2017. július 19., szerda

Civilizáció létezett a Marson több ezer évvel ezelőtt? - Az űrkutatási házbizottság alelnöke szorította sarokba a NASA tudósait


Csak hogy értsétek miért foglalkozok mostanában én is ezzel a témával sokat és miért kezdtem a 2017. június 27-i cikkem is azzal, hogy "Az elkövetkező hónapokban egyre több híradást fogtok hallani a főáramúban a Marsra embereket eljuttatni akaró programokról, a Marson (valaha élt) civilizációról.. stb. Nem véletlenül... "



A kaliforniai szenátor Dana Rohrabacher, bizottsági meghallgatáson kedden időt kért, hogy a NASA tudósainak feltegye ezt a nagyon fontos kérdést.

Volt-e valaha arra bizonyíték, hogy archaikus földönkívüli élet, civilizáció létezett a Marson? A képviselő ennek a bizottságnak az ALELNÖKE és a Space and Aeronautics Subcommittee (albizottság) tagja 1989 óta! 

A meghallgatás most kedden volt és mondom is pontosan hol:
A képviselőház Űrkutattással, Tudománnyal, Technológiával foglalkozó Bizottságában ("House Committee on Science, Space, and Technology")

A kongresszusi képviselő feladta a leckét a tudósoknak, mivel konkértan rákérdezett.
"Lehetséges, hogy több ezer évvel ezelőtt civilizáció létezett a Marson?"

"Önök azt mondták, hogy a Mars teljesen más volt több ezer évvel ezelőtt - mondta. Lehetséges, hogy civilizáció volt a Marson több ezer évvel ezelőtt?" - kérdezte.

A NASA tudósa Kenneth Farley ( professor of geochemistry at California Institute of Technology), aki dolgozott a Mars '2020 űrjáró rover küldetésben azt válaszolta, hogy
- "a bizonyíték, hogy a Mars teljesen más volt több milliárd évvel ezelőttre vonatkozik, nem évezredekkel ezelőttre."


- "Milliárdok....Ja...persze..." - felelte Rohrabacher

- "Nincs olyan bizonyíték, aminek tudatában lennék..." - tette hozzá Farley mielőtt Rohrabacher közbevágott.

- "Ezt akkor ki tudná zárni? Nézze, van néhány ember........Nos...akárhogy is....." - mondta Rohrabacher, de Farley félbeszakította.

"Azt mondanám, hogy ez rendkívül valószinűtlen." - felelte Farley.
A meghallgatás videója 2 órás, de a fontos rész itt van 1óra 25 percnél.



Nem világos, hogy vajon mire gondolhatott Rohrabacher azalatt, hogy "van néhány ember" ......... , de akik követik a témát és az elmúlt hónapok eseményeit vagy a VilagHelyzete és az Alternatív Hírek írásait, bizonyára hallaniuk kellett arról, hogy cikkek jelentek meg miszerint a Marson bázisok működnek jelenleg is, sőt gyereket raboltak el, akiket ezeken a kolóniákon küldetésben felhasználtak...stb...


A NASA ezekre kénytelen volt reagálni akkoriban és állítja (vagyis tagadja), hogy lennének emberek a Marson.

Akik szeretnének tudni arról, hogy mi folyhat a titkos katonai komplexum űrprogramjaiban, azoknak elárulok két kulcsszót, amin kezdjenek el keresgélni, és meg fogják érteni miért nem alaptalanok ezek a kérdések és miért jöttek mostanában ennyire a felszínre:

1. "Solar Warden"
2. "20 év és vissza program"


Tiszta szívből tanácsolom ennek az interjúnak a komplett nyitott elmével való megnézését!

A férfi Steven Greer tökéletesen valós dolgokról beszél. Ő a Disclosure Project alapítója.
Leszerelt kormányzati és katonai tisztekkel igyekeznek együtt kongresszusi meghallgatást és nyilvánosságra hozatalt elérni az összes fennálló bizonyíték segítségével.

Ennek ellenére sokan ezt el sem tudják képzelni, nemhogy feldolgozni a bizonyítékokat. Még akkor sem, ha most odaadnám a kezükbe..... (SBG Buddha - VilagHelyzete)



A téma kikerülése után felrobbantotta az internetet és a twittert. 



A cikk forrásául az RT News mai híradása szolgált

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikkek:

Friss cikk (07.01) Nincs lefutva a Mars-botrány! A CIA-bennfentes interjújára a NASA is megszólalt 'a Marson lévő kolónia vád' miatt


► Több olyan interjú kering az interneten, melyben titkos marsi programban résztvevő katonák, asztronauták mondják el tapasztalataikat...


► Olyat talált a Marson a NASA Curiosity, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni

► Itt van AZ A FILM ! Steven Greer - Sirius teljes mozifilm - A filmtörténelem legnagyobb közfinanszírozású filmje

► Emberek 50 éve látogatják a MARS-ot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése