2011. augusztus 11., csütörtök

Kint van az összes kapcsolatod telefonszáma - Na így kémkedik a Facebook BOTRÁNY!


HELYESBÍTÉS: NEM AZ ÖSSZES ISMERŐS ADATA HOZZÁFÉRHETŐ, csak aki ezt valahol megadta, az került egy adatbázisba és fel a netre. Ezért jelenik meg Neked is!
Bár az egész dolog azért is necces: , mert az, hogy mindent látnak és jelentenek, adatokat szolgáltatnak titkosszolgálatok számára is....ez már elég nyílvánvaló. A Scotland Yard is most kérte be a londoni utcaiharcokban részt vevők összes twitter és face-üzenetét + a mozgásuk koordinátáit a résztvevők azonosításához. (ezzel pesrze teljesen egyetértek, mert felháborító, amit ezek műveltek). A gond abban van, hogy ezt akkor bármikor bárkivel megtehetik és innen nagyon vékony a határ egy Rendőrállam vagy Orwell1984 féle társadalom felé. (szerk. megj.)



OSSZÁTOK MEG MINDENKIVEL !!!!! KINT VANNAK A TELEFONSZÁMOK!
SZERINTEM ERRŐL MÉG MAGYARORSZÁGON SEM SOKAN TUDNAK!

SŐT MÉG FRISSEBB ! TORRENT LE LEHET SZEDNI MINDENKI ADATÁT JELSZÓVAL:


Ahogy már korábban is említettük a Facebook és a Google folyamatosan kémkedik és adatokat lop el tűlünk. Ezért is készül az Anonymus hacker-csoport November 5-én a megsemmisítésére.
100millió felhasználó adata letölthető és kapható már a fekete piacon.


MOST A LEGÚJABB TRÜKKNEK KÖSZÖNHETŐEN - ELLENŐRIZD LE - AZ ÖSSZES ISMERŐSÖD, ÖSSZES TELEFONSZÁMMAL KINT VAN A FACEBOOKON ÉS LÁTHATÓ !!!!!!
MENJ A JOBB FELSŐ SAROKBA és KLIKK "Account" , aztán "EDIT FRIENDS" , majd BAL OLDALON LÁTHATOD "Contacts" ...KLIKK és tárárárárrá az összes ismerősöd telefonszáma ki van hackelve és lehet visszaélni.....na ez a FACEBOOK!

Minden barátod telefonszáma, amit a telefonodban tároltál, már publikálva van !!!!





/Earlier we had informed our readers that 100 Million Facebook users personal information leaked and available for downloadand even 1.5 MN. 'Hacked' Facebook profiles on sale in black market. /

Ahogy már korábban Julien Assange is mondta: "csak idő kérdése, hogy az információk, amiket a Facebook, Twitter, Google, Yahoo ellop, átkerülnek az amerikai hírszerzéshez és a  CIA-hoz .
read it all
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése