2016. február 4., csütörtök

Itt a forrása:A ZIKA-vírust a Rockefeller-alapítvány interneten árulja jó ideje! Akkor miről is beszélünk?



Ahogy a héten már társoldalunkon olvashattuk a viharszerűen terjedő Zika-vírusról, hogy 2012-es génmódosított brit biotech-rovarok lehetnek felelősök a "kisfejűséget" és deformációt okozó veszélyes vírus rohamos terjedéséért..... 

Azt gondoltam nem találok már ennél meglepőbb és pláne sokkolóbb felfedezéseket, de mivel kutatgattam, sajnos olyan információkra bukkantam, amik részben nem okoznak meglepetést, másrészt mégis megdöbbentőek !

Nos térjünk a lényeg előzményeire....: 

 


Már önmagában az a hír is sokkoló lenne, hogy igen, 2012-ben a brit biotech-cég (Oxitech) kísérleti jelleggel génmódosított szuper-rovarokat engedett szét Brazília északkeleti részén, hogy csökkentsék a moszkitó szúnyog-populációt, mely egyébként a dengi-lázat terjeszti.... 
Most a ZIKA-vírus terjedésének epicentruma kísértetiesen egybeesik ezzel a génmódosított területtel a legfrissebb nyomozások és a vészesen terjedő járvány kutatói szerint.

És akkor a lényeg: 
Rákeresve a Zika-vírusra, vagyis "honnan tudnék én ilyet beszerezni és kis biotechnológiával elterjeszteni ?" - kérdésre hamar megtaláltam a választ....


ZIKA-vírustörzs
(már 1947-ből származó !) rendelhető és beszerezhető interneten. Igen, jól hallottátok, megrendelhető és mindössze 430$-ért megvásárolgató nonprofit szervezeteknek, 516$-ért pedig haszonért ténykedőknek !  



De ha ezen meglepődünk, akkor bevallom 'némi előítélettel rendelkezve' rákerestem és együtt rákereshetünk, kik is is forgalmazzák ezeket a vírustörzseket! ......
és az eredményen már nem fogunk meglepődni....

A Rockefeller Alapítvány árulja és forgalmazza a ZIKA-vírust ! 

Kicsit jobbra klikkelve megnézhetjük a ZIKA-vírus történetét ("History" fül), ahonnan megtudhatjuk, hogy "természetesen" nem más forgalmazza a ZIKA-vírust, és valószínűleg az elterjesztéséért is felelős, mint a Rockefeller Foundation... 

Az is érdekes, hogy maga a vírustörzs 1947-ből származik és mindeddig nem okozott sem járványt, sem tömeges megbetegedéseket, vagy torz-születéseket.... 

A mai, 2016 februári hírek viszont már azzal vannak tele, hogy hetente 1000 új esetet regisztrálnak Dél-Amerikában, a mai napon pedig már Floridában is 6-ot.... és terjed a vírus szüntelenül .....

Annak ellenére is furcsa, hogy egy ilyen vírust árul a Rockefeller Alapítvány, mivel eredetileg a "Characteristics" fülre klikkelve kiderül, hogy a vírus elsődleges következménye: "bénulás és halál" !  


Nos ezek után mindenkinek a fantáziájára bízom, mit kezd az összeesküvés-elméletbe illő, mégis az enyhén szólva is bizarr információkkal...... A valóság tényleg sokkal megdöbbentőbb néha, mint a legvadabb feltételezések ! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

17 megjegyzés:

  1. Lenne annyi felesleges pénzem, mart csak kíváncsiságbol meg is rendelnem, hogy hihető-e. Bár ahogy az oldalt elneztem, az, mert elég komoly oldal ez, még wikipedia lapja is van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üzenem a Kedves média dolgozóinak, kormánytagoknak és egyéb fontosságoknak, akik olvassák ezt az oldalt, nem lenne jobb mindenki számára, ha az igazságot terjesztenék? Pillanatok alatt meg tudnák állítani az efféle megnyilvánulásokat is, mint a vírus rendelése.

      Nekem ebből ugyanaz jön le, mint az X-aktákból, mégpedig: sajnos annyira sok ostoba és tudatlan ember él ezen a bolygón, hogy a sok retardált még valóban vevő lesz erre. Mert azt fogják gondolni, ha rendelkeznek halálos vírussal, akkor istenek lesznek és könnyen eltehetik láb alól az ellenfeleiket. Arra már végképp nem fognak ügyelni elmebeteg állapotukban, hogy magukat ne fertőzzék meg... Ha Rocki-ék ezt megmerik tenni (miért ne mernék), akkor ez egyet jelent azzal, hogy rengeteg ember illúzióvilágban él még.
      Ti Rockefellerék és a cimboráitok, bár megváltoznátok!

      Csak egy valamit felejtettetek el, hogy a sötét, gonosz oldal, nem egységes. Mert a gonoszságok között, mindig lesznek nagyobb gonoszságok, s azok kitalálói, majd felétek akarnak emelkedni, mint Atlantis idején volt. Végül mind meghaltatok. Ugyanazt csináljátok.

      Attila Kiss: Ezt nem neked írtam, csak valamiért nem enged új hozzászólást írni, csupán a válasz funkcióban tudok hozzászólni. Kérlek, ezért ne érts félre.

      Törlés
    2. http://www.lgcstandards.com/
      Nem postázzák akárkinek a vírust, csak LGS-megfelelőségú laboroknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Törlés
    3. A Brit Királyi Légierők egy Airbus gépe épp most halad át Magyarország felett. Visszakövettem az útvonalat és Ciprusról indult, egy olyan reptérről, ami nincs jelölve a flightradar24.com térképén. Biztosan katonai támaszpont vagy hasonló.
      Akit érdekel: http://www.flightradar24.com/RRR2711/8c52443
      A repülőgépre húzzátok rá az egeret, RRR2711

      Aircraft(A332)
      Airbus KC2 Voyager (A330-243MRTT)
      Registration(43C6FB)
      ZZ338

      Altitude
      12,192 m Vertical Speed
      0 fpm
      Speed
      770 km/h Track
      312°

      Latitude
      47.3892 Longitude
      20.1627
      Radar
      F-LZKZ1 Squawk
      2702

      Törlés
  2. Érdekes, hogy a "Documentation" fülre már nem sikerült ráklikkelned, vagy csupán feleslegesnek érezted megmutatni, mivel az nem passzolt volna a cikkedbe, kedves Szerző! Mert onnét elég egyértelműen az is kiderül, hogy igen komoly felelősségvállalási nyilatkozatokat kell kitöltenie a rendelő félnek, aki egyébiránt nem is lehet mezei állampolgár, hanem valamilyen szakmai, tudományos kutatóintézmény; ráadásul adott labornak rendelkeznie kell a felettem szóló által is említett tanúsítvánnyal. Egyszóval az ATCC nem magánemberek/hozzá nem értők ellátására van.
    Az egy dolog, hogy egyes emberek simán beveszik, hogy ilyesmi lehetséges volna, de hogy szándékosan féligazságokat közölsz, és ezzel manipulálod az ilyesmire amúgy is vevő közönséget, az véleményem szerint rossz irány ebben az egyre sötétebb, butuló világban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán meg akarod várni, míg magánszemélyek is vehetik? Már pusztán a létezésük nagy probléma. Amit pedig műveltek legutóbb - emberek megfertőzése -, az mennyire helyénvaló?

      Törlés
    2. Nagyon jól állnánk, ha ilyesmikkel csak a Rockefeller laboratóriumaik foglalkoznának a világban,...mert akkor sehogy sem tudnának kibújni a felelősség alól. Vagy legalább is nehezen. Így most az van, hogy indulhat a sehová sem vezető egymásra mutogatás Rockék és a vevők között. Ugye milyen zseniális?
      A rosszabb hír meg az, hogy nagyon sok országban, nagyon sok lab-ban kísérleteznek, kifejlesztenek ilyen és hasonló dolgokat,...sokszor talán jó szándékkal. Jaj, az utolsó mondatom után, egy kicsit máris elbizonytalanodtam. De egye fene, még azért sem törlöm ki.

      Törlés
  3. Nem valamely növényi génmódosítás volt az eredeti cél, s ez e mutáns mellékes??? /Ha komoly a cég./ Se szeri se száma a konteoknak! Romániában terjedt, hogy Magyarorszégról okozták a Bukaresti diszkó-tüzet. pl.

    VálaszTörlés
  4. Ehez annyi hgozzá füzni valom volna.Nincsen a világon egy becsületes emberekből álló kormány
    aki ezeket a szemét népeket felelöségre vonja? .Miért,nemlehet megállitani . ezt az ocsmányfajt .amelyik ilyesmivel foglalkozik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Becsületes kormány... HHHMMM Becsületes emberek...HHMM. Versenyhelyzetben nincsenek becsületes emberek. A világ rohan, az emberek rohannak , könyökölnek. Becsület, szeretet...? Hol van az már.? Mikor volt ilyen ? Sosem volt ilyen és lehet hogy nem is lesz.

      Törlés
  5. A különböző vírusok ellenszereit kutató laboroknak szüksége van magára a vírusra a kutatásokhoz, hiszen hogyan máshogy tudná tesztelni az ellenanyag működését? Nos, ezek a laborok rendelhetik meg a vírust a fenti honlapon. Ne misztifikáljanak hétköznapi dolgokat!

    VálaszTörlés
  6. A különböző vírusok ellenszereit kutató laboroknak szüksége van magára a vírusra a kutatásokhoz, hiszen hogyan máshogy tudná tesztelni az ellenanyag működését? Nos, ezek a laborok rendelhetik meg a vírust a fenti honlapon. Ne misztifikáljanak hétköznapi dolgokat!

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!Szerintem mindig onnan kell kiindulni,hogy mi hasznot hoz nekik egy ilyen vírus?Nos,amennyiben ez egy természetesen kialakuló és terjedő betegség lenne és nem lenne mögötte semmi hátsó szándék,úgy a kutya se foglalkozna vele,hogy meghalt valahol ezer ember,vagy beteg lett kétezer ember.Ha a háttérhatalom által megvásárolt médiáknál viszont a csapból is ez folyik,akkor azt akarják elérni,hogy figyeljünk oda erre.Ez a vírus az anyuka hasában lévő babát is beteggé teszi,tehát lehet az egyik hátsó szándék a rémhír terjesztéssel a félelem elültetése,hogy ne vállalj gyereket,mert beteg lehet.A másik,ha kellőképpen halálra rémisztik az emberiséget egy iszonyatos betegséggel ,még ha ez a betegség nálunk nemis létezik,de ha van rá védőoltás és van néhány cég aki egy icipici ellenszolgáltatás fejében szinte majdnem ingyen meggyógyít bennünket,mint pl a szörnyűséges influenza ellen is van csúcs szuper védőoltás és igaz,hogy az influenza vírusa olyan gyorsan mutálódik,hogy szinte kizárt,hogy azzal találkozol ami ellen beoltottak,de csak oltasd be magad:)A félelem jól hoz a gyógyszergyártó cégek konyhájára.Ne feledjétek,amit reklámoznak,az üzlet.A gyógyszereket folyamatosan reklámozzák.Mi lenne velük ha az emberek nem lennének betegek?

    VálaszTörlés
  8. Amúgy meg nem létezik tökéletes ellenszérum sem a mutációk miatt. Azért nem teljesen hülyék, hogy önmagukat is kiirtsák. Ráadásul még a neten hirdetik...

    VálaszTörlés
  9. Becsületes kormány... HHHMMM Becsületes emberek...HHMM. Versenyhelyzetben nincsenek becsületes emberek. A világ rohan, az emberek rohannak , könyökölnek. Becsület, szeretet...? Hol van az már.? Mikor volt ilyen ? Sosem volt ilyen és lehet hogy nem is lesz."

    Ezt és még más hasonló oldalakat is azért olvasnak sokan (nem baj, csak ez van), mert tanácstalanok és félnek. Elárulom VAN mitől.Semmi jót nem látok az emberi faj értékelése egy gyenge kettes alá. :)

    VálaszTörlés
  10. Versenyhelyzet vs becsület. Rohannak a spermák és csak egyből lesz ember. A többi elpusztul. Már így születünk, milliónyian pusztulnak el, de mi élünk. TE voltál az a sperma, aki nem törődött a többivel és győzött. Győzött ? Ez van bazmeg. :)

    VálaszTörlés
  11. Hit, vallás, politika. Mese mind. Mindez csak indok a arra, hogy könyököljünk, megkülönböztessük magunkat másoktól és tovább éljünk. Mi legyünk a győztes spermák és tovább éljünk. :DDD

    VálaszTörlés