2017. július 15., szombat

A halálos beteg CIA-ügynök bevallotta: "Mi robbantottuk fel a világkereskedelmi központot" és követtük el 9/11-et a CIA „Új évszázad” műveletében


Nem lesz újdonság, sokkal inkább megerősíti azt, amit eddig is tudtunk és számtalan cikkben én is részletesen foglalkoztam már vele az elmúlt években... (16. éve kutatom a témát, ezért nézzétek el nekem, hogy még mindig foglalkozom vele, ha bármilyen új információ felmerül.)

2001.szeptember 11 terrortámadása, azaz 9/11
,
- a World Trande Centerbe repülőgépek becsapódása,
- majd a 2 WTC torony leomlasztása,
- végül pedig a WTC 7-es épületének összedöntése is mind egytől-egyig INSIDE JOB = Belső munka volt a CIA részéről.
(A Pentagonba soha nem csapódott utasszállító gép, ezért ezzel külön nem is foglalkozom)
(SBG Buddha - VilagHelyzete)


9/11 Teljes áttekintés - 15 éve hazudnak 2001.Szept.11-ről, de mi az, amit mára tudhatunk a terrortámadás hazugságairól

 Google: 9/11 Truth vagy WTC 7 
A CIA-ügynök elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének „irányított ledöntésében”.



Malcom Howard, a 79 éves, nyugállományú CIA-ügynök több megdöbbentő kijelentést tett, amióta a múlt pénteken kiengedték a kórházból azzal, hogy még három hetet fog élni.

A CIA-ügynök elmondta, hogy benne volt a World Trade Center 7-es épületének, a Salomon Brothers Building 7„irányított ledöntésében”.

Ez volt a 9/11 alkalmával elpusztított harmadik épület és gyakorlatilag ezen dőlt meg a hivatalos elmélet hazugsága is, miszerint """Osama bin Laden terrortámadást intézett az Egyesült Államok ellen, utasszállító gépeket a tornyoknak, a Pentagonnak vezetve ledöntötték a WTC két tornyát, majd a a WZC 7 -es épülete is összeomlott a tűz miatt..."""

Nos ez volt a hivatalos bla-bla, amit épeszű ember ma már nem hisz el, különösen az azóta felszínre került bizonyítékok fényében.

A Yournewswire közölte le a cikket, miszerint Howard 36 éven át dolgozott a CIA-nek és komoly szakértelme van robbanóanyagok elhelyezésében.


A CIA „Új évszázad” hadművelete 9/11

Elmondta, hogy a New York elleni támadások idején a CIA „Új évszázad” műveletében dolgozott.

Ezen belül egy négy személyből álló sejtnek volt az egyik operatív embere és feladatuk volt annak biztosítása, hogy a WTC 7-es épületet sikeresen rombolják le.


Elmondta, az egyetlen olyan rombolási művelet volt, amelyben azt az utasítást kapták, hogy annak kivitelezésénél ügyeljenek arra, az ne látszódjék szándékosnak.

Akkor ezzel nem volt problémája, mert
„amikor az ember hazafi, nem kérdőjelezi meg a CIA vagy a Fehér Ház indítékát. Arra gondoltunk, hogy a nagyobb cél a nagyobb jó eléréséért van… De most már a szívem szakad a sok szemét szöveg hallatán”.
Részletekbe menve elmondta, hogy szuperfínom, katonai minőségű nanotermikus összetett anyagokat használtak robbanóanyagként.
Ezt könnyű volt az épületbe vinni, mert ott csaknem minden irodát a CIA, a titkosszolgálat vagy a Pentagon bérelt.


A WTC 7-ben hatalmas mennyiségű robbanóanyagot helyeztek el stratégiai helyeken azon hónapban, amely megváltoztatta az amerikai történelem irányát.

Amikor szeptember 11-én az északi és déli torony lángolt, felrobbantották a World Trade Center 7-es épületet, ami szétrombolta az acélszerkezetet.


Az épület délután 5:20-kor esett szét, hét órával a WTC 1 és 2-es torony elpusztítása után.

