2017. november 23., csütörtök

"Raqqa mocskos titka" - Így engedtek szabadon távozni az amerikai koalíciós erők 250 iszlám állam harcost, külföldi zsoldosokat és 3500 családtagjukat - tárták fel hatalmas cikkben oknyomozó újságírók az igazságot!


"Raqqa mocskos titka" 
Hatalmas cikk arról, amit eddig is tudtunk... De így szemléletesen és tételesen bemutatva még megdöbbentőbb az összefüggés és az összefonódás!

"Raqqa mocskos titka" - avagy hogyan engedtek eltávozni több száz ISIS harcost és családjaikat az amerikai és brit vezetésű koalíciós és a kurd erők, akik visszavették a város ellenőrzését..

"Egy hatalmas konvoj benne a leghirhedtebb iszlám állam terroristával és ISIS-ISIL harcossal - közöttük több tucat külföldi zsoldossal szabadon távozhatott és szétszóródott Szíriában, de belőlük sok eljutott még Törökországba is" - írja a tényfeltáró cikk.

Míg orosz oldalról erről évek óta bizonyítékokat kaptunk már, most végre a nyugati közvélemény számára az egészet oknyomozó BBC újságírók dokumentálták és tárták fel...

Tény, hogy mindezekről az Orosz Védelmi Minisztérium már számos alkalommal figyelmeztette az ENSZ szervezeteket és kifejezte felháborodását amiatt, hogy míg erőik a terroristák bázisait és utánpótlását próbálják felszámolni, addig az USA-Nagy-Britannia éppen a terroristákat védelmezi és menti át Szíria egyik részéből a másikba már évek óta.

"Nyomon követtük a konvoj útját Raqqából"

A BBC nyomozásának eredményeként, a koalíciós nyugati erők mára kénytelenek voltak elismerni, hogy igen, szerepet játszottak az alkuban és segítették a terroristák távozását. Ennek keretében mintegy 250 ISIS harcos és 3500 családtagjuk hagyhatta el Raqqát anélkül, hogy 'hajuk szála görbült volna"....

"Az ISIS őrült gyilkos pszichopatákkal van tele, de ezt ők mindig kompenzálták a rengeteg pénzükkel, amit kaptak a Nyugattól."


Az egész botrány feltárásában segédkező egyik konvojsofőr, akit a koalíciós erők béreltek elmondta, hogy
"az amerikai koalíciós erők vadászgépe a konvoj felé repült és világító rakétákkal mutatta az utat, bevilágítva az egész környéket."


"Amikor az utolsó kamion és keresztülhaladt, egy amerikai jet nagyon alacsonyan rárepült a konvojra és flair világító rakétákat lőtt ki, Ekkor az ISIS tagjai szó szerint összeszarták magukat, hogy most végük...."
De nem! Szabadon átengedték őket Szíria más területeire....


Forrás: A BBC cikk ennél sokkal részletesebben és tételesen beszámol az egész eseményről.

Fordította: SBG Buddha - www.VilagHelyzete.com


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 
Az ISIS fedősztori titkos története - Kik kreálták és használják a rettegett Iszlám Államot
❗ Az igazság itt van ! Szíria és a Közel-Kelet valódi történelmi háttere


◼ Megdöbbentő videó: ISIS-terroristákból álló hatalmas konvoj hagyhatta el a szíriai Raqqa-t amerikai segítséggel

◼ Kettős játék: Az USA ezért támogatja és segíti titokban az Iszlám Államot a szíriai Rakkában? Amerikai protektorátust hoznának létre

◼ "Az amerikai koalíció együttműködik az Iszlám Állammal a terroristák elleni harc helyett" - közölte a szíriai orosz erők parancsnoka

◼ "Az USA hozzájárult az ISIS létrehozásához, most meg magáénak állítja be Mosul felszabadítását!" - kelt ki Irak alelnöke.

Orosz hadihajók 6 rakétát lőttek ki iszlám állam terroristákra és nagy csapást mértek szíriai ISIS-bázisokra!











(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése