, amit akarnak, a többi államnál már gyerekjáték lesz.

    Bár hozzáteszem az nekem kifejezetten tetszik, hogy ennyire hőbörögnek odakintről. Ez még sokféleképpen elsülhet. Láthatóan nem tudnak mit kezdeni az emberi tudatosodás ekkora mértékű emelkedésével. Ez nem volt benne a "bölcsek" terveiben. :)

    VálaszTörlés
  5. 1. én teljes mértékben elítélem ezeketa senkiházi hitelminősítőket, akik kényük kedvük szerint minősítgetnek, hol voltak a gazdasági válság előtt, akkor miért nem jelezték, hogy baj van a Görögökkel, Olaszokkal stb.
    2. az adócsapdáról annyit, hogy minek kellett felvenni annyi hitelt, ha nem tudják fizetni, akkor ujabbat vesznek fel, sajnos ez a megszokott bevett gyakorlat, de hátha Viktor isten kitalál vmi jobbat.
    4. Mindkét magy párt azon volt, hogy csatlakozni kell az EU-hoz, nost a szerződés aláírása kötelezettséggel is jár, amit ha nem hajlandóak tisztelletben tartani, amit ugye nem is tesznek, szankciók következnek. Példát kell statuálni, es lehet Magyarország lessz a pl.
    5. Viktort meg a hozzá hasolnló politikusokat kár isteníteni, ők csak politikusok, nem azért vannak hogy megoldják a problémát, ők csak beszélni tudnak róla, náluk ez a max.
    6. ami az államháztartási hiányt illeti a csak kifejezés sztem igen csak elaprózza a tényeket, mennyi is a CSAK 21 ezer milliárt 3%-a????
    Ha csökkenteni akarom, nem lopom el az emberek magánnyugdíjpénztári megtakarítását, nem adókat emelek, hogy megdrágítsák mindent, mert ez csak nagyon rövid ideig hatásos,ezen az úton maradva más székházakat is meg fognak rohamozni valószínűleg a reménytelen állampolgárok. Ha serkenteni akarom a belső keresletet, adót csökkentek és ezzel növelem a keresletet, az emberek többet vásárolnak ergo több lesz az adóbevételem is, akár belföldiek veszik, akár külföldiek.
    7. a Jegybankot nem az állampolgároknak kell irányítania és nem is a politikusoknak, hanem szakembereknek, ami elnézve pl az arculatváltást (50 milliót fizetni 7 szaros csíkért, amit utána logónak neveznek)igen csak megkérdőjelezhető.
    8.A devizatartalék pedig nem arra van, hogy holmi adósságot vedezzenek vele, vagy az állam működését fedezzék belőle. Az a fő szerepe, hogy az árfolyamot szabályozzák vele és semmi más!!!
    9. a 2006-os békés tüntetőknél nem tudom kit ért a cikk szerzője, csak remélni lehet, hogy nem az MTV-nél tábortűzelő tisztes állampolgárokat.
    10. Nem dughatja az ország a fejét a homokba, nics olyan hogy szuverenitás, gazdaságilag igen is függ a világtól. Hány Magyar cég van és foglalkoztat embereket Magyarország területén??? Nem lehet előteremteni az összes erőforrást amire szüksége van. Ez az ország csak egy csepp a tengerben, fontos csepp, de akkor is csak kicsi 10 milló a 500 millióból, alacsony piaci potenciállal, és még véletlenül sem tudná magát fenntartani a belső keresletéből, erősen export orientált.
    Mit sok mindenki én is azt vártam Viktortól, hogy jó döntéseket fog hozni, részben meg is tette, de az utóbbi 6-7 hónapban nem nagyon aktivizálta magát, hogy jobb legyen az országnak.

    VálaszTörlés
  6. Add nekem a hatalmat egy ország pénze és a pénz kibocsátása felett és nem érdekel, ki írja a törvényeket!
    http://komlomedia.wordpress.com/2012/01/12/magyarorszag-bedobja-a-torulkozot/

    VálaszTörlés
  7. Azért azt is látni kell, hogy ez egy irtózatosan nagy mentális háború.
    Bármilyen ügyes és magyar emberekből állna a kormány, ebben a geopolitikai helyzetben nagyon kicsi a mozgástér, ezer, meg ezer szállal be vagyunk kötve a birodalomhoz.
    Ha egy valóban nyíltan nemzeti kormányunk lenne, már nagyon rondán bedaráltak volna minket. Én úgy látom, hogy - bár nagyon nem kedvelem Viktort és lakáj holdudvarát - , stratégiailag elég jól ügyeskednek. Mindig csak egy kicsi lépést merészelnek, nézik a reakciókat. Sok lépésükkel nem értek egyet, de van néhány bíztató jel azért.
    Persze a dolog hátterében az is szerepet játszhat, hogy a birodalmi elit sem egységes. Elitek harcában pedig jól dönteni, jó helyre állni, az nekünk valamiért sosem ment.

    Ettől függetlenül szerintem jót tesznek a magyar embereknek ezek az idők. Remélhetőleg az anyagi szorítás miatt erősödni fog a hit és az összetartás.
    Meggyőződésem, hogy ez a folyamat is beleillik Isten velünk kapcsolatos tervébe.

    VálaszTörlés
  8. Szóljon a Nemzeti Dal és csináljunk forradalmat! Űzzük el azokat a politikusokat akik a rendszerváltásnál is jelen voltak! Állítsunk a helyükre névtelen, de a magyarok iránt elhivatott szakembereket! Zárkózzunk el nyugattól és nyissunk kelet felé, erősítsük meg a mezőgazdaságot, folytassunk cserekereskedelmet!(pl. oroszokkal: búzáért olajat) Vegyük vissza a természeti kincseink kiaknázására adott engedélyeket! Termeljük ki magunk a gázt és minden egyebet! Tagadjuk meg az adósság visszafizetését, vegyük ki a megtakarításainkat a bankokból(már akinek van)! Lepjünk ki minden olyan egyezményből amely korlátozza a mozgásterünket! Legyünk önellátók! A vasat, az olajat, de még az aranyat sem tudjuk megemészteni, ha az elrágásuk sikerül is! Ezzel szemben a búzát meg tudjuk termelni a vizet fel tudjuk hozni a felszínre!
    Ezek után dolgozzunk keményen, mert ez mindent megváltoztat! Fogadjuk el, hogy csak kenyérért és vízért dolgozunk, mondjunk le a pénzről, a kapzsiságról, a pénz istenítéséről! Viseljük el azt, hogy a pénzünk nem fog érni semmit és fizessünk azzal amink van!
    Mindezek előtt: LEGYÜNK EGY NEMZET, mert a sorsunk a mi kezünkben kell legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor elmegy az összes nyugati multinacionális cég, keletről nem fog jöni egy sem, mert drábáb itt a munkaerő, hol fogsz dolgozni? Miből veszel kenyeret, aminek persze megsokszorozódik az ára, valószínűleg azért fogsz csak azt enni.
      Mellesleg megadom a bankszámla számom, oda utalhatod azt amiről olyan szívesen lemondasz.

      Törlés
    2. Pont ez a lényege az elzárkózásnak, menjenek, de amit ide hoztak az itt is marad.
      Miért megy fel a kenyér ára, ha csak magunknak termelünk? Hol fogok dolgozni? Hogy csökkentsük a költségeket, visszatérünk a földműveléshez, a traktorok a garázsban mi meg a földeken, és mindenkinek lesz munkája! Igaz, nem kap érte lcd-tv-t csak kenyeret, meg húst! Akinek ez nem elég az élethez az kezdjen el gondolkozni, hogy mi lesz, ha jön egy újabb világégés!
      Adhatod a bankszámla-számod, de átutalni nem tudok semmit! Munka nélkül két hónapja egy 35ezres törlesztő, albérlet! Megtakarításom sosem volt, valószínűleg nem is lesz, mert annyira gyűlölöm a pénzt, hogy nem vagyok hajlandó gyűjtögetni, pláne nem bankban!

      Törlés
    3. Akkor irány amerika, állj be amisnak. Egy nemzetközi cég se fog itt hagyni semmi, nem hülyék, legroszabb esetben felgyújtják. Ha meg el akartok zárkózni a világtól minek a multik vagyona, úgy se haszálnátok, és termelni se lenne miből, mert nem lenne alapanyag, és 1-2 éven belül akkor technikai lemaradásban lennéteh, mintha a középkorban szenvednétek.

      Törlés
  9. Lázadó igen, de kis lépésekkel.
    Kis lépésekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért kis lépésekkel? Abban semmi drasztikus nincs! :D Ráadásul, megmarad az esélye annak, hogy nyugat beleugat a dolgokba! Gyorsnak kell lenni, hogy ne maradjon idejük reagálni! Ami még ehhez tartozik: valószínűleg ez a tettünk elindítana egy láncreakciót aminek az eredménye egy újabb világméretű gazdasági válság lehet! Ha ez megtörténne, egy új korszak kezdődne ami talán használna az emberiségnek!
      Persze, hogy ezt meg tudjuk tenni, mindenképp szükség van egy jól kidolgozott stratégiára, amit csak egy szakképzet csoport tud kidolgozni! Ez a forradalom, egy új típusú forradalom lenne ami nem olyan mint a '48-as szabadságharcunk volt és a stratégiában is kicsit több pontra lenne szükség, mint 12!
      Ez nem egy megvalósíthatatlan dolog, de sok feltételnek teljesülnie kell, hogy elindulhasson a forradalom! A sikerhez pedig, még több feltételnek kell teljesülnie!
      Azt már mondanom sem kell, hogy a tervezési fázisban a nyilvánosság teljes kizárása szükséges! Ebből kiindulva, már lehet, hogy valaki tervezi a forradalmat!

      Törlés
    2. Az eddigi drasztikus forradalmainkat többnyire külföldről vezérelték...
      Legyünk már egyszer okosabbak!

      Törlés
    3. A '48-ast is külföldről vezérelték? Igaz, lenyomtak mint a bélyeget, de nem tudom kinek lett volna érdeke a felkelésünk!?

      Törlés
  10. Szeretem az ilyen , hogy is mondjam , Magyar vagyok és én megmutatom a világnak hozzáállást. :) Nos , ezek az idők elmúltak ... Magyarországnak a világgazdasághoz köze nincsen , ide gazdasági forradalom a külfölddel szemben ? viccnek is rossz volt :) Magyar gazdaságról nem beszélhetünk mert , finoman fogalmazva 0 (nulla) .
    Elsőként a saját országunk politikáját kellene rendbe tenni ... mert ez sehol se demokrácia . Gazdaságunkat 10 év alatt vagy több meg lehetne oldani , persze értelmes vezetéssel .
    Konklúzió : Magyarország halott , jelen állapotában egy petákot se érő ország . Értelmiség van , aki teheti elhagya a süllyedő hajót ... nos , írjak még valamit ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha lehet, ne... Inkább ébredj fel!

      Törlés
    2. A probléma nem a gazdaságunkkal van, hanem a politikusokkal(politikával)! Jelen állapotban is termeljük a bort, búzát stb. A gond ott kezdődik, hogy azt el kell adnunk! Itthon nem lehet mert az inport annyira lenyomja az árakat, hogy a gazdáknak nem érdemes eladniuk! Ezért megy exportra, de így már függünk a vevőktől, az inport oldalon meg az eladóktól! Nekem ez kicsit olyan mint mikor a pécsi cég megy Pestre dolgozni, a pesti meg Pécsen nyomja!(ez csak logisztika lenne, de helyette pályázat, közbeszerzés...)
      A termőföldjeink képesek eltartani az országot, de a mezőgazdaságunkat a politikusaink tönkre tették! Nem tudom, hogy ehhez mennyi köze volt a külföldi erőknek, de nem zárhatjuk ki a befolyásoltságot! Az "értelmiségről" inkább ne is beszéljünk!(Véleményem szerint a többségük élvezi a helyzetüket, mivel nekik nem okoz problémát az áremelés! Legfeljebb az aggasztja őket, hogy kevesebbet keresnek mint külföldi társaik, de az én nyomorom nem hatja meg!)

      Törlés
    3. Csak szólok, hogy a búzának világpiaci ára van ha termelsz, akkor nagykereskedőknek azon adod el, a világ nagy részén.

      Törlés
    4. Pont ezzel van a probléma, függünk a világpiactól! Jó logisztikával és cserekereskedelemmel, ezt a függőséget is le tudnánk rázni! Ha jön valaki akinek kell a búza, csak azt mondom neki, nem kell a pénzed, adj olajat! Lehet hogy a világpiaci árat fogja számolgatni, de én jobban járok, mintha pénzt adna, mert mire a pénzen olajat veszek már lehet hozzá kel raknom, mert annyit romlott a kapott pénz értéke.
      Csak megjegyzésként: Én mindig is gyűlöltem a pénzt, mert korán rájöttem, hogy a pénz istenítése(ami jelenleg zajlik) kapzsisághoz vezet! A kapzsiság meg sok más általánosságban nem kedvelt dologhoz! Ráadásul, megenni sem tudom a pénzt, és hiába van egy két-százasom, ha a kenyeret csak 400ért adják oda...

      Törlés
  11. "Magyarorszag halott"? az a sotetseg ami beboritja ezt az orszagot, az nyirja ki hamarosan. Hogy varhatja el akarki is a "vezetestol", hogy rendbe tegye az orszagot, mikor rengetegen meg a sajat szekuk korul se kepesek rendet tenni..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a vezetéstől nem várhatjuk el, akkor kitől? Nekik ez a dolguk, ezért ők a vezetők! A szakmai hozzánemértés meg már a mi bajunk! Még mindig tartom magam ahhoz, hogy űzzük el a teljes jelenlegi politikus gárdát! Vannak fiatalok akik a rendszerváltáskor még nem voltak képesek felfogni a politikát, talán akad köztük olyan aki most már ért hozzá és hajlandó valódi szakemberekkel együtt dolgozni és így kiutat találni a jelen helyzetből!

      Törlés
    2. kik es kik kozul fogja kivalasztani azokat a fiatalok? en ugy tartom, hogy eloszor mindenki a sajat kis fejeben tisztogasson es majd utana frocsogjon a szaja.. ha meg lesz hozza kedve. ugyan az folyik most is mint sok sok evvel ezelott, az nem old meg semmi ha valakit elkergetsz.. ugyis jon helyette masik.
      amig ugyanazon vervonalbol szarmazo ember kepes meglopni a sajat rokonat, amig egyik ember kepes kikaparni egy masik ember szemet egy szaraz kiflicsucsokert, addig nincs joga szot emelni egy orszag sorsa felett. a mai fiatalsag pedig egy epkezlab mondatot se kepes leirni, nemhogy egy orszag vezeteset rajuk bizni.
      de en inkabb befejezem, nem akarok senkit se kijozanitani, majd tanultok a hibaitokbol.. vagy nem.

      Törlés
    3. Nem tudom te melyik korosztályba tartozol, de én abba amely a rendszerváltáskor még képtelen volt felfogni a politikát! Nem a mai tinikre gondolok, mert azok hiányt szenvednek nevelésben és megfelelő okításban is!
      "kik es kik kozul fogja kivalasztani azokat a fiatalok?"
      Ezek a fiatalok magukat választják ki, mert nekik kell elindítani a forradalmat! Ezzel a tettükkel bizonyítják azt, hogy megfelelőek! Pláne, ha képesek maguk mögé sorakoztatni a NEMZETET és ehhez azt hiszem kevés lesz az olyan szónoki képesség, mint ami Viktorunknak van!(mert beszélni azt tud, de szakmai oldalról vannak hiányosságai)
      "ugyan az folyik most is mint sok sok evvel ezelott"
      Talán azért, mert még mindig ugyanazok a személyek irányítanak, akik "sok évvel ezelőtt"! Ha azt javaslod, hogy tisztogassak a fejemben, kérlek te is tedd meg! Gondolkozz azon, hogy miért irányítana másként valaki most, mint húsz éve!

      Törlés
    4. elég kicsi a valószínűsége, hogy valaki olajat cserélne közvetlen búzára, de ha mégis, akkor sokkal rosszabbul járnák, mert ő lenne erőseb tárgyalási pozícióban, mert hát neked kel túladni a búzán, ha egyáltalan volt elég termés, ő szabja meg a menyiséget, szóval rendesen megszívnád.

      Törlés
    5. Nem KELL túladni a búzán, lehet szabályozni a termést! Na meg volt rá példa, hogy a minőségit(kenyérnek valót) az állatokkal etették meg, mert csak áron alul tudták volna eladni...
      De hagyjuk ezt a fantáziálást, mert még a végén kidolgozzuk az új önálló magyar gazdaság alapjait! :D

      Törlés
    6. Hogy szabályozod, hogy essen az eső, vagy hogy ne essen egy hétig és ne rohadjon meg a termés?

      Törlés
  12. Lázadó barátom, a globalista elit magját alkotó családok kb. három évszázada azon ügyködnek, hogy rátegyék a kezüket minden Földi vagyonra. Ennek érdekében többféle módszert dolgoztak ki
    - háborúk
    - válságok
    - forradalmak
    stb. generálásával.

    A XIX. sz-i Forradalmak Korának minden eseménye minden szálával összefügg az elit nagyszabású tervével, a nemzetek szerkezeti fellazításával, közösségek bedarálásával, pénzkibocsájtás egyeduralmával, szóval az új világrenddel.

    És most kérdezd meg még egyszer magadtól kinek volt érdeke '48.

    Ajánló:
    http://aranykor.freeblog.hu/archives/2010/03/15/Egy_kis_trtnelem_1848_-_A_Forradalmak_ve/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. olyan nincs hogy globalista elit :D, van globalizáció, és van hatalmi elit, a kettőt kombinálni igen csak szélsőséges nézeteket sejtet maga mögött. Meg a globalizációt hibáztatni mindenért, az csak egy jelenség, az történik, a gond az, hogy vannak emberek, érdekcsoportok, akik túlzottan is kihasználják mások jóhiszeűségét, gyámoltalanságát.

      Törlés
    2. mazsola, ezen nem vitázok, nincs hozzá ismeret anyagom!
      Egyébként ezért írtam: "Tagadjuk meg az adósság visszafizetését, vegyük ki a megtakarításainkat a bankokból(már akinek van)!"
      Ebben a mondatban több is van nem csak egy egyszerű bojkott! Meg kell szüntetnünk a külföldi erők befolyását! Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha nem engedjük, hogy ez az elit, rátegye a kezét vagyonunkra! Ha az ország és a bank a magyaroké, akkor minden a magyaroké! Mert az általam fizetett törlesztőrészlet nem az osztrák milliomos zsebébe megy! Részemről az sem lenne probléma ha visszatérnénk a cserekereskedelemhez, mert a pénz csak tönkre teszi az embereket, gyűlöletet, háborút szít!
      Ha a probléma gyökerét keressük, nem embert fogunk találni, hanem a pénzt!

      Törlés
    3. Abban egyetértek, hogy a ma ismert és alkalmazott monetáris rendszer fenntarthatatlan, elavult és korrupt. De a ha felvetted törlessz, vállald a felelősséget, és a kötelességet amit az aláírásoddal pecsételtél meg. Ami meg a külföldi "erőket "illeti, nem lehet megszüntetni, és nem is érdemes, balgaság azt hinni, hogy lehetséges lenne.

      Törlés
    4. Nem a hitelemmel van a probléma, vállaltam, fizetem.

      "Ami meg a külföldi "erőket "illeti, nem lehet megszüntetni, és nem is érdemes, balgaság azt hinni, hogy lehetséges lenne."
      NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!
      Petőfi írta ezt is:
      "Habár fölűl a gálya,
      S alúl a víznek árja,
      Azért a víz az úr!"

      Törlés
    5. Csakhogy te a víznek mész neki. A bank nem a saját pénzét adja kölcsön, hanem annak a Pista, Feri bácsinak a pénzét, aki volt olyan hülye, hogy betétbe rakja, és rábízza a bankra. Ez itt a gond, ha nem törlesztenek az emberek, csak a másik embernek ártanak, a bank fogja magát csődbe megy, de előtte kimenekít annyi pénzt az központba amennyit lehet.

      Törlés
    6. Ha a az általad említett emberek kiveszik a pénzüket, akkor kinek is megyek neki? Talán még emlékszel, mikor a postát rohanták meg az emberek, hogy kivegyék a pénzüket! A csőd hírére ment az ember a pénzéért, ezért tényleg a csőd közelébe került a posta! A bankokat kicsit megdolgoztatná, ha mindenki kivenné a pénzét, ha meg azok akik tartoznak a banknak nem fizetnek, akkor a csőd is elképzelhető! Persze ehhez az kell, hogy a vezetés is az emberek mellé álljon, hogy a bankok ne tudják elvenni az emberek földjét, házát, stb.
      Ha a betétek megszűnnek, és a tartozások behajthatatlanná válnak, csak a csőd marad! Esetleg egy a háttérben meghúzódó hatalom által kezdeményezett és irányított katonai megmozdulás hazánk felé! Persze erre a a közvélemény elég negatívan reagálna(nem a magyarokra gondolok), amiből kifolyólag világméretű "támadás" érhetné a bankokat! Ez által a "hatalom" anyagi forrásai jelentősen megcsappanna és nem csak minket kellene támadnia, hanem minden olyan nemzetet, aki hozzánk hasonlóan ellehetetleníti a bankokat! Így a "hatalom" megrogyna, nem beszélve a folyamat mellékhatásaként jelentkező gazdasági válságról és lázongásokról, ami már egy világméretű gazdasági forradalom(nem feltétlenül véres)! A pénz elveszítené értékét(minden pénznem), ami vagy az aranyból vert pénz korát hozná vissza, vagy a cserekereskedelmet! Ennek a folyamatnak a végeredménye akár a globalizáció is lehet, ami központi irányítás nélkül elképzelhetetlen! Persze az irányítás ki kell hogy merüljön a logisztikában! Azaz az önálló gazdasági egységeket összekötő logisztikában, szabályozott termelés és irányított cserekereskedelem! Így megvalósítható az egyenlőség, mert nem a pénz fog diktálni! El tűnnének azok a jelenségek, hogy túltermelés és éhínség! Ez sajnos most megvan, pedig e két dolog kiolthatná egymást, ha nem pénzről lenne szó...

      Törlés
    7. A bank hálózat ként múködik pl az ERSTE, 8 különböző országban van jelen, ahhoz, hogy megdönthesd, mind a 8 országban ezt kellene csinálni, ls akkor ez még csak 1 bank volt. A másik hézag a tervbe, hogy nem tudják kivenni a pénzt, mivel fizikai formában nincs annyi pénz, ha te beteszed a pénzed a bankba, onnantól az a bank pénze, ő azt befekteti, részvényt, kötvényt vásárol, ami csak egy darab papír, nem egy nagy széfbe lapátolják, ahonnan bármikor ki lehet szedni.
      A pénz állandó körforgásban van. Az ember beteszi a pénz, a bank államkötvényt vesz, az állam meg finanszirozza a munkanélkülieket, intézményeit, amelyeknek az alkalmazottai, ha marad pénzük, újra a bankba rakják a pénzüket.
      Ami meg a cserekereskedelmet illeti nem szabályozható az emberekről nem lehet kiölni a tulajdonlás utáni vágyat, mindenki a minél nagyobb haszonra törekszik. Ahoz, hogy egy jól működő logisztikai rendszer működjön, országos szinten, informatikai rendszer és adekváltan gyors és megbízható járművek kelenek, amihez benzin, villany kiszolgáló személyzet kell stb. Az az út elavult és túl korrupt, és nehézkes, nem hátra kellene haladni, hanem előre.

      Törlés
  13. Nem csak Magyarországot, hanem a világot uraló Szabadkőműves banda tartja kézben! Jelenleg minden esemény egy szisztematikusan sok –sok éve megtervezett forgatókönyv –Cion bölcsek könyve- szerint zajlik. Ennek a mocsok bandának a világuralom a New World Order megteremtése a cél. A talpig lecsupaszított kifosztott, egymással farkasszemet néző országok, gazdaságilag teljesen tönkretéve, melyekben a nép nap mint nap folyamatos félelemben káoszban, sanyargatásban, és szankciók „tömkelegében” különböző trükkös hülyítések közepette végzi mindennapi tevékenységét. És ugye majd jönnek olyan segélykiáltások, mely mindezek a rémálomnak nevezett valaminek a befejezését jelentené. És ugye akik gerjesztették mindezt titokban, majd jönnek a nagy ŐK a „megoldással”, minden problémára! Az egységes pénzügyi, az egységes világvallás, az egységes központi irányítás a fő céljuk! Ahol az országok elveszítve Nemzeti szuverenitásukat birka módjára hajtják végre a „törvényes” utasításokat! És jaj annak, aki mindez ellen lázadni mer! Elég volt a rabszolgaságból, a nyomorból, elég volt a hazudozásból, elég volt ennek az Ashkenazi Kazár önmagukat zsidónak nevezett Szabadkőműves titkos társaságokból, és azokat támogató politikusokból! Eljött az ideje már, hogy végre nevén nevezzük a dolgokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ok, te egy flúgos ember vagy, neveden vagy nevezve, szabadkőművesek és hát a tipikus etnocentrikus jegy a zsidózás XD

      Törlés
    2. Véleményem szerint, vannak emberek akik az ébredési folyamataik kellős közepén tartanak. /az enyém 3 éve tart/ Számomra ez azt jelenti, hogy még koránt sincsenek minden információ birtokában. Nekik sok tényező bezavarhat, főleg hogy újabb infókat kapunk szinte naponta. Látszik is a hozzászólásokból, ennek én nagyon örülök mert ez azt jelenti hogy egyre többen felébredtünk és nem a "mátrix" irányítja az embereket! Sajnos a legkeményebb lecke számomra az volt hogy semmit sem szabad elhinni, mindennek utána kell járni. Egy idő után ez megőrjíti az embert..de végül megtanultam kiszűrni az odavaló dolgokat.

      Másodszor kedves ven diek! Egy szót kiragadni a szövegkörnyezetből kicsit szófacsarásnak tűnik. Viszont azért mert te zsigerileg elutasítod, attól az még létezik! Az hogy mit jelent kazárnak lenni, abba most felesleges belemenni, de nem árt tisztában lenni vele! Tessék utána nézni! A cionizmus, illuminátusok és szabadkőművesek mind léteznek ezeknek a vezetői kivétel nélkül cionista zsidók /illetve királyi vérvonallal rendelkező családok pl.: Windsorok./ Ez természetesen nem jelenti azt hogy akkor globálisan minden zsidó bűnös, ezt azért jó lenne a fejekben tisztázni! Ebből következően, a vallási hovatartozás pedig nem jelenti azt, hogy beállok az általam elítélendő tetteket végrehajtók soraiba. De, vannak akik meg igen és zsidók nem zsidók egyaránt, ez sajnos ennyire bonyolult. Azonkívül jobb ha mindenki tisztába kerül azzal a ténnyel is, hogy ezek az "irányítók" ha majd eljön az idő ugyanúgy fel fogják áldozni "testvéreiket" is mint a többieket. A forgatókönyv adott. Gondolod hogy a zsidó vallású nép erre még nem jött rá? Döntés a kezükben..

      Miután ezt tisztáztuk, kanyarodjunk arra a gondolatra hogy milyen folyamatok zajlanak kis hazánkban. Ugye nem kell mondanom hogy felesleges politikai pártokkal jönni, mert ugyan a "rendszerváltozás" óta mi "szavazzuk" meg őket, de ők döntik el hogy kikre szavazhatsz! Magyarán ők adják a saját embereiket. Így ez baromira nem demokrácia, ami valójában nem is létezik a világon. Tehát teljesen felesleges beállni egyik vagy másik párt mögé, majd elmenni tüntetni és végül egymás torkának esni, mindenféle ideológiák miatt. Amit szintén nem árt tudni, hogy már "felülről" is képesek mindenféle mozgalom és kezdeményezés élére állni lásd Occupy wall street, zeitgeist.

      A megoldás: össze kell végre fogni a magyarságnak! Elindult egy kezdeményezés ennek a blognak a jóvoltából, ott a fórum: tessék lehet csatlakozni, ötletelni! Aki azt mondja hogy nem hisz benne, mert a magyarok így meg úgy nem összetartóak, meg itt nyafog, hogy eddig nem sikerült, most miért sikerülne, az ne is csatlakozzon! Maradjon továbbra is a nagy nihilben otthon, nézze a fősodratos médiát és nyafogjon magának ahogy birka magyar módra szokás. Én nem ez a fajta vagyok és itt többen sem! Egyébként meg érdekelne, hogy az ilyen felfogású emberek szerint mi a megoldás? Sírni azt könnyű, igen, de cselekedni? Összefogás hogy függetlenítsük magunkat a rendszertől, minden szinten. Ez a megoldás! Az IMF vitájára, meg rengeteg jó linket tudnék ide beilleszteni de ez az egyik legjobb: http://komlomedia.wordpress.com/2012/01/03/miert-kellunk-az-eu-nak/

      A termőföldet még nem vették el teljesen, az még a miénk!!!

      Törlés
    3. A zeitgeistot én is megnéztem, vannak benne bölcs gondolatok, Chaplini groteszkbe illő marhaságok is.
      Egyet értek azon állításoddal, miszerint párt nem párt, úgy is a szavazó húzza a rövidebbet. Pártok csak azért vannak, hogy meglegyen a szabad válsztás illúziója, és hogy ne legyen periodikus rendszerességgel polgárháború.
      Viszont cionizmussal, meg szabadkőművesekkel jönni, azért ácsia. A világ már más alapon működik, úgy nevezik, hogy profit center, monopólium és kartell. Őket az vezérli, hogy minél nagyobb haszonra tegyenek szert, és a veszteségek, legyen az akár emberi élet nem érdekli őket. De ne azonosítsuk őket történelmi társaságokkal. Ennyi erővel lehetnének templomosok is .

      Törlés
    4. Márpedig a hatalmi elit és a bankkártelek egy és ugyanaz a csoport! Arról már nem is merek beszélni, hogy mi mindent kell még tudni róluk. Hidd el, a "történelmi társaságok" ugyanúgy virágoznak azóta is. Hallottál már arról hogy valaki 33. rangú szabadkőműves? Ilyen most is létezik, de mivel titokban tartották Adam Weishaupt kérésére, (hiszen ez a hatalombirtoklásuk kulcsa) természetes hogy nem fogják leadni a mainstream médiában. Viszont egyértelműen el fogják lehetetleníteni, vagy nevetség tárgyává teszik azokat az embereket akik erről bizonyítékokat tudnak felmutatni. Tudod itt már nem az a kérdés hogy elhiszed-e vagy sem hogy léteznek, hanem az hogy mit tudsz tenni ellenük. A zeitgeisttel óvatosan bánjunk, sajnos ott is jelen van az ő manipulációjuk. Az a gond, hogy egy jó csomó hazugságba belekevernek pár igazságot, így ember legyen a talpán akinek sikerül kibogarászni!!! A világ sajnos ilyen alapokon működik és a profit maximalizálás, csak egy eszköz a többi közül. A Luganoi tanulmányról hallottál már?

      Törlés
    5. Hallottam, és olvastam mint minden műben ebben is van korrekt elképzelés, mint az, hogy a világ épessége túl nagy, de ezt a globalizációra fogjuk. Az is a globalizáció hatása, hogy McDonaldszba mehetsz, amerikai filmeket nézel, de még az is, hogy olvashattad a luganoi tanulmányt. Sokan (anti-globalisták) előszeretettel, hangúlyozzák milyen ártalmas is ez a globalizáció, nincs egy jó oldala se, mégis a tajvani laptopjukon irták, finn és amerikai cégek által kidolgozott rendszereken, folyosókon keresztül hozzák nyilvánosságra, brazil kávét szürcsölgetve, német autót vezetnek, finn telefont használnak, arab olaj hajtja az autóikat, ez mind globalizáció része, ha annyira rossz, vajon miért is haszálják.
      Az összes töbi probléma, mint az ökológiai, gazdasági, mind a magas népességszámra vezethetőek vissza, és a fenntarthatatlan növekedésre.

      Törlés
    6. Vigyázz ez csapda, ne haragudj de nagyon "bűzlenek" (ezt nem bántásként mondom) a szavaid a fősodratú médiától! Sajnos ilyenkor látszik hogy milyen kártékony hatással van az emberi befogadóképességre :(. Senki nem mer mögé gondolni, mert mindenkinek ezt sulykolják a fejébe akár többször is egy héten, hogy lehorgonyozzon. Ezáltal mindenki el is fogja hinni, majd puszta tényként fogja kezelni. Akkor én miért kezdjek el gondolkodni, ha a többi is azt az infót tartja valóságosnak? "mert az úgy van és kész, ezt mondták a tévébe, ezt írták az újságba!" :) És láss csodát, itt van a cáfolata: Valójában nincsen túlnépesedés, csak így van beállítva. A Föld; ha normálisan lennének felhasználva a természeti kincsei (szélenergia, hullámzás energia, napenergia stb.) még több milliárd embert is vígan el tudna tartani. Itt egy kis videó a túlnépesedési mítoszról:
      http://www.youtube.com/watch?v=A59a3aRW7N0

      ..és ha már itt tartunk a globális felmelegedés sem a Co2 kibocsátás miatt van, természetsen az is egy mítosz, több tudós megcáfolta már. Erről is tudok anyagot adni.

      A Luganoi tanulmány megrendelésre készült és semmi magasztos nincs benne! Inkább szomorú hogy vannak a "kiválasztottak" akik önrendelkezéssel eldöntik több millió ember sorsát..azért álljon meg a menet!
      A globalizációval az a probléma, hogy a végén minden a központosított hatalom kezébe kerül és ők szabnak meg majd mindent, egyforma szabályok lesznek érvényesek mindenkire. Ja igen, az ő szabályaik! Magyarán azt várják tőled hogy add fel a szuveneritásodat. Mivel mindent apró lépésenként csinálnak, a végcél még nem látható mindenki számára, ezért mondod te is hogy nincsen semmi baj a globalizációval.

      Törlés
    7. Van diek, ahhoz hogy külföldi kocsit vásároljál vagy külföldi kávét igyál nem muszáj beletartoznod egy globálisan összevont társadalomba. Külön országként is megtehetnéd, persze, ha nem lennének ezek a mindent magukénak akaró úgymond "titkos" társaságok, akik mind a mai napig köztudottan léteznek. Nem feltétele az országok együttműködésének a globalizáció. Ja és a bizonyíték, google-zd be képkeresőbe a következő kifejezést: "denver international airport time capsule", és megláthatod a csodálatos logót akik ezt a repteret építették, szabad kőműveseknek nevezték/nevezik őket.

      Törlés
  14. Tisztelt magyarok! Mi lenne ha végre összefognánk már,és nem egymást mardosnánk? Aki tanult egy kis történelmet az láthatja, hogy a magyarokat eddig nem sikerült egy ügyeskedő kisiskolásnak sem eltörölni a történelem színpadáról. Ugyanis van egy olyan különleges dolog a mi népünknek amit úgy hívnak hogy megrendíthetetlen HIT! Ez olyan erős és összetartó volt a történelmünk során amivel legyőztük még a reménytelennek tűnő ,ránk leselkedő veszélyeket,megszállókat is.Kérlek benneteket ne egymással viaskodjatok,és pláne ne olyan dolgokon amiken fogalmunk sincs hogy honnan támad és mi a végső célja,az meg hogy Orbán,avagy Gyurcsány teljesen lényegtelen hiszen nem ők irányítják az országot és az uniót. Nekünk az a feladatunk hogy egymást erősítve, segítve szembeszálljunk ismét a minket és a világot hamarosan leigázni készülő háttérhatalommal. Mert ha elbukunk ebben a háborúban már teljesen mindegy lesz az aktuális vezető párt neve, mert sem nektek sem az utánatok következő generációnak gyermekeiteknek nem lesz más örökségül mint a rabszolgasors. Szeretettel: COEURDELUMIERE Együtt a fényben!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek!

      NEMZETI DAL


      Talpra magyar, hí a haza!
      Itt az idő, most vagy soha!
      Rabok legyünk, vagy szabadok?
      Ez a kérdés, válasszatok! -
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      Rabok voltunk mostanáig,
      Kárhozottak ősapáink,
      Kik szabadon éltek-haltak,
      Szolgaföldben nem nyughatnak.
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      Sehonnai bitang ember,
      Ki most, ha kell, halni nem mer,
      Kinek drágább rongy élete,
      Mint a haza becsülete.
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      Fényesebb a láncnál a kard,
      Jobban ékesíti a kart,
      És mi mégis láncot hordunk!
      Ide veled, régi kardunk!
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      A magyar név megint szép lesz,
      Méltó régi nagy hiréhez;
      Mit rákentek a századok,
      Lemossuk a gyalázatot!
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      Hol sírjaink domborulnak,
      Unokáink leborulnak,
      És áldó imádság mellett
      Mondják el szent neveinket.
      A magyarok istenére
      Esküszünk,
      Esküszünk, hogy rabok tovább
      Nem leszünk!

      Petőfi Sándor, Pest, 1848. március 13.

      Törlés
  15. Petőfi Sándor: MIT NEM BESZÉL AZ A NÉMET…

    Mit nem beszél az a német,
    Az istennyila ütné meg!
    Azt követeli a svábság:
    Fizessük az adósságát.

    Ha csináltad, fizesd is ki,
    Ha a nyelved öltöd is ki,
    Ha meggebedsz is beléje,
    Ebugatta himpellére!…

    Ha pediglen nem fizetünk,
    Aszondja, hogy jaj minekünk,
    Háborút küld a magyarra,
    Országunkat elfoglalja.

    Foglalod a kurvanyádat,
    De nem ám a mi hazánkat!…
    Hadat nekünk ők izennek,
    Kik egy nyúlra heten mennek.

    Lassan, német, húzd meg magad,
    Könnyen emberedre akadsz;
    Ha el nem férsz a bőrödbe’,
    Majd kihúzunk mi belőle!

    Itt voltatok csókolózni,
    Mostan jöttök hadakozni?
    Jól van hát, jól van, jőjetek,
    Majd elválik, ki bánja meg.

    Azt a jó tanácsot adom,
    Jőjetek nagy falábakon,
    Hogy hosszúkat léphessetek,
    Mert megkergetünk bennetek.

    Fegyverre nem is méltatunk,
    Mint a kutyát, kibotozunk,
    Úgy kiverünk, jobban se’ kell,
    Még a pipánk sem alszik el!

    Pest, 1848. május

    VálaszTörlés
  16. Valaki írta, hogy csak a HIT maradt és ebben igaza van. Sajnos az ország függ a világpiactól. Egyedül megdöglünk és velük is. Változás csak akkor lesz, ha az egész világ változik. Talán a változás szelét mi magyarok fogjuk elhozni.
    Nem a Vaskor népe vagyunk, de egyszer eljön az Aranykor megint. Politikával és gazdaságtannal nem lehet már megoldani a helyzetet. Ami van, annak össze kell omlania. Ez előtt állunk éppen. Nem lesz kellemes, de ez lehet inkább felfogás kérdése. Barátokkal munkanapokon párszor felmentünk vadkempingezni a Pilisbe meló után. Fura volt nézni a város zizegését onnan fentről. Elfelejtettük már, hogy mi is kell nekünk valójában. Fel kéne ébrednünk!

    VálaszTörlés
  17. Ven diek, írod, hogy "olyan nincs hogy globalista elit"

    Azért ne vegyél mérget rá, hogy a globalizációs folyamatok ilyen erőszakos terjesztése mögött nem a háttérhatalmi elit áll.

    No de szerintem is felesleges egymást marjuk, van épp elég ránkzúdított probléma, amivel meg kell küzdeni. Ha ezt nem képes a magyarság egy egységként felfogni, annak beláthatatlan következményei lehetnek.
    Sokan mondogatják, hogy nekünk "Mohács kell". Sajnos tényleg így néz ki a helyzet.

    A mohács itt van gyerekek, már csak az összefogást látnám...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mit értesz globalizçiós folyamatok és erőszakos terjedés alatt, először azt kellene tisztáznod!

      Törlés
    2. ven diek egy korábbi hozzászólásod után, olvasd el az erre vonatkozó kommentemet!

      Törlés
    3. Véndiák sem energiám, sem kedvem nincs az általad úgy látszik előnybe részesített, szavakat kiforgató energiaharchoz.
      Nem kell egyetértenünk ebben a kérdésben, sokkal fontosabb, hogy mindenki tegye a dolgát, amire rendeltetett, amihez ért.

      Törlés
    4. Mohácsot inkább ne emlegessük! Ha nem tévedek azért estünk pofára, mert hiányzott az összefogás, az egység!

      Törlés
    5. Mazsi drazsi, hamár a nickekkel játszadozunk, ha van véleményed, meg is kell tudnod magyarázni, ne irj olyan szavakat, amiknek nem tudod a jelentését.

      Törlés
  18. Jó ez a válaszolgatósdni, csak ezáltal örökké át kell nézni az összes hozzászólást, nem-e szúrt be valaki valamit utólag! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "válasz" lehetősége azért van, hogy ne keljen keresni, hogy mire is reagál az ember, így a több szálú beszélgetések nem folynak össze! Így átláthatóbbak lennének a beszélgetések, de sajnos nem mindenki használja következetesen a "válasz" opciót!

      Törlés
  19. Minden a legnagyobb rendben! Komolyan! A világ és hazánk eseményei pontosan úgy alakulnak ahogyan alakulniuk kell, hálásak lehetünk az összes politikusnak, titkos szervezetnek, globalista elitistának...mindenkinek, hogy azt teszik amiért ide jöttek, mégpedig segítenek minél több embernek felébredni.
    Ha csak azt nézem, hogy ezen a honlapon néhány hét leforgása alatt mi történt...Boldog vagyok!
    Köszönjük szépen IMF, OV, Illuminaty, 33 és a többiek!

    jah és tessek ezeket is nézegetni:
    www.nyusziacilinderben.blogspot.com
    www.vilagvege.net
    http://pirospirula.blogspot.com/
    www.kataklizma.info
    www.magunk.hu
    www.magyarmegmaradasert.hu
    www.szabadeuropa.shp.hu

    és végül a Tao Te King
    www.mek.niif.hu/00200/00204/00204.pdf
    És még valami: ne ragadjunk le az ébredésnek azon a szintjén ahol az ember csak a mérhetetlen dühöt érzi, ez az állapot még csak az út fele...sem

    VálaszTörlés
  20. Ven diek -nak! Öcskös! Én a te helyedben nem mernék mást ilyen formán kritizálni senkit sem, még így ismeretlenül is. Bár hozzászólásod a te világodat minősíti, mindig lesznek olyan(ok) kik „véleményükkel” mást sértegetve osztják az észt! Az ilyen kakukkfiókáktól mentsen a jó Isten engem. Olvasva „értékes” hozzászólásodat, a fércbukkon megtalálhatod igazi helyed, ahol kedved szerint bökdöshetsz másokat!

    VálaszTörlés
  21. Először is nem legeltettünk együtt libákat, úgy hogy tartózkodj az öcskös megszólítástól. És melyik "kritizálás" nem tetszik, annyi sütnivalód lehetne, hogfy nem általánosítasz, és konkrét vagy, ha már azon erőlködsz hogy sértegess valakit. És ha nem vetted volna észre itt bárki kinyilváníthatja a véleményét, még a hozzád hasonló entitások is. :)

    VálaszTörlés
  22. A globalizációnak is van hasznos oldala, de árnyoldala több van szerintem.

    Ha az emberre és természetre mért hatását tekintjük, akkor méltán nevezhetjük az emberiség legnagyobb és legveszélyesebb vírusának. Amint a globalizáció eljut egy addig elzártan élő rendszerbe mondjuk egy szigetre, azonnal elkezdi felélni a terület erőforrásait, pusztítani a lokális, nemzeti értékeket, a technológiák (TV, mobiltelefon, gépjárművek, stb.) révén elképesztő módon butítja, mérgezi a helyi embereket.
    A kecsketej helyett megjelennek a coca-colák, a közösségi élet helyett a chat-elés, bőrnadrágok helyett a farmer. Megjelennek az internacionális multi cégóriások a hitvány minőségű, de olcsó termékeikkel, ezáltal szépen megölik a helyi őstermelők élet lehetőségeit. Betör a média, drasztikusan megváltozik a helyi nemzeti értékrend, amit felvált egy „világpolgár” kozmopolitán nézet, melynek eredménye hogy agymosott tömegemberek készülnek.
    „Fejlett” városok épülnek, autópályákkal melyek fokozatosan elszívják a munkaerőt a mezőgazdasági termelésből, ezáltal kiszolgáltatottá téve az emberek nagy részét a multinacionális ellátó rendszereknek. Az addig évezredek óta létező önellátás szinte megszűnik, kialakulnak a fogyasztói társadalom tünetei, függőség az energetikai szolgáltatóktól, gyógyszergyáraktól, élelmiszergyáraktól, bürokratikus hivataloktól, ellátó intézményektől. És a helyi emberek a veszélyt nem is érzékelik, csak akkor, amikor már késő. Elámulnak a technológiai újdonságoktól, de nem veszik észre, hogy egy fogyasztói függőségi spirálba kerülnek. Ráadásként megjelennek a bankok, akik a legnagyobb „segítséget” adják az új intézmények, városok megépítéséhez, ezzel teljesen eladósítva a helyi embereket.
    A globalizáció leegyszerűsítve: tereld be az embereket a városokba, szakítsd el a természettől, hogy függővé, irányíthatóvá tedd. Beköltözöl, veszel egy lakást, és számold össze mid van? Semmid. Mitől függessz? Mindentől: energia (víz, gáz, villany, stb.), élelmiszer, gyógyszer, minden.
    A multik, a bankok, a hivatalok és a szolgáltatók prédájává válsz.

    A globalizáció globális környezetpusztítást hoz (gondoljunk csak a szállításokra).
    Szétzilálja a nemzetek értékrendszerét, társadalmi felépítését, egy nagy, összemosott és kihasználható masszát gyúr az emberekből.
    Ez csak egy nagyon szűk elit érdeke.
    A globalizáció az új világrend egyik fegyvere, és a háttérhatalom érdekei miatt terjed ilyen gyorsan a bolygón.


    Persze nyílván mást is hoz a globalizáció. Pl. az internet segítségével a Föld különböző pontjain sokan összekapcsolhatják a gondolataikat, akiknek korábban lehetetlen lett volna találkozniuk. Minden rosszban van némi jó is.
    Nos, én így látom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. saját véleményre gondoltam, nem egy másik oldalon szereplő más embertől másolt "vélemény"
      http://koroskor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=136:globalizacio&catid=54:tananyag&Itemid=130

      Törlés
    2. Elküldjem neked az eredetit? :)
      Ez csak egy fejezete egy jóval nagyobb írásnak, amit jó sokan átvettek tőlem, valaki csak egy részét, valaki az egészet.

      http://www.google.hu/search?q=a+f%C3%B6ld+bolyg%C3%B3+%C3%A9s+azon+bel%C3%BCl+a+magyars%C3%A1g+helyzete+2009-ben&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

      Törlés
    3. Természetesen ma már sok mindent másképp látok, de akkor, három éve szükségem volt egy összefoglalóra. Saját magamtól meg tán idézhetek, nem ven diek? :)

      Törlés
    4. Magyarország kifosztása hamarosan befejeződik!
      A lépések a következők lesznek:
      1.Az EU és az IMF nem fog tudni együttműködni a jelenlegi kormánnyal.
      2.Saját háttérben váró emberüket teszik meg az ország vezetőjévé.
      3.Ez az ember az eddig megmaradt javakat(föld,víz,levegő)szépen kiárusítja,egyben az utolsó ütőkártyát is kiveszi a kezünkből.
      4.Az euro 15-20 forinttal lentebb lesz,mindenki megnyugszik csak közben nem veszi észre,hogy kirabolták,ráadásul még örül is neki.
      5.Az igazi válság azután következik,körülbelül a tatárjárás okozta károkhoz tudnám hasonlítani az ezt követő állapotot.
      6.A tömeges munkanélküliség,kilakoltatások,egészségügyi helyzet,pénztelenség és agymosás meghozza a gyümölcsét,sokan elvándorolnak,sokan öngyilkosok lesznek,vagy meghalnak,sokan összetörnek és mint a kiütött boxoló csak néznek majd bután,és nem fogják érteni,hogy mi történt.
      7.Megnyílik a kapu,felszabadulnak a helyek,és egy másik nép szépen lassan helóta körüllakókká alakítja át a magyar lakosság nagy részét.
      8.Mindez békésen,fegyverektől mentesen zajlik,mi csak menetelünk szépen a vágóhídra és még mosolygunk is hozzá.

      Törlés
    5. Azt kell hogy mondjam igazad van, éppen a 2-es menüpontnál tartunk de a 6-os is párhuzamosan jelen van már az életünkben.Ugye tudjátok hogy nem ezt szeretnék látni az őseink akik mikor elfoglalták a kárpátmedencét ,otthonuknak választották,és a saját vérük áldozatával megvédték bármi áron! Vajon ők most hogy cselekednének ? Hisz tudjátok a választ,éreznetek kell! A miénk ez az édes föld, nem adjuk hitvány kutyák kezére, a mi apáink az életüket adták érte nem adjuk oda,a mi gyermekeinké, és utána az ő gyermekeiké és így tovább ez a föld mindig magyar emberek tulajdona lesz.

      Törlés
    6. Egy kis kiigazítás: a magyarok ősei nem elfoglalták a Kárpát-medencét, hanem mindig is itt éltek. A szakrális küldetésű Árpádék "csak" a visszatérő vezető arisztokráciát alkották.
      Ajánlom Darai Lajos professzor kutatási eredményeit megismerni.

      Törlés
  23. Ez a rész: Bolygónk beteg. Ez egyértelműen érzékelhető. Alapvető, elemi szinten mutatkoznak a jelek: tűz-vészek, víz-áradások, föld-rengések, levegő-viharok a legnagyobb marhaság emit az elmúlt 7-en olvastam. Mintha évezredekkel ezelőtt nem lett volna vihar, tűzv agy aáradás, fagy földrengés. Azért ezt is a globalizáció nyakába varrni, már kóros angy elváltozásokat sejtet maga mögött.
    Ami az idézést illeti, elkerülhetted volna a megvetésemet e téren, ha egyből odaírod, hogy magadénak tartod ezt a "gondolatmenetet".

    VálaszTörlés
  24. Kemény a helyzet. De mikor volt más ebben a korban számunkra? Mi magyarok aranykori nemzet vagyunk. Most a legistentelenebb kor, a vaskor van, ezért vagyunk gyengék, az idő most a sátánnak kedvez(még egy kis ideig,mert most fordul a kocka, jön egy 10 000 éves aranykor!), az erkölcstelen mocsok van felül, a hitvány uralkodik, büntetlenül garázdálkodik, legyőzhetetlennek tűnik, de nem az. A sátán féreg népe ült a nyakunkra, pokolra velük!

    Mi a globalizáció? A szó szerepe, hogy vele a mátrixban alvó emberek tudatalattijába programozzák a jövő képét a világ leigázására, kirablására és helyzetük végtelen időkig történő bebetonozására törekvő titkos sötét erők. Globalista pavlovi reflexek: kóla, hamburger, multik, menő autók, menő cuccok, celebek, küzdj a pénzért és tiéd lehet minden, karrier, egyetem, versenyezz stb. Az elmék ereje kell nekik, mert az teremt. Amit szeretnénk, előbb elgondoljuk, és ezzel elindul a teremtés, majd ezen energia a kézzelfogható valóságban is megnyilvánul; tehát előbb az elme ereje kell, ha ez nincs, megvalósulás sincs. Ezen a nemlátható ponton dől el minden. Tudd mi a jó, tartsd elmédben, küzdj érte ha kell, végsőkig akár. Tudd ki vagy, tiszteld a másik embert, ha barátod, szeresd, ha ellenséged, pusztítsd el, különben ő pusztít el téged, egyszerű szabályok, két dudás nem fér meg egy csárdában, örök igazság, valamelyik veszni fog.

    A bolygónk ne beteg, éli életét és teljesíti feladatát, eltart minket, akkor is, ha mi kiraboljuk, beszennyezzük, nem csak olajjal és műanyaggal, ez a kisebb bűn, számára sokkal nagyobb teher a hazug ember.

    A mi korunkban hatalmas nemzet voltunk, elveszett volna ERŐNK? Nem. Mindössze az idő karmája nem minket támogat. Az idő legyőzhetetlen, mindent elpusztít. Ezért nem tudunk összefogni, ezért vannak hazaáruló, hitvány vezetőink, mert akkor még most is félresöpörnénk ellenségeinket, nem lenne esélyük, fantasztikusak a génjeink, mentálisan és fizikailag hatalmas ERŐ van bennünk. Eldugták múltunkat, elhazudták az Igazságot rólunk, hogy elgyengítsenek ezzel is, folyamatosan zúdul ránk a láthatatlan sunyi és mocskos támadás, millió féle módon gyengítenek és pusztítanak minket. Kétségtelen, ha ez így megy tovább és mi hagyjuk, elpusztulunk. De még itt vagyunk! Ennyi pusztító erő sem tudott minket eltörölni, még itt vagyunk! Féljetek gazemberek, hitvány sátán népe, elpusztultok, erőtök elfogy, lesz felébredés, a folyamat már elindult, nincs hatalmatok megállítani, a harcot ti kezdtétek, megkapjátok hát a részetek, amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten részünkről számotokra!

    Meg kell értenünk a valódi helyzetet, össze kell fognunk, küzdenünk kell, ameddig ERŐNKBŐL telik, a Teremtő mellénk áll az igaz harcban. És ha Ő velünk, kicsoda ellenünk? Harc lesz, végső és kíméletlen, mindenki készüljön és tudja hova kell majd állnia, amikor választás elé kerül! Az egyetlen esélyünk a győzelemre az összefogás. Ne veszítsd el a hited, csak akkor győztek le, ha így döntesz, dönts a győzelem mellett, ne engedj a manipulációnak. Higgy Istenben,nemzetedben, önmagadban, ha kitartasz hited mellett, a győzelem a tiéd lesz!

    VálaszTörlés
  25. http://www.youtube.com/watch?v=IQVUgY8ZQpw&feature=related

    VálaszTörlés
  26. Említettem, hogy ma már én is másképp látok sok mindent. A Föld is, mint élőlény, folyamatosan változik, fejlődik, nyílvánvalóan nem minden esemény varrható a mi nyakunkba. Bár jócskán rátettünk egy lapáttal a folyamatokra, de a globális felmelegedés svindliben már nem hiszek. Talán hallottatok a climate-gate botrányról, amikor is kiderült hogyan hamisították meg éghajlatkutatók a több évtizedes adatokat, a globális felmelegedést alátámasztandó - melyből néhány gazember minden másodpercben gazdagszik. A kvótákkal való játék is az olyan gazemberek eszköze, mint Al Gore, az egyik fő globalista. :)
    Egyértelmű, hogy a Föld is ciklikusan változik, sok ronda dolgon átesett már, melybe a rajta élők nem sok beleszólással rendelkeznek.
    Ajánlom megnézni a néhai George Carlin véleményét a témáról:

    Mentsük meg a bolygót!
    http://www.youtube.com/watch?v=rmKScssfbus

    Nekem felnyitott pár új ablakot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola nagyon jól megfogalmazva leírja azokat a gondolatokat, amiket itt szinte már mindenki tud. Ven diek, akik itt kommentelünk mind "felébredtünk" max. a fázisok különbözőek egyénenként. Előbb vagy utóbb, te is meg fogsz világosodni. Amennyiben nem és ragaszkodsz az elképzeléseidhez az se baj, csak bennem felmerül egy kérdés. Ha ennyire nem hiszed el amiket mondunk, hogy-hogy látogatod az oldalt?

      Törlés
  27. http://www.youtube.com/watch?v=7FzZJctZEqc

    VálaszTörlés
  28. Ja, és majd el felejtem:"Foglalod a kurvanyádat"! Mert: Lesz,lesz,lesz, csakazért is lesz!

    http://www.youtube.com/watch?v=Gcku182NJJA&feature=related

    VálaszTörlés
  29. Nem baj, ha a ven diek féle racionálisabb elmék is látogatják az ilyen oldalakat, így válik kiegyensúlyozottá a fórum. Máskülönben túlsúlyban lennének a nagymagyarkodók, meg az ezoterikusok! :)
    Sok mindennel egyetértek én is amiket ven diek írt itt fent. Tényleg nem szabad arra gondolni, hogy Magyarországot kiszakítsuk a nemzetközi közösségből, viszont törekedni kell a minél hangsúlyosabb önrendelkezésre, és önállóságra. Jó kapcsolatban kell lenni más népekkel is, de ne engedjük be ide a szemetüket. Csökkentsük az import-függőségünket visszaállítva azokat az iparágakat és mezőgazdasági potenciált, amiben jók vagyunk, de ne legyünk Észak-Korea. Sorolhatnám még a példákat, csak az a baj, hogy az egyetlen szerv, aki képes a fentiekre, az a magyar kormány.
    Lehet itt elmélkedni meg álmodozni sok mindenről, de egyelőre Orbánék vannak abban a pozícióban, ahol van lehetőség a komolyabb lépésekre. Ha nem csinálják meg, történelmi lehetőséget puskáznak el, ha túl nagy szájjal csinálják, beverhetik a pofánkat.
    Szerintem várjuk ki a végét, hátha a tipikus gőgös fideszes arrogancia mögött van némi nemzetmentő szándék is (vagy keleti háttérerő).
    Ebből a szempontból szerintem mentálisan támogatni kell a kormány szuverenitást megőrző/visszaszerző lépéseit, de amennyire erőnkből telik, gátolni kell egyénileg minden olyan lépését, amely további leépítést/rendezetlenséget/kiárusítást okozhat.

    A hit fontosságáról és a gondolatok teremtő erejéről remélem nem kell itt különösebben meggyőzni senkit. Keresni kell az arany középutat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod hol a határ a nagymagyarkodás és az egészségen nemzeti öntudat gyakorlása között? Igazad van, reálisan kell látni a tényeket, de azok nem csak 3 dimenziósak, ahhoz hogy teljesebb képet lássunk a valóságról, több oldalról kell megvilágítani. Igazad van, "jobb megőrizni a közép", de ehhez látnunk kell a képet, hogy tudjuk, hol is a közép. Hol van ez a közép? Mi számít naív pacifizmusnak és mi káoszos hisztériának? Mert mind a kettő az ellenség javára hajtja a vizet. Igazad van, meg kell őriznünk a belső nyugalmunkat, így kell a dolgokat nézni, így tudunk helyesen dönteni. A személyes véleményem, hogy ezt a kormányt le kell váltani és egy valóban nemzeti kormányt kell a helyére tenni, és mind ezt nyugodtan, de határozottan kell tennünk. Nincs már időnk cselezni és taktikázni, a helyzet világos, drámai, a "pofánkat" már alaposan beverték. Te nem érzed? Várjuk meg amíg úgy járunk, mint a Palesztinok? Mert ezt tervezik velünk. Nézzük tétlenül a kivégzésünket? Számomra már nem annyira kóser gyerek a Viktor és a csapata még annyira sem.

      Az élet nem racionális, annál sokkal összetettebb, az ész nem képes az Igazságot megérteni, csak okoskodni tud önmagában. Aki csak az eszével lát, félszemű, a szívedet is kérdezd meg a fontos döntéseidnél, gyakorold a szintézist, szerintem ez a helyes.

      Törlés
  30. hunbulcsu ezt az anyázást kinek címezted?

    VálaszTörlés
  31. Szerintem nem anyázott hunbulcsu.

    Emberek, én sem tétlen várakozásra buzdítok, hanem hidegvérre még egy darabig.
    Ne dőljünk be MEGINT az ellenünk áskálódók pszichológiai háborújának.

    Európai közösség: IGEN!
    EU: NEM!
    EEÁ: SOHA!

    VálaszTörlés