ÚJRA ÉS ÚJRA ELMONDOM: 
MI AZ AMIT MÁR EDDIG TÉNYSZERŰEN TUDHATUNK:
és kiderült 2001. Szeptember 11. terrortámadás hazugságairól?
1. a WTC 1-es és 2-es tornyának leomlását NEM a repülőgépek becsapódása és a tűz okozta, hiszen az erre nem is lett volna képes!
"Ami a tüzek forróságát illeti, hallgassuk meg ezeknek New York tűzoltóknak a beszélgetését: 
„15-ös kocsi, két különálló tűzfészkűnk van. Két tömlővel képesek lennénk eloltani. Jegyezd. 78-adik emelet. Különálló tűzfészkek. Két tömlővel el lehet oltani.„

 2. A két tornyot és a harmadikat is : a WTC 7-es tornyát, ma már egyértelműen tudhatóan épületrobbantással, nano-termit izzó töltetek felrobbantásával omlasztották le! (számos videó-felvételen látható, ahogy a még álló épületek sarkainál folyékony izzó acél csöpög )
● 
3. A WTC7-es épület összeomlasztása miatt bukott meg a hivatalos elmélet és követelik azóta is a Mérnökök és Építészek az Igazságért (A&E) nevű szervezet az áldozatok hozzátartozóik miatt is az igazság nyilvánosságra hozatalát !
A két torony összeomlása után a WTC 7-es épülete is összeomlott és a videófelvételek és a helyszíni beszámolók tanúsága szerint is irányított épületrobbantással omlasztották le a tornyot....

Amennyiben ez így történt, a másik két torony esetében is valakik szervezetten és előre eltervezve készültek a terrortámadásra és igazak az összeesküvés-elméletek....

A titkos 28 oldalas jelentés nyilvánosságra hozatalát is egyre többen követelik.... A jelentés Szaúd-Arábia és Izrael támadásokban játszott szerepét tartalmazza.....


➜ EZEN BUKOTT MEG A HIVATALOS VERZIÓ: https://youtu.be/Mamvq7LWqRU
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

A BBC ráadásul élő adásban hamarabb bejelentette,
hogy a 2 nagy torony ledőlésének máris megvan a súlyos következménye,
mert a WTC7, azaz a Salomon Brothers Building 7 is összeomlott.
A probléma annyi, hogy a háttérben még élőben áll és a bejelentés után omlik össze...
Az élő adás azonnal megszakad! 



ÉPÜLETROBBANTÁS HANGJA AZ EREDETI FELVÉTELEKEN


Ezen kívül számos olyan eredeti felvételt találunk ma már a false-flag terrortámadásról, melyek rögzítették az épületrobbantás hangját is.
Azaz nem a tűztől dőlt össze egyik felhőkarcoló sem!



Sőt több élő adás felvételén a 2 torony összeomlasztásakor jól láthatóak az épületrobbantásokra jellemző kipuffogások, úgynevezett Squib-ek, amik a nanotermit töltetek berobbantásakor szépen sorban ütik ki a tartópilléreket és a két épület gyakorlatilag szabadesésben képes leomlani, nem pedig eldőlni.


Ez történt 2001. szeptember 11-én! Erről a mai napig sokan nem is tudnak és a hivatalos mese hazugságát tartják valóságnak!


„Soha nem fordult elő azelőtt a történelemben, hogy egy acélszerkezetes épület tűz miatt omoljon össze, ezidáig nem láttam olyat, hogy egy acél építmény összeomoljon a tűzben. (Jonathan Barnett, PhD. Worcwsteri Műszaki Alapítvány)

Ami 9/11-et illeti, tömegesen, kb. 84%-ban azt mondják, hogy az amerikai kormány hazudik. 

Most már dokumentumok és precedensek bizonyítják, a hatalom kész arra, hogy elképzelhetetlen bűncselekményeket kövessen el saját lakossága ellen. 

Én azóta már 16. éve több száz felvételt megnéztem erről az eseményről, hiszen tényleg igaz hogy, azt a napot senki nem felejti el, mert beleégett a tudatunkba, hogy éppen hol voltunk és mit csináltunk akkor, amikor ez a hír megérkezett és bekapcsoltuk a TV-t.

Viszont azóta is, akárhányszor látom, még mindig ugyanúgy a hideg futkos a hátamon és elképesztőnek találom ezt a hatalmas hidegvérű pusztítást és a képeket !

Elnézést, ha valakinek már unalmas ez a téma, de időnként vissza-visszatér, mert napjainkhoz is kapcsolódik mindaz, ami akkor egy új irányt vett....

Közel 3000 ártatlan ember vesztette életét a merényletben és több százezer (ha nem millió) a háttérhatalom azóta folytatott megszálló háborúiban...


EREDETI, vágatlan nem TV-ből származó felvétel
A cikk forrásaként ez a hír szolgált: YourNewsWire
Copyright & All Rights Reserved

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com
)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV

◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése