2016. április 23., szombat

Prince halála a brit királynő születésnapján Baal kapuinak megnyitásával-Okkult összefüggések kérdéseit vetette fel



Az előző cikk folytatását az élet hozta magával... Bár előre sejthető volt, hogy érdekes okkult összefüggések kerülhetnek előtérbe ezekben a napokban, de akkor április 10-én, mikor leírtam gondolataimat BA'AL-templomának világszerte felépített kapujáról és annak az április 20-21-i nappal való kapcsolatáról természetesen sok összefüggés eszembe sem jutott......  
Viszont az adott nap megtörténte után érdemes kicsit visszatekinteni....
"In medias res" 2016. Április 21-én milyen események történtek ?!?

Annak fényében, amit április 10-én írtam nektek FB-on... /"Talán 'furcsa nap' lehet ez az április 20-ról 21-re virradó nap, mint az év 111.napja, ami mindig jelentős az okkult világban..., Ba'al templom kapujának felállításával és az áldozathozatallal...." /

A cikk kiegészítéseként írt posztom itt megtalálható:

Tehát NÉZZÜK : Április 21....


💥 1. Erzsébet királynő 90. születésnapja Nagy-Britanniában 

💥 2. A Ba'al Templom Kapujának felállítása Londonban a Trafalgar Téren a tervek szerint 19-én.....

Erről részletesen írtam itt:

Pontosabban a római birodalom idejéből (3.század - Septimius Severus) származó kapu diadalíve, amit az ISIS rombolt le Palmyrában ezen a jeles napon lett újraélesztve Londonban..... Ezen a kapun vonultak keresztül szírek, rómaiak, hogy bejussanak BA'ALTemplomába....

A diadalív elhelyezése a Trafalgar Téren rögtön a NELSON obeliszk mellett.... 

PRINCE Rogers NELSON (A herceg) halála




💥 3. PRINCE (A herceg) halála - A világhírű zenei 'ikont' halva találják otthonában 57 éves korában! Eredeti neve Prince Rogers NELSON !

Igen, NELSON !

Prince utolsó üzenetét, amit Instagramra írt ki halála után valaki törölte.
Az üzenet szavait nagy betűkkel írta:
"JUST WHEN YOU THOUGHT YOU WERE SAFE" 

(érdekesség, hogy egykori híresség barátnője Vanity szintén 57 éves korában hunyt el)


💥 4. Április 21 - RÓMA ALAPÍTÁSA



A történelemben emellett a leírások szerint I.e.753-ban ezen a napon, április 21-én alapította meg Rómát az ikertestvérpár Romulus és Remus.....

http://www.history.com/this-day-in-history/rome-founded


💥 
5. Obama éppen erre az időszakra időzítette Londonba tett látogatását 

💥  6. Április 21-22-én totális telihold van (Rózsaszín Telihold) (nem tudom, van-e jelentősége...)

https://www.almanac.com/content/full-moon-april




A diadalív a világ három városában fog megjelenni: A Gematria kódja szerint ezen városok értéke: 

Segítségül: http://www.gematrix.org/



LONDON = 444 in Gematria

NEW YORK = 666 in Gematria

DUBAI = 222 in Gematria


Idézve még az április 10-i FB.oldalon közzétett írásomból:

"Április 19 pontosan 13 napra van a nevezetes Május 1-től, ami nem csak az Adam Weishaupt-féle Illuminati megalapításának évfordulója, hanem egy 13 napos periódus kezdete, amit úgy ismernek a régi időkből, hogy
"'the Blood Sacrifice to the Beast'" 
>> Véráldozat a Vadállatnak vagy Szörnyetegnek.....

Mindez, mint tudjuk Május 1-i Beltane ünnepén kulminál......


Április 19-e pedig a kánaánita Moloch ünnepe.... ! "


Korábbi eseményeket kerestem ide:
● April 19, 1993 – Waco Massacre: An FBI assault lead to the burning down of the compound of a sect named Branch Davidians, killing 76 men, women and children.
● April 19, 1995 – Oklahoma City bombing – 168 people killed.
● April 20, 1999 – Columbine High School massacre – 13 people murdered, 21 injured.
● April 16, 2007 – Virginia Tech massacre – 32 killed; 17 injured.
● April 16, 2013 – Boston Marathon explosions – 3 killed; 107 injured.
● April 19, 2013 – Boston terrorist Tamerlan Tsarnaev shot to death.

Természetesen ahogy akkor is írtam minden ilyen egybeesés, csupán találgatás, hiszen a valódi összefüggést (ha van) csak a 'hozzáértők' érthetik....


Számunkra valószínűleg marad "a véletlen műve"...... (SBG Buddha-VilagHelyzete)


De ha szeretnétek még kicsit sokkolni magatokat, nagyon ajánlom a Gematria okkult számait és szavait ! Egyszerű Gematriában (Simple Gematria) 



A megannyi néven illetett Prince of Hell, (a pokol hercege) = zsidó nevén Belial a zsidó gemátriában szintén 57 (Satan, Beelzebub, Asmodeus, Lucifer, Laviathan, Mammon, Belphegor)
Angolul beírva:  "TEMPLE OF BEL"  = 666 

És a hab a tortán maga a dátum: 2016-04-21
= 2+0+1+6+0+4+2+1 = 16

Írjátok be a Simple Gematria kódba : BAAL 


És vajon mennyi fog kijönni..... ? 

Igen..... De ez biztos véletlen.....

Na nem borzolom tovább a kedélyeket ... jó gondolkodást mindenkinek....Biztos, hogy mindennemű egybeesés csak a véletlen műve !
Azért ha bármilyen új összefüggést vagy információt találok, bővítem majd a cikket!

Írta, szerkesztette :SBG Buddha http://www.VilagHelyzete.com/
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

Kapcsolódó cikkek:

43 megjegyzés:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=p7gdJuTCTjw A georgiai köveken lévő, ill. az eltávolított kis kövön lévő számokat és betűket is meg lehetne fejteni a gemátriával?

    VálaszTörlés
  2. A London-Dubai-New York háromszög közepe hova esik? Google Map Maker-rel meg tudná valaki nézni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Exopol, most te jössz. Juj, de izgi.....

      Törlés
    2. Április 21. kapcsán. 1863 április 21-n hirdette ki Bahá'u'lláh a "bahá’í-hit" alapelveit. Figyeljétek a hitvallásukat:

      "A világbéke nemcsak lehetséges, hanem elkerülhetetlen. Ez Földünkön a fejlődés következő állomása, egy nagy gondolkodó szavaival: „az emberiség globális szemléletűvé válása”."

      Törlés
    3. Minden, amit tesznek, visszajön. Mindent meg fog tapasztalni a sötét oldal, mindent, amit tett az egész emberiséggel, hacsak nem változtatnak magukon. A karmájukat ők sem kerülhetik el.
      Saját maguk okozzák majd a bukásukat. Csak az a kérdés, hogy az egész emberiség is velük buk, vagy csak ők. Egyik vagy másik bekövetkezhet.

      Törlés
    4. nem létezik olyan karma amit az ezoterikusok hazudoznak állandóan, ez a hazugság szintén a gyávaságból ered, így próbálják magukat nyugtatni, most már csak akkor fognak bukni az uralkodók ha veszed a fáradságot és fejbe lövöd őket

      Törlés
    5. Nincs túlvilági jutalom és büntetés sincs. Megfelelés van. A halál utáni állapotok tökéletesen megfelel annak, amire az életemben irányultam. Ennyi. Ehhez azonban tudnom kell helyesen szemlélni.

      Louis Claude de Saint Martin márki mondta, hogy "nem a világból kell nézni az embert, hanem az emberből a világot." Némi kiegészítéssel ezt így mondanám: Nem a világból kell nézni az embert és az emberből önmagamat, hanem önmagamból az embert és az emberből a világot. Máris számos téveszmétől megkíméltem önmagam.

      Törlés
    6. Ha nem értitek miről beszélek, akkor jobban jártatok volna, ha csendben maradtatok volna. Ugyanis egyiket sem gyakorlom, melyrol irtatok.

      Törlés
    7. Valóban Madrid vagy közele: http://www.4shared.com/photo/KlHYxYUgce/Baal_Triangle_-_Temple_of_Baal.html (nagyításhoz rá kell kattintani a képre)

      Törlés
  3. nem tudom ki volt ez a prince, de így első ránézése, egy kissé fogyatékos transzvesztita beütésű embernek tűnik, de persze lehet hogy tévedek, akiket beteg embernek látok azok általában hamar meg is szoktak halni, mert a hülyeségükből adódóan teljes erőből drogoznak, isznak, cigiznek stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát elég nagy tapló tirpák vagy ecséjm, és még büszkélkedsz is vele.

      Törlés
    2. az igazság az néha tapló, bunkó dolognak tűnik

      Törlés
  4. Prince, ha 58-ban született - 1958/2016 - akkor az 58. életévében halt meg - 58=13. A "Purple haze" és az egyéb princei-lilaság köztudottan a feltámadás jelképe - mint a "püspöklila" is. A 111 a FA/"életFA" oda-vissza - magyar gemátria ( A=1 és F=11 ). A masonic-illuminati a teljes 44 latin-bötűs magyar ábécét használja okkult célokra. Ebben semmi újdonság nincs. 44 ! = 4 x 11 = a 4zet (4 "számszaki" oldala) = stilizált KOCKA = FÖLD - lásd: "alea acta est"/J.C/a "kocka" - vagyis a Föld - "el van vetve"/=elpusztítandó/ ! Ez az "anti" J.C. pontosan 100 évvel előbb született vala mint az erre aztán válaszként színre lépő "nem anti" J.C. - a monogram-egyezés korántsem véletlen, hanem egyenesen "megértési"-IRÁNYTŰ ! Az egyiptomi uralkodó fáraónév is a FÁ-ra asszociál - persze csakis magyarul. Fáraó = életFÁRAjÓ ! Tehát a "FA" egy fontos ősmagyar jelkép, az önmagukat "kiválasztó"/kontraszelektáló 6almon lévők csak ellopták, hogy a még kevés álomkórosnak istent játsz6hassanak. Még egy pontosítás: az un. Bál-kultusz úgymond vérengzési szakaszát már a káinisták "művelték" anno a gyermek-áldozatokkal. A káini "jellem" egyébiránt mindig másra kívánná kenni a saját bűneit. Az anno "ki-választott" MTA-elnök is mondá: "a magyarok azok akik örömüket lelik az asszonyok és gyermekek legyilkolásában" - egy frászt, ebben csakis és kizárólag a nem magyar ördögfajzatok lelik? az örömüket. BÁL = 3 + 2 + 19 = 24 - magyar gemátria, és ez a mérvadó. 24 = 6/HAtás/HATó értelemben. Abban a TEREMTÉS-ben amelyhez a Föld és a Naprendszer is tartozik pontosan 24 ÉLŐ BOLYGÓ VAN 15 csillagrendszerben > Szenenmut polihisztor un. "titkos sírjának" falfreskói ! Erzsébet királynő a 90 évével a 9-esre utal6: 9=153 kihalászott hal(Halak korszakbeli ember) - novEmber/9-es ember - Guns & Roses NovEmber Rain/9-es ember eső/zápor. NovEmber/9-es ember/táltosodás előtti, arra kész ember - DecEmber/10-es ember/a metamorfózis alatt álló már 1-s-ég-es ember (10=1). A magyar lélekminőségű ember Skorpió-lényegű(elpusztíthatatlan) Nyilas-kentaur/centaur/10-es úr(nő) > HatHorUs / a HORizonton HATó US(ŐS). Horizont = dimenzióhatár/rezgősíkhatár.

    VálaszTörlés
  5. azok a megjegyzések is itt maradnak, amik szerint gyakorló elmebetegek vagytok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok a nullak mit jelentenek a neved elejen es vegen?

      Törlés
    2. nullákat? az jó válasz? esc alatt az első sor első gombja a billentyűzeten... biztos nem véletlenül tették oda, hanem ez volt a célja, hogy használjam.
      egyébként kb. azt, hogy ezt a nikket így valszeg senki nem fogja használni, ergo nem ütközöm bele nikknév duplikátumba..

      Törlés
    3. Ertem, koszi.Azert van mit olvasgatni itt hisz visszatertel :)

      Törlés
  6. Agyonlőtték egy család nyolc tagját az Egyesült Államokban - a tettesekről és indítékukról egyelőre nem tud semmit a rendőrség Forrás: https://kuruc.info/r/4/157891/
    Forrás: https://kuruc.info/r/4/157891/
    https://kuruc.info/r/4/157891/

    VálaszTörlés
  7. A "szén-alapú" földi létezés/élet alapja a SZÉN/C. A szén atom felépítése: 6 proton - 6 neutron - 6 elektron > tehát dekódolva: "666" ! Ez azért egyértelműbb mint bárminek is a - végső soron - kreált gemátriája. A "666"- ha úgy tetszik - az emberi földi létezés "megmérettetése" az anyagba való legmélyebb "beágyazottság" átélése során. Spirituálisan értelmezve ez az un. "pokoljáró megtapasztalás". Kilépés a mély-anyagi létből csak akkor lehetséges ha valaki lemerült a legalsó mélységekbe - az "üst legaljára" - majd innen aztán elrugaszkodva ki tud ugrani > 666/999 ! Ez az un. főnix-madárként/madarként/magyarként való feltámadás. Köztudott hogy: a SZER-ETET-el --- SZER-ELEM-mel lehet a C-ion-ista anyagi testi-környezeti létből újjászületni. Spirituálisan a lélek, materiálisan pedig a test születik ekkor újjá. A testi újjászületés az un. "átkristályosodás": a C-ion-ból > Si-/i/on - szén/C-alapúból (666) a fényközelibb szilícium/Si-alapú (141414) testi létezés. Az úgymond "666"-ot mindenkinek meg kell járnia hogy egyáltalán a mérlegre rákerülhessen. Az önmérlegelés - amely mindig egy olyan "végidei" precessziós korszakváltás során jön el mint a "mai idők" - predesztinálhat az un. "aranyemberségre" már a váltás kezdetén. Szóval kár is a "666-al" riogatni, sátánozni, baálozni, fenevadozni, antikrisztusozni meg miegyéb - mert maga a számsor egyáltalán nem azt jelenti. Persze a 6alomnak nem érdeke a felvilágosítás, az igazság kimondása. A C-ion-izmusba/mélyanyagi létbe "odakozmáltaknak" csakis és kizárólag a fél-elem-keltés, a fél-elem-ben-rettegésben tartás az érdeke. Hisz ez az alapja a könyörtelenül rabszolgatartó hatalmaskodásuknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion, többször hozzákezdtem mit is mondhatnék de már sokadszorra törlöm ki!
      Ezt viszont tudnod kell!
      Döbbenek!

      Törlés
    2. koszonjuk Kerion! Szivesen olvasom a levezeteseidet, mndig hasznos infokhoz jutok. remelem a tobbiek is megvilagosodnak egyszer.

      Törlés
    3. Nagyon szuper, meg tobb ilyen cikket es meg tobb ilyen hozzaszolasokat.Koszi, hogy legalabb utat mutattok nekunk.

      Törlés
    4. Nagyon szuper, meg tobb ilyen cikket es meg tobb ilyen hozzaszolasokat.Koszi, hogy legalabb utat mutattok nekunk.

      Törlés
  8. hajnalhasadas.hupont.hu/471/uj-dolgok-lapja
    Prince Jehova Tanúja - A szabadkőművesség által irányított Jehova...- videók és számos egyéb dolog...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion megnéztem évek óta többször a hajnalhasadást de soha nem értettem a dátumok ilyen értelmezését!
      Ahogy Te irod az más mert van benne értelmezés is amit átlehet gondolni a MIÉRTjével.

      Egy ideje pap Gábor a vizöntő paradoxonról tart disputát de azt sem értem ahogy ő gondolja, (tudom mi a véleményed róla de!) azt mondja nincs vizöntő hónap(éra 21600 földi évvel) hanem a halak a vizöntő és a bak egybefolyik és a vizöntő középső 10 foka az egy szakadék, aholis ha nem tud a lélek sullyából kifolyólag átszállani(ez hasonlit a te elméletedre) akkor a szakadékba kezdi a köv 13.000 valahány éves kört ujra.

      Na megyek inkább a magam értelmezési tartományába túl sok nekem ez a globalista számjátékos számháborús cucc, a ŐStennel aminek a szimbóluma a Napisten, való foglalatosság helyett!

      De a fentiek nekem teljesen érthetőek....már amit irtál.

      Üdv.

      Törlés
    2. Kerion megnéztem évek óta többször a hajnalhasadást de soha nem értettem a dátumok ilyen értelmezését!
      Ahogy Te irod az más mert van benne értelmezés is amit átlehet gondolni a MIÉRTjével.

      Egy ideje pap Gábor a vizöntő paradoxonról tart disputát de azt sem értem ahogy ő gondolja, (tudom mi a véleményed róla de!) azt mondja nincs vizöntő hónap(éra 21600 földi évvel) hanem a halak a vizöntő és a bak egybefolyik és a vizöntő középső 10 foka az egy szakadék, aholis ha nem tud a lélek sullyából kifolyólag átszállani(ez hasonlit a te elméletedre) akkor a szakadékba kezdi a köv 13.000 valahány éves kört ujra.

      Na megyek inkább a magam értelmezési tartományába túl sok nekem ez a globalista számjátékos számháborús cucc, a ŐStennel aminek a szimbóluma a Napisten, való foglalatosság helyett!

      De a fentiek nekem teljesen érthetőek....már amit irtál.

      Üdv.

      Törlés
  9. Mardukról és az ő kedvenc sárkányáról jut eszembe, hogy Bözsi néni is 90 lett. Ehhez csak gratulálni lehet: NAM-TI NIN-GAL

    A kapuk nyitásán meg ne rágódjatok, az a nagyfiúk játéka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a játék halálos.Sok csatát megnyertek a mocskok,de hiába .A háborút az emberiség nyeri meg.MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ ÁMEN.

      Törlés
  10. Ha ebből bármi is igaz lenne, Hitlert is a zsidók juttatták hatalomra, ahogyan alakítják a történelmünket ma is,(Jézus? 1492? ...Kennedy...911...migráció)
    Csak az a kérdés miért?
    Ha csak akkor éljük túl magunkat ha ezeken a dolgokon átesünk és elfogadjuk, hogy nálunk sokkalta magasabb (??kik??) irányítanak minket, AKKOR JÓ!
    Hihetetlen ez a sok humbuk, mint a SORS, KARMA?
    De például az asztrológiát magunkon is láthatjuk, érezhetjük!
    Ki milyen jegyben született teljesen illik rá!
    -másnak más, nem illik a másikhoz!-


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellentmondasz önmagadban!
      Nézd meg a horidat, irásod alapján gondolom, ismered nagyjából, és ahol a Szaturnuszod áll ott a karmád! A karmád irja le a sorsod. Olvasd el többször a Szaturnusz és azt a házat életterületet ahol áll a 12 ből +/- szimbólumait és gondold végig eddig min mentél keresztül. Csak magad érzéseihez élményeihez tudod hozzárendelni!
      Ha végeztél evvel vesd sorba a többi bolygót a területeivel ahol állanak, majd a fényszögeket rájösz van karma van sors és sokminden ami csak rajtad múlik!

      Törlés
  11. Nem a Baál papokat irtotta ki Illés? Lehet, hogy itt az ideje, hogy Londonban is rendet tegyen...

    VálaszTörlés
  12. Én mint mocskos, kijelentem életem értelmét

    VálaszTörlés
  13. Nincs gyermekem... és manapság nem is tervezem

    VálaszTörlés
  14. természetesen, ha Gyurcsány...leszármatottjai ...lennék...

    VálaszTörlés
  15. Hiába a könnyes szemű kisbabák, MENEKÜLTEK portréja!
    GO HOME!!!

    VálaszTörlés
  16. Ma a víz már nem olyan mint régen..

    VálaszTörlés
  17. illuminati satanic world....lucifer WW3 coming soon...synamo jár a vízen,halak jönnek a üres vederből...vízből bort csinál....ételeket változtat más étellé....egy japán srác is...dynamo levitál...iphon képernyőbe sálat fűz húzogatva....sátán munkásai itt vannak... ezek nem bűvészek...démonok állnak mögöttük...

    VálaszTörlés
  18. Lehet, hogy a 2016-os ev az az ev, amelyben elkezdodik a satani 666-os szam uralma,?Mikozben minket elembertelenitenek, hogy rank kenyszeritsek a vegzetes satanista vallast.Fontos tudni, hogy 2016.szokoev, z amely negyevenkent fordul elo es kulonos, hogy 2012 is az volt, amikor veget ert a Maja, a Hindu, Hopi es az egyiptomi naptar is, ami feltetelezi, hogy 2012 vegen a naptar szeint veget ert a civilizacio.
    Vegzetes tortenesek szokoevekben:-Spanyol polgarhaboru 1936. 17- en kezdodott,-Mahatma Gandhy 1948.januar 30-an meggyilkoltak, -Martin Luther King Jr. 1968.apr.4-en meggyilkoltak, -Robert F.Kennedy 1968.junius 6-an meggyilkoltak, -Irak Irani haboru 1980.szept. 22 en robbant ki, -John Lenon 1980.december 8.an meggyilkoltak.A szokoevek mogott allo megdobbento tortenet. A SZOKOEV, VEGZETES EV, miert unneplik februar 29-t a szokoevekben? -Merenylet Istambulba Torokorszag 2016 januar,-Foldrenges Tajvanon 2016.januar, -Merenylet Brusszelben -Belgium, 2016 marcius, Foldrenges Japanban 2016.aprilis, -Foldrenges Ecuardoban 2016.aprilis, -Merenylet Aleppoban Sziria 2016.majus.
    London Tuzvesz 1666.szeptember 2-5-ig,Meg inkabb, ha felidezzuk a baljos datumokat, mknt a londont lerombolo tuzet 1666-ban, Itt kezdodott a tuz, felfedtek, hogy honnan indult a Nagy londonj tuzvesz 1666-ban(666-os szam)
    Vagy kulonleges datumokat, mint az angol kiralyno megkoronazasa:II.Erzsebet kiralyno koronazasa 1953.06.2. (a 9-es szam megforditva egy 6-os lesz, 6 honap. A masik 6-os es az 1 -est es az 5-ost osszeadjuk, es kijonn a harom 6-os.666.
    Valodi szuletesnapja: 1926.04.21, 21=2+1=3 1926= 1+2=3, 3+3=6 ,9 es megforditva=6-os,es a masik 6==666, Most a 90.szuletesnapjat unnepelte 1926 -2016, es benne a harom 6-os 666, A kitalyno hatalmas unnepseget szervez az utcara katonai parade lesz 10.000 emberfog osszegyulni a The mall-nal jotekonysagi ebed kereteben. 2016.6.12 en 1+2+2+1=6, es a 6.honap, es 2016-ban a 6-os szam 666. Erzsebet 63 evnyi uralkodasa 2016.junius 2. Az is nagyon kulonleges, hogy a 63 eves I ralkodasa 2016-ban egybeesik. 63. 2016. 3+2+1=6, harom db. 6-os.

    Satani szobor NewYorkban USA-ban Egyesult kifalysag, 2016.apr. 19 en ujjaepitik a palmirai diadalivet Londonban, 3 D technologia segitsegevel, miutan a sziriai emlekmuvet elpusztitotta az ILIA, Palmkrai diadaliv Londonban azzal a kritikaval illettek az ujjaepiteset, hogy archeologiailag kevesbe etikus es Disneyland fele, az idok jele:BAAL templomot, New Yorkban es londonban fogjak felallitani, a BAAL templomot eppen a Baal evenek legfontosabb napja elott fogjak felallitani New Yorkban. De miert talaljuk meg diszkreten kldolva a 666-os szamot kulonbozo datumokban mint ezek a kulonleges unnepsegek, amelyek annyira pontosan egyeznek.
    USA 1989 januar 20. George H.W.Bush a 41.elnokkent letette az eskut,
    -Paris Franciaorszag 1989.marcius 29. A Louvre piramisanak atadoja az illuminatusok szimboluma,
    -Hillsborough UK, 1989.apr. 15. Tragedia a Sheffield stadionba, amely 9 u an vesztettek eletuket megforditsuk az 1989. =666.
    Peking Kina 1989.junius 4.Tuntetesek a Tienanmen teren 1989=666
    -Berlin Nemetorszag 1989.november 9. A berlini fal leomlasa 666. Ez lett a veszte kelet europanak, a satan karmaiba tette magat nyugat fele.
    Belgium 1989.november 29. Haromszogletu urhajok tomeges eszlelese.

    De nem csupan ez az ev tunt ki a FENEVAD szamaval, hanem meghatarozott esemenyek 1999-ben is.
    -EUROPAI UNIO, 1999.januar q. Az EURO bevezetese amelyek a datumokat tukrozve szinten a hirhedt satanista szamot a 666 -ot adjak ki.
    -Jugoszlavia 1999.marcius 24. A NATO bombaza kezdete.....betette a satan terrorista orszag a ,labat europaba........

    VálaszTörlés
  19. Mit akarsz mondani ezzel a cikkel? Hogy Prince mi volt, ki volt? Lehetne egy kicsit világosabban? Köszi

    VálaszTörlés
  20. Nincsenek véletlenek!!!Ennyi egybeesés sem lehet csak úgy magától.Még utoljára próbálkoznak a mocskok.Szerencsére minden kapu lezárva,a Fény Őrei készen állnak a nagy bevetésre a fekete mágiájuk ellen.A kapuk megsemmisülnek mind a három helyen.Az emberek szabadok.(A Galaktikus Kódex mindenkire egyaránt vonatkozik.)Semmilyen fegyver sem fog működni.Sem fizikálisan,sem pszichikailag.A láthatatlan világ,ami hamarosan mindenki számára láthatóvá válik,a Fényharcosai által minden világos lesz az emberek számára.
    A Hold egy hatalmas űrhajó,abból érkező impulzusok festik rózsaszínre a felületét,utoljára még erőlködnek egy kicsit hogy vissza szerezzék hatalmukat a felébredt emberiség felett.
    Nem sikerül nekik,a Fény győzött.999
    Áldás mindenkire a világunkban és a még most láthatatlan világban is.Köszönet a Galaxis Őrzőinek mindenért.Végre tudhatjuk kik is vagyunk valójában,és merre menjünk.

    VálaszTörlés