2015. december 25., péntek

Törökország és a NATO az Iszlám Állam olajának legnagyobb felvásárlója-áll a norvég jelentésben !



Napról-napra egyre több bizonyíték kerül napvilágra, mely azt bizonyítja, hogy az Iszlám Állam által lopott és kitermelt olajat nem más, mint Törökország és rajta keresztül a NATO vásárolja fel!
A Rystad Energy, egy független norvég olaj-és gázérdekeltségekben működő cég a norvég kormány megbízásából jelentést készített, hogy hová kerül az ISIS terrorbrigád olaja.... Nem került volna nyilvánosságra, ha a norvég hírügynökség (Klassekampen) meg nem szerzi a dokumentumokat.  Lefordítottam nektek belőle a legfontosabbakat...(SBG Buddha-VilagHelyzete)


Nem lesz meglepetés, mert eddig is tudtuk, de kiderül belőle, hogy az ISIS által megszállt területen kitermelt összes olaj gyakorlatilag egyenesen Törökországba tart....  Így már én sem csodálkozom, miért nem akarja sem az USA, sem a NATO lebombázni az ISIS valódi állásait és miért lövik le a NATO-tag törökök azt az orosz vadászgépet, mely az olajútvonal biztosításában érdekelt türkméneket, al-Nusra Front terroristákat és az ISIS-t valóban támadta.....

Klassekampen hírügynökség így összegzi a jelentésben foglaltakat: 
"Hatalmas mennyiségű olajat csempésznek az ISIS-által ellenőrzött Irak és Szíria területéről közvetlenül a török határon keresztül. Tankerek, olajszállító teherautók ezreivel szállítják csempészútvonalakon Törökországba, ahol rendkívül mérsékelt áron (25-45$ hordónként) adják el." 

Jelenleg a Brent olajár 35-50$ körül mozog. A jelentés azt is hozzáteszi, hogy korrupt határőrökön és rendkívül jól szervezett csempészhálózaton keresztül jut be Törökországba a rengeteg olaj. Természetesen az olajüzlet nem jöhetne létre a NATO tudomása nélkül. Sőt egyenesen maga a NATO és a tagországuk az, mely a business-ben a legjobban érdekelt ! Megismétlem: 

Az Iszlám Állam terroristáival az olajüzlet nem jöhetne létre a NATO tudomása nélkül, de tulajdonképpen maga a NATO és Törökország az, mely az üzletet bonyolítja ! 

Ha a mai cikk szerint az orosz műholdak is látják, amint 12ezer olajszállító teherautó működik közre az olaj Törökországba csempészésében, akkor ezt a NATO-nak is látnia kell és együttműködésével kell történnie..... 



Tulajdonképpen az első számú csempész, aki az Iszlám Állammal üzletel, az maga Bilal Erdogan, a török elnök Recep Erdogan fia.



Az orosz légierő elpusztított eddig 2000 olajszállító teherautót, mely a csempészútvonalakon közlekedik és az ISIS használatában áll. Múlt héten Oroszország 17 ilyen konvojt semmisített meg és számos olyan infrastruktúrát mely az iszlamista terroristák olajkitermelését szolgálja. 



Korábban Oroszország az ENSZ-ben már bemutatta a bizonyítékokat, melyek azt bizonyították, hogy Törökország azért lőtte le az orosz vadászrepülőt, mert kőkeményen érdekelt és sáros az Iszlám Állammal való együttműködésben. 


"Az Iszlám Állam terrorista csoport napi 1,5 millió dollárt keres tiltott olaj kivitellel, mely többsége Törökország kezébe kerül"- közölte Vitalij Csurkin az ENSZ oroszországi állandó képviselője.

A szénhidrogének értékesítése illegális szervezetek közvetítésével történik. Az olajcsempészek készpénzért vásárolnak a kitermelés helyszínén, mondta az ENSZ Biztonsági Tanácsa ülésén az orosz diplomata. Ők a határokat szabadon átléphetik, mert közvetlen kapcsolatot alakítottak ki az Iszlám Állam Levante városban székelő vezérkarával. A legtöbb olajat Törökország vásárolja, ahol tovább értékesítik, már hivatalos formában. Az olajat több ezer közúti tartálykocsival szállítják Törökországba Karkamis, Akcakale határátkelőhelyeken. Cserébe számos török ​​vállalat, köztük Serii Konya, Sam Otomotiv és az Antiochia, vesznek részt az Iszlám Államnak történő utánpótlás szállításban, mondta a találkozón Csurkin.

És ha azt is belevesszük, hogy muzulmán országként rendkívül nagy az országban az iszlám fanatizmus támogatása, az aggodalmaink nem alaptalanok, hogy Szaúd-Arábia és Katar mellett Törökország is az ISIS-ISIS-féle Iszlám Kalifátus megteremtésében érdekelt... Főleg mindaddig, amíg segít a kurdok irtásában és felszámolásában, mely mindig a törökök első számú célja volt.....

Teszi mindezt a NATO színeiben, az Európai Unióba tartva, a bevándorlási-inváziót ütőkártyaként zsarolásra használva egy totálisan impotens európai bürokráciával szemben....vagy inkább mellett.......


UPDATE:  Friss mai videó: olajszállító konvojokat bombázott az orosz légierő Szíriában:

29 megjegyzés:

  1. Csak néhány hetet késtél ezzel a hírrel pl. a magyar fősodrású médiához képest. Mi van Laci, te nem nézel tévét, hallgatsz rádiót?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi lenne, ha inkább érdemben segítenéd Laci munkáját? Ő ezért a blogért egy fillért nem kap, mégis közvetlen információink vannak arról, hogy a kormánynak készülő dokumentumokban felhasználják az információit. Egyedülálló amit tesz és hatalmas a hozzáadott értéke, nem úgy, mint az ilyen bántó szándékú, nem konstruktív hozzászólásoknak.

      Törlés
    2. Megmondom mi lenne,...nagyon rossz lenne. Egyszer te is megérted. Imádkozom Exo, hogy az inkább előbb, mint utóbb legyen.

      Törlés
    3. Huszonegynéhány éve még sokkolt az ominózus Csurka-tanulmány (emlékszik még valaki rá?) Manapság már pulzusemelkedést sem okoznak az ilyen bejegyzések. Ha valaki (fel)ismeri a modern világ kifordított ideáit, három lépésből - pusztán logikai úton - kisakkozhatja ezeket az összefüggéseket. Ettől függetlenül jó látni, hogy helyén vannak az ember következtetései.

      Én is szívesen segíteném a kormány munkáját (eddig még nem tartottak rá igényt :-)). Ennek a bejegyzésnek nincs igazán tétje. javasolnám, hogy egyszer vegyétek górcső alá az "európai (atlantista) integrációnak", szorosabban véve az európai uniós csatlakozásnak nevezett államellenes összeesküvés hátterét. Tudjátok, az a folyamat, amit mindenki egyfajta "történelmi fejlődés" eredményének, horribile dictu "Európa természetes egységesülésének" tart. Hát megsúgom nem az. Ehhez képest a tonkini incidens, JFK merénylet, 9/11, az "arab tavasz" egyfajta könnyed pamfletnek tűnik.

      Törlés
    4. "Csak kicsik vagyunk..." Ezzel Kerion fórumtársunk nem értene egyet :-), mellesleg én sem.

      Két fő oka van annak, hogy tehetetlenek vagyunk.

      1. Nincs törvényes jogi talapzat. Hiszen jelenleg Magyarország (1945-):

      - de iure - efficialiter: Regnum Apostolicum (jogilag apostoli Királyság)
      - de iure - legitimali-factualiter: Interregnum (jogilag ténylegesen király nélküli királyság)
      - de facto - operationaliter: Usurpatio Illegitima (ténylegesen: törvénytelen hatalombitorlás)

      2. A válság alapvető összefüggéseit sem vagyunk képesek feltárni (vagy csak részlegesen). Ennek fő oka pedig az, hogy az ellenfél által kialakított fogalmakkal akarjuk leírni magát a válságot (magyarul: a betegség nyelvén akarunk az egészségről beszélni)

      Törlés
    5. Kedves Irén. Ez csak a kórisme, nem a gyógyszer :-)

      Törlés
    6. "demokrácia?" - rejtett hatalomgyakorlás. Több demokráciát már nem bírna ki sem Európa, sem Magyarország. Újraszakrazilázálás. Először saját magunkban. Ha eltévedtünk, toljuk vissza a bringát addig a sarokig, ahol még tudtuk a helyes utat. :-)

      Törlés
    7. helyesen: újraszakralizálás

      Törlés
    8. A dolgokon felül-emelkedni képes magyaroknak egészen más a szerepük mint azoknak akik még járják a "vitustáncot". A "megtáltosodóban" lévő magyar "kicsisége" pedig végképp értelmezhetetlen, hiszen valójában már nem ezen világ, hanem az eljövendő világ "embere". Más a belső rezgése, más a létminősége - más ember.

      Törlés
    9. Kerion,
      A dolgokon felül-emelkedni? Más embernek lenni? Ugye ilyenkor nem magadra és a hozzád hasonlókra gondolsz? Csak mert te például évek óta nem tudsz felül-emelkedni a, idézem "6atalmaskodók" problémán. Hallód, nem keveset vagy hipokrita. Sem jobb sem rosszabb, sem kevésbé bűnösebb nem vagy másoknál, jómagamat is beleértve. Ezért és így jön képben a biblikus Jézus Krisztus, mint a bűnök Megváltója. Sem jobbnak, sem bölcsebbnek nem kell lenned, nem kell érte "megdolgozni", csak elfogadd ezt a Isten szeretetéből, kegyelméből fakadó egyszeri, de örök ajándékot. Ez a, ma nem annyira népszerű, evangélium igaz üzenete.

      Törlés
    10. A 6almaskodók problémája: "rednecki" probléma - ezt még a vak is látja. Redneck, mint mindig most is téved és ítélkezik, minősít és persze hazudozik is - ahogyan szokás szerint évek óta - szinte mindennel és mindenkivel kapcsolatban. Attól függetlenül is hogy egyébként valójában az égvilágon fogalma sincs semmiről. Mindezt a rednecki semmit persze úgy adja elő mint ha ő lenne a tótumfaktum, csak legyen aki benyalja. Fölényeskedve - meg persze minduntalan személyeskedve is - próbál 6almaskodni másokon, holott a kutya sem szólította meg - MOST SEM. Mi van, provoká-cion-os kisebbségi komplexus állt elő, állandósult a vakoló ellen-menetel, karácsonykor végképp elszakadt a cérna ? Hogy hogy nem lehet megállni hogy más véleményét, gondolatát személyeskedő válasz nélkül hagyjuk, Uram-bocsá toleráljuk ? Mitől ez az agyament idegbajos feltűnési viszketegség - net-egség ? Apropó, nem kellene a "megváltásról" sem összevissza hadoválni, mert az - tetszik vagy nem tetszik - mindig EgyÉn-i. Jézust meg végképp kár "belezavarni a rednecki biblikus mélységekbe"...

      Törlés
    11. Redneck."Ezért és így jön képben a biblikus Jézus Krisztus, mint a bűnök Megváltója."

      Ha ezt a tetelt kivennenk a koztudatbol vagy megvaltoztatnank, masok lennenek a hozzaszolasok es ez altal a VILAG?

      Törlés
    12. Kedves Robitsas. Bocsánatot kérek, de egy ennyire összetett dologgal kapcsolatban tényleg nem tudok mit mondani. Ráadásul ez már Isten kompetenciája, nem a miénk,..szerintem.

      Törlés
    13. Jézus Krisztus, mint a bűnök Megváltója." Ha ezt a tetelt kivennenk a koztudatbol ?
      Miért benne van? Vagy inkább csak subliminarisan, nem mindegy :)

      A mélybe alászállni, az egész emberi mivoltot átélni, átvilágítani, majd a visszautat az emberiség lelkének mélyébe belehangolni.
      Hangolni, visszatükrözni azt a mennyei lelkületet, melyből az emberiség kizuhant, kibillent.Összekapcsolni azt, ami szétesett, az emberben lévő (egykori) híd-jelleget.
      Amit az Egy megtett, az milliárdoké így lehetett.

      És aki a csatlakozási helyét nem találja meg, az kívül reked.Ez a SZÉTVÁLASZTÁS ideje.Egy olyan hatalmas átalakulásé, mely gyökeresen megváltoztatja a földi emberi létet.Az Új Világba pedig csak az bocsáttatik be, aki arra éretté lett.

      Törlés
  2. Kedves Laci! Kérlek töröld T.I. karácsonyi bejegyzéseit. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg is történt.Én kérek elnézést miatta és a stílus miatt....
      Valami troll lehetett, mert mondanivalója nem volt és mondatonként írogatott egy-egy hozzászólást.... Én köszönöm, hogy szóltál és jelezted...

      Törlés
    2. Nem vagyok TROLL, csak tegnap "túlittam" magam!

      Törlés
    3. Akkor viszont megkérlek az alapvető etikett és stílus betartására, mivel ez egy ilyen oldal, hogy a jövőben ne legyen gond. Vagy inkább ittasan ne fogj bele nagy filozofálgatásba..., írásban semmiképp... :)

      Törlés
    4. Szia Laci!

      Múltkor a FB-on kérdeztel a Cern-ről, melyhez egy videót is csatoltál. Kicsit kutakodtam, linkelek is, de az utolsó pár sort ide bemásolnám, ha a többire nem lenne mostanában időd:

      "A November 13-án lezajlott párizsi vérengzés egy időbe esett egy újabb fontos bolygóegyüttállással és az összeesküvés újra bepróbálkozott a hadronütköztető (CERN) bevetésével. A párizsi merényletsorozat közvetlenül kapcsolódott ehhez, hiszen maga a vérengzés valójában egy hatalmas áldozati rituálé volt (a bolygóegyüttállás pontosan a merénylet kezdetekor következett be), amelynek az volt a célja, hogy traumatikus energiát hozzon létre, ami összekapcsolódva a maximumra feltekert CERN hadronütköztetővel, lehetővé tette, hogy újra megkíséreljék elszakítani az emberi faj kapcsolatát a Forrással.

      Simon Parkes elmondása alapján mágikus nézőpontból szemlélve a párizsi eseménysorozat gonosz szándékkal történt és rendkívül erőteljes volt. Mindeközben a hadronütköztető csöveiben az operátorok valami furcsát, egy idegen testet fedeztek fel. Valami belépett a csövekbe, és nagy valószínűséggel ez a valami egyenesen a Forrásból származott!!! Egy közvetlen beavatkozás történt a Forrás részéről, és amikor az operátorok észlelték ezt, teljesen feltekerték a gép teljesítményét, hogy „kiűzzék” onnan ezt az idegen testet. Ennek következtében egy „ütközet” zajlott a csövekben, amiben hihetetlen mértékű energiák vettek részt. A végeredmény az lett, hogy a hadronütköztetőben hatalmas kár keletkezett. Bár erről semmilyen információ nem látott napvilágot a médiában, Simon elmondása alapján, amerikai hírszerzési csoportok, akik nem tartoznak a Cabal soraiba, arról számoltak be, hogy a károsodás olyan súlyos, hogy legalább 10 év, mire a részecskegyorsítót újra teljesen működőképessé tudják tenni. Simon saját forrásai ugyanerről 5 éves időtartamot emlegetnek. Az a sejtése, hogy kétféle reakció várható a hivatalosságok részéről:

      1. tagadják, hogy bármiféle esemény történt volna és továbbra is minden rendben megy, vagy

      2. hamarosan elkezdik jegelni az egész CERN projektet, arra hivatkozva, hogy ez a kísérlet már beteljesítette a célját.

      Simon szerint, akármit is mondjanak majd erről, mindkét magyarázat hazugság lesz és ebbéli véleményét erősítheti az a tény, hogy okt. 30-án Kínában egy újabb, még a CERN-nél is nagyobb hadronütköztető építését jelentették be (és akkor ezt esetleg egy „menekülőútként” értelmezhetjük az összeesküvés részéről, hogy ha már a CERN-nek annyi, akkor itt épül az újabb játékszer"
      Forrás: http://goodethungary.blog.hu/2015/12/06/simon_parkes_cern_arkhonok_es_az_emberiseg_emelkedo_tudatossaga_683#c28853036
      Cikk első része: http://goodethungary.blog.hu/2015/12/06/simon_parkes_cern_arkhonok_es_az_emberiseg_emelkedo_tudatossaga#c28852910

      Ha valóban leállt a működése, minden tiszteletem az Övé. Olyan energiákkal játszanak, amiket nem értenek, ezért sok kárt okoznak. S mivel az őrületük nem ért véget, mi sem bizonyítja, hogy Kínában tervezik az újabb szerkezet megépítését. Azt nem tudom, hogy a CERN-nek volt-e valami köze a párizsi merényletekhez, ám a másik dolog, hogy egy ördögi rituálé eseménye, eredménye volt - amit kifejtettem neked - az sajnos igaz.



      Törlés
  3. NAPI HÌR!

    Ez tényleg igaz? http://estiujsag.hu/kulugy/elkezdtek-letartoztatni-a-korrupt-minisztereket-es-vezetoket-szerbiaban-ez-tetszik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó. Letartoztatják a korrupt alacsony beosztású állami végrehajtókat, hogy immár "megtisztulva" és teljes mellbedobással csatlakozhassanak egy ugyanolyan korrupt alapokon működő Brüsszelhez/EU-hoz. Most már én kérdezem,...az ilyet ma, még el lehet adni pozitív hírként? Nos, úgy tűnik igen.

      Törlés
    2. Ne csapjon be a látszat. Ha egy posztkommunista országban elkezdődik a "korrupció elleni harc", általában azt jelenti, hogy az amerikai (atlantista) titkosszolgálatok aktivizálták magukat. Azt sem elképzelhetetlen, hogy a korrupció közönséges formáit akarják lecserélni egy sokkal finomabb és szofisztikáltabb formára. Hiszen ne felejtsük el, hogy Szerbia a "hőn áhított" EU tagságra pályázik....

      Ha valaki igazán fel akarja számolni a korrupciót, akkor nem a felületet kell kapargatnia, hanem fel kell, hogy számolja annak a alapvető okait. Tehát azokat a korrupt ideákat, amelyeken a modern világ építménye áll. Ez pedig ugye senkinek sem áll szándékában... (témával kapcsolatban lásd még a párizsi klímacsúcs tanulságait)

      Törlés
    3. Kedves redneck! Mikor írtam a hsz-t, még nem láttam a tiédet. Azt hiszem most teljesen egy húron pendülünk :-) Nálad a pont!

      Törlés
    4. Bocsánat, de én azt olvastam, hogy " korrupt minisztereket és magas beosztású vezetöket" tartóztattak le!Ez azért nem éppen balek/petsy réteg! Ettöl még lehet hoax! Minden esetre zene füleimnek, hogy valami elkezdödött! Remélem ragályos lesz és begyürüzik magyarhonba is, nem csak a sáskajárás a déli szomszédtól!

      Törlés
    5. Az a nagy kerdes ki tartoztasson le kit?Mert itt lehet nemi fogalom zavar...

      Törlés
    6. Lehet az amerikai mozgolódásban valami. Most hallom az m1 híradójában: "Magyarország is szerepelt az USA halállistáján". A hír arról szólt, hogy a hidegháború alatt magyarországi célpontok is szerepeltek egy amerikai nukleáris csapások listáján. Köztük civil(!) célpontok is. Mit jelent ez, most? A FIDESZ bedob egy semmilyen aktualitással nem rendelkező hírt, ami arra azonban tökéletesen alkalmas, hogy az új Nagytesó ellen hangolja a közvéleményt. Lehet, hogy Románia és Szerbia után nálunk is letartóztatások készülnek. Ki irányítja az (elviekben egyébként független) ügyészségeket?

      Törlés
    7. Másodsorban az ilyen letartoztatásokat hivatalosan, előzetes letartoztatásnak neveznek. Az még közel sem jelent börtönt, általában, csak egy nyomozás kezdetét. Akár színház is lehet, mert valakik siettetni szeretnék a csatlakozást. Hogy miért? Pontosan nem tudom, de állítólag az oroszok szeretnék, ha a szerbek nem csatlakoznának,.....mondom állítólag.

      Törlés
  4. undorító emberek, fel kellene akasztani mindet

    VálaszTörlés
  5. Ki ez a nagyon okos Redneck gyerek? Öcsém,te hol hallottad a fősodratú médiát arról beszélni,hogy az Isis által kitermelt olaj Törökországon keresztül a Nátóhoz jut? Ilyet max az Echo tv mondana be,de az szerintem nem tartozik a fősodratú médiába,mert az emberek ngyn kis része nézi

    VálaszTörlés