2011. szeptember 24., szombat

Meg van az erőnk és még annál is több, hogy ledöntsük börtönünk vibrációs falait


WE ARE ALL THE SAME, YOU KNOW 

- A MUST SEE FOR ALL WHO ARE AWAKE

"Meg van az erőnk és még annál is több, hogy ledöntsük börtönünk vibrációs falait, ha megértjük az alapjait, hogyan is működik!
A rendszer, amely ellenőrzése alatt tart minket, nem véletlenül épül fel úgy, hogy zavaros szív energiákat és alacsony rezgésű gondolatokat és érzelmeket hozzon létre, mint a félelem, a stressz, harag, frusztráció és depresszió.

Azért van, hogy az emberiséget egy alacsony rezgésű, természetellenes állapotban tartsa, mely létrehozza azt az energiát, amire Nekik van szükségük, rabszolgává téve az embereket, zárt elméjű tudatlanságban.....
és itt jön a legdurvább....folyamatosan biztosítja egy káosszal teli, alacsony frekvenciájú elektromágneses mező kivetítését a Föld atmoszférájába."
(David Icke)  (ford. SBG Buddha)




"We have the power, more than the power, to bring down the vibrational prison walls if we understand even the basics of how it all works. The Control System is not structured by accident to generate incoherent heart energy and low vibrational thought and emotion such as fear, stress, anger, frustration and depression. This is done to maintain humanity in a low-vibrational, incoherent state, that generates the energy they want, enslaves people in close-minded ignorance and ... here's the big one ... projects a constant supply of imbalanced and chaotic low-vibrational electromagnetic energy into the Earth's atmosphere." (David Icke)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése