2011. november 27., vasárnap

Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség


Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...
Arrest Americans
Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül. 
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartást, mely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire. 
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön. 

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !
Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete. 


A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.

(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet,
a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.
("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)


Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése. "Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.


Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel.
És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".  

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva...
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággal, meggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak. 

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élén, az elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.
....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!


Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...

És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...

14 megjegyzés:

  1. nagyon értékes irás.
    köszi, hogy össze szetted.
    (Hatlabu_Farkas)

    VálaszTörlés
  2. valami jó hír esetleg? sehol semmi ilyen?

    VálaszTörlés
  3. EMBER! Megint a jó öreg halálfélelem fojtogat...ne parázz annyira, inkább... álmodj olyat, mit szeretnél...testben, vagy anélkül, nem mindegy? a lényeg, hogy tudd, hogy több vagy, és addig is áraszd a Szeretetet MAGadnak és a többinek:-)

    VálaszTörlés
  4. Kedves sword! Te még alszol ugye? Azért kérdem mert úgy látom nem érzékeled mi folyik körülötted a világban,azt tanácsolnám mihamarabb ébredj fel mert fájdalmas lesz számodra a valóság amikor felráznak anyagi világodból! Szép napot! Coeurdelumiere....

    VálaszTörlés
  5. Kedves Coeurdelumiere! Szerintem sword érzékeli azt, hogy mi folyik körülötte és Nem Csak az anyagi világban! Minden Jót!!! Trob

    VálaszTörlés
  6. Aki ismeri a www.foldimennyorszag.hu oldalt, az tudhatja hogy ott is figyelmezteti az emberiséget a felkelésre. Ott már rég óta ír hogy valami változás fog történni itt a földön! Aki nem halott erről az oldalról, az nézze meg!

    VálaszTörlés
  7. Vajon ki alszik és ki van ébren? Hányszintű az álom? :D Ez is csak egy bolygó a sok közül, alakul ahogy guritja az univerzum, volt már jégkorszak, csupa óceán is, most megint lesz valami... Testben vagy anélkül? Pfff. :) Mindenki maga választ mire készül... ;)

    VálaszTörlés
  8. Jelenleg az anyagi világban élünk. A halál elkerülhetetlen a tudomány mai állása szerint. Egy magyar embernek 70 egynéhány év jut ebben az életben. Én addig a kis ideig még az anyagi világgal foglalkozom, a másvilággal úgy gondolom pont elég lesz majd az örökkévalóságig.

    VálaszTörlés
  9. Egy probléma nem oldható meg azon a szinten, ahol keletkezett ugye. Azzal, hogy félelmet generálsz és démonokat festesz a falra, csak előidézed magad számára. Sworddel értek én is egyet, egy jobb világot kell álmodni és az lesz a valóság.

    VálaszTörlés
  10. Én is Sword támogató vagyok! S nem véletlenül írta úgy, hogy MAGadnak! Szebb jövőt mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  11. "letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül."

    Hihetetlen, hogy kis országunk mennyivel a fejlettnek hitt nyugat előtt jár: Nnálunk ez már egy éve így van.....

    VálaszTörlés
  12. Társadalompszichológiai szempontokat és alapvető humán értékrendet felrúgni fel lehet csak kérdés kinek hol éri ez meg. Mindenki tudja a lelke mélyén, hogy az élni és élni hagyni nem egyenlő a vegetálni hagynival. Hozzáteszem a fejlődés megakasztására sőt ennek a folyamatnak a visszarendeződésére teljes mértékben hisztérikus reakciók várhatók. Elgondolkoztat, hogy a civilizációnk legfelsőbb vezetői valóban bunkerekben és teljes káoszban gondolnak létezni előre kiszámíthatatlan ideig. Továbbá fontos az a tény, hogy az emberek általános informáltsága és világszemlélete nem a vén trotty Rothschild félék valamikori fiatalságának idejéből való. Vagy is túl sokan tudják kiknek a tyúkszemére kéne lépni. Az a kérdés is felmerül bennem melyik az a full demokratikus állam mely problémamentesen tud úgy akár milliós hadsereget küldeni messze földre gyilkolni úgy, hogy:
    - a hátországban majd éhen hal a katona családja mert bombákra kel a pénz
    - ideológiailag megfelelő izmusokat tud gyártani hogy akármilyen helyzetben stabilizálja frissen szerzett hatalmát adott területen kívül belül.
    - kik fogják ezt a "projektet" kitartóan pénzelni? No meg milyen tartalékokból?
    - Valljuk be egy világháború, az úgy igazi teljességében még nem volt az egész földön. Ez pont azt jelzi, hogy amíg a világ egyik felét felégetik addig ehhez a másik fél tudja adni az eszközt. A total war pont egy olyan forgatókönyv ami megvalósíthatatlan. A szép amerikai álom ami ott él a fejekben szerintetek mennyire hurrázna erre. Elképzelem mint zsíros fekák hammerjeit zúzzák be tanknak. Olyan groteszk nem?!
    - A totális háborúba szerintem nem lehet belesodorni mindenkit. És egyáltalán nem hiszek abban, hogy az emberek extrán birkák. Abban a pillanatban mikor tömegek azonosulnak a saját halálos veszélyeztetettségük tényével és eljut a tudatukig hogy itt könnyen selejtezésre kerülhetnek szerintem elképesztően széleskörűen és összetetten önvédelmet szerveznek. Senki ne higgye, hogy könnyű élni a piros gomb lenyomása után. És lehet eljön a nap, hogy nem is lesz az fontos pontosan ki nyomta meg. Hiszen már előtte tudni fogja ez a társadalom ki akarja megnyomni. Nem hiszem, hogy valaha is eljön olyan idő hogy a társadalomtudat képes legyen azonosulni valósan elkövetett nyílt népirtással.
    - a végtelenségig nem lehet fogolytáborokat feltölteni bővíteni. Itt megint emberi élet elleni cselekmények merülnek fől.
    - Lényeges hogy nem látok olyan gazdaságot ami gazdasági erőnlét szintjén tartósan ki tudna szolgálni egy globális háborút. Az Amerikai sem az Orosz sem a Kínai sem. Európa államai meg főleg nem.

    VálaszTörlés
  13. Igen, swordnak igaza van, a segítség bentről jön, nem az űrből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a halál és a kultusza az bizony modern kórság. És amíg van , akit ezzel rémisztgetni, addig van ennek a kultusznak fenntartója. De csak azok ijedeznek, akik nem tudják, hogy van jobb lehetőség is. A "ne baszogass , nem volt más választásom" duma, csak duma. Vannak , akik egy helyzetben milliónyi választási lehetőséget találnak, és vannak, akik csak egyet. És onnan lesz a helyzet probléma. Az örömforrást kéne keresni, és nem a letargiában vergődni, mint törött szárnyú veréb a pocsolyában novemberi hidegben. Valamikor vissza fognak nőni szárnyaink, egyszer...

      Törlés