2018. május 24., csütörtök

Anglia Egyesített Szabadkőműves Nagypáholyának ülése is igazolta, hogy a titkos társaság hálózata az angol királyi családot is átszövi


Anglia Egyesített Szabadkőműves Nagypáholyának ülése a 300 éves titkos társaságuk megünneplésére rendezett eseményen 2017. október 31-én 15:45-től 18:00-ig.



A rejtett kézfogásoktól, a titkos beavatási szertartásokon át a rejtett, de nagyon erős befolyásos hálózatukig megannyi összefüggést tanulmányozhattunk már szabadkőműves (Freemason) páholyokról.

Köztudott, hogy az angol királyi család rengeteg szállal kapcsolódik a szabadkőműves titkos társaságokhoz és páholyokhoz.

Az Angol Egyesített Szabadkőműves Nagypáholy nagymestere 50 éve és jelenleg is Edward herceg, Kent hercege, aki egyben William herceg nagybácsija.



A 82 éves nagymester 2017-ben 20 új szabadkőműves beavatásának szertartását vezette le.

A fent említett Edward nagymester bátyja Michael Kenti Herceg szintén szabadkőműves és a Grand Lodge of Mark Master Masons valamint a Middlesex-i nagypáholy nagymestere.



A múltban a brit monarchia 5 jelentős tagja is szabadkőműves volt.

- Ez magában foglalja a királynő apját (George VI), aki Grand Lodge of Scotland nagymestere volt 1936-37-ben.

- De Edward VII szintén nagymestere volt Anglia Egyesített Szabadkőműves Nagypáholyának 1874 és 1901 között. 


A világban mintegy 5 millió személy tevékenykedik a szabadkőművesek hálózatában
, mely
rejtett hálózat teljesen lefedi a politika, a média, a tudomány területeit és a legmagasabb szinteken kapcsolódik már a piramis csúcsához, az Illuminati háttérhatalmi körökhöz, melyek mint tudjuk
érinthetetlenek és ettől a piramis építőköveit alkotó titkos társaságoktól is messze elkülönülő "zárókőként" léteznek és irányítanak. (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Ebből az 5 millióból mintegy 200.000 személy él Angliában és Wales-ben.
Az eseményről készült fotók itt megtekinthetőek: 


2017-ben egy ilyen posztot írtam a 300. évforduló kapcsán: A Szabadkőművesek idén ünneplik fennállásuk 300. évfordulóját. 
A cikk ezzel a címmel jelent meg: „A Szabadkőművesség a felvilágosodás korszakának gyermeke” – mondta német páholyának alelnöke.

A beszámoló így indul: „A rejtélyes, globális szervezet, a Szabadkőművesek idén ünneplik 300 éves fennállásukat”. Ennek alkalmával megszólaltatták Peter Doderert, a szervezet német ágazatának alelnökét.

A Szabadkőműves szervezetet 1717. június 24-én alapították, amikor egy csoportjuk létrehozta a londoni „nagypáholyt”. A szabadkőművesek akadálytalanul dolgozhattak egész Európában, elsősorban katedrálisok építésével foglalatoskodtak. Ekkor alakították ki ismert jelképüket.

A mozgalomnak ma világszerte mintegy 2,6 – 5 millió tagja van. Közülük mintegy 15 ezer él Németországban. A Sputnik azt kérdezte tőle, miként bánik a nyilvánossággal e hírhedten titokzatos szervezet. Azt felelte:

„Ez a mi problémánk. A Szabadkőműveseket nem a nyilvánosság kedvéért hozták létre”.

"A Szabadkőművesség a felvilágosodás korszakának gyermeke. Ekkor a titkolódzás racionális gyakorlatnak számított. Ugyanis az olyan forradalmi eszmék elterjesztését, mint a szabadság, egyenlőség és a rabszolgaság felszámolása, sem az egyház, sem az uralkodók nem szerették.

„Nem nevezném titoktartásnak, hanem egy nem kiszivárogtatási korlátnak” – nyilatkozta.

A körhöz tartozás az exkluzivitás jele volt, folytatta. Hozzátette: „Azok, akik e körhöz tartoztak, nyilván jól érezték magukat a titoktartás sötétségében”. A költő Gotthold Ephraim Lessing úgy írta le találkozóikat, mint „hangosan gondolkodni egy baráttal”.

A gondolatok, mondta Doderer, szabadok – belső körben, de a külvilág felé csendben kell lenni. Ez az oka, hogy ma is ez a szabály.

A Szabadkőművesek csak saját tagságukat fedhetik fel, de másét nem.

Három más dolgot is titokban kell tartani: azt a jelet, a szót és a kézfogást, amelyek révén a tagok felismerik egymást.

Doderer annak a páholynak – az Anna Amalia páholynak – a tagja, amelyhez Goethe is tartozott. Hozzátette: valaki nem válhat taggá egyik pillanatról a másikra. Neki három évig tartott, ameddig befogadták. 

A tagok más tagságáról fekete és fehér golyókkal szavaznak.
Ha túl sok a fekete golyó, a tagjelölt tovább várhat egy újabb évet.

Doderer elmondta, a szabadkőművesség nem igazán tanulható, az ott van az ember génjeiben. Azt is elmondta, nagyon izgalmasak találkozóik. Például jobbra az embertől egy tábornok ül, balra egy katonai szolgálatot megtagadó, akik spirituálisan egyenlők.

A Sputnik zárómondata:
„Már csak egyetlen kérdés marad: vajon mi az oka annak, hogy háromszáz év múltán is a Szabadkőművesek oly titkolódzóak”.
Kapcsolódó VilagHelyzete Cikkek:

► Szabadkőműves páholyok szólaltak meg a bevándorlási válságban és leplezték le céljaikat

► 
Szabadkőművesek titkos terve - Az angol-szász misszió

► 
Ma kezdődik a háttérhatalom bábjainak Bilderberg-találkozója, ami évtizedeken át titokban zajlott és ma is törvényellenes - Átfogó cikk

► 
Titkosítás alól feloldott dokumentumok szerint az Egyesített Európa Tervét az amerikai hírszerzés dolgozta ki és vitte végbe felbérelt politikusokkal

Új Diktatórikus Birodalom a láthatáron - Csillagok új köntösben, de az eszme ugyanaz

Európai Egyesült Államok mégis? - De hisz az összeesküvés-elmélet!


► 
Olvasmány: A Bilderberg Csoport és a Pinay Kör - A pénzoligarchia két elit testülete
► 
Milyen célokkal menetelünk büszkén és tudatlanul ? Az Illuminati célkitűzései....

► 
Így uralunk mindent,mi vagyunk az ILLUMINATI - Ezeket a területeket és a jövőt is irányítjuk !

► 
Az Új Világrend üzenete - A kapujában vagyunk, így itt az idő megismerkedni vele
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése