2017. augusztus 8., kedd

Bomba leleplezés: Hillary Clinton maga beszél arról, hogyan és miért hozták létre az ISIS-t és a szélsőséges iszlamistákat!


Az alábbi videó olyan tényeket tartalmaz, amivel mára, 2017-re minden VilagHelyzete olvasó tisztában van, hiszen az Iszlám Állam valódi létrehozóiról számos cikket, hírt, bizonyítékot, bejegyzést írtam már. Megszámlálhatatlanul sokat (sajnos).

De teljesen más hallani mindarról, hogyan hozták létre és milyen célokkal a CIA és az USA felforgató stratégiájának részeként a szélsőséges iszlamistákat, mudzsahedineket, az iszlám állam és ISIS magvait, ha erről maga Hillary Clinton beszél egy meghallgatásról kiszivárgott videóban....
Ő maga leplezi le, hogy annak tudatában tették ezt, hogy nem láthatták előre, az elvetett magok, a szélsőséges terroristák létrehozásával, hová vezethetnek majd....

Mivel minden Wikileaks leleplezés, de még Putyin orosz elnök ENSZ-ben, a Valdai-fórumokon elmondott beszédei is ennek teljes nyilvánosságra hozataláról szóltak, hihetetlen, hogy mai napig a főáramú média és emberek széles közössége mennyire nincs tisztában ezzel a súlyos ténnyel, pedig a következményeket sem érthetjük meg anélkül, hogy ne lennénk tisztában a gyökereivel.

HALLGASSUK MEG HILLARY CLINTONT! 




Egy fontos példa: 2016.Nov.04-én írtam erről: "Julian Assange: Clintont és az Iszlám Államot ugyanazon pénzből támogatják"


Assange:
- "A 2014 elején Clinton és kampánymenedzsere John Podesta között született emailről beszélünk. Ez az email azt állítja, hogy az ISIS-t Szaúd-Arábia és Katar KORMÁNYAI hozták létre. 
Úgy gondolom, hogy ez a legfontosabb email az egész "gyűjteményben". (Assange) 

Assange: - "Minden komoly elemző tudja és még az USA kormányzata is egyetért abban, hogy bizonyos szaúdi emberek támogatják és hozzák létre az ISIS-t, de csel mindig abban van, hogy egyes szaúdi hercegek arra használják olajpénzeiket, hogy megtegyenek bármit, amit csak akarnak, még azt is, amit a kormány kifogásol. 
Az emailek viszont arról szólnak és arról beszélnek ők is benne, hogy Szaúd-Arábia kormánya és Katar kormánya az az erő, mely létrehozta és alapította az Iszlám Államot (ISIS-ISIL)."
John Pilger:
- "Tehát azt mondja, hogy azok a kormányok melyek az ISIS-terrorállamot működtetik pénzeikkel, fegyvereikkel, ezek a szaúdi és katari csoportok a Clinton-Alapítványba dollármilliókat fizetnek be, majd velük az USA kormányzata minden idők legnagyobb fegyvereladási üzletét bonyolítja le?"

Assange: 
- "Igen Hillary Clinton idején – és az e-mailek ennek jó részét dokumentálják – a világ legnagyobb fegyverüzletét Szaúd-Arábiával kötötték 80 milliárd dollár értékben. A fegyverszállítás értéke megduplázódott."

John Pilger:
- "Tehát csak, hogy tisztán láthassuk, még egyszer: 
Azok akik a notórius terrorcsoportokat létrehozták ugyanazok, akik a Clinton-Alapítványt is az amerikai külügyminisztert is finanszírozzák, ezek ugyanazok a személyek..... (?)"

Assange: 
- "Igen! pontosan!"
John Pilger:
- "Ez elképesztő!"

De érdemes felidézni ezt a cikket és benne Putyin beszédét is: 


Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek: 










(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése