2011. szeptember 25., vasárnap

Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot


MAN ON MARS - 1962. Május 25-én ember landolt a Marson. Amerikai, orosz és kínai asztronauták.

SZENZÁCIÓ KELLENE LEGYEN, IGAZ ?
NYISSÁTOK KI AZ ELMÉTEKET, AZTÁN NÉZZETEK UTÁNA TI IS A DOLGOKNAK!



Ezen látható a landolás, 20C fok körüli hőmérséklet, és a legmegdöbbentőbb, egy föld alatt lévő valamilyen élőlény ahogy elmenekül az érkezők miatt....(a videón 2:00 körül látható).

Azóta kiderült, hogy igazi a videó és nem tagadják a felvétel eredeti voltát. Egyszerűen csak nem csapnak neki túl nagy reklámot. Pont ahogy a Roswell-nél lezuhant tárgyról
(mivel azóta feloldották a titkosságát) is elismerték, hogy földönkívüli űrhajó volt és 60éven át hazudniuk kellett.

Mik derültek ki azóta: 

Van víz a Marson, vízjég és nem Co2 alapú, egyáltalán nem csak vörös színű a bolygó, mint ahogy a retusált képeken láttatni akarják.

Persze ez nem meglepő, hiszen a Holdról is tudjuk, hogy az sem kifejezetten szürke és sötét, hanem élénk és gyönyörű kékes színek is vannak rajta)
. A NASA szándékosan közöl mindent fekete-fehérben...

http://www.marsanomalyresearch.com/index.htm
 ... 
EARTH liquid water lake surrounded by forest MARS liquid water lake surrounded by forest
 ... 
MARS unidentified forest growth .... MARS unidentified forest growth
Report # 102 - Mars Humanoid Skull?

A Marson kékes és fehér az ég, erdők is vannak és folyók. A marsi jégsapka megolvadásakor tengernyi árvizek alakulnak ki....
Erről már mindenkinek tudnia kellene, igaz?

De mégsem.... Furcsa, mert ősi civilizációink is eljutottak már oda, aminek számos nyomát találták meg a bolygón (legérdekesebb az egyiptomi Királyok völgyében lévő hatalmas szobrokhoz hasonlító építmények a Marson....) Ezen meg sem kell lepődnünk, hiszen származásunk is földönkívüli eredetű, (de ez egy bonyolult sztori..nézzetek utána).

Javaslom Stewart Swerdlow beszámolóit, videóit, melyekben elmeséli miben dolgozott együtt a CIA-val a Montauk Projectben....(ez egy eléggé ismertté vált történet, mert olyan dolgokat alkottak, amiket nem tudtak ellenőrzés alatt tartani és újságcikkek, beszámolók tömegei jöttek létre.)

Sajnos ezek a videók csak angolul elérhetőek, ezért nem is csodálkozom, ha kis hazánkban elég homály és elzárkózás tapasztalható bármi UFO és földönkívüli dolog iránt, hiszen azzal sem vagyunk tisztában, ami közvetlenül körülöttünk történik és a bőrünkre megy, nemhogy földönkívüli események érdekelnének minket.....

Akik régebben kutatják a témát, mindig örülnek, ha valami kiderül, amit korábban csak apró mozaik-bizonyítékokból próbáltunk bizonygatni. Milliónyi hamis felvételt készített a NASA, hogy eltakarja a valóságot, ezért nagyon nehéz a tájékozódás, de egyre több minden derül ki, sőt ők maguk hoznak nyilvánosságra.

Aminek érdemes utánanéznetek: Google:
- ez a landolás 1962. május 25.
- Montauk Project
- Stewart Swerdlow
(szerencsére tudtam kommunikálni vele és megerősítette, hogy valódiak az állításai és mivel ő is a Montauk Project-nek áldozata lett és évekbe tartott míg kiheverte az elme-befolyásolást, ma már bátran veszi fel a harcot, hiszen hamarosan úgyis "minden" ki fog derülni, mondja....:)


- Tithonia (ez egy város neve a Marson !!!)

MORE MARS ANOMALIES HERE - MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ ITT

40 megjegyzés:

  1. Az az állítólagos Mars-videó egy 1977-es fantasztikus film része. A film címe: Alternative 3.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak hogy az nem egy fantasztikus film, Sherlock barátom...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  2. Alternative 3

    Magyarul úgy jelent meg, hogy Összeesküdt ellenségek (Watkins-Ambrose). Netről is letölthető. Szó van benne a marsra szállásról a 60-as években (lehet a dátum is egyezik). És erről a marsraszállós felvételről, amit a NASA-tól loptak el. Nagyon érdekes könyv, de csak úgy engedték kiadni, mintha sci-fi, kitalált történet lenne!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Voldi! Érdekes amit írtál, ha szépen megkérnélek esetleg az oldal linkjét elküldenéd ahol film megtalálható? Nagyon érdekel ugyan is a téma. Előre is köszi...

      Törlés
  3. Ha igaz amit írsz, akkor már a 70-es években felfedték a titkot. Akkor miért csak most tették közzé az állítólagos "NASA-tól ellopott" felvételt?

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, mi ez az őrültekháza (ez a sok, hirtelen kiderülő titokáradat), csak annyit tudok, hogy a dezinformálás meg a félrevezetés az különleges fejlett tudomány. Úgyhogy minden információ gyanús.

    VálaszTörlés
  5. Utána néztem, hogy Aranyi László vajon valóban a New York-i akadémia tagja e, vagy éppen a brit királyi bolygókutató csapatban dolgozik?
    Elmondom nektek, semmilyen adatot nem találtam vele kapcsolatban. Az Angol királyi bolygó kutató intézet pld nincs is, nem hogy meg a NY-i akadémia tagja. Ezek az emberek valójában mit akarnak, hülyíteni a tájékozatlan embereket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fabi! Találtam egy olyan oldalt, ahol megismerheted a szerinted nem létező embert.

      http://www.delmagyar.hu/szentes_hirek/a_szentesi_aranyi_laszlo_az_urakademian_gyakorlatozott/2042121/

      Ha ez sem elég, akkor it van egy weboldal :


      http://aranylaci.freeweb.hu/hold/apollo-fake/1.htm

      Ez az ő honlapja.

      Törlés
  6. másrészt, elég régóta lehet már olcsón olyan minőségű távcsövet venni, amivel egy amatőr csillagász is észrevenné, hogy a Marson pl erdők vannak...

    VálaszTörlés
  7. http://www.freeweb.hu/aranylaci/huntsville/huntsville.htm
    http://www.freeweb.hu/aranylaci/magam/magam.htm

    VálaszTörlés
  8. bérkommentátorokról tudunk már rég, a vg.hu-n ilyen az Aratógép nevezetű... valyon itt ki lehet?

    nekem a fabi ugyanez a feeling, persze annyi kivétellel, hogy nem kezdte el sorolni a diplomáit...

    VálaszTörlés
  9. blogíró nem csillagász! jó volna ha ezt a cikket a Marsról egyenlőre kivenné innen vagy ne tegye láthatóvá, rontja az oldal megítélését! rossz irányban! SZERINTEM!
    Viszont.

    A hold project: ( bázisok a Holdon , Nasa eredeti képek titkosítása illetve hamisítása) erről kitehetne cikket.

    VálaszTörlés
  10. ez szerintem nem igaz gondolkodjatok AMSTRONG óta még a holdon nem járt ember
    nem hogy a Marson
    keressen nekem egy videót vagy valami komoly bizonyítékot arról hogy valaki is járt ember közül a holdon ők azt álitják 50 éve már jártak ot az akori számítógépes teknika nem tudott anyit mint mos egy iPod amekorát fejlödöt a világ azota már kirándulásokat kellene tartani a turistáknaK (jó akik kitudják fizetni)de mégse megy oda senki mi lett UNALMAS NEKIK VAGY MI?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Holdat űrliftek kötik össze a Földünkkel és ez egy nagyon fejlett,sokkal korszerűbb technika eredménye,mint amit mi valaha is el tudunk képzelni.Ezek az űrliftek láthatóak a fotókon is de még az egyik középkori festmény is ábrázolja egy UFO repülő csészealjjal együtt.A Holdon nem véletlenül vásárolnak földet amerikai sztárok és egyéb pénzes emberek.Ők réges régen tudnak valamit,amit mi nem....
      A hold tele van élettel és gyönyörű színekkel és azok a Hold képek amiket a Nasa megmutatott a világnak,mind retusált és hamisított és itt vették fel sivatagban és stúdióban,egyik képen a egy kősziklán jól látható a 3-as szám, amit Hollywoodi film stúdiókban szokás megjelölni,mint kellékek a forgatáshoz,ezért beszámozzák.A NASA azzal magyarázza,hogy csak egy hajszál,pedig ez hazugság,de nagyon sok kamus kép van még ezen kívül.A hold járó és a űrhajó is kamu, és papírból és egyéb bagatell anyagokból,ezüst és arany papírból van össze ragasztgatva,mint makett köze sincs a valódi űrhajókhoz és soha nem szálltak azok sehová sem.

      Törlés
    2. Köztudott titok, hogy a technológiánk jó pár évtizeddel megelőzi azt, amit te ismersz. A Holdra vagy a Marsra induló ürhajónak pusztán méretbeli különbségnek kell lennie, hogy egy hosszabb útra rendezkedhessenek be. Ennek fényében gondolod, hogy nem mentek volna oda, ha megtehetik?

      Hovatovább, ma már ugye nyilvánvaló, mint itt is számtalanszor olvasható, hogy az ember múltjával kapcsolatban homályosítás folyik, nem ismeri el senki a fősodortól, amit a bizonyítékok alátámasztanak, hogy a Földön az emberiség már sokkal régebb óta létezik, és sok bizonyíték szól arról, hogy igen csak fejlett volt a technológiájuk, tudásuk. Nos, ha ezt sem ismerik el, gondolod, hogy egy Marsra szállást, és esetleg ott talált mesterséges leleteket majd elismerik?

      Törlés
    3. A méretbeli dologban egyetértek, azonban, ha megnézed a hold és a Föld közti távot és megnézed mennyi idő alatt jutottak el oda kiderül, hogy a Marsra 3 év alatt jutnál el.

      Törlés
    4. Valószínű nem sok mindenről tudunk ami ott történik ezért nem tudunk semmit a nasa kutatásairól sem aminek nagy része űrkutatás.Én pedig úgy gondolom ha 50 évvel ezelőtt képesek voltak el jutni oda akkor máig nem hiszem azt hogy csak távcsöveken figyelgetnék az égboltot...

      Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Hello.
    Nemég tértem vissza a Marsról, és azt kell mondjam a strand príma, a lányok nagyon szépek, és kedvesek, álladó frissítő meg minden, elmentünk a moziba azzal akivel ott megismerkedtem, a jegy árak nem téma. A film címe a földiek tudása. Nagyon felkavaró volt, később beszélgetés volt a rendezővel, és a szereplőkkel. Majd elmentünk a múzeumba ahol megnéztük a régi idők képeit. Valami csoda. Hogyan lehet elmenni a Marsra, felszállsz a Blahán majd a Kőbányán át a tranzitba , és a 4 metró egyből oda visz, az útra vigyél Balaton csokit. ja és ott 1 kg szotyi vagyont ér, vigyél 10 kg és király csákó vagy........ de tényleg..... Inkább az a sok régészeti lelet kellene már tényszerűen közölve a töri könyvben piramisok világ szerte..stb....azt gondolom olvasok még egy kis hősi eposzt....innen onnan na abban vannak még érdekes dolgok....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most azt képzeled, hogy humoros vagy?

      Nem.

      Törlés
    2. Legközelebb "túrórúdit" vigyél és ne gyere vissza!

      Törlés
  13. Üdvözlet!
    Egy érdekes elmélet található az alábbi oldalon!

    http://azido.5mp.eu/web.php?a=azido

    VálaszTörlés
  14. én fogékony vagyok az új dolgokra,de sokkal jelentéklenebbnek tűnő információ-kiszivárogtatás lehetősége miatt is tüntettek el embereket az illetékes hivatalok.ezt a Magyar majmot meg hagyják minden hüjeséget összehordani??ti se gondoljátok komolyan.....

    VálaszTörlés
  15. Nézzétek,az igazságot nehéz megmondani,de aki vésett már téglát,vagy betont vésővel kalapáccsal,az tudja,hogy még ezen lágy dolgok megmunkálása acéllal sem gyenge feladat.Bronzvésővel gránitot,pláne többszáz tonnás köveket...marhaság!Nekem a 48 tonnás kotrót kilóméterekre szállítani közúton egyrészt 480000(jól látod)forintomban volt,ráadásul alig találtam járművet ami elbírja.Akkor mesélje el valaki,hogy ha manapság nem egész 50 tonna megmozdítása ekkora feladat,ami ráadásul magától feláll a trélerre,akkor hogy a bú bánatba cipelet az indiánusok az őserdőben messzi tájról több száz tonnás köveket fel a hegycsúcsokra?

    VálaszTörlés
  16. Ja mégegy kérdés,la libela és egyéb sziklatemplomok megépítéséhez ugye,amik a sziklából vannak kivájva,több ezer köbméter kemény sziklát kellett kivésni,állítólag ezt kézzel művelték.Az emberek azon része ezt bizonyára el is hiszi,aki nem vésett még életében.De adjunk a kezébe pneumatikus vésőgépeket a manusoknak,akik bizonygatják hogy így van,hugy mutizzák be,hogy megyen ez!Nem kell kézzel,kalapálni,meg bronzzzal,álj neki géppel,azt meglátjuk.... Szerintem a mai technikával is bebuknak,csak szólok.

    VálaszTörlés
  17. Akinek még ezek után is kétségei vannak,az tekintse meg hogy épül ma egy autópálya sziklás területen:kimegyünk százmilliós gépekkel,megfúrjuk a sziklát,tölteteket helyezünk el benne,és robbantunk.Jelenleg ez máshogy nem megy és ez is kínkeserves munka,oltári pénzekbe kerül,nagyon drága gépek kellenek hozzá és azok is a meló végére jórészt rommá válnak.Több száz,vagy az egész munkát nézve több ezer(több tízezer) furatot készítünk a tölteteknek és az sem megy ám ripsz-ropsz!A több ezer eurós fúrófejek még lágy mészkőben(pl.Norvégia e18 autopálya építés)is mennek ám gallyra szépen sorjában!És akkor bronzvéső.... na ne röhögtessenek már!A kitermelt robbantott követ nehéz terepen elszállítani,megint egy feladat!Pedig csak törmelék,nem egy rarabból álló monolitok!A gépeket odaszállítani,azoknak szervízutakat csinálni,már komoly műszaki feladat!Emberek,ha ma ilyesmiket kéne építenünk,pláne oda,ahova délamerikában építkeztek,beletörne a bicskánk.Az egyiptomi piramisok kisebb kövekből vannak,de azt is felejtsd el!Az ország költségvetése is kevés lenne talán...

    VálaszTörlés
  18. Ja és ezek a kövek mértani pontossággal meg vannak munkálva.Egy gilett pengét nem tudsz közéjük dugni.Pontos furatok vannak bennük,stb.Menj el egy sírköveshez,nézd meg mit kinlódik,mire egy ezeknél nagyságrendekkel kisebb követ lemunkál mai technológiával!És akkor homokkkal csiszolták le,meg hasonlók?júúúúj!Aztán újra egyiptom...Szálllítás,hajón.Jó egye bacca,a hajó elbírja!De hogyan teszed rá?mert rágördíteni nem lehet,mert a hajócska beléborul a Nílusba azt hali!Ilyen nehéz rakományt a hajó közepére kell elhelyezni,ahhoz daru kell!Ma sem sok ilyen daru létezik,ami ezt tudja,csak szólok!

    VálaszTörlés
  19. Csak egy érdekesség: Általában a kötözködő szkeptikus kommentelők írásai tele vannak helyesírási hibákkal. Az adott téma mellett álló kommentelők viszont szépen, teljes mondatokban meg tudják fogalmazni érvüket, hozzászólásaikat. Következtetés:A szkeptikusok
    nagy része valószínűleg "aluliskolázotabbak" egy adott tudományos/fantasztikus téma mellett álló társaik mellett.Nincs ezzel probléma, csak ebből a szemszögből a vita majdnem hogy a végtelenségig mehetne,mivel egy "saját korlátai" közé beszorított örök szkeptikust semmivel sem lehet meggyőzni.Elnézést a fenti sorokért.Javaslom az uraknak, olvassanak,informálódjanak, üljenek le egy cigarettával a kertbe, elmélkedjenek, ne csak a tévével butítsák világképüket. Valahol megéri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg a művelt szkeptikusok nagy része vagy nem kerül ilyen oldalakra, vagy nem tartja érdemesnek őket, hogy vitába szálljon velük...

      Törlés
  20. More: amiket írtál, érdekes és tanulságos volt, legalábbs nekem. Az egyértelmű, hogy egyetlen piramis sem kétkezi munkával készült a földön, amiket eddig tanítottak erről az iskolában az naivitás. Én nem vagyok korlátok közé beszorított szkeptikus, sok mindent elhiszek, pl. a földönkívüli életet nem keresem teleszkópokkal, mert tudom, hogy itt vannak, lehet ők is belenéznek a teleszkópjainkba, mert kíváncsiak rá, hogy mit látunk benne, szóval elég nyitott vagyok, de ezeket a holdról és marsról szóló dolgokat egyértelműen átverésnek tartom.

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok!

    Végig olvastam az összes kommentet! Érdekes volt!
    Amit more írt,(bár ténylegesen tele volt helyesírási hibákkal), ha józan paraszti ésszel végiggondolod ,van benne igazság!
    Aki nem hiszi próbálja kivitelezni! Sok sikert!
    10 évig építő iparoztam! Nem tartom lehetségesnek két kézzel!
    Továbbá a Holdnak van olyan oldala amit soha nem látunk,ne feledjétek! :)
    A Marsról annyit,elég messze van ahhoz hogy azt mondjanak amit akarnak,úgysem tudsz odamenni és leellenőrizni!
    Ha itt a földön vannak olyan dolgok amit eltitkolnak,akkor ott ne lenne?
    Ezt mi halandók úgysem tudjuk meg sohasem!
    Nibururól annyit,hogy szerintem az Apofisz lesz, ami 29-ben jön!(Ezt a Nasa már közzétette hivatalosan)

    üdv.

    VálaszTörlés
  22. akkor én céget alapítok a marson

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maradj a Van Allen sugárzási övezeten belül, mert jobban jársz. Holdról, Marsról, vagyis messziről jött emberek azt mondnak amit akarnak.....

      Törlés
  23. http://www.ras.org.uk/publications

    VálaszTörlés
  24. A felvételen nem 20 fok körüli, hanem mindössze 4 fokos hőmérsékletről, valamint 21 km/h-s sebességű szélről beszélnek.

    VálaszTörlés
  25. Huston-Mars távon 8 perc a rádiójel késése.

    VálaszTörlés
  26. Szép napot,,, engem érdekelne hogy a nassza mért hamisítja a képeket,, ha valóban talát a marson valamit az nagy hű-hó lenne számára,, mért titkolja?

    VálaszTörlés
  27. Szép napot,,, engem érdekelne hogy a nassza mért hamisítja a képeket,, ha valóban talát a marson valamit az nagy hű-hó lenne számára,, mért titkolja?

    VálaszTörlés