2017. július 29., szombat

Chester Bennington és Chris Cornell meggyilkolása összefügg! A Linkin Park énekesének családja és barátai is harcolnak az igazságért!


Közeli barátok, a felesége és családja továbbra is állítják, hogy Chester Bennington, a Linkin Park énekese nem lett öngyilkos, hanem meggyilkolták és a gyilkosságot a média is igyekszik egyre jobban elfedni.

Sajnos a szálak megint ugyanoda fognak vezetni, amiről már a #Pizzagate - Clinton - Illuminati botrány idején sem akartam részletesen írni. De mivel a gyilkosságok folytatódnak, így kénytelen vagyok. (VilagHelyzete megj). 


Nem sokkal halála után felesége, Talinda Bennington azonnal közölte és Twitteren ki is írta, hogy
"Nem ölte meg magát! Már halott volt, amikor felakasztották és bizonyítékom van rá."
A két barátot: Chris Cornell-t (Soundgarden) és Chester Bennington-t (Linkin Park) ugyanolyan módon és ugyanazért gyilkolták meg!
Összegyűjtöttem a legfrissebb bizonyítékokat

 
Abszolút kapcsolatot hoztak fel zenész társai a Soundgarden vokalistájának, Chris Cornell-nek a hasonló körülmények közötti meggyilkolásával, amit szintén öngyilkosságnak állítottak be. Sokkoló lesz, de nem fogunk meglepődni sajnos azon, mit szerettek volna leleplezni mindketten és min dolgoztak közösen! 

Chester Bennington barátai is megszólaltak, de a legnagyobb visszhangot Chris Keene alábbi bejegyzése keltette. 
Lefordítottam nektek magyarra, mert minden benne van, ami kapcsolódik az eddigi VilagHelyzete cikkekhez is!

"Christ és Chestert meggyilkolták. Egy percre sem veszem be ezt az öngyilkossági szarságot. Bárki, akik ismerte Christ és Chestert, tudja, hogy a legjobb barátok voltak.
Chester volt még Chris fiainak a keresztapja is.

Ketten együtt dolgoztak a Chris and Vickey Alapítvány keretében, akik segítették a megelőzést a sérülékeny gyerekek ellen elkövetett szexuális kizsákmányolás elleni harcban."
"Chris együtt dolgozott a Clinton adminisztrációval és a Haiti gyermekek ügyében, amiről később kiderült, hogy egy emberkereskedelem-, és pedofil gyűrűhöz vezetnek a szálak. 
Számos újságíró, aki megpróbálta ezt a szálat felderíteni, azonnali hirtelenséggel meghaltak. 
"Vannak hangok arról, hogy ezek az oknyomozó újságírók megkaphattak egy listát azokról a kormányzatban és a médiában fontos emberekről, akik tagjai ennek az emberkereskedelemmel és pedofíliával kapcsolatos hálózatnak, belső körnek. 
Chris éppen azon volt, hogy ezt nyilvánosságra hozza. Nem sokkal ezután holtan találták. 
"Hamarosan ezután barátja Chester Bennington is meghal. Pontosan ugyanolyan módon, mint barátja. Itt valami egyáltalán nem stimmel emberek!
Ha Chris Cornell felakasztotta magát, akkor miért volt (a boncolása tanúsága szerint) fejsérülése és 9 törött bordája?
A halála estéjén ő még közönség előtt fellépett. Bárki, aki tud bármit is az éneklésről, azért tisztában van azzal, hogy elég nehéz lenne 9 törött bordával fellépni. Ez mind annak a jele, hogy ez az ember harcolt az életéért. 

Az Illuminati valós emberek! Ne hagyjátok bolonddá tenni magatokat!

Ide feltettem nektek a Chris Cornell boncolásáról megszerzett jegyzőkönyvet, orvosszakértői jelentést.



Chris Cornell a Soundgarden énekesének felesége szintén visszautasította, hogy férje öngyilkos lett volna, de a nyomozók továbbra is gyanús körülményeket találtak halálával kapcsolatban múlt hónapban Detroitban.

Chester Bennington Chris Cornell mindhárom gyermekének a keresztapja volt és mélyen be is kapcsolódott a Chris és Vicky Cornell Alapítvány működésébe a gyerekek szexuális bántalmazása elleni küzdelemben. 

Chester Bennington sokszor tovább folytatott nyomozásokat is, mint egykoron saját édesapja, aki nyomozó volt és gyermekbántalmazásos ügyekben nyomozott.

A zeneipar "insider" belsősei és Chester Bennington, Chris Cornell barátai állítják, hogy a páros azon dolgozott, hogyan tudnák nyilvánosságra hozni a zeneipar azon kulcsfiguráit, akik kőkeményen benne vannak az elit pedofíl gyűrűjéhez tartozó bűnszövetkezetben. 
Ők is azt mondják,
egyértelmű, hogy Cornell és Bennington  emiatt lett meggyilkolva mindössze néhány hónap eltéréssel, vagyis hogy megakadályozzák a felfedését és leleplezését ennek a Washingtontól Londonig és akár a Vatikánig is elérő Illuminatihoz is kapcsolódó gyűrűnek.

A tragikus, hogy Chris Cornell temetésén nemrég még Chester Bennington énekelte a hallejuját, majd Chris születésnapján ő is követte a halálba.....

Érdemes azt is megfigyelni, hogy a főáramú média (amiről már minden VilagHelyzete olvasó tudja, hogy 5 társaság kezében van az egész bolygón) azonnal megpróbálja lejáratni és összeesküvés-elmélet bélyeggel megsemmisíteni az két haláleset közötti kapcsolatot felvető újságírókat, alternatív portálokat. Vagyis továbbra is elhallgatja az információk egy fontos részét a közvélemény elől és ezáltal kőkeményen félreinformál.

Az Illuminati zeneipar szimbólumairól, üzeneteiről és a legfontosabb jellemvonásairól már számos cikket mutattam nektek a VilagHelyzetén és főleg a FB-oldalon képek, videók formájában.  Most ebbe nem is szerettem volna belemenni. (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)



Forrás: YourNewsWire.com
Fordította és szerkesztette:
(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)





(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése