2017. augusztus 17., csütörtök

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"


LEFTIST VIOLENCE GOES MAINSTREAM IN AMERICA


Aki egy kicsit tiszta fejjel követi az Alternatív Médiát és törekszik a valóság megismerésére, észrevehette, hogy kőkemény propagandaháború kezdődött és zajlik gőzerővel
- egyrészt a nemzeti érzelműek, a jobboldaliak elleni provokációkkal,
- másrészt 
 a baloldali erőszakos támadások és támadólag fellépő szervezett csoportok (Antifa, Zöldek, Clinton-pártiak) bűncselekményeinek és provokációinak teljes elhallgatásával;
- a globalista média bűnös cinkosságával, hamis és elferdített hírek szerkesztésével. 

A baloldaliak (leftist) azt állítják és akarják elhitetni, hogy ők az erőszak és a kirekesztés ellen, na meg a szólásszabadság érdekében tiltakoznak mindenhol...

Míg azonban ezt akarják elhitetni, addig a valóság teljesen más és gyakorlatilag ők az erőszak magja minden megmozduláson! 

Hiszen mindenki ellen erőszakosan lépnek fel, aki nem az ő elveiket osztja, vagy anarchistáikkal szétverik egész Hamburgot, a nemzeti jelképek (polgárháborús hősök vagy elesett katonák tiszeteletére emelt szobrok ledöntése ellen tiltakozó tüntetőkre támadnak Charlottesville-ben.....

A lényeg, a provokáció, az anarchia és a káosz, mert a következményekkel azonnal lehet hibáztatni éppen azokat, akiket ők megtámadnak (hiszen a média a kezükben van), másrészt a megválasztott amerikai elnököt, akinek ellhetetlenítésére és elmozdítására mindent elkövetnek és meg is fognak tenni (saját elmondásuk szerint is).



Szerencsére már számos cikk jelenik meg, mely feltárja a fenti összefüggéseket és részletesen leírja, hogyan védi és bújtatja a média a baloldali provokátorokat, erőszakosan fellépő ellentüntetőket. 

Peter Beinart cikke Az Atlantic jövő heti számában:

"Az erőszakos baloldal felemelkedése" - "The Rise of the Violent Left" címmel
vagy Brenna Cammeron cikke:
"Antifa: A baloldali militáns szárny felemelkedőben"


A lényeg: 
- "Az Antifa erőszakos csoportjai létfontosságú támogatást a baloldaltól kapják és hatalmas globalisták (Soros Gy.) szervezetei állnak mögöttük!

- A Trump-érában az erőszakos baloldali megmozdulások olyan mértékben növekednek, mint soha azelőtt!
Middlebury-től Berkeley-ig ésPortland-ig "az erőszakot használják fel arra, hogy tagadhassák a tényt, hogy Trump támogatása és az elnököt támogatók tábora egyre jobban nő (különösen a fiatalok körében). "

Eközben
a főáramú MsNBC és CNN szerda eset leadott programjai olyan durván támogatják a baloldali erőszakot és olyan szinten támadták Trump elnököt, hogy itt már nyugodtan beszélhetünk az események egy második fázisáról, mely sokkal durvább, erőszakosabb és kaotikusabb lesz, mint valaha.

A CNN-en elképesztő módon ferdítve a valóságot, Trumpot, már Hitler-hez hasonlítják!



A Zerohedge szétlőtte a liberális narratívát Charlottesville-ről – bizonyítékkal


A népszerű független amerikai hírportál, a ZeroHedge. közzétette egy olyan hirdetés fotóját, amelyet egy los angelesi „Tömegeket igény szerint” nevű szervező cég adott fel egy teljes héttel a zavargásokba fulladt Charlottesville-i tiltakozások előtt.

A hirdetés óránként 25 dollár fizetség fejében toborzott résztvevőket és fotósokat a Charlottesville-i tüntetésekre. A szöveg azt is tartalmazza, hogy a résztvevők üzemanyag és taxi-, tömegközlekedési- valamint parkolási költségeit is fizetik.



Még mondja valaki, hogy nem tervezetten és szervezetten szítják az erőszakot és gerjesztik a feszültséget ugyanazok az erők! Ami felforgatás és szembeállítás terén működött már Ukrajnában és az Arab Tavasz utcai harcaiban, miért ne működne akár otthon is, az Egyesült Államokban...?
Sőt nem csak, hogy működik, gőzerővel készül a folytatás....



Egyre több városban kezdik provokálni a konföderációs, nemzeti érzelmű amerikaiakat. 

Sorra döntik le a polgárháborúban elesett katonák tiszteletére emelt szobrokat....,. vagy festékkel öntenek le műemlékeket
(ismerős ugye?), vagy követelik eltávolításukat (mint Chicagoban)  .....

Eddig csak groteszk viccekben hangzott el, illetve Trump is felhozta az elképzelhetetlen hülyeségre bizonyságul, hogy "mi következik majd ezek után? 

George Washington vagy Thomas Jefferson szobrát fogják ledönteni? Netán az alapító atyák Rushmore-hegyen kifaragott világhírű arcképeit fogják eltüntetni (amolyan ISIS stílusban)?



Nos a valóság sokkal groteszkebb, mint a legrosszabb vicc! 

A válasz IGEN, már ezt követelik a bal oldali, globalisták által mozgatott Antifa, "Zöld" és egyéb Soros-csoportok:

A Zöld Párt alelnöki kampányának jelöltje már 2016-ban is azt követelte:
George Washingtont és Thomas Jeffersont ki kell törölni, hogy segítsük vele VÉGET VETNI a "FEHÉR FELSŐBBRENDŰSÉGNEK" az Egyesült Államokban.

Nos ez mára valósággá vált
. Egymás után indítanak támadást a nemzeti berendezkedés, a nemzeti érzések és a fehér kultúra ellen... Természetesen jól belekeverve a rasszista, kirekesztő, fajgyűlölő, náci, és a kihagyhatatlan antiszemita jelzők kotyvalékát..., nevezzük inkább maszlagnak..."

Sokan már odáig merészkedtek (mint az énekes Lorde), hogy

"Minden fehér embert terhel a felelősség Charlottesville miatt!"

A szomorú az, hogy működik és a legnagyobb gyűlöletkeltésre alkalmas ez a gépezet mindkét oldalon... 

Az eseményeket eltervezők és az egyre súlyosabb összecsapásokat mozgatók ezt pontosan tudják, hiszen 100%-ra ismerik az emberi viselkedést és dróton rángatják a befolyásolható tömegeket...
(VilagHelyzete saját vélemény...)

Forráscikkek:
World News Daily / ZeroHedge

(Írta, fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése