2011. szeptember 23., péntek

THE HISTORY HAPPENS NOW! Az iráni elnök hatalmas beszéde Palesztina kapcsán!


TÖRTÉNELEM ZAJLIK ÉPPEN MOST - THE HISTORY HAPPENS NOW

AZ ENSZ-ben most zajlik PALESZTINA és a Palesztinok jogának elismerése önálló államhoz!

Izrael innentől valószínűleg akcióba lép majd! Lehet, hogy ennek még nagyobb köze van az előző cikkben írt riadókészültséghez az USA-ban!


BESZÉDET MONDOTT a "terrorista, a világ-ellenségének" kikiáltott iráni elnök, akit hallgatva kicsit elgondolkodunk, ki is itt a terrorista.



Mahmoud Ahmadinejad hatalmas beszéde az ENSZ-ben:
A teljes beszédet végigolvasva furcsa módon minden szavát igaznak érzed, amikor a világ kizsákmányolóiról, terroristákról, háborúkat indító, országokat elfoglaló hatalomról beszél, akik nyomorba döntik a világ lakosságának 80%-át és az egész világgazdaságot...
HIHETETLENÜL ÉRDEKES TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ BESZÉD!
(Full Speech Here)





Néhány részletet kiemelek, de érdemes az egész beszédet az átirattal együtt végighallgatni, mert teljesen érthető, világos és egyértelmű.
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete)


MAHMOUD AHMADINEJAD: "Ma a jelenlegi nemzetközi fejleményeket tekintve, megpróbálom egy más szemszögből elemezni a jelenlegi helyzetet..."
"Közel 3 milliárd ember él a világon kevesebb, mint napi 2,5 dollárból. Több mint 1milliárd ember él úgy, hogy elegendő minimális ételhez jutna. A szegény világ lakosságának 40%-a a teljes globális bevétel 5%-án osztozik. Közben a leggazdagabb emberek a teljes előállított érték 75%-át osztják szét! "


Szeretnék pár kérdést feltenni önöknek:

- Kik kényszerítették emberek 10millióit Afrikában és a világ más részein otthonukból való elmenekülésre a rabszolgaság sötét időszakában?  Ezek az emberek az anyagi kapzsiság áldozatává váltak.
- Kik kényszerítették gyarmatosításukat a világra 4 évszázadon keresztül?
- Kik foglalták el más nemzetek földjeit, aknázták ki ásványkincseiket, Kik rombolták le a tehetségüket, idegenítették el a nyelvüket, kultúrájukat és identitásukat más nemzeteknek ?
- Kik robbantották ki az első és második világháborút, ami 70 millió áldozatot és több százmillió sebesültet, otthontalant hagyott maga után?
- Kik csinálták a háborút a Koreai-félszigeten és Vietnámban?


- Kik kényszerítették, cselvetéseken és képmutatáson keresztül 60év háborúval, otthontalanság, terror és tömeggyilkosságok segítségével  a Cionizmust a palesztín emberekre és a régió országaira? Kik ?

- Kik támogattak és hoztak létre évtizedeken keresztül katonai diktatúrákat és totalitárius rezsimeket Ázsiában, Afrikában és Latin Amerika országaiban?  
- Ki használt nukleáris bombát védtelen emberek ellen és halmozott fel több ezer töltetet arzenáljában?
- Kiknek a gazdasága támaszkodik hadviselésre és fegyvereladásra ?

- Ki provokálta ki és bátorította Saddam Husseint, hogy támadja meg Iránt egy 8évig tartó háborúban? Ki járult hozzá és szerelte fel Őt vegyi fegyverekkel, amiket városaink és lakosságunk ellen vetett be?

- Kik használták fel a titokzatos Szeptember 11 eseményeit ürügyként, hogy megtámadják Afganisztánt és Irakot, megölve, megsebesítve, elkergetve milliókat két országban azzal a nyilvánvaló céllal, hogy dominanciájukat kiterjesszék a Közép-Keletre és olaj-kincseire?
- Kik semmisítették meg a Breton Woods (aranytartalékon alapuló pénzkibocsátás) rendszert billió dollárokat nyomtatva anélkül, hogy lenne mögötte aranyfedezet? Ez az,ami elindította az inflációt világszerte és az a cél áll mögötte, hogy gazdasági előnyöket szerezzen más nemzeteken.
- Melyik ország éves katonai költségvetése haladja meg a több ezer milliárd dollárt, mely több mint a világ összes országának együttesen?

- Melyik kormánynak van a legnagyobb adóssága a világon?

- Ki uralja a világgazdaság politikai döntéshozatalának rendszerét?
- Kik felelősek a világgazdaság recessziójáért és terjesztik ki a következményeket egész Amerikára, Európára és a világra?
- Mely kormányok állnak készen bármikor bombák ezreinek bevetésére más országok ellen, de gondolkodnak és haboznak, mikor éhínség sújtotta embereken kellene segíteni Szomáliában és más helyeken?
- Kik uralják az ENSZ Biztonsági tanácsát, mely látszólag felelős lenne a védelemért és nemzetközi biztonságért?

Rengeteg ilyen kérdés létezik még.
A válasz természetesen egyértelmű.

A világ nemzetei többségének egyáltalán nem volt szerepe a jelenlegi globális válság kialakulásában és tulajdonképpen áldozatai az előbb említett intézkedéseknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